Vi fandt 115 opskrifter med søgeordet rabarber:
Facts om rabarber:
Rabarber (Rheum) er en slægt af kraftige stauder af skedeknæfamilien med ca. 40 arter, som er udbredt i Kina, Tibet og Centralasien. Har kort jordstængel og stor, håndnervede blade med en tyk, sprød bladstilk samt små, grønligt-hvide til røde blomster, der sidder i en rigt grenet top på en høj stængel. Stilkene anvendes som køkkenurt til grød, kompot m.v. De indeholder bl.a. citronsyre, oxalsyre og æblesyre. Her nævnes de arter, vi kender i Danmark. Lægerabarber (Rheum officinale) Kronerabarber (Rheum palmatum) Haverabarber (Rheum rhabarbarum) Vild rabarber (Rheum rhaponticum)
Hjemmelavet rabarbersaft – perfekt til drinks og cocktailsHjemmelavet rabarbersaft – perfekt til drinks og cocktails
Hjemmelavet rabarbersaft er et musthave i mit køleskab om sommeren. Prøv den i drinks og cocktails. Opskrift på rabarbersaft med kun 3 ingredienser.(Louiogbearnaisen)
Rabarber- og jordbærsorbetRabarber- og jordbærsorbet
Med en ismaskine kan du nemt forvandle sommerens lækre rabarber og jordbær til en skøn læskende sorbet. Sorbeten kan også tilberedes med frossen frugt. (Karolines Køkken)
Rabarber, mynteflødeskum og sprødt drysRabarber, mynteflødeskum og sprødt drys
En frisk og skøn dessert hvor de syrlige rabarber møder det søde mynteflødeskum og hvor det bløde flødeskum får kontrast af det sprøde, bagte drys.(Karolines Køkken)
Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonDampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen med(Gastromand.dk)
RabarberbrudRabarberbrud
Frugt/marmelade i brødet i stedet for ovenpå osten!(Karolines Køkken)
RabarberchutneyRabarberchutney
Server denne spicy rabarberchutney lun eller kold til fx et stykke kylling.(Karolines Køkken)
RabarbercrumbleRabarbercrumble
Gå i naturens skatkammer og find ingredienser til kagen. Pynt med de søde blomster.(Karolines Køkken)
Rabarbercrumble med vaniljesauceRabarbercrumble med vaniljesauce
Rabarbercrumble - en simpel dessert hvor rabarbernes syre får skønt modspil af sød vaniljesauce og sprød crumble på toppen. (Karolines Køkken)
RabarberdessertRabarberdessert
Byd foråret indenfor med en ægte forårsbebuder. Bagte rabarber, syrnet fløde og sprødt drys - en nem og super lækker dessert. (Karolines Køkken)
Yoghurtis med rabarber og chokoladeYoghurtis med rabarber og chokolade
Opkrift på nem yoghurt is uden ismaskine(Louiogbearnaisen)
RabarbergrødRabarbergrød
Rabarbergrød er en let og smagfuld sommergrød. Find den nemme opskrift på rabarbergrød her og nyd din sommer. (Karolines Køkken)
RabarberkageRabarberkage
Rabarberkage er en sommerklassiker. Prøv denne lækre rabarberkage - og inviter på kaffe og skøn rabarberkage.(Karolines Køkken)
Flødeostekage med rabarberFlødeostekage med rabarber
Dekorativ version af den klassiske ostekage. Chokoladen i bunden lækkert!(Karolines Køkken)
Rabarberkage i bradepandeRabarberkage i bradepande
En superlækker og frisk rabarberkage i bradepande. Nemt med en rabarberkage i bradepande, hvis du bager til mange. Vi serverer rabarberkagen i bradepande med flødeskum til.(Karolines Køkken)
Rabarberkoldskål med lakridsRabarberkoldskål med lakrids
Skøn sommerdessert med et strejf af lakrids som får et syrligt modspil fra rabarber.(Karolines Køkken)
RabarberkompotRabarberkompot
Smuk og nem rabarberkompot af de dejlige søde, syrlige rabarber. Brug den som tilbehør eller dessert. Prøv den her. (Karolines Køkken)
RabarberkyllingRabarberkylling
En dejlig og anderledes måde at bruge sæsonens smukke rabarber. Rabarberne giver retten et godt syrligt modspil til flødesaucen.(Karolines Køkken)
RabarbermarmeladeRabarbermarmelade
Nem og hurtig opskrift på en dejlig nordisk-inspirereret rabarbermarmelade. Marmeladen smager lækkert - prøv den.(Karolines Køkken)
Rabarbermousse på sprød kiksebundRabarbermousse på sprød kiksebund
Blød rabarbermousse på knasende sprød kiksebund. En imponerende dessert som kan laves i god tid - og serveres direkte fra køleskabet!(Karolines Køkken)
Rabarbermuffins med hvid chokolade og mandlerRabarbermuffins med hvid chokolade og mandler
Lækre og luftige rabarbermuffins med hvid chokolade, der får munden til at løbe i vand. Se den lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
Rabarberparfait med kanelmandlerRabarberparfait med kanelmandler
Med denne opskrift på rabarberparfait med kanelmandler er du sikret en forrygende hjemmelavet is. Rabarberens syrlighed er perfekt i is.(Karolines Køkken)
RabarbersaftRabarbersaft
Leder du efter en skøn hjemmelavet saft? Prøv vores lækre opskrift på Rabarbersaft - det er et garanteret hit! Uhm!(Karolines Køkken)
Rabarbersuppe med hindbærRabarbersuppe med hindbær
Smuk og aromatisk rabarbersuppe, der er indbegrebet af dansk forår og tidlig sommer, hvor de første rabarber titter op af jorden.(Karolines Køkken)
Rabarberkage med mandlerRabarberkage med mandler
Saftig rabarberkage med mandelmel. Bag en nem og lækker rabarberkage, som holder sig saftig. Få opskrift på den friske rabarberkage her >>(Louiogbearnaisen)
RabarbertærteRabarbertærte
En virkelig nem tærte uden bund, men med sprød tærtedej i siden og på toppen af tærten. Server den med iskoldt flødeskum - mums! Tærten kan også tilberedes med andre typer frugt, fx æble, pære, blommer eller bær.(Karolines Køkken)
Rabarbertærte med marcipanRabarbertærte med marcipan
Rabarbertærte med sprød bund og fyld af marcipan. Rabarbernes syre og marcipanens sødme gør denne tærte til et smagfuldt indslag på kagebordet! (Karolines Køkken)
Rabarbertærte med marengsRabarbertærte med marengs
Smag på foråret med denne lækre rabarbertærte. Rabarbernes syrlige smag, harmonerer godt med den søde marengs. (Karolines Køkken)
RabarbercrumbleRabarbercrumble
Nem og lækker rabarbercrumble, som du hurtig kan bage. Opskrift med friske rabarber og sprød smuldredej med havregryn, som er ...(Louiogbearnaisen)
Rabarbertærte med smuldredejRabarbertærte med smuldredej
Den lækre rabarbertærte med smuldredej er utrolig nem at lave & kan serveres med iskold creme fraiche. Se mere her. (Karolines Køkken)
RabarbertrifliRabarbertrifli
De nemme rabarbertrifli med letknuste makroner er en fantastisk dessert at nyde i solen. Se opskriften her. (Karolines Køkken)
Roulade med rabarberkompot og marengsRoulade med rabarberkompot og marengs
Brug rabarber i en nem og lækker marengs roulade med hjemmelavet rabarberkompot og mascparone flødeskum. Skøn opskrift på en frisk rabarberkage(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet iste med rabarber, ingefær og økocitronHjemmelavet iste med rabarber, ingefær og økocitron
Hjemmelavet iste er en skøn og læskende drik i sommervarmen. Her får du en let og lækker opskrift på hjemmelavet iste med rabarber, ingefær og citron.(Madsvin)
RabarberkompotRabarberkompot
Lav hurtigt og nemt en velsmagende rabarberkompot selv - kompot bruges som tilbehør til mange retter og denne opskrift smager dejligt(Valdemarsro)
Rabarber crumbleRabarber crumble
Rabarbercrumble med sprød havregrynsknas er en lækker, nem og hurtigt bagt kage som smager af sommer og solskin - få opskriften her(Valdemarsro)
Forårswok med rabarberForårswok med rabarber
Frisk ret med sursød og cremet sauce.(Karolines Køkken)
Rabarbersuppe med jordbærRabarbersuppe med jordbær
Rabarbersuppe serveret med jordbær, vaniljeis og mynteblade er en lækker dessert som hitter stort til hverdag og fest - få opskriften(Valdemarsro)
Cannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonCannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
3. og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen(Gastromand.dk)
Hjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinksHjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinks
Det er nemt at lave din egen snaps. Lav selv en frisk sommer snaps med rabarber, stikkelsbær eller lime og mynte. Brug din snaps i drinks og cocktails(Louiogbearnaisen)
Rabarber & Hyldeblomst cocktail med basilikumRabarber & Hyldeblomst cocktail med basilikum
Opskrift på en skøn og sommerlækker cocktail med rabarber og hyldeblomst - nem og smuk drink til en sommeraften i haven - få opskriften her(Valdemarsro)
Rabarberkage med crumble på toppenRabarberkage med crumble på toppen
Opskrift på virkelig lækker og saftig rabarberkage med sprød crumble på toppen - nem og enkel opskrift på den bedste kage med rabarber(Valdemarsro)
Madsvins French 75: Sommercocktail med Champagne, rabarber og ginMadsvins French 75: Sommercocktail med Champagne, rabarber og gin
Johan giver den klassiske French 75 er sæsonbetonet twist, og tilfører rabarber samt lokal gin i denne skønne sommercocktail. Se opskriften her.(Madsvin)
RabarbersorbetRabarbersorbet
Sommerfin og pink lækker rabarbersorbet med vanilje og super skøn smag - intens rabarbersmag og perfekt sommerdessert - få opskrift her(Valdemarsro)
Is med rabarber og crumbleIs med rabarber og crumble
Hjemmelavet is på kondenseret mælk er lækkert og kan laves uden ismaskine. Lav fx en nem opskrift på super cremet fløde is med rabarber og crumble.(Louiogbearnaisen)
RabarbermuffinsRabarbermuffins
Prøv disse lækre rabarbermuffins som smager skønt og har en saftig krumme - opskriften er helt perfekt til rabarbersæson og nem at lave(Valdemarsro)
Trifli med jordbær og rabarberTrifli med jordbær og rabarber
  Ligeså godt som gammeldags æblekage er, ligeså god er den med rabarber/jordbær. Min udgave af kagen er altid med ristede gryn, nødder, mandler sødet med lidt makroner, da jeg syntes at konsistens med mere bid og knas fungerer bedre en rasp. Derudover bliver kagen mindre sød og uden flødeskum, men med lidt græsk yoghurt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Tærte med rabarber og bærTærte med rabarber og bær
En skøn rabarbertærte i kombination med friske blåbær og kardemomme. Tærten har en sprød kant og blød bund, og smager dejlig med fx vaniljesauce, cremefraiche eller is.(Karolines Køkken)
Wok med rabarber og kyllingWok med rabarber og kylling
Farverig og flot wok med sprøde grøntsager og kylling. Og med en frisk skefuld kvark-dip på toppen....så er der serveret!(Karolines Køkken)
RabarbercrumbleRabarbercrumble
Nem og lækker rabarbercrumble, som du hurtig kan bage. Opskrift med friske rabarber og sprød smuldredej med havregryn, som er ...(Louiogbearnaisen)
Desserttykmælk med rabarberDesserttykmælk med rabarber
Lækker desserttykmælk - der gør sig godt som en dessert eller på brunchbordet(Karolines Køkken)
RabarbercurdRabarbercurd
Lemoncurd smager fantastisk på nybagte scones - prøv rabarbercurd og en skefuld letpiske flødeskum. Find opskriften på den hjemmelavede curd her.(Louiogbearnaisen)
Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstopRabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop
Hurra for rabarber! Jeg er gået lidt i selvsving over de fine stængler og da en kagemulighed bød sig i sidste uge, ja, så slog rabarberne til igen! Jeg kan uden tvivl sige, at det  til dato er den allerbedste rabarberkage jeg har bagt. Og så kan jeg desværre ikke engang tage æren for opskriften...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Ymerfromage med bagte rabarber og crumleYmerfromage med bagte rabarber og crumle
Fløjlsblød ymerfromage med et låg af bagte rabarber og et sprødt crumble drys. (Karolines Køkken)
Rødgrød med flødeRødgrød med fløde
Rødgrød med fløde med søde danske sommerbær og her også med rabarber - det rimer næsten på sommer - den danske klassiker smager dejligt(Valdemarsro)
Kartoffelsalat med mormordressing og syltede rabarberKartoffelsalat med mormordressing og syltede rabarber
Kartoffelsalat med mormordressing har lidt af det hele. Den elskede sursøde flødedressing, friske rabarber, sprøde asparges, agurk og ærteskud og ikke mindste de lækre små kartofler.(Karolines Køkken)
Bagte rabarber med ingefærBagte rabarber med ingefær
Spice up din morgenmad med lidt frisk rabarber med et hint af ingefær. Så er dagen i gang. (Karolines Køkken)
Bagte rabarber med nødderaspBagte rabarber med nødderasp
Rabarber, knasende sprødt rasp og piskefløde - en himmerigsmundfuld i al sin enkelthed.(Karolines Køkken)
Rabarber cheesecake med ingefærkiksRabarber cheesecake med ingefærkiks
Ligesom med de grønne starutter, asparges, så kommer vi ikke uden om rabarber lige nu. De stritter op af jorden og råber på at blive brugt. Det skal de ikke råbe ret mange gange til mig, før jeg har hevet til første bundt rabarber med i køkkenet og kælet for det. Imorgen skriver vi fredag....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hytteost-trifli med marcipanmakroner, vaniljebagte rabarber og rålakridsHytteost-trifli med marcipanmakroner, vaniljebagte rabarber og rålakrids
Forkæl dine venner med denne lækre dessert, hvor sødmen fra makronerne matcher de lidt syrligere rabarber.(Karolines Køkken)
Rabarbergrød - opskrift på den bedste dessert med rabarber grødRabarbergrød - opskrift på den bedste dessert med rabarber grød
Rabarbergrød er en herlig og velsmagende nem sommerdessert, som kan spises med fx flødeskum mælk eller lækker vaniljeis - få opskrift her(Valdemarsro)
Grydestegt kylling med rabarberGrydestegt kylling med rabarber
Det smager altså af sommer og ferie hos mormor og af at spise ude i haven under en blomstrende hvidtjørn.(Karolines Køkken)
Rabarberkage med marcipan og mandelmelRabarberkage med marcipan og mandelmel
Nem opskrift på rabarberkage med marcipan.(Louiogbearnaisen)
Blondie med rabarber og pecannødder (Brownie med hvid chokolade)Blondie med rabarber og pecannødder (Brownie med hvid chokolade)
Længe har jeg haft en blondie i tankerne – som overskriften antyder er det en brownie lavet på hvid chokolade. Så da rabarbernesæsonen endelig kom, skulle det være.Den søde hvide chokolade, med de syrlige rabarber og de bitre, knasende pecannødder giver altså en mægtig lækker mundfuld. Chokolade deler altid mennesker, da man enten er til hvid...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rabarbersorbet og iscreme af gedeostRabarbersorbet og iscreme af gedeost
Her er Mikkersmad.dk's bud på en dessert. Det blev til en hul skal rabarbersorbet, iscreme af gedefriskost, lynsyltet rabarber og crumble af rug.(Madsvin)
Cheeseburger med rabarberrelishCheeseburger med rabarberrelish
En dejlig burger hvor bøf og ost får modspil af den friske, syrligsøde rabarberkompot.(Karolines Køkken)
Rabarber marmeladeRabarber marmelade
Rabarbermarmelade er både nemt at lave og så smager den hjemmelavede marmelade fantastisk med gode krydderier - få opskriften her(Valdemarsro)
Rabarbersaft - Hjemmelavet og læskendeRabarbersaft - Hjemmelavet og læskende
Med denne opskrift på rabarbersaft kan du få brugt rabarberne fra din have. Rabarbersaft er ualmindeligt velsmagende og tager ingen tid at lave.(Madsvin)
Chiagrød med bagte jordbær og rabarberChiagrød med bagte jordbær og rabarber
Kan man spise koldskål som hovedret...eller kan man spise chiagrød som hovedret? Det kan der siges både for og imod. Vi har sørget for, at der er godt med fyld og noget at tygge på, så du føler dig mæt, selvom du spiser et let og forfriskende måltid.(Karolines Køkken)
Rabarbercrumble – Den skønneste opskriftRabarbercrumble – Den skønneste opskrift
En rabarbercrumble er en af de letteste og lækreste måder at bruge en masse dejlig rabarber på. Se den nemmeste opskrift her.(Madsvin)
Bagte Rabarber - opskrift på lækre rabarber bagt i ovnBagte Rabarber - opskrift på lækre rabarber bagt i ovn
Bagte rabarber er virkelig lækkert og anvendeligt til både morgenmad og desserter - det er nemt at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Grillede asparges og rabarber med baconGrillede asparges og rabarber med bacon
Grillede asparges og rabarber med bacon - nemt og super lækkert tilbehør til grillmiddagen - få opskriften her og se billederner(Valdemarsro)
Rabarbertærte med marcipanRabarbertærte med marcipan
Storbededagsferien har været en våd omgang, så når du alligevel står og kigger ud af vinduet og ser din rabarberplante bare vokse og vokse - og samtidig finder en pakke god marcipan i køleskabet, som(Gastromand.dk)
Rabarbertærte – bagt på grillRabarbertærte – bagt på grill
Lækker klassisk rabarbertærte opskrift - en tærte med flettet låg og video til hvordan man tilbereder den - få opskrift og se billeder her(Valdemarsro)
Overnight chiagrød med mælk og rabarberOvernight chiagrød med mælk og rabarber
Overnight chiagrød med mælk, bagte rabarber og mandler. En skøn og nem chiagrød, der kan spises på brunchbordet, som mellemmåltid eller som dessert. (Karolines Køkken)
Skyr med rabarber og sprød mysliSkyr med rabarber og sprød mysli
En skøn mundfuld til både morgenmad, brunch, mellemmåltid og dessert - hverdag, weekend og fest. Himmelsk!(Karolines Køkken)
Koldskål med rabarber og rugbrødsdrysKoldskål med rabarber og rugbrødsdrys
Hjemmelavet koldskål på kærnemælk og med rabarber. Server den med ekstra rabarberkompot og rugbrødsdrys. Få opskrift på koldskål med rabarber her >>(Louiogbearnaisen)
Rar RabarberRar Rabarber
Der er efterhånden ret lang tid siden at jeg var på en lidt impuls rundtur hos Mosgaard Whisky. REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Mosgaard Whisky A/S Turen var sammen med en god ven, som(Gastromand.dk)
Små kødboller med krydret rabarberkompotSmå kødboller med krydret rabarberkompot
Små sprøde kødboller og frisk og syrlig rabarberkompot.....forårs- og sommermad når det er bedst!(Karolines Køkken)
Rabarber clafoutisRabarber clafoutis
Må vi ikke byde på en clafoutis? Måske verdens nemmeste frugtkage. Lige nu vælter der bare rabarber op i min have til den store guldmedalje. Og det gør faktisk slet ikke noget, for rabarber er nok(Gastromand.dk)
Havrekager med rabarberHavrekager med rabarber
En lille sprød kage til kaffen. Eventyrlig og med et syrligt stænk af rabarber.(Karolines Køkken)
Små oksekødspakker med hot rabarberkompotSmå oksekødspakker med hot rabarberkompot
Lækre små hapsere der dyppes i hot kompot og mild hytteost.(Karolines Køkken)
Bagt havregrød med rabarberkompotBagt havregrød med rabarberkompot
Skøn og nem opskrift på bagt havregrød med rabarberkompot og vanilje - sød varm og mættende morgenmad - få den lækre opskrift her(Valdemarsro)
RabarbersnitterRabarbersnitter
Skønne og nemme rabarbersnitter med jordbær og rabarbermarmelade som smager af vanilje, solskin og sommerdage - få opskrift her(Valdemarsro)
Kandiseret rabarber – smager som sødt og syrligt slikKandiseret rabarber – smager som sødt og syrligt slik
Lækker hjemmelavet kandiseret rabarber som smager lidt som sødt og surt slik og er meget nemme at lave - få opskriften her(Valdemarsro)
Stegte rødspættefileter og rabarberkompotStegte rødspættefileter og rabarberkompot
Rabarber...det er forår og sommer. Den kommer til os, når vi trænger allermest til nye danske grøntsager og frugt.(Karolines Køkken)
Stegte sild med rabarbersyltStegte sild med rabarbersylt
Stegte sild er retro mad, som fortjener at komme frem i lyset. Sild smager rigtig godt, de er sunde, billige og så er det godt for co2 regnskabet, hvis vi skifter noget af kødet ud med fisk, fra de danske farvande.(Karolines Køkken)
RabarberchutneyRabarberchutney
  Rabarberchutney Lækkert tilbehør til mange retter(Gastromand.dk)
Rabarber Fizz sjus med basilikumRabarber Fizz sjus med basilikum
Rabarbersirup smager lækkert på is og i desserter, men også i drinks og cocktails. Lav en stor portion sirup og få rabarber smag hele sommeren.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes