Vi fandt 49 opskrifter med s√łgeordet ūüćĻ drink:
Hjemmelavet rabarbersaft ‚Äď perfekt til drinks og cocktailsHjemmelavet rabarbersaft ‚Äď perfekt til drinks og cocktails
Hjemmelavet rabarbersaft er et musthave i mit k√łleskab om sommeren. Pr√łv den i drinks og cocktails. Opskrift p√• rabarbersaft med kun 3 ingredienser.(Louiogbearnaisen)
Snaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citronSnaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citron
Hjemmelavet snaps til julefrokost p√• 2 min. Lav en snaps til sild med dild og citron eller en flot lyser√łd snaps med pebermyntesmag - l√¶kker til drinks(Louiogbearnaisen)
Drink med passionsfrugt, lime og mynteDrink med passionsfrugt, lime og mynte
Lækker og nem opskrift med passionsfrugt. Brug passionsfrugt i en frisk drink, som kan laves både med alkohol og som alkoholfri drink. Se opskrift >>(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet LemonadeHjemmelavet Lemonade
Hjemmelavet lemonade er super nemt og er en sk√łn alkoholfri drink p√• en varm sommerdag. Den bedste lemonade opskrift med masser af smag(Louiogbearnaisen)
Lumumba med fl√łdeskumLumumba med fl√łdeskum
Lumumba er for mange en feriedrink. Nyd din lumumba varm på en kold og snefyldt Alpetop, eller server din lumumba iskold og med masser af isterninger under et af sydens palmetræer.(Karolines K√łkken)
Vandmelon med feta og basilikum ‚Äď nem sommer snackVandmelon med feta og basilikum ‚Äď nem sommer snack
appetizer til velkomstdrinks eller som en nem forret inden sommerens grillmad(Louiogbearnaisen)
N√łddedrysN√łddedrys
En lækker snack til ost, på en salat eller til en velkomstdrink.(Karolines K√łkken)
Cocktail-adventskalender: Cinnamon SourCocktail-adventskalender: Cinnamon Sour
Anden s√łndag i advent er lige om hj√łrnet og det er derfor blevet tid til anden drink i vores cocktail-adventskalender. I sidste uge fik du et bud p√• en varm cocktail, til de k√łlige dage(Gastromand.dk)
BresaolasnackBresaolasnack
Lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.(Karolines K√łkken)
N√łddesnacksN√łddesnacks
Varier nødderne til velkomstdrinken eller blot til den lille sult.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinksHjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinks
Det er nemt at lave din egen snaps. Lav selv en frisk sommer snaps med rabarber, stikkelsbær eller lime og mynte. Brug din snaps i drinks og cocktails(Louiogbearnaisen)
Rabarber & Hyldeblomst cocktail med basilikumRabarber & Hyldeblomst cocktail med basilikum
Opskrift p√• en sk√łn og sommerl√¶kker cocktail med rabarber og hyldeblomst - nem og smuk drink til en sommeraften i haven - f√• opskriften her(Valdemarsro)
MartinezMartinez
Velkommen kære Gastromand-læser. Til en vaskeægte verdenspræmiere! Præmiere på #retrococktails. #retrococktails er et samarbejde med de danske instagram-fænomen @thecocktail.blog, og er all about de gode gamle drink og cocktail-klassikere i nye klæder. Vi håber I vil(Gastromand.dk)
Summer BlueSummer Blue
Sommeren st√•r for d√łren - ihvertfald rent kalenderm√¶ssigt! Uanset vejret skal man ikke snyde sig selv for l√¶kre og sommerlige cocktails! "Farverige Drinks" lyder lidt klich√©-agtigt, men der er flere m√•de at g√łre det p√•. I dag vil(Gastromand.dk)
Ugens Frækkert; The British GentlemanUgens Frækkert; The British Gentleman
Det er svært at finde en ligeså elegant og klassisk drink som en G&T. Men alt for ofte serveres den uden elegance og finesse - fordi hvor svært kan det være? Det er jo bare Gin(Gastromand.dk)
Dark ‘n’ Stormy CocktailDark ‘n’ Stormy Cocktail
Dark 'n' Stormy er en virkelig l√¶kker og l√¶skende drink med gingerbeer og rom som er sk√łn at nyde √•ret rundt - f√• opskrift p√• den nemme cocktail her(Valdemarsro)
Hvidl√łgscrostini med bl√• ostecreme og safranrejerHvidl√łgscrostini med bl√• ostecreme og safranrejer
En festlig, lækker og krydret snack til en drink eller et glas bobler.(Karolines K√łkken)
Caipirinha CocktailCaipirinha Cocktail
Caipirinha er en super enkel og virkelig velsmagende frisk drink med perfekt afstemt s√łd/syrlig smag - f√• opskrift p√• drinken her(Valdemarsro)
Moscow Mule Рogså en perfekt drink til flyveturenMoscow Mule Рogså en perfekt drink til flyveturen
Moscow Mule er en sk√łn klassiker som er helt enkelt og bare smager sk√łnt - den er ogs√• ideel som den bedste drinks p√• flyveturen - l√¶s med her(Valdemarsro)
Blodappelsin MojitoBlodappelsin Mojito
Blodappelsin Mojito er en frisk og smuk pink cocktail som er perfekt til en lille f√łr middag drink eller som afslutning p√• en l√¶kker middag - f√• opskriften(Valdemarsro)
Cocktail med bergamotte og ginCocktail med bergamotte og gin
Sk√łn bergamotte cocktail med gin og rosmarin - perfekt til en f√łr middag drink - f√• den l√¶kre ¬†opskrift p√• cocktails med citrusfrugt her(Valdemarsro)
Ceviche med kammuslingerCeviche med kammuslinger
Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.(Karolines K√łkken)
R√łdbedehummus med kik√¶rterR√łdbedehummus med kik√¶rter
En skøn dip, brug den som snack til velkomstdrinken med chips og grøntsager til. Eller som "saucen" til en bøf med en lækker salat ved siden af. (Karolines K√łkken)
Ceviche med rejerCeviche med rejer
Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.(Karolines K√łkken)
Galliano shotsGalliano shots
Det populære Italienske shot - Galliano hot shot, er en af de mange lækre drinks hvor der serveres fløde til. (Karolines K√łkken)
Gin AlexanderGin Alexander
Klassisk lækker cremet drink - serveret på en ny måde, der kan imponere dine gæster og samtidig få dem til at trække på smilebåndet. (Karolines K√łkken)
Pina Colada a la KarolinePina Colada a la Karoline
Der er stadig duft af palmetræer og eventyr i eksotiske lande. Men den klassike eksotiske drink har her fået et lidt andet udtryk... Bland andet et skvæt fløde. (Karolines K√łkken)
TomatsnackTomatsnack
Lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.(Karolines K√łkken)
Parmesanchips - l√¶kre spr√łde og krydrede snacks med parmesanParmesanchips - l√¶kre spr√łde og krydrede snacks med parmesan
Opskrift p√• sk√łnne spr√łde parmesanchips som er super l√¶kre til en velkomst drink eller som snacks til tapas - f√• opskrift her(Valdemarsro)
LakserullerLakseruller
Velsmagende mundbidder til drinken eller som forret.(Karolines K√łkken)
Jordb√¶rdrink med fl√łdeJordb√¶rdrink med fl√łde
Sommerens muligvis bedste dessert er jordbær med fløde, og her er klassikeren lavet om til en drink. Men det er stadig jordbær med fløde. (Karolines K√łkken)
Mojito isMojito is
Hjemmelavet mojito is med lime, rom og mynte. Mojito is smager skønt og friskt - og leder tankerne hen på den klassiske mojito drink. (Karolines K√łkken)
Mojitosuppe med myntefl√łdeskumMojitosuppe med myntefl√łdeskum
En spændende og skøn dessertsuppe med inspiration fra den lime- og myntekrydrede drink - mojito.(Karolines K√łkken)
Cocktails og drinks til påskenCocktails og drinks til påsken
Opskrifter p√• l√¶kre p√•skedrinks til p√•skebordet. Lav frisk cocktail og drinks med aquavit. Pr√łv fx. champagnedrink eller en spicy velkomstdrink.(Louiogbearnaisen)
Påskedrink med hyldeblomst og AquavitPåskedrink med hyldeblomst og Aquavit
Efter påskefrokosten og inden chokoladepåskeæggene skal spises er det ret lækkert med en pause udenfor i solen. Saml gæsterne, giv dem sådan en drink her i hånden og du er årets vært. Læs hele blogindlægget om Aquavit og få flere drinks og cocktails med Aquavit her. (Louiogbearnaisen)
Fenneldrink med AquavitFenneldrink med Aquavit
P√•skefrokosten er ovre, ligeledes er p√•skemiddagen.¬†M√łrket har lagt sig p√¶nt udenfor, der er krudtet op i ‚Äėgaren (cigaren) og p√• pladespilleren ligger der crooner-musik. Ahh, det er tid til drinks og den her sl√•r den traditionelle cognac¬†med mange, mange l√¶ngder. F√• flere opskrifter p√• drinks og cocktails med Aquavit her ¬†(Louiogbearnaisen)
Spicy velkomstdrinks med Aquavit og GingerbeerSpicy velkomstdrinks med Aquavit og Gingerbeer
L√¶kre og nemme velkomstdrinks med Aquavit, gingerbeer og citron. Smager fantastisk og er en anderledes og sp√¶ndende velkomstdrink. F√• den sk√łnne opskrift(Louiogbearnaisen)
To k√łlige cocktails der hitter i ferienTo k√łlige cocktails der hitter i ferien
For nogle uger siden afholdte Schweppes deres årlige Drinks Lab konkurrence, vi var inviteret, men måtte desværre melde afbud. Vi havde længe inden besluttet at tage på Northside Festival i Aarhus - som du sikkert ved,(Gastromand.dk)
Romtoddy – den perfekt varmende drinkRomtoddy – den perfekt varmende drink
Romtoddy er s√• dejlig lindrende mod influenza og fork√łlelse - og denne opskrift p√• rom toddy er tilmed l√¶kker og velsmagende - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Pink grape og ginPink grape og gin
REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Pernod Ricard Danmark Vi fortsætter med flere simple sommerdrinks, og igen er vi ude i noget hvor alle kan være med. Sagerne skal bare blandes sammen og serveres. Det(Gastromand.dk)
Chokolade-saltst√¶nger med popcorn ‚Äď den fineste snackChokolade-saltst√¶nger med popcorn ‚Äď den fineste snack
Skynd dig at invitere en håndfuld mennesker til drinks, sjov og ballade - sommerens ultimative, fineste snack er her!(Louiogbearnaisen)
Butterdejssnacks med gr√łn pesto, serranoskinke og ostButterdejssnacks med gr√łn pesto, serranoskinke og ost
Hurtig snack med butterdej. 5 minutters arbejde og så er der butterdejs snacks med skinke, pesto og ost. Appetizer til gæster, snacks til drinks med venner(Louiogbearnaisen)
TunsnackTunsnack
Flot og lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.(Karolines K√łkken)
Tynde br√łdst√¶nger med sesamfr√łTynde br√łdst√¶nger med sesamfr√ł
De sprøde stænger er lækkert tilbehør til fx supper, salater eller ost. De kan også nydes som en lille snack til drinken.(Karolines K√łkken)
Eggnog cocktailEggnog cocktail
Eggnog er en klassisk engelsk drink med æg, mælk og rom - den serveres kold og smager helt fantastisk - specielt serveret som julecocktail(Valdemarsro)
Rabarber Fizz sjus med basilikumRabarber Fizz sjus med basilikum
Rabarbersirup smager lækkert på is og i desserter, men også i drinks og cocktails. Lav en stor portion sirup og få rabarber smag hele sommeren.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes