Vi fandt 23 opskrifter med søgeordet bagt torsk:
Salat med bagt torsk, rodfrugter, urter og ristet rugSalat med bagt torsk, rodfrugter, urter og ristet rug
Adam Aamann har fabuleret over Tunfiskemousse fra Karolines Køkken og har skabt en hel ny saftig, knasende og frisk torskesalat.(Karolines Køkken)
Svampesalat med sennepsbagt torskSvampesalat med sennepsbagt torsk
De marinerede svampe passer fantastisk godt sammen med den saftige fisk. Og alle smagssanser kommer i spil - surt, sødt salt, bittert og umami. Så føles et måltid fuldendt.(Karolines Køkken)
Nøddegratineret fisk i fadNøddegratineret fisk i fad
En dejlig nem fiskeret, som passer sig selv i ovnen. Torskefileterne får følgeskab af en gyldenbagt ostesauce, hasselnødder, græskar og æbler.(Karolines Køkken)
Saltindbagt torsk og wasabisauceSaltindbagt torsk og wasabisauce
Saltindbagt torsk og wasabisauce er en opskrift på en lækker hovedret, der egner sig godt til festen. Torsken akkompagneres af en fyldig og stærk wasabi sauce.(Karolines Køkken)
Kartoffelfad med græskar og bagt torskKartoffelfad med græskar og bagt torsk
Her er noget for både ganen og for øjet. Milde smage fra torsk og græskar, som bliver peppet op af karse(olie). Og smukke farver i grønt, gyldent og orange.(Karolines Køkken)
Bagt torsk i sennepssuppe med bolsjebederBagt torsk i sennepssuppe med bolsjebeder
En variation af den klassiske nytårstorsk men her som en suppe, der egner sig perfekt som forret. De syltede rødbeder er blevet til stribede bolsjebeder, sennepssaucen til en suppe og bacon er skiftet ud med parmaskine.(Karolines Køkken)
Bagt torsk med citronsauceBagt torsk med citronsauce
Citron og fisk er to ting der klæder hinanden virkelig godt. Citronsaucen binder hele retten sammen....den skønne torsk, de flotte sorte ris og de smukke kulørte grøntsager.(Karolines Køkken)
Bagt torsk med kold citroncremeBagt torsk med kold citroncreme
Bagt torsk med sprød topping af pankorasp og krydderurter - serveret med knuste kartofler og en kold citroncreme.(Karolines Køkken)
Bagt torsk med sennepsdressingBagt torsk med sennepsdressing
Ahhh...dejlig fisk bagt i ovnen. Serveret med frisk sennepsdressing og sauterede persillerødder med pærer, citron og timian.(Karolines Køkken)
Bagte torsketoppe med gylden nudelsalatBagte torsketoppe med gylden nudelsalat
En nem måde at lave fisk på. Fisketoppe, som minder lidt om fiskefrikadeller, men bare bagt i ovnen. De får ikke den sprøde overflade som hvis du steger i panden.(Karolines Køkken)
Rødbedefad med bagt torskRødbedefad med bagt torsk
Et fint fad, som næsten passer sig selv i ovnen - med rodfrugter og fisk. Serveret med en dejlig frisk æbledressing, som binder det hele sammen.(Karolines Køkken)
Ovnbagt torsk med spidskålOvnbagt torsk med spidskål
Prøv lige denne lækre opskrift med ovnbagt torsk med spidskål. Spidskålen svøbes med parmaskinke, og bages i ovnen.(Madens Verden)
Ovnbagt torsk med rodfrugterOvnbagt torsk med rodfrugter
Nem fiskeret med rodfrugter.(Karolines Køkken)
Jordskokkesuppe med torskJordskokkesuppe med torsk
Skøn cremet jordskokkesuppe med ovnbagt torsk, serrano skinke og æbleknas.(Karolines Køkken)
Ovnbagt kuller (fisk i ovn)Ovnbagt kuller (fisk i ovn)
En god opskrift på ovnbagt kuller, der er meget nem at lave. Kulleren er en fætter til torsken, og en fremragende spisefisk.(Madens Verden)
Ovnbagt torsk med lime og hvidvin - opskrift på torsk i ovnOvnbagt torsk med lime og hvidvin - opskrift på torsk i ovn
Se her hvordan nu nemt laver ovnbagt torsk. Torskefileter steges i 12 minutter i ovnen sammen med lidt hvidvin og skiver af lime.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes