Vi fandt 499 opskrifter med søgeordet is fl:
Kartoffel-frittata med chorizo og broccoliKartoffel-frittata med chorizo og broccoli
Fantastisk æggekage med fyld af kartofler, chorizo, broccoli og masser parmesan!(Fritidskok.dk)
Flødebagt ørredfilet med små kartoflerFlødebagt ørredfilet med små kartofler
Flødebagt ørredfilet med små kartofler er en lækker opskrift på en cremet fiskeret. Glæd dig til at nyde den velsmagende flødebagte ørred sammen de krydrede kartofler.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet smørHjemmelavet smør
Lav smør helt fra bunden med kun tre ingredienser - piskefløde, kærnemælk og salt! Hjemmelavet smør en en sjov aktivitet for både børn og voksne. Smørret kan laves til kryddersmør ved at tilsætte krydderurter, hvidløg, citron eller krydderier.(Karolines Køkken)
Krydret æbletærteKrydret æbletærte
Lækker æbletærte med kanel, karamelliserede æbler, sprød bund og iskold flødeskum - så englene synger!(Karolines Køkken)
HyldeblomstginHyldeblomstgin
Medmindre du bor på stenbroen, kan du næsten ikke gå uden for en dør uden at støde næsen ind i en hyldeblomstbusk i fuld flor! Det åbenlyse er naturligvis at omdanne de aromatiske blomsterkroner til hyldeblomsaft,(Gastromand.dk)
CitrondressingCitrondressing
Helt enkel og superlækker citrondressing til fx salat, nye kartofler eller fisk. Skift salt og peber ud med lidt sukker og du har en dejlig citrondressing til fx frugtsalat og kage.(Karolines Køkken)
Grillet peberfrugtsalat med escabecheflødeGrillet peberfrugtsalat med escabechefløde
Ovnstegt bacon giver det sprøde islæt og flødedressingen er rigtig godt krydret med både citron, olivenolie, hvidløg og persille.(Karolines Køkken)
Chunky Monkey isChunky Monkey is
Jeg har desværre ingen ismaskine, men det afholder mig bestemt ikke fra, at lave is. Det  bliver så bare en parfait og sådan en fætter smager altså himmelsk. De fleste som har haft besøg af Ben&Jerry ved, at der findes en Chunky Moneky-udgave. Jeg har aldrig smag den variant, så jeg kastede mig over min...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Krydret cornflakesKrydret cornflakes
Få det lækre sprøde drys på den kolde fløjlsbløde morgenmad - gør sig godt sammen med det friske æble. (Karolines Køkken)
Rabarber, mynteflødeskum og sprødt drysRabarber, mynteflødeskum og sprødt drys
En frisk og skøn dessert hvor de syrlige rabarber møder det søde mynteflødeskum og hvor det bløde flødeskum får kontrast af det sprøde, bagte drys.(Karolines Køkken)
Flødeis med chili, lime og lakridsFlødeis med chili, lime og lakrids
Fræk flødeis med kompleks smag. Chilien giver isen karakter, men får naturligvis ikke lov at dominere.(Karolines Køkken)
Kalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauceKalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauce
De store flotte portobello svampe smager fantastisk i den cremede sauce sammen med skinken, kalkunen og grøntsagerne.(Karolines Køkken)
Luftig flødeis med vanilje, makroner og chokoladeLuftig flødeis med vanilje, makroner og chokolade
Hjemmelavet is er der intet som slår. Jeg har ingen ismaskine eller tålmodighed til at skulle røre i isen 100 gange, så når der skal laves is, er det her min version. Den er nem og hurtigt. Æggehviderne gør den luftig og mindre fed, end hvis der kun bruges fløde og blommer. Kom masser af fyld i,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Flødeis med marinerede jordbær og sprød marcipanFlødeis med marinerede jordbær og sprød marcipan
En nem og dejlig dessert, der smager allerbedst, når jordbærrene er sødest og rødest! Uden for jordbærsæsonen kan desserten laves med anden frugt.(Karolines Køkken)
ValnøddemarengsValnøddemarengs
Fantastisk flot og lækker marengstærte med yoghurtskum og friske jordbær.(Karolines Køkken)
Grove fladbrød med frisk kålsalat, kryderede søde kartofler og avocado-dipGrove fladbrød med frisk kålsalat, kryderede søde kartofler og avocado-dip
Lækre og hurtige fladbrød / naanbrød bagt på panden og fyldt med sundt og mættende fyld. Spis dem som nem aftensmad eller sund frokost. Snup opskriften >>(Louiogbearnaisen)
CitronisCitronis
Citronis er en frisk og syrlig is, tilberedt som klassisk iscreme af fløde, æggeblommer og sukker - og med masser af citron. Citronis er en skøn dessert som kan serveres med friske bær, når de er i sæson.(Karolines Køkken)
Flødeispinde med karamel og peanutsFlødeispinde med karamel og peanuts
Ispinde med mager fløde overtrukket med mælkechokolade. I midten finder du en overraskelse af karamel og peanuts. (Karolines Køkken)
FlødekaramellerFlødekarameller
Hjemmelavet flødekarameller smager fantastisk og er sjove at lave. Husk at foretage karamelprøven, så karamellerne får den rette konsistens.(Karolines Køkken)
Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler
Marineret svinemørbrad serveret med salsa af solmodne kirsebær. Hertil røgede kartofler på grillen, der spreder en enestående duft af røg, rosmarin og citron, når de serveres ved havebordet med kold bearnaisedip.(Karolines Køkken)
Panna cottaPanna cotta
Enkel flødedessert af italiensk oprindelse - her serveret med friske bær. Om vinteren kan bærrene erstattes med en kompot eller sirup lavet på basis af frosne bær.(Karolines Køkken)
FlødekartoflerFlødekartofler
Flødekartofler er et klassisk, dansk hit, der passer til alverdens kød! Prøv vores lækre, cremede flødekartofler i ovn her. (Karolines Køkken)
Panna cotta med ferskensirupPanna cotta med ferskensirup
Enkel klassisk flødedessert af italiensk oprindelse - her serveret med en smuk hjemmelavet ferskensirup. (Karolines Køkken)
ChokoladebollerChokoladeboller
De fleste af os Gastromænd har efterhånden fået skabt lidt arvinger, og disse skal jo også tilgodeses en gang imellem. Så en gang imellem skal man jo diske op med lidt hjemmelavede sager som kan tilfredsstille(Gastromand.dk)
FlødeostekageFlødeostekage
Flødeostekage i den helt klassiske version. Den legendariske flødeostekage med den nemme sprøde kiksebund og kirsebær i gelé kan den dag i dag gøre mange bløde i knæene.(Karolines Køkken)
Panna cotta med krydrede æblerPanna cotta med krydrede æbler
Panna cotta er en klassisk flødedessert. Her i en efterårsudgave med krydderier og æbler.(Karolines Køkken)
Citronmousse Citronmousse
Citronmousse som mormor lavede den. Glæd dig til at prøv denne opskrift, hvor citron, flormelis og piskefløde skaber magi, ingen kan modstå!(Karolines Køkken)
Panna cotta med limeblade og mangoPanna cotta med limeblade og mango
Mango, fløde og lime - en dejlig frisk dessert til festlige lejligheder.(Karolines Køkken)
Creme BruleeCreme Brulee
En skøn og lækker opskrift på den dejlige klassiske dessert creme brulee med fløjlsblød vaniljecreme med en sprød sukkerskorpe - få opskriften her(Valdemarsro)
Rabarberkage i bradepandeRabarberkage i bradepande
En superlækker og frisk rabarberkage i bradepande. Nemt med en rabarberkage i bradepande, hvis du bager til mange. Vi serverer rabarberkagen i bradepande med flødeskum til.(Karolines Køkken)
Flødeostelagkage med limeFlødeostelagkage med lime
Frisk dessertagtig flødeostelagkage, som får et dejligt twist af lime.(Karolines Køkken)
Vegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærterVegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærter
Nem og lækker opskrift på vegetarisk curry med grøntsager, kikærter og varme krydderier. Lav en sund curry på kun 20 min. Nem vegetarmad til aftensmaden.(Louiogbearnaisen)
Grillstegte grøntsager og grisegrillspydGrillstegte grøntsager og grisegrillspyd
Nemt, hurtigt og delikat... Kød og grøntsager ryger en tur på grillen, kartoflerne skal koges og så er der serveret sammen med en lækker bearnaisedip!(Karolines Køkken)
Den klassiske RØDGRØD med flødeDen klassiske RØDGRØD med fløde
Den klassiske RØDGRØD med fløde(Louiogbearnaisen)
Andelår med ovnbagte grøntsagerAndelår med ovnbagte grøntsager
Andelår, kartofler og grøntsager - alt sammen bagt i ovnen. Og med et frisk drys af valnødder, salt ost og persille.(Karolines Køkken)
Fløderand med melonFløderand med melon
Fløderand er efterhånden en forbigået klassiker. Synd og skam for det smager fantastisk!(Karolines Køkken)
Hollandaisesauce med flødeHollandaisesauce med fløde
Med denne opskrift på hollandaisesauce med fløde er du sikret en hurtig og lækker sauce til din hovedret! Den syrlige citronsaft kobineret med den cremede fløde smager fantastisk!(Karolines Køkken)
Nemme boller med skeNemme boller med ske
En genial opskrift hvis du gerne vil have friskbagte boller flere dage i træk og ikke har oceaner af tid.(Karolines Køkken)
ParfaitParfait
Parfait er en klassisk is fremstillet af æggeblommer, sukker og fløde. Parfait er kendetegnet ved at fløden piskes til flødeskum og vendes i ismassen, hvilket gør parfait til en lækker luftig is.(Karolines Køkken)
Vaniljegrød med ristede mandlerVaniljegrød med ristede mandler
Risengrød i en luksusudgave med fløde, vaniljestang og mandler.(Karolines Køkken)
Flødestuvede rosenkålFlødestuvede rosenkål
Disse flødestuvede rosenkål er smukt tilbehør til både fisk og kød. Det er safran, der giver de flødestuvede rosenkål den flotte gule farve og den helt specielle smag, som man enten hader eller elsker.(Karolines Køkken)
Parfait med kardemomme, hindbær og marengsParfait med kardemomme, hindbær og marengs
Afslut middagen med denne cremede parfait med smag hvid chokolade og kardemomme - et nemt og lækkert alternativ til en rørt flødeis.(Karolines Køkken)
Svampegryde med nøddedrys og mosede kartoflerSvampegryde med nøddedrys og mosede kartofler
En fin vegetarisk gryderet med sprødt drys af hasselnødder, porretop og citronskal. Serveret med mosede kartofler med smør...og den er hjemme.(Karolines Køkken)
Flødestuvet hvidkålFlødestuvet hvidkål
Flødestuvet hvidkål med medister og rødbeder. God gammeldags mormormad. Mums!(Karolines Køkken)
Vaniljeis med bagte blommer og knasVaniljeis med bagte blommer og knas
Vaniljeis er et hit hele året og hos de fleste i alle aldre. Her har vi valgt et tilbehør, der matcher efteråret, hvor blommerne står i kø og smager herligt til den hjemmelavede vaniljeis.(Karolines Køkken)
Salat med marinerede linser og ostSalat med marinerede linser og ost
Puy er en kommune i det centrale Frankrig, nær Loire floden. Området er især kendt for sine fine grønne linser.(Karolines Køkken)
Vaniljeis med flødeskum og varm romchokoladeVaniljeis med flødeskum og varm romchokolade
En dejlig dessert med enkle god råvarer: vaniljeis, chokolade, flødeskum og rom. Gør den festlig med en flot anretning.(Karolines Køkken)
Ravioli & sommertrøffelRavioli & sommertrøffel
Jeg fik først rigtig smag for trøfler, da jeg fik et kæmpe lokumsbræt af en wienerschnitzel totalt belagt med revet trøffel nede i Italien. Efter den oplevelse elsker jeg simpelthen den lille magiske svamp. Jeg(Gastromand.dk)
Fluffy pancakesFluffy pancakes
Fluffy pancakes eller soufflé pancakes er en superlet pandekage. Den har lidt facon som en amerikansk pandekage, men er bare meget mere luftig og souffléagtig. Og fordi de fluffy pancakes er som soufflé, skal de også spises her og nu, hvis I vil have glæde af luftigheden.(Karolines Køkken)
FlutesFlutes
Disse lækre flutes er det perfekte tilbehør til maden. Prøv opskriften og bag en lækker og luftig flutes, som også kan bruges til madpakken eller morgenmaden!(Karolines Køkken)
Knuste kartofler med stenbiderrognKnuste kartofler med stenbiderrogn
Knuste kartofler med stenbiderrogn er en helt vidundelig forårsmenu og et godt alternativ til klassiske blinis med stenbiderrogn - få opskriften her(Valdemarsro)
Focaccia brødFocaccia brød
Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert.(Karolines Køkken)
RabarbertærteRabarbertærte
En virkelig nem tærte uden bund, men med sprød tærtedej i siden og på toppen af tærten. Server den med iskoldt flødeskum - mums! Tærten kan også tilberedes med andre typer frugt, fx æble, pære, blommer eller bær.(Karolines Køkken)
Grillet DyrerygGrillet Dyreryg
1. oktober træder jagten for alvor igang på de fleste jagtbare vildtarter, og vi har naturligvis Jægerinden på pletten igen med en skarp vildt opskrift. Vi fornemmer, at vi har en del jægere blandt vores(Gastromand.dk)
Kammuslinger med brunet sojasmør og blomkålspuréKammuslinger med brunet sojasmør og blomkålspuré
Fløjlsblød blomkålspuré serveret med stegte kammuslinger, duftende brunet smør og sprødt ristet rugbrød. En super lækker forret.(Karolines Køkken)
RabarbertrifliRabarbertrifli
De nemme rabarbertrifli med letknuste makroner er en fantastisk dessert at nyde i solen. Se opskriften her. (Karolines Køkken)
Vildt: Buk, Bøgehatte, KirsebærglaceVildt: Buk, Bøgehatte, Kirsebærglace
Hvordan reagerer Webmasteren når man ringer og siger man har en flaske Palmer fra 1989 som trænger til at blive drukket? Han sørger naturligvis for at diske op med noget mad, som passer både til(Gastromand.dk)
Braiseret kalvebov og kvædesyltBraiseret kalvebov og kvædesylt
Skøn simreret, der passer sig selv i ovnen. Serveret med en frisk hvidkålssalat og et flot orange syltetøj af kvæder og havtorn.(Karolines Køkken)
Varm kakao med flødeskumVarm kakao med flødeskum
Dejlig varm kakao med letpisket flødeskum. God at varme sig på en råkold dag.(Karolines Køkken)
Braiseret nakkefilet Braiseret nakkefilet
Braiseringen i fløde og vand giver en vidundelig sauce, cremet og fuld af smag.(Karolines Køkken)
Hønsekødssuppe med urter og gremolataHønsekødssuppe med urter og gremolata
Klar hønsekødssuppe er rigtig mormormad. Men vi har nu tilladt os at modernisere den lidt med grønt gremolatadrys og et dejlig cremet flødeskum som topping.(Karolines Køkken)
Soft mysli med æble og pæreSoft mysli med æble og pære
Soft mysli er flager og frugt, der er rørt sammen med et syrnet mælkeprodukt og stillet på køl natten over. Server med frisk frugt og nødder og du har en lynhurtig og lækker morgenmad.(Karolines Køkken)
Roulade med rabarberkompot og marengsRoulade med rabarberkompot og marengs
Brug rabarber i en nem og lækker marengs roulade med hjemmelavet rabarberkompot og mascparone flødeskum. Skøn opskrift på en frisk rabarberkage(Louiogbearnaisen)
Appelsin-passionstopping og flagerAppelsin-passionstopping og flager
Friske frugter på morgenmaden sammen med sprøde flager og søde nødder. (Karolines Køkken)
Grøn kartoffelsalatGrøn kartoffelsalat
Fristende, flotte farver på kartoffelsalaten, fyldt med smagen af sommer - velegnet til grillmad.(Karolines Køkken)
Chokolade Lagkage med friske bær og chokoladecremeChokolade Lagkage med friske bær og chokoladecreme
Verdens bedste chokolade lagkage - med cremet mascarpone-chokolade creme, friske bær, flødeskum og hjemmebagte lagkagebunde - Opskrift(Valdemarsro)
Nøddekage med mulighederNøddekage med muligheder
Nøddekagen er fantastisk som den er, men du kan også servere den med frugt, flødeskum, is, bærcoulis eller du kan flække den til lagkagebunde(Karolines Køkken)
Ricotta-pandekager med kardemomme, chokolade og valnødderRicotta-pandekager med kardemomme, chokolade og valnødder
Sidste år florerede protein-pandekager overalt, både i magasiner, kogebøger og blogs.. Altså de pandekager lavet med banan, soyamælk, proteinpulver eller noget andet..  Jeg prøvede en hel håndfuld opskrifter, men helt ærligt, så smager de jo ikke godt! Og den der konsistens…? Og et blodsukker, som går helt amok over et kæmpe skud frugtsukker fra banan?...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Nøddekurve Nøddekurve
Imponer dine gæster med sprøde hjemmebagte nøddekurve. Server dem med fx is, frisk frugt, cremefraiche eller flødeskum.(Karolines Køkken)
Svensk krydderikageSvensk krydderikage
Blød og skøn krydret kage med et generøst lag frisk topping af flødeost og tyttebærmarmelade. (Karolines Køkken)
Varm øl med flødeskumVarm øl med flødeskum
Her er det varm øl, der serveres, og varm øl er anderledes, men rigtig godt - især med flødeskum. (Karolines Køkken)
Nøddekurve med abrikos-appelsinisNøddekurve med abrikos-appelsinis
Frisk dessert med cremet is, frugt, sirup og flødeskum på toppen. Det hele samlet i sprøde nøddekurve.(Karolines Køkken)
SolbærsmoothieSolbærsmoothie
Solbær og appelsin er en flot og dejlig frisk kombination.(Karolines Køkken)
Lune cognacjordbær med mynteflødeLune cognacjordbær med myntefløde
Jordbær med fløde....det ved vi klæder hinanden godt. Her i en ny version med både cognac, mynte og pistacienødder.(Karolines Køkken)
Råmarinerede jordbærRåmarinerede jordbær
Søde jordbær rørt med sukker - helt enkelt. Sukker fremhæver jordbærsmagen, så jordbærrene smager af endnu mere! De råmarinerede jordbær smager dejligt med en sjat piskefløde og er helt perfekt selskab til både is og pandekager.(Karolines Køkken)
Svamperisotto med parmesan og trøffelSvamperisotto med parmesan og trøffel
Svamperisotto er en skøn ret, som kan laves på meget kort tid. Hvis du har lidt trøfler og parmesan liggende, er du godt kørende til denne skønne ret.(Madsvin)
Foreller kogt i ovnForeller kogt i ovn
Foreller kogt i ovn er en nem og lækker opskrift, som ikke tager lang tid at forberede. Prøv den evt. med kartofler og hollanddaisesauce.(Karolines Køkken)
Nøddemarengs med chokoladesmørcremeNøddemarengs med chokoladesmørcreme
Disse lidt utraditionelle nøddemarengs er virkelig flotte på kagebordet.(Karolines Køkken)
Karamel milkshakeKaramel milkshake
Lækker iskold milkshake med kakao og is og selvfølgelig flødeskum på toppen. Lige som man kender dem fra kaffe- og isbarene.(Karolines Køkken)
Pink tøse lassiPink tøse lassi
Lassi eller smoothie? For mig er det helt det samme. Lassi er en traditionel indisk yoghurt-drik tilsat krydderier og ja, er en indisk smoothie. Jeg laver ofte smoothies til mellemmåltid og da foråret er her i fuld flor, så er sådan en fætter dejlig frisk og kaster en pladask frem til sommer. Når vi lige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Coq au vin blancCoq au vin blanc
Coq au vin - en klassiker. Denne er lavet med hvidvin, og det giver en dejlig frisk og cremet sauce. Den serveres med sprøde ovnbagte timiankartofler.(Karolines Køkken)
KaramellerKarameller
Nyd en hyggelig stund alene eller med børnene, mens du laver disse lækre flødekarameller. De er svære at lade ligge!(Karolines Køkken)
Græsk farsbrød med feta og soltørrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatzikiGræsk farsbrød med feta og soltørrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatziki
Græsk farsbrød med feta - server med ovnbagte krydrede kartofler og hjemmelavet tzatziki med hvidløg som tilbehør. Græsk farsbrød smager fantastisk, er nemt at lave og er altid en favorit i familien. Få opskrift på farsbrød, tzatziki og kartofler i ovn her(Louiogbearnaisen)
Orange flutes med et twistOrange flutes med et twist
Jeg er i fuld gang med, at opgraderer bloggen. Det kræver en hel masse tid og hvornår det endelig resultat er her, ved jeg ikke. Men det kommer (:  En lille ny ting, som jeg meget, meget længe har savnet, kan jeg dog nu lancere. Nemlig en nyt og meget bedre layout til opskrifterne. Jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Briocher med safranBriocher med safran
Briocher er en lækker fed og syndig bolle. Spis den som weekendmorgenmad - som de er eller flækkede med smør og marmelade.(Karolines Køkken)
Lynstegt laks med ostemayoLynstegt laks med ostemayo
En indbydende og lækker forret med lynstegt laks og en cremet mayo lavet på piskefløde og cheddar. (Karolines Køkken)
Cocktail: New Coat of PaintCocktail: New Coat of Paint
Den værste Northside-blues er ved at have lagt sig, og hverdagen har ramt de fleste af os. Men vi har stadig en række fantastiske minder fra årets festival. Et af dem er uden tvivl Njord Gin(Gastromand.dk)
Broccolipuré med sprød broccolistokBroccolipuré med sprød broccolistok
Denne flotte broccolisalat smager godt som tilbehør til fx stegt kylling eller laks. Får du en rest broccolipuré tilovers kan du bruge den som fyld i en sandwich sammen med fx parmaskinke, tomat og salatblade.(Karolines Køkken)
Karamelrand med flødeis og karamelflødeskumKaramelrand med flødeis og karamelflødeskum
Der er dømt tredobbelt nydelse, når karamelranden serveres med den ovenud lækre karamelflødeskum og en god vaniljeflødeis.(Karolines Køkken)
Asparges med rogn-vinaigrette og pocherede ægAsparges med rogn-vinaigrette og pocherede æg
En dejlig forret med æg i flere variationer - hønseæg og fiskeæg sammen smager og ser godt ud.(Karolines Køkken)
Svinekam med jordskoksalatSvinekam med jordskoksalat
Nyt og gammelt mødes...en dejlig frisk jordskoksalat med bl.a. dadler, grapefrugt og hytteost. Serveret til en traditionel flæskesteg med brun sauce og kartofler.(Karolines Køkken)
Ferskenkompot – et glimrende alternativ til ferskenmarmeladeFerskenkompot – et glimrende alternativ til ferskenmarmelade
Hjemmelavet Ferskenkompot smager fantastisk som tilbehør til pandekager, vafler, hjemmebagte boller, på en ostemad, eller på A38(Valdemarsro)
Lys ragout med fennikelLys ragout med fennikel
Lækker og velsmagende sauce med fennikel. Prøv den som alternativ til den klassiske fløde- eller mælkesauce.(Karolines Køkken)
Pasta med citronkylling og grøntsagsflødePasta med citronkylling og grøntsagsfløde
Citron, kylling og basilikum....en fantastisk kombination. Og så sammen med pasta, flødesauce og grøntsager, så er den hjemme til et nemt og dejligt aftensmåltid.(Karolines Køkken)
Couscoussalat med vandmelonCouscoussalat med vandmelon
Dejlig frisk og fyldig salat med smag af mynte, som passer perfekt til flanksteak.(Karolines Køkken)
Franske vaflerFranske vafler
Med opskriften på franske vafler er du sikret lækre kager til kaffebordet eller aftenhyggen. De fransk inpirerede kager indeholder velsmagende creme med smag af pistacie.(Karolines Køkken)
Karbonader med lun grøn urtesauceKarbonader med lun grøn urtesauce
Traditionelle karbonader med stuvede grøntsager og kartofler - men twistet med lufttørret skinke, ukrudt og madlavningsfløde.(Karolines Køkken)
Lyssej med champignonsauceLyssej med champignonsauce
En dejlig måde at spise fisk på! Lyssej i oven med fløde, masser af svampe, dild og ost. Server retten med aspargeskartofler.(Karolines Køkken)
Pasta med cremet tomatsaucePasta med cremet tomatsauce
En dejlig pastaret med tomatsauce som bliver ekstra cremet med et skvat piskefløde. Opskriften er udviklet for Karolines Køkken af Emma Martiny.(Karolines Køkken)
Pasta med flødeost a la carbonara Pasta med flødeost a la carbonara
Dejlig cremet pastaret med stegt bacon, flødeost og æggeblomme - næsten som en klassisk pasta carbonara.(Karolines Køkken)
Salsa verdeSalsa verde
Salsa verde er en dejlig grøn sauce med masser af krydderurter. Smager godt til nye kartofler, fisk og stegt eller grillet kød.(Karolines Køkken)
Perfekt efterårsmad – grydebrød og ristede svampe i flødePerfekt efterårsmad – grydebrød og ristede svampe i fløde
En skøn og nem efterårsret med ristede svampe som fx kantareller og champignon i flødesauce på lækkert grydebrød - få opskriften her(Valdemarsro)
Karbonader og porrecremeKarbonader og porrecreme
En karbonade er en fladtrykt kugle af hakket kød stegt som en bøf. Ordet karbonade kommer af, at man oprindeligt ristede kødet over glødende trækul (carbon = kul).(Karolines Køkken)
NougattoppeNougattoppe
Nougattoppe smager dejligt og er nemme at tilberede. Alt du behøver for at tilberede denne lækre dessert er piskefløde, blød nougat og rom - glæd dig.(Karolines Køkken)
Hvide asparges, hollandaise og trøflerHvide asparges, hollandaise og trøfler
Hvide asparges og hollandaise er efterhånden en klassisker. Her er der tilsat trøffelpasta og rigeligt med friskrevet trøffel - og du vil elske det!(Madsvin)
Svinekoteletter og ferskner med balsamicoSvinekoteletter og ferskner med balsamico
Glæd dig til at nyde lækre koteletter, salviekartofler og dejlige ferskner! Opskriften på koteletter og ferskner med balsamico smager fantastisk!(Karolines Køkken)
Sønderjysk rugbrødskageSønderjysk rugbrødskage
Lækker kage med cremet honningkagefyld og pynt af flødeskum og citronmelisseblade.(Karolines Køkken)
Kylling i flødesauce og lun grønkålssalatKylling i flødesauce og lun grønkålssalat
Kylling i flødesauce....det kunne lyde lidt tungt, men det er denne ret ikke. Vi har nemlig valgt at bruge kyllingebryst og madlavningsfløde 8%. Så I kan nyde den lækre smag og konsistens - uden alt for meget fedt.(Karolines Køkken)
Nudelsalat med nektarinerNudelsalat med nektariner
Eksotisk krydret og fuld af fristende, flotte farver.(Karolines Køkken)
Karoline SpecialKaroline Special
Prøv denne opskrift på Karoline Special og nyd en anderledes smagfuld kaffedrik med et strejf af cognac. Drikken kombinerer smagen af kaffe og cognac med den blide søde smag vaniljeflødeis - god på en varm dag.(Karolines Køkken)
Mandelkage med flødeskum og røde bærMandelkage med flødeskum og røde bær
Lækker mandelkage med flødeskum og friske bær er en nem dessert eller sommerkage. Nem mandelbund uden mel og med citron - top med bær eller frisk frugt(Louiogbearnaisen)
Grønkålssalat med æbler og tyttebærGrønkålssalat med æbler og tyttebær
Finthakkede grønkålsblade, friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tyttebær. Et dejligt tilbehør til fx stegte andelår.(Karolines Køkken)
Rejesalat i pitabrødRejesalat i pitabrød
Nem og dejlig rejesalat lavet med flødeost, bladselleri, dild og rejer naturligvis. Rejesalaten er også velegnet som sandwichfyld eller som en pålægssalat på rugbrød.(Karolines Køkken)
Soufflé med ananasSoufflé med ananas
Det er ikke ofte, at man får serveret dessertsoufflé, men faktisk er disse små søde souffléer nemme at lave - og så kan de forberedes i god tid.(Karolines Køkken)
Pasta med kantareller og flødePasta med kantareller og fløde
Opskrift og billeder på frisk pasta med kantareller og fløde - en god efterårsret som kræver masser af friskkværnet peber. Så lækkert!(Valdemarsro)
Soufflé omelet med spinatSoufflé omelet med spinat
Suffléo melet med spinat er luftig som en sufflé og med masser af fyld som en omelet. Sufflé omeletten skal helst spises, lige når den kommer ud af ovnen. (Karolines Køkken)
New England fiske chowderNew England fiske chowder
Jeg lovede jo flere fisk på bloggen for nogle uger siden og det læste min fiskepusher heldigvis, så da han var forbi, var det med en fyldt køletaske af lækre sager. Første krabater som jeg hev op af fryseren blev de fineste kullerfileter. Her kunne jeg have valgt at smide dem i en omgang rasp...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Frisk melonsalat med hyldeblomst og softiceFrisk melonsalat med hyldeblomst og softice
Eksotisk og sød dessert med frisk frugt og softice. En klassisk kombination de fleste elsker.(Karolines Køkken)
Syltede æblerSyltede æbler
Søde og syrlige æbler krydret med kanel. Server de syltede æbler som tilbehør til kage og desserter - eller spis dem med is eller flødeskum. Prøv dem også som topping på morgenmaden.(Karolines Køkken)
Cremet rodfrugtsuppe med serranoskine og porrer, serveret i brødskåleCremet rodfrugtsuppe med serranoskine og porrer, serveret i brødskåle
“Suppen er en lækker måde at få brugt rodfrugterne på. Den er sundheden selv og hvis den skal være helt ultimativ kan den laves uden fløden. Med topping af den røgede skinke og de skarpe porrer er det en smagfuld portion varme, mens der ventes på foråret. Brødskålene er en smule nørdede, men simpelthen så...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Madvafler med spidskålssalat og rejerMadvafler med spidskålssalat og rejer
De lækre madvafler med topping er aftensmad for både store og små. De belgiske vafler er nemme og sjove at bage, så måske børnene vil med i køkkenet.(Karolines Køkken)
NutellatrøflerNutellatrøfler
Guf for store og små. Trøflerne kan også trilles i krymmel, kokos, flormelis eller hvad-du-nu-kan-lide ...(Karolines Køkken)
Nye grøntsager med stegt fiskNye grøntsager med stegt fisk
Masser af nye grøntsager vendt med en krydret "smørklat" og serveret med et stykke stegt fisk.....det gør vist de fleste glade.(Karolines Køkken)
Syltede pærerSyltede pærer
Syltede pærer er helt oplagt at bruge efterårets mange pærer til. Her er en eksklusiv opskrift på syltede pærer med cognac - og de smager herligt både i den ikoniske Pærer Belle Helene og i pæretærte, eller blot med en iskold flødeskum til.(Karolines Køkken)
Rødbede marmelade/kompot med peberrodRødbede marmelade/kompot med peberrod
Vi går lige til sagen idag, for jeg kan næsten ikke for armene ned over den her rødbede-marmelade. Mine armene hænger bare og flagrer, mens jeg prøver at klappe mig selv på skuldreren over mit seneste påfund, som smager ualmindeligt pragtfuldt. Så godt, at jeg faktisk bare har spist det rent på rugbrød hele ugen....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pasta med kødsauce - med mere grøntPasta med kødsauce - med mere grønt
Pasta med kødsauce - en klassiker som ligger rigtig højt på livretslisten. I denne version har vi opdateret opskriften, så den indeholder flere grøntsager og mindre kød.(Karolines Køkken)
Saltindbagt oksemørbrad med kartofler i ovnSaltindbagt oksemørbrad med kartofler i ovn
Saltindbagt oksemørbrad med kartofler i ovn er en velsmagende opskrift som egner sig fantastisk til fest. Glæd dig til at nyde denne lækre ret.(Karolines Køkken)
MajsgrydeMajsgryde
Vegetarisk med texmex-følelse. Salt, sødt og sprødt. Næsten som at være i Mexico - hvis man ikke lige nåede flyet!(Karolines Køkken)
Grøntsager med persillesovs og stegt flæskGrøntsager med persillesovs og stegt flæsk
Måske har vi stukket fingrene i en hvepserede med denne opskrift. Den ikoniske stegt flæsk med persillesovs, vores nationalret. Vi har taget en udfordring op og kreeret en ret med flere grøntsager og meget mindre flæsk - og synes faktisk, det fungerer.(Karolines Køkken)
Reste-vaflerReste-vafler
Få brugt dine rester i disse lækre vafler. Stort set alle rester kan bruges... suppe, grøntsager, ris, pasta osv. Vaflerne er fryseegnede. Snup én fra fryseren og kom den direkte i madpakken.(Karolines Køkken)
Syrlig pasta med røget laksSyrlig pasta med røget laks
Citronpeber, citronskal og citronsaft er alle med til at give en dejlig frisk smag, der klæder både fløde og laks rigtig godt.(Karolines Køkken)
Brunch-tortillaBrunch-tortilla
Tortilla (æggekage med fyld) med stegte kartofler og ost - nemt og hurtigt, også hvis I er mange.(Karolines Køkken)
Is med rabarber og crumbleIs med rabarber og crumble
Hjemmelavet is på kondenseret mælk er lækkert og kan laves uden ismaskine. Lav fx en nem opskrift på super cremet fløde is med rabarber og crumble.(Louiogbearnaisen)
OksefiletOksefilet
Oksefilet er super lækkert, når man skal lave mad til mange. Oksefilet kan serveres med næsten alt slags tilbehør - vælg selv om din oksefilet skal serveres med lette salater eller mere klassisk med kartofler og bearnaise! (Karolines Køkken)
Sandkage med flødeskum og frugtSandkage med flødeskum og frugt
En klassisk sandkage serveret med letpisket flødeskum, mango og hindbær .(Karolines Køkken)
Hummerbisque - Skummende og flamberetHummerbisque - Skummende og flamberet
Hummerbisque er en af verdens bedste forretter. Her får du en let og yderst velsmagende opskrift samt tips til en smuk anretning af hummerbisquen.(Madsvin)
Belgiske vaflerBelgiske vafler
Belgiske vafler smager jo fantastisk med vaniljeis, frugt og chokolade - her får du min opskrift på sprøde lækre belgiske vafler(Valdemarsro)
Brunede kartoflerBrunede kartofler
Brunede kartofler - en uundværlig spise til jul - eller måske påske på en god dag. Mange frygter de brunede kartofler, fordi der er alt for mange forskellige råd og regler. Der er meget religion og tradition forbundet(Gastromand.dk)
Croissantsnitter med blåbærCroissantsnitter med blåbær
Færdig croissantdej smørres med flødeost og drysses med mandelflager, blåbær og ahornsirup. Nemt, nemt, nemt - og dejligt!(Karolines Køkken)
Kylling med rødbederis og peberrodsskyrKylling med rødbederis og peberrodsskyr
Super flotte ris der får farve af rødbede....godt for øjet og for smagsløgene.(Karolines Køkken)
Gulerodskage med flødeost-citron toppingGulerodskage med flødeost-citron topping
Den bedste opskrift på svampet gulerodskage med flødeost glasur - med citron og vanilje. Lækker, frisk gulerodskage, som er nem at bage og smager fantastisk(Louiogbearnaisen)
Endelig en opskrift: Maltboller – med ØL!Endelig en opskrift: Maltboller – med ØL!
Jeg har længe battlet med at finde en opskrift på noget maltbrød, som virkelig var god. Jeg har nok afprøvet 4-5 forskellige bagemetoder og endnu flere forskellige ingredienser, før jeg landede på denne opskrift. Faktisk var(Gastromand.dk)
Oksefilet med madeirasauce og oste-chilibagte kartoflerOksefilet med madeirasauce og oste-chilibagte kartofler
En ret der næsten umuligt kan mislykkes! Kartoflerne er en lækker overraskelse.(Karolines Køkken)
Grøntsagsfrikassé med fisk og syrlig flødeGrøntsagsfrikassé med fisk og syrlig fløde
En frikassé eller en suppe....eller noget lige midt imellem. I hvert tilfælde en dejlig ret med fisk og grøntsager og en fin sauce, man kan "søbe" op med brødet.(Karolines Køkken)
Pasta med mørbrad og sprøde bønnefritterPasta med mørbrad og sprøde bønnefritter
Sådan kan bønner også spises....vendt med rasp, som får en dejlig knasende sprød overflade, når de bliver bagt i ovnen. Nyd dem sammen med den krydrede pastaret.(Karolines Køkken)
Bagels med laks og flødeostBagels med laks og flødeost
Klassisk lækker bagel smurt med flødeost og lagt sammen med røget laks, salat og agurk. Dejlig frokost, der er super hurtig at lave!(Karolines Køkken)
Kartoffel- og aspargessalat med basilikumcremeKartoffel- og aspargessalat med basilikumcreme
Frisk kold forret med salat af nye kartofler og asparges så man virkelig kan smage at sommeren er på vej.(Karolines Køkken)
Auberginesalat med kikærter og knasAuberginesalat med kikærter og knas
Mens det her indlæg lander i den virtuelle verden, spiser jeg mig tyk i chokoladelagkage med chokoladeganache, hindbær og flødeskum. Skyller ned med kaffe og frydes over min længesavnede bette bror kan tage et par dage fri fra teenagelivet på efterskole. Påskeferien er endelig over os alle! Den bruges på familiehygge for fuld skrue. 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Spaghetti med mørbrad, tomat og æbleSpaghetti med mørbrad, tomat og æble
En let og saftig pastaret med bl.a. hvidløg, tomater og svinemørbrad. Måske en afløser eller et supplement til den legendariske spaghetti med kødsauce.(Karolines Køkken)
Frosset flødeskumFrosset flødeskum
Frosset flødeskum er en lækker og anderledes opskrift på velsmagende tilbehør. Alt du behøver for at tilberede denne ret er piskefløde, frisk persille, ravigottesauce og lidt salt.(Karolines Køkken)
Trifli med jordbær og rabarberTrifli med jordbær og rabarber
  Ligeså godt som gammeldags æblekage er, ligeså god er den med rabarber/jordbær. Min udgave af kagen er altid med ristede gryn, nødder, mandler sødet med lidt makroner, da jeg syntes at konsistens med mere bid og knas fungerer bedre en rasp. Derudover bliver kagen mindre sød og uden flødeskum, men med lidt græsk yoghurt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
// Mexicansk bønnesalat// Mexicansk bønnesalat
Husker I bønneprojektet? Det er stadig i fuld flor og jeg spise dåse på dåse. Er der en råvare som kan varieres i det uendelig, så er det dulme bønner. Okay, jeg har en svaghed, det står rimeligt klart – og salater, ja, det er også en kær ret herhjemme. Men altså de ultra lækre...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Ris med svampeRis med svampe
Prøv denne lækre opskrift på ris med svampe og flanksteak. Den cremede risret komplimenterer flanksteaken perfekt.(Karolines Køkken)
Waldorfsalat med skyrWaldorfsalat med skyr
Waldorfsalat med skyr og ristede pinjekerner. Dejlig til stegt kød og kogte kartofler.(Karolines Køkken)
Kylling og kartofler i ovnKylling og kartofler i ovn
Den klassiske ovnret med kylling og kartofler - nem mad, ind i ovnen og så bare nyde duften, mens du venter.(Karolines Køkken)
Kartoffelfad og stegt laks med æblesalsaKartoffelfad og stegt laks med æblesalsa
Den saftige æblesalsa giver friskhed og flotte farver til laksen og de bagte rodfrugter.(Karolines Køkken)
WhiskysauceWhiskysauce
Lav din egen whiskeysauce nemt og enkelt. Smager godt sammen med en god bøf og ovnstegte kartofler.(Karolines Køkken)
Daddeldessert med salt daddelkaramel Daddeldessert med salt daddelkaramel
Lækker daddeldessert med mandelmasse og daddelkaramel. Skøn kombination af sprød mørk chokolade og blød saltkaramel. Piskefløde gør karamellen luftig og giver et godt modspil til den tunge mandelmasse.(Karolines Køkken)
Tærte med løg og kantarellerTærte med løg og kantareller
Enkel klassisk tærte med fyld af ost og fløde. På toppen en blanding af kantareller og stegte løg. Toppingen kan varieres efter årstid og humør. (Karolines Køkken)
Whiskysauce, den hurtigeWhiskysauce, den hurtige
Whiskysauce, den hurtige kan laves i en håndevending og er både velsmagende og nem at lave. Passer fantastisk til stegt oksetyndsstegsfilet og kartofler!(Karolines Køkken)
Honningristet nødde-mysli med gojibærHonningristet nødde-mysli med gojibær
Mysli! Ikke i den helt sunde ende, men ganske forrygende på weekendmorgenbordet. Og det er da også her, at jeg har slubret min yoghurt med den rare honningristede-topping på. Med friskpresset grape/appelsin-juice og nybrygget kaffe on the side. Helt alene. I et tempo, som selv snegle ville være misundelige på. Ja tak, lidt flere af...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
KartoffelgratinKartoffelgratin
Kartoffelgratin er egentlig flødekartofler bare lavet med mornaysauce istedet for fløde. Bland evt. kartoffelskiverne med finthakket frisk chili eller rød peberfrugt.(Karolines Køkken)
Risalamande med mandelkrokant og marinerede appelsinerRisalamande med mandelkrokant og marinerede appelsiner
Rør blot ikke ved min gamle jul....eller kunne det være sjovt at prøve en ny variation af risalamanden - med mandelkrokant og appelsinsauce og kvark sammen med ris og flødeskum.(Karolines Køkken)
White russian med mælk og flødeWhite russian med mælk og fløde
White russian bliver ekstra lækker med lidt fløde. Og her er bliver den serveret med et lille twist af fløde. (Karolines Køkken)
Pasta med stegt blomkålPasta med stegt blomkål
Pasta med stegt blomkål er en skøn vegetarret. Pastaen bliver vendt i en cremet flødesauce, men saucen består primært af blendede bønner og kun en sjat fløde. Dertil en topping af sprødstegt blomkål med friskhed fra mynte og citron.(Karolines Køkken)
Sandwich med serrano skinke og syltede rødløgSandwich med serrano skinke og syltede rødløg
Lækker sandwich med flødeost, serrano skinke, syltede rødløg og frisk basilikum. Server dem til frokost eller kom dem i madpakken. (Karolines Køkken)
Hvidløgsbrød med flødeost og cherrytomaterHvidløgsbrød med flødeost og cherrytomater
En klassisk sammensætning med et lille twist fra flødeosten. Sydens sol sniger sig elegant ind i det danske køkken.(Karolines Køkken)
Marcipankage med hvid chokoladecremeMarcipankage med hvid chokoladecreme
Skøn marcipankage med creme af hvid chokolade, piskefløde og vaniljekorn. Kumquats kan skiftes ud med appelsin eller mandarin.(Karolines Køkken)
Pasta med stegt laks og limePasta med stegt laks og lime
Stegt lime giver en lidt karamelliseret smag - og ser flot ud.(Karolines Køkken)
KartoffelkagerKartoffelkager
Kartoffelkagen er en af de gode klassiske flødeskumskager. Den hedder kartoffelkage, fordi den ligner en kartoffel i formen. Ikke to kartofler er ens - så det behøver kartoffelkagerne heller ikke at være.(Karolines Køkken)
Grønkålssalat med hytteost, æble og sennepGrønkålssalat med hytteost, æble og sennep
Mættende, knasende sprød og frisk salat med grønkål, rødkål og hytteost. Spis den som tilbehør eller brug den i en flæskestegssandwich. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Sandwich med surkål og roastbeefSandwich med surkål og roastbeef
Et dejligt stykke smørrebrød med surkåls-flødeost, sennep, roastbeef og knas fra ristede løg. Enkelt, anderledes og godt!(Karolines Køkken)
Salat med æble, figner og saltede, karameliserede valnødderSalat med æble, figner og saltede, karameliserede valnødder
En lynhurtig salat i efterårsforklædning. Vi taler æbler, figner, nødder, dem som flotter sig i sæsonen lige nu. Uhm, sprøde, knasende æbler – er du ligeså begejstret, som jeg er? Kilovis hiver jeg hjem om ugen; morgenmad, snacks, salater, kager. Oh yea, fredagskagen er selvfølgelig en hyldest til æbler, hvad ellers! Jeg kan slet ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
HvidløgsflutesHvidløgsflutes
Hjemmelavet hvidløgsflutes... så lækkert! Du har sikkert smagt hvidløgsflute fra supermarkedets frysedisk, men har du bagt hvidløgsflute selv? Prøv denne nemme opskrift på hvidløgsflute næste gang! Det vil du med garanti ikke fortryde!(Karolines Køkken)
Kartoffelmad med baconKartoffelmad med bacon
Er der noget bedre end en kartoffelmad med nye kartofler og så ovenikøbet med bacon. I stedet for mayonnaisen har vi lavet en hytteostcreme - lettere, grønnere og meget lækker.(Karolines Køkken)
Marcipanmuffins med frugt Marcipanmuffins med frugt
Smager skønt og kan anrettes flot med den friske frugt. Særdeles velegnet til festlige lejligheder.(Karolines Køkken)
Bagt rødbedesalat med quinoa og mynteflødeBagt rødbedesalat med quinoa og myntefløde
Du kan servere den bagte rødbedesalat som tilbehør til fx stegt lam, oksekød eller flæskesteg. Eller som vegetarret sammen med avocado og ristet grovbrød.(Karolines Køkken)
Hvidløgsstegt knurhane og cremet spaghettiHvidløgsstegt knurhane og cremet spaghetti
Lækker skindstegt fisk, som får ekstra sprødhed fra stegt bacon. Serveret sammen med spaghetti i en let flødesauce med spinat.....så er der bare dømt smovsemåltid.(Karolines Køkken)
Pasta med tigerrejer og tomaterPasta med tigerrejer og tomater
Den sorte pasta er dramatisk og flot op mod de røde tigerrejer....men du kan jo også bruge almindelig pasta.(Karolines Køkken)
Hasselback kartofler opskrift - sprøde og møreHasselback kartofler opskrift - sprøde og møre
Her får du en opskrift på de klassiske hasselback kartofler, som vi alle elsker. Opskriften giver dig et sikkert resultat hver gang, og du får det lækre, sprøde ydre samt det silkebløde indre. → Læs opskrift her.(Madsvin)
Marengs spejlægMarengs spejlæg
Lav et sødt "spejlæg" af hjemmebagt marengs serveret med letpisket flødeskum og et gult øje af lemoncurd eller marmelade. Super nemme at lave, sjove at se på og så smager den velkendte kombination af marengs og flødeskum som altid fantastisk!(Karolines Køkken)
Nordisk flødestuvede porrer og pastinakkerNordisk flødestuvede porrer og pastinakker
Nem og enkel opskrift på flødestuvet grøntsager. Skift flødekartoflerne ud med rodfrugter og pift flødesaucen op med krydderier - de perfekte flødebagte porrer og pastinakker(Louiogbearnaisen)
Bagt sej med æble-gulerodssalatBagt sej med æble-gulerodssalat
Den bagte fisk får et fint modspil af den friske, syrlige salat og de sprøde kartofler.(Karolines Køkken)
Marengskage med jordbærMarengskage med jordbær
Skøn kage af sød kagebund med et lag marengs på toppen, lagt sammen om flødeskum og friske jordbær. Marengsen er sprød på toppen, men blød indeni - som man kender den fra "bedstefars skæg" kagen.(Karolines Køkken)
Marengskrans med hindbærMarengskrans med hindbær
Denne marengskrans er en smuk og lækker dessert. Marengskransen kan du lave i god tid - så skal den bare pyntes med sorbet, flødeskum og friske hindbær lige inden serveringen.(Karolines Køkken)
Wok med rabarber og kyllingWok med rabarber og kylling
Farverig og flot wok med sprøde grøntsager og kylling. Og med en frisk skefuld kvark-dip på toppen....så er der serveret!(Karolines Køkken)
Butterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarinButterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarin
I morgen, søndag, spilles finalen i EM’16 på Stade de France i Paris. Paris som emmer af elegance, kunst og flamboyance. En samling af tillægsord man desværre alt for sjælden har haft lejlighed til at(Gastromand.dk)
Frugtsalat med yoghurt og flødeFrugtsalat med yoghurt og fløde
Syrlig og frisk frugtsalat der går godt som tilbehør til de fleste retter. Prøv vores lækre og cremede opskrift her. (Karolines Køkken)
Bagt torsk med citronsauceBagt torsk med citronsauce
Citron og fisk er to ting der klæder hinanden virkelig godt. Citronsaucen binder hele retten sammen....den skønne torsk, de flotte sorte ris og de smukke kulørte grøntsager.(Karolines Køkken)
Hybensuppe med flødeskumHybensuppe med flødeskum
Den gamle nordiske tradition med dessertsupper er ved at gå i glemmebogen og værd at genopfriske! Denne dejlig hybensuppe bliver serveret med letpisket flødeskum og smørristet havregryn.(Karolines Køkken)
Dessertgrød af perlebyg, hytteost og bagte blommer Dessertgrød af perlebyg, hytteost og bagte blommer
Desserten leder tankerne hen på risalamande, men er så alligevel helt sin egen... Kogte korn blandet med flødeskum er generelt en ret uimodståelig kombination! Her har vi lavet den i en nordisk udgave med byg, blommer og hytteost.(Karolines Køkken)
SpelthvederSpelthveder
Hveder er betegnelsen for boller, der bages tæt sammen og efter bagning flækkes og ristes. Server med tandsmør!(Karolines Køkken)
Rösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressingRösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressing
Rösti er en skøn måde at få brugt de sidste kartofler. Oprindeligt er det en morgenmad, men herhjemme spiser vi dem til aftensmad. Og så smager kartoffelpandekager rigtig godt kolde på madpakken.(Louiogbearnaisen)
Sensommermad: Kuller og KartoffelsalatSensommermad: Kuller og Kartoffelsalat
Sommer er desværre så småt ved at forsvinde væk for at blive afløst af vores mindre solrige efterår, heldigvis siger weekendens vejrudsigt 19 grader og solskin! Derfor står den også igen på fisk i det(Gastromand.dk)
Cheesy/Bacon Pull Apart Bread – den perfekte party snackCheesy/Bacon Pull Apart Bread – den perfekte party snack
Lige pludselig er der gået næsten to måneder og vi er ikke engang noget nær færdig. Altså med indflytning. Det har været en hård omgang med flere besøg af håndværkere end planlagt, tidskrævende istandsættelse og et stramt budget. Men hey, vi har et pragtfuldt spisebord ;)  Godt nok sidder vi stadig på klapstole. Ikke for...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grove bagels – seje og saftigeGrove bagels – seje og saftige
Bag selv klassiske bagels og fyld dem med laks, kylling eller flødeost. Snup opskriften på nemme bagels, som holder sig saftige her(Louiogbearnaisen)
Dessertpizza med friske figner og rosmarinDessertpizza med friske figner og rosmarin
Sød/salt pizza toppet med friske figner, krydret med ost og rosmarin, og overhældt med flydende honning. Perfekt til tapas eller i stedet for det klassiske ostebord.(Karolines Køkken)
Speltotto med græskar, chili og ingefærSpeltotto med græskar, chili og ingefær
Speltotto......risottoens fætter, men lavet på spelt. En dejlig cremet ret af korn og grøntsager i fløde og her med en spændende eksotisk smag af ingefær, chili, koriander m.(Karolines Køkken)
Citron marengs rouladeCitron marengs roulade
Hjemmelavet marengsroulade med citron, flødeskum og mandler. Lav hurtig en fragilite roulade og fyld den med creme og sommer bær. Frisk sommerkage.(Louiogbearnaisen)
Bagte æbler med pistacienødderBagte æbler med pistacienødder
Skønne, lune æbler bagt i ovnen med sprødt fyld af honning og pistacienødder. En nem og lækker dessert serveret med koldt flødeskum.(Karolines Køkken)
Bagte æbler med sprødt snaskBagte æbler med sprødt snask
Dejlige, lune æbler med sødt fyld. Server æblerne med flødeskum eller is.(Karolines Køkken)
Kyllingelår i ovn med cremede grønkålskartoflerKyllingelår i ovn med cremede grønkålskartofler
Sprøde kyllingelår i ovn med cremede kartofler og grønkål fra panden. Særlig god hvis du har en rest kogte kartofler.(Karolines Køkken)
JødekagerJødekager
En klassisk yndlings julesmåkage er de små sprøde hjemmebagte jødekager med kanelsukker og mandelflager - Få opskriften her(Valdemarsro)
Stegt flæsk med persillesovs – Danmarks nye nationalretStegt flæsk med persillesovs – Danmarks nye nationalret
Selv kunne vi ikke vælge, men der var der 66.000 danskere der godt kunne. Af disse stemte mere end 40% på Stegt flæsk med persillesovs og Danmark har ikke overraskende fået en nationalret baseret på(Gastromand.dk)
Fyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og limeFyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og lime
Lækker opskrift med pulled pork i ovn. Prøv fyldte bagte kartofler med chipotle pulled pork og syrligt tilbehør, så har du nem hverdagsmad eller gæstemad(Louiogbearnaisen)
Luksus kartoffelsalat med glaskål og blomkålLuksus kartoffelsalat med glaskål og blomkål
Hver evig eneste sommer er jeg forbi Naturbruget Vasen. Minimum et par gange – da der både skal plukkes jordbær først på sæsonen, handles friske ærter og grønne stikkelsbær, for dernæst at kaste mig over hindbær, solbær, ribs og røde stikkelsbær sidst på sæsonen. Nåhr ja, og midt imellem det hele, graves friske kartofler, hamstre...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
RissalatRissalat
Virkelig flot og farverig rissalat med masser af grøntsager, tørret frugt og nødder.(Karolines Køkken)
RabarbercurdRabarbercurd
Lemoncurd smager fantastisk på nybagte scones - prøv rabarbercurd og en skefuld letpiske flødeskum. Find opskriften på den hjemmelavede curd her.(Louiogbearnaisen)
Spicy kål med kyllingekødbollerSpicy kål med kyllingekødboller
De små saftige kyllingekødboller bliver serveret sammen med nudler, kinakål og en dejlig spicy fløde med smag fra det asiatiske køkken. Kinakål har ikke det bedste ry, men smager faktisk dejligt, med en lidt nøddeagtig fin smag, når den bliver varm.(Karolines Køkken)
Wraps med laks og flødeostWraps med laks og flødeost
Super nemme og lækre wraps med røget laks, flødeost og friske grøntsager.(Karolines Køkken)
Bagte grøntsager med krydret ostedrysBagte grøntsager med krydret ostedrys
Ostedrys bestående af hvid ost, løg og frisk timian er virkelig godt tilbehør til ovnbagte kartofler og grøntsager.(Karolines Køkken)
Bagte hindbærBagte hindbær
Ovnbagte bær kan spises både lune og kolde - til fx is, kage, marengs, flødeskum, yoghurt, grød osv. (Karolines Køkken)
Grovbrød med hvedekernerGrovbrød med hvedekerner
Brødene bliver flotte ved servering, hvis de hæver i hævekurv.(Karolines Køkken)
Hytteostdessert med bær og knasHytteostdessert med bær og knas
Nem lille dessert med perlebyg, hytteost og flødeskum. Server med hindbærcoulis og friske bær.(Karolines Køkken)
Kartoffelsalat med grønne aspargesKartoffelsalat med grønne asparges
Kartoffelsalat med grønne asparges er en lækker og frisk hovedret, som er nem at tilberede. Samspillet mellem de nye kartofler, de friske grønne asparges og den smagfulde marinade giver en ret der smager himmelsk.(Karolines Køkken)
One pot med laks og spinat One pot med laks og spinat
One pot med laks og spinat - en dejlig nem fiskeret, som de fleste vil synes om. One pots er nemme og hurtige at tilberede - tag evt. børnene med i køkkenet. (Karolines Køkken)
Nutty Chocolate GranolaNutty Chocolate Granola
  Dagene fløj afsted i det tyske og den er en smule medtaget Louise som er hjemvendt. Glad, men træt. Især meget begejstret for mine indkøb af proviant, som inkluderer 5 kg blandede nødder, 1 kg mandel, 1 kg hasselnøddemel, for ikke at tale om pinlige mængder chokolade. Nåhr ja, og så det løse…. Den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Flæskesteg med sprød sværFlæskesteg med sprød svær
Her får du opskriften og de nemme men vigtige trin der sikrer en perfekt stegt saftig flæskesteg med sprød svær - klassisk skøn opskrift(Valdemarsro)
Dobbelt cheesecake med hindbærcoulisDobbelt cheesecake med hindbærcoulis
Dejlig cheesecake med klassisk kiksebund, bagt cheesecake og frisk flødeostfromage. Imellem lagene og på toppen af kagen en frisk hindbærcoulis.(Karolines Køkken)
Sellerisalat med and og syrnet flødeSellerisalat med and og syrnet fløde
Lækker salat med kødet fra stegte andelår, 2 slags selleri og pærer. Alt sammen vendt i en cremet dressing med sherryeddike.(Karolines Køkken)
Kartoffelsalat med mormordressing og syltede rabarberKartoffelsalat med mormordressing og syltede rabarber
Kartoffelsalat med mormordressing har lidt af det hele. Den elskede sursøde flødedressing, friske rabarber, sprøde asparges, agurk og ærteskud og ikke mindste de lækre små kartofler.(Karolines Køkken)
Pastinakker i syrlig flødesaucePastinakker i syrlig flødesauce
Pastinakker i smuk safrangul flødesauce med syre fra citron og knas fra smørristede hasselnødder. Server pastinakkerne som tilbehør til fx fisk eller stegt kød.(Karolines Køkken)
Dressing med dijonsennep og estragonDressing med dijonsennep og estragon
Lækker dressing med masser af friske urter. Perfekt til kartofler, som salatdressing eller dip. (Karolines Køkken)
Thaikrydrede sticks med glasnudelsalatThaikrydrede sticks med glasnudelsalat
Skøn mad med eksotisk smag....fx er der både svinekød og rejer i de krydrede sticks. Og så er der knald på farverne i den flotte salat med nudler, edamamebønner, rødløg, lime, koriander, chili og sorte sesamfrø.(Karolines Køkken)
Kyllingesalat med bønnerKyllingesalat med bønner
Kokosmælkmarineret kylling, kidneybønner og frisk mango udgør basen i denne flotte salat.(Karolines Køkken)
Bagte rabarber med nødderaspBagte rabarber med nødderasp
Rabarber, knasende sprødt rasp og piskefløde - en himmerigsmundfuld i al sin enkelthed.(Karolines Køkken)
Jordbær med fløde og myntesukkerJordbær med fløde og myntesukker
Jordbær med fløde og myntesukker som fremhæver jordsmagen på bedste vis - mynte sukker er skøn til mange desserter -opskrift her(Valdemarsro)
Svinemørbrad med parmaskinkeSvinemørbrad med parmaskinke
Lækker klassisk opskrift på en virkelig god tilberedning af svinemørbrad, som kan serveres med dejligt tilbehør af salat og kartofler - få opskriften her(Valdemarsro)
Dronningens fødselsdagslagkageDronningens fødselsdagslagkage
Denne hvide kagedrøm er fantastisk elegant og består af de lækreste kagebunde bagt på mandelmel lagt sammen med hyldeblomstmousse og muscatskum. Pyntet med smukke spiselige blomster og flager af hvid chokolade er den selv en dronning værdig!(Karolines Køkken)
PavlovaPavlova
Pavlova er en overdådig marengskage med flødeskum og frugt, opkaldt efter den russiske ballerina Anna Pavlova.(Karolines Køkken)
Indbagt andebryst og brøndkarsecremeIndbagt andebryst og brøndkarsecreme
En ny og spændende måde at spise and. En flot ret at servere en aften du skal have gæster.(Karolines Køkken)
Marmoreret banankageMarmoreret banankage
Den klassiske banankage i en mere moderne udgave med flækkede bananer og kakao.(Karolines Køkken)
Squash-spaghetti med spejlægsstrimler og cashewnødderSquash-spaghetti med spejlægsstrimler og cashewnødder
Den lidt hårde, men alt for skønne weekend jeg havde, slog hårdt søndag aften. Der var nemlig ingen energi tilbage og køleskabet var tomt. Meget tomt… En sølle squashrest og et par æg var, hvad der var, at finde. Så det blev et eksperiment og faktisk blev det ganske godt. Jo, lidt flere grøntsager ville...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
GrundlovsdagskageGrundlovsdagskage
En kage pyntet som det danske flag passer perfekt til grundlovsdag, fødselsdage og flagdage. En frisk kage lavet på bl.a. kvark og toppet med forskellige lækre røde bær.(Karolines Køkken)
Rød grønkålssalat med æbler og tørrede tranebærRød grønkålssalat med æbler og tørrede tranebær
Rød grønkål kan for nogle virke som noget nyt og spændende. Den smukke røde grønkål, smager hen af den grønkål vi kender, men er for nogen mere dekorativ. Her bliver den røde grønkål serveret med friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tørrede tranebær.(Karolines Køkken)
Butterbeans med broccoli, druer og tomatButterbeans med broccoli, druer og tomat
En nem og meget mættende salat til madpakken, som sagtens kan laves i stor mængde og klare aftensmaden også. Jeg spiste min ene omgang med en dåse tun på og den anden bliver spist i aften. Sammen med kylling paneret i quionaflakes – et eksperiment (: Jeg burde egentligt kaste mig over en omgang comfort-food....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pommes AnnaPommes Anna
Hvis der skal være fest - og du har lyst til at arbejde lidt mere med din kartofler, så er Pommes Anna bestemt sagen! Pommes Anna kan vel siges, at være flødekartoflens fornemme og forfinede storesøster,(Gastromand.dk)
Græskarbrød med salvie og chiliGræskarbrød med salvie og chili
Brug det klassiske græskar som i USA og bag flotte græskarbrød. Bollerne er perfekt til efterårets madpakker eller til Halloween festen. Jeg er vild med dem.(Louiogbearnaisen)
Spinatvafler med hytteost og kyllingSpinatvafler med hytteost og kylling
Spinatvafler med hytteost og stegt kylling. Disse grønne spinatvafler smager fantastisk med kylling, masser af grønt og hytteost til. Og så er spinatvaflerne super nemme at lave! (Karolines Køkken)
Down-sidedown kage med friske figner og hindbærDown-sidedown kage med friske figner og hindbær
En nem kage med skønne friske figner og hindbær. Server kagen med flødeskum eller cremefraiche og nyd friske figner mens tid er.(Louiogbearnaisen)
Lækre julebollerLækre juleboller
Juledagene er ovre, men de her boller kan stadig bages og nydes. Jeg er helt vild med krydderier i brød og især kanel og kardemomme. Så da jeg faldt over disse boller i Karolines Køkkens bog “godt brød”, måtte jeg straks igang med lidt bagværk til juledagene. Jeg havde ikke piskefløde på lageret, men i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Dyrekølle med tranebærkompotDyrekølle med tranebærkompot
Dyrekølle med tranebærkompot er en klassisk opskrift, med elementer som alle vil elske. Glæd dig til at sætte tænderne i tranebærkompotten, saucen, ovnstegte dyrrekølle og de smørstegte kartofler! Mmmm'e(Karolines Køkken)
ØrredrillettesØrredrillettes
Kold ørredrillettes med kogte kartofler, cornichoner, rødløg og frisk dild er en lækkerbisken på ethvert frokostbord.(Karolines Køkken)
Rødbedecarpaccio med luftig flødeRødbedecarpaccio med luftig fløde
I carpaccioen indgår både skiver af kogte og af rå rødbeder, der dryppes med likørdressing. Rødbederne toppes op med et meget letpisket flødeskum. Server som tilbehør eller forret.(Karolines Køkken)
Julesovs – quick and dirtyJulesovs – quick and dirty
Ja, nu er det jo sådan, at vi Gastromænd normalt bruger flere uger på at planlægge vores middag - navnlig op til de store højtider, som fx ved Le Mans, Champions Leauge og naturligvis når(Gastromand.dk)
Bagte torsketoppe med gylden nudelsalatBagte torsketoppe med gylden nudelsalat
En nem måde at lave fisk på. Fisketoppe, som minder lidt om fiskefrikadeller, men bare bagt i ovnen. De får ikke den sprøde overflade som hvis du steger i panden.(Karolines Køkken)
Spinatvafler med stenbiderrognSpinatvafler med stenbiderrogn
Spinatvafler med stenbiderrogn - de grønne spinatvafler smager fantastisk med frisk stenbiderrogn og en luftig dressing. En stor forret som helt sikkert imponerer.(Karolines Køkken)
Timianæbler og baconTimianæbler og bacon
En dejlig frokostret der leder tankerne hen på "æbleflæsk". Server med ristet rugbrød.(Karolines Køkken)
Rabarbergrød - opskrift på den bedste dessert med rabarber grødRabarbergrød - opskrift på den bedste dessert med rabarber grød
Rabarbergrød er en herlig og velsmagende nem sommerdessert, som kan spises med fx flødeskum mælk eller lækker vaniljeis - få opskrift her(Valdemarsro)
Kartoffelsuppe med sprøde jordskokker og æblerKartoffelsuppe med sprøde jordskokker og æbler
Dejlig varmende suppe med saftigt, sprødt fyld af æbler og jordskokker og knasende sprødhed fra ristet parmaskinke og flute.(Karolines Køkken)
RødbededumplingsRødbededumplings
Disse farvestrålende rødbededumplings, som minder lidt om ravioli, kan bruges som en let og saftig forret. Kålen og de søde kartofler giver et lækkert bid, som fyld, og harmonerer med den fine rødbedesmag.(Karolines Køkken)
Skærising med rejerisotto og ærtesalatSkærising med rejerisotto og ærtesalat
De små cocotter med delikat dampet fisk, bliver serveret sammen med cremet risotto der indeholder både hytteost og rejer. Hytteosten giver den lækre cremede risotto uden at give så meget fedt som fløde, smør og ost.(Karolines Køkken)
Berry Swirl Banana BreadBerry Swirl Banana Bread
Jeg er gået lidt i trodsighed over januars sundhedshysteri, som virker ekstra ekstrem i år. Jojo, bevares jeg forstår den udmærket, men man får bare et ret ambivalent forhold til hele sundheds-kur-bølgen, når man har brugt flere år på at studere fænomenet via uddannelsen. Jep, en sur, kritisk dame, er jeg (; Ej, fred være...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mazarintærte med jordbær og flødeMazarintærte med jordbær og fløde
Klassisk mazarintærte med søde jordbær og luftig flødeskum. En hurtig og lækker sommerkage, der smager af dansk sommer.(Karolines Køkken)
MedaljerMedaljer
Medaljer er en af de klassiske flødeskumskager fra bagerdisken. Her får du en nem opskrift på den helt klassiske medalje - med vaniljecreme og masser af flødeskum selvfølgelig.(Karolines Køkken)
RødbedeisRødbedeis
Den røde rodfrugt kan også bruges i en cremet is - det giver en super flot farve.(Karolines Køkken)
Toast med flødeost og chia-hindbærkompotToast med flødeost og chia-hindbærkompot
Ristet surdejsbrød smurt med cremet flødeost og kompot af hindbær med chiafrø. Lækkert til morgenmad eller eftermiddagskaffen.(Karolines Køkken)
Gammeldags æblekage med rugbrødsraspGammeldags æblekage med rugbrødsrasp
Gammeldags æblekage bestående af æblemos, rasp og flødeskum, men med et moderne twist. Raspen er nemlig lavet af rugbrød og æblemosen er kogt på røde æbler med skræl, hvilket giver en smuk rød farve.(Karolines Køkken)
Indisk naanbrødIndisk naanbrød
Det klassiske indiske naanbrød gør godt med de fleste retter - og så er det nemt at lave selv derhjemme. Prøv det her!(Karolines Køkken)
Rødbedeis med kiks og hindbærsauceRødbedeis med kiks og hindbærsauce
Rødbedeis har en super flot farve og smager fantastisk - en nem og lækker dessert serveret med kiks, hindbærsauce og vaniljeyoghurt.(Karolines Køkken)
Toast med flødeost og friske bærToast med flødeost og friske bær
Lidt anderledes toast serveret som fx morgenmad - eller som et indslag på brunchbordet.(Karolines Køkken)
PebersaucePebersauce
God klassisk pebersovs, der passer godt til den røde bøf og alverdens tilberedninger af kartofler og grøntsager.(Karolines Køkken)
SkaldyrssuppeSkaldyrssuppe
Dejlig cremet suppe med piskefløde, hummerhaler og rejer. Velegnet som gæsteforret eller lækker weekendfrokost.(Karolines Køkken)
Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsinerSprød kålsalat med chili, hytteost og appelsiner
Smuk salat med med knasende sprødhed og saftig friskhed. Et dejligt tilbehør til fx stegte andebryster, flæskesteg, vildt eller til en helt almindelig frikadelle.(Karolines Køkken)
Toast med flødeost, agurk og ristede græskarkernerToast med flødeost, agurk og ristede græskarkerner
Helt enkelt og godt! Ristet brød med smørreost og grønt.(Karolines Køkken)
GulerodscheesecakeGulerodscheesecake
Gulerodskage og cheesecake i skøn forening. Krydret kiksebund, bagt cheesecake, gulerodsmousse og frisk flødeosttopping - en lidt anderledes cheesecake, der smager virkelig godt.(Karolines Køkken)
Sprød kalvelever med spicy rosenkålSprød kalvelever med spicy rosenkål
Kalverleveren er vendt i en skøn blanding af krydderier og sesamfrø. Måske kan det få flere til at elske og spise lever? Prøv det...(Karolines Køkken)
Toast med flødeost, bacon og svampeToast med flødeost, bacon og svampe
Ristet brød med flødeost og ristede svampe. Et virkeligt dejligt stykke mad!(Karolines Køkken)
Pæretærte med marcipan og mandelmel – den bedste efterårskagePæretærte med marcipan og mandelmel – den bedste efterårskage
Pæretærte med bagt marcipan creme - Lækker tærte som kan serveres med is, creme fraiche eller flødeskum. Tryk her for at se louiogbearnaisens opskrift på nem pæretærte.(Louiogbearnaisen)
KyssekræmmerhuseKyssekræmmerhuse
Fine dessertkræmmerhuse er sjove at lave og lækre at spise med flødeskum og chokolade.(Karolines Køkken)
GåsebrystGåsebryst
Flødeskumskagen gåsebryst er en klassisk konditorkage. Du har sikkert set gåsebryst hos bageren, men har du prøvet at lave kagen selv? Det er bestemt besværet værd! (Karolines Køkken)
Skidne ægSkidne æg
Skidne æg er en skøn klassisk ret, som smager af påske! Skidne æg kan fx indgå som én af flere retter til påskefrokosten.(Karolines Køkken)
BananlagkageBananlagkage
Lagkage med kakaobunde, flødeskum og banan. En klassisk smagskombination, der holder! Uhm....(Karolines Køkken)
Gulerodskage med flødeostcremeGulerodskage med flødeostcreme
En lækker og nem gulerodskage med ostecreme af flødeost. Væk begejstring og prøv den klassiske opskrift her. (Karolines Køkken)
Lagkage med æble, karamelflødeskum og valnøddekrokantLagkage med æble, karamelflødeskum og valnøddekrokant
En skøn lagkage med flødeskum, karamel og æble. Lagkagen kan spises hele året, men passer især godt til efterår og vinter.(Karolines Køkken)
RødbedesalatRødbedesalat
Superflot og meget dejlig rødbedesalat med æbler og ristede græskarkerner. Serveres lun.(Karolines Køkken)
Ostegratinerede kartoflerOstegratinerede kartofler
Yummi kartofler med god smag af ost og chilismør.(Karolines Køkken)
Butterdejsstang med oksekød og rucola-friskostButterdejsstang med oksekød og rucola-friskost
Alt i butterdej er godt. Uden diskussion! Så enkelt er det. Kom spinat i butterdej og selv de mest kræsne børn spise det. Kom laks i og du kan overbevise de fleste om mere fisk hver uge. Og den mest geniale; kom rester i og ryd op i køleskab og fryser på den sjoveste måde (:...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Irske boller med kartoffelIrske boller med kartoffel
De mosede kartofler giver fugt, elasticitet og smag til disse boller, der er skønne med ost på til en kop te eller som tilbehør til en tallerken varm suppe.(Karolines Køkken)
Vegetarburger - Halloumi burger med grillet aubergine og chilipestoVegetarburger - Halloumi burger med grillet aubergine og chilipesto
Har du lagt mærke til, at flere og flere restauranter, caféer og spisesteder tilbyder kødfrie måltider? På Gastromand har vi lidt forgæves forsøgt at ignorere det gennem længere tid, men vi må vist snart erkende, at(Gastromand.dk)
Falafler - af kikærter fra dåseFalafler - af kikærter fra dåse
Falafler er skønne - sprøde og fristende. Men de kræver planlægning, hvis du skal lave dem af tørrede kikærter. Her har vi en opskrift, hvor vi bruger kikærter fra dåse og sparer en masse tid, uden at gå på kompromis med det sprøde ydre og indre.(Karolines Køkken)
TryllekartoflerTryllekartofler
Opskrift på ovnbagte kartofler med bacon og hvidløgsost - tryllekartofler smager fantastisk og er gode som tilbehør mange retter(Valdemarsro)
Falafelvaffel med lækker topping - opskrift på lækre falafel vaflerFalafelvaffel med lækker topping - opskrift på lækre falafel vafler
Falafel vaffel er en lidt anderledes måde at spise de lækre falafler på - her får du en skøn opskrift på lækre falafel vafler med kikærter(Valdemarsro)
American pulled porkAmerican pulled pork
Inden vi i lørdags drog til 25 års kanel-festivas havde Mutter sørget for lidt at stille sulten. Eller lidt? Vi fik da lagt bunden indtil flere gange med the all-time favorit; Pulled pork – bedre kendt som “trukket gris” herhjemme (; Den lækre basse blev selvfølgelig serveret med hvad der, der til hører, nemlig hjemmebagte...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
PestoPesto
Pesto vinder ind i flere og flere retter som et friskt tilbehør. Lær' at lave hjemmelavet grøn basilikum pesto her. Værsgo'.(Karolines Køkken)
Glaseret hamburgerryg med dampet grøntGlaseret hamburgerryg med dampet grønt
Server en dejlig klassisk ret: Glaseret hamburgerryg med kartofler, dampet grønt og mælkesauce. (Karolines Køkken)
Ostegratineret fisk med ovnkartoflerOstegratineret fisk med ovnkartofler
Ostegratineret fisk med ovnkartofler er en rigtig lækker fiskeret. Fisken er saftig med en gylden overflade af smeltet ost. Dertil en frisk, sursød spidskålssalat og de altid populære ovnkartofler.(Karolines Køkken)
Tomatsalat med balsamicoyoghurtTomatsalat med balsamicoyoghurt
Det ser flot ud med forskellige tomater i salaten. Saucen passer også godt til grillet kylling eller fisk.(Karolines Køkken)
Sigtebrød med surdejSigtebrød med surdej
Sigtebrød er lidt et bagerbrød – eller det er i hvert fald sådan jeg tænker om det. De fleste kan vel ikke sige sig fri for, at have købt et blødt, lunt sigtebrød ved bageren, bragt det hjem i den knitrende pose og spist det med masser af smør (og måske sukker?) Jaaa, jeg har...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Farseret kalkun og svamperagoutFarseret kalkun og svamperagout
Farseret kalkun som vi især kender den fra USA. Farsen giver god smag og modvirker at kalkunen bliver tør. Server med svamperagout, kartofler og grønt.(Karolines Køkken)
Rødfisk med lun grønkålssalatRødfisk med lun grønkålssalat
En hel fisk....det er flot, og den er fuld af smag og saftighed. Til fisken er der en lækker grønkålssalat med æble-peberrodsdressing....en ren c-vitaminbombe.(Karolines Køkken)
RisengrødsvaflerRisengrødsvafler
nem og lækker opskrift på risengrødsvafler - også kaldet klatkagevafler - lavet af en rest risengrød og fyldt med god smag - få opskriften her(Valdemarsro)
GullaschGullasch
Den klassiske, ungarnske ret gullasch passer rigtig godt sammen med kogte kartofler eller kartoffelmos. Prøv den her!(Karolines Køkken)
Rødfisk og kartofler i ovnRødfisk og kartofler i ovn
Rødfisk og kartofler i ovn, er en fedtfattig og nem opskrift på en lækker fiskeret. Glæd dig til at sætte tænderne i de lækre rødfiskefileter bagt i ovnen med tomater og grøntsager.(Karolines Køkken)
Farsret med kartoflerFarsret med kartofler
Farsret med kartofler er nem og lækker ret med magert svinekød. Glæd dig til at sætte tændnerne i denne klassiske farsret.(Karolines Køkken)
Pina Colada a la KarolinePina Colada a la Karoline
Der er stadig duft af palmetræer og eventyr i eksotiske lande. Men den klassike eksotiske drink har her fået et lidt andet udtryk... Bland andet et skvæt fløde. (Karolines Køkken)
Ristede græskarkerner - opskrift på pepitas til snack eller toppingRistede græskarkerner - opskrift på pepitas til snack eller topping
Ristede græskarkerner er en nem og hurtig skøn snack - her lavet med krydderier og flere tips til alternative smagsvarianter - få opskriften her(Valdemarsro)
Sensommermad: Pasta med grønkål og masser af baconSensommermad: Pasta med grønkål og masser af bacon
Lige præcis på dagen hvor jeg valgte at lave denne ret, var der masser af fart på solen og faktisk bedre vejr end der har været i de fleste dage i august og juli i(Gastromand.dk)
Gurkemeje latteGurkemeje latte
Nyd den flotte gule gurkemeje latte, hvis du ude efter et alternativ til den traditionelle caffe latte. Gurkemeje hører til de såkaldt superfoods - så måske du får et ekstra boost på energien.(Karolines Køkken)
Klassisk chokoladefondant Klassisk chokoladefondant
Superlækker chokoladekage med flydende midte, der serveres varm evt. med flødeskum eller is - og en god kop kaffe. Chokoladefondanterne kan forberedes i god tid og blot bages lige inden servering.(Karolines Køkken)
Gylden kartoffelmos og grillede mørbradbøfferGylden kartoffelmos og grillede mørbradbøffer
Cremefraiche og den smukke skovsyre giver frisk syrlighed til den gyldne kartoffelmos, der består af både søde og almindelige kartofler.(Karolines Køkken)
Sensommermad: Hopballe Kylling, Svampe og Rosenkål…Sensommermad: Hopballe Kylling, Svampe og Rosenkål…
Det lader til, at vi fortsat indimellem kan nyde lidt godt af de absolut sidste solstråler inden vi skifter til vintertid. Derfor ser vi faktisk ikke andre muligheder end at lave lidt flere indlæg om(Gastromand.dk)
Laks med hummerkrymmelLaks med hummerkrymmel
En virkelig flot og lidt glamourøs lakseanretning med en fantastisk sauce.(Karolines Køkken)
MillionbøfMillionbøf
Millionbøf står på listen over livretter hos de fleste børn og voksne. Få Opskriften på gammeldags Millionbøf med Kartoffelmos fra Karolines Køkken!(Karolines Køkken)
Egg FlorentineEgg Florentine
Egg Florentine med røget laks pocheret æg og spinat serveret på en lækker nybagt english muffin - det er lige sagen til en god brunch - få opskrift her(Valdemarsro)
Bearnaisesauce, næsten ægteBearnaisesauce, næsten ægte
En næsten ægte hjemmelavet bearnaise sauce med fløde, der er nem at håndtere. Prøv den lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
IsvaflerIsvafler
Spar turen til iskiosken og saml i stedet selv en lækker isvafler med is, flødeskum, marengs og jordbær. (Karolines Køkken)
Hakkebøf med marineret grøntHakkebøf med marineret grønt
Milde grøntsager får her modspil af en kraftig men aromatisk marinade. Skøn sammen med osteflager og grillet kød.(Karolines Køkken)
Knasekage med kvarkflødeskum og friske bærKnasekage med kvarkflødeskum og friske bær
En skøn frisk kage med sprøde bunde, et let syrligt skum, chokolade og masser af bær....uhm!(Karolines Køkken)
Pitabrød med falafelPitabrød med falafel
Falafler smager fantastisk! Her får du en opskrift på hjemmelavet Pitabrød med Falafel. Prøv den nemme opskrift her. (Karolines Køkken)
Skinkestrimler i gylden sauceSkinkestrimler i gylden sauce
En dejlig sauce det kan de fleste lide, og sammen med ris er det helt i top.(Karolines Køkken)
Græsk fiskefadGræsk fiskefad
Nemt og hurtigt fiskefad med smag, der sender tankerne på flugt til Middelhavet. Mens fiskefadet dufter i ovnen, kan du varme brød, koge kartofler eller som her koge ris og fintsnittet blomkål i samme gryde.(Karolines Køkken)
Gumbo i den store sorte grydeGumbo i den store sorte gryde
Gumbo her er fra Jamie Olivers kogebog “Jamies Amerika”. Jeg har lavet en del om på den, da jeg ikke lå inde med helt samme ingredienser, fond og søde kartofler. Retten, der laves i en autentisk sort stegegryde, minder om en rigtig vinterret, men den er overraskende let og lækker som sommermad. Den er bestemt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hakkebøffer med blomme- og savojkålssautéHakkebøffer med blomme- og savojkålssauté
En klassisk ret: hakkebøffer og kartofler....og så dog. Her får du nemlig ingen bløde løg, men i stedet både stegt savojkål med blommer og en dejlig sennepsdressing.(Karolines Køkken)
Salt karamel isSalt karamel is
Hjemmelavet lækker saltkaramel is med fløde er ganske uimodståelig og super lækkert - opskriften er nem og den er at finde her(Valdemarsro)
Stegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvelStegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvel
I anledningen af fotosessionen til JP kiggede Århusianeren og Familifaren forbi en fredag i januar, hvorfor der naturligvis skulle flækkes lidt hurtig mad sammen. Menuen blev i meget korte træk: Tuncarpaccio Stegte kammuslinger svinerillettes  Med undtagelse af forberedelse af(Gastromand.dk)
Pitasandwich med gyldne kartofler, lynsyltede grøntsager og sursød hvidløgsdressingPitasandwich med gyldne kartofler, lynsyltede grøntsager og sursød hvidløgsdressing
De lækre gyldne kartofler passer rigtig godt sammen med de sursøde grøntsager og de sprøde pitabrød - toppet op med den magre hvidløgsdressing. En skøn sandwich, hvis du er vegetar.(Karolines Køkken)
Rødkålssalat med spinat og appelsinRødkålssalat med spinat og appelsin
Denne rødkålssalat er både hurtig at lave og smager virkelig godt. Desuden er rødkålssalat med spinat og appelsin smuk at se på og passer fantastisk til julens klassiske kød, andesteg, flæskesteg, nakkekam, ribbensteg og medisterpølse.(Karolines Køkken)
Sprøde pastaskaller med flyvefiskerognSprøde pastaskaller med flyvefiskerogn
Skøn som tapas, forret eller appetizer mens I venter på at gå til bords. Kan også laves med andet topping, fx. rejer eller grøntsager.(Karolines Køkken)
Janssons fristelseJanssons fristelse
Janssons fristelse er et kartoffelfad med ansjoser og er en svensk klassiker. En helt enkelt ovnret, der består af flødebagte kartofler, porre, løg og anjoser.(Karolines Køkken)
Belgiske vafler med chokoladeBelgiske vafler med chokolade
Lækre tykke belgiske vafler med kakaomælk og chokolade. Kan serveres med is eller som her med bær-flødeskum og chokoladesauce. Mums!(Karolines Køkken)
JødekagerJødekager
Jødekager er den klassiske julesmåkage, som de fleste sikkert nostalgisk husker fra deres barndom. Få opskriften her. (Karolines Køkken)
Belgiske vafler med is, chokoladesauce og mandelknasBelgiske vafler med is, chokoladesauce og mandelknas
Belgiske vafler er vaskeægte smovse-dessert, som både store og små elsker. Mums!(Karolines Køkken)
Jomfruhummerhaler med tomatmayonnaiseJomfruhummerhaler med tomatmayonnaise
Flot og festlig lille forret med et nordisk præg.(Karolines Køkken)
Rødtunger og tyk fløde med citronmelisseRødtunger og tyk fløde med citronmelisse
Prøv denne fyldige fiskeret med små nye kartofler.(Karolines Køkken)
Fersken- og limeisFersken- og limeis
Dejlig hjemmelavet flødeis med sød frugt, frisk citruspift og sprøde nødder på toppen. Smager skønt!(Karolines Køkken)
Kokoskage med bær og limeflødeKokoskage med bær og limefløde
Blød og lækker skærekage med kokos og bær. Kan pyntes flot med flødeskum og friske bær, men egner sig også fint som en "ta´med kage", hvor den spises, som den er.(Karolines Køkken)
Ostesuppe og smørristede franskbrødsternOstesuppe og smørristede franskbrødstern
Ostesuppe og smørristede franskbrødstern er både cremet, fyldig og fyldt med smag. En rigtig lækkerbidsken. Mager er den ikke, men du kan jo komme lidt flere porre i.(Karolines Køkken)
Torsk i fadTorsk i fad
Torsk i fad er en supernem og velsmagende fiskeret som hele familien kan være med til. En sjat piskefløde gør bouillonen fra fisk og grøntsager ekstra lækker.(Karolines Køkken)
Mangosalat med basilikum, soltørrede tomater og mozzarellaMangosalat med basilikum, soltørrede tomater og mozzarella
En hurtig og skøn salat her i sommervarmen. Som sagt bliver det ikke lavet meget varm mad herhjemme de her dage, i stedet spiser jeg masser af salater. Jeg er vild med frugt i salat, da giver et lækkert samspil og indeholder kulhydrat, så jeg kan skippe pasta, kartofler og diverse stivelser. S alaten her, er som...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rabarbertærte – bagt på grillRabarbertærte – bagt på grill
Lækker klassisk rabarbertærte opskrift - en tærte med flettet låg og video til hvordan man tilbereder den - få opskrift og se billeder her(Valdemarsro)
Abemad Abemad
Abemad er en frisk frugtsalat med flødeskum og lidt chokolade på toppen. En nem, hurtig og dejlig dessert.(Karolines Køkken)
Græskarsalat med sorte bønnerGræskarsalat med sorte bønner
Græskarbåde vendes i en dressing af madlavningsfløde og lime og bages i ovnen. Vi serverer græskarsalaten med drys af ristede græskarkerner og lidt finthakket meget mørk chokolade.(Karolines Køkken)
Jordbærdessert med vaniljesauce og jordbærsirupJordbærdessert med vaniljesauce og jordbærsirup
Jordbær med fløde - en klassisk dansk dessert! Her med et moderne twist i form af vaniljesauce, jordbærsirup, mørk chokolade og selvfølgelig masser af friske jordbær.(Karolines Køkken)
Kinesisk Nytår: Forårsrulle, Svinekæber, Saltbagte kartoflerKinesisk Nytår: Forårsrulle, Svinekæber, Saltbagte kartofler
I skrivende stund der gang i det vigtigste tradition i Kina nemlig det kinesiske nytår. Det er vist noget med den første dag i den første måned hvor den første nat, nej vent - det(Gastromand.dk)
Jordbærdrink med flødeJordbærdrink med fløde
Sommerens muligvis bedste dessert er jordbær med fløde, og her er klassikeren lavet om til en drink. Men det er stadig jordbær med fløde. (Karolines Køkken)
Miniscones med flødeskum og jordbærmarmeladeMiniscones med flødeskum og jordbærmarmelade
Nyd de engelske miniscones lune med flødeskum og hjemmelavet jordbærmarmelade. Lav jordbærmarmeladen i god tid, så den kan nydes med de friskbagte miniscones.(Karolines Køkken)
Laksespyd med salat og sprøde rugbrødscroutoner Laksespyd med salat og sprøde rugbrødscroutoner
De fleste børn elsker laks og det er derfor oplagt at give dem disse saftige spyd med på madpakke.(Karolines Køkken)
Kyllinge Shawarma opskrift - med smørmørt kyllingekødKyllinge Shawarma opskrift - med smørmørt kyllingekød
Kyllinge Shawarma med smørmørt kyllingekød og en duftende krydderiblanding som smager fantastisk - perfekt til servering i fladbrød - få opskrift her(Valdemarsro)
Squashpande med ærter og løgSquashpande med ærter og løg
Hakkebøffer med grøntsager, kartofler og teriyakisauce er smagfuld hverdagsmad på kun 30 minutter.(Karolines Køkken)
Fettuccine med squash, citron og flødeFettuccine med squash, citron og fløde
Fettuccine med squash, citron og fløde er en lækker opskrift på en pastaret med en frisk, syrlig og let smag. Glæd dig til at nyde denne lækre ret med pasta, squash, hvidløg og citron.(Karolines Køkken)
ChimichurriChimichurri
Chimichurri er en smuk grøn salsa, der stammer fra det sydamerikanske køkken. Salsaen smager fantastisk af krydderurter, hvidløg og eddike. Server chimichurrien til brød, ost, nye kartofler eller som en del af tilbehøret til en grillaften.(Karolines Køkken)
JordbærisJordbæris
Jordbæris smager skønt - og hjemmelavet jordbæris smager endnu bedre. Prøv denne skønne jordbæris med fløde, som smager af gamle dage!(Karolines Køkken)
BlåbærcheesecakeBlåbærcheesecake
Blåbærcheesecake med digestivekiks i bunden med liflig og karakteristisk smag af kardemomme. Denne ostekage er nem at lave og kan nemt laves til mange.(Karolines Køkken)
Pizza med radiserelishPizza med radiserelish
Lækker frokostpizza som smager dejligt og ser flot ud med de farverige radiser og agurker.(Karolines Køkken)
Acai bowl med hindbær og kokosflagerAcai bowl med hindbær og kokosflager
Acai bowl med hindbær og kokosflager er en god start på dagen. Denne lækre acai bowl er toppet med friske hindbær, kokosflager og søde kakaonips - en skål fuld af god smag og energi.(Karolines Køkken)
Stærk og sød sennepStærk og sød sennep
Imponer dine gæster med hjemmelavet sennep med fløde og whiskey.(Karolines Køkken)
Cornflakestoppe med karamelCornflakestoppe med karamel
Lækre knasende sprøde og søde cornflakestoppe fra barndommen - her med et lille twist af karamel og glimtende guldstøv - opskrift her(Valdemarsro)
Choko milkshakeChoko milkshake
Lækker iskold milkshake med kakao og is og selvfølgelig flødeskum på toppen. Lige som man kender dem fra kaffe- og isbarene.(Karolines Køkken)
Jordbærkage med flødeJordbærkage med fløde
Sødt og sprødt: Skøn jordbærkage med låg af smuldredej serveret med iskold fløde. Mums!(Karolines Køkken)
MokkashakeMokkashake
Lækker iskold chokolade-iskaffe med masser af flødeskum. Velbekomme!(Karolines Køkken)
Ovnbagt helleflynder med grønne aspargesOvnbagt helleflynder med grønne asparges
Dejlig fiskeret med krydderurter, tomat, flødesauce og lidt tang!(Karolines Køkken)
Røget okseinderlår med fennikelsalatRøget okseinderlår med fennikelsalat
Flot og frisk anretning til en buffet. Retten kan tilberedes i god til og stå klar til festen.(Karolines Køkken)
ChokoladebollerChokoladeboller
Lækre chokoladeboller - nemme at lave, dejlige at spise! Spis chokoladebollerne som se er - eller flæk dem lune og server med koldt smør. Chokoladebollerne kan laves med både lys og mørk chokolade, eller måske en blanding, hvis du ikke kan vælge! (Karolines Køkken)
JordbærkoldskålJordbærkoldskål
Gør jordbærene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvordan det harmonerer perfekt med den friske fløde.(Karolines Køkken)
Kandiseret appelsin og citronKandiseret appelsin og citron
Smagen af kandiseret appelsin og citron er lidt som frugtflæsk. Bare meget bedre - her er en skøn opskrift som kan bruges til alle slags citrus(Valdemarsro)
Steak og fritter med kold bearnaisesauceSteak og fritter med kold bearnaisesauce
Saftige bøffer med hjemmelavede pommes frites og kold bearnaisedip - en klassisk ret de fleste elsker! Nem og lækker weekendmad.(Karolines Køkken)
Påskedrink med hyldeblomst og AquavitPåskedrink med hyldeblomst og Aquavit
Efter påskefrokosten og inden chokoladepåskeæggene skal spises er det ret lækkert med en pause udenfor i solen. Saml gæsterne, giv dem sådan en drink her i hånden og du er årets vært. Læs hele blogindlægget om Aquavit og få flere drinks og cocktails med Aquavit her. (Louiogbearnaisen)
BlåbærmuffinsBlåbærmuffins
Vælg din yndlingsfrugt/-bær til disse muffins. Pynt med flormelis og nyd dem!(Karolines Køkken)
ChokoladebuddingChokoladebudding
Intens chokoladesmag i en fin lille portionsanrettet dessert med med letpisket flødeskum som tilbehør.(Karolines Køkken)
Luksus koldskål med æg, tykmælk og flødeLuksus koldskål med æg, tykmælk og fløde
Lækker og nem opskrift på koldskål til varme sommerdage. Med æg, tykmælk og fløde bliver koldskålen cremet og tyk. Og vanilje og citron giver en frisk smag.(Louiogbearnaisen)
Ovnbagt søtunge med spinat og svampeOvnbagt søtunge med spinat og svampe
Middelhavs fiskeanretning med ostesauce - serveres med fine aspargeskartofler.(Karolines Køkken)
JordbærmilkshakeJordbærmilkshake
Super flot og lækker jordbærmilkshake med dejlig jordbærpuré. Guf endelige løs af de friske danske jordbær, når de er i sæson - resten af året går det fint at bruge frosne jordbær.(Karolines Køkken)
JordbærmousseJordbærmousse
Jordbærmousse med den klassiske kombination af søde jordbær og fløde. En lækker sommerdessert, der smager dejligt og som kræver kun fire ingredienser.(Karolines Køkken)
Honningristet nødde-granolaHonningristet nødde-granola
Jeg har fået samlet mig frø og kerner i massevis. Nødder bliver altid spist herhjemme, men det kniber lidt med kerner og frø, som ofte ender i bagværk. Men de rækker altså også ret langt på literen! Når jeg lavet mysli og granola er det altid med korn og flakes indblandet, men nogle gange er...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Stegt havtaske med ærtepuré og trøffelsmørStegt havtaske med ærtepuré og trøffelsmør
Hvis du virkelig vil imponere, serverer du havtaske og trøfler. Et delikat stykke fisk placeret på en sød ærtepure. Det bliver ikke bedre.(Karolines Køkken)
Æbledessert med calvadosÆbledessert med calvados
Ovnbagte æblebåde med kardemomme, calvados-marinerede svesker og rugbrødsdrys. Serveres lune med iskoldt valnøddeflødeskum. Ikke så ringe endda, sagt på jysk!(Karolines Køkken)
Jordbærshake med ekstra af det heleJordbærshake med ekstra af det hele
Nyd en luftig shake med sorbet af sommerens søde bær og lime. Toppet med flødeskum og friske bær. Psst.... også lækkert som et mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Kold krydret grøntsagssauceKold krydret grøntsagssauce
Denne cremede grøntsagssovs passer til alt slags fisk. Serveres med kartofler og dampet spidskål - mmm det er grønt og skønt!(Karolines Køkken)
EM 2016: The Final Battle – Snack EditionEM 2016: The Final Battle – Snack Edition
I morgen, søndag, spilles finalen i EM’16 på Stade de France i Paris. Paris som emmer af elegance, kunst og flamboyance. En samling af tillægsord man desværre alt for sjælden har haft lejlighed til at(Gastromand.dk)
Kold limesuppe med cognacflødeskumKold limesuppe med cognacflødeskum
En skøn frisk dessert, der kombinerer suppe, frugt og flødeskum!(Karolines Køkken)
Mørbradbøffer med salattoppingMørbradbøffer med salattopping
Små spæde salater, grønne asparges, æble og koriander med det salte tvist fra salatosten........tilsammen en skøn salat til de stegte mørbradbøffer og kartoflerne.(Karolines Køkken)
Pizza med kartofler, grøn pesto og laksPizza med kartofler, grøn pesto og laks
Hjemmelavet pizza med kartofler, grøn pesto og laks smager fantastisk. Opskrift med ideer til lækker og frisk topping fyld, som giver en let pizza(Louiogbearnaisen)
Mørbradgryde - med mere grøntMørbradgryde - med mere grønt
Mørbradgryde er en klassiker i mange hjem. Her får du den klassiske mørbradgryde, hvor vi har skruet op for grøntsagerne og ned for kødet. Denne mørbradgryde serverer vi med knuste kartofler.(Karolines Køkken)
Æblegrød Æblegrød
Vi har givet den gammeldags æblegrød et tvist med frisk ingefær og citronfløde. Prøv den skønne opskrift lige her!(Karolines Køkken)
Pølsehorn – Nemme og luftige pølsehorn til madpakkenPølsehorn – Nemme og luftige pølsehorn til madpakken
De lækreste og luftige pølsehorn der holder sig spisevenlige i flere dage. Oplagt til madpakken for både børn og voksne. → Se opskrift her(Madsvin)
Chokoladeis med mokkakiks, appelsinlikør og flødeskumChokoladeis med mokkakiks, appelsinlikør og flødeskum
Kaffe og likør klæder chokoladeisen. Bag kiksene og sylt appelsinskal i forvejen, så kan du lynhurtigt anrette denne lækre dessert. (Karolines Køkken)
LammeragoutLammeragout
Denne opskrift på lammeragout er nordisk inspireret og smager himmelsk. Lækker lammebov, nye kartofler, majroer og ærter gør denne ret til noget lidt ud over det sædvanlige.(Karolines Køkken)
De perfekt snacks til at imponere kvinderne...De perfekt snacks til at imponere kvinderne...
Flere af jer spørger ofte indtil et område, som vi faktisk ikke dyrker helt nok "Hvilken snack skal jeg lave til mine gæster i aften?" Vi gætter på, at jeres ønske er, at imponere jeres(Gastromand.dk)
ChokoladeislagkageChokoladeislagkage
En super flot islagkage med 3 slags chokolade serveret med jordbærcoulis. Skøn isdessert de fleste vil elske!(Karolines Køkken)
Lammeryg og salat med flødemarinadeLammeryg og salat med flødemarinade
Lækker, nordisk inspireret opskrift med velsmagende lammeryg. Kødets gode smag, suppleres af en dejlig salat med kartofler vendt i en cremet flødemarinade.(Karolines Køkken)
Blomkålscurry Blomkålscurry
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt salatost.(Karolines Køkken)
Rosmarinsorbet med karamelmandlerRosmarinsorbet med karamelmandler
En frisk og let sorbet med serveret med flødeskum og karamelliserede mandler. Prøv den skønne smagskombination af rosmarin og appelsin.(Karolines Køkken)
Rar RabarberRar Rabarber
Der er efterhånden ret lang tid siden at jeg var på en lidt impuls rundtur hos Mosgaard Whisky. REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Mosgaard Whisky A/S Turen var sammen med en god ven, som(Gastromand.dk)
Æblekage med ingefær og kardemommeÆblekage med ingefær og kardemomme
Æblekage - en rigtig klassiker på kagebordet! Her med undertoner af ingefær og kardemomme serveret med iskoldt flødeskum eller cremefraiche.(Karolines Køkken)
Blomkålscurry med paneerBlomkålscurry med paneer
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt paneer.(Karolines Køkken)
Jordskokmos med stegte gulerødder og sprøde kyllingefileterJordskokmos med stegte gulerødder og sprøde kyllingefileter
Kylling, mos og gulerødder....det hele med et ekstra tvist: Krydret pankorasp gør kyllingen knasende sprød, jordskokker giver mere smag til mosen og de stegte gulerødder få en dejlig karamelliseret overflade.(Karolines Køkken)
Små islagkager med appelsin- og sveskesalatSmå islagkager med appelsin- og sveskesalat
En uimodståelig lækker og flot dessert med friske appelsiner, bløde svesker og kardemomme!(Karolines Køkken)
Lammekrone, skank, græskar og løgLammekrone, skank, græskar og løg
I går fik I Webmasterens søde forsøg på, at trash-talke sig til sejren i vores nytårs battle med walisisk lam. Bevares...det er jo helt sikkert ikke en dårlig ret han har flækket sammen, men på(Gastromand.dk)
Havregrynskugler de luxeHavregrynskugler de luxe
Skønne luksus havregrynskugler med nødder og piskefløde. Prøv dem også med et skvæt spiritus, fx baileys eller rom.(Karolines Køkken)
PalomaPaloma
REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Pernod Ricard Danmark Vi fortsætter vores cocktailtema og denne gang med tequila. Resultatet er en lidt frisk og frugtig sommerbandit, som er svær ikke at holde af. Jeg har(Gastromand.dk)
Lakrids FlødeisLakrids Flødeis
Skøn opskrift på en lækker og fyldig hjemmelavet lakrids flødeis med god smag og bare helt enkle råvarer - få opskriften her(Valdemarsro)
Morgengrød med skovbær og skyr Morgengrød med skovbær og skyr
De mørke bær, den iskolde skyr og rå lakrids går bare virkelig godt sammen med den lune grød. De hele speltkorn giver grøden bid, men har du travlt, kan grøden sagtens koges kun på flager.(Karolines Køkken)
ÆblemosÆblemos
Nem og dejlig hjemmelavet æblemos. Spis æblemos som topping på din yoghurt eller havregrød - eller brug den i en gammeldags æblekage eller trifli.(Karolines Køkken)
Chokoladekage med chokolademarengsChokoladekage med chokolademarengs
En rigtig chokoladebombe, hvor det inderste af kagen er næsten flydende. Server med iskoldt flødeskum - mums!(Karolines Køkken)
Ovnstegte fiskefileterOvnstegte fiskefileter
Rugmelspanerede ovnstegte fiskefileter serveret med ovnbagte kartofler, ærter og hjemmelavet remoulade. (Karolines Køkken)
Bøf stroganoffBøf stroganoff
Bøf Stroganoff - opskrift hvor champignon, bacon og oksekød serveres i en flødesovs. Nem og lækker opskrift på bøf stroganoff - med kartoffelmos eller ris(Louiogbearnaisen)
Julegrød med flødeJulegrød med fløde
Tryl en rest risengrød om til en lækker dessert. Kold risengrød med iskold fløde og topping af stegte æbler, granatæblekerner og mandler. Mums!(Karolines Køkken)
Små nøddemarengs med softice og friske bærSmå nøddemarengs med softice og friske bær
De fine portionsanrettede iskager er flotte som gæstedessert. Det meste kan forberedes i god tid, så du blot skal samle desserten lige inden servering.(Karolines Køkken)
Æblesalat med jomfruhummerhalerÆblesalat med jomfruhummerhaler
Frisk og syrlig salat med hvidløgsdressing og lune jomfruhummerhaler. Sammen med ristet flute er det en nem og dejlig forret – hele året.(Karolines Køkken)
KoldskålsisKoldskålsis
Nem is af koldskål og piskefløde. Smag koldskåls-isen til med vanilje, sukker eller citron - og smagen af sol og sommer er i hus!(Karolines Køkken)
Grillede fiskespyd med grøn salatGrillede fiskespyd med grøn salat
Der er marinerede kinarejer og rødfiskefiletter på disse fine spyd. Grill dem i ovnen og server med brød eller små nye kartofler.(Karolines Køkken)
Stegte agurker med fennikelfrø og dildStegte agurker med fennikelfrø og dild
Stegte agurker med fennikelfrø og dild er det perfekte tilbehør til fisk og fjerkræ. De friske agurker suppleres af fennikelfrø, friske dildkviste og fløde.(Karolines Køkken)
Langtidshævet focaccia med aspargesLangtidshævet focaccia med asparges
Focaccia er et fladbrød i familie med pizzaen. Her i en rustik version med friske asparges, oliven og hvidskimmelost. (Karolines Køkken)
Fiskefileter med grøn sauceFiskefileter med grøn sauce
Lækre og supersprøde fiskefileter serveret med stegte grøntsager og en flot grøn sauce.(Karolines Køkken)
Fladbrød med blomkålssalat og tzatzikiFladbrød med blomkålssalat og tzatziki
Lækker vegetarisk aftensmad med blomkålssalat, tazatziki og hjemmebagte fladbrød. Sund og mættende ide til en vegetar dag(Louiogbearnaisen)
Grillede grøntsager med hvidløg og timianGrillede grøntsager med hvidløg og timian
Her er et lækkert tilbehør fyldt med saft, smag og flotte farver. Server grøntsagerne til fx grillet kylling, fisk eller en god bøf.(Karolines Køkken)
Korianderkylling med karrykartoflerKorianderkylling med karrykartofler
Små kartofler i cremet karrysauce og med et drys af limeskal. Perfekte til den stegte kylling, korianderen og tomaterne.....friskt og dejligt.(Karolines Køkken)
Blommecrumble med mandlerBlommecrumble med mandler
Brug saftige blommer til disse små portionsanrettede crumblekager. Mandlerne giver kagerne en delikat smag. Server med vaniljeprikket flødeskum. (Karolines Køkken)
Pærekage med limePærekage med lime
En supernem, hurtigt og rigtig lækker pærekage serveret med iskoldt flødeskum. Uhm...(Karolines Køkken)
Fantastiske Flødekartofler med 2 slags ost og baconFantastiske Flødekartofler med 2 slags ost og bacon
Torsdag på GM-Headquarters - eller med andre ord I Webmasterens køkken jammer vi lidt omkring kommende opskrifter, da jeg pludselig nævner, at den står på flødestuvede kartofler til næstkommende familiefest. Det hedder flødekartofler tordner Webmasteren! Derefter(Gastromand.dk)
Helstegt oksefilet med ristede kartofler og kold bearnaiseHelstegt oksefilet med ristede kartofler og kold bearnaise
Lækkert rødt oksekød med tilbehør af bl.a. en cremet, kold bearnaise. Super dejlig middag til mange - og nem at gå til, da det meste kan gøres klar i forvejen.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt flæskestegLangtidsstegt flæskesteg
Langtidsstegt flæskesteg med sprøde svær. Prøv opskriften her og få en saftig og mør grisekam - hver gang. Værsgo'.(Karolines Køkken)
Porchetta i ovnPorchetta i ovn
Porchetta, den alternative flæskesteg, fyldt med ost, abrikoser, soltørrede tomater og friske krydderier. (Karolines Køkken)
Hjemmelavet kartoffelsalat - den eneste opskrift du behøverHjemmelavet kartoffelsalat - den eneste opskrift du behøver
Vi danskere elsker kartofler i alle afskygninger og kold kartoffelsalat er ingen undtagelse. Denne misforståede og mishandlede ret er vel et lige så fast indslag til de danske grillmiddage, som kartoflerne i de færdigkøbte salater(Gastromand.dk)
FiskefrikadellerFiskefrikadeller
Fiskefrikadeller er en klassiker. Disse er lavet med torsk, men sejfilet og laks eller en blanding heraf kan også fint bruges. Spis fiskefrikadellerne med remouladesauce, råkost og og rugbrød eller kogte kartofler.(Karolines Køkken)
Pærekage med yoghurtflødeskumPærekage med yoghurtflødeskum
En lækker krydret kage med pærer og masser af smag af hasselnødder, kanel og kardemomme. Serveres med et friskt yoghurtflødeskum smagt til med citron og honning. (Karolines Køkken)
Pærer Belle HelenePærer Belle Helene
Pærer Belle Helene er en simpel og lige til opskrift. De halve pærer smager himmelsk akkompagneret af den lækre chokoladesauce og den cremede vaniljeflødeis.(Karolines Køkken)
Chokolademousse - uden flødeChokolademousse - uden fløde
En chokolademousse uden fløde – den er i stedet lavet med cremefraiche, hvilket gør den let syrlig. Lækker chokolademousse med masser af mørk chokolade og serveret med friske bær.(Karolines Køkken)
Den saftige citronmåneDen saftige citronmåne
Citronmåne er noget de fleste forbinder med en god, tør kage fra tanken. Og den kan gerne gemmes i et par år eller 3 uden der sker det vilde med den. Da kæresten havde drengene på besøg, tog jeg kampen op mod deres fortrukne spise. Opskriften er fra Lagkagehuset, de dog var lige lovlig gavmild...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Nye kartofler, æggeblomme & stenbiderrognNye kartofler, æggeblomme & stenbiderrogn
Stenbiderrognsæsonen er efterhånden godt i gang, og de første nye danske kartofler er begyndt at dukke op i butikkerne. Kombinationen af de to forårsbebudere er ikke ny og danner ramme for mange gode serveringer. Men hvis man(Gastromand.dk)
Kæmpe pariserbøf med sennepsflødeKæmpe pariserbøf med sennepsfløde
En hurtig måde at lave pariserbøf på. En stor familiemodel, uden så meget fedt, da den er bagt i ovnen.(Karolines Køkken)
Pærer i rødvinssirupPærer i rødvinssirup
Marinerede pærer med krydret rødvinssirup og smørristede mandler er dejligt tilbehør til gode oste. Og lækre som dessert med koldt flødeskum.(Karolines Køkken)
Tropisk smoothie Tropisk smoothie
Eksotisk smoothie med smag af kokosmælk og tropiske frugter. Superflot og nem at lave. (Karolines Køkken)
Citronkage med birkesCitronkage med birkes
Lækker citronkage med birkes, som holder dig saftig og dejlig i flere dage. Birkes giver en skøn smag og knasende bid til den friske kage med citron(Louiogbearnaisen)
Hindbærcreme Hindbærcreme
Dejlig luftig hindbærcreme du kan servere til fx frisk frugt, vafler og pandekager.(Karolines Køkken)
Hindbærdessert til sommerHindbærdessert til sommer
Tusindfryd er den søde lille blomst, som de fleste har i deres græsplæne. Den kan faktisk spises og pynter her en hurtig hindbærdessert med hytteost.(Karolines Køkken)
FiskekarbonaderFiskekarbonader
Fiskekarbonader er en nem og lækker måde at spise fisk på. Vi serverer fiskekarbonaderne med en fyldig grøntsagssauce og kartofler. Fiskekarbonader er et godt alternativ til fiskefrikadeller eller stegte fiskefileter.(Karolines Køkken)
Hindbærispinde med yoghurtHindbærispinde med yoghurt
Friske ispinde med græsk inspireret yoghurt, fløde og hindbær. Glukosesiruppen gør isen blød og cremet. (Karolines Køkken)
Æggekage i ovnÆggekage i ovn
Æggekage i ovn er en god gammel klassiker. Denne æggekage i ovn med kartofler og ost er et hit hos både voksne og børn. Æggekagen smager dejligt med en skive ristet rugbrød.(Karolines Køkken)
Ovnbagte kartofler, grøntsager og majskolbeOvnbagte kartofler, grøntsager og majskolbe
Ovnbagte kartofler og grøntsager er nemt og sundt tilbehør til aftensmad med fx. kylling eller som vegetarisk hovedret med kikærter. Lækker opskrift her(Louiogbearnaisen)
Surdejsskolen: Lav vafler af din overskydne surdejSurdejsskolen: Lav vafler af din overskydne surdej
Nybagte surdejsvafler med æg, bacon, pølser og sirup? Hvis du godt kunne straffe sådan en omgang, så kig nærmere. En lækker måde at bruge ekstra surdej på.(Gastromand.dk)
Chokolademuffins med is og frysetørrede hindbærChokolademuffins med is og frysetørrede hindbær
Prøv med is som topping på dine muffins. Det ser flot ud og smager fantastisk. (Karolines Køkken)
RugmelsflutesRugmelsflutes
Leder du efter en opskrift på sprøde, grove flutes? Så prøv disse lækre rugmelsflutes med knækkede rugkerner og tykmælk.(Karolines Køkken)
Grillede nektariner Grillede nektariner
Afslut en grillaften med en dessert fra grillen, fx disse grillede nektariner. Smager forrygende sammen med hindbær-flødeskum.(Karolines Køkken)
Muslinger i karrycremeMuslinger i karrycreme
Muslinger i hvidvin og fløde er skønt at spise i godt selskab.(Karolines Køkken)
JordbærisJordbæris
Lav selv lækker jordbæris med friske jordbær og fløde. En skøn is dessert, som smager af sommer og sol. Opskrift på hjemmelavet flødeis uden ismaskine(Louiogbearnaisen)
Quinoasalat med granatæble, abrikoser og citrusfrugter + fladbrødQuinoasalat med granatæble, abrikoser og citrusfrugter + fladbrød
Quinoasalat smager fantastisk - server din quinoa salat med fladbrød, yoghurtdip og krydret kylling og du har en nem og lækker venindemiddag(Louiogbearnaisen)
En klassisk Gastromand-burgerEn klassisk Gastromand-burger
Gastromand – mad af mænd for mænd - så flot lyder det, men hvordan f..... kan vi så forsømme en så simpel men klassisk ret så længe – hjemmelavet Burger! Egentlig så udsprang inspirationen sig(Gastromand.dk)
Fiskespyd og purløgsdressingFiskespyd og purløgsdressing
Fisken smager skønt, når den bliver grillet, og ser flot ud på de lange spyd.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt flæskesteg med sprød sværLangtidsstegt flæskesteg med sprød svær
I mange danske hjem er flæskestegen egentlig noget, vi render rundt og spiser året rundt. Men i julen er det bestemt også en klassiker til de danske julemiddage sammen med anden. Her får du Gastromands bud(Gastromand.dk)
Bagte kastanjer med bearnaisesmørBagte kastanjer med bearnaisesmør
Efteråret flyder med kastanjer, og det kunne ikke være lettere at gøre dem spiselige. Efter et hurtigt snit og en tur i ovnen glider de let ned - især med lidt groft salt og bearnaisesmør!(Gastromand.dk)
Fiskesuppe med flødeFiskesuppe med fløde
Opskriften på fiskesuppe med fløde giver en ret med masser af smag og kraft. Glæd dig til nyde smagen af rødspættefileterne.(Karolines Køkken)
LatterlagkageLatterlagkage
Denne lagkage vil uden tvivl gøre dig munter og glad, hvis du altså er til chokolade og flødeskum.(Karolines Køkken)
Stikkelsbær med panna cotta lågStikkelsbær med panna cotta låg
Frisk dessert med interessant kombination af den flydende kompot af stikkelsbær og det cremede flødelåg.(Karolines Køkken)
Bagte søde kartofler med bacon og æblefyldBagte søde kartofler med bacon og æblefyld
Så er efterårs favoritten fundet! Jeg skal faktisk kun spise de her kartofler resten af sæsonen, for de smager ualmindelig godt på en regnvåd, blæsende dag. Og dem er der da kommet en del af, her på det sidste – så mange, at mit krydderurtebed suger til sig af vandet og nægter at gå i vinterdvale....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grillede rødspættefileter med skinke og citronGrillede rødspættefileter med skinke og citron
De skønne fiskefileter med spegeskinke kan både grilles og steges i ovnen. Server med salat og kartofler.(Karolines Køkken)
Muslinger og fisk med korianderflødeMuslinger og fisk med korianderfløde
En skøn blanding af skaldyr og fisk - smager så tænderne løber i vand.(Karolines Køkken)
Flødekartofler med ost og baconFlødekartofler med ost og bacon
Nogen kalder dem flødestuvede kartofler... vi kalder dem flødekartofler! Hvad er hemmeligheden bag en god gammeldags opskrift på stuvede flødekartofler? Og hvad er tricket til den ultimative version egentlig? Piskefløde - og hold ikke igen er(Gastromand.dk)
Perfekte røræg – lækre og cremedePerfekte røræg – lækre og cremede
Glem alt om mælk, fløde og andet lir, når du skal lave de perfekte røræg, aka scrambled eggs. Det eneste, det kræver, er friske æg af god kvalitet og kontrol over varmen på dit komfur. Nå ja, og så selvfølgelig masser af revet trøffel, hvis du har det.<span class="more-link"><a href="https://gastromand.dk/r%C3%B8r%C3%A6g" class="more-link">Læs mere</a></span>(Gastromand.dk)
Hindbærtærte med marcipanHindbærtærte med marcipan
Smuk hindbærtærte med smagskombinationen hindbær og marcipan. Server den lun med letpisket fløde. (Karolines Køkken)
KakaobollerKakaoboller
Alt-i-en fødselsdagboller! Kakaomælken er her tilsat de lækre, bløde, brune boller - men derfor vil en stor kop varm kakao med flødeskum stadig smage fantastisk til.(Karolines Køkken)
Ærtesuppe med mynte og karryflødeskumÆrtesuppe med mynte og karryflødeskum
Fantastisk smuk suppe. Husk at prøve karryflødeskummet - det er både sjovt og lækkert.(Karolines Køkken)
Grillede tapas pebre med ostGrillede tapas pebre med ost
Piemientos de padron også kaldet spanske pebre er små aflange grønne peberfrugter. De kan typisk købes om sommeren, ellers kan andre små peberfrugter, der kan fås hele året, fint bruges.(Karolines Køkken)
Hindbærtrifli med æble og limeskyrHindbærtrifli med æble og limeskyr
Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Let flødeis med mokkatuillesLet flødeis med mokkatuilles
Lækker og nem dessert som du kan lave i god tid. Mokkatuilles kan holde sig sprøde i en kagedåse i ca. en uge. Så mangler du bare at lave kaffe og piske flødeskum.(Karolines Køkken)
Flæskesteg med løgkompot og sødlige ovnkartoflerFlæskesteg med løgkompot og sødlige ovnkartofler
En ny måde at spise flæskestegen på. Med løgkompot der bl.a. er smagt til med blåbærsirup. Og dertil rødvinssauce og sødlige ovnkartofler.(Karolines Køkken)
Uldne kartoflerUldne kartofler
Sådan bliver lidt halvkedelige vinterkartofler til fristede, sprøde lækkerier.(Karolines Køkken)
Stribede ispinde med yoghurt og kiwiStribede ispinde med yoghurt og kiwi
Ispinde med kiwi og yoghurt er frosset i lag, hvilket giver et rigtig flot udseende. Perfekte til en solskinsdag - og alle de andre dage! (Karolines Køkken)
Flæskesteg og timiangrøntsagerFlæskesteg og timiangrøntsager
Klassisk flæskesteg med sauce og kartofler og med et pift af timian i de svitsede grøntsager.(Karolines Køkken)
Lette flødekartoflerLette flødekartofler
Flødekartofler smager fantastisk og er en rigtig klassiker - her i en lettere og mere fedtfattig udgave.(Karolines Køkken)
Pandekager med isPandekager med is
Pandekager med is er en ægte dessert klassisker. Med denne nemme opskrift får pandekagerne et friskt pift af citronskal - perfekt sammen med vaniljeflødeisen.(Karolines Køkken)
Urtedressing med friske krydderurterUrtedressing med friske krydderurter
Dressing med hakke, syltede agurker, kapers og friske krydderurter. En rigtig klassiker. God til salat og bagte kartofler.(Karolines Køkken)
Moussaka med aubergine og kartoflerMoussaka med aubergine og kartofler
Nem græsk moussaka lavet med krydret oksekød, aubergine, kartofler og lækker cremet bechamelsauce med æg er lækker aftensmad - både til hverdag og til gæster. Moussaka kan sagtens laves dagen i forvejen eller fryses ned efter den er bagt. Få verdens bedste opskrift på en klassisk moussaka her >>(Louiogbearnaisen)
Pandekager med majs-, ris- og kartoffelmelPandekager med majs-, ris- og kartoffelmel
Bløde glutenfrie pandekager serveret med flormelis og passionsfrugt-yoghurt(Karolines Køkken)
Stegt flæsk - Danmarks nye nationalretStegt flæsk - Danmarks nye nationalret
Selv kunne vi ikke vælge, men der var der 66.000 danskere der godt kunne. Af disse stemte mere end 40% på Stegt flæsk med persillesovs og Danmark har ikke overraskende fået en nationalret baseret på(Gastromand.dk)
Flamberede figner med granatæbler og vaniljeflødeskumFlamberede figner med granatæbler og vaniljeflødeskum
Nem og hurtig figendessert flamberet i whisky med appelsinsirup og granatæblekerner.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet flødeisHjemmelavet flødeis
Hjemmelavet flødeis - findes der noget mere lækkert? Denne hjemmelavede flødeis smager som en god gammeldags vaniljeis og har en lækker cremet konsistens. Isen er lavet på en klassisk iscreme af fløde, æggeblommer, sukker og vanilje.(Karolines Køkken)
Lever i krydret flødesauceLever i krydret flødesauce
Lever i krydret flødesauce er en klassisk opskrift, hvor fløde, kartofler og lever skaber en blid smagsoplevelse.(Karolines Køkken)
Salade NicoiseSalade Nicoise
Klassisk fransk salat med haricot verts, kartofler, sorte oliven, tun og kogte æg.(Karolines Køkken)
Pandekager på bålPandekager på bål
Tag børnene med ud at bage pandekager over bål. Det er hyggeligt og bålpandekager smager fantastisk. Server dem med fx flormelis, flødeskum eller jeres yndlingssyltetøj.(Karolines Køkken)
VaflerVafler
Friskbagte vafler smager skønt! Her har du en nem opskrift på vaffeldej, der giver de bedste og sprødeste vafler. Mmh!(Karolines Køkken)
Bøf og citrongræshvidløgsdipBøf og citrongræshvidløgsdip
På gastromand elsker vi bøf og det må gerne være på flere måder. Her får du den helt simpelt med thai-inspireret sauce til. Du vil elske den... Du kan selvfølgelig servere noget til kødet, hvis du(Gastromand.dk)
Smørrebrød med flæskestegSmørrebrød med flæskesteg
Det klassiske smørrebrød med flæskesteg - næsten som vi kender det. Smørrebrød er en dansk specialitet, og det er ikke uden grund, vi er så glade for det. Smørrebrød kan varieres efter individuelle smagsløg - uden det er det store besvær.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med flødeost og avocadoSmørrebrød med flødeost og avocado
Et godt stykke rugbrød med flødeost, avocado og radiser. Helt enkelt og super godt!(Karolines Køkken)
Salat med sennepsvinaigretteSalat med sennepsvinaigrette
Solen begynder så småt at vise sine stråler og madlavningen flytter udenfor. Denne salat fungerer fremragende som det sprøde og syrlige indslag til sommerens grillmad. Salat med sennepsvinaigrette(Gastromand.dk)
Flanksteak og saltkartoflerFlanksteak og saltkartofler
Savner du inspiration til en lækker hovedret? Så prøv flanksteak og saltkartofler! Kødet er marineret i øl og serveres på en bund af friske grøntsager! Glæd dig!(Karolines Køkken)
Lime- og ingefærsbruléLime- og ingefærsbrulé
Prøv en ny og frisk udgave af den klassiske flødedessert creme brulé.(Karolines Køkken)
Pandesauce med piskeflødePandesauce med piskefløde
Pandesauce med piskefløde er den perfekte sauce til frikadeller og andet stegt kød. Saucen er tilmed hurtig og nem at lave - prøv den.(Karolines Køkken)
Stuvet spinatStuvet spinat
En super hurtig og nem måde at få spist en masse spinat på! Server den flødestuvede spinat som tilbehør til fx kogt hamburgerryg eller stegt laks. (Karolines Køkken)
Vafler med hytteostVafler med hytteost
Vil du gøre dine vafler lidt mere mættende? Kom lidt hytteost i dejen og server med ekstra hytteost på toppen og friske bær!(Karolines Køkken)
Grillet makrel med krydderurtesauceGrillet makrel med krydderurtesauce
Makrellen er en af de lækre fisk, som vi skal huske at spise, fordi den indeholder sunde fedtstoffer. Her serveres den grillet med en dejlig krydderurtesauce - og fx nye kartofler.(Karolines Køkken)
Quinoa-tabbouleh med bagt laksQuinoa-tabbouleh med bagt laks
Tabbouleh, den skønne arabiske salat, bliver normalt lavet af couscous. Her har vi valgt at lave en variation med quinoa. Den knaser dejligt og har en flot rød farve.(Karolines Køkken)
Nye danske kartoflerNye danske kartofler
Findes der noget mere dansk end nye danske kartofler. Hvis du har det ligesom mig, vækker de små guldklumper bunkevis af sommerminder. Men med så mange andre råvarer, skal de nye danske kartofler skal behandles nænsomt(Gastromand.dk)
Smørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalatSmørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalat
Et godt stykke brød med flødeost, røget kalkun og en lille frisk, sprød salat. Spis den som et mellemmåltid eller en let frokost.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes