Vi fandt 17 opskrifter med søgeordet ratatouille:
Ratatouille a la cremeRatatouille a la creme
Ratatouille er lækkert tilbehør til både fjerkræ, fisk eller en noget helt tredje. Prøv denne lækre, cremede ratatouille som er hurtig at lave! (Karolines Køkken)
Ratatouille en papillotes med grillet halloumiRatatouille en papillotes med grillet halloumi
Nyd den skønne duft der breder sig, når I åbner grøntsagspakkerne. Spis dem sammen med den grillede halloumi (den salte ost, der knirker når man tygger på den.)(Karolines Køkken)
Ratatouille og pastaRatatouille og pasta
Den franske klassiker ratatouille af tomater, løg, aubergine og squash. Her med tilbehør af pasta og oliven. Værsgo'(Karolines Køkken)
Ratatouille i ovn - opskrift på den franske klassikerRatatouille i ovn - opskrift på den franske klassiker
Se her hvordan du laver ratatouille i ovn, hvor grøntsagerne bages i et fad. Opskriften er nem at gå til, og tilberedningstiden er cirka 45 minutter.(Madens Verden)
Ovnbagt ratatouille i fadOvnbagt ratatouille i fad
Ratatouille: Her er en rigtig god opskrift på den franske klassiker, hvor alle grøntsagerne bages i ovnen uden at du skal svitse dem først.(Madens Verden)
RatatouilleRatatouille
Ratatouille er en skøn og velsmagende grøntsagsret som er nem at lave og passer godt som tilbehør til rigtig mange retter - få opskrift her(Valdemarsro)
Ovnratatouille på quinoaOvnratatouille på quinoa
Masser af hele fed hvidløg og andre skønne grøntsager - bagte og lækre.(Karolines Køkken)
Food On Film take 4: RatatouilleFood On Film take 4: Ratatouille
Det er næsten en skam, at vi ikke har behandlet ratatouille tidligere, for det er sgu lækkert! Nu tænker du nok, at det ikke er rigtig "Gastromand-style" og den ikke helt falder i tråd med sine forgængere "Big Kahuna Burger",(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes