Vi fandt 14 opskrifter med s√łgeordet ūüéÉ halloween:
HokkaidosuppeHokkaidosuppe
Hokkaidosuppe er en klassisk græskarsuppe, der mætter. Nyd den til halloween eller året rundt med opskriften her. (Karolines K√łkken)
Mumie chokolade pop tartsMumie chokolade pop tarts
Happy Halloween! Jeg har n√¶vnt det f√łr, det er min alleryndlings h√łjtid. Det er nemlig helt legalt at v√¶re 5 √•r igen og g√• helt i selvsving over leg med mad, alts√• i mit tilf√¶lde; s√¶tte √łjne p√• alt, som jeg kan komme til! Sidst var det edderkoppe-cookies, og i den her weeekend ‚Äď yeah,...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Gr√¶skarbr√łd med salvie og chiliGr√¶skarbr√łd med salvie og chili
Brug det klassiske gr√¶skar som i USA og bag flotte gr√¶skarbr√łd. Bollerne er perfekt til efter√•rets madpakker eller til Halloween festen. Jeg er vild med dem.(Louiogbearnaisen)
Halloween muffins med butternut squash og citronglasurHalloween muffins med butternut squash og citronglasur
Halloweenmad! Opskrift på halloween muffins med butternut squash og citronglasur(Louiogbearnaisen)
Den Ultimative Halloween BurgerDen Ultimative Halloween Burger
Inden længe rammer en af de hurtigste voksende traditioner i Danmark os - det er nemlig tid til skeletter, hekse, edderkopper, flagermus, uhygge og masser af gys - det er tid til at fejre Halloween!(Gastromand.dk)
Halloween Special: Græskarkage med 1 kg slik!Halloween Special: Græskarkage med 1 kg slik!
I sidste uge fyldte min ældste datter 10 år og hun havde fået frit valg på alle hylder til at vælge en kage, så der blev googlet godt og grundigt indtil hun fandt en chokolage/græskar(Gastromand.dk)
GræskarbollerGræskarboller
Der er næppe noget uhyggeligt ved græskarboller. De luftige, små boller passer dog perfekt til halloween. Værsgo!(Karolines K√łkken)
Halloween chokoladekageHalloween chokoladekage
Skab en hyggelig uhyggelig stemning til halloweenfesten med en kirkegårdskage og marengsspøgelser. Uhhhh....(Karolines K√łkken)
Halloween heksefingreHalloween heksefingre
Et sjovt og hyggeligt halloween projekt, der er let at lave. Tag børnene med i køkkenet og server dem til halloween festen som en sjov og uhyggelig overraskelse for dine gæster.(Karolines K√łkken)
Halloween kage - m√łrk og blodig chokoladecheesecakeHalloween kage - m√łrk og blodig chokoladecheesecake
Skræmmende lækker halloween kage med sort kiksebund og blodrød glaze. Denne halloween cheesecake er perfekt som det søde punktum på en uhyggelig halloween aften!(Karolines K√łkken)
Halloween muffinsHalloween muffins
Søde og sjove chokolademuffins til halloweenfesten. Spøgelserne er lavet af hvid fondant.(Karolines K√łkken)
Chilikrydret hokkaidosuppe med ostChilikrydret hokkaidosuppe med ost
Hokkaidosuppe er en rigtig efterårsklassiker - fantastisk til halloweenfesten.(Karolines K√łkken)
Edderkop-cupcakesEdderkop-cupcakes
Halloween er en fin anledning til at bage sjove og lidt uhyggelige kager. Pr√łv de her fr√¶kke edderkop-cupcakes, de v√¶kker smil hos b√•de b√łrn og voksne.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes