Vi fandt 579 opskrifter med s√łgeordet ūü•Ē kartofler:
Facts om kartofler:
Kartofler kan henvise til: Kartoffel ‚Äď urt Kartofler (dokumentarfilm) ‚Äď dansk dokumentarfilm fra 1944 instrueret af Ole Palsbo Kartofler (kort version) ‚Äď film instrueret af Ole Palsbo Kartofler (virksomhedsfilm) ‚Äď dansk virksomhedsfilm
Kartoffel-frittata med chorizo og broccoliKartoffel-frittata med chorizo og broccoli
Fantastisk æggekage med fyld af kartofler, chorizo, broccoli og masser parmesan!(Fritidskok.dk)
Fl√łdebagt √łrredfilet med sm√• kartoflerFl√łdebagt √łrredfilet med sm√• kartofler
Flødebagt ørredfilet med små kartofler er en lækker opskrift på en cremet fiskeret. Glæd dig til at nyde den velsmagende flødebagte ørred sammen de krydrede kartofler.(Karolines K√łkken)
Linsegryde med halloumiLinsegryde med halloumi
Denne gryderet henter sin inspiration i det nordafrikanske køkken. Søde kartofler, spændende krydderier og grøntsager mødes her, sammen med en dejlig sprød salat.(Karolines K√łkken)
CitrondressingCitrondressing
Helt enkel og superlækker citrondressing til fx salat, nye kartofler eller fisk. Skift salt og peber ud med lidt sukker og du har en dejlig citrondressing til fx frugtsalat og kage.(Karolines K√łkken)
Nemme kartofler med persillepesto og pinjekernerNemme kartofler med persillepesto og pinjekerner
En god opskrift p√• l√¶kre og nemme kartofler med persillepesto og ristede pinjekerner. Pestokartoflerne serveres som tilbeh√łr til stort set alle slags k√łd.(Madens Verden)
Opskrift på nem tortilla - spansk æggekage med chorizoOpskrift på nem tortilla - spansk æggekage med chorizo
Dette er en opskrift på tortilla, der er en spansk æggekage. Den spanske tortilla fyldes med kartofler, chorizo og andet godt.(Madens Verden)
Stegte kartofler i ovn med L√¶s√ł sydesalt, √¶bleeddike og persilleStegte kartofler i ovn med L√¶s√ł sydesalt, √¶bleeddike og persille
En god opskrift p√• stegte kartofler i ovn, der laves med sydesalt fra L√¶s√ł, lidt √¶bleeddike og friskhakket persille.(Madens Verden)
B√łnnefad med s√łde kartoflerB√łnnefad med s√łde kartofler
En lynhurtig og nem aftensmad - som også fungerer fint i madkassen dagen derpå, fx sammen med et stykke godt brød. (Karolines K√łkken)
Fritter med pommes frites krydderiFritter med pommes frites krydderi
Her er en nem opskrift på lækre og ovnbagte fritter med pommes frites krydderi. Fritterne laves af de store bagekartofler.(Madens Verden)
Grove fladbr√łd med frisk k√•lsalat, kryderede s√łde kartofler og avocado-dipGrove fladbr√łd med frisk k√•lsalat, kryderede s√łde kartofler og avocado-dip
L√¶kre og hurtige fladbr√łd / naanbr√łd bagt p√• panden og fyldt med sundt og m√¶ttende fyld. Spis dem som nem aftensmad eller sund frokost. Snup opskriften >>(Louiogbearnaisen)
Grillet svinem√łrbrad med spicy kirseb√¶rsalsa og r√łgede kartofler Grillet svinem√łrbrad med spicy kirseb√¶rsalsa og r√łgede kartofler
Marineret svinemørbrad serveret med salsa af solmodne kirsebær. Hertil røgede kartofler på grillen, der spreder en enestående duft af røg, rosmarin og citron, når de serveres ved havebordet med kold bearnaisedip.(Karolines K√łkken)
Lun kartoffelsalat med sennepsdressingLun kartoffelsalat med sennepsdressing
Nem varm kartoffelsalat med nye kartofler. Pr√łv en sund kartoffelsalat uden cremefraiche, men med l√¶kker dressing. F√• opskrift og billeder her >>(Louiogbearnaisen)
Citronmarinerede kartofler med olivenCitronmarinerede kartofler med oliven
Kartoffelsalat kan selvfølgelig spises hele året, men denne er perfekt til grillet kød en dejlig sommeraften.(Karolines K√łkken)
Fl√łdekartoflerFl√łdekartofler
Flødekartofler er et klassisk, dansk hit, der passer til alverdens kød! Prøv vores lækre, cremede flødekartofler i ovn her. (Karolines K√łkken)
Salat med jordb√¶r og grillede gr√łntsagerSalat med jordb√¶r og grillede gr√łntsager
Ahhh....jordbær! De er også dejlige i en salat. Og sammen med grillede grøntsager, er der sommerstemning over hele linien. Prøv den også med nye kartofler i stedet for perlespelt.(Karolines K√łkken)
Fadkoteletter med kartofler og fl√łdesovsFadkoteletter med kartofler og fl√łdesovs
Fadkoteletter: Her kan du se den bedste opskrift p√• fadkoteletter, der laves i fad med sm√• kartofler, l√łg, timian og en l√¶kker fl√łdesovs.(Madens Verden)
Andebryst med blommerAndebryst med blommer
En skøn ret med svampe, blommer og rosmarin. Server med ovnbagte kartofler.(Karolines K√łkken)
Kalvebov med champignonsauceKalvebov med champignonsauce
Ægte mormormad! Mørt grydestegt kød serveret med kartofler, ærter og skysauce med masser af champignon. Gammeldags når det er bedst!(Karolines K√łkken)
Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie og persillePersillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie og persille
En god opskrift på persillekartofler, der er lækre aspargeskartofler, som koges og vendes med olivenolie og friskhakket persille.(Madens Verden)
Salat med kartofler og marinerede sildSalat med kartofler og marinerede sild
Peberrodsdressingen giver lidt bid til salaten. Du kan efter smag skrue op eller ned for styrken ved at tilsætte mere eller mindre peberrod.(Karolines K√łkken)
Italiensk gryde med kylling og kartofler på under 30 min.Italiensk gryde med kylling og kartofler på under 30 min.
Her er min opskrift p√• italiensk gryde med kylling og kartofler. Det er en nem gryderet, der laves som et helt hovedm√•ltid med bla. solt√łrrede tomater.(Madens Verden)
Andebryst med spr√łd k√•lsalat Andebryst med spr√łd k√•lsalat
En nem og lækker opskrift på Andebryst med ovnstegte kartofler og sprød kålsalat, der smager himmelsk. Værsgo!(Karolines K√łkken)
Grillpakker med kartofler og olivenGrillpakker med kartofler og oliven
Kartofler, oliven og krydderurter i pakker på grillen er nemt og supergodt tilbehør på en grillaften. Pakkerne kan også tilberedes i ovnen.(Karolines K√łkken)
Salat med kartofler, dild og smilende ægSalat med kartofler, dild og smilende æg
En salat du bliver både mæt og glad af....fuld af smag og flotte farver.(Karolines K√łkken)
Aspargeskartofler stegt i ovn med olivenolie og groft saltAspargeskartofler stegt i ovn med olivenolie og groft salt
Aspargeskartofler er for mig noget af det allerbedste. Og kartoflerne bliver perfekte, når de bages i ovnen med olivenolie og groft salt. Og intet andet!(Madens Verden)
Gastromand goes Tapas II: Patatas Bravas med AioliGastromand goes Tapas II: Patatas Bravas med Aioli
Inspireret af Webmasterens crostini med gedeost og l√łgconfit fl√łj jeg straks i k√łkkenet - must have tapas! De fleste vil nok sige, at kartofler er tilbeh√łr til en ret, men i Spanien er "Patatas Bravas" en(Gastromand.dk)
Kartoffelspyd med bacon og rosmarinKartoffelspyd med bacon og rosmarin
Her f√•r du en nem opskrift p√• kartoffelspyd med bacon og rosmarin. Grillspyd med kartofler er l√¶kkert tilbeh√łr, n√•r du alligevel har t√¶ndt grillen.(Madens Verden)
Vegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærterVegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærter
Nem og l√¶kker opskrift p√• vegetarisk curry med gr√łntsager, kik√¶rter og varme krydderier. Lav en sund curry p√• kun 20 min. Nem vegetarmad til aftensmaden.(Louiogbearnaisen)
Grillstegte gr√łntsager og grisegrillspydGrillstegte gr√łntsager og grisegrillspyd
Nemt, hurtigt og delikat... Kød og grøntsager ryger en tur på grillen, kartoflerne skal koges og så er der serveret sammen med en lækker bearnaisedip!(Karolines K√łkken)
Store kartoffelbåde af bagekartofler bagt i ovn med olie og oreganoStore kartoffelbåde af bagekartofler bagt i ovn med olie og oregano
Kartoffelb√•de er super tilbeh√łr til mange retter med k√łd, og de er nemme at lave selv. Brug bagekartofler, som koges f√łr turen i ovnen.(Madens Verden)
Andel√•r med ovnbagte gr√łntsagerAndel√•r med ovnbagte gr√łntsager
Andelår, kartofler og grøntsager - alt sammen bagt i ovnen. Og med et frisk drys af valnødder, salt ost og persille.(Karolines K√łkken)
Svampegryde med n√łddedrys og mosede kartoflerSvampegryde med n√łddedrys og mosede kartofler
En fin vegetarisk gryderet med sprødt drys af hasselnødder, porretop og citronskal. Serveret med mosede kartofler med smør...og den er hjemme.(Karolines K√łkken)
Pommes frites i ovn - bagt på 30 minutter ved 200 graderPommes frites i ovn - bagt på 30 minutter ved 200 grader
Pommes frites i ovn er mindre fedtholdige end de klassiske, friturestegte fritter. Disse er lavet af bagekartofler, der stilles i koldt vand en times tid.(Madens Verden)
Svampepie med hytteostSvampepie med hytteost
Skøn tærte med en bund af filodej og cremet fyld af kartofler og svampe. Server med bønner og groft brød.(Karolines K√łkken)
Lun græsk kartoffelsalatLun græsk kartoffelsalat
De lune kartofler gør den græske salat mere fyldig og mættende.(Karolines K√łkken)
Grillet ribeye med aspargeskartofler og sauterede gr√łntsagerGrillet ribeye med aspargeskartofler og sauterede gr√łntsager
Grillet ribeye er noget af det bedste oksek√łd man kan f√•. Med en perfekt marmorering bliver en ribeye altid m√łr uden at blive t√łr. Her grillet p√• gasgrill.¬†(Madens Verden)
Italiensk kartoffelsalat med stegte kartoflerItaliensk kartoffelsalat med stegte kartofler
Min opskrift p√• italiensk kartoffelsalat med stegte kartofler, grillede peberfrugter og rucola. En sund og m√¶ttende kartoffelsalat, der bruges som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Cremet blomk√•lssuppe med spr√łd toppingCremet blomk√•lssuppe med spr√łd topping
Blomkålssuppe er nem at lave og mætter rigtig godt. Her får du min bedste opskrift på cremet og lækker blomkålssuppe uden kartofler(Louiogbearnaisen)
Cremet blomk√•lssuppe med spr√łd toppingCremet blomk√•lssuppe med spr√łd topping
Blomkålssuppe er nem at lave og mætter rigtig godt. Her får du min bedste opskrift på cremet og lækker blomkålssuppe uden kartofler(Louiogbearnaisen)
Knuste kartofler med stenbiderrognKnuste kartofler med stenbiderrogn
Knuste kartofler med stenbiderrogn er en helt vidundelig forårsmenu og et godt alternativ til klassiske blinis med stenbiderrogn - få opskriften her(Valdemarsro)
Lun kul√łrt kartoffelsalat med kyllingLun kul√łrt kartoffelsalat med kylling
Hvide asparges er en stor delikatesse. Nyd dem på alle måder, når de har sæson. Her bliver de serveret i en let men mættende salat med kartofler, gulerødder, spinatblade og stegt kylling - med en hjemmelavet remouladedip.(Karolines K√łkken)
Kartofler med smeltet sm√łr og persilleKartofler med smeltet sm√łr og persille
Opskriften p√• kartofler med smeltet sm√łr og persille. Allerbedst er opskriften med nye, danske kartofler, men andre sm√• kartofler kan bruges udenfor s√¶son.(Madens Verden)
Kartoffelsalater - bedste opskrifter på salat med kartoflerKartoffelsalater - bedste opskrifter på salat med kartofler
Her f√•r du l√¶kre kartoffelsalater, der er sk√łn tilbeh√łr til retter med k√łd. Sk√łnne og nemme opskrifter p√• salater med kartofler, som altid smager godt.(Madens Verden)
Raclette af skimmelostRaclette af skimmelost
Sauce af smeltet hvidskimmelost serveret til nykogte kartofler, bresaola og salat.(Karolines K√łkken)
Baconkartofler - ovnbagte kartofler med baconBaconkartofler - ovnbagte kartofler med bacon
Dette er en opskrift på baconkartofler, der bages i ovn. Baconkartoflerne laves af bagekartofler, der skæres i både og bages med bacon.(Madens Verden)
Timiankartofler opskrift: Små kartofler med timian i ovnTimiankartofler opskrift: Små kartofler med timian i ovn
S√•dan laver du timiankartofler i ovnen. Du bruger sm√• kartofler, der bages i ovnen med olie og timian, og s√• har du l√¶kkert tilbeh√łr.(Madens Verden)
Pommes Anna med bacon, æble og kartoflerPommes Anna med bacon, æble og kartofler
Gr√łntudvalget her i januar. Jeg ved ikke engang hvad jeg skal sige for, at beskrive det. Det er bare tarveligt. Ikke engang k√•lene kan strutte mere og r√łdbederne begynder ogs√• at se en smule tr√¶tte ud. Phew, det er alts√• en h√•rd m√•ned, at komme i gang med den gode kost, fyldt med masser af...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Krydret svinekam med glaserede l√łgKrydret svinekam med glaserede l√łg
Opskriften her er en variation af den traditionelle flæskesteg, dog stadig med kartofler og sauce!(Karolines K√łkken)
Kartofler sous vide - opskrift med tid og temperaturKartofler sous vide - opskrift med tid og temperatur
Min opskrift p√• kartofler sous vide. Opskriften er med pr√¶cis temperatur og tid p√• kartoflerne, der med denne metode bliver perfekt m√łre.(Madens Verden)
Spinatsuppe - sund og cremet gr√łn suppe med spinatSpinatsuppe - sund og cremet gr√łn suppe med spinat
Min opskrift på en både nem, sund og cremet spinatsuppe, der laves med frossen spinat og kartofler. Og så er suppe med spinat meget mættende.(Madens Verden)
Salviekartofler med brunet sm√łr a la hasselbackSalviekartofler med brunet sm√łr a la hasselback
S√•dan laver du l√¶kre salviekartofler med brunet sm√łr. Det er sk√łnne kartofler a la hasselback med salviesm√łr, og de bruges som tilbeh√łr til k√łdretter.(Madens Verden)
Kartoffelgryde - nemt tilbeh√łr til medister og frikadellerKartoffelgryde - nemt tilbeh√łr til medister og frikadeller
Kartoffelgryde er en nem og l√¶kker m√•de at lave kartofler som tilbeh√łr p√•. Laves med persiller√łdder og porrer, og er godt til medister og frikadeller.(Madens Verden)
Brunede kartofler med sukkervand (nem opskrift)Brunede kartofler med sukkervand (nem opskrift)
Brunede kartofler med sukkervand er den geniale og sikre måde, at lave de perfekte karamelliserede kartofler på. Opskriften er her.(Madens Verden)
Svensk p√łlseret - med mere gr√łntSvensk p√łlseret - med mere gr√łnt
Svensk pølseret - med mere grønt. Den ligner meget den traditionelle Svensk pølseret, men vi har skruet ned for pølserne og op for kartofler og løg og tilføjet gulerødder.(Karolines K√łkken)
Foreller kogt i ovnForeller kogt i ovn
Foreller kogt i ovn er en nem og lækker opskrift, som ikke tager lang tid at forberede. Prøv den evt. med kartofler og hollanddaisesauce.(Karolines K√łkken)
KantarelragoutKantarelragout
Prøv denne lækre gryderet til fx kartofler og et godt stykke kød.(Karolines K√łkken)
Nem opskrift på hasselback kartofler med raspNem opskrift på hasselback kartofler med rasp
Sådan laver du lækre og små hasselback kartofler med rasp. Kartoflerne er både velsmagende og dekorative, og bages i ovnen.(Madens Verden)
Rösti med rodfrugter og mozzarella - opskriftRösti med rodfrugter og mozzarella - opskrift
R√∂sti med rodfrugter, kartofler og mozzarella er sk√łnt til aftensmad med en god, m√¶ttende salat. De kan ogs√• bruges i madpakken.(Madens Verden)
R√łsti i ovn (verdens bedste pommes r√∂sti)R√łsti i ovn (verdens bedste pommes r√∂sti)
Opskrift p√• pommes r√łsti i ovn. Se hvordan du laver en super l√¶kker r√∂sti ovnen, hvor revne kartofler og pastinakker blandes med lidt √¶g.(Madens Verden)
Coq au vin blancCoq au vin blanc
Coq au vin - en klassiker. Denne er lavet med hvidvin, og det giver en dejlig frisk og cremet sauce. Den serveres med sprøde ovnbagte timiankartofler.(Karolines K√łkken)
Gullaschsuppe med kartofler, hvidl√łg og peberfrugterGullaschsuppe med kartofler, hvidl√łg og peberfrugter
Gullaschsuppe med stykker af okseinderlår, spidskommen og kartofler er en fantastisk vinterret. Gullaschsuppe skal koge lidt over en time.(Madens Verden)
Osso buco i ovn ‚Äď med √łl, l√łg og kartoflerOsso buco i ovn ‚Äď med √łl, l√łg og kartofler
Osso buco er en sk√łn simreret til efter√•r/vinter. Lav osso buco nemt i ovn sammen med kartofler og l√łg. F√• opskrift p√• osso buco og den bedste sauce her >>(Louiogbearnaisen)
5 gode opskrifter med kartofler i ovn5 gode opskrifter med kartofler i ovn
Ovnstegte kartofler er super l√¶kre, og her er fire dejlige opskrifter med kartofler i ovn. Ovnkartoflerne er perfekt tilbeh√łr til k√łd.(Madens Verden)
Gr√¶sk farsbr√łd med feta og solt√łrrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatzikiGr√¶sk farsbr√łd med feta og solt√łrrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatziki
Gr√¶sk farsbr√łd med feta - server med ovnbagte krydrede kartofler og hjemmelavet tzatziki med hvidl√łg som tilbeh√łr. Gr√¶sk farsbr√łd smager fantastisk, er nemt at lave og er altid en favorit i familien. F√• opskrift p√• farsbr√łd, tzatziki og kartofler i ovn her(Louiogbearnaisen)
Hotte ostegratinerede kyllingelår og kartoflerHotte ostegratinerede kyllingelår og kartofler
Smeltet, gylden ost er godt. Smeltet gylden ost på både kartofler og kyllingelår er dobbelt så godt.(Karolines K√łkken)
Kogetid på kartofler - både de nye og gamleKogetid på kartofler - både de nye og gamle
At angive den præcise kogetid på kartofler lyder måske umuligt, men der er nogle gode tommelfingerregler, når du skal koge kartofler.(Madens Verden)
Æggekage med kartofler og spinatÆggekage med kartofler og spinat
Æggekage er hurtigt at lave og kan nemt varieres. Her har jeg lavet en æggekage med kartofler og spinat, for mere mæthed - find opskrift her(Louiogbearnaisen)
B√łf bearnaise: B√łf med bearnaise og tilbeh√łrB√łf bearnaise: B√łf med bearnaise og tilbeh√łr
Her er opskriften p√• den √¶gte b√łf bearnaise med en hjemmelavet sauce bearnaise, kartofler, grillet broccoli og de sk√łnne intense tomater.(Madens Verden)
Hasselback zittauer l√łg i ovn (hele ovnbagte l√łg)Hasselback zittauer l√łg i ovn (hele ovnbagte l√łg)
Lav disse hasselback zittauer l√łg i ovn, og nyd dem som dejligt tilbeh√łr. L√łgene snittes som man kender det fra hasselback kartofler.(Madens Verden)
Kartoffelmos opskrift - Luftig og lækkerKartoffelmos opskrift - Luftig og lækker
Kartoffelmos er en lækker måde at bruger kartofler på. Denne udgave et ekstraordinært luftig, og dejlig nem at lave. Læs opskrift her.(Madsvin)
Salatost dressingSalatost dressing
Helt enkelt opskrift! Blend salatost med vand og voila! - du har en lækker cremet ostedressing perfekt til en salat, nye kartofler eller en grillet bøf.(Karolines K√łkken)
Svinekam med jordskoksalatSvinekam med jordskoksalat
Nyt og gammelt mødes...en dejlig frisk jordskoksalat med bl.a. dadler, grapefrugt og hytteost. Serveret til en traditionel flæskesteg med brun sauce og kartofler.(Karolines K√łkken)
Grillede frikadeller med persillesovs og nye kartoflerGrillede frikadeller med persillesovs og nye kartofler
Her er opskriften på grillede frikadeller, der er store og saftige frikadeller. Serveres med nye kartofler, persillesovs og stegt spidskål.(Madens Verden)
Frikadeller i fad med kartofler og spidskålFrikadeller i fad med kartofler og spidskål
Frikadeller i fad er nem og l√¶kker aftensmad, hvor frikadellerne steges i fad med kartofler, spidsk√•l og guler√łdder. En dejlig familieret.(Madens Verden)
Salat med kogte kartofler, asparges og radiserSalat med kogte kartofler, asparges og radiser
Her er min opskrift p√• salat med kogte kartofler, gr√łnne asparges, radiser og √¶rter. En rigtig nem og l√¶kker kartoffelsalat, der smager af sommer.(Madens Verden)
Kyllingesalat med kartofler - lækker og nem opskriftKyllingesalat med kartofler - lækker og nem opskrift
Her får du min opskrift på kyllingesalat med kartofler. En lækker kartoffel- og kyllingesalat, der er nem at lave og som er god at tage med på tur.(Madens Verden)
Karbonader med lun gr√łn urtesauceKarbonader med lun gr√łn urtesauce
Traditionelle karbonader med stuvede grøntsager og kartofler - men twistet med lufttørret skinke, ukrudt og madlavningsfløde.(Karolines K√łkken)
Lyssej med champignonsauceLyssej med champignonsauce
En dejlig måde at spise fisk på! Lyssej i oven med fløde, masser af svampe, dild og ost. Server retten med aspargeskartofler.(Karolines K√łkken)
Oksemedaljoner med pebersovs og stegte kartoflerOksemedaljoner med pebersovs og stegte kartofler
Nem opskrift p√• oksemedaljoner og pebersovs. Klassisk b√łf og en hjemmelavet pebersovs med gr√łnne peberkorn, og dertil stegte kartofler, √¶rter og tomater.(Madens Verden)
Kartoffelsuppe med porre, squash og spr√łde baconternKartoffelsuppe med porre, squash og spr√łde bacontern
Kartoffelsuppe med porre er fantastisk på kolde aftener, og suppen har jeg lavet med kartofler, porre og squash.(Madens Verden)
Persillesm√łr - s√•dan laver du sm√łr med persillePersillesm√łr - s√•dan laver du sm√łr med persille
Den bedste opskrift p√• persillesm√łr. Sm√łr med persille er nem at lave selv, og du kan bruge det til eks. en b√łf, fisk, bagte kartofler osv.(Madens Verden)
Bagte kartofler, porrer og kikærterBagte kartofler, porrer og kikærter
Bagte kartofler, porrer og kik√¶rter i ovn med krydderier er l√¶kkert og nemt tilbeh√łr til aftensmad eller sk√łn vegetarret. Find opskrift her >(Louiogbearnaisen)
Salsa verdeSalsa verde
Salsa verde er en dejlig grøn sauce med masser af krydderurter. Smager godt til nye kartofler, fisk og stegt eller grillet kød.(Karolines K√łkken)
Halve bagte kartofler med hvidl√łgHalve bagte kartofler med hvidl√łg
Pr√łv at lave disse halve bagte kartofler i ovnen, der er l√¶kkert tilbeh√łr til k√łdretter. De halve bagekartofler pensles med en nem hvidl√łgsolie med rosmarin.(Madens Verden)
Nem opskrift på bagt kartoffelpure med ægNem opskrift på bagt kartoffelpure med æg
Her er den bedste opskrift p√• en bagt kartoffelpure med √¶g. En n√¶rmest cremet og l√¶kker pure med kartofler, der bages af i ovnen. God som tilbeh√łr til b√łf.(Madens Verden)
Svinekoteletter og ferskner med balsamicoSvinekoteletter og ferskner med balsamico
Glæd dig til at nyde lækre koteletter, salviekartofler og dejlige ferskner! Opskriften på koteletter og ferskner med balsamico smager fantastisk!(Karolines K√łkken)
Grillet svinem√łrbrad med tilbeh√łrGrillet svinem√łrbrad med tilbeh√łr
Her er opskrift p√• grillet svinem√łrbrad, der grilles ved direkte varme. M√łrbraden er m√łr og saftig, og tilbeh√łret er kartofler og melonsalat.(Madens Verden)
Intervalstegte pommes frites i ovn - lavet af bagekartoflerIntervalstegte pommes frites i ovn - lavet af bagekartofler
Hvis du vil have spr√łde fritter, skal du lave disse intervalstegte pommes frites i ovnen. Se fremgangsm√•den her.(Madens Verden)
Hasselback - 5 nemme opskrifter med denne metodeHasselback - 5 nemme opskrifter med denne metode
Hasselback er en metode, hvor du sk√¶rer gr√łntsager n√¶sten igennem i tynde skiver. Her f√•r du fem opskrifter, herunder r√łdbede og kartofler.(Madens Verden)
S√łd kartoffelsuppe med baconvridereS√łd kartoffelsuppe med baconvridere
‚ÄúEfter jeg lavede s√łde kartofler til julekalkunen er jeg blevet ret vild med dem. Suppen her er en opskrift fra magasinet ‚ÄúBoligliv‚ÄĚ, oprindeligt med chorizop√łlse. Men da der skulle vridere til, blev toppingen udskiftet med bacon. En super hurtig og m√¶ttende suppe, der nu er gemt i fryseren til februars kolde dage.‚ÄĚ ¬† ¬† ¬†...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Opskrift på langtidsstegte kartofler i ovnOpskrift på langtidsstegte kartofler i ovn
Her er min opskrift p√• langtidsstegte kartofler, der bages to timer i ovn. Kartoflerne tilberedes med olie og timian, og bliver meget m√łre.(Madens Verden)
Pommes anna - Kartofler bagt i lag med sm√łrPommes anna - Kartofler bagt i lag med sm√łr
Pommes Anna er den perfekte ledsager til et godt stykke k√łd og en l√¶kker sauce. Se her hvordan du laver en l√¶kker gang Pommes Anna til dig og dine g√¶ster.(Madsvin)
Bulgursalat med spidskål og peberfrugtBulgursalat med spidskål og peberfrugt
Min opskrift p√• den bedste bulgursalat med spidsk√•l. Bulgur er fremragende i salat, og salaten afl√łser kartofler, ris eller pasta til maden.(Madens Verden)
Frikadeller med sauce og kartoflerFrikadeller med sauce og kartofler
Verdens bedste frikadeller er dem som mormor lavede! Gammeldags opskrift på frikadeller med kartofler og opbagt brun sovs - lige som mormor lavede det. Supplér de lækre frikadeller med tilbehør af grøntsager, fx grønne bønner eller gulerødder.(Karolines K√łkken)
Skinkeschnitzel med råstegte kartofler og ærterSkinkeschnitzel med råstegte kartofler og ærter
Her kan du se min opskrift p√• en l√¶kker og m√łr skinkeschnitzel, der paneres og steges i sm√łr p√• panden. Skinkeschnitzel serveres med r√•stegte kartofler og √¶rter.(Madens Verden)
Hasselback kartofler med skræl (nem opskrift)Hasselback kartofler med skræl (nem opskrift)
Du kan sagtens lave hasselback kartofler med skr√¶l, og det g√łr det lidt nemmere at lave de popul√¶re kartofler, der ogs√• kaldes hasselbagte.(Madens Verden)
Hasselback pastinakker med olie og timianHasselback pastinakker med olie og timian
Se lige denne lækre opskrift på hasselback pastinakker, der er indspireret af de kendte hasselback kartofler i skiver.(Madens Verden)
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grillBagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill
Her er en virkelig nem opskrift på bagte nye kartofler, der kan laves enten i grillen eller ovnen. De nye kartofler tilberedes med rosmarin.(Madens Verden)
Persillemos med æg, kartofler og jordskokkerPersillemos med æg, kartofler og jordskokker
Sådan laver du en lækker persillemos med friskhakket persille, kartofler, jordskokker og æggeblommer. God mos til bagning i ovn.(Madens Verden)
Pille kartofler nemt: Det gode trick er herPille kartofler nemt: Det gode trick er her
Vil du gerne pille kartofler på den nemme måde? Så se med her, for der er nemlig et ret simpelt trick, så du får pillet kartoflerne hurtigt.(Madens Verden)
Kartoffelpakker med hvidl√łg og rosmarinKartoffelpakker med hvidl√łg og rosmarin
Se denne virkelig sk√łnne opskrift p√• kartoffelpakker med hvidl√łg og rosmarin, der b√•de kan laves i ovn og grill. Nemt og l√¶kkert tilbeh√łr med kartofler.(Madens Verden)
Salsa verde opskrift med kapers og krydderurterSalsa verde opskrift med kapers og krydderurter
Her kan du se hvordan du nemt laver en salsa verde. Det er en klassisk italiensk sauce med masser af krydderurter, og salsa verde betyder da ogs√• "gr√łn sauce". Brug den til k√łd, kartofler, fisk og alt muligt andet. Den laves med eller uden ansjoser.(Madens Verden)
Sådan koger du nye danske kartoflerSådan koger du nye danske kartofler
Nye danske kartofler er noget af det lækreste fra den danske muld. Her får du opskriften på at koge nye danske kartofler, så de er perfekte hver gang!(Madsvin)
Saltimbocca kalvefiletSaltimbocca kalvefilet
Kalvefilet fyldt med salvie, parmaskinke og ost serveret med lækre tomatkartofler, olivenpure og salat.(Karolines K√łkken)
Kogetid på nye danske kartofler og de bedste tips!Kogetid på nye danske kartofler og de bedste tips!
Se hvad den perfekte kogetid på nye danske kartofler er her. For de syv minutter er ikke det eneste du skal vide om kogning af nye kartofler.(Madens Verden)
Omelet - opskrift til pande eller ovn og forslag til fyldOmelet - opskrift til pande eller ovn og forslag til fyld
Verdens bedste omelet opskrift, der samtidig er uhyre simpel. Se også hvordan du laver omelet i ovn, med kartofler, ost eller andet fyld.(Madens Verden)
Wienerschnitzel - bedste opskrift med brasede kartoflerWienerschnitzel - bedste opskrift med brasede kartofler
En √¶gte wienerschnitzel bliver bedst af paneret kalvefilet. F√• opskrift her p√• schnitzlen med tilbeh√łr i form af brasede kartofler og √¶rter.(Madens Verden)
Nye kartofler med kaviarNye kartofler med kaviar
Med denne opskrift på nye kartofler med kaviar kan du servere en lækker forret. Kombinationen af små, nye kartofler, purløgssmør og kaviar smager himmelsk-(Karolines K√łkken)
Ovnbagt knoldselleri med timian og olie (selleri i ovn)Ovnbagt knoldselleri med timian og olie (selleri i ovn)
S√•dan laver du ovnbagt knoldselleri, der kan bruges som tilbeh√łr i stedet for kartofler. Sellerien bages med timian, og bliver m√łr som sm√łr.(Madens Verden)
Saltindbagt oksem√łrbrad med kartofler i ovnSaltindbagt oksem√łrbrad med kartofler i ovn
Saltindbagt oksemørbrad med kartofler i ovn er en velsmagende opskrift som egner sig fantastisk til fest. Glæd dig til at nyde denne lækre ret.(Karolines K√łkken)
Fondant kartofler - pommes fondantFondant kartofler - pommes fondant
Fondant kartofler, som også hedder pommes fondant, er store kartoffelblokke, der brunes på panden og derefter steges færdige i bouillon i ovnen.(Madens Verden)
Grillsalat med kartofler, gr√łnne asparges og for√•rsl√łgGrillsalat med kartofler, gr√łnne asparges og for√•rsl√łg
Min nemme opskrift p√• en l√¶kker grillsalat. En rustik salat, der laves med nye kartofler, gr√łnne asparges, radiser og en l√¶kker olie- og eddikedressing.(Madens Verden)
Kartoffelchips i ovn - nem opskrift på franske kartoflerKartoffelchips i ovn - nem opskrift på franske kartofler
Opskrift p√• kartoffelchips i ovn. Meget spr√łde chips helt uden friture, og kartoflerne smages til med lidt oregano og groft salt.(Madens Verden)
Saltkogte kartofler med mojo rojosauceSaltkogte kartofler med mojo rojosauce
Småt, godt og salt fra Canarie-øerne.(Karolines K√łkken)
En heldig kartoffel bagt med rosmarinEn heldig kartoffel bagt med rosmarin
Hvad er en heldig kartoffel? Det er både en talemåde, men også noget jeg kalder denne nemme omgang kartofler i fad, der bages i ovnen med rosmarin.(Madens Verden)
Knuste kartofler med hvidl√łgssm√łr og persilleKnuste kartofler med hvidl√łgssm√łr og persille
Min opskrift p√• knuste kartofler med hvidl√łgssm√łr, der er perfekte som tilbeh√łr. Kartoflerne koges og bages derefter med en nem hvidl√łgssm√łr.(Madens Verden)
Kartofler med sm√łr og rosmarin i fadKartofler med sm√łr og rosmarin i fad
Se her hvordan du laver et dejligt fad med kartofler med sm√łr i ovnen, og opskriften er selvf√łlgelig inspireret af de klassiske hasselback kartofler. Kartoffelretten er god som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Kylling i fad med kartoflerKylling i fad med kartofler
Bedste opskrift på kylling i fad, der steges i ovnen sammen med skiveskårne kartofler. Kyllingen krydres med paprika og timian.(Madens Verden)
Bagte kartofler med fyldBagte kartofler med fyld
L√¶kre bagte kartofler med l√¶kkert fyld - her lavet med varmr√łget laks og dild - perfekt som tilbeh√łr til salater - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Kylling Kiev med basilikumsm√łrKylling Kiev med basilikumsm√łr
Kylling Kiev med basilikumsmør og mini -hasselbackkartofler er en lækker opskrift, med masser af saft og kraft i smagen.(Karolines K√łkken)
Opskrift på lun kartoffelsalat med vinaigretteOpskrift på lun kartoffelsalat med vinaigrette
Her er den bedste opskrift på en nem og lun kartoffelsalat, der laves med ovnstegte kartofler, salat og en hjemmelavet vinaigrette.(Madens Verden)
Nemt baconfad med kartofler og broccoliNemt baconfad med kartofler og broccoli
Her er en nem og hurtig opskrift p√• baconfad, der trods navnet faktisk ogs√• indeholder masser af sunde gr√łntsager. Baconfadet er en alt-i-en ret til ovnen.(Madens Verden)
Kartofler med spidskål og asparges på ca. 30 minutterKartofler med spidskål og asparges på ca. 30 minutter
Spidsk√•l og asparges: Mangler du tilbeh√łr til dine b√łffer, kylling eller andet, s√• er dette fad med kartofler, spidsk√•l og asparges kr√¶s og nem at lave.(Madens Verden)
Opskrift med glaskål og kartofler bagt i ovnOpskrift med glaskål og kartofler bagt i ovn
Her er en god opskrift med glask√•l, hvor glask√•len bages i ovnen sammen med sm√• kartofler. Retten bruges som tilbeh√łr til b√łffer og stege.(Madens Verden)
Hele råstegte kartofler i ovn (nem opskrift)Hele råstegte kartofler i ovn (nem opskrift)
Her får du en virkelig dejlig og nem opskrift på hele råstegte kartofler i ovn. Kartoflerne snittes og pensles med olie, inden de bages hele.(Madens Verden)
Krydret hakkeb√łf med bearnaise og stegte kartoflerKrydret hakkeb√łf med bearnaise og stegte kartofler
Min opskrift p√• krydret hakkeb√łf med bearnaise, der serveres med stegte kartofler fra ovnen og en sund salat med spidsk√•l og saltede mandler.(Madens Verden)
Gr√łnk√•lsr√łsti - nem opskrift p√• r√łsti med gr√łnk√•lGr√łnk√•lsr√łsti - nem opskrift p√• r√łsti med gr√łnk√•l
Her f√•r du min opskrift p√• gr√łnk√•lsr√łsti, der er l√¶kre r√łsti lavet med kartofler, l√łg og frisk gr√łnk√•l. De er nemme at lave som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Brunch-tortillaBrunch-tortilla
Tortilla (æggekage med fyld) med stegte kartofler og ost - nemt og hurtigt, også hvis I er mange.(Karolines K√łkken)
Karamelliserede kartoffelbåde med balsamico og timianKaramelliserede kartoffelbåde med balsamico og timian
Karamelliserede kartoffelb√•de er virkelig l√¶kre som tilbeh√łr. Du laver dem med bagekartofler, der tilberedes med l√łg, hvidl√łg og balsamico. Virkelig mums.(Madens Verden)
Brunede kartoflerBrunede kartofler
Brunede kartofler er en klassiker på julebordet. Prøv den nemme og skudsikre opskrift på brunede kartofler her. (Karolines K√łkken)
OksefiletOksefilet
Oksefilet er super lækkert, når man skal lave mad til mange. Oksefilet kan serveres med næsten alt slags tilbehør - vælg selv om din oksefilet skal serveres med lette salater eller mere klassisk med kartofler og bearnaise! (Karolines K√łkken)
Perlespelt fra Sk√¶rtoft M√łlle med for√•rsl√łg og peberfrugtPerlespelt fra Sk√¶rtoft M√łlle med for√•rsl√łg og peberfrugt
Perlespelt er l√¶kkert tilbeh√łr som variation fra pasta, ris og kartofler. Den passer godt til en grillet kotelet, kyllingebryst - eller frikadeller.(Madens Verden)
Bouillonkartofler med gr√łntsager i fadBouillonkartofler med gr√łntsager i fad
Her kan du se hvordan du nemt laver de l√¶kre bouillonkartofler. Kartoflerne laves sammen med andre gr√łntsager, og de tilberedes i bouillon i et fad i ovnen.(Madens Verden)
Hjemmelavede b√•dkartofler med hvidl√łg og timianHjemmelavede b√•dkartofler med hvidl√łg og timian
Pr√łv lige denne l√¶kre opskrift p√• b√•dkartofler med hvidl√łg og timian, hvor de sm√• kartoffelb√•de vendes med presset hvidl√łg.(Madens Verden)
Ribeye steaks og mangosalsaRibeye steaks og mangosalsa
Steaks på panden, kartofler i ovnen og din yndlingssauce i gryden. Lav mangosalsaen og vupti du har en lækker middag!(Karolines K√łkken)
Salat med kartofler, spidskål og baconSalat med kartofler, spidskål og bacon
Her er den bedste opskrift p√• salat med kartofler med spidsk√•l, der er en god sommersalat. I salaten kommes ogs√• spr√łde skiver af bacon og persille.(Madens Verden)
Grillede gr√łntsager i s√łlvpapir (kan laves i forvejen)Grillede gr√łntsager i s√łlvpapir (kan laves i forvejen)
Se her hvordan du laver grillede gr√łntsager i s√łlvpapir. Gr√łntsagerne, der best√•r af sm√• kartofler, guler√łdder og gr√łnne asparges, klarg√łres i forvejen i pakker af s√łlvpapir, hvor du ogs√• kommer lidt sm√łr og persille ved. Derefter er de lige til at l√¶gge p√• grillen n√•r de skal bruges.(Madens Verden)
Ovnbagte s√łde kartofler med rosmarinOvnbagte s√łde kartofler med rosmarin
Her kan du se hvordan du laver ovnbagte s√łde kartofler med rosmarin. S√łde kartofler er gode at bage i ovnen, hvor de skal have 25 minutter.(Madens Verden)
Spidsk√•l og blomk√•l med tomater i fl√łde fad (LCHF)Spidsk√•l og blomk√•l med tomater i fl√łde fad (LCHF)
Se her hvordan du laver spidsk√•l og blomk√•l med tomater i fl√łde fad. Opskriften er n√¶sten som fl√łdekartofler - men uden kartofler.(Madens Verden)
Brunede kartoflerBrunede kartofler
Brunede kartofler - en uundv√¶rlig spise til jul - eller m√•ske p√•ske p√• en god dag. Mange frygter de brunede kartofler, fordi der er alt for mange forskellige r√•d og regler. Der er meget religion og tradition forbundet(Gastromand.dk)
Italiensk farsbr√łd i fad med hasselback kartoflerItaliensk farsbr√łd i fad med hasselback kartofler
Her er min opskrift p√• italiensk farsbr√łd i fad, der laves med hasselback kartofler i i fadet. En nem og l√¶kker hovedret fra det italienske k√łkken.(Madens Verden)
Oksefilet med madeirasauce og oste-chilibagte kartoflerOksefilet med madeirasauce og oste-chilibagte kartofler
En ret der næsten umuligt kan mislykkes! Kartoflerne er en lækker overraskelse.(Karolines K√łkken)
Nem opskrift på ovnstegte kartofler med paprikaNem opskrift på ovnstegte kartofler med paprika
Her får du min opskrift på ovnstegte kartofler, der er en nem måde at lave kartofler i ovnen på. Kartoffelbådene krydres med paprika og oregano.(Madens Verden)
Grillet oksefilet med blomk√•lssalat og spr√łde kartoflerGrillet oksefilet med blomk√•lssalat og spr√łde kartofler
L√¶kker opskrift p√• grillet oksefilet med blomk√•lssalat og spr√łde kartofler. Det hele laves af l√¶kre r√•varer, og er klar p√• 45 minutter.(Madens Verden)
Kartoffelsalat - de bedste opskrifter på salat med kartoflerKartoffelsalat - de bedste opskrifter på salat med kartofler
En hjemmelavet kartoffelsalat er noget af det mest popul√¶re tilbeh√łr, og her f√•r du alle de bedste opskrifter p√• l√¶kker salat med kartofler.(Madens Verden)
Kartoffel- og aspargessalat med basilikumcremeKartoffel- og aspargessalat med basilikumcreme
Frisk kold forret med salat af nye kartofler og asparges så man virkelig kan smage at sommeren er på vej.(Karolines K√łkken)
Kylling og estragonkartoflerKylling og estragonkartofler
Ostegratinerede estragonkartofler til lækker kylling og saftige grøntsager.(Karolines K√łkken)
Kylling i whiskysauce med stegte kartoflerKylling i whiskysauce med stegte kartofler
Her får du en opskrift kylling i whiskysauce, der er meget nem at lave. Retten laves med kyllingebryst og stegte kartofler, der vendes sammen på panden.(Madens Verden)
Spinatr√łsti med kartofler og frisk spinatSpinatr√łsti med kartofler og frisk spinat
Her f√•r du en nem opskrift p√• spinatr√łsti med kartofler, og de smager fremragende. De laves af frisk spinat og revne kartofler, som bages f√¶rdige i ovnen.(Madens Verden)
Rodfrugtmos - opskrift på mos med rodfrugterRodfrugtmos - opskrift på mos med rodfrugter
Rodfrugtmos er en sk√łn mos med forskellige rodfrugter, og i denne opskrift er der blandt andet anvendt kartofler og guler√łdder. Nem at lave.(Madens Verden)
Oksegryde med kidneyb√łnner og tomatOksegryde med kidneyb√łnner og tomat
Rustik gryderet med bacon. Serveres med kartofler og ostedrys.(Karolines K√łkken)
Helstegt r√łdsp√¶tte med kartofler og persillesovsHelstegt r√łdsp√¶tte med kartofler og persillesovs
Helstegt r√łdsp√¶tte er en dansk klassiker, der servers med kartofler og persillesovs. Se her hvordan du laver fl√•et r√łdsp√¶tte p√• panden med stegetid og tips.(Madens Verden)
Paneret flæsk med ovnkartofler og persillesovsPaneret flæsk med ovnkartofler og persillesovs
Min opskrift på paneret flæsk, der er bankede skiver af flæsk, som paneres i æg og rasp. Flæsket serveres med ovnkartofler og persillesovs.(Madens Verden)
Lammek√łlle i fad med kartofler og lammeskyLammek√łlle i fad med kartofler og lammesky
Her er min opskrift p√• lammek√łlle i ovn. Lammek√łllen steges i et fad sammen med kartofler, guler√łdder, r√łdl√łg og en dejlig lammesky. Med tid og temperatur.(Madens Verden)
Sandwich med kartoffel, l√łg og roastbeefSandwich med kartoffel, l√łg og roastbeef
Skøn sandwich med hytteost og kartofler. Lige til at tage med på madpakken.(Karolines K√łkken)
Waldorfsalat med skyrWaldorfsalat med skyr
Waldorfsalat med skyr og ristede pinjekerner. Dejlig til stegt kød og kogte kartofler.(Karolines K√łkken)
Skipperlabskovs - nem opskrift med oksek√łdSkipperlabskovs - nem opskrift med oksek√łd
Her er en traditionel opskrift p√• skipperlabskovs, der er vaske√¶gte husmandskost. Lavet med oksek√łd og kartofler, og kogt i et par timer.(Madens Verden)
Kylling og kartofler i ovnKylling og kartofler i ovn
Den klassiske ovnret med kylling og kartofler - nem mad, ind i ovnen og så bare nyde duften, mens du venter.(Karolines K√łkken)
Gulerodsmos - mos med guler√łdder og kartoffelGulerodsmos - mos med guler√łdder og kartoffel
Gulerodsmos er en dejlig mos, der laves med en blanding af guler√łdder og kartofler. Dog med mest gulerod. Rodfrugterne koges m√łre, hvorefter de moses.(Madens Verden)
Gr√łntsagsmos - til babyGr√łntsagsmos - til baby
En skøn opskrift på hjemmelavet grøntsagsmos med kartofler, blomkål og broccoli, som stimulerer din babys smagssans. Grøntsagsmosen er velegnet til babyer i alderen 6-9 måneder.(Karolines K√łkken)
Stegt flæsk og kartofler i rotisserie på grillStegt flæsk og kartofler i rotisserie på grill
Lav den l√¶kreste omgang stegt fl√¶sk og kartofler i rotisserie p√• grill. Fl√¶skeskiverne bliver spr√łde og giver kartoflerne god smag.(Madens Verden)
WhiskysauceWhiskysauce
Lav din egen whiskeysauce nemt og enkelt. Smager godt sammen med en god bøf og ovnstegte kartofler.(Karolines K√łkken)
Whiskysauce, den hurtigeWhiskysauce, den hurtige
Whiskysauce, den hurtige kan laves i en håndevending og er både velsmagende og nem at lave. Passer fantastisk til stegt oksetyndsstegsfilet og kartofler!(Karolines K√łkken)
Kartofler med chorizo og baconKartofler med chorizo og bacon
Kartofler med chorizo og bacon er l√¶kkert tilbeh√łr til blandt andet kylling, og du f√•r en dejlig kartoffel med en fantastisk smag.(Madens Verden)
KartoffelgratinKartoffelgratin
Kartoffelgratin er egentlig flødekartofler bare lavet med mornaysauce istedet for fløde. Bland evt. kartoffelskiverne med finthakket frisk chili eller rød peberfrugt.(Karolines K√łkken)
Krebinetter med stuvet spidskål og nye kartoflerKrebinetter med stuvet spidskål og nye kartofler
Her er du min opskrift på krebinetter med stuvet spidskål. En dansk klassiker, der er perfekt sommermad - men som nydes året rundt. Gerne med nye kartofler.(Madens Verden)
Gnocchi med alfredosauce, bacon og ærterGnocchi med alfredosauce, bacon og ærter
Gnocchi er lavet af kogte kartofler, men minder om pasta og er ligeså nemt og lækkert at bruge i retter. Få en hurtig opskrift med gnocchi, som er et hit(Louiogbearnaisen)
Frikass√© med kalv, gr√łnne og hvide aspargesFrikass√© med kalv, gr√łnne og hvide asparges
Frikass√© med kalv er en rigtig sommerfrikass√©, og her er min opskrift med b√•de gr√łnne og hvide asparges. Sommerens bedste mad, som nydes med nye kartofler.(Madens Verden)
Oksem√łrbrad i sv√łb med ostekartofler og persillepestosm√łrOksem√łrbrad i sv√łb med ostekartofler og persillepestosm√łr
En raffineret gæsteret, fx til nytårsaften. Du kan gøre det meste klar i god tid, så der ikke er noget stress lige inden gæsterne kommer.(Karolines K√łkken)
Svinekam med fennikel, hvidl√łg og rosmarin + ovnbagte kartoflerSvinekam med fennikel, hvidl√łg og rosmarin + ovnbagte kartofler
Ovnstegt svinekam uden svær er lækker gæstemad. Server svinekam med ovnstegte, små kartofler og den nemme, lækre sauce fra stegen. Få opskriften >>(Louiogbearnaisen)
KartoffelkagerKartoffelkager
Kartoffelkagen er en af de gode klassiske flødeskumskager. Den hedder kartoffelkage, fordi den ligner en kartoffel i formen. Ikke to kartofler er ens - så det behøver kartoffelkagerne heller ikke at være.(Karolines K√łkken)
Kyllingebryst med kartofler og tomater i ovnKyllingebryst med kartofler og tomater i ovn
Når først kartofler og kylling er i ovnen, er det bare at lave dressingen....og så ellers slappe af - måske!(Karolines K√łkken)
Oksem√łrbrad med bagte l√łg og fyldte svampeOksem√łrbrad med bagte l√łg og fyldte svampe
Oksekød, god sauce og kartofler - en rigtig herreret. Suppleret med bagte rødløg og fyldte svampe. Mon herrerne får lov at få retten for sig selv?(Karolines K√łkken)
KartoffellasagneKartoffellasagne
Lun, lækker lasagne med kartofler og hakket oksekød. Server med salat af tomat og agurk.(Karolines K√łkken)
Balsamicobagt kartofler r√łdl√łg og kamstegBalsamicobagt kartofler r√łdl√łg og kamsteg
Jeg har l√¶nge ledt efter en undskyld for at lave mere gris, mest m√łntet p√• kamstegen. Ofte synes jeg nemlig, at jeg ender med samme opskrift. Heldigvis faldt jeg over denne, som faktisk udfordrede mig(Gastromand.dk)
Kartoffelmad med baconKartoffelmad med bacon
Er der noget bedre end en kartoffelmad med nye kartofler og så ovenikøbet med bacon. I stedet for mayonnaisen har vi lavet en hytteostcreme - lettere, grønnere og meget lækker.(Karolines K√łkken)
Oksem√łrbradb√łffer med lun salat og pebersauceOksem√łrbradb√łffer med lun salat og pebersauce
Røde bøffer, kartofler, pebersauce og det meste af salaten kan gøres klar i rigtig god tid. Så mangler du bare lige at lave den lune salat færdig og lune resten....det er da nemt.(Karolines K√łkken)
Kalvefrikasse med asparges og porrerKalvefrikasse med asparges og porrer
Kalvefrikasse er en sk√łn sommerret, som er fantastisk med nye, danske kartofler. Den kan dog sagtens nydes p√• andre tider af √•rets ogs√•. Se ogs√• hvad en frikasse er.(Madens Verden)
Baconsm√łr med persille til bagekartofler og b√łfferBaconsm√łr med persille til bagekartofler og b√łffer
En super nem opskrift p√• hjemmelavet baconsm√łr med persille, som du kan bruge til blandt andet bagte kartofler eller p√• en stegt b√łf.(Madens Verden)
Gr√łntsagst√¶rte med spinat og kartoflerGr√łntsagst√¶rte med spinat og kartofler
Grøntsagstærte med nye kartofler, gulerødder, blomkål og spinat. Denne grøntsagstærte kan varieres i det uendelige - og er en god måde at få tømt grøntsagsskuffen på.(Karolines K√łkken)
Frikadeller med brun sovs og dampet spidskålFrikadeller med brun sovs og dampet spidskål
S√•dan laver du frikadeller med brun sovs og dampet spidsk√•l. Dansk mad med masser af smag, og selvf√łlgelig serveret med kogte kartofler.(Madens Verden)
Panerede nakkekoteletter med ovnkartofler og salatPanerede nakkekoteletter med ovnkartofler og salat
Panerede nakkekoteletter smager bare bedst. De marmorerede nakkekoteletter vendes i panering, og steges spr√łde p√• panden.(Madens Verden)
Hasselback kartofler opskrift - spr√łde og m√łreHasselback kartofler opskrift - spr√łde og m√łre
Her f√•r du en opskrift p√• de klassiske hasselback kartofler, som vi alle elsker. Opskriften giver dig et sikkert resultat hver gang, og du f√•r det l√¶kre, spr√łde ydre samt det silkebl√łde indre. ‚Üí L√¶s opskrift her.(Madsvin)
Stegt r√łdsp√¶ttefilet - paneret i √¶g og raspStegt r√łdsp√¶ttefilet - paneret i √¶g og rasp
Stegt r√łdsp√¶ttefilet er nem aftensmad. Som b√•de kan spises p√• et stykke rugbr√łd, eller sammen med hvide kartofler og persillesovs. Paneret med √¶g og rasp.(Madens Verden)
Kalkun i fad p√• fl√łdekartofler - nem ovnretKalkun i fad p√• fl√łdekartofler - nem ovnret
Se her hvordan du laver kalkun i fad p√• fl√łdekartofler. En meget nem opskrift, hvor kalkunbryst med bacon steges i fad med fl√łdekartofler.(Madens Verden)
Kartoffelmos - til babyKartoffelmos - til baby
Kartoffelmosen er lavet med almindelige og søde kartofler. De søde kartofler bidrager med en skøn smag og en flot gylden farve pga. det høje indhold af betacaroten.(Karolines K√łkken)
Nordisk fl√łdestuvede porrer og pastinakkerNordisk fl√łdestuvede porrer og pastinakker
Nem og enkel opskrift p√• fl√łdestuvet gr√łntsager. Skift fl√łdekartoflerne ud med rodfrugter og pift fl√łdesaucen op med krydderier - de perfekte fl√łdebagte porrer og pastinakker(Louiogbearnaisen)
Bagt sej med æble-gulerodssalatBagt sej med æble-gulerodssalat
Den bagte fisk får et fint modspil af den friske, syrlige salat og de sprøde kartofler.(Karolines K√łkken)
Grillet svinebryst med italienske fl√łdekartoflerGrillet svinebryst med italienske fl√łdekartofler
Her f√•r du opskriften en meget l√¶kker grillet svinebryst med italienske fl√łdekartofler, der er med bacon, tomater og fl√łde.(Madens Verden)
Kartofler med brunet sm√łr og krydderurterKartofler med brunet sm√łr og krydderurter
Her er opskriften p√• kartofler med brunet sm√łr og friske krydderurter. Kan laves med nye kartofler i s√¶son, og de nemme, sm√• kartofler udenfor s√¶sonen.(Madens Verden)
Dampet torsk med s√łde kartoflerDampet torsk med s√łde kartofler
Dampet torsk, søde kartofler og svampe, som får en lækker cremet sauce af lidt hvidvin og et skvat fløde. Opskriften er udviklet for Karolines Køkken af Emma Martiny.(Karolines K√łkken)
Oksem√łrbrad i ovn med tilbeh√łrOksem√łrbrad i ovn med tilbeh√łr
L√¶kker opskrift p√• oksem√łrbrad i ovn med tilbeh√łr. Oksem√łrbraden steges rosa, og serveres med bagte tomater, asparges og kartofler.(Madens Verden)
Onepot Breakfast med kartofler, æg og baconOnepot Breakfast med kartofler, æg og bacon
Vi laver¬†for lidt morgenmad p√• Gastromand! Nok mest fordi vi altid har t√łmmerm√¶nd i weekenden, og n√•r der s√• skal kr√¶ses om maden, s√• bliver det typisk om aftenen. Men det laver vi lidt om(Gastromand.dk)
Bagt torsk med kold citroncremeBagt torsk med kold citroncreme
Bagt torsk med sprød topping af pankorasp og krydderurter - serveret med knuste kartofler og en kold citroncreme.(Karolines K√łkken)
Savojkål med tatarsauceSavojkål med tatarsauce
Her serverer vi tatarsaucen til savojkål, men den kan pifte alle mulige forskellige grøntsager op med masser af smag. Fx bagte kartofler eller rodfrugter, kogt blomkål eller sprøde grønne salatblade.(Karolines K√łkken)
Knuste kartofler med eddike (vinegar style)Knuste kartofler med eddike (vinegar style)
Her er den bedske opskrift p√• knuste kartofler, der mases, steges spr√łde i ovnen eller grillen, og til sidst pensles med √¶bleeddike.(Madens Verden)
Rösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressingRösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressing
R√∂sti er en sk√łn m√•de at f√• brugt de sidste kartofler. Oprindeligt er det en morgenmad, men herhjemme spiser vi dem til aftensmad. Og s√• smager kartoffelpandekager rigtig godt kolde p√• madpakken.(Louiogbearnaisen)
Wok med svampe og for√•rsl√łgWok med svampe og for√•rsl√łg
Wok med kartofler, svampe og forårsløg er lidt anderledes....men det er ikke så tosset endda.(Karolines K√łkken)
KartoffelpandekageKartoffelpandekage
Kartoffelpandekage, også kaldet røsti, laves i denne opskrift med kolde kogte kartofler, hvilket gør den til en god tøm-køleskabet opskrift - for tilbehøret kan selvfølgelig også varieres alt efter, hvad man har af rester.(Karolines K√łkken)
Hvidl√łgsmos (kartoffelmos med hvidl√łg)Hvidl√łgsmos (kartoffelmos med hvidl√łg)
Opskrift p√• en god hvidl√łgsmos, der laves med kartofler og hvidl√łg, som koges m√łre. Derefter bages mosen i ovnen til den er gylden.(Madens Verden)
Fyldig efterårssuppe med kartofler og selleriFyldig efterårssuppe med kartofler og selleri
S√•dan laver du en nem og fyldig efter√•rssuppe med kartofler og selleri. Suppen kan selvf√łlgelig nydes √•ret rundt, og kan b√•de bruges som forret og hovedret.(Madens Verden)
Kyllingel√•r i ovn med cremede gr√łnk√•lskartoflerKyllingel√•r i ovn med cremede gr√łnk√•lskartofler
Sprøde kyllingelår i ovn med cremede kartofler og grønkål fra panden. Særlig god hvis du har en rest kogte kartofler.(Karolines K√łkken)
TapaskartoflerTapaskartofler
En lækker lille snack med sprød skinke, som de fleste vil elske. Kan tilberedes med forskellige krydderurter. Server den fx som en del af tapasbordet.(Karolines K√łkken)
Panerede kartoffelbåde i ovn med ribeye steakPanerede kartoffelbåde i ovn med ribeye steak
Panerede kartoffelb√•de i ovn er super spr√łdt tilbeh√łr til en ribeye steak, og de panerede kartofler er meget nemme at lave.(Madens Verden)
Fyldte kartofler med chipotle pulled pork og gr√łn relish + mexicansk spidsk√•lssalat med √¶ble, radiser og limeFyldte kartofler med chipotle pulled pork og gr√łn relish + mexicansk spidsk√•lssalat med √¶ble, radiser og lime
L√¶kker opskrift med pulled pork i ovn. Pr√łv fyldte bagte kartofler med chipotle pulled pork og syrligt tilbeh√łr, s√• har du nem hverdagsmad eller g√¶stemad(Louiogbearnaisen)
Bagte auberginer og kartofler Bagte auberginer og kartofler
Ovnbagte auberginer, kartofler og hvidløg vendt med tomater, persille og salatost. En dejlig vegetarret.(Karolines K√łkken)
KartoffelrouladeKartoffelroulade
Kartofler på en flot og ny måde. Pifter let det varme måltid op.(Karolines K√łkken)
Bearnaisekartofler - nemme kartofler med bearnaise smagBearnaisekartofler - nemme kartofler med bearnaise smag
Nem opskrift p√• verdens bedste bearnaisekartofler med bearnaisesm√łr. Men se ogs√• hvordan du laver dem som fl√łdekartofler eller med Knorr's popul√¶re breve.(Madens Verden)
Luksus kartoffelsalat med glaskål og blomkålLuksus kartoffelsalat med glaskål og blomkål
Hver evig eneste sommer er jeg forbi Naturbruget Vasen. Minimum et par gange ‚Äď da der b√•de skal plukkes jordb√¶r f√łrst p√• s√¶sonen, handles friske √¶rter og gr√łnne stikkelsb√¶r, for dern√¶st at kaste mig over hindb√¶r, solb√¶r, ribs og r√łde stikkelsb√¶r sidst p√• s√¶sonen. N√•hr ja, og midt imellem det hele, graves friske kartofler, hamstre...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Marinerede kartoflerMarinerede kartofler
Et fint tilbehør....nærmest en kartoffelsalat. (Karolines K√łkken)
Kyllingelår, bagte kartofler og spidskålsalatKyllingelår, bagte kartofler og spidskålsalat
Kylling og kartofler passer sig selv - mens du laver salaten i ro og mag!(Karolines K√łkken)
Stegte r√łdsp√¶tter med persillesovs og kartoflerStegte r√łdsp√¶tter med persillesovs og kartofler
Her finder du en virkelig god opskrift p√• stegte r√łdsp√¶tter med persillesovs, hvor jeg giver dig gode r√•d til persillesovsen.(Madens Verden)
Kartoffelsalat med bagte kartoflerKartoffelsalat med bagte kartofler
En lækker fyldig kartoffelsalat med bl.a. bagte kartofler, æbler, savojkål og rødløg....næsten et måltid i sig selv. Suppleret med hvidløgskvark og flanksteak et måltidet fuldendt.(Karolines K√łkken)
Ovnstegte og krydrede små bådkartoflerOvnstegte og krydrede små bådkartofler
Sådan laver du hurtigt nemme og velsmagende små bådkartofler eller kartoffelbåde. Kartoflerne skal ikke skrælles, da du så mister en del vitaminer.(Madens Verden)
Bagte gr√łntsager med krydret ostedrysBagte gr√łntsager med krydret ostedrys
Ostedrys bestående af hvid ost, løg og frisk timian er virkelig godt tilbehør til ovnbagte kartofler og grøntsager.(Karolines K√łkken)
Fyldt andebryst med ost, spr√łde kartofler og tytteb√¶rskumFyldt andebryst med ost, spr√łde kartofler og tytteb√¶rskum
Varmt og spændende alternativ til den traditionelle and med inspiration fra vinterens tyttebær.(Karolines K√łkken)
P√łlsemix i Airfryer - nem opskrift p√• grillbar klassikerP√łlsemix i Airfryer - nem opskrift p√• grillbar klassiker
Her er min opskrift p√• en nem p√łlsemix i Airfryer. Retten er med p√łlser, kartofler og l√łg, og fordelen ved Airfryeren er, at der kun bruges en smule olie.(Madens Verden)
Hasselback kartofler - opskrift p√• perfekt spr√łde kartoflerHasselback kartofler - opskrift p√• perfekt spr√łde kartofler
Indr√łmmet, jeg har aldrig v√¶ret k√¶mpefan af Hasselback kartofler - jeg kunne simpelthen ikke se lyset. Lige indtil i √•r, hvor jeg satte mig for at lave de perfekte Hasselback-kartofler! Og jeg tror sgu det(Gastromand.dk)
Fyldt kalkunbryst med hvidskimmelostFyldt kalkunbryst med hvidskimmelost
Prøv denne lækre opskrift på fyldt kalkunbryst med hvidskimmelost, og råstegte kartofler og ærtepuré. Den milde sauce binder det hele sammen og skaber en velsmagende ret!(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med gr√łnne aspargesKartoffelsalat med gr√łnne asparges
Kartoffelsalat med grønne asparges er en lækker og frisk hovedret, som er nem at tilberede. Samspillet mellem de nye kartofler, de friske grønne asparges og den smagfulde marinade giver en ret der smager himmelsk.(Karolines K√łkken)
Skinke med fl√łdekartofler (langtidsstegt i ovn)Skinke med fl√łdekartofler (langtidsstegt i ovn)
En sk√łn opskrift p√• skinke med fl√łdekartofler. Her langtidssteges k√łd og kartofler i R√∂mertopf stegeso eller lignende i tre timer.(Madens Verden)
Kyllingelår med spidskål og kartofler i ovn (nem opskrift)Kyllingelår med spidskål og kartofler i ovn (nem opskrift)
Kyllingelår med spidskål og kartofler er en nem opskrift, hvor hele retten tilberedes i fad i ovnen. God og nem aftensmad med masser af smag.(Madens Verden)
Bagte kartofler og l√łg med purl√łgsdressingBagte kartofler og l√łg med purl√łgsdressing
Bagte kartofler med ovnbagte rødløg, rødbeder, kapers og lækker purløgsdressing. (Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med jordbær, ærter og ostKartoffelsalat med jordbær, ærter og ost
En rigtig dejlig sommer salat med flotte farver. Vælg danske jordbær og kartofler - de smager bedst.(Karolines K√łkken)
Grillet flæsk med ærtesalat og citronkartoflerGrillet flæsk med ærtesalat og citronkartofler
Meget lækker opskrift på grillet flæsk med ærtesalat, der serveres med citronkartofler. Det er rigtig sommermad med masser af smag.(Madens Verden)
Nem moussaka opskrift med aubergine (græsk lasagne)Nem moussaka opskrift med aubergine (græsk lasagne)
Den bedste opskrift p√• en nem gr√¶sk moussaka med auberginer, k√łdsovs og ostesovs. Moussakaen kan ogs√• laves med kartofler eller begge dele.(Madens Verden)
Spidskål i fad med kylling og kartofler (nem aftensmad)Spidskål i fad med kylling og kartofler (nem aftensmad)
Her får du min lækre opskrift på spidskål i fad, der laves med blandt andet kylling og kartofler. En sund og nem aftensmad med masser af spidskål.(Madens Verden)
Brunede kartoflerBrunede kartofler
Ingen jul uden brunede kartofler og her får du tippet og opskriften på de perfekte brunede kartofler til julemiddagen - læs med her(Valdemarsro)
Fyldte aubergineruller og bagte stilktomaterFyldte aubergineruller og bagte stilktomater
De fyldte aubergineruller og bagte stilktomater er super lækre som snack eller forret - suppler evt. med oliven. Du kan også servere de fyldte aubergineruller og bagte stilktomater til fx stegt lammeculotte, bagte halve kartofler og tzatziki.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med mormordressing og syltede rabarberKartoffelsalat med mormordressing og syltede rabarber
Kartoffelsalat med mormordressing har lidt af det hele. Den elskede sursøde flødedressing, friske rabarber, sprøde asparges, agurk og ærteskud og ikke mindste de lækre små kartofler.(Karolines K√łkken)
Ovnbagte citronkartofler med oreganoOvnbagte citronkartofler med oregano
Se den dejlige opskrift på ovnbagte citronkartofler med oregano, hvor små kartoffelbåde vendes med citron og bages i ovnen.(Madens Verden)
Svensk p√łlseret opskrift p√• ca. 30 minutterSvensk p√łlseret opskrift p√• ca. 30 minutter
Svensk p√łlseret er en rigtig familieret, som b√•de b√łrn og voksne er vilde med. Opskrift med kartofler, l√łg og p√łlser til en nem aftensmad.(Madens Verden)
Dressing med dijonsennep og estragonDressing med dijonsennep og estragon
Lækker dressing med masser af friske urter. Perfekt til kartofler, som salatdressing eller dip. (Karolines K√łkken)
Marineret m√łrbrad i ovn og stegte kartoflerMarineret m√łrbrad i ovn og stegte kartofler
Marineret svinemørbrad i ovn med stegte kartofler er perfekt til en lækker weekendmiddag. Prøv den lækre opskrift her. (Karolines K√łkken)
Oksem√łrbrad i ovn med fl√łdekartoflerOksem√łrbrad i ovn med fl√łdekartofler
Den bedste opskrift p√• oksem√łrbrad i ovn, og samtidig kan du se hvordan du laver cremede fl√łdekartofler, der passer perfekt til k√łdet.(Madens Verden)
Grillede revelsben med nye kartofler i grillenGrillede revelsben med nye kartofler i grillen
Opskrift på grillede revelsben med nye kartofler i grillen, hvor revelsben laves med en god BBQ-marinade og kartoflerne vendes med rosmarin.(Madens Verden)
Rodfrugtsuppe - cremet suppe med jordskokkerRodfrugtsuppe - cremet suppe med jordskokker
Her er en sk√łn opskrift p√• l√¶kker rodfrugtsuppe, der blandt andet laves med jordskokker og kartofler. En meget nem suppe med rodfrugter.(Madens Verden)
Stenbiderrogn med sm√łrkogte kartofler og verdens bedste sauce...Stenbiderrogn med sm√łrkogte kartofler og verdens bedste sauce...
S√¶sonen med det r√łde guld er ikke slut endnu, men det varer ikke meget mere end nogle f√• uger s√• er det en saga blot. Derfor endnu mere grund til at lave endnu en ret... Opskriften(Gastromand.dk)
Marineret oksem√łrbrad og saltkartoflerMarineret oksem√łrbrad og saltkartofler
En flot gæsteret som vil gøre sig med sit lækre kød og sine smukt farvede grøntsager.(Karolines K√łkken)
Roastbeef med bagte kartoflerRoastbeef med bagte kartofler
Roastbeef tilberedes nemt i ovnen, og retten er perfekt til gæstemad. Prøv opskriften her og få en saftig roastbeef. (Karolines K√łkken)
Kartofler i folie til grill eller ovn (nemme kartoffelpakker)Kartofler i folie til grill eller ovn (nemme kartoffelpakker)
Pr√łv denne opskrift p√• kartofler i folie. L√¶kre og nemme pakker med sm√• kartofler, tomater og spidsk√•l, og de kan tilberedes i enten grill eller ovn.(Madens Verden)
Roastbeef med fl√łdekartofler og champignonpakkerRoastbeef med fl√łdekartofler og champignonpakker
En festlig gæsteret af rosastegt roastbeef, flødekartofler og knasende sprøde butterdejspakker. Nem at have med at gøre, da det meste skal i ovnen.(Karolines K√łkken)
Grillede kartofler med hvidl√łg i alubakkeGrillede kartofler med hvidl√łg i alubakke
Her er den bedste opskrift p√• grillede kartofler, der laves meget nemt i en alubakke. Kartoflerne forkoges og vendes med hvidl√łg, krydderurter og sm√łr.(Madens Verden)
Svinem√łrbrad med parmaskinkeSvinem√łrbrad med parmaskinke
L√¶kker klassisk opskrift p√• en virkelig god tilberedning af svinem√łrbrad, som kan serveres med dejligt tilbeh√łr af salat og kartofler - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Mashed Sweet Potatoes – mos af s√łde kartoflerMashed Sweet Potatoes – mos af s√łde kartofler
Med Super Bowl lige rundt om hj√łrnet er det tid til at tune in p√• alle de l√¶kre amerikanske klassikere. Mashed Sweet Potatoes er umulig at komme udenom og kan spises som tilbeh√łr til praktisk talt(Gastromand.dk)
Kartoffelsalat med solt√łrrede tomater og √¶rterKartoffelsalat med solt√łrrede tomater og √¶rter
En dejlig mættende salat til madpakken med både kartofler, ærter og hytteost.(Karolines K√łkken)
Suppe af pastinakker og kartofler med spr√łdstegte kalkunternSuppe af pastinakker og kartofler med spr√łdstegte kalkuntern
Suppe af pastinakker er en fantastisk suppe, der b√•de kan bruges som forret og hovedret. Her lavet med spr√łdstegte tern af kalkun.(Madens Verden)
Kartoffelsalat med stegte kartoflerKartoffelsalat med stegte kartofler
Hvem siger at en kartoffelsalat skal være med kogte kartofler?! Prøv denne variation...(Karolines K√łkken)
Marmoreret oksefilet med langtidsstegte gr√łntsager og svampesauce Marmoreret oksefilet med langtidsstegte gr√łntsager og svampesauce
En skøn hovedret til gæster. Det meste kan gøres klar i god tid, så du blot skal varme saucen og kartoflerne og anrette de saftige grøntsager og det flotte kød.(Karolines K√łkken)
Linsesuppe opskrift ‚Äď Nem og krydretLinsesuppe opskrift ‚Äď Nem og krydret
Her f√•r du opskriften p√• den sk√łnneste linsesuppe med linser, kartofler, spinat og en masse andet godt. Er let at lave og smager vidunderligt.(Madsvin)
Pommes AnnaPommes Anna
Hvis der skal v√¶re fest - og du har lyst til at arbejde lidt mere med din kartofler, s√• er Pommes Anna bestemt sagen! Pommes Anna kan vel siges, at v√¶re fl√łdekartoflens fornemme og forfinede stores√łster,(Gastromand.dk)
R√łd pestoR√łd pesto
Lækker rød pesto med valnødder, soltørrede tomater, hvidløg og ost. Pestoen smager dejlig som tilbehør til ost, nye kartofler, på brød og sammen med pasta.(Karolines K√łkken)
Hasselback kylling med bacon og tomatHasselback kylling med bacon og tomat
Hasselback kylling er som du kender det med hasselback kartofler. Skåret i skiver og jer fyldt med bacon og tomat. Super lækker kylling.(Madens Verden)
Bagte s√łde kartofler med spr√łde kik√¶rter og broccolipestoBagte s√łde kartofler med spr√łde kik√¶rter og broccolipesto
Skulle man vove springet og servere en dejlig vegetarret.....også til gæster. Her er i hvert tilfælde knald på både smag, farver og konsistenser.(Karolines K√łkken)
Fyldte majspandekager med kyllingFyldte majspandekager med kylling
Hjemmelavede tortillas med fyld af kartofler, grøntsager og kylling.(Karolines K√łkken)
Maste kartofler med persille (mashed potatoes)Maste kartofler med persille (mashed potatoes)
Maste kartofler. Knuste kartofler. Mashed potatoes. Kært barn har mange navne, men her er den bedste opskrift på maste kartofler med persille.(Madens Verden)
Bagte s√łde kartofler med to slags dipBagte s√łde kartofler med to slags dip
Kartoflens naturlige søde smag kommer frem efter noget tid i ovnen og harmonerer perfekt sammen med de to slags dip.(Karolines K√łkken)
Gryderet med oksek√łd og gr√łntsagerGryderet med oksek√łd og gr√łntsager
Gryderet med oksekød og grøntsager er en delikat one pot med kartofler. Du kommer alt i den samme gryde, men lidt efter lidt, så de forskellige ingredienser får lige netop den tid, der klæder dem bedst.(Karolines K√łkken)
Dyrek√łlle med traneb√¶rkompotDyrek√łlle med traneb√¶rkompot
Dyrekølle med tranebærkompot er en klassisk opskrift, med elementer som alle vil elske. Glæd dig til at sætte tænderne i tranebærkompotten, saucen, ovnstegte dyrrekølle og de smørstegte kartofler! Mmmm'e(Karolines K√łkken)
√ėrredrillettes√ėrredrillettes
Kold ørredrillettes med kogte kartofler, cornichoner, rødløg og frisk dild er en lækkerbisken på ethvert frokostbord.(Karolines K√łkken)
P√łlsemix i ovn med p√łlser, kartofler og l√łgP√łlsemix i ovn med p√łlser, kartofler og l√łg
P√łlsemix kan nemt laves i ovn, og her er opskriften p√• den klassiske ret med kartofler, p√łlser og l√łg. P√łlsemix krydres med paprika og karry.(Madens Verden)
Timiangryde med sweet potatoes mosTimiangryde med sweet potatoes mos
Der er strimler af okseklump, porrer, rosiner og grønne vindruer i gryden. Dertil en skøn mos af almindelige og søde kartofler.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet stenovnspizza med kartofler, kantareller og confiteret andHjemmelavet stenovnspizza med kartofler, kantareller og confiteret and
Nu har jeg efterh√•nden rigtig mange gange og fra flere steder h√łrt for, at jeg ikke nogle pizzaopskrifter op p√• vores site. Men alt kommer til den som venter, har jeg altid sagt - og(Gastromand.dk)
Indbagt svinem√łrbrad med hasselbackkartoflerIndbagt svinem√łrbrad med hasselbackkartofler
En god gammel klassiker i nye klæder...bl.a. nu med kål.(Karolines K√łkken)
R√łdbededumplingsR√łdbededumplings
Disse farvestrålende rødbededumplings, som minder lidt om ravioli, kan bruges som en let og saftig forret. Kålen og de søde kartofler giver et lækkert bid, som fyld, og harmonerer med den fine rødbedesmag.(Karolines K√łkken)
Indbagte kartofler i butterdej som tilbeh√łrIndbagte kartofler i butterdej som tilbeh√łr
Her f√•r du min opskrift p√• de bedste indbagte kartofler i butterdej. Fyldet laves ogs√• med lidt jordskokker og fl√łde, og kartoffelpakkerne smager himmelsk.(Madens Verden)
Hakket kylling med broccolimos (god b√łrneret)Hakket kylling med broccolimos (god b√łrneret)
Hakket kylling med broccolimos er en flot ret til aftensmad, hvor den krydrede kyllingek√łdsovs serveres p√• gr√łn mos af broccoli og kartofler.(Madens Verden)
BålkartoflerBålkartofler
Find din indre spejder frem, tænd op i bålstedet og nyd et måltid i det fri!(Karolines K√łkken)
Indbagte nye kartofler med rygeostIndbagte nye kartofler med rygeost
En lidt anderledes måde at nyde de nye kartofler på - indbagte nye kartofler.(Karolines K√łkken)
Kartoffeltærte med groft smuldrelågKartoffeltærte med groft smuldrelåg
En sundere og grovere kartoffeltærte med dejligt fyld af bl.a. kartofler og hytteost.(Karolines K√łkken)
Kartofler en papillotes med aspargessalatKartofler en papillotes med aspargessalat
En papillotes betyder papirsvøb på fransk. Indpakningen holder på fugt og aroma, der til gengæld frigives for fuld kraft, når pakken åbnes på tallerkenen.(Karolines K√łkken)
Kartofler med oksek√łdKartofler med oksek√łd
En gryderet med masser af smag - serveres med rugbrød og syltede rødbeder.(Karolines K√łkken)
Gr√łntsagsmos med kartofler, k√•l og guler√łdderGr√łntsagsmos med kartofler, k√•l og guler√łdder
Her f√•r du en nem og l√¶kker opskrift p√• gr√łntsagsmos. En sund mos, der bla. laves af kartofler, broccoli og blomk√•l. God som tilbeh√łr til eks. frikadeller.(Madens Verden)
Nem porresuppe med fl√łdeost p√• 20 minutterNem porresuppe med fl√łdeost p√• 20 minutter
Her f√•r du min opskrift p√• en l√¶kker porresuppe med fl√łdeost. Suppen laves med masser af porrer, lidt kartofler og fl√łdeost p√• ca. 20 min.(Madens Verden)
Sommermad: Laks med fl√łdestuvede danske kartofler og aspargesSommermad: Laks med fl√łdestuvede danske kartofler og asparges
Jeg har fået en genial plan - genial siger jeg! Jeg har tit svært ved at finde en undskyldning for at åbne en fuldfed chardonnay, altså udover de sædvanlige undskyldninger med, at det er godt vejr,(Gastromand.dk)
Ostebagte kartofler og kyllingOstebagte kartofler og kylling
Sprød gratinering med tilbehør af cremet tomatsalsa og grøn salat(Karolines K√łkken)
Råstegte kartofler - sådan laver du dem på pandenRåstegte kartofler - sådan laver du dem på panden
R√•stegte kartofler skal steges i sm√łr og olie p√• panden, og stegetiden er cirka 20 minutter. Inden da er det vigtigt at f√• stivelsen ud af kartoflerne.(Madens Verden)
Æggekage med kartofler og kylling i ternÆggekage med kartofler og kylling i tern
En nem og hurtig opskrift på æggekage med kartofler, hvor du med garanti får en luftig æggekage med fyld. Brug æggekagen som frokost eller aftensmad.(Madens Verden)
Fl√łdekartofler - opskrift p√• fl√łdestuvede kartoflerFl√łdekartofler - opskrift p√• fl√łdestuvede kartofler
Fl√łdekartofler er popul√¶rt tilbeh√łr til alle slags k√łd. Her er min bedste opskrift p√• fl√łdestuvede kartofler, som kan laves i ovn og grill.(Madens Verden)
PebersaucePebersauce
God klassisk pebersovs, der passer godt til den røde bøf og alverdens tilberedninger af kartofler og grøntsager.(Karolines K√łkken)
Varm kartoffelsalat - få den bedste opskrift på den lækre klassiker herVarm kartoffelsalat - få den bedste opskrift på den lækre klassiker her
Varm kartoffelsalat med en sk√łn smag af s√łdme, eddike og m√łre gode kartofler - her f√•r du en dejlig nem opskrift p√• den varme salat med kartofler(Valdemarsro)
Spr√łd kartoffelsalatSpr√łd kartoffelsalat
Server koteletter med denne dejlige cremede kartoffelsalat - som et alternativ til sovs og kartofler.(Karolines K√łkken)
G√•sesteg med stegte kartofler og gr√łnk√•lssalat med mormordressingG√•sesteg med stegte kartofler og gr√łnk√•lssalat med mormordressing
Gåsesteg, den må vi ikke helt glemme....den smager jo herligt. Og serveret med grønkålssalat får den et lille moderne tvist.(Karolines K√łkken)
Bagte kartofler med hjemmelavet persillesm√łr opskriftBagte kartofler med hjemmelavet persillesm√łr opskrift
Bagte kartofler, eller bagekartofler, er popul√¶rt tilbeh√łr til oksek√łd, og her er opskriften p√• bagte kartofler med hjemmelavet persillesm√łr.(Madens Verden)
Kartoffelroser - nemme roser af tynde skiver kartoflerKartoffelroser - nemme roser af tynde skiver kartofler
S√• nemt kan du lave flotte kartoffelroser i ovnen, der formes af tynde kartoffelskiver, som pensles med sm√łr og drysses med timian.(Madens Verden)
Fl√łdekartofler med medister i sv√łbFl√łdekartofler med medister i sv√łb
Her f√•r du en l√¶kker opskrift p√• fl√łdekartofler med medister i sv√łb. En virkelig sk√łn ret til aftensmad, som ikke er s√• sv√¶r at lave.(Madens Verden)
Skindstegt laks og kartoffel-limefadSkindstegt laks og kartoffel-limefad
Lækker sprødstegt laks serveret med kartofler, kikærter og kapers.(Karolines K√łkken)
Ostegratinerede kartoflerOstegratinerede kartofler
Yummi kartofler med god smag af ost og chilismør.(Karolines K√łkken)
Spr√łd og hurtig pizza med hytteost og kartoflerSpr√łd og hurtig pizza med hytteost og kartofler
En hurtig pizza, hvor du samtidig kan få brugt dine kartoffelrester.(Karolines K√łkken)
Irske boller med kartoffelIrske boller med kartoffel
De mosede kartofler giver fugt, elasticitet og smag til disse boller, der er skønne med ost på til en kop te eller som tilbehør til en tallerken varm suppe.(Karolines K√łkken)
Sennepsb√łffer i fad med ovnkartofler og b√łnnerSennepsb√łffer i fad med ovnkartofler og b√łnner
Sennepsb√łffer i fad med ovnkartofler og b√łnner er en virkelig l√¶kker opskrift p√• hakkeb√łffer med masser af smag og l√¶kkert tilbeh√łr.(Madens Verden)
Mexi burger med salsaMexi burger med salsa
Mexi burgeren er fuld af smag og flotte farver. Med både nem salsa, guacamole, bøffer og smeltet cheddar ost. Og som prikken over i'et, fritter af søde kartofler.(Karolines K√łkken)
Hasselback guler√łdder med timianHasselback guler√łdder med timian
L√¶kre hasselback guler√łdder, hvor guler√łdder sk√¶res i skiver som med de kendte hasselback kartofler. Bages derefter i ovnen med timian.(Madens Verden)
TryllekartoflerTryllekartofler
Opskrift p√• ovnbagte kartofler med bacon og hvidl√łgsost - tryllekartofler smager fantastisk og er gode som tilbeh√łr mange retter(Valdemarsro)
Sojakylling med nem kartoffelsalatSojakylling med nem kartoffelsalat
Her f√•r du min opskrift p√• sojakylling med en nem og l√¶kker kartoffelsalat til. Kyllingebrystfilet med soja og honning, og en salat med kartofler og b√łnner.(Madens Verden)
Glaserede kartofler og rodfrugterGlaserede kartofler og rodfrugter
Alternativ til de brunede kartofler(Karolines K√łkken)
Saltbagte aspargeskartofler i ovnSaltbagte aspargeskartofler i ovn
Se hvordan du nemt laver saltbagte aspargeskartofler. Aspargeskartoflerne bages på en bund af salt, men bliver ikke meget saltede.(Madens Verden)
J√¶gerschnitzel med tilbeh√łr og j√¶gersovsJ√¶gerschnitzel med tilbeh√łr og j√¶gersovs
Her f√•r du opskriften p√• j√¶gerschnitzel med klassisk tilbeh√łr i form af brasede kartofler, kogte √¶rter og en god j√¶gersovs.(Madens Verden)
Ovnbagte kartofler med balsamico og oreganoOvnbagte kartofler med balsamico og oregano
Min bedste opskrift p√• ovnbagte kartofler med balsamico og oregano. De er l√¶kkert tilbeh√łr til b√łffer og andet k√łd, og er nemme at lave.(Madens Verden)
Farsbr√łd med spinat og gr√łntsagerFarsbr√łd med spinat og gr√łntsager
Alt-i-et fad med fyldigt farsbrød og kartofler. Dejlig nemt!(Karolines K√łkken)
Glaseret hamburgerryg med dampet gr√łntGlaseret hamburgerryg med dampet gr√łnt
Server en dejlig klassisk ret: Glaseret hamburgerryg med kartofler, dampet grønt og mælkesauce. (Karolines K√łkken)
Ostegratineret fisk med ovnkartoflerOstegratineret fisk med ovnkartofler
Ostegratineret fisk med ovnkartofler er en rigtig lækker fiskeret. Fisken er saftig med en gylden overflade af smeltet ost. Dertil en frisk, sursød spidskålssalat og de altid populære ovnkartofler.(Karolines K√łkken)
Spinat- og fl√łdekartofler - nem opskrift i fadSpinat- og fl√łdekartofler - nem opskrift i fad
Her er min opskrift p√• cremede spinat- og fl√łdekartofler, der er meget nemme at lave. Jeg laver dem med frisk spinat, og de kan bruges som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Gr√łntsagsb√łffer med brun sovs og bl√łde l√łgGr√łntsagsb√łffer med brun sovs og bl√łde l√łg
Gr√łntsagsb√łffer med en velsmagende brun sovs, kartofler og de klassiske bl√łde l√łg. Her er opskriften p√• pen dansk klassiker med et twist.(Madens Verden)
Fl√łdekartofler uden fl√łde (fedtfattig)Fl√łdekartofler uden fl√łde (fedtfattig)
Opskrift p√• fl√łdekartofler uden fl√łde, der naturligvis indeholder f√¶rre kalorier. Fl√łdekartoflerne laves med cremefine og m√¶lk.(Madens Verden)
Farseret kalkun og svamperagoutFarseret kalkun og svamperagout
Farseret kalkun som vi især kender den fra USA. Farsen giver god smag og modvirker at kalkunen bliver tør. Server med svamperagout, kartofler og grønt.(Karolines K√łkken)
Karbonader opskrift med klassisk tilbeh√łrKarbonader opskrift med klassisk tilbeh√łr
Karbonader opskrift med det klassiske tilbeh√łr, der er kartofler med stuvede √¶rter og guler√łdder. Karbonaderne steges p√• panden.(Madens Verden)
GullaschGullasch
Den klassiske, ungarnske ret gullasch passer rigtig godt sammen med kogte kartofler eller kartoffelmos. Prøv den her!(Karolines K√łkken)
R√łdfisk og kartofler i ovnR√łdfisk og kartofler i ovn
Rødfisk og kartofler i ovn, er en fedtfattig og nem opskrift på en lækker fiskeret. Glæd dig til at sætte tænderne i de lækre rødfiskefileter bagt i ovnen med tomater og grøntsager.(Karolines K√łkken)
Knuste bagekartofler med tomattopping og creme fraicheKnuste bagekartofler med tomattopping og creme fraiche
Her er en god opskrift p√• knuste bagekartofler med tomattopping og creme fraiche. Nemme at lave - og smager himmelsk godt som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Farsret med kartoflerFarsret med kartofler
Farsret med kartofler er nem og lækker ret med magert svinekød. Glæd dig til at sætte tændnerne i denne klassiske farsret.(Karolines K√łkken)
Gylden kartoffelmos og grillede m√łrbradb√łfferGylden kartoffelmos og grillede m√łrbradb√łffer
Cremefraiche og den smukke skovsyre giver frisk syrlighed til den gyldne kartoffelmos, der består af både søde og almindelige kartofler.(Karolines K√łkken)
Blomkålssuppe - cremet suppe med blomkål og kartoflerBlomkålssuppe - cremet suppe med blomkål og kartofler
Cremet blomk√•lssuppe er en virkelig nem og dejlig suppe, der koges p√• blomk√•l, kartoffel og en bouillon. Suppen blendes med lidt fl√łde.(Madens Verden)
Rodfrugtmos med persilleRodfrugtmos med persille
Dejlig mos af knoldselleri, pastinakker og kartofler. Skønt tilbehør til fx et godt stykke kød.(Karolines K√łkken)
Kylling med soja, kartofler og broccoli i fadKylling med soja, kartofler og broccoli i fad
Her får du en nem opskrift på kylling med soja. Det er en komplet ret med mad i fad, inkl. kartofler, broccoli og tomater. Nem aftensmad.(Madens Verden)
Bagt kylling med kartofler og krydderurter - l√łrdagskylling deluxe opskriftBagt kylling med kartofler og krydderurter - l√łrdagskylling deluxe opskrift
L√¶kker bagt kylling i fad med kartofler og krydderurter - nemt og velsmagende version af en l√łrdagskylling de luxe - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Ovnkartofler med rosmarinOvnkartofler med rosmarin
Se den lækre opskrift på ovnkartofler med rosmarin, der laves i et ildfast fad. Kartoflerne bages i halvanden time.(Madens Verden)
Tomatsuppe med k√łdbollerTomatsuppe med k√łdboller
Tomatsuppen er hurtig at varme....og så kan du bruge tiden på at lave nemme lækre kødboller og en salsa med søde kartofler.(Karolines K√łkken)
Græsk fiskefadGræsk fiskefad
Nemt og hurtigt fiskefad med smag, der sender tankerne på flugt til Middelhavet. Mens fiskefadet dufter i ovnen, kan du varme brød, koge kartofler eller som her koge ris og fintsnittet blomkål i samme gryde.(Karolines K√łkken)
Medister i fad med spidskål og kartoflerMedister i fad med spidskål og kartofler
Se her hvordan du laver den bedste medister i fad, der er medisterp√łlse, der steges i ovnen sammen med spidsk√•l, kartofler og tomater.(Madens Verden)
Gumbo i den store sorte grydeGumbo i den store sorte gryde
Gumbo her er fra Jamie Olivers kogebog ‚ÄúJamies Amerika‚ÄĚ. Jeg har lavet en del om p√• den, da jeg ikke l√• inde med helt samme ingredienser, fond og s√łde kartofler. Retten, der laves i en autentisk sort stegegryde, minder om en rigtig vinterret, men den er overraskende let og l√¶kker som sommermad. Den er bestemt...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Hakkeb√łffer med blomme- og savojk√•lssaut√©Hakkeb√łffer med blomme- og savojk√•lssaut√©
En klassisk ret: hakkebøffer og kartofler....og så dog. Her får du nemlig ingen bløde løg, men i stedet både stegt savojkål med blommer og en dejlig sennepsdressing.(Karolines K√łkken)
Pitasandwich med gyldne kartofler, lynsyltede gr√łntsager og surs√łd hvidl√łgsdressingPitasandwich med gyldne kartofler, lynsyltede gr√łntsager og surs√łd hvidl√łgsdressing
De lækre gyldne kartofler passer rigtig godt sammen med de sursøde grøntsager og de sprøde pitabrød - toppet op med den magre hvidløgsdressing. En skøn sandwich, hvis du er vegetar.(Karolines K√łkken)
Lammek√łlle med fl√łdekartofler som g√¶stemadLammek√łlle med fl√łdekartofler som g√¶stemad
Lammek√łlle med fl√łdekartofler er l√¶kker g√¶stemad, Lammek√łllen bliver perfekt n√•r du steger det i ovnen ved 165 grader, og krydrer det med ramsl√łg.(Madens Verden)
Gr√łn kartoffelsalat med √¶rter og majsGr√łn kartoffelsalat med √¶rter og majs
Her er en nem og sommeragtig gr√łn kartoffelsalat med stegte kartofler, √¶rter og majs. Kartoffelsalaten er god som tilbeh√łr til b√•de k√łd og kylling.(Madens Verden)
K√łdboller med kanel og r√łdk√•lssalatK√łdboller med kanel og r√łdk√•lssalat
Dejlig rødkålssalat med pærer og tyttebær, serveret med bagte kartofler og krydrede kødboller.(Karolines K√łkken)
Sm√łrstegt ribeye med b√•dkartofler og spidsk√•lssalatSm√łrstegt ribeye med b√•dkartofler og spidsk√•lssalat
Se den l√¶kre opskrift p√• sm√łrstegt ribeye med b√•dkartofler, hvor b√•de b√łf og kartoffelb√•de tilberedes med hvidl√łg.(Madens Verden)
Janssons fristelseJanssons fristelse
Janssons fristelse er et kartoffelfad med ansjoser og er en svensk klassiker. En helt enkelt ovnret, der består af flødebagte kartofler, porre, løg og anjoser.(Karolines K√łkken)
Laksepakker med hasselbackkartoflerLaksepakker med hasselbackkartofler
Laksepakker med grøntsager og safran smør. Nemt, farverigt og lækkert.(Karolines K√łkken)
Kylling i fl√łdesovs lavet i fad med gr√łntsagerKylling i fl√łdesovs lavet i fad med gr√łntsager
Her f√•r du min opskrift p√• en l√¶kker kylling i fl√łdesovs, der nemt laves i et fad i ovnen. Retten indeholder ogs√• kartofler og guler√łdder.(Madens Verden)
Laksepakker på grillLaksepakker på grill
Alt-i-én grillpakke. Pak kartofler, grøntsager og laks ind i et stykke alufolie med kryddersmør og kom den direkte på grillen. Hurtigt, nemt og godt!(Karolines K√łkken)
Fl√łdekartofler med feta og tomaterFl√łdekartofler med feta og tomater
Opskrift p√• fl√łdekartofler med feta og cherrytomater, og det er klassiske fl√łdekartofler med et twist. Serveres som tilbeh√łr til culotte eller andet k√łd.(Madens Verden)
R√łdtunger og tyk fl√łde med citronmelisseR√łdtunger og tyk fl√łde med citronmelisse
Prøv denne fyldige fiskeret med små nye kartofler.(Karolines K√łkken)
Chili con carne med s√łde kartofler og avocadoChili con carne med s√łde kartofler og avocado
Chili con carne med ekstra fyld af søde kartofler smager dejligt og ser smukt ud. Chili con carne er en super ret, både til dig selv og når du skal lave mad til mange.(Karolines K√łkken)
Ovnbagte s√łde kartofler med timian og olivenolieOvnbagte s√łde kartofler med timian og olivenolie
Min opskrift p√• s√łde kartofler i ovn, og faktisk er der slet ikke tale om kartofler, men mere om gr√¶skar. Og de skal ikke skr√¶lles.(Madens Verden)
Porcheret og friteret ægPorcheret og friteret æg
Findes der ngoet bedre end kombinationen af nye danske kartofler, asparges og en lækker, fed sauce? Nej vel? Her vælger jeg at toppe det perfekte med et porcheret, friteret æg - netop som man ikke(Gastromand.dk)
Mangosalat med basilikum, solt√łrrede tomater og mozzarellaMangosalat med basilikum, solt√łrrede tomater og mozzarella
En hurtig og sk√łn¬†salat her i sommervarmen. Som sagt bliver det ikke lavet meget varm mad herhjemme de her dage, i stedet spiser jeg masser af salater. Jeg er vild med frugt i salat, da giver et l√¶kkert samspil og indeholder kulhydrat, s√• jeg kan skippe pasta,¬†kartofler og diverse stivelser. S alaten her, er som...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Græskarmos med kartofler, citronskal og persilleGræskarmos med kartofler, citronskal og persille
Husk at nyde de l√¶kre gr√¶skar, n√•r de er i s√¶son. Pr√łv for eksempel denne l√¶kre og cremede gr√¶skarmos med kartofler.(Madens Verden)
Torsk i ovnTorsk i ovn
Torsk i ovn er virkelig nem og hurtig at tilberede. Her har vi valgt gulerod, selleri og løg - men andre grøntsager vil også klæde torsken. Torsk i ovn passer sig selv i ovnen, mens du enten koger kartofler eller varmer brød.(Karolines K√łkken)
Kinesisk Nytår: Forårsrulle, Svinekæber, Saltbagte kartoflerKinesisk Nytår: Forårsrulle, Svinekæber, Saltbagte kartofler
I skrivende stund der gang i det vigtigste tradition i Kina nemlig det kinesiske nyt√•r. Det er vist noget med den f√łrste dag i den f√łrste m√•ned hvor den f√łrste nat, nej vent - det(Gastromand.dk)
Halve bagte kartofler med avocado, okse og korianderHalve bagte kartofler med avocado, okse og koriander
Halve bagte kartofler med gylden sprød skorpe - og topping af bl.a majs, chili, avocado og koriander. Der er ikke langt til Mexico.(Karolines K√łkken)
Den bedste juleand og andesovs (med tilbeh√łr)Den bedste juleand og andesovs (med tilbeh√łr)
Den eneste opskrift du beh√łver for at lave den perfekte juleand med andesovs, brunede kartofler og r√łdk√•l. Julemad og julemenu samlet p√• √©n side.(Madens Verden)
Biksemad med laksBiksemad med laks
En lidt utraditionel biksemad bestående af kartofler, masser af grøntsager og stegt laks. Nem og superlækker biksemad serveret med et drys citronskal og krydret fraiche.(Karolines K√łkken)
Lammek√łlle fyldt med feta og friske krydderurter + tzatzikiLammek√łlle fyldt med feta og friske krydderurter + tzatziki
Lav nemt en hel lammek√łlle i ovn, som smager sk√łnt. L√¶kker opskrift, hvor b√•de lam, kartofler og tilbeh√łr skal i en gryde og passe sig selv i ovnen. Opskrift p√• lam med med l√¶kkert tilbeh√łr(Louiogbearnaisen)
Gr√¶ske k√łdspyd og r√•stegte timiankartoflerGr√¶ske k√łdspyd og r√•stegte timiankartofler
Gr√¶ske k√łdspyd eller lammefrikadeller og dertil r√•stegte spr√łde timiankartofler er et hit og nem hverdagsmad - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Moderne waldorfsalat med grillet flanksteak og saltkartoflerModerne waldorfsalat med grillet flanksteak og saltkartofler
Flanksteak er et smagfuldt stykke kød, der går rigtig godt i spænd med denne milde waldorfsalat med ingefær og frugt.(Karolines K√łkken)
Squashpande med √¶rter og l√łgSquashpande med √¶rter og l√łg
Hakkebøffer med grøntsager, kartofler og teriyakisauce er smagfuld hverdagsmad på kun 30 minutter.(Karolines K√łkken)
ChimichurriChimichurri
Chimichurri er en smuk grøn salsa, der stammer fra det sydamerikanske køkken. Salsaen smager fantastisk af krydderurter, hvidløg og eddike. Server chimichurrien til brød, ost, nye kartofler eller som en del af tilbehøret til en grillaften.(Karolines K√łkken)
Torsk og rejer med kartofler i gr√łn salsaTorsk og rejer med kartofler i gr√łn salsa
Lille sammenkogt kartoffelret serveret med store stegte rejer. Serveres som en del af flere tapas.(Karolines K√łkken)
Aloo gobi - Indisk ret med blomkål og kartoflerAloo gobi - Indisk ret med blomkål og kartofler
Aloo gobi er den lækreste vegetarret som virkelig mætter godt, samtidig så smager den himmelsk og så det også en SU-venlig ret(Madens Verden)
Hasselback kartoflerHasselback kartofler
Hasselbackkartofler er et skønt tilbehør til de fleste retter, og så smager kartoflerne himmelsk. Prøv dem til kylling. Uhm!(Karolines K√łkken)
Kogte kartofler - opskrift og tips til at koge kartoflerKogte kartofler - opskrift og tips til at koge kartofler
S√•dan koger du kartofler - her f√•r du mine bedste tips og tricks til at f√• l√¶kre m√łre kartofler som smager dejligt - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Kartoffelsalat opskrift med hjertesalat, tomat, ærter og peberfrugtKartoffelsalat opskrift med hjertesalat, tomat, ærter og peberfrugt
Se den bedste kartoffelsalat opskrift, hvor kartofler blandes med hjertesalat, tomat, √¶rter, peberfrugt og for√•rsl√łg. Og en god dressing.(Madens Verden)
Bagte kartofler - her f√•r du en sk√łn opskrift p√• bagte kartoflerBagte kartofler - her f√•r du en sk√łn opskrift p√• bagte kartofler
Bagte kartofler med hvidl√łgssm√łr er en klassiker og sk√łn til mange retter - her f√•r du bedste opskrift p√• bagte kartofler og bagekartofler(Valdemarsro)
Perlespelt og spidsk√•l - tilbeh√łr til b√łf eller koteletPerlespelt og spidsk√•l - tilbeh√łr til b√łf eller kotelet
Perlespelt og spidsk√•l passer perfekt sammen, s√• hvorfor ikke bruge dem som det sunde tilbeh√łr til b√łf eller kotelet. I stedet for kartofler.(Madens Verden)
Frittata opskrift - italiensk æggekage med kartoflerFrittata opskrift - italiensk æggekage med kartofler
Frittata opskrift: Pr√łv denne l√¶kre frittata, der er en italiensk √¶ggekage, som laves med kartofler, spinat, bacon, peberfrugt, l√łg og √¶g.(Madens Verden)
Spr√łde kartofler i fad med krydderurterSpr√łde kartofler i fad med krydderurter
Se hvordan du laver spr√łde kartofler i fad med krydderurter. En l√¶kker variant af de klassiske hasselback kartofler i ovn.(Madens Verden)
Kylling og kartofler i spinat/parmesansauceKylling og kartofler i spinat/parmesansauce
Nem opskrift med kylling p√• 30 minutter: Kylling og kartofler i samme pande med parmesan/spinatsauce er en l√¶kker og let hverdagsret til aftensmad, n√•r det skal v√¶re nemt, men stadig sundt. Lav hele kyllingretten i en pande og server med en gr√łn salat og groft br√łd - f√• den popul√¶re opskrift her(Louiogbearnaisen)
Sennepskartofler - opskrift på kartoffelbåde med sennepSennepskartofler - opskrift på kartoffelbåde med sennep
Her f√•r du min opskrift p√• sennepskartofler. Det er nemme og l√¶kre kartoffelb√•de, der vendes med sennep, og derefter bages spr√łde i ovnen.(Madens Verden)
Torskepakker med kryddersm√łr og nye kartofler Torskepakker med kryddersm√łr og nye kartofler
Torskepakker med kryddersmør og nye kartofler uhm.........! Du kan også bruge laks eller rødspætte.(Karolines K√łkken)
Kartofler i fad: Knuste bagekartofler med æbleeddike i ovnKartofler i fad: Knuste bagekartofler med æbleeddike i ovn
God opskrift på kartofler i fad, der samtidig er meget nem at lave. Kartoflerne mases og bages i ovnen med olivenolie og æbleeddike.(Madens Verden)
Indisk curry opskrift uden k√łd (vegetarret)Indisk curry opskrift uden k√łd (vegetarret)
Denne opskrift p√• indisk curry er helt uden k√łd, og derfor en sk√łn og l√¶kker vegetarret. Curryen er med kartofler og kidneyb√łnner, og er meget m√¶ttende.(Madens Verden)
Verdens bedste biksemad med spejlægVerdens bedste biksemad med spejlæg
Nem opskrift p√• biksemad med spejl√¶g, der laves med l√łg, kartofler og rester af k√łd. Med eller uden engelsk sauce. Opskrift med billeder.(Madens Verden)
M√łrbrad i fad med kartoffelbundM√łrbrad i fad med kartoffelbund
Mørbrad i fad, kan laves på mange måder. Her har vi lavet en variation hvor kartoflerne kommer med i fadet ind i ovnen.(Karolines K√łkken)
Ovnbagt s√łtunge med spinat og svampeOvnbagt s√łtunge med spinat og svampe
Middelhavs fiskeanretning med ostesauce - serveres med fine aspargeskartofler.(Karolines K√łkken)
Pommes Anna med timian og smeltet sm√łrPommes Anna med timian og smeltet sm√łr
Pommes Anna er en kartoffelret fra Frankrig, og den skal helst laves i god tid, s√• kartoflerne s√¶tter sig med det smeltede sm√łr.(Madens Verden)
Lammefilet med tapenade og lun salatLammefilet med tapenade og lun salat
Ovnstegte lammefileter vendt i ost og rosmarin med en salat af lune kartofler og solkyssede tomater.(Karolines K√łkken)
Fl√łdekartofler - Verdens bedsteFl√łdekartofler - Verdens bedste
Her f√•r du opskriften p√• intet mindre end verdens bedste fl√łdekartofler, hvor kartoflen er m√łr, fl√łden cremet og velsmagen helt i top.(Madsvin)
Kartoffelopskrifter - de bedste kartoffelretterKartoffelopskrifter - de bedste kartoffelretter
Her er de bedste kartoffelopskrifter samlet, så du nemt finder frem til lækre kartoffelretter. For kartofler er stadig en utrolig populær spise i Danmark.(Madens Verden)
Fetakartofler - opskrift med persille, feta og hvidl√łgFetakartofler - opskrift med persille, feta og hvidl√łg
Fetakartofler er dejligt tilbeh√łr. Og s√• er det nemt at lave: Kartofler i ovn og derefter drysses fetablandingen ud over de spr√łde kartofler.(Madens Verden)
Andesteg med svesker og brunede kartoflerAndesteg med svesker og brunede kartofler
Opskrift p√• den m√łreste andesteg med svesker og brunede kartofler. Andestegen giver samtidig en fantastisk sovs, som aldrig sl√•r fejl.(Madens Verden)
Tortilla med grove gr√łntsagerTortilla med grove gr√łntsager
Den spanske tortilla er en herlig æggekage med fyld, fx kartofler. Vi har valgt at prøve med rodfrugter.(Karolines K√łkken)
Små bagte kartoflerSmå bagte kartofler
Små bagte kartofler er det perfekte tilbehør til roastbeef og chateaubriand. Opskriften er hurtig og nem. Prøv den her!(Karolines K√łkken)
Kylling med gr√łnt og kartofler i fadKylling med gr√łnt og kartofler i fad
En nem og l√¶kker ret - pr√łv denne opskrift p√• kylling med gr√łnt og kartofler. Med en frisk creme fraiche dressing smager den sk√łnt!(Madens Verden)
Rosastegt skinkeculotteRosastegt skinkeculotte
Opskriften på rosastegt skinkeculotte har det hele. Lækkert kød, velsmagende brun sauce, dejlige ovnkartofler og smagsfyldt kryddersmør! Prøv den!(Karolines K√łkken)
Små bagte kartofler og wokstrimler Små bagte kartofler og wokstrimler
Dejlig ret som hele familien vil synes om.(Karolines K√łkken)
Tortilla med tomatsalatTortilla med tomatsalat
En dejlig fyldig tortilla æggekage med hele, stegte kartofler og soltørret tomat, som giver ekstra smag. Og en ny variant af en tomatsalat - nu med tørret abrikos.(Karolines K√łkken)
Ovnstegte persillekartofler (bages 30 minutter ved 210 grader)Ovnstegte persillekartofler (bages 30 minutter ved 210 grader)
Se hvordan du laver de bedste ovnstegte persillekartofler. Kartoflerne passer perfekt til frikadeller i ovn og mange andre retter med k√łd.(Madens Verden)
R√łsti med kartofler og persiller√łdder p√• pande og i ovnR√łsti med kartofler og persiller√łdder p√• pande og i ovn
R√łsti laves normalt af kartofler og l√łg, men her har jeg tilsat lidt persillerod. R√łstierne brunes f√łrst p√• panden, hvorefter de steges f√¶rdige i ovnen.(Madens Verden)
Kartoffelmos - opskrift på lækker mos med kartoflerKartoffelmos - opskrift på lækker mos med kartofler
Opskrift p√• verdens bedste kartoffelmos, der kan laves i gryde eller som bagt mos i ovn. Se ogs√• opskrift med √¶g, fl√łde og andre varianter.(Madens Verden)
Kold krydret gr√łntsagssauceKold krydret gr√łntsagssauce
Denne cremede grøntsagssovs passer til alt slags fisk. Serveres med kartofler og dampet spidskål - mmm det er grønt og skønt!(Karolines K√łkken)
Lammek√łlle med fl√łdekartofler Lammek√łlle med fl√łdekartofler
Lammekølle er et lækkert stykke kød til både hverdag og fest. Stegt lammekølle med flødekartofler, serveres med f.eks. flødekartofler og tomatsalat.(Karolines K√łkken)
S√łde kartoffelfritter i ovn - opskrift p√• sweet potato friesS√łde kartoffelfritter i ovn - opskrift p√• sweet potato fries
Se her hvordan du laver s√łde kartoffelfritter, ogs√• kaldet sweet potato fries. En nem opskrift med s√łde kartofler i ovn, og de anvendes som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Gr√¶sk farsbr√łd - nem opskrift med feta og gr√łntsagerGr√¶sk farsbr√łd - nem opskrift med feta og gr√łntsager
Gr√¶sk farsbr√łd er en nem ret til aftensmad med inspiration fra Gr√¶kenland. Farsbr√łdet er bla. med gr√łntsager og feta, Her lavet i fad med kartofler.(Madens Verden)
M√łrbradb√łffer med salattoppingM√łrbradb√łffer med salattopping
Små spæde salater, grønne asparges, æble og koriander med det salte tvist fra salatosten........tilsammen en skøn salat til de stegte mørbradbøffer og kartoflerne.(Karolines K√łkken)
Lammekoteletter med kartofler og ostedrysLammekoteletter med kartofler og ostedrys
Gode lammesteaks serveret med frisk salat, kartoffelbåde og lækkert drys af krydderurter og salt hvid ost.(Karolines K√łkken)
Pizzaer med kartofler og blommerPizzaer med kartofler og blommer
Prøv denne lækre, lidt anderledes pizza. Blommerne klæder de to slags smeltede ost rigtig flot.(Karolines K√łkken)
Pizza med kartofler, gr√łn pesto og laksPizza med kartofler, gr√łn pesto og laks
Hjemmelavet pizza med kartofler, gr√łn pesto og laks smager fantastisk. Opskrift med ideer til l√¶kker og frisk topping fyld, som giver en let pizza(Louiogbearnaisen)
M√łrbradgryde - med mere gr√łntM√łrbradgryde - med mere gr√łnt
Mørbradgryde er en klassiker i mange hjem. Her får du den klassiske mørbradgryde, hvor vi har skruet op for grøntsagerne og ned for kødet. Denne mørbradgryde serverer vi med knuste kartofler.(Karolines K√łkken)
Ristede aspargeskartofler med persille - opskrift fra Guffeliguf.dkRistede aspargeskartofler med persille - opskrift fra Guffeliguf.dk
Her er fremgangsm√•den til tilberedning af ristede aspargeskartofler p√• panden. De pandestegte persillekartofler er godt tilbeh√łr.(Madens Verden)
Kartoffelroulade med mos og persillepestoKartoffelroulade med mos og persillepesto
Kartoffelroulade med persillepesto er en nem opskrift p√• tilbeh√łr med kartofler. Rouladen laves med kartoffelmos og persillepesto. Kan laves dagen f√łr.(Madens Verden)
LammeragoutLammeragout
Denne opskrift på lammeragout er nordisk inspireret og smager himmelsk. Lækker lammebov, nye kartofler, majroer og ærter gør denne ret til noget lidt ud over det sædvanlige.(Karolines K√łkken)
Lammeryg og salat med fl√łdemarinadeLammeryg og salat med fl√łdemarinade
Lækker, nordisk inspireret opskrift med velsmagende lammeryg. Kødets gode smag, suppleres af en dejlig salat med kartofler vendt i en cremet flødemarinade.(Karolines K√łkken)
Blomkålscurry Blomkålscurry
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt salatost.(Karolines K√łkken)
Bagekartofler - bagte kartofler uden s√łlvpapirBagekartofler - bagte kartofler uden s√łlvpapir
Se her hvordan du laver de bedste bagekartofler uden s√łlvpapir. Se ogs√• opskrift p√• bagte kartofler med ost, bacon, fyld eller i mikroovn.(Madens Verden)
Blomkålscurry med paneerBlomkålscurry med paneer
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt paneer.(Karolines K√łkken)
R√łsti med 2 slags kartoflerR√łsti med 2 slags kartofler
Røstien kan spises til alverdens kød. Eller du kan servere den til en god suppe i stedet for brødet.(Karolines K√łkken)
Kartoffelbåde med timian og groft salt (i ovn)Kartoffelbåde med timian og groft salt (i ovn)
Kartoffelbåde med timian og groft salt kender du måske fra cafeerne, hvor er de populære. Sådan laver du kartoflerne selv, og det tager cirka 45 minutter i ovnen.(Madens Verden)
Jordskokpuré med kantareller, æble og baconJordskokpuré med kantareller, æble og bacon
Skøn efterårsret, der minder om æbleflæsk. Bløde løg, stegte æbler og sprødstegt bacon på toppen af en puré af jordskokker og kartofler. Velbekomme!(Karolines K√łkken)
Ovnr√łsti med tomat og kalkunOvnr√łsti med tomat og kalkun
Er du glad for kartofler stegt i ovnen, så prøv denne opskrift - den er både flot, sprød og lækker.(Karolines K√łkken)
Braiserede svinekæber i portvin med knuste kartoflerBraiserede svinekæber i portvin med knuste kartofler
Braiserede svinekæber i portvin er den rene nydelse. Her får du kokken Ann Krohn Hansens egen opskrift på en ret, der egner sig fortrinlig som weekendmad(Madens Verden)
Stegt lever med kaperssauceStegt lever med kaperssauce
Stegt kalvelever når det er bedst. Helt enkelt - stegt i skiver og serveret med kogte kartofler og kaperssauce.(Karolines K√łkken)
Gratineret skinkemignon med pestokartoflerGratineret skinkemignon med pestokartofler
Pestokartoflerne kan du bruge i alle mulige sammenhænge: Til frikadeller, koteletter, kyllingefileter o.m.m.(Karolines K√łkken)
Sommergryde med kylling, nye kartofler og aspargesSommergryde med kylling, nye kartofler og asparges
Her får du min opskrift på en sommergryde, der laves med kylling, nye kartofler og asparges. Du kan lave sommergryden på ca. 30 minutter, og den er nem.(Madens Verden)
Lammekrone med ovnbagte rosmarin kartoflerLammekrone med ovnbagte rosmarin kartofler
Sm√łrm√łrt lammek√łd i denne opskrift med lammekrone og rosmarin kartofler, som passer helt perfekt til den l√¶kre p√•skemiddag - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Ovnstegte fiskefileterOvnstegte fiskefileter
Rugmelspanerede ovnstegte fiskefileter serveret med ovnbagte kartofler, ærter og hjemmelavet remoulade. (Karolines K√łkken)
Brunede kartofler opskrift - Sådan bliver de perfekte hver gangBrunede kartofler opskrift - Sådan bliver de perfekte hver gang
Til juleaften skal der nydes brunede kartofler. Med denne opskrift får du perfekte brunede kartofler hver gang. → Se opskrift i tekst og billeder her(Madsvin)
Nem suppe med gulerod, blomkål og kartoflerNem suppe med gulerod, blomkål og kartofler
Her f√•r du min opskrift p√• en nem suppe med masser af gr√łntsager. Suppen er lavet af blomk√•l, kartofler, guler√łdder og Herbamare urtebouillon.(Madens Verden)
Kartoffelkage med bacon (luksus fl√łdekartofler)Kartoffelkage med bacon (luksus fl√łdekartofler)
Min opskrift p√• kartoffelkage med bacon, og det er i virkeligheden en luksus udgave af fl√łdekartofler. Kartoffelkagen bruges som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Kartofler og guler√łdder i pakke med hvidl√łgssm√łrKartofler og guler√łdder i pakke med hvidl√łgssm√łr
Se opskrift p√• kartofler og guler√łdder i pakke med hvidl√łgssm√łr, hvor gr√łntsagerne pakkes ind, og grilles f√¶rdige ved indirekte varme.(Madens Verden)
Ovnstegt sild med rabarber og æblerOvnstegt sild med rabarber og æbler
Pr√łv denne utroligt nemme opskrift p√• l√¶kker ovnstegt sild med syrlige rabarber, s√łde √¶bler og kogte kartofler - det smager fantastisk!(Madens Verden)
Culottesteg i fad på bund af kartofler og fennikelCulottesteg i fad på bund af kartofler og fennikel
Her er min opskrift på culottesteg i fad, der nemt laves i ovnen. Det er en culotte, der tilberedes på bund af bla. kartofler og fennikel. God gæstemad.(Madens Verden)
Græske kartofler - nemme kartofler i ovnGræske kartofler - nemme kartofler i ovn
Her f√•r du min opskrift p√• gr√¶ske kartofler. Det er sm√• kartofler, som bages i et fad i ovnen sammen med bla. olivenolie, citron og timian. Nemt tilbeh√łr.(Madens Verden)
Grillede fiskespyd med gr√łn salatGrillede fiskespyd med gr√łn salat
Der er marinerede kinarejer og rødfiskefiletter på disse fine spyd. Grill dem i ovnen og server med brød eller små nye kartofler.(Karolines K√łkken)
Grillet b√łf med hasselback kartoflerGrillet b√łf med hasselback kartofler
Man bliver sulten allerede blot ved tanken om en grillet b√łf med hasselback kartofler, og her er opskriften p√• de l√¶kre ret.(Madens Verden)
Saltbagte kartofler i ovn - den bedste opskriftSaltbagte kartofler i ovn - den bedste opskrift
Her f√•r du den bedste opskrift p√• saltbagte kartofler. Kartoflerne bliver ikke for saltede, men er perfekte som tilbeh√łr til retter med k√łd. Nemme at lave.(Madens Verden)
Korianderkylling med karrykartoflerKorianderkylling med karrykartofler
Små kartofler i cremet karrysauce og med et drys af limeskal. Perfekte til den stegte kylling, korianderen og tomaterne.....friskt og dejligt.(Karolines K√łkken)
Fantastiske Fl√łdekartofler med 2 slags ost og baconFantastiske Fl√łdekartofler med 2 slags ost og bacon
Torsdag p√• GM-Headquarters - eller med andre ord I Webmasterens k√łkken jammer vi lidt omkring kommende opskrifter, da jeg pludselig n√¶vner, at den st√•r p√• fl√łdestuvede kartofler til n√¶stkommende familiefest. Det hedder fl√łdekartofler tordner Webmasteren! Derefter(Gastromand.dk)
Grillede gr√łntsager til skinkemignon og citronhytteostGrillede gr√łntsager til skinkemignon og citronhytteost
Nye kartofler sammen med grillede grøntsager og en dejlig skinkemignon. Det hele bundet fint sammen af den letkrydrede hytteost med citron.(Karolines K√łkken)
Helstegt oksefilet med ristede kartofler og kold bearnaiseHelstegt oksefilet med ristede kartofler og kold bearnaise
Lækkert rødt oksekød med tilbehør af bl.a. en cremet, kold bearnaise. Super dejlig middag til mange - og nem at gå til, da det meste kan gøres klar i forvejen.(Karolines K√łkken)
Juleskinke med sennepsgratineringJuleskinke med sennepsgratinering
Kombinationen af skinke og sennep er skøn - server den med hvidkålssalat eller stuvet grønkål og brune kartofler.(Karolines K√łkken)
Pommes frites stegt i fritureoliePommes frites stegt i fritureolie
Opskrift p√• pommes frites stegt i fritureolie i gryde. Bagekartofler sk√¶res i st√¶nger, og steges spr√łde i olien over to omgange.(Madens Verden)
Nakkesteg i ovn med hvidl√łg og kartofler i fadNakkesteg i ovn med hvidl√łg og kartofler i fad
Her kan du se hvordan man laver en virkelig l√¶kker nakkesteg i ovn med hvidl√łg og kartofler i fad. Retten laves samlet, og steges i ovnen.(Madens Verden)
Hjemmelavet kartoffelsalat - den eneste opskrift du beh√łverHjemmelavet kartoffelsalat - den eneste opskrift du beh√łver
Vi danskere elsker kartofler i alle afskygninger og kold kartoffelsalat er ingen undtagelse. Denne misforst√•ede og mishandlede ret er vel et lige s√• fast indslag til de danske grillmiddage, som kartoflerne i de f√¶rdigk√łbte salater(Gastromand.dk)
FiskefrikadellerFiskefrikadeller
Fiskefrikadeller er en klassiker. Disse er lavet med torsk, men sejfilet og laks eller en blanding heraf kan også fint bruges. Spis fiskefrikadellerne med remouladesauce, råkost og og rugbrød eller kogte kartofler.(Karolines K√łkken)
Hvidkålssuppe - cremet suppe med hvidkålHvidkålssuppe - cremet suppe med hvidkål
Hvidk√•lssuppe er en cremet suppe, der laves med hvidk√•l, kartofler og porre. Hvidk√•lssuppen blendes med lidt fl√łde og serveres med spr√łde bacontren og hakket persille.(Madens Verden)
Stuvede kartofler - nem opskrift på kartofler i hvid sovsStuvede kartofler - nem opskrift på kartofler i hvid sovs
Sådan laver du nemt stuvede kartofler, der er klassisk mormormad. Det er kogte kartofler, der vendes i en hvid sovs, og de er nemme at lave.(Madens Verden)
Grillede halve kartoflerGrillede halve kartofler
Grillede halve kartofler med cremefraichedressing er nemt tilbehør til fx en god grillet bøf, grillede grøntsager eller en sprød salat.(Karolines K√łkken)
Langtidsstegt lammek√łlle i ovn med ostegratinerede kartoflerLangtidsstegt lammek√łlle i ovn med ostegratinerede kartofler
Langtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartofler er nemt og lækkert. Kødet bliver mørt og lækkert, når det bliver langtidsstegt(Karolines K√łkken)
Brasede kartofler - sådan laves de bedste brasekartoflerBrasede kartofler - sådan laves de bedste brasekartofler
Brasede kartofler kan være drilske at lave, men med denne opskrift bliver de perfekte. Jeg bruger bagekartofler til brasede kartofler.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes