Vi fandt 353 opskrifter med s√łgeordet ūü•Ē kartofler:
Facts om kartofler:
Kartofler kan henvise til: Kartoffel ‚Äď urt Kartofler (dokumentarfilm) ‚Äď dansk dokumentarfilm fra 1944 instrueret af Ole Palsbo Kartofler (kort version) ‚Äď film instrueret af Ole Palsbo Kartofler (virksomhedsfilm) ‚Äď dansk virksomhedsfilm
Kartoffel-frittata med chorizo og broccoliKartoffel-frittata med chorizo og broccoli
Fantastisk æggekage med fyld af kartofler, chorizo, broccoli og masser parmesan!(Fritidskok.dk)
Fl√łdebagt √łrredfilet med sm√• kartoflerFl√łdebagt √łrredfilet med sm√• kartofler
Flødebagt ørredfilet med små kartofler er en lækker opskrift på en cremet fiskeret. Glæd dig til at nyde den velsmagende flødebagte ørred sammen de krydrede kartofler.(Karolines K√łkken)
Linsegryde med halloumiLinsegryde med halloumi
Denne gryderet henter sin inspiration i det nordafrikanske køkken. Søde kartofler, spændende krydderier og grøntsager mødes her, sammen med en dejlig sprød salat.(Karolines K√łkken)
CitrondressingCitrondressing
Helt enkel og superlækker citrondressing til fx salat, nye kartofler eller fisk. Skift salt og peber ud med lidt sukker og du har en dejlig citrondressing til fx frugtsalat og kage.(Karolines K√łkken)
B√łnnefad med s√łde kartoflerB√łnnefad med s√łde kartofler
En lynhurtig og nem aftensmad - som også fungerer fint i madkassen dagen derpå, fx sammen med et stykke godt brød. (Karolines K√łkken)
Grove fladbr√łd med frisk k√•lsalat, kryderede s√łde kartofler og avocado-dipGrove fladbr√łd med frisk k√•lsalat, kryderede s√łde kartofler og avocado-dip
L√¶kre og hurtige fladbr√łd / naanbr√łd bagt p√• panden og fyldt med sundt og m√¶ttende fyld. Spis dem som nem aftensmad eller sund frokost. Snup opskriften >>(Louiogbearnaisen)
Grillet svinem√łrbrad med spicy kirseb√¶rsalsa og r√łgede kartofler Grillet svinem√łrbrad med spicy kirseb√¶rsalsa og r√łgede kartofler
Marineret svinemørbrad serveret med salsa af solmodne kirsebær. Hertil røgede kartofler på grillen, der spreder en enestående duft af røg, rosmarin og citron, når de serveres ved havebordet med kold bearnaisedip.(Karolines K√łkken)
Lun kartoffelsalat med sennepsdressingLun kartoffelsalat med sennepsdressing
Nem varm kartoffelsalat med nye kartofler. Pr√łv en sund kartoffelsalat uden cremefraiche, men med l√¶kker dressing. F√• opskrift og billeder her >>(Louiogbearnaisen)
Citronmarinerede kartofler med olivenCitronmarinerede kartofler med oliven
Kartoffelsalat kan selvfølgelig spises hele året, men denne er perfekt til grillet kød en dejlig sommeraften.(Karolines K√łkken)
Fl√łdekartoflerFl√łdekartofler
Flødekartofler er et klassisk, dansk hit, der passer til alverdens kød! Prøv vores lækre, cremede flødekartofler i ovn her. (Karolines K√łkken)
Salat med jordb√¶r og grillede gr√łntsagerSalat med jordb√¶r og grillede gr√łntsager
Ahhh....jordbær! De er også dejlige i en salat. Og sammen med grillede grøntsager, er der sommerstemning over hele linien. Prøv den også med nye kartofler i stedet for perlespelt.(Karolines K√łkken)
Andebryst med blommerAndebryst med blommer
En skøn ret med svampe, blommer og rosmarin. Server med ovnbagte kartofler.(Karolines K√łkken)
Kalvebov med champignonsauceKalvebov med champignonsauce
Ægte mormormad! Mørt grydestegt kød serveret med kartofler, ærter og skysauce med masser af champignon. Gammeldags når det er bedst!(Karolines K√łkken)
Salat med kartofler og marinerede sildSalat med kartofler og marinerede sild
Peberrodsdressingen giver lidt bid til salaten. Du kan efter smag skrue op eller ned for styrken ved at tilsætte mere eller mindre peberrod.(Karolines K√łkken)
Andebryst med spr√łd k√•lsalat Andebryst med spr√łd k√•lsalat
En nem og lækker opskrift på Andebryst med ovnstegte kartofler og sprød kålsalat, der smager himmelsk. Værsgo!(Karolines K√łkken)
Grillpakker med kartofler og olivenGrillpakker med kartofler og oliven
Kartofler, oliven og krydderurter i pakker på grillen er nemt og supergodt tilbehør på en grillaften. Pakkerne kan også tilberedes i ovnen.(Karolines K√łkken)
Salat med kartofler, dild og smilende ægSalat med kartofler, dild og smilende æg
En salat du bliver både mæt og glad af....fuld af smag og flotte farver.(Karolines K√łkken)
Gastromand goes Tapas II: Patatas Bravas med AioliGastromand goes Tapas II: Patatas Bravas med Aioli
Inspireret af Webmasterens crostini med gedeost og l√łgconfit fl√łj jeg straks i k√łkkenet - must have tapas! De fleste vil nok sige, at kartofler er tilbeh√łr til en ret, men i Spanien er "Patatas Bravas" en(Gastromand.dk)
Vegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærterVegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærter
Nem og l√¶kker opskrift p√• vegetarisk curry med gr√łntsager, kik√¶rter og varme krydderier. Lav en sund curry p√• kun 20 min. Nem vegetarmad til aftensmaden.(Louiogbearnaisen)
Grillstegte gr√łntsager og grisegrillspydGrillstegte gr√łntsager og grisegrillspyd
Nemt, hurtigt og delikat... Kød og grøntsager ryger en tur på grillen, kartoflerne skal koges og så er der serveret sammen med en lækker bearnaisedip!(Karolines K√łkken)
Andel√•r med ovnbagte gr√łntsagerAndel√•r med ovnbagte gr√łntsager
Andelår, kartofler og grøntsager - alt sammen bagt i ovnen. Og med et frisk drys af valnødder, salt ost og persille.(Karolines K√łkken)
Svampegryde med n√łddedrys og mosede kartoflerSvampegryde med n√łddedrys og mosede kartofler
En fin vegetarisk gryderet med sprødt drys af hasselnødder, porretop og citronskal. Serveret med mosede kartofler med smør...og den er hjemme.(Karolines K√łkken)
Svampepie med hytteostSvampepie med hytteost
Skøn tærte med en bund af filodej og cremet fyld af kartofler og svampe. Server med bønner og groft brød.(Karolines K√łkken)
Lun græsk kartoffelsalatLun græsk kartoffelsalat
De lune kartofler gør den græske salat mere fyldig og mættende.(Karolines K√łkken)
Cremet blomk√•lssuppe med spr√łd toppingCremet blomk√•lssuppe med spr√łd topping
Blomkålssuppe er nem at lave og mætter rigtig godt. Her får du min bedste opskrift på cremet og lækker blomkålssuppe uden kartofler(Louiogbearnaisen)
Cremet blomk√•lssuppe med spr√łd toppingCremet blomk√•lssuppe med spr√łd topping
Blomkålssuppe er nem at lave og mætter rigtig godt. Her får du min bedste opskrift på cremet og lækker blomkålssuppe uden kartofler(Louiogbearnaisen)
Knuste kartofler med stenbiderrognKnuste kartofler med stenbiderrogn
Knuste kartofler med stenbiderrogn er en helt vidundelig forårsmenu og et godt alternativ til klassiske blinis med stenbiderrogn - få opskriften her(Valdemarsro)
Lun kul√łrt kartoffelsalat med kyllingLun kul√łrt kartoffelsalat med kylling
Hvide asparges er en stor delikatesse. Nyd dem på alle måder, når de har sæson. Her bliver de serveret i en let men mættende salat med kartofler, gulerødder, spinatblade og stegt kylling - med en hjemmelavet remouladedip.(Karolines K√łkken)
Raclette af skimmelostRaclette af skimmelost
Sauce af smeltet hvidskimmelost serveret til nykogte kartofler, bresaola og salat.(Karolines K√łkken)
Pommes Anna med bacon, æble og kartoflerPommes Anna med bacon, æble og kartofler
Gr√łntudvalget her i januar. Jeg ved ikke engang hvad jeg skal sige for, at beskrive det. Det er bare tarveligt. Ikke engang k√•lene kan strutte mere og r√łdbederne begynder ogs√• at se en smule tr√¶tte ud. Phew, det er alts√• en h√•rd m√•ned, at komme i gang med den gode kost, fyldt med masser af...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Krydret svinekam med glaserede l√łgKrydret svinekam med glaserede l√łg
Opskriften her er en variation af den traditionelle flæskesteg, dog stadig med kartofler og sauce!(Karolines K√łkken)
Svensk p√łlseret - med mere gr√łntSvensk p√łlseret - med mere gr√łnt
Svensk pølseret - med mere grønt. Den ligner meget den traditionelle Svensk pølseret, men vi har skruet ned for pølserne og op for kartofler og løg og tilføjet gulerødder.(Karolines K√łkken)
Foreller kogt i ovnForeller kogt i ovn
Foreller kogt i ovn er en nem og lækker opskrift, som ikke tager lang tid at forberede. Prøv den evt. med kartofler og hollanddaisesauce.(Karolines K√łkken)
KantarelragoutKantarelragout
Prøv denne lækre gryderet til fx kartofler og et godt stykke kød.(Karolines K√łkken)
Coq au vin blancCoq au vin blanc
Coq au vin - en klassiker. Denne er lavet med hvidvin, og det giver en dejlig frisk og cremet sauce. Den serveres med sprøde ovnbagte timiankartofler.(Karolines K√łkken)
Osso buco i ovn ‚Äď med √łl, l√łg og kartoflerOsso buco i ovn ‚Äď med √łl, l√łg og kartofler
Osso buco er en sk√łn simreret til efter√•r/vinter. Lav osso buco nemt i ovn sammen med kartofler og l√łg. F√• opskrift p√• osso buco og den bedste sauce her >>(Louiogbearnaisen)
Gr√¶sk farsbr√łd med feta og solt√łrrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatzikiGr√¶sk farsbr√łd med feta og solt√łrrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatziki
Gr√¶sk farsbr√łd med feta - server med ovnbagte krydrede kartofler og hjemmelavet tzatziki med hvidl√łg som tilbeh√łr. Gr√¶sk farsbr√łd smager fantastisk, er nemt at lave og er altid en favorit i familien. F√• opskrift p√• farsbr√łd, tzatziki og kartofler i ovn her(Louiogbearnaisen)
Hotte ostegratinerede kyllingelår og kartoflerHotte ostegratinerede kyllingelår og kartofler
Smeltet, gylden ost er godt. Smeltet gylden ost på både kartofler og kyllingelår er dobbelt så godt.(Karolines K√łkken)
Æggekage med kartofler og spinatÆggekage med kartofler og spinat
Æggekage er hurtigt at lave og kan nemt varieres. Her har jeg lavet en æggekage med kartofler og spinat, for mere mæthed - find opskrift her(Louiogbearnaisen)
Kartoffelmos opskrift - Luftig og lækkerKartoffelmos opskrift - Luftig og lækker
Kartoffelmos er en lækker måde at bruger kartofler på. Denne udgave et ekstraordinært luftig, og dejlig nem at lave. Læs opskrift her.(Madsvin)
Salatost dressingSalatost dressing
Helt enkelt opskrift! Blend salatost med vand og voila! - du har en lækker cremet ostedressing perfekt til en salat, nye kartofler eller en grillet bøf.(Karolines K√łkken)
Svinekam med jordskoksalatSvinekam med jordskoksalat
Nyt og gammelt mødes...en dejlig frisk jordskoksalat med bl.a. dadler, grapefrugt og hytteost. Serveret til en traditionel flæskesteg med brun sauce og kartofler.(Karolines K√łkken)
Karbonader med lun gr√łn urtesauceKarbonader med lun gr√łn urtesauce
Traditionelle karbonader med stuvede grøntsager og kartofler - men twistet med lufttørret skinke, ukrudt og madlavningsfløde.(Karolines K√łkken)
Lyssej med champignonsauceLyssej med champignonsauce
En dejlig måde at spise fisk på! Lyssej i oven med fløde, masser af svampe, dild og ost. Server retten med aspargeskartofler.(Karolines K√łkken)
Bagte kartofler, porrer og kikærterBagte kartofler, porrer og kikærter
Bagte kartofler, porrer og kik√¶rter i ovn med krydderier er l√¶kkert og nemt tilbeh√łr til aftensmad eller sk√łn vegetarret. Find opskrift her >(Louiogbearnaisen)
Salsa verdeSalsa verde
Salsa verde er en dejlig grøn sauce med masser af krydderurter. Smager godt til nye kartofler, fisk og stegt eller grillet kød.(Karolines K√łkken)
Svinekoteletter og ferskner med balsamicoSvinekoteletter og ferskner med balsamico
Glæd dig til at nyde lækre koteletter, salviekartofler og dejlige ferskner! Opskriften på koteletter og ferskner med balsamico smager fantastisk!(Karolines K√łkken)
S√łd kartoffelsuppe med baconvridereS√łd kartoffelsuppe med baconvridere
‚ÄúEfter jeg lavede s√łde kartofler til julekalkunen er jeg blevet ret vild med dem. Suppen her er en opskrift fra magasinet ‚ÄúBoligliv‚ÄĚ, oprindeligt med chorizop√łlse. Men da der skulle vridere til, blev toppingen udskiftet med bacon. En super hurtig og m√¶ttende suppe, der nu er gemt i fryseren til februars kolde dage.‚ÄĚ ¬† ¬† ¬†...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Pommes anna - Kartofler bagt i lag med sm√łrPommes anna - Kartofler bagt i lag med sm√łr
Pommes Anna er den perfekte ledsager til et godt stykke k√łd og en l√¶kker sauce. Se her hvordan du laver en l√¶kker gang Pommes Anna til dig og dine g√¶ster.(Madsvin)
Frikadeller med sauce og kartoflerFrikadeller med sauce og kartofler
Verdens bedste frikadeller er dem som mormor lavede! Gammeldags opskrift på frikadeller med kartofler og opbagt brun sovs - lige som mormor lavede det. Supplér de lækre frikadeller med tilbehør af grøntsager, fx grønne bønner eller gulerødder.(Karolines K√łkken)
Sådan koger du nye danske kartoflerSådan koger du nye danske kartofler
Nye danske kartofler er noget af det lækreste fra den danske muld. Her får du opskriften på at koge nye danske kartofler, så de er perfekte hver gang!(Madsvin)
Saltimbocca kalvefiletSaltimbocca kalvefilet
Kalvefilet fyldt med salvie, parmaskinke og ost serveret med lækre tomatkartofler, olivenpure og salat.(Karolines K√łkken)
Nye kartofler med kaviarNye kartofler med kaviar
Med denne opskrift på nye kartofler med kaviar kan du servere en lækker forret. Kombinationen af små, nye kartofler, purløgssmør og kaviar smager himmelsk-(Karolines K√łkken)
Saltindbagt oksem√łrbrad med kartofler i ovnSaltindbagt oksem√łrbrad med kartofler i ovn
Saltindbagt oksemørbrad med kartofler i ovn er en velsmagende opskrift som egner sig fantastisk til fest. Glæd dig til at nyde denne lækre ret.(Karolines K√łkken)
Saltkogte kartofler med mojo rojosauceSaltkogte kartofler med mojo rojosauce
Småt, godt og salt fra Canarie-øerne.(Karolines K√łkken)
Bagte kartofler med fyldBagte kartofler med fyld
L√¶kre bagte kartofler med l√¶kkert fyld - her lavet med varmr√łget laks og dild - perfekt som tilbeh√łr til salater - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Kylling Kiev med basilikumsm√łrKylling Kiev med basilikumsm√łr
Kylling Kiev med basilikumsmør og mini -hasselbackkartofler er en lækker opskrift, med masser af saft og kraft i smagen.(Karolines K√łkken)
Brunch-tortillaBrunch-tortilla
Tortilla (æggekage med fyld) med stegte kartofler og ost - nemt og hurtigt, også hvis I er mange.(Karolines K√łkken)
Brunede kartoflerBrunede kartofler
Brunede kartofler er en klassiker på julebordet. Prøv den nemme og skudsikre opskrift på brunede kartofler her. (Karolines K√łkken)
OksefiletOksefilet
Oksefilet er super lækkert, når man skal lave mad til mange. Oksefilet kan serveres med næsten alt slags tilbehør - vælg selv om din oksefilet skal serveres med lette salater eller mere klassisk med kartofler og bearnaise! (Karolines K√łkken)
Ribeye steaks og mangosalsaRibeye steaks og mangosalsa
Steaks på panden, kartofler i ovnen og din yndlingssauce i gryden. Lav mangosalsaen og vupti du har en lækker middag!(Karolines K√łkken)
Brunede kartoflerBrunede kartofler
Brunede kartofler - en uundv√¶rlig spise til jul - eller m√•ske p√•ske p√• en god dag. Mange frygter de brunede kartofler, fordi der er alt for mange forskellige r√•d og regler. Der er meget religion og tradition forbundet(Gastromand.dk)
Oksefilet med madeirasauce og oste-chilibagte kartoflerOksefilet med madeirasauce og oste-chilibagte kartofler
En ret der næsten umuligt kan mislykkes! Kartoflerne er en lækker overraskelse.(Karolines K√łkken)
Kartoffel- og aspargessalat med basilikumcremeKartoffel- og aspargessalat med basilikumcreme
Frisk kold forret med salat af nye kartofler og asparges så man virkelig kan smage at sommeren er på vej.(Karolines K√łkken)
Kylling og estragonkartoflerKylling og estragonkartofler
Ostegratinerede estragonkartofler til lækker kylling og saftige grøntsager.(Karolines K√łkken)
Oksegryde med kidneyb√łnner og tomatOksegryde med kidneyb√łnner og tomat
Rustik gryderet med bacon. Serveres med kartofler og ostedrys.(Karolines K√łkken)
Sandwich med kartoffel, l√łg og roastbeefSandwich med kartoffel, l√łg og roastbeef
Skøn sandwich med hytteost og kartofler. Lige til at tage med på madpakken.(Karolines K√łkken)
Waldorfsalat med skyrWaldorfsalat med skyr
Waldorfsalat med skyr og ristede pinjekerner. Dejlig til stegt kød og kogte kartofler.(Karolines K√łkken)
Kylling og kartofler i ovnKylling og kartofler i ovn
Den klassiske ovnret med kylling og kartofler - nem mad, ind i ovnen og så bare nyde duften, mens du venter.(Karolines K√łkken)
Gr√łntsagsmos - til babyGr√łntsagsmos - til baby
En skøn opskrift på hjemmelavet grøntsagsmos med kartofler, blomkål og broccoli, som stimulerer din babys smagssans. Grøntsagsmosen er velegnet til babyer i alderen 6-9 måneder.(Karolines K√łkken)
WhiskysauceWhiskysauce
Lav din egen whiskeysauce nemt og enkelt. Smager godt sammen med en god bøf og ovnstegte kartofler.(Karolines K√łkken)
Whiskysauce, den hurtigeWhiskysauce, den hurtige
Whiskysauce, den hurtige kan laves i en håndevending og er både velsmagende og nem at lave. Passer fantastisk til stegt oksetyndsstegsfilet og kartofler!(Karolines K√łkken)
KartoffelgratinKartoffelgratin
Kartoffelgratin er egentlig flødekartofler bare lavet med mornaysauce istedet for fløde. Bland evt. kartoffelskiverne med finthakket frisk chili eller rød peberfrugt.(Karolines K√łkken)
Gnocchi med alfredosauce, bacon og ærterGnocchi med alfredosauce, bacon og ærter
Gnocchi er lavet af kogte kartofler, men minder om pasta og er ligeså nemt og lækkert at bruge i retter. Få en hurtig opskrift med gnocchi, som er et hit(Louiogbearnaisen)
Oksem√łrbrad i sv√łb med ostekartofler og persillepestosm√łrOksem√łrbrad i sv√łb med ostekartofler og persillepestosm√łr
En raffineret gæsteret, fx til nytårsaften. Du kan gøre det meste klar i god tid, så der ikke er noget stress lige inden gæsterne kommer.(Karolines K√łkken)
Svinekam med fennikel, hvidl√łg og rosmarin + ovnbagte kartoflerSvinekam med fennikel, hvidl√łg og rosmarin + ovnbagte kartofler
Ovnstegt svinekam uden svær er lækker gæstemad. Server svinekam med ovnstegte, små kartofler og den nemme, lækre sauce fra stegen. Få opskriften >>(Louiogbearnaisen)
KartoffelkagerKartoffelkager
Kartoffelkagen er en af de gode klassiske flødeskumskager. Den hedder kartoffelkage, fordi den ligner en kartoffel i formen. Ikke to kartofler er ens - så det behøver kartoffelkagerne heller ikke at være.(Karolines K√łkken)
Kyllingebryst med kartofler og tomater i ovnKyllingebryst med kartofler og tomater i ovn
Når først kartofler og kylling er i ovnen, er det bare at lave dressingen....og så ellers slappe af - måske!(Karolines K√łkken)
Oksem√łrbrad med bagte l√łg og fyldte svampeOksem√łrbrad med bagte l√łg og fyldte svampe
Oksekød, god sauce og kartofler - en rigtig herreret. Suppleret med bagte rødløg og fyldte svampe. Mon herrerne får lov at få retten for sig selv?(Karolines K√łkken)
KartoffellasagneKartoffellasagne
Lun, lækker lasagne med kartofler og hakket oksekød. Server med salat af tomat og agurk.(Karolines K√łkken)
Balsamicobagt kartofler r√łdl√łg og kamstegBalsamicobagt kartofler r√łdl√łg og kamsteg
Jeg har l√¶nge ledt efter en undskyld for at lave mere gris, mest m√łntet p√• kamstegen. Ofte synes jeg nemlig, at jeg ender med samme opskrift. Heldigvis faldt jeg over denne, som faktisk udfordrede mig(Gastromand.dk)
Kartoffelmad med baconKartoffelmad med bacon
Er der noget bedre end en kartoffelmad med nye kartofler og så ovenikøbet med bacon. I stedet for mayonnaisen har vi lavet en hytteostcreme - lettere, grønnere og meget lækker.(Karolines K√łkken)
Oksem√łrbradb√łffer med lun salat og pebersauceOksem√łrbradb√łffer med lun salat og pebersauce
Røde bøffer, kartofler, pebersauce og det meste af salaten kan gøres klar i rigtig god tid. Så mangler du bare lige at lave den lune salat færdig og lune resten....det er da nemt.(Karolines K√łkken)
Gr√łntsagst√¶rte med spinat og kartoflerGr√łntsagst√¶rte med spinat og kartofler
Grøntsagstærte med nye kartofler, gulerødder, blomkål og spinat. Denne grøntsagstærte kan varieres i det uendelige - og er en god måde at få tømt grøntsagsskuffen på.(Karolines K√łkken)
Hasselback kartofler opskrift - spr√łde og m√łreHasselback kartofler opskrift - spr√łde og m√łre
Her f√•r du en opskrift p√• de klassiske hasselback kartofler, som vi alle elsker. Opskriften giver dig et sikkert resultat hver gang, og du f√•r det l√¶kre, spr√łde ydre samt det silkebl√łde indre. ‚Üí L√¶s opskrift her.(Madsvin)
Kartoffelmos - til babyKartoffelmos - til baby
Kartoffelmosen er lavet med almindelige og søde kartofler. De søde kartofler bidrager med en skøn smag og en flot gylden farve pga. det høje indhold af betacaroten.(Karolines K√łkken)
Nordisk fl√łdestuvede porrer og pastinakkerNordisk fl√łdestuvede porrer og pastinakker
Nem og enkel opskrift p√• fl√łdestuvet gr√łntsager. Skift fl√łdekartoflerne ud med rodfrugter og pift fl√łdesaucen op med krydderier - de perfekte fl√łdebagte porrer og pastinakker(Louiogbearnaisen)
Bagt sej med æble-gulerodssalatBagt sej med æble-gulerodssalat
Den bagte fisk får et fint modspil af den friske, syrlige salat og de sprøde kartofler.(Karolines K√łkken)
Dampet torsk med s√łde kartoflerDampet torsk med s√łde kartofler
Dampet torsk, søde kartofler og svampe, som får en lækker cremet sauce af lidt hvidvin og et skvat fløde. Opskriften er udviklet for Karolines Køkken af Emma Martiny.(Karolines K√łkken)
Onepot Breakfast med kartofler, æg og baconOnepot Breakfast med kartofler, æg og bacon
Vi laver¬†for lidt morgenmad p√• Gastromand! Nok mest fordi vi altid har t√łmmerm√¶nd i weekenden, og n√•r der s√• skal kr√¶ses om maden, s√• bliver det typisk om aftenen. Men det laver vi lidt om(Gastromand.dk)
Bagt torsk med kold citroncremeBagt torsk med kold citroncreme
Bagt torsk med sprød topping af pankorasp og krydderurter - serveret med knuste kartofler og en kold citroncreme.(Karolines K√łkken)
Savojkål med tatarsauceSavojkål med tatarsauce
Her serverer vi tatarsaucen til savojkål, men den kan pifte alle mulige forskellige grøntsager op med masser af smag. Fx bagte kartofler eller rodfrugter, kogt blomkål eller sprøde grønne salatblade.(Karolines K√łkken)
Rösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressingRösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressing
R√∂sti er en sk√łn m√•de at f√• brugt de sidste kartofler. Oprindeligt er det en morgenmad, men herhjemme spiser vi dem til aftensmad. Og s√• smager kartoffelpandekager rigtig godt kolde p√• madpakken.(Louiogbearnaisen)
Wok med svampe og for√•rsl√łgWok med svampe og for√•rsl√łg
Wok med kartofler, svampe og forårsløg er lidt anderledes....men det er ikke så tosset endda.(Karolines K√łkken)
KartoffelpandekageKartoffelpandekage
Kartoffelpandekage, også kaldet røsti, laves i denne opskrift med kolde kogte kartofler, hvilket gør den til en god tøm-køleskabet opskrift - for tilbehøret kan selvfølgelig også varieres alt efter, hvad man har af rester.(Karolines K√łkken)
Kyllingel√•r i ovn med cremede gr√łnk√•lskartoflerKyllingel√•r i ovn med cremede gr√łnk√•lskartofler
Sprøde kyllingelår i ovn med cremede kartofler og grønkål fra panden. Særlig god hvis du har en rest kogte kartofler.(Karolines K√łkken)
TapaskartoflerTapaskartofler
En lækker lille snack med sprød skinke, som de fleste vil elske. Kan tilberedes med forskellige krydderurter. Server den fx som en del af tapasbordet.(Karolines K√łkken)
Fyldte kartofler med chipotle pulled pork og gr√łn relish + mexicansk spidsk√•lssalat med √¶ble, radiser og limeFyldte kartofler med chipotle pulled pork og gr√łn relish + mexicansk spidsk√•lssalat med √¶ble, radiser og lime
L√¶kker opskrift med pulled pork i ovn. Pr√łv fyldte bagte kartofler med chipotle pulled pork og syrligt tilbeh√łr, s√• har du nem hverdagsmad eller g√¶stemad(Louiogbearnaisen)
Bagte auberginer og kartofler Bagte auberginer og kartofler
Ovnbagte auberginer, kartofler og hvidløg vendt med tomater, persille og salatost. En dejlig vegetarret.(Karolines K√łkken)
KartoffelrouladeKartoffelroulade
Kartofler på en flot og ny måde. Pifter let det varme måltid op.(Karolines K√łkken)
Luksus kartoffelsalat med glaskål og blomkålLuksus kartoffelsalat med glaskål og blomkål
Hver evig eneste sommer er jeg forbi Naturbruget Vasen. Minimum et par gange ‚Äď da der b√•de skal plukkes jordb√¶r f√łrst p√• s√¶sonen, handles friske √¶rter og gr√łnne stikkelsb√¶r, for dern√¶st at kaste mig over hindb√¶r, solb√¶r, ribs og r√łde stikkelsb√¶r sidst p√• s√¶sonen. N√•hr ja, og midt imellem det hele, graves friske kartofler, hamstre...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Marinerede kartoflerMarinerede kartofler
Et fint tilbehør....nærmest en kartoffelsalat. (Karolines K√łkken)
Kyllingelår, bagte kartofler og spidskålsalatKyllingelår, bagte kartofler og spidskålsalat
Kylling og kartofler passer sig selv - mens du laver salaten i ro og mag!(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med bagte kartoflerKartoffelsalat med bagte kartofler
En lækker fyldig kartoffelsalat med bl.a. bagte kartofler, æbler, savojkål og rødløg....næsten et måltid i sig selv. Suppleret med hvidløgskvark og flanksteak et måltidet fuldendt.(Karolines K√łkken)
Bagte gr√łntsager med krydret ostedrysBagte gr√łntsager med krydret ostedrys
Ostedrys bestående af hvid ost, løg og frisk timian er virkelig godt tilbehør til ovnbagte kartofler og grøntsager.(Karolines K√łkken)
Fyldt andebryst med ost, spr√łde kartofler og tytteb√¶rskumFyldt andebryst med ost, spr√łde kartofler og tytteb√¶rskum
Varmt og spændende alternativ til den traditionelle and med inspiration fra vinterens tyttebær.(Karolines K√łkken)
Hasselback kartofler - opskrift p√• perfekt spr√łde kartoflerHasselback kartofler - opskrift p√• perfekt spr√łde kartofler
Indr√łmmet, jeg har aldrig v√¶ret k√¶mpefan af Hasselback kartofler - jeg kunne simpelthen ikke se lyset. Lige indtil i √•r, hvor jeg satte mig for at lave de perfekte Hasselback-kartofler! Og jeg tror sgu det(Gastromand.dk)
Fyldt kalkunbryst med hvidskimmelostFyldt kalkunbryst med hvidskimmelost
Prøv denne lækre opskrift på fyldt kalkunbryst med hvidskimmelost, og råstegte kartofler og ærtepuré. Den milde sauce binder det hele sammen og skaber en velsmagende ret!(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med gr√łnne aspargesKartoffelsalat med gr√łnne asparges
Kartoffelsalat med grønne asparges er en lækker og frisk hovedret, som er nem at tilberede. Samspillet mellem de nye kartofler, de friske grønne asparges og den smagfulde marinade giver en ret der smager himmelsk.(Karolines K√łkken)
Bagte kartofler og l√łg med purl√łgsdressingBagte kartofler og l√łg med purl√łgsdressing
Bagte kartofler med ovnbagte rødløg, rødbeder, kapers og lækker purløgsdressing. (Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med jordbær, ærter og ostKartoffelsalat med jordbær, ærter og ost
En rigtig dejlig sommer salat med flotte farver. Vælg danske jordbær og kartofler - de smager bedst.(Karolines K√łkken)
Brunede kartoflerBrunede kartofler
Ingen jul uden brunede kartofler og her får du tippet og opskriften på de perfekte brunede kartofler til julemiddagen - læs med her(Valdemarsro)
Fyldte aubergineruller og bagte stilktomaterFyldte aubergineruller og bagte stilktomater
De fyldte aubergineruller og bagte stilktomater er super lækre som snack eller forret - suppler evt. med oliven. Du kan også servere de fyldte aubergineruller og bagte stilktomater til fx stegt lammeculotte, bagte halve kartofler og tzatziki.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med mormordressing og syltede rabarberKartoffelsalat med mormordressing og syltede rabarber
Kartoffelsalat med mormordressing har lidt af det hele. Den elskede sursøde flødedressing, friske rabarber, sprøde asparges, agurk og ærteskud og ikke mindste de lækre små kartofler.(Karolines K√łkken)
Dressing med dijonsennep og estragonDressing med dijonsennep og estragon
Lækker dressing med masser af friske urter. Perfekt til kartofler, som salatdressing eller dip. (Karolines K√łkken)
Marineret m√łrbrad i ovn og stegte kartoflerMarineret m√łrbrad i ovn og stegte kartofler
Marineret svinemørbrad i ovn med stegte kartofler er perfekt til en lækker weekendmiddag. Prøv den lækre opskrift her. (Karolines K√łkken)
Stenbiderrogn med sm√łrkogte kartofler og verdens bedste sauce...Stenbiderrogn med sm√łrkogte kartofler og verdens bedste sauce...
S√¶sonen med det r√łde guld er ikke slut endnu, men det varer ikke meget mere end nogle f√• uger s√• er det en saga blot. Derfor endnu mere grund til at lave endnu en ret... Opskriften(Gastromand.dk)
Marineret oksem√łrbrad og saltkartoflerMarineret oksem√łrbrad og saltkartofler
En flot gæsteret som vil gøre sig med sit lækre kød og sine smukt farvede grøntsager.(Karolines K√łkken)
Roastbeef med bagte kartoflerRoastbeef med bagte kartofler
Roastbeef tilberedes nemt i ovnen, og retten er perfekt til gæstemad. Prøv opskriften her og få en saftig roastbeef. (Karolines K√łkken)
Roastbeef med fl√łdekartofler og champignonpakkerRoastbeef med fl√łdekartofler og champignonpakker
En festlig gæsteret af rosastegt roastbeef, flødekartofler og knasende sprøde butterdejspakker. Nem at have med at gøre, da det meste skal i ovnen.(Karolines K√łkken)
Svinem√łrbrad med parmaskinkeSvinem√łrbrad med parmaskinke
L√¶kker klassisk opskrift p√• en virkelig god tilberedning af svinem√łrbrad, som kan serveres med dejligt tilbeh√łr af salat og kartofler - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Mashed Sweet Potatoes – mos af s√łde kartoflerMashed Sweet Potatoes – mos af s√łde kartofler
Med Super Bowl lige rundt om hj√łrnet er det tid til at tune in p√• alle de l√¶kre amerikanske klassikere. Mashed Sweet Potatoes er umulig at komme udenom og kan spises som tilbeh√łr til praktisk talt(Gastromand.dk)
Kartoffelsalat med solt√łrrede tomater og √¶rterKartoffelsalat med solt√łrrede tomater og √¶rter
En dejlig mættende salat til madpakken med både kartofler, ærter og hytteost.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med stegte kartoflerKartoffelsalat med stegte kartofler
Hvem siger at en kartoffelsalat skal være med kogte kartofler?! Prøv denne variation...(Karolines K√łkken)
Marmoreret oksefilet med langtidsstegte gr√łntsager og svampesauce Marmoreret oksefilet med langtidsstegte gr√łntsager og svampesauce
En skøn hovedret til gæster. Det meste kan gøres klar i god tid, så du blot skal varme saucen og kartoflerne og anrette de saftige grøntsager og det flotte kød.(Karolines K√łkken)
Linsesuppe opskrift ‚Äď Nem og krydretLinsesuppe opskrift ‚Äď Nem og krydret
Her f√•r du opskriften p√• den sk√łnneste linsesuppe med linser, kartofler, spinat og en masse andet godt. Er let at lave og smager vidunderligt.(Madsvin)
Pommes AnnaPommes Anna
Hvis der skal v√¶re fest - og du har lyst til at arbejde lidt mere med din kartofler, s√• er Pommes Anna bestemt sagen! Pommes Anna kan vel siges, at v√¶re fl√łdekartoflens fornemme og forfinede stores√łster,(Gastromand.dk)
R√łd pestoR√łd pesto
Lækker rød pesto med valnødder, soltørrede tomater, hvidløg og ost. Pestoen smager dejlig som tilbehør til ost, nye kartofler, på brød og sammen med pasta.(Karolines K√łkken)
Bagte s√łde kartofler med spr√łde kik√¶rter og broccolipestoBagte s√łde kartofler med spr√łde kik√¶rter og broccolipesto
Skulle man vove springet og servere en dejlig vegetarret.....også til gæster. Her er i hvert tilfælde knald på både smag, farver og konsistenser.(Karolines K√łkken)
Fyldte majspandekager med kyllingFyldte majspandekager med kylling
Hjemmelavede tortillas med fyld af kartofler, grøntsager og kylling.(Karolines K√łkken)
Bagte s√łde kartofler med to slags dipBagte s√łde kartofler med to slags dip
Kartoflens naturlige søde smag kommer frem efter noget tid i ovnen og harmonerer perfekt sammen med de to slags dip.(Karolines K√łkken)
Gryderet med oksek√łd og gr√łntsagerGryderet med oksek√łd og gr√łntsager
Gryderet med oksekød og grøntsager er en delikat one pot med kartofler. Du kommer alt i den samme gryde, men lidt efter lidt, så de forskellige ingredienser får lige netop den tid, der klæder dem bedst.(Karolines K√łkken)
Dyrek√łlle med traneb√¶rkompotDyrek√łlle med traneb√¶rkompot
Dyrekølle med tranebærkompot er en klassisk opskrift, med elementer som alle vil elske. Glæd dig til at sætte tænderne i tranebærkompotten, saucen, ovnstegte dyrrekølle og de smørstegte kartofler! Mmmm'e(Karolines K√łkken)
√ėrredrillettes√ėrredrillettes
Kold ørredrillettes med kogte kartofler, cornichoner, rødløg og frisk dild er en lækkerbisken på ethvert frokostbord.(Karolines K√łkken)
Timiangryde med sweet potatoes mosTimiangryde med sweet potatoes mos
Der er strimler af okseklump, porrer, rosiner og grønne vindruer i gryden. Dertil en skøn mos af almindelige og søde kartofler.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet stenovnspizza med kartofler, kantareller og confiteret andHjemmelavet stenovnspizza med kartofler, kantareller og confiteret and
Nu har jeg efterh√•nden rigtig mange gange og fra flere steder h√łrt for, at jeg ikke nogle pizzaopskrifter op p√• vores site. Men alt kommer til den som venter, har jeg altid sagt - og(Gastromand.dk)
Indbagt svinem√łrbrad med hasselbackkartoflerIndbagt svinem√łrbrad med hasselbackkartofler
En god gammel klassiker i nye klæder...bl.a. nu med kål.(Karolines K√łkken)
R√łdbededumplingsR√łdbededumplings
Disse farvestrålende rødbededumplings, som minder lidt om ravioli, kan bruges som en let og saftig forret. Kålen og de søde kartofler giver et lækkert bid, som fyld, og harmonerer med den fine rødbedesmag.(Karolines K√łkken)
BålkartoflerBålkartofler
Find din indre spejder frem, tænd op i bålstedet og nyd et måltid i det fri!(Karolines K√łkken)
Indbagte nye kartofler med rygeostIndbagte nye kartofler med rygeost
En lidt anderledes måde at nyde de nye kartofler på - indbagte nye kartofler.(Karolines K√łkken)
Kartoffeltærte med groft smuldrelågKartoffeltærte med groft smuldrelåg
En sundere og grovere kartoffeltærte med dejligt fyld af bl.a. kartofler og hytteost.(Karolines K√łkken)
Kartofler en papillotes med aspargessalatKartofler en papillotes med aspargessalat
En papillotes betyder papirsvøb på fransk. Indpakningen holder på fugt og aroma, der til gengæld frigives for fuld kraft, når pakken åbnes på tallerkenen.(Karolines K√łkken)
Kartofler med oksek√łdKartofler med oksek√łd
En gryderet med masser af smag - serveres med rugbrød og syltede rødbeder.(Karolines K√łkken)
Sommermad: Laks med fl√łdestuvede danske kartofler og aspargesSommermad: Laks med fl√łdestuvede danske kartofler og asparges
Jeg har fået en genial plan - genial siger jeg! Jeg har tit svært ved at finde en undskyldning for at åbne en fuldfed chardonnay, altså udover de sædvanlige undskyldninger med, at det er godt vejr,(Gastromand.dk)
Ostebagte kartofler og kyllingOstebagte kartofler og kylling
Sprød gratinering med tilbehør af cremet tomatsalsa og grøn salat(Karolines K√łkken)
PebersaucePebersauce
God klassisk pebersovs, der passer godt til den røde bøf og alverdens tilberedninger af kartofler og grøntsager.(Karolines K√łkken)
Varm kartoffelsalat - få den bedste opskrift på den lækre klassiker herVarm kartoffelsalat - få den bedste opskrift på den lækre klassiker her
Varm kartoffelsalat med en sk√łn smag af s√łdme, eddike og m√łre gode kartofler - her f√•r du en dejlig nem opskrift p√• den varme salat med kartofler(Valdemarsro)
Spr√łd kartoffelsalatSpr√łd kartoffelsalat
Server koteletter med denne dejlige cremede kartoffelsalat - som et alternativ til sovs og kartofler.(Karolines K√łkken)
G√•sesteg med stegte kartofler og gr√łnk√•lssalat med mormordressingG√•sesteg med stegte kartofler og gr√łnk√•lssalat med mormordressing
Gåsesteg, den må vi ikke helt glemme....den smager jo herligt. Og serveret med grønkålssalat får den et lille moderne tvist.(Karolines K√łkken)
Skindstegt laks og kartoffel-limefadSkindstegt laks og kartoffel-limefad
Lækker sprødstegt laks serveret med kartofler, kikærter og kapers.(Karolines K√łkken)
Ostegratinerede kartoflerOstegratinerede kartofler
Yummi kartofler med god smag af ost og chilismør.(Karolines K√łkken)
Spr√łd og hurtig pizza med hytteost og kartoflerSpr√łd og hurtig pizza med hytteost og kartofler
En hurtig pizza, hvor du samtidig kan få brugt dine kartoffelrester.(Karolines K√łkken)
Irske boller med kartoffelIrske boller med kartoffel
De mosede kartofler giver fugt, elasticitet og smag til disse boller, der er skønne med ost på til en kop te eller som tilbehør til en tallerken varm suppe.(Karolines K√łkken)
Mexi burger med salsaMexi burger med salsa
Mexi burgeren er fuld af smag og flotte farver. Med både nem salsa, guacamole, bøffer og smeltet cheddar ost. Og som prikken over i'et, fritter af søde kartofler.(Karolines K√łkken)
TryllekartoflerTryllekartofler
Opskrift p√• ovnbagte kartofler med bacon og hvidl√łgsost - tryllekartofler smager fantastisk og er gode som tilbeh√łr mange retter(Valdemarsro)
Glaserede kartofler og rodfrugterGlaserede kartofler og rodfrugter
Alternativ til de brunede kartofler(Karolines K√łkken)
Farsbr√łd med spinat og gr√łntsagerFarsbr√łd med spinat og gr√łntsager
Alt-i-et fad med fyldigt farsbrød og kartofler. Dejlig nemt!(Karolines K√łkken)
Glaseret hamburgerryg med dampet gr√łntGlaseret hamburgerryg med dampet gr√łnt
Server en dejlig klassisk ret: Glaseret hamburgerryg med kartofler, dampet grønt og mælkesauce. (Karolines K√łkken)
Ostegratineret fisk med ovnkartoflerOstegratineret fisk med ovnkartofler
Ostegratineret fisk med ovnkartofler er en rigtig lækker fiskeret. Fisken er saftig med en gylden overflade af smeltet ost. Dertil en frisk, sursød spidskålssalat og de altid populære ovnkartofler.(Karolines K√łkken)
Farseret kalkun og svamperagoutFarseret kalkun og svamperagout
Farseret kalkun som vi især kender den fra USA. Farsen giver god smag og modvirker at kalkunen bliver tør. Server med svamperagout, kartofler og grønt.(Karolines K√łkken)
GullaschGullasch
Den klassiske, ungarnske ret gullasch passer rigtig godt sammen med kogte kartofler eller kartoffelmos. Prøv den her!(Karolines K√łkken)
R√łdfisk og kartofler i ovnR√łdfisk og kartofler i ovn
Rødfisk og kartofler i ovn, er en fedtfattig og nem opskrift på en lækker fiskeret. Glæd dig til at sætte tænderne i de lækre rødfiskefileter bagt i ovnen med tomater og grøntsager.(Karolines K√łkken)
Farsret med kartoflerFarsret med kartofler
Farsret med kartofler er nem og lækker ret med magert svinekød. Glæd dig til at sætte tændnerne i denne klassiske farsret.(Karolines K√łkken)
Gylden kartoffelmos og grillede m√łrbradb√łfferGylden kartoffelmos og grillede m√łrbradb√łffer
Cremefraiche og den smukke skovsyre giver frisk syrlighed til den gyldne kartoffelmos, der består af både søde og almindelige kartofler.(Karolines K√łkken)
Rodfrugtmos med persilleRodfrugtmos med persille
Dejlig mos af knoldselleri, pastinakker og kartofler. Skønt tilbehør til fx et godt stykke kød.(Karolines K√łkken)
Bagt kylling med kartofler og krydderurter - l√łrdagskylling deluxe opskriftBagt kylling med kartofler og krydderurter - l√łrdagskylling deluxe opskrift
L√¶kker bagt kylling i fad med kartofler og krydderurter - nemt og velsmagende version af en l√łrdagskylling de luxe - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Tomatsuppe med k√łdbollerTomatsuppe med k√łdboller
Tomatsuppen er hurtig at varme....og så kan du bruge tiden på at lave nemme lækre kødboller og en salsa med søde kartofler.(Karolines K√łkken)
Græsk fiskefadGræsk fiskefad
Nemt og hurtigt fiskefad med smag, der sender tankerne på flugt til Middelhavet. Mens fiskefadet dufter i ovnen, kan du varme brød, koge kartofler eller som her koge ris og fintsnittet blomkål i samme gryde.(Karolines K√łkken)
Gumbo i den store sorte grydeGumbo i den store sorte gryde
Gumbo her er fra Jamie Olivers kogebog ‚ÄúJamies Amerika‚ÄĚ. Jeg har lavet en del om p√• den, da jeg ikke l√• inde med helt samme ingredienser, fond og s√łde kartofler. Retten, der laves i en autentisk sort stegegryde, minder om en rigtig vinterret, men den er overraskende let og l√¶kker som sommermad. Den er bestemt...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Hakkeb√łffer med blomme- og savojk√•lssaut√©Hakkeb√łffer med blomme- og savojk√•lssaut√©
En klassisk ret: hakkebøffer og kartofler....og så dog. Her får du nemlig ingen bløde løg, men i stedet både stegt savojkål med blommer og en dejlig sennepsdressing.(Karolines K√łkken)
Pitasandwich med gyldne kartofler, lynsyltede gr√łntsager og surs√łd hvidl√łgsdressingPitasandwich med gyldne kartofler, lynsyltede gr√łntsager og surs√łd hvidl√łgsdressing
De lækre gyldne kartofler passer rigtig godt sammen med de sursøde grøntsager og de sprøde pitabrød - toppet op med den magre hvidløgsdressing. En skøn sandwich, hvis du er vegetar.(Karolines K√łkken)
K√łdboller med kanel og r√łdk√•lssalatK√łdboller med kanel og r√łdk√•lssalat
Dejlig rødkålssalat med pærer og tyttebær, serveret med bagte kartofler og krydrede kødboller.(Karolines K√łkken)
Janssons fristelseJanssons fristelse
Janssons fristelse er et kartoffelfad med ansjoser og er en svensk klassiker. En helt enkelt ovnret, der består af flødebagte kartofler, porre, løg og anjoser.(Karolines K√łkken)
Laksepakker med hasselbackkartoflerLaksepakker med hasselbackkartofler
Laksepakker med grøntsager og safran smør. Nemt, farverigt og lækkert.(Karolines K√łkken)
Laksepakker på grillLaksepakker på grill
Alt-i-én grillpakke. Pak kartofler, grøntsager og laks ind i et stykke alufolie med kryddersmør og kom den direkte på grillen. Hurtigt, nemt og godt!(Karolines K√łkken)
R√łdtunger og tyk fl√łde med citronmelisseR√łdtunger og tyk fl√łde med citronmelisse
Prøv denne fyldige fiskeret med små nye kartofler.(Karolines K√łkken)
Chili con carne med s√łde kartofler og avocadoChili con carne med s√łde kartofler og avocado
Chili con carne med ekstra fyld af søde kartofler smager dejligt og ser smukt ud. Chili con carne er en super ret, både til dig selv og når du skal lave mad til mange.(Karolines K√łkken)
Porcheret og friteret ægPorcheret og friteret æg
Findes der ngoet bedre end kombinationen af nye danske kartofler, asparges og en lækker, fed sauce? Nej vel? Her vælger jeg at toppe det perfekte med et porcheret, friteret æg - netop som man ikke(Gastromand.dk)
Mangosalat med basilikum, solt√łrrede tomater og mozzarellaMangosalat med basilikum, solt√łrrede tomater og mozzarella
En hurtig og sk√łn¬†salat her i sommervarmen. Som sagt bliver det ikke lavet meget varm mad herhjemme de her dage, i stedet spiser jeg masser af salater. Jeg er vild med frugt i salat, da giver et l√¶kkert samspil og indeholder kulhydrat, s√• jeg kan skippe pasta,¬†kartofler og diverse stivelser. S alaten her, er som...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Torsk i ovnTorsk i ovn
Torsk i ovn er virkelig nem og hurtig at tilberede. Her har vi valgt gulerod, selleri og løg - men andre grøntsager vil også klæde torsken. Torsk i ovn passer sig selv i ovnen, mens du enten koger kartofler eller varmer brød.(Karolines K√łkken)
Kinesisk Nytår: Forårsrulle, Svinekæber, Saltbagte kartoflerKinesisk Nytår: Forårsrulle, Svinekæber, Saltbagte kartofler
I skrivende stund der gang i det vigtigste tradition i Kina nemlig det kinesiske nyt√•r. Det er vist noget med den f√łrste dag i den f√łrste m√•ned hvor den f√łrste nat, nej vent - det(Gastromand.dk)
Halve bagte kartofler med avocado, okse og korianderHalve bagte kartofler med avocado, okse og koriander
Halve bagte kartofler med gylden sprød skorpe - og topping af bl.a majs, chili, avocado og koriander. Der er ikke langt til Mexico.(Karolines K√łkken)
Biksemad med laksBiksemad med laks
En lidt utraditionel biksemad bestående af kartofler, masser af grøntsager og stegt laks. Nem og superlækker biksemad serveret med et drys citronskal og krydret fraiche.(Karolines K√łkken)
Lammek√łlle fyldt med feta og friske krydderurter + tzatzikiLammek√łlle fyldt med feta og friske krydderurter + tzatziki
Lav nemt en hel lammek√łlle i ovn, som smager sk√łnt. L√¶kker opskrift, hvor b√•de lam, kartofler og tilbeh√łr skal i en gryde og passe sig selv i ovnen. Opskrift p√• lam med med l√¶kkert tilbeh√łr(Louiogbearnaisen)
Gr√¶ske k√łdspyd og r√•stegte timiankartoflerGr√¶ske k√łdspyd og r√•stegte timiankartofler
Gr√¶ske k√łdspyd eller lammefrikadeller og dertil r√•stegte spr√łde timiankartofler er et hit og nem hverdagsmad - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Moderne waldorfsalat med grillet flanksteak og saltkartoflerModerne waldorfsalat med grillet flanksteak og saltkartofler
Flanksteak er et smagfuldt stykke kød, der går rigtig godt i spænd med denne milde waldorfsalat med ingefær og frugt.(Karolines K√łkken)
Squashpande med √¶rter og l√łgSquashpande med √¶rter og l√łg
Hakkebøffer med grøntsager, kartofler og teriyakisauce er smagfuld hverdagsmad på kun 30 minutter.(Karolines K√łkken)
ChimichurriChimichurri
Chimichurri er en smuk grøn salsa, der stammer fra det sydamerikanske køkken. Salsaen smager fantastisk af krydderurter, hvidløg og eddike. Server chimichurrien til brød, ost, nye kartofler eller som en del af tilbehøret til en grillaften.(Karolines K√łkken)
Torsk og rejer med kartofler i gr√łn salsaTorsk og rejer med kartofler i gr√łn salsa
Lille sammenkogt kartoffelret serveret med store stegte rejer. Serveres som en del af flere tapas.(Karolines K√łkken)
Hasselback kartoflerHasselback kartofler
Hasselbackkartofler er et skønt tilbehør til de fleste retter, og så smager kartoflerne himmelsk. Prøv dem til kylling. Uhm!(Karolines K√łkken)
Kogte kartofler - opskrift og tips til at koge kartoflerKogte kartofler - opskrift og tips til at koge kartofler
S√•dan koger du kartofler - her f√•r du mine bedste tips og tricks til at f√• l√¶kre m√łre kartofler som smager dejligt - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Bagte kartofler - her f√•r du en sk√łn opskrift p√• bagte kartoflerBagte kartofler - her f√•r du en sk√łn opskrift p√• bagte kartofler
Bagte kartofler med hvidl√łgssm√łr er en klassiker og sk√łn til mange retter - her f√•r du bedste opskrift p√• bagte kartofler og bagekartofler(Valdemarsro)
Kylling og kartofler i spinat/parmesansauceKylling og kartofler i spinat/parmesansauce
Nem opskrift med kylling p√• 30 minutter: Kylling og kartofler i samme pande med parmesan/spinatsauce er en l√¶kker og let hverdagsret til aftensmad, n√•r det skal v√¶re nemt, men stadig sundt. Lav hele kyllingretten i en pande og server med en gr√łn salat og groft br√łd - f√• den popul√¶re opskrift her(Louiogbearnaisen)
Torskepakker med kryddersm√łr og nye kartofler Torskepakker med kryddersm√łr og nye kartofler
Torskepakker med kryddersmør og nye kartofler uhm.........! Du kan også bruge laks eller rødspætte.(Karolines K√łkken)
M√łrbrad i fad med kartoffelbundM√łrbrad i fad med kartoffelbund
Mørbrad i fad, kan laves på mange måder. Her har vi lavet en variation hvor kartoflerne kommer med i fadet ind i ovnen.(Karolines K√łkken)
Ovnbagt s√łtunge med spinat og svampeOvnbagt s√łtunge med spinat og svampe
Middelhavs fiskeanretning med ostesauce - serveres med fine aspargeskartofler.(Karolines K√łkken)
Lammefilet med tapenade og lun salatLammefilet med tapenade og lun salat
Ovnstegte lammefileter vendt i ost og rosmarin med en salat af lune kartofler og solkyssede tomater.(Karolines K√łkken)
Fl√łdekartofler - Verdens bedsteFl√łdekartofler - Verdens bedste
Her f√•r du opskriften p√• intet mindre end verdens bedste fl√łdekartofler, hvor kartoflen er m√łr, fl√łden cremet og velsmagen helt i top.(Madsvin)
Tortilla med grove gr√łntsagerTortilla med grove gr√łntsager
Den spanske tortilla er en herlig æggekage med fyld, fx kartofler. Vi har valgt at prøve med rodfrugter.(Karolines K√łkken)
Små bagte kartoflerSmå bagte kartofler
Små bagte kartofler er det perfekte tilbehør til roastbeef og chateaubriand. Opskriften er hurtig og nem. Prøv den her!(Karolines K√łkken)
Rosastegt skinkeculotteRosastegt skinkeculotte
Opskriften på rosastegt skinkeculotte har det hele. Lækkert kød, velsmagende brun sauce, dejlige ovnkartofler og smagsfyldt kryddersmør! Prøv den!(Karolines K√łkken)
Små bagte kartofler og wokstrimler Små bagte kartofler og wokstrimler
Dejlig ret som hele familien vil synes om.(Karolines K√łkken)
Tortilla med tomatsalatTortilla med tomatsalat
En dejlig fyldig tortilla æggekage med hele, stegte kartofler og soltørret tomat, som giver ekstra smag. Og en ny variant af en tomatsalat - nu med tørret abrikos.(Karolines K√łkken)
Kold krydret gr√łntsagssauceKold krydret gr√łntsagssauce
Denne cremede grøntsagssovs passer til alt slags fisk. Serveres med kartofler og dampet spidskål - mmm det er grønt og skønt!(Karolines K√łkken)
Lammek√łlle med fl√łdekartofler Lammek√łlle med fl√łdekartofler
Lammekølle er et lækkert stykke kød til både hverdag og fest. Stegt lammekølle med flødekartofler, serveres med f.eks. flødekartofler og tomatsalat.(Karolines K√łkken)
M√łrbradb√łffer med salattoppingM√łrbradb√łffer med salattopping
Små spæde salater, grønne asparges, æble og koriander med det salte tvist fra salatosten........tilsammen en skøn salat til de stegte mørbradbøffer og kartoflerne.(Karolines K√łkken)
Lammekoteletter med kartofler og ostedrysLammekoteletter med kartofler og ostedrys
Gode lammesteaks serveret med frisk salat, kartoffelbåde og lækkert drys af krydderurter og salt hvid ost.(Karolines K√łkken)
Pizzaer med kartofler og blommerPizzaer med kartofler og blommer
Prøv denne lækre, lidt anderledes pizza. Blommerne klæder de to slags smeltede ost rigtig flot.(Karolines K√łkken)
Pizza med kartofler, gr√łn pesto og laksPizza med kartofler, gr√łn pesto og laks
Hjemmelavet pizza med kartofler, gr√łn pesto og laks smager fantastisk. Opskrift med ideer til l√¶kker og frisk topping fyld, som giver en let pizza(Louiogbearnaisen)
M√łrbradgryde - med mere gr√łntM√łrbradgryde - med mere gr√łnt
Mørbradgryde er en klassiker i mange hjem. Her får du den klassiske mørbradgryde, hvor vi har skruet op for grøntsagerne og ned for kødet. Denne mørbradgryde serverer vi med knuste kartofler.(Karolines K√łkken)
LammeragoutLammeragout
Denne opskrift på lammeragout er nordisk inspireret og smager himmelsk. Lækker lammebov, nye kartofler, majroer og ærter gør denne ret til noget lidt ud over det sædvanlige.(Karolines K√łkken)
Lammeryg og salat med fl√łdemarinadeLammeryg og salat med fl√łdemarinade
Lækker, nordisk inspireret opskrift med velsmagende lammeryg. Kødets gode smag, suppleres af en dejlig salat med kartofler vendt i en cremet flødemarinade.(Karolines K√łkken)
Blomkålscurry Blomkålscurry
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt salatost.(Karolines K√łkken)
Blomkålscurry med paneerBlomkålscurry med paneer
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt paneer.(Karolines K√łkken)
R√łsti med 2 slags kartoflerR√łsti med 2 slags kartofler
Røstien kan spises til alverdens kød. Eller du kan servere den til en god suppe i stedet for brødet.(Karolines K√łkken)
Jordskokpuré med kantareller, æble og baconJordskokpuré med kantareller, æble og bacon
Skøn efterårsret, der minder om æbleflæsk. Bløde løg, stegte æbler og sprødstegt bacon på toppen af en puré af jordskokker og kartofler. Velbekomme!(Karolines K√łkken)
Ovnr√łsti med tomat og kalkunOvnr√łsti med tomat og kalkun
Er du glad for kartofler stegt i ovnen, så prøv denne opskrift - den er både flot, sprød og lækker.(Karolines K√łkken)
Stegt lever med kaperssauceStegt lever med kaperssauce
Stegt kalvelever når det er bedst. Helt enkelt - stegt i skiver og serveret med kogte kartofler og kaperssauce.(Karolines K√łkken)
Gratineret skinkemignon med pestokartoflerGratineret skinkemignon med pestokartofler
Pestokartoflerne kan du bruge i alle mulige sammenhænge: Til frikadeller, koteletter, kyllingefileter o.m.m.(Karolines K√łkken)
Lammekrone med ovnbagte rosmarin kartoflerLammekrone med ovnbagte rosmarin kartofler
Sm√łrm√łrt lammek√łd i denne opskrift med lammekrone og rosmarin kartofler, som passer helt perfekt til den l√¶kre p√•skemiddag - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Ovnstegte fiskefileterOvnstegte fiskefileter
Rugmelspanerede ovnstegte fiskefileter serveret med ovnbagte kartofler, ærter og hjemmelavet remoulade. (Karolines K√łkken)
Brunede kartofler opskrift - Sådan bliver de perfekte hver gangBrunede kartofler opskrift - Sådan bliver de perfekte hver gang
Til juleaften skal der nydes brunede kartofler. Med denne opskrift får du perfekte brunede kartofler hver gang. → Se opskrift i tekst og billeder her(Madsvin)
Grillede fiskespyd med gr√łn salatGrillede fiskespyd med gr√łn salat
Der er marinerede kinarejer og rødfiskefiletter på disse fine spyd. Grill dem i ovnen og server med brød eller små nye kartofler.(Karolines K√łkken)
Korianderkylling med karrykartoflerKorianderkylling med karrykartofler
Små kartofler i cremet karrysauce og med et drys af limeskal. Perfekte til den stegte kylling, korianderen og tomaterne.....friskt og dejligt.(Karolines K√łkken)
Fantastiske Fl√łdekartofler med 2 slags ost og baconFantastiske Fl√łdekartofler med 2 slags ost og bacon
Torsdag p√• GM-Headquarters - eller med andre ord I Webmasterens k√łkken jammer vi lidt omkring kommende opskrifter, da jeg pludselig n√¶vner, at den st√•r p√• fl√łdestuvede kartofler til n√¶stkommende familiefest. Det hedder fl√łdekartofler tordner Webmasteren! Derefter(Gastromand.dk)
Grillede gr√łntsager til skinkemignon og citronhytteostGrillede gr√łntsager til skinkemignon og citronhytteost
Nye kartofler sammen med grillede grøntsager og en dejlig skinkemignon. Det hele bundet fint sammen af den letkrydrede hytteost med citron.(Karolines K√łkken)
Helstegt oksefilet med ristede kartofler og kold bearnaiseHelstegt oksefilet med ristede kartofler og kold bearnaise
Lækkert rødt oksekød med tilbehør af bl.a. en cremet, kold bearnaise. Super dejlig middag til mange - og nem at gå til, da det meste kan gøres klar i forvejen.(Karolines K√łkken)
Juleskinke med sennepsgratineringJuleskinke med sennepsgratinering
Kombinationen af skinke og sennep er skøn - server den med hvidkålssalat eller stuvet grønkål og brune kartofler.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet kartoffelsalat - den eneste opskrift du beh√łverHjemmelavet kartoffelsalat - den eneste opskrift du beh√łver
Vi danskere elsker kartofler i alle afskygninger og kold kartoffelsalat er ingen undtagelse. Denne misforst√•ede og mishandlede ret er vel et lige s√• fast indslag til de danske grillmiddage, som kartoflerne i de f√¶rdigk√łbte salater(Gastromand.dk)
FiskefrikadellerFiskefrikadeller
Fiskefrikadeller er en klassiker. Disse er lavet med torsk, men sejfilet og laks eller en blanding heraf kan også fint bruges. Spis fiskefrikadellerne med remouladesauce, råkost og og rugbrød eller kogte kartofler.(Karolines K√łkken)
Grillede halve kartoflerGrillede halve kartofler
Grillede halve kartofler med cremefraichedressing er nemt tilbehør til fx en god grillet bøf, grillede grøntsager eller en sprød salat.(Karolines K√łkken)
Langtidsstegt lammek√łlle i ovn med ostegratinerede kartoflerLangtidsstegt lammek√łlle i ovn med ostegratinerede kartofler
Langtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartofler er nemt og lækkert. Kødet bliver mørt og lækkert, når det bliver langtidsstegt(Karolines K√łkken)
Koteletter med spr√łdstegte gr√łntsager og chilikartoflerKoteletter med spr√łdstegte gr√łntsager og chilikartofler
Prøv at lave kartoffelsalat på en ny måde. Kartofler i tern er her kogt med mager fløde og krydderier. Rigtig lækker og cremet måde at servere kartofler på.(Karolines K√łkken)
Porretærte med bacon og hytteostPorretærte med bacon og hytteost
En dejlig porretærte med bacon og hytteost - og også med gule beder (som kan skiftes ud med kartofler), så I bliver mætte. En tærte med en sprød bund, men uden alt for meget fedt.(Karolines K√łkken)
Nye kartofler, æggeblomme & stenbiderrognNye kartofler, æggeblomme & stenbiderrogn
Stenbiderrogns√¶sonen er efterh√•nden godt i gang, og de f√łrste nye danske kartofler er begyndt at dukke op i butikkerne. Kombinationen af de to for√•rsbebudere er ikke ny og danner ramme for mange gode serveringer.¬†Men hvis man(Gastromand.dk)
Gratin med kartoffel og laksGratin med kartoffel og laks
Opskrift på nem gratin med laks og kartofler(Louiogbearnaisen)
FiskekarbonaderFiskekarbonader
Fiskekarbonader er en nem og lækker måde at spise fisk på. Vi serverer fiskekarbonaderne med en fyldig grøntsagssauce og kartofler. Fiskekarbonader er et godt alternativ til fiskefrikadeller eller stegte fiskefileter.(Karolines K√łkken)
Stegte r√łdsp√¶tterStegte r√łdsp√¶tter
Det er en klassiker: Smørstegt rødspætte med nye kartofler, smørsauce, hakket persille og citronbåde. Enkelt og sublimt.(Karolines K√łkken)
Æggekage i ovnÆggekage i ovn
Æggekage i ovn er en god gammel klassiker. Denne æggekage i ovn med kartofler og ost er et hit hos både voksne og børn. Æggekagen smager dejligt med en skive ristet rugbrød.(Karolines K√łkken)
Ovnbagte kartofler, gr√łntsager og majskolbeOvnbagte kartofler, gr√łntsager og majskolbe
Ovnbagte kartofler og gr√łntsager er nemt og sundt tilbeh√łr til aftensmad med fx. kylling eller som vegetarisk hovedret med kik√¶rter. L√¶kker opskrift her(Louiogbearnaisen)
Blue cheese sm√łrBlue cheese sm√łr
Helt enkelt en blåskimmelost rørt op med blødt smør. Smager skønt til en bøf, ovnkartofler eller grillede grøntsager. Perfekt til en grillaften!(Karolines K√łkken)
Råstegte kartoflerRåstegte kartofler
L√¶kre spr√łde og nemme r√•stegte kartofler som passer til mange retter til b√•de hverdage og de mere festlige weekendretter - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Stegte sild og peberrodskartoflerStegte sild og peberrodskartofler
Den lækre sild har sæson hele året, men er især god forår og efterår (vår- og høstsild). Da er den er større, federe og har mere smag.(Karolines K√łkken)
Nye kartofler med urter, varmr√łget laks og porcheret √¶gNye kartofler med urter, varmr√łget laks og porcheret √¶g
Opskrift med nye kartofler og porcheret √¶g - serveret med varmr√łget laks, salat, sennepsdressing og gode krydderurter - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Pulled laks Pulled laks
Pulled laks i ovn giver anderledes smagsoplevelse end vi er vant til, men kombinationen af barbecue og safran er virkelig god. Samtidig er det nemt med både kartofler og laks i ovn - og en kold safransauce, der står i køleskabet og trækker farve og smag imens.(Karolines K√łkken)
Bagte s√łde kartofler med bacon og √¶blefyldBagte s√łde kartofler med bacon og √¶blefyld
S√• er efter√•rs favoritten fundet! Jeg skal faktisk kun spise de her kartofler resten af s√¶sonen, for de smager ualmindelig godt p√• en regnv√•d, bl√¶sende dag. Og dem er der da kommet en del af, her p√• det sidste ‚Äď s√• mange, at mit krydderurtebed suger til sig af vandet og n√¶gter at g√• i¬†vinterdvale....L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Grillede r√łdsp√¶ttefileter med skinke og citronGrillede r√łdsp√¶ttefileter med skinke og citron
De skønne fiskefileter med spegeskinke kan både grilles og steges i ovnen. Server med salat og kartofler.(Karolines K√łkken)
Grillede sm√• kartofler med kryddersm√łrGrillede sm√• kartofler med kryddersm√łr
Kom kogte kartofler på spyd, grill dem og server med kryddersmør. Det er lækkert grilltilbehør!(Karolines K√łkken)
Gratin med blomkål og kartoflerGratin med blomkål og kartofler
Fadet her ligner ret meget mit kartoffel/lakse-fad og jeg har da også taget udgangspunkt i det. Udgaven her har jeg fyldt med sommerråvarer, som smager fantastisk lige nu.Jeg glemte at komme baconen i, så det blev serveret ved siden af. Men den smager faktisk ret godt uden og er perfekt, som vegetarret eller bare til en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Fl√łdekartofler med ost og baconFl√łdekartofler med ost og bacon
Nogen kalder dem fl√łdestuvede kartofler... vi kalder dem fl√łdekartofler! Hvad er hemmeligheden bag en god gammeldags opskrift p√• stuvede fl√łdekartofler? Og hvad er tricket til den ultimative version egentlig? Piskefl√łde - og hold ikke igen er(Gastromand.dk)
Grillede s√łde kartofler med kik√¶rterGrillede s√łde kartofler med kik√¶rter
Søde lækre bagte kartofler med et krydret fyld af kikærter - skøn ret på sommergrillen. (Karolines K√łkken)
Andebryst med spr√łde kartofler og k√•lsalatAndebryst med spr√łde kartofler og k√•lsalat
S√•dan tilbereder du nemt det perfekte andebryst p√• pande og i ovn, s√• det er saftigt og skindet er spr√łdt. Server med spr√łde kartofler og l√¶kker k√•lsalat(Louiogbearnaisen)
Grillede svampe med ostefyldGrillede svampe med ostefyld
Store lækre portobellosvampe med krydderurteolie og mild ost. Passer godt til bagte kartofler og stegt kød.(Karolines K√łkken)
Fl√¶skesteg med l√łgkompot og s√łdlige ovnkartoflerFl√¶skesteg med l√łgkompot og s√łdlige ovnkartofler
En ny måde at spise flæskestegen på. Med løgkompot der bl.a. er smagt til med blåbærsirup. Og dertil rødvinssauce og sødlige ovnkartofler.(Karolines K√łkken)
Uldne kartoflerUldne kartofler
Sådan bliver lidt halvkedelige vinterkartofler til fristede, sprøde lækkerier.(Karolines K√łkken)
Krydderurtebagte kartofler med blåskimmelostKrydderurtebagte kartofler med blåskimmelost
Opskriften på krydderurtebagte kartofler med blåskimmelost giver lækkert og velsmagende tilbehør til hovedretten.(Karolines K√łkken)
Fl√¶skesteg og timiangr√łntsagerFl√¶skesteg og timiangr√łntsager
Klassisk flæskesteg med sauce og kartofler og med et pift af timian i de svitsede grøntsager.(Karolines K√łkken)
Grillet flanksteak med marinerede kartoflerGrillet flanksteak med marinerede kartofler
De marinerede kartofler har fået et strejf af østen med smag fra bl.a. ingefær, sojasauce og koriander. De smager dejligt sammen med de lidt sødlige grillede løg og flanksteaken.(Karolines K√łkken)
Stuvede kartoflerStuvede kartofler
Flødestuvede kartofler som bedstemor lavede dem. Velegnet til en god steg eller til en buffet.(Karolines K√łkken)
Lette fl√łdekartoflerLette fl√łdekartofler
Flødekartofler smager fantastisk og er en rigtig klassiker - her i en lettere og mere fedtfattig udgave.(Karolines K√łkken)
Urtedressing med friske krydderurterUrtedressing med friske krydderurter
Dressing med hakke, syltede agurker, kapers og friske krydderurter. En rigtig klassiker. God til salat og bagte kartofler.(Karolines K√łkken)
Moussaka med aubergine og kartoflerMoussaka med aubergine og kartofler
Nem gr√¶sk moussaka lavet med krydret oksek√łd, aubergine, kartofler og l√¶kker cremet bechamelsauce med √¶g er l√¶kker aftensmad - b√•de til hverdag og til g√¶ster. Moussaka kan sagtens laves dagen i forvejen eller fryses ned efter den er bagt. F√• verdens bedste opskrift p√• en klassisk moussaka her >>(Louiogbearnaisen)
Lette fl√łdekartofler med krydderurterLette fl√łdekartofler med krydderurter
Lækre creme flødekartofler, bare i en meget lettere version.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavede chips af s√łd kartoffel + Ranch dipHjemmelavede chips af s√łd kartoffel + Ranch dip
Det er nemt at lave chips selv. Pr√łv en sundere chips p√• s√łde kartofler bagt i ovnen. F√• opskrift p√• chips + hjemmelavet dip her >¬†(Louiogbearnaisen)
Grillet kylling med saltkartofler og limekrydrede gr√łntsagerGrillet kylling med saltkartofler og limekrydrede gr√łntsager
De salte kartofler spiller rigtig godt sammen med den saftige grillede kylling og de sprøde grøntsager. Og så bliver det hele bundet sammen af en lækker cremet dip og et squeeze lime.(Karolines K√łkken)
Lever i krydret fl√łdesauceLever i krydret fl√łdesauce
Lever i krydret flødesauce er en klassisk opskrift, hvor fløde, kartofler og lever skaber en blid smagsoplevelse.(Karolines K√łkken)
Salade NicoiseSalade Nicoise
Klassisk fransk salat med haricot verts, kartofler, sorte oliven, tun og kogte æg.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet leverpostej med kyllingelever - til babyHjemmelavet leverpostej med kyllingelever - til baby
Hjemmelavet leverpostej med kyllingelever, kartofler og broccoli. Prøv at lave denne nemme kyllingeleverpostej - så er der lækkert pålæg til frokost og madpakker.(Karolines K√łkken)
Flanksteak og saltkartoflerFlanksteak og saltkartofler
Savner du inspiration til en lækker hovedret? Så prøv flanksteak og saltkartofler! Kødet er marineret i øl og serveres på en bund af friske grøntsager! Glæd dig!(Karolines K√łkken)
Grillet makrel med krydderurtesauceGrillet makrel med krydderurtesauce
Makrellen er en af de lækre fisk, som vi skal huske at spise, fordi den indeholder sunde fedtstoffer. Her serveres den grillet med en dejlig krydderurtesauce - og fx nye kartofler.(Karolines K√łkken)
Kalkunpakker med ovnstegte kartoflerKalkunpakker med ovnstegte kartofler
Den italienske saltimbocca har givet inspiration til denne lækre ret med stegt kalkunbryst, røget skinke og smeltet ost.(Karolines K√łkken)
Nye danske kartoflerNye danske kartofler
Findes der noget mere dansk end nye danske kartofler. Hvis du har det ligesom mig, vækker de små guldklumper bunkevis af sommerminder. Men med så mange andre råvarer, skal de nye danske kartofler skal behandles nænsomt(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes