Vi fandt 42 opskrifter med søgeordet crumble:
Ananascarpaccio med chokoladecrumble Ananascarpaccio med chokoladecrumble
Frisk ananasdessert med en spændende ingefærsirup og hvid chokoladecrumble. (Karolines Køkken)
RabarbercrumbleRabarbercrumble
Gå i naturens skatkammer og find ingredienser til kagen. Pynt med de søde blomster.(Karolines Køkken)
Rabarbercrumble med vaniljesauceRabarbercrumble med vaniljesauce
Rabarbercrumble - en simpel dessert hvor rabarbernes syre får skønt modspil af sød vaniljesauce og sprød crumble på toppen. (Karolines Køkken)
Tærte med brombær, hindbær og stikkelsbær + mandelcrumbleTærte med brombær, hindbær og stikkelsbær + mandelcrumble
Nem tærte med bær og crumble. Opskrift på lækker tærte med hindbær, brombær og stikkelsbær toppet med crumble med mandler. Den bedste frugt tærte til sommer(Louiogbearnaisen)
RabarbercrumbleRabarbercrumble
Nem og lækker rabarbercrumble, som du hurtig kan bage. Opskrift med friske rabarber og sprød smuldredej med havregryn, som er ...(Louiogbearnaisen)
Pærecrumble med hvid chokolade og vaniljePærecrumble med hvid chokolade og vanilje
Opskrift på pærecrumble. En nem og lækker kage med meget smag og perfekt kombination af bløde søde bagte frugter og sprød knasende crumble.(Valdemarsro)
Rabarber crumbleRabarber crumble
Rabarbercrumble med sprød havregrynsknas er en lækker, nem og hurtigt bagt kage som smager af sommer og solskin - få opskriften her(Valdemarsro)
Rabarberkage med crumble på toppenRabarberkage med crumble på toppen
Opskrift på virkelig lækker og saftig rabarberkage med sprød crumble på toppen - nem og enkel opskrift på den bedste kage med rabarber(Valdemarsro)
Hvide asparges, bagt lange med crumble og asparges/hvidvinssauceHvide asparges, bagt lange med crumble og asparges/hvidvinssauce
I vores aspargesføljeton er vi nået til en kombination med fisk - denne dag var det lange, der lå på fiskemandens is, so be it. En kombination der endnu en gang inkludere en crumble og(Gastromand.dk)
Is med rabarber og crumbleIs med rabarber og crumble
Hjemmelavet is på kondenseret mælk er lækkert og kan laves uden ismaskine. Lav fx en nem opskrift på super cremet fløde is med rabarber og crumble.(Louiogbearnaisen)
Asparges med kammusling, urtecrumble og brunet smørAsparges med kammusling, urtecrumble og brunet smør
I vores lille aspargestema får du endnu en lækker forret som egentligt skulle have været med hvide asparges, men de var udsolgt, så det blev til en lidt mere farverig udgave med de grønne ditto.(Gastromand.dk)
Æbletærte-krydderi / Apple pie spicemixÆbletærte-krydderi / Apple pie spicemix
Det er fredag. Du har en pose æbler liggende. Du har mørdej i fryseren.. eller du ved i hvert fald i hvilken køledisk du skal finde den, på vej hjem fra arbejde. Måske hopper du bare på en crumble af den rest mysli, som gemmer sig i bunden af posen. Der var da vist også...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grønne asparges med kammusling, crumble og brunet smørGrønne asparges med kammusling, crumble og brunet smør
I vores lille aspargestema får du endnu en lækker forret som egentligt skulle have været med hvide asparges, men de var udsolgt, så det blev til en lidt mere farverig udgave med de grønne ditto.(Gastromand.dk)
RabarbercrumbleRabarbercrumble
Nem og lækker rabarbercrumble, som du hurtig kan bage. Opskrift med friske rabarber og sprød smuldredej med havregryn, som er ...(Louiogbearnaisen)
Bagte jordbær med crumbleBagte jordbær med crumble
Bagte jordbær med crumble er et lækkert og friskt alternativ til den traditionelle jordbærtærte. De søde jordbær med sprødt knas og vaniljecreme er en af sommerens gode desserter.(Karolines Køkken)
Ymerfromage med bagte rabarber og crumleYmerfromage med bagte rabarber og crumle
Fløjlsblød ymerfromage med et låg af bagte rabarber og et sprødt crumble drys. (Karolines Køkken)
Frisk figen og blomme crumble med saltet karamel (og lakrids)Frisk figen og blomme crumble med saltet karamel (og lakrids)
En nem crumble med efterårets frugt. Tilsæt dit yndlings krydderi ; lakrids, karamel, kanel, vanilje og server med cremefraiche eller flødeskum. Så er der dømt hygge på en råkold efterårsdag.(Louiogbearnaisen)
Cinnamon-Apple Crumble BarsCinnamon-Apple Crumble Bars
Cinnamon-Apple Crumble Bars(Louiogbearnaisen)
Skovbærtærte med crumble - tærte med frosne bærSkovbærtærte med crumble - tærte med frosne bær
Opskrift på bagerens skovbærtærte med crumble, der laves med blandede frosne bær. En nem og dejlig mørdejstærte med en lækker friskhed i smagen.(Madens Verden)
Rabarbersorbet og iscreme af gedeostRabarbersorbet og iscreme af gedeost
Her er Mikkersmad.dk's bud på en dessert. Det blev til en hul skal rabarbersorbet, iscreme af gedefriskost, lynsyltet rabarber og crumble af rug.(Madsvin)
Hindbærcrumble med blåbær - opskrift på 25 minutter!Hindbærcrumble med blåbær - opskrift på 25 minutter!
Min bedste opskrift på en nem hindbærcrumble med blåbær. En lækker smuldredejskage med hindbær, blåbær og havregryn, som du kan lave på 25 minutter.(Madens Verden)
Brombærkage - nem kage med brombær og crumbleBrombærkage - nem kage med brombær og crumble
Opskrift på nem brombærkage med friske brombær og en skøn crumble på toppen, Brombærkagen er nem at lave, og opskriften er med billeder.(Madens Verden)
Rabarbercrumble – Den skønneste opskriftRabarbercrumble – Den skønneste opskrift
En rabarbercrumble er en af de letteste og lækreste måder at bruge en masse dejlig rabarber på. Se den nemmeste opskrift her.(Madsvin)
Pærecrumble - sprød og nem crumble med pærePærecrumble - sprød og nem crumble med pære
Her får du min opskrift på verdens bedste pærecrumble med pærer og en nem smuldredej. Prøv også at lave den med chokolade eller After Eight.(Madens Verden)
Koldskålsis med nye danske jordbær og crumble af kammerjunkerKoldskålsis med nye danske jordbær og crumble af kammerjunker
Koldskålsis er en lækker og alternativ måde at få koldskål på. Det er en lækkert og cremet is, der er fuld af den gode smag fra koldskål.(Madsvin)
Brombærcrumble - lækker kage med friske brombærBrombærcrumble - lækker kage med friske brombær
Her er min opskrift på en lækker brombærcrumble. En skøn kage med friske brombær og den sprøde crumble på toppen. Få opskriften her.(Madens Verden)
Mixed fruit cobblerMixed fruit cobbler
Det er ved, at være rigtig lang tid siden jeg lavede denne her kage, men derfor skal bloggen ikke snydes for den, for den er er nemlig mægtig god (: Cobbler? Ja, det ligner mest af alt en crumble-something, men er det ikke helt. Cobbler er mest kendt i US og UK, hvor der er...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
ÆblecrumbleÆblecrumble
Æblecrumble med sprød top og dejligt krydrede æbler. Denne opskrift på æblecrumble er nem og hurtig at lave. Uhm!(Karolines Køkken)
ÆbledessertÆbledessert
Står den på dessert i aften, så prøv denne opskrift på en lækker æbledessert med vanilje og mørdejscrumble Æbler af sorten coxorange kan med fordel bruges til at sætte mundvandet i gang.(Karolines Køkken)
Æblekage med smuldredej og bærÆblekage med smuldredej og bær
Æblekage med smuldredej, bær og knasende nødder. Lækker crumble af bl.a. havregryn og mandler. Æblekagen med smuldredej er en populær klassiker både til eftermiddagskaffen og som dessert.(Karolines Køkken)
Æblecrumble - nem og hurtig opskrift med havregrynÆblecrumble - nem og hurtig opskrift med havregryn
Min bedste opskrift på æblecrumble, der er en nem og hurtig kage med æbler, crumble og grovvalsede havregryn. Kan også laves uden mel.(Madens Verden)
Blommecrumble med mandlerBlommecrumble med mandler
Brug saftige blommer til disse små portionsanrettede crumblekager. Mandlerne giver kagerne en delikat smag. Server med vaniljeprikket flødeskum. (Karolines Køkken)
KirsebærtærteKirsebærtærte
Kirsebærtærte er en lækker og nem kage, som smager skønt til eftermiddagskaffen eller med en kugle is. Find opskrift på kirsebærkage med crumble her(Louiogbearnaisen)
Æblekage med crumbleÆblekage med crumble
Bag en lækker og nem æblekage med crumble / smuldredej, som smager skønt og er nem at bage. Klik her og find opskrift på skøn æblekage med kanel(Louiogbearnaisen)
Hindbærmuffins med havregrynscrumbleHindbærmuffins med havregrynscrumble
Lækre hindbærmuffins med sprød havregrynscrumble, som er hurtige at bage og smager vidunderligt til kaffepausen. Hindbærrene kan skiftes ud med andre bær.(Karolines Køkken)
Blåbærmuffins med crumbleBlåbærmuffins med crumble
Bag lækre blåbærmuffins med vanilje, citron og sprød crumble top. Nem og hurtig opskrift på blåbær muffins, som smager skønt og holder sig saftige.(Louiogbearnaisen)
Æble- og blåbærkage med crumble og kanelÆble- og blåbærkage med crumble og kanel
En opskrift på lækker æble- og blåbærkage, der er nem at lave. En dejlig kage til kaffen, og den bages med æbletern, blåbær og crumbledej.(Madens Verden)
Rabarbercrumble med marcipan og havregrynRabarbercrumble med marcipan og havregryn
Nem opskrift på lækker rabarbercrumble med marcipan og havregryn. Kagen kan laves med både friske og frosne rabarber, og den skal blot bages i 22 min.(Madens Verden)
Rabarbercrumble med smuldredej - opskrift på sprød crumbleRabarbercrumble med smuldredej - opskrift på sprød crumble
Rabarbercrumble er en lækker crumble med friske rabarber. Den nemme opskrift på smuldredej er blandt andet med havregryn, og den hurtig at lave.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes