Vi fandt 72 opskrifter med søgeordet sell:
Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonDampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen med(Gastromand.dk)
Brændende kærlighed med sweet potatoesBrændende kærlighed med sweet potatoes
Brændende kærlighed med sød sellerimos og porre-bacondrys.(Karolines Køkken)
Salat med selleri og kyllingSalat med selleri og kylling
Lav denne nemme salat aftenen i forvejen - så er det nemt at pakke madpakken næste dag.(Karolines Køkken)
Boller i selleri - Som du ikke har fået det førBoller i selleri - Som du ikke har fået det før
En moderne udgave af boller i selleri, der fører retten frem til nutiden. Med denne opskrift vil du (gen)finde kærligheden til boller i selleri!(Madsvin)
Cannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonCannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
3. og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen(Gastromand.dk)
Svinekoteletter i fadSvinekoteletter i fad
Koteletter i fad er en populær og dejlig ret. Her i en lidt alternativ version med jordskokker, løg og bladselleri i en dejlig, let flødesauce.(Karolines Køkken)
Rejesalat i pitabrødRejesalat i pitabrød
Nem og dejlig rejesalat lavet med flødeost, bladselleri, dild og rejer naturligvis. Rejesalaten er også velegnet som sandwichfyld eller som en pålægssalat på rugbrød.(Karolines Køkken)
Frisk kyllingesalat med chiliFrisk kyllingesalat med chili
Frisk kyllingesalat med chili er en frisk og fedtfattig opskrift med kylling, bladselleri og yoghurt.(Karolines Køkken)
Knoldselleri med æble, kerner og bacon + peberroddressingKnoldselleri med æble, kerner og bacon + peberroddressing
Lad os snakke om knoldsellerien. Du ved den fætter, som ser allermest utilnærmelig og uappetitlig ud i grøntsagsafdelingen. Med jord, knuder og måske en grøn, meget lang dusk på toppen. Skal vi være helt ærlige, så er det ikke den som vi griber først ud efter, vel? Hvad skal den overhovedet bruges til? Gammeldagssuppe, rodfrugtblandingen...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sandwich med agurk og bladselleriSandwich med agurk og bladselleri
Inspireret af den klassiske engelske cucumber sandwich.(Karolines Køkken)
VintergrydeVintergryde
Vintergryde er en lækker vinter inspireret opskrift med knoldselleri, pastinakker, persillerødder og gulerødder. Retten både varmer og mætter!(Karolines Køkken)
VinterpastaVinterpasta
Med denne velsmagende opskrift på vinterpasta sikrer du en varmende og mættende fornemmelse. Rosenkål, bladselleri og ærter kombineret med frisk tagliatelle giver en lækker vinter inspireret smag.(Karolines Køkken)
Bagels med røget laks og grillet selleriBagels med røget laks og grillet selleri
Bagels med røget laks er en klassiker. Her har vi gjort lidt ekstra ud af det, så der kommer et helt aftensmåltid ud af bagels med røget laks og grillet selleri. Hvis du "bare" vil have bagels med røget laks som er frokostret eller lignende, kan du droppe den grillede selleri og råkosten.(Karolines Køkken)
Kammuslinger og jomfruhummereKammuslinger og jomfruhummere
I sidste uge fik I opskriften på snacks fra nytårsaften, så hvad er mere naturligt end at fortsætte med forretten: Stegte kammuslinger og jomfruhummere med selleripuré, citroncreme, nødder, brunet smør og urter! Størstedelen af retten kan forberedes(Gastromand.dk)
KartoffelgrydeKartoffelgryde
Kartoffelgryde med knoldselleri og porre er cremet og lækker - og nem at tilberede. Retten smager godt til fx medister eller hamburgerryg. (Karolines Køkken)
Sandwich med stegt andebrystSandwich med stegt andebryst
En lækker og mættende sandwich med andebryst og selleridressing. Sandwich med stegt andebryst er et godt valg på en aften, hvor det gerne må være både nemt og lækkert.(Karolines Køkken)
Tandoorikyllingebidder med agurke-selleridipTandoorikyllingebidder med agurke-selleridip
Kyllingebidder med smag og gyldne bagte kartoffelbåde.....det er godt. Hertil en fyldig dip med masser af smag, så er måltidet fuldendt.(Karolines Køkken)
Bagt selleri med sprød ostegratineringBagt selleri med sprød ostegratinering
Smagen af selleri, der bages længe i ovnen, bliver mild, blød og intens nøddeagtig. Vi serverer en waldorf-inspireret salat med quinoa til den bagte selleri.(Karolines Køkken)
Grov grøn toastGrov grøn toast
Vi bruger de samme råvarer i toasten og salaten (æble, selleri og rød peber). Men de får forskellig smag og konsistens afhængig af, om de er varme eller kolde.(Karolines Køkken)
Risotto med knoldselleri og ristede hasselnødderRisotto med knoldselleri og ristede hasselnødder
Efterårsrisotto med fylde fra knoldselleri, sprøde hasselnødder og et cremet spændende tvist fra blåskimmelost.(Karolines Køkken)
Risotto med selleri og stegte blommerRisotto med selleri og stegte blommer
En dejlig risotto med saftighed fra hytteost og stegte blommer. Cremet og alligevel let.(Karolines Køkken)
Nytårsmenu 2013 – Hovedret: Due, hjemmelavede pølser og selleriNytårsmenu 2013 – Hovedret: Due, hjemmelavede pølser og selleri
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
SelleribøfSelleribøf
Vil du servere mere grønt til aftensmaden er selleribøf et godt bud. Det kræver naturligvis at I kan lide selleri, men kan I det, smager selleribøf virkelig dejligt.(Karolines Køkken)
Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike
Cremet og blød dip af selleri med et stærkt touts af wasabi "japansk peberod"(Karolines Køkken)
SelleripostejSelleripostej
Nem aftensmad til en af de grønne, kødfrie dage. Når først postejen er i ovnen passer den sig selv, og du har tid til at lave den farverige tomatsalat....og slappe lidt af.(Karolines Køkken)
Sellerisalat med and og syrnet flødeSellerisalat med and og syrnet fløde
Lækker salat med kødet fra stegte andelår, 2 slags selleri og pærer. Alt sammen vendt i en cremet dressing med sherryeddike.(Karolines Køkken)
Selleristave med blåskimmelost og lufttørret skinkeSelleristave med blåskimmelost og lufttørret skinke
Lækker og dekorativ snack. Server den som en aperitif før maden.(Karolines Køkken)
Boller i selleri - trøffelstyleBoller i selleri - trøffelstyle
Inspireret af et besøg (for en del år siden) på Restaurant No. 61 har jeg prøvet at genskabe en af de retter, vi fik den aften. Retten findes også i den Verdens Bedste Kogebog 2014:(Gastromand.dk)
Thaisuppe med ingefærkrydret cremeThaisuppe med ingefærkrydret creme
Suppe der både mætter og giver dejlige smagsoplevelser. Med fyld af nudler, æbler og selleri - og ingefærkrydret creme på toppen.(Karolines Køkken)
Gryderet med vildtGryderet med vildt
En enkel gryderet fuld af smag, hvor du kan bruge forskellige udskæringer og typer af kronvildt. Vildtkødet er her kombineret med svampe, grønkål og æbler, og serveret med grov sellerimos.(Karolines Køkken)
Sprængt and med fedtegrever, sellerifritter, mormorsalat og ristede tranebærSprængt and med fedtegrever, sellerifritter, mormorsalat og ristede tranebær
En lækker vinterret med inspiration fra de gode gamle dage. Syrligt, sødt og lidt hot passer godt til den sprængte and.(Karolines Køkken)
Rødbedefritter med selleripuré og stegte svampeRødbedefritter med selleripuré og stegte svampe
Svampe indeholder masser af umami - den 5. grundsmag. Så i denne dejlige vegetarret mangler I ikke kødet, også selvom I normalt er kødspisere.(Karolines Køkken)
Enebærglaseret andebryst med selleripuréEnebærglaseret andebryst med selleripuré
Andebryster i lækker sauce med hint af kirsebær og hertil en skøn rodfrugtmos - perfekt til fx Mortens aften....eller en hvilken som helst aften.(Karolines Køkken)
Pepperoni pizzaPepperoni pizza
Pepperoni pizza - helt sikkert en bestseller på pizzeriaet. Her får du en nem opskrift på den klassiske pepperoni pizza. Med en købt pizzadej er det næsten hurtigere at lave pepperoni pizza selv end at hente den på pizzeriaet, - så hvorfor ikke prøve kræfter med en hjemmelavet pepperoni pizza næste gang, du har lyst til pizza?(Karolines Køkken)
Bagte pærer med valnødder og honningBagte pærer med valnødder og honning
Bagte pærer gør sig godt som en hverdagsforkælelse og som en weekendnydelse. Server med rørt vaniljeiseller græsk yoghurt - få opskriften her(Valdemarsro)
Sprød kyllingesalat med mango og bladselleriSprød kyllingesalat med mango og bladselleri
Lækker kyllingesalat, der er virkelig nem at lave og smager super godt!(Karolines Køkken)
ChampignonomeletChampignonomelet
Lav dig en lækker omelet til frokost en dag, hvor du har god tid. Omeletten er fyldt med champignon, bladselleri og ost - og er superlet at lave!(Karolines Køkken)
Braiserede svinekæber og selleri på fire måderBraiserede svinekæber og selleri på fire måder
Braiserede svinekæber er noget af det lækreste svinekød du kan servere. Her får du en udførlig og lækker opskrift på braiserede svinekæber med tilbehør.(Madsvin)
Ostegratineret spidskål og selleri og tomatragoutOstegratineret spidskål og selleri og tomatragout
Lækre spidskål med flødesauce....og flere gode grøntsager.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt svineskank, selleri og brombærLangtidsstegt svineskank, selleri og brombær
Grisen rummer mange fantastiske udskæringer. De mest populære er nok svinemørbraden, nakkefileten (til Gastromands Pulled Pork), eller svineslaget til Porchetta. Jeg vil i dag gerne slå et slag for en helt anden udskæring, en af mine(Gastromand.dk)
SkinkesalatSkinkesalat
Anderledes skinkesalat med smag fra æbler, selleri og kapers.(Karolines Køkken)
RodfrugtmosRodfrugtmos
Dejlig mos af gulerødder, knoldselleri og kartoffel. Denne kombination giver en smuk orange farve, men du kan bruge alle slags rodfrugter. (Karolines Køkken)
Rodfrugtmos med persilleRodfrugtmos med persille
Dejlig mos af knoldselleri, pastinakker og kartofler. Skønt tilbehør til fx et godt stykke kød.(Karolines Køkken)
Laksecarpaccio med æbleselleriflødeLaksecarpaccio med æblesellerifløde
En rigtig lækker og hurtig forret til en gæstemiddag. Ingefæren giver et dejligt frisk modspil til laksen.(Karolines Køkken)
Torsk i ovnTorsk i ovn
Torsk i ovn er virkelig nem og hurtig at tilberede. Her har vi valgt gulerod, selleri og løg - men andre grøntsager vil også klæde torsken. Torsk i ovn passer sig selv i ovnen, mens du enten koger kartofler eller varmer brød.(Karolines Køkken)
Moderne waldorfsalat Moderne waldorfsalat
Den klassiske waldorfsalat i en opdateret version. Stadig frisk og knasende sprød, men med selleripersille og en pikant creme af blå ost.(Karolines Køkken)
Lamme “roastbeef” med selleri-remoulade.Lamme “roastbeef” med selleri-remoulade.
Påske rimer på lam. Og påskefrokost rimer på roastbeef. Så hvorfor ikke kombinere de to? Danmarks største påskefrokost er arrangeret i samarbejde med Aalborg Akvavit. Jeg har valgt at bruge en lammecoulotte. Det fede ved lammeculotten(Gastromand.dk)
Torsk på bund af æble og selleriTorsk på bund af æble og selleri
En dejlig forret med et væld af forskellige smage. Det syrlige æble og den søde knoldselleri passer perfekt til fiskens milde smag. (Karolines Køkken)
Selleriråkost med ristede nødderSelleriråkost med ristede nødder
Der er altid rester af rodfrugter, så på hjemmesiden “sæson for god smag”, fandt jeg den her råkost, så knoldsellerien kunne blive udryddet. Oprindeligt er den uden bønner, men for mere mæthed tilsatte jeg disse. Hurtig og nem råkost, der gør den tunge knoldselleri let og frisk.(Louiogbearnaisen)
Æble- og sellerisalatÆble- og sellerisalat
Dejlig kombination af den kraftfulde selleri og de syrlige æbler i en cremet ymerdressing.(Karolines Køkken)
Bladsellerisalat med bønnerBladsellerisalat med bønner
Lækker let salat som er nem at lave og smager skønt.(Karolines Køkken)
Stegt hellefisk med selleripuréStegt hellefisk med selleripuré
Salturten smager af hav og er sprød som asparges. I stedet for salturt kan du bruge grønne asparges eller bønner kogt i godt saltet vand.(Karolines Køkken)
Stegt sandart med æble-sellerisalatStegt sandart med æble-sellerisalat
Sandarten er en fast og dejlig fisk....så kan du få fat i den, er den absolut værd at prøve. I maj måned er sandarten fredet.(Karolines Køkken)
Stegte kødboller og syltede grøntsagerStegte kødboller og syltede grøntsager
Boller i karry - bare med stegte kødboller i stedet for de kogte. Og med et dejligt sursødt tilbehør af blommer, bladselleri og løg.(Karolines Køkken)
Fiskegryde med sursød bladselleriFiskegryde med sursød bladselleri
De sursøde bladselleri giver et dejligt pift til den milde gryderet med torsk, rejer og muslinger.(Karolines Køkken)
Pæresalat med danablucremePæresalat med danablucreme
Skøn ”frugtsalat” til fx stegt vildt. Pærerne, der trækker i en citruslage, serveres med bladselleri, dadler, nødder og et herligt skum af danablu og fløde.(Karolines Køkken)
Ruller af oksefilet og sellericreme Ruller af oksefilet og sellericreme
Den hurtige version af benløse fugle - som da mor lavede dem!(Karolines Køkken)
Agerhøns med druer, bagt sellerimos og tyttebærAgerhøns med druer, bagt sellerimos og tyttebær
En velsmagende efterårsret - der i virkeligheden kan tilberedes hele året!(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes