Vi fandt 134 opskrifter med s√łgeordet ūüćĻ drink:
Pina Colada - opskrift og fakta om den eksotiske drinkPina Colada - opskrift og fakta om den eksotiske drink
Pina colada er en klassisk drink, der laves med lys rom, ananas og kokos. Her er den rigtige opskrift, men også fakta og andre opskrifter af drinken.(Madens Verden)
Hjemmelavet rabarbersaft ‚Äď perfekt til drinks og cocktailsHjemmelavet rabarbersaft ‚Äď perfekt til drinks og cocktails
Hjemmelavet rabarbersaft er et musthave i mit k√łleskab om sommeren. Pr√łv den i drinks og cocktails. Opskrift p√• rabarbersaft med kun 3 ingredienser.(Louiogbearnaisen)
Isbj√łrn drink - opskrift med eller uden alkoholIsbj√łrn drink - opskrift med eller uden alkohol
Isbj√łrn er en klassisk drink, der blev popul√¶r i 1990erne, og som laves med vodka, bl√• Curacao og Sprite. Her er opskrift p√• isbj√łrn med eller uden alkohol.(Madens Verden)
Snaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citronSnaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citron
Hjemmelavet snaps til julefrokost p√• 2 min. Lav en snaps til sild med dild og citron eller en flot lyser√łd snaps med pebermyntesmag - l√¶kker til drinks(Louiogbearnaisen)
Wofler - opskrift på drink der smager som en Wofler isWofler - opskrift på drink der smager som en Wofler is
Her er opskriften på den lækre Wofler drink med Cuba Pineapple, og drinken minder utrolig meget om den legendariske is af samme navn fra Premier Is.(Madens Verden)
Drink med passionsfrugt, lime og mynteDrink med passionsfrugt, lime og mynte
Lækker og nem opskrift med passionsfrugt. Brug passionsfrugt i en frisk drink, som kan laves både med alkohol og som alkoholfri drink. Se opskrift >>(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet LemonadeHjemmelavet Lemonade
Hjemmelavet lemonade er super nemt og er en sk√łn alkoholfri drink p√• en varm sommerdag. Den bedste lemonade opskrift med masser af smag(Louiogbearnaisen)
Laber larve drink - sådan mixes den populære klassikerLaber larve drink - sådan mixes den populære klassiker
Laber larve er en klassisk drink, der smager meget som det populære slik labre laver fra Haribo. Drinken laves blandt andet med Cuba Caramel, cola og is.(Madens Verden)
Malibu mojito - l√¶kker drink med Malibu kokoslik√łrMalibu mojito - l√¶kker drink med Malibu kokoslik√łr
Malibu mojito er den l√¶kre drink eller cocktail, der smager himmelsk godt. Lavet med mynteblade, lime og selvf√łlgelig masser af Malibu kokoslik√łr.(Madens Verden)
Lumumba med fl√łdeskumLumumba med fl√łdeskum
Lumumba er for mange en feriedrink. Nyd din lumumba varm på en kold og snefyldt Alpetop, eller server din lumumba iskold og med masser af isterninger under et af sydens palmetræer.(Karolines K√łkken)
Mandelsirup - opskrift på hjemmelavet sirup med mandlerMandelsirup - opskrift på hjemmelavet sirup med mandler
Her får du min opskrift på hjemmelavet mandelsirup, der er meget nem at lave. En læhher sirup med mandelsmag, som blandt andet anvendes til drinks.(Madens Verden)
Vandmelon med feta og basilikum ‚Äď nem sommer snackVandmelon med feta og basilikum ‚Äď nem sommer snack
appetizer til velkomstdrinks eller som en nem forret inden sommerens grillmad(Louiogbearnaisen)
Mai Tai - opskrift på den populære drink med romMai Tai - opskrift på den populære drink med rom
Mai Tai er en populær drink, der blandt andet laves med rom og Cointreau. Men faktisk findes der flere bud på både den rigtige opskrift og oprindelse.(Madens Verden)
Skumbanan drink med Pisang Ambon og kakaomælkSkumbanan drink med Pisang Ambon og kakaomælk
Skumbanan er en vaskeægte klassiker, når vi taler drinks. Skumbananen smager fuldstændigt som sin navnebror fra Carletti, og laves med Pisang Ambon.(Madens Verden)
Champagnebrus drink - opskrift med Cuba CaramelChampagnebrus drink - opskrift med Cuba Caramel
Champagnebrus er en popul√¶r drink, som tidligere blev lavet med gr√łn sodavand. Men her er min version med bla. Cuba Caramel og uden den gr√łnne sodavand.(Madens Verden)
Jäger Tonic - nem drink med Jägermeister og tonicJäger Tonic - nem drink med Jägermeister og tonic
Jäger Tonic er en forfriskende drink, der sådan set er lidt en mellemting mellem den velkendte Brandbil og Gin & Tonic. Altså bare med Jägermeister.(Madens Verden)
N√łddedrysN√łddedrys
En lækker snack til ost, på en salat eller til en velkomstdrink.(Karolines K√łkken)
Astronaut drink - sådan laves drinken som isen smagerAstronaut drink - sådan laves drinken som isen smager
Her er en nem opskrift p√• astronaut drink. Den laves med bla. gin og grenadine, og den smager pr√¶cist som den popul√¶re atsronaut is med vingummi √łverst.(Madens Verden)
Bloody Mary - en opskrift med masser af smagBloody Mary - en opskrift med masser af smag
Bloody Mary er en velkendt drink, som særligt drikkes til brunch eller sidst på dagen. Tabasco, tomatjuice og vodka er blandt ingredienserne.(Madens Verden)
Gin Hass - sådan laves den populære drink med ginGin Hass - sådan laves den populære drink med gin
Her får du opskriften på den populære drink Gin Hass. Super lækker drink med bla. mango sirup og gin. Den er opfundet af bartender Kim Hass. Deraf navnet.(Madens Verden)
Cocktail-adventskalender: Cinnamon SourCocktail-adventskalender: Cinnamon Sour
Anden s√łndag i advent er lige om hj√łrnet og det er derfor blevet tid til anden drink i vores cocktail-adventskalender. I sidste uge fik du et bud p√• en varm cocktail, til de k√łlige dage(Gastromand.dk)
BresaolasnackBresaolasnack
Lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.(Karolines K√łkken)
Blue Hawaiian - den smukke drink med MalibuBlue Hawaiian - den smukke drink med Malibu
Her er min opskrift p√• Blue Hawaiian, der er en eksotisk, smuk og bl√• drink med blandt andet Malibu kokoslik√łr, Blue Caracao og ananasjuice. Et sikkert hit.(Madens Verden)
Long Island Iced Tea - opskrift og historien bagLong Island Iced Tea - opskrift og historien bag
Long Island Iced Tea er en drink, der indeholder en del spirtus, men ikke te. Farven minder dog om te, og her får du også historien om den kendte cocktail.(Madens Verden)
Bamseline - den blå drink, der ligner skyllemiddelBamseline - den blå drink, der ligner skyllemiddel
Bamseline er en kendt drink, der ligner skyllemiddel på en prik. Men bare rolig - den smager heldigvis bedre, og laves af tequila, Baileys og Blue Curacao.(Madens Verden)
Lumumba - opskrift på kold eller varm lumumbaLumumba - opskrift på kold eller varm lumumba
Her får du opskriften på en rigtig lumumba, der er en drink med kakao. Du kan både lave den med is og rom i en kold udgave, eller med varm kakao og cognac.(Madens Verden)
Pink Margarita drink med tequila, Cointreau og grenadinePink Margarita drink med tequila, Cointreau og grenadine
Pink Margarita er en dejlig drink, der laves af tequila, Cointreau og grenadine. Her får du den bedste opskrift på den flotte Margarita-drink.(Madens Verden)
N√łddesnacksN√łddesnacks
Varier nødderne til velkomstdrinken eller blot til den lille sult.(Karolines K√łkken)
Hvidvin med rabarber med masser af is og mynteHvidvin med rabarber med masser af is og mynte
Hvidvin med rabarber er en nem og lækker drink, der laves med kold hvidvin og rabarbersaft. God som aperitif eller velkomstdrink. Pyntes med frisk mynte.(Madens Verden)
Drinks til studenterfesten - syv seje sommerdrinksDrinks til studenterfesten - syv seje sommerdrinks
Drinks til studenterfesten og studenterk√łrslen m√• gerne v√¶re friske og festlige. Her er opskrifter p√• l√¶kre drinks til alle de glade studenter.(Madens Verden)
Hjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinksHjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinks
Det er nemt at lave din egen snaps. Lav selv en frisk sommer snaps med rabarber, stikkelsbær eller lime og mynte. Brug din snaps i drinks og cocktails(Louiogbearnaisen)
Rabarber & Hyldeblomst cocktail med basilikumRabarber & Hyldeblomst cocktail med basilikum
Opskrift p√• en sk√łn og sommerl√¶kker cocktail med rabarber og hyldeblomst - nem og smuk drink til en sommeraften i haven - f√• opskriften her(Valdemarsro)
MartinezMartinez
Velkommen kære Gastromand-læser. Til en vaskeægte verdenspræmiere! Præmiere på #retrococktails. #retrococktails er et samarbejde med de danske instagram-fænomen @thecocktail.blog, og er all about de gode gamle drink og cocktail-klassikere i nye klæder. Vi håber I vil(Gastromand.dk)
Vingummibamse - opskrift på drink med Cuba CaramelVingummibamse - opskrift på drink med Cuba Caramel
Her er opskriften p√• den klassiske vingummibamse drink. Den laves bla. med Cuba Caramel og vodka. Smager af vingummibamser, men er alts√• ikke for b√łrn.(Madens Verden)
Summer BlueSummer Blue
Sommeren st√•r for d√łren - ihvertfald rent kalenderm√¶ssigt! Uanset vejret skal man ikke snyde sig selv for l√¶kre og sommerlige cocktails! "Farverige Drinks" lyder lidt klich√©-agtigt, men der er flere m√•de at g√łre det p√•. I dag vil(Gastromand.dk)
Cosmopolitan drink - kendt opskrift fra Sex And The CityCosmopolitan drink - kendt opskrift fra Sex And The City
Cosmopolitan er en ber√łmt drink, der laves med vodka, Cointreau og traneb√¶r saft. Den smukke cocktail blev blandt andet kendt i TV-serien Sex And The City.(Madens Verden)
Ugens Frækkert; The British GentlemanUgens Frækkert; The British Gentleman
Det er svært at finde en ligeså elegant og klassisk drink som en G&T. Men alt for ofte serveres den uden elegance og finesse - fordi hvor svært kan det være? Det er jo bare Gin(Gastromand.dk)
Brandbil drink med J√§germeister og r√łd sodavandBrandbil drink med J√§germeister og r√łd sodavand
Brandbil er en klassisk drink, som mange nok vil huske fra fester tilbage i 1980erne og 90erne. Nem opskrift med J√§germeister, r√łd sodavand og is.(Madens Verden)
Dark ‘n’ Stormy CocktailDark ‘n’ Stormy Cocktail
Dark 'n' Stormy er en virkelig l√¶kker og l√¶skende drink med gingerbeer og rom som er sk√łn at nyde √•ret rundt - f√• opskrift p√• den nemme cocktail her(Valdemarsro)
Malibu Spritz - lækker drink med Malibu og ProseccoMalibu Spritz - lækker drink med Malibu og Prosecco
Her er opskriften p√• den uimodst√•elige Malibu Spritz. En s√¶rdeles forfriskende og l√¶kker drink med Malibu kokoslik√łr og italiensk Prosecco.(Madens Verden)
Filur - original opskrift på den populære drinkFilur - original opskrift på den populære drink
Filur er en drink, der har navn efter sodavandsisen af samme navn. Filuren laves med vodka, appelsinjuice og r√łd sodavand, og her er den rigtige opskrift.(Madens Verden)
Mojito - god opskrift med hvid rom eller uden alkoholMojito - god opskrift med hvid rom eller uden alkohol
Klassisk opskrift på mojito, der er en populær drink med bla. lime, mynte, hvid rom og is. Se også hvordan du laver mojito uden alkohol.(Madens Verden)
Virgin Hass - alkoholfri Gin Hass drinkVirgin Hass - alkoholfri Gin Hass drink
Virgin Hass er en alkoholfri udgave af den populære drink Gin Hass. En meget lækker og forfriskende mocktail, og altså helt uden alkohol.(Madens Verden)
Menu til Skt. Hans aften 2020 (nemme forslag)Menu til Skt. Hans aften 2020 (nemme forslag)
Hvad spiser man Skt. Hans aften? Her er et forslag til en nem nemu til den lune sommeraften, og den er inkl. b√•de en velkomstdrink og en sk√łn dessert.(Madens Verden)
Mango sirup - hurtig opskrift på hjemmelavet mangosirupMango sirup - hurtig opskrift på hjemmelavet mangosirup
Her får du en nem og hurtig opskrift på hjemmelavet mango sirup. Mangosirup laves af presset mango, og den anvendes blandt andet til drinken Gin Hass.(Madens Verden)
White Russian drink med Kahlua, vodka og fl√łdeWhite Russian drink med Kahlua, vodka og fl√łde
Her er den rigtige opskrift p√• White Russian, der er en klassisk drink best√•ende af kaffelik√łren Kahlua, vodka og fl√łde eller m√¶lk. Kendt fra flere film.(Madens Verden)
Aperol Spritz - sådan laver du den populære drinkAperol Spritz - sådan laver du den populære drink
Her får du den rigtige opskrift på en Aperol Spritz, der er en af de mest populære drinks. Lavet med Aperol, mousserende vin og danskvand.(Madens Verden)
Hvidl√łgscrostini med bl√• ostecreme og safranrejerHvidl√łgscrostini med bl√• ostecreme og safranrejer
En festlig, lækker og krydret snack til en drink eller et glas bobler.(Karolines K√łkken)
Sommerstang - Cuba Cola drink på 1 minutSommerstang - Cuba Cola drink på 1 minut
Her er min opskrift på den populære Sommerstang drink, der også kaldes Cuba Cola. Drinken laves af Cuba Caramel, cola og citron. En rigtig sommerdrink.(Madens Verden)
Sukkersirup - opskrift på hjemmelavet sugar caneSukkersirup - opskrift på hjemmelavet sugar cane
Her får du min opskrift på hjemmelavet sukkersirup til drinks og cocktails. Sugar cane er pærelet at lave, og du skal blot bruge sukker og vand.(Madens Verden)
Caipirinha drink - opskrift på den brasilianske cocktailCaipirinha drink - opskrift på den brasilianske cocktail
Her er opskriften på Caipirinha, der er en super lækker drink og cocktail fra Brasilien. Caipirinhaen minder en del om en Mojito, og smager af sol og varme.(Madens Verden)
Kahlua Collins - drink opskrift med kaffelik√łrKahlua Collins - drink opskrift med kaffelik√łr
Kahlua Collins kan hurtigt blive din nye favorit drink. Den er et twist over den popul√¶re Tom Collins, men alts√• her i stedet med Kahlua kaffelik√łr.(Madens Verden)
Kahlua Ginger Ale - ingef√¶rdrink med kaffelik√łrKahlua Ginger Ale - ingef√¶rdrink med kaffelik√łr
Nem opskrift p√• Kahlua Ginger Ale, der er en overraskende l√¶kker drink med kaffelik√łr og ingef√¶rsmag. Serveres med is og appelsin.(Madens Verden)
Sm√łlfe drink med bl√• curacao, gin og tonicSm√łlfe drink med bl√• curacao, gin og tonic
Her er opskriften p√• en l√¶kker sm√łlfe drink, og navnet skyldes selvf√łlgelig farven. Sm√łlfernes egen cocktail laves blandt andet med bl√• curacao og gin.(Madens Verden)
Strawberry daiquiri - opskrift med eller uden alkoholStrawberry daiquiri - opskrift med eller uden alkohol
Den bedste opskrift på strawberry daiquiri med friske jordbær. Den klassiske jordbærdrink, der oprindeligt stammer fra Cuba. Så også hvorfor den hedder det.(Madens Verden)
R√łd gin og tonic med jordb√¶r drink p√• 2 minutterR√łd gin og tonic med jordb√¶r drink p√• 2 minutter
Her er min opskrift p√• r√łd gin og tonic med jordb√¶r. Den kommer du ikke uden om! Med gin, tonic, jordb√¶r sirup og masser af is. Alle vil elske den!(Madens Verden)
Gin Fizz - sådan laves den populære cocktailGin Fizz - sådan laves den populære cocktail
Her er den bedste opskrift Gin Fizz drink, der er en både populær og nem cocktail. Den laves blandt andet med gin, citronsaft og sukkersirup.(Madens Verden)
Negroni - italiensk apéritif med gin, vermouth og CampariNegroni - italiensk apéritif med gin, vermouth og Campari
S√•dan laver du en l√¶kker Negroni, der er en klassisk drink fra Italien. Bruges som aperitif, og laves af gin, r√łd vermouth og Campari.(Madens Verden)
Nytårsdrink: Schackenborg Dry Gin Fizz CocktailNytårsdrink: Schackenborg Dry Gin Fizz Cocktail
Hvis du leder efter den perfekte drink til nyt√•rsaften, s√• kan du pr√łve at lave en Schackenborg Dry Gin Fizz Cocktail, der er en virkelig l√¶kker cocktail.(Madens Verden)
Cuba Dumle - drink med Cuba Caramel og CocioCuba Dumle - drink med Cuba Caramel og Cocio
Se her hvordan du laver den lækre Cuba Dumle drink. Den ultimative drink for alle chokolade-elskere - og den laves nemt med Cuba Caramel og Cocio.(Madens Verden)
Drink med rom og Ginger Ale - nem ingefærdrinkDrink med rom og Ginger Ale - nem ingefærdrink
Denne drink med rom og Ginger Ale er super nem at lave, men den smager fantastisk. Blandingen af rom og ingefær er et "match made in heaven".(Madens Verden)
Vodka Ginger - drink med vodka og Ginger BeerVodka Ginger - drink med vodka og Ginger Beer
Vodka Ginger er den perfekte drink til dig, der elsker smagen af ingefær. Her er nemlig både voka og Ginger Beer i denne drink - og den smager fantastisk.(Madens Verden)
Caipirinha CocktailCaipirinha Cocktail
Caipirinha er en super enkel og virkelig velsmagende frisk drink med perfekt afstemt s√łd/syrlig smag - f√• opskrift p√• drinken her(Valdemarsro)
Grenadine Shake - lækker drink med GrenadineGrenadine Shake - lækker drink med Grenadine
Her er opskriften p√• Grenadine Shake, der er en popul√¶r, s√łdlig og sommerlig drink med blandt andet grenadine, Licor 43 og juice.(Madens Verden)
Espresso Martini - opskrift på drink med KahluaEspresso Martini - opskrift på drink med Kahlua
Her er min opskrift på den klassiske Espresso Martini. En lækker cocktail, som du laver med kold kaffe (gerne espresso), Kahlua, vodka og isterninger.(Madens Verden)
Moscow Mule Рogså en perfekt drink til flyveturenMoscow Mule Рogså en perfekt drink til flyveturen
Moscow Mule er en sk√łn klassiker som er helt enkelt og bare smager sk√łnt - den er ogs√• ideel som den bedste drinks p√• flyveturen - l√¶s med her(Valdemarsro)
Bramble - lækker cocktail med brombær og ginBramble - lækker cocktail med brombær og gin
Bramble er en klassisk cocktail, der blandt andet laves med gin og brombær. Den lækre drink stammer fra London, og nydes med friske brombær.(Madens Verden)
Blodappelsin MojitoBlodappelsin Mojito
Blodappelsin Mojito er en frisk og smuk pink cocktail som er perfekt til en lille f√łr middag drink eller som afslutning p√• en l√¶kker middag - f√• opskriften(Valdemarsro)
Cocktail med bergamotte og ginCocktail med bergamotte og gin
Sk√łn bergamotte cocktail med gin og rosmarin - perfekt til en f√łr middag drink - f√• den l√¶kre ¬†opskrift p√• cocktails med citrusfrugt her(Valdemarsro)
Sex on the beach - sådan laver den populære drinkSex on the beach - sådan laver den populære drink
Her er en god opskrift på Sex on the beach, der er en populær drink, der blandt andet laves med vodka, tranebærjuice og appelsinjuice.(Madens Verden)
Ceviche med kammuslingerCeviche med kammuslinger
Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.(Karolines K√łkken)
R√łdbedehummus med kik√¶rterR√łdbedehummus med kik√¶rter
En skøn dip, brug den som snack til velkomstdrinken med chips og grøntsager til. Eller som "saucen" til en bøf med en lækker salat ved siden af. (Karolines K√łkken)
Ceviche med rejerCeviche med rejer
Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.(Karolines K√łkken)
Galliano shotsGalliano shots
Det populære Italienske shot - Galliano hot shot, er en af de mange lækre drinks hvor der serveres fløde til. (Karolines K√łkken)
Heaven - nem drink med Cuba Mango og tonicHeaven - nem drink med Cuba Mango og tonic
Heaven er en b√•de sk√łn og nem drink, der laves med Cuba Mango og tonic. Desuden er der lidt citronsaft i drinken, hvilket g√łr den forfriskende dejlig.(Madens Verden)
Græsplæne drink med Pisang Ambon og vodkaGræsplæne drink med Pisang Ambon og vodka
Gr√¶spl√¶ne er en smuk og l√¶kker drink, der blandt andet laves med Pisang Ambon og vodka. Navnet skyldes naturligvis den gr√¶sgr√łnne farve.(Madens Verden)
Margarita - opskrift på den klassiske drink med tequilaMargarita - opskrift på den klassiske drink med tequila
Her er opskriften på den klassiske margarita, der laves med tequila og Cointreau. En populær cocktail, der kan laves med eller uden is eller som frozen.(Madens Verden)
Mango Mania - drink med Cuba Mango og SpriteMango Mania - drink med Cuba Mango og Sprite
Her får du opskriften på Mango Mania, der er en nem og lækker drink bestående af Cuba Mango, limesaft og Sprite. Nemt og godt.(Madens Verden)
Risalamande drink - opskrift på julens bedste cocktailRisalamande drink - opskrift på julens bedste cocktail
Her får du min opskrift på risalamande drink. En super lækker og nem cocktail, der smager af ris a la mande. Bla. lavet med lidt vodka.(Madens Verden)
Gin AlexanderGin Alexander
Klassisk lækker cremet drink - serveret på en ny måde, der kan imponere dine gæster og samtidig få dem til at trække på smilebåndet. (Karolines K√łkken)
Mocktail med hyldeblomst og citron (drink uden alkohol)Mocktail med hyldeblomst og citron (drink uden alkohol)
Her f√•r du en opskrift p√• l√¶kker mocktail med hyldeblomst, citron og bl√•b√¶r. En l√¶skende og sk√łn drink uden alkohol, som samtidig er smuk at servere.(Madens Verden)
Pina Colada a la KarolinePina Colada a la Karoline
Der er stadig duft af palmetræer og eventyr i eksotiske lande. Men den klassike eksotiske drink har her fået et lidt andet udtryk... Bland andet et skvæt fløde. (Karolines K√łkken)
Tom Collins - opskrift på drink med gin og danskvandTom Collins - opskrift på drink med gin og danskvand
Den bedste opskrift på Tom Collins, der er en populær drink. Den klassiske longdrink laves af gin, flormelis, citron og danskvand, og pyntes med rosmarin.(Madens Verden)
TomatsnackTomatsnack
Lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.(Karolines K√łkken)
Matador drink med Cuba Caramel, cola og SquashMatador drink med Cuba Caramel, cola og Squash
Her er opskriften på Matador drink, der nemt laves med Cuba Caramel vodka, cola og Squash appelsin vand. En lække drink, som de fleste vil elske.(Madens Verden)
Parmesanchips - l√¶kre spr√łde og krydrede snacks med parmesanParmesanchips - l√¶kre spr√łde og krydrede snacks med parmesan
Opskrift p√• sk√łnne spr√łde parmesanchips som er super l√¶kre til en velkomst drink eller som snacks til tapas - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Tarallo ‚Äď den perfekte snack fra NapoliTarallo ‚Äď den perfekte snack fra Napoli
Her f√•r du opskriften p√• den √¶gte napolitanske snack Tarallo. Pr√łv den til √łl, vin eller drinks ‚Äď den smager fantastisk!(Madens Verden)
Gin Fizz med granatæble - lækker cocktail med ginGin Fizz med granatæble - lækker cocktail med gin
Her får du min opskrift på en lækker Gin Fizz med granatæble. Den flotte cocktail laves med gin, Cointreau og granatæblekerner og drinken er et sikkert hit!(Madens Verden)
LakserullerLakseruller
Velsmagende mundbidder til drinken eller som forret.(Karolines K√łkken)
Jordb√¶rdrink med fl√łdeJordb√¶rdrink med fl√łde
Sommerens muligvis bedste dessert er jordbær med fløde, og her er klassikeren lavet om til en drink. Men det er stadig jordbær med fløde. (Karolines K√łkken)
Mojito isMojito is
Hjemmelavet mojito is med lime, rom og mynte. Mojito is smager skønt og friskt - og leder tankerne hen på den klassiske mojito drink. (Karolines K√łkken)
Mojitosuppe med myntefl√łdeskumMojitosuppe med myntefl√łdeskum
En spændende og skøn dessertsuppe med inspiration fra den lime- og myntekrydrede drink - mojito.(Karolines K√łkken)
Gin Daisy drink med gin og GrenadineGin Daisy drink med gin og Grenadine
Gin Daisy er en fantastisk sommerdrink, der laves med gin og Grenadine. Man kunne også kalde den for en sommervariant af den klassiske gin og tonic.(Madens Verden)
Fersken mojito - den smukke drink med fersken sirupFersken mojito - den smukke drink med fersken sirup
Her er en fantastisk lækker opskrift på fersken mojito, som naturligvis laves med tilpassede mængder hvid rom, lime og mynte. Tilsat en god fersken sirup.(Madens Verden)
Cocktails og drinks til påskenCocktails og drinks til påsken
Opskrifter p√• l√¶kre p√•skedrinks til p√•skebordet. Lav frisk cocktail og drinks med aquavit. Pr√łv fx. champagnedrink eller en spicy velkomstdrink.(Louiogbearnaisen)
Gin Gin Mule drink - (Ginger Rogers) med Ginger BeerGin Gin Mule drink - (Ginger Rogers) med Ginger Beer
Gin Gin Mule er en lækker drink, der blandt andet laves med gin og Ginger Beer. Drinken kaldes også for Ginger Rogers efter den amerikanske skuespillerinde.(Madens Verden)
Påskedrink med hyldeblomst og AquavitPåskedrink med hyldeblomst og Aquavit
Efter påskefrokosten og inden chokoladepåskeæggene skal spises er det ret lækkert med en pause udenfor i solen. Saml gæsterne, giv dem sådan en drink her i hånden og du er årets vært. Læs hele blogindlægget om Aquavit og få flere drinks og cocktails med Aquavit her. (Louiogbearnaisen)
Fenneldrink med AquavitFenneldrink med Aquavit
P√•skefrokosten er ovre, ligeledes er p√•skemiddagen.¬†M√łrket har lagt sig p√¶nt udenfor, der er krudtet op i ‚Äėgaren (cigaren) og p√• pladespilleren ligger der crooner-musik. Ahh, det er tid til drinks og den her sl√•r den traditionelle cognac¬†med mange, mange l√¶ngder. F√• flere opskrifter p√• drinks og cocktails med Aquavit her ¬†(Louiogbearnaisen)
Jordb√¶rgr√łd drink med rom og jordb√¶rsirupJordb√¶rgr√łd drink med rom og jordb√¶rsirup
Her er opskriften p√• jordb√¶rgr√łd drink, der virkelig smager af sol og sommer. Drinken laves med hvid rom og jordb√¶rsirup - og den smager himmelsk!(Madens Verden)
Screwdriver - lækker drink med vodka og appelsinjuiceScrewdriver - lækker drink med vodka og appelsinjuice
Sådan laver du en Screwdriver drink. En populær drink med vodka og appelsinjuice, som muligvis er opfundet af amerikanske piloter.(Madens Verden)
Spicy velkomstdrinks med Aquavit og GingerbeerSpicy velkomstdrinks med Aquavit og Gingerbeer
L√¶kre og nemme velkomstdrinks med Aquavit, gingerbeer og citron. Smager fantastisk og er en anderledes og sp√¶ndende velkomstdrink. F√• den sk√łnne opskrift(Louiogbearnaisen)
Cuba Libre - opskrift på drink med rom og colaCuba Libre - opskrift på drink med rom og cola
Her får du den rigtige opskrift på Cuba Libre, der er en nem drink med rom, cola og lime. Oprindelig er drinken fra Cuba, og navnet betyder bare Frit Cuba.(Madens Verden)
Orangeknas drink - shot med Cointreau og kakaomælkOrangeknas drink - shot med Cointreau og kakaomælk
Orangeknas er en drink eller shot for dig, der elsker Cointreau og kakaom√¶lk. Knasen kommer fra r√łrsukker, og det er en nem drink med smag af appelsin.(Madens Verden)
Mudslide drink - opskrift med vodka, Kahlua og BaileysMudslide drink - opskrift med vodka, Kahlua og Baileys
Se her hvordan du laver den lækre Mudslide drink. Drinken shakes med Kahlua, vodka og Baileys, og serveres med masser af is. En populær drink til alle.(Madens Verden)
Harvey Wallbanger drink med Licor 43 eller GallianoHarvey Wallbanger drink med Licor 43 eller Galliano
Her er opskriften på den klassiske drink Harvey Wallbanger. Den laves med enten Galliano eller Licor 43, samt vodka og appelsinjuice.(Madens Verden)
Kung Fu drink, der smager præcist som isen!Kung Fu drink, der smager præcist som isen!
Kung Fu drink laves af Jägermeister, Pisang Ambon og cola - og drinken har fået navn efter den populære is. Her får du min opskrift på den!(Madens Verden)
To k√łlige cocktails der hitter i ferienTo k√łlige cocktails der hitter i ferien
For nogle uger siden afholdte Schweppes deres årlige Drinks Lab konkurrence, vi var inviteret, men måtte desværre melde afbud. Vi havde længe inden besluttet at tage på Northside Festival i Aarhus - som du sikkert ved,(Gastromand.dk)
Moscow Mule - opskrift på den klassiske drinkMoscow Mule - opskrift på den klassiske drink
Her får du min opskrift på Moscow Mule, der er en populær og klassisk cocktail. Drinken laves med vodka, ginger beer og Rose's Lime med masser af is.(Madens Verden)
Drinksopskrifter - de bedste cocktails og drinksDrinksopskrifter - de bedste cocktails og drinks
Her finder du de bedste opskrifter på drinks og cocktails. De mest populære drinksopskrifter samlet ét sted, så du altid hurtig finder din foretrukne drink.(Madens Verden)
Romtoddy – den perfekt varmende drinkRomtoddy – den perfekt varmende drink
Romtoddy er s√• dejlig lindrende mod influenza og fork√łlelse - og denne opskrift p√• rom toddy er tilmed l√¶kker og velsmagende - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Cointreau fizz - opskrift p√• drink med appelsinlik√łrCointreau fizz - opskrift p√• drink med appelsinlik√łr
Her er den √¶gte opskrift p√• Cointreau fizz, der laves med appelsinlik√łren Cointreau, lidt lime og danskvand. En sprudlende frisk drink p√• et minut.(Madens Verden)
Tequila Sunrise - opskrift på den mexicanske longdrinkTequila Sunrise - opskrift på den mexicanske longdrink
Tequila Sunrise er en populær mexicansk longdrink, og her får du den rigtige opskrift. Den laves med tequila, appelsinjuice, grenadine og masser af is.(Madens Verden)
Pink grape og ginPink grape og gin
REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Pernod Ricard Danmark Vi fortsætter med flere simple sommerdrinks, og igen er vi ude i noget hvor alle kan være med. Sagerne skal bare blandes sammen og serveres. Det(Gastromand.dk)
Ginger beer med hyldeblomst og agurk (sommerdrink)Ginger beer med hyldeblomst og agurk (sommerdrink)
Her er den klassiske opskrift p√• ginger beer med hyldeblomst. Det er en super sk√łn sommerdrink, som tilmed er alkoholfri. Drinken serveres med lidt agurk.(Madens Verden)
Lynchburg Lemonade med whisky og Grand MarnierLynchburg Lemonade med whisky og Grand Marnier
Her er en dejlig opskrift på Lynchburg Lemonade, der er en forfriskende drink med blandt andet Jack Daniel's whisky, Grand Marnier og lemonade.(Madens Verden)
Velkomstdrink: Kir, Kir Royal og b√łrnedrinkVelkomstdrink: Kir, Kir Royal og b√łrnedrink
Opskrift p√• en god velkomstdrink? Dem finder du her, hvor du blandt andet kan lave en Kir, Kir Royal eller den bedste b√łrnedrink.(Madens Verden)
White Lady med gin og Cointreau - og fakta om drinkenWhite Lady med gin og Cointreau - og fakta om drinken
Her er opskriften på den populære drink White Lady, som laves med gin og Cointreau. Her er også historien om "den hvide dame" og en opskrift på sukkersirup.(Madens Verden)
Chokolade-saltst√¶nger med popcorn ‚Äď den fineste snackChokolade-saltst√¶nger med popcorn ‚Äď den fineste snack
Skynd dig at invitere en håndfuld mennesker til drinks, sjov og ballade - sommerens ultimative, fineste snack er her!(Louiogbearnaisen)
Irish Coffee med Baileys og KahluaIrish Coffee med Baileys og Kahlua
Her er opskriften på Irish Coffee med Baileys og Kahlua. En super lækker drink, der minder meget om irsk kaffe - men her altså uden whisky.(Madens Verden)
Butterdejssnacks med gr√łn pesto, serranoskinke og ostButterdejssnacks med gr√łn pesto, serranoskinke og ost
Hurtig snack med butterdej. 5 minutters arbejde og så er der butterdejs snacks med skinke, pesto og ost. Appetizer til gæster, snacks til drinks med venner(Louiogbearnaisen)
Solero Exotic drink med Cuba Mango og SpriteSolero Exotic drink med Cuba Mango og Sprite
Solero Exotic er en drink, der smager som den popul√¶re is fra Frisko. Drinken laves med Cuba Mango, lime og Sprite - og toppes med fl√łdeskum. 100% sommer.(Madens Verden)
TunsnackTunsnack
Flot og lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.(Karolines K√łkken)
Tynde br√łdst√¶nger med sesamfr√łTynde br√łdst√¶nger med sesamfr√ł
De sprøde stænger er lækkert tilbehør til fx supper, salater eller ost. De kan også nydes som en lille snack til drinken.(Karolines K√łkken)
Shirley Tempel alkoholfri drink med Ginger AleShirley Tempel alkoholfri drink med Ginger Ale
Her er opskriften på den alkoholfrie drink Shirley Tempel, der er opkaldt efter en amerikansk skuespillerinde. Drinken laves med grenadine og Ginger Ale.(Madens Verden)
Limoncello Spritz - den perfekte sommerdrinkLimoncello Spritz - den perfekte sommerdrink
Limoncello Spritz er en mindre bitter udgave Aperol Spritz. Farven er sommergul og smagen syrlig-s√łd. Her er opskriften p√• en ny drinksdille.(Madens Verden)
Lillet Rosé tonic - nem drink med LilletLillet Rosé tonic - nem drink med Lillet
Her er en sk√łn opskrift p√• Lillet Ros√© tonic drink, der laves med masser af is, den flotte Lillet ros√© og tonic vand. Simpel drink, der bare smager godt!(Madens Verden)
Eggnog cocktailEggnog cocktail
Eggnog er en klassisk engelsk drink med æg, mælk og rom - den serveres kold og smager helt fantastisk - specielt serveret som julecocktail(Valdemarsro)
Rabarber Fizz sjus med basilikumRabarber Fizz sjus med basilikum
Rabarbersirup smager lækkert på is og i desserter, men også i drinks og cocktails. Lav en stor portion sirup og få rabarber smag hele sommeren.(Louiogbearnaisen)
Mango Hazz - drink med Cuba Mango og lemonvandMango Hazz - drink med Cuba Mango og lemonvand
Mango Hazz er en simpel og frisk drink, der virkelig smager af sol og sommer. Drinken laves med Cuba Mango, lemon sodavand og masser af is.(Madens Verden)
Caribbean Breeze drink med Cuba CaramelCaribbean Breeze drink med Cuba Caramel
Caribbean Breeze er en l√¶kker drink, der blot laves af Cuba Caramel, lime og Sprite. Og selvf√łlgelig is. En sk√łn sommerdrink, og opskriften er her.(Madens Verden)
Spansk kaffe - opskrift på kaffe med Licor 43Spansk kaffe - opskrift på kaffe med Licor 43
Spansk kaffe er en populær drink til dessert, og den minder lidt om irsk kaffe. Den spanske udgave er med Licor 43 i stedet for whisky.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes