Vi fandt 18 opskrifter med søgeordet ribeye:
Ribeye på gasgrill: Sådan griller du bøffen perfektRibeye på gasgrill: Sådan griller du bøffen perfekt
Ribeye på gasgrill er den bedste bøf! Fedtmarmoreringen er helt perfekt til at grille en mør bøf, og du skal vende bøffen ofte under turen på grillen. Opskrift med video.(Madens Verden)
Grillet ribeye med asparges svøbt i skinkeGrillet ribeye med asparges svøbt i skinke
Se her hvordan du laver grillet ribeye med asparges svøbt i skinke. Den fedtmarmorerede ribeye krydres med engelsk sauce.(Madens Verden)
Grillet ribeye med aspargeskartofler og sauterede grøntsagerGrillet ribeye med aspargeskartofler og sauterede grøntsager
Grillet ribeye er noget af det bedste oksekød man kan få. Med en perfekt marmorering bliver en ribeye altid mør uden at blive tør. Her grillet på gasgrill. (Madens Verden)
Ribeye, smørstegt champignon, trøffel og knust kartoffelRibeye, smørstegt champignon, trøffel og knust kartoffel
Ribeye er en fantastisk udskæring, som er dejligt mør og fuld af smag. Jeg valgte denne gang at toppe ribeyen med champignon og friskrevet trøffel.(Madsvin)
Bøf med sennepssovs og lun tomat- og bønnesalatBøf med sennepssovs og lun tomat- og bønnesalat
Bøf med sennepssovs tilberedes af ribeye, der pandesteges ved høj varme. Derefter koges panden af med whisky, fond, fløde og sennep.(Madens Verden)
Ribeye steaks og mangosalsaRibeye steaks og mangosalsa
Steaks på panden, kartofler i ovnen og din yndlingssauce i gryden. Lav mangosalsaen og vupti du har en lækker middag!(Karolines Køkken)
Ribeye-steaks med grillede grøntsagerRibeye-steaks med grillede grøntsager
Store lækre bøffer og grillede saftige grøntsager. Serveret med en kold barbecuedressing som dip - grillmad når det er bedst.(Karolines Køkken)
Gourmetsaltet ribeye på gasgrill eller kuglegrillGourmetsaltet ribeye på gasgrill eller kuglegrill
Gourmetsaltet ribeye er noget af det lækreste oksekød, som du kan smide på grillen. Her kan du se hvordan du bedst griller en 300 gram stor ribeye.(Madens Verden)
Panerede kartoffelbåde i ovn med ribeye steakPanerede kartoffelbåde i ovn med ribeye steak
Panerede kartoffelbåde i ovn er super sprødt tilbehør til en ribeye steak, og de panerede kartofler er meget nemme at lave.(Madens Verden)
Ribeye på grill - med Colmans sennepspulverRibeye på grill - med Colmans sennepspulver
Ribeye på grill er garanti for den møreste bøf. Jeg har gourmetsaltet en krogmodnet ribeye, og grillet den med Colmans sennepspulver i en Weber Q3200.(Madens Verden)
Grillet Surf ‘n’ Turf – Tomahawk styleGrillet Surf ‘n’ Turf – Tomahawk style
Et par frisk limfjordshummere og et par 1 kg Tomahawk Ribeye steaks er faktisk det grundlæggende du skal have for at lave Den Ultimative Surf N Turf. Hvis du her i sommeren skal brænde lidt(Gastromand.dk)
Ribeye sous vide - opskrift på bøf med tid og temperaturRibeye sous vide - opskrift på bøf med tid og temperatur
Ribeye sous vide er en stensikker metode til at lave de møreste bøffer. Med korrekt temperatur og stegetid på bøffer og steaks, så bøffen aldrig bliver tør!(Madens Verden)
Smørstegt ribeye med bådkartofler og spidskålssalatSmørstegt ribeye med bådkartofler og spidskålssalat
Se den lækre opskrift på smørstegt ribeye med bådkartofler, hvor både bøf og kartoffelbåde tilberedes med hvidløg.(Madens Verden)
Ribeye bøf med kartoffel og blomkålsmosRibeye bøf med kartoffel og blomkålsmos
Se hvordan du tilbereder den perfekte ribeye bøf, og hvordan du laver lækkert tilbehør med kartoffel og blomkålsmos.(Madens Verden)
Ribeye steak med Pommes Anna og pebersauceRibeye steak med Pommes Anna og pebersauce
Ribeye steak er en fantastisk bøf, som kan serveres med Pommes Anna og en god pebersauce. Stegetiden er 2-3 minutter på hver side - på grill eller pande.(Madens Verden)
Ribeye med bagte løg og hjertesalatRibeye med bagte løg og hjertesalat
Her får du opskriften på en mør ribeye med bagte løg og hjertesalat, som er en ret, der kan laves på en god halv times tid.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes