Vi fandt 135 opskrifter med søgeordet rabarber t:
Hjemmelavet rabarbersaft – perfekt til drinks og cocktailsHjemmelavet rabarbersaft – perfekt til drinks og cocktails
Hjemmelavet rabarbersaft er et musthave i mit køleskab om sommeren. Prøv den i drinks og cocktails. Opskrift på rabarbersaft med kun 3 ingredienser.(Louiogbearnaisen)
Rabarber- og jordbærsorbetRabarber- og jordbærsorbet
Med en ismaskine kan du nemt forvandle sommerens lækre rabarber og jordbær til en skøn læskende sorbet. Sorbeten kan også tilberedes med frossen frugt. (Karolines Køkken)
Rabarber, mynteflødeskum og sprødt drysRabarber, mynteflødeskum og sprødt drys
En frisk og skøn dessert hvor de syrlige rabarber møder det søde mynteflødeskum og hvor det bløde flødeskum får kontrast af det sprøde, bagte drys.(Karolines Køkken)
Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonDampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen med(Gastromand.dk)
RabarberchutneyRabarberchutney
Server denne spicy rabarberchutney lun eller kold til fx et stykke kylling.(Karolines Køkken)
Rabarbertærte i springform med kanelRabarbertærte i springform med kanel
Den bedste opskrift på rabarbertærte i springform. Med rabarber og kanel, og rabarbertærten serveres med flødeskum eller creme fraiche.(Madens Verden)
Rabarbercrumble med vaniljesauceRabarbercrumble med vaniljesauce
Rabarbercrumble - en simpel dessert hvor rabarbernes syre får skønt modspil af sød vaniljesauce og sprød crumble på toppen. (Karolines Køkken)
RabarberdessertRabarberdessert
Byd foråret indenfor med en ægte forårsbebuder. Bagte rabarber, syrnet fløde og sprødt drys - en nem og super lækker dessert. (Karolines Køkken)
Yoghurtis med rabarber og chokoladeYoghurtis med rabarber og chokolade
Opkrift på nem yoghurt is uden ismaskine(Louiogbearnaisen)
RabarbergrødRabarbergrød
Rabarbergrød er en let og smagfuld sommergrød. Find den nemme opskrift på rabarbergrød her og nyd din sommer. (Karolines Køkken)
RabarberkageRabarberkage
Rabarberkage er en sommerklassiker. Prøv denne lækre rabarberkage - og inviter på kaffe og skøn rabarberkage.(Karolines Køkken)
Flødeostekage med rabarberFlødeostekage med rabarber
Dekorativ version af den klassiske ostekage. Chokoladen i bunden lækkert!(Karolines Køkken)
Rabarberkage i bradepandeRabarberkage i bradepande
En superlækker og frisk rabarberkage i bradepande. Nemt med en rabarberkage i bradepande, hvis du bager til mange. Vi serverer rabarberkagen i bradepande med flødeskum til.(Karolines Køkken)
Rabarberkoldskål med lakridsRabarberkoldskål med lakrids
Skøn sommerdessert med et strejf af lakrids som får et syrligt modspil fra rabarber.(Karolines Køkken)
RabarberkompotRabarberkompot
Smuk og nem rabarberkompot af de dejlige søde, syrlige rabarber. Brug den som tilbehør eller dessert. Prøv den her. (Karolines Køkken)
RabarberkyllingRabarberkylling
En dejlig og anderledes måde at bruge sæsonens smukke rabarber. Rabarberne giver retten et godt syrligt modspil til flødesaucen.(Karolines Køkken)
RabarbermarmeladeRabarbermarmelade
Nem og hurtig opskrift på en dejlig nordisk-inspirereret rabarbermarmelade. Marmeladen smager lækkert - prøv den.(Karolines Køkken)
Rabarbermousse på sprød kiksebundRabarbermousse på sprød kiksebund
Blød rabarbermousse på knasende sprød kiksebund. En imponerende dessert som kan laves i god tid - og serveres direkte fra køleskabet!(Karolines Køkken)
Rabarbermuffins - 12 luftige muffins med rabarberRabarbermuffins - 12 luftige muffins med rabarber
Her får du opskriften på verdens bedste rabarbermuffins, der både er luftige og nemme at bage. Stykker af rabarber kommes direkte i dejen og bages 20 min.(Madens Verden)
Rabarbermuffins med hvid chokolade og mandlerRabarbermuffins med hvid chokolade og mandler
Lækre og luftige rabarbermuffins med hvid chokolade, der får munden til at løbe i vand. Se den lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
Rabarberparfait med kanelmandlerRabarberparfait med kanelmandler
Med denne opskrift på rabarberparfait med kanelmandler er du sikret en forrygende hjemmelavet is. Rabarberens syrlighed er perfekt i is.(Karolines Køkken)
RabarbersaftRabarbersaft
Leder du efter en skøn hjemmelavet saft? Prøv vores lækre opskrift på Rabarbersaft - det er et garanteret hit! Uhm!(Karolines Køkken)
Rabarbersuppe med hindbærRabarbersuppe med hindbær
Smuk og aromatisk rabarbersuppe, der er indbegrebet af dansk forår og tidlig sommer, hvor de første rabarber titter op af jorden.(Karolines Køkken)
Rabarberkage med mandlerRabarberkage med mandler
Saftig rabarberkage med mandelmel. Bag en nem og lækker rabarberkage, som holder sig saftig. Få opskrift på den friske rabarberkage her >>(Louiogbearnaisen)
RabarbertærteRabarbertærte
En virkelig nem tærte uden bund, men med sprød tærtedej i siden og på toppen af tærten. Server den med iskoldt flødeskum - mums! Tærten kan også tilberedes med andre typer frugt, fx æble, pære, blommer eller bær.(Karolines Køkken)
Rabarbertærte med marcipanRabarbertærte med marcipan
Rabarbertærte med sprød bund og fyld af marcipan. Rabarbernes syre og marcipanens sødme gør denne tærte til et smagfuldt indslag på kagebordet! (Karolines Køkken)
Rabarbertærte med marengsRabarbertærte med marengs
Smag på foråret med denne lækre rabarbertærte. Rabarbernes syrlige smag, harmonerer godt med den søde marengs. (Karolines Køkken)
RabarbercrumbleRabarbercrumble
Nem og lækker rabarbercrumble, som du hurtig kan bage. Opskrift med friske rabarber og sprød smuldredej med havregryn, som er ...(Louiogbearnaisen)
Rabarbertærte med smuldredejRabarbertærte med smuldredej
Den lækre rabarbertærte med smuldredej er utrolig nem at lave & kan serveres med iskold creme fraiche. Se mere her. (Karolines Køkken)
RabarbertrifliRabarbertrifli
De nemme rabarbertrifli med letknuste makroner er en fantastisk dessert at nyde i solen. Se opskriften her. (Karolines Køkken)
Sådan laver du rabarber kompot til is og kagerSådan laver du rabarber kompot til is og kager
Her er opskriften på den bedste rabarber kompot, der koges ind med rørsukker og vanilje. En dansk klassiker, der er perfekt til is og kage.(Madens Verden)
Roulade med rabarberkompot og marengsRoulade med rabarberkompot og marengs
Brug rabarber i en nem og lækker marengs roulade med hjemmelavet rabarberkompot og mascparone flødeskum. Skøn opskrift på en frisk rabarberkage(Louiogbearnaisen)
Opskrift på indbagt rabarberkompot med butterdejOpskrift på indbagt rabarberkompot med butterdej
Her er en nem opskrift på indbagt rabarberkompot, der laves i små skåle med butterdej som låg. En god og lækker dessert.(Madens Verden)
Hjemmelavet iste med rabarber, ingefær og økocitronHjemmelavet iste med rabarber, ingefær og økocitron
Hjemmelavet iste er en skøn og læskende drik i sommervarmen. Her får du en let og lækker opskrift på hjemmelavet iste med rabarber, ingefær og citron.(Madsvin)
Rabarber med marengs - nem dessert i grill eller ovnRabarber med marengs - nem dessert i grill eller ovn
Her er opskriften på nemme rabarber med marengs, der er en hurtig og lækker dessert. Rabarber laves i små skåle med marengs på toppen.(Madens Verden)
RabarberkompotRabarberkompot
Lav hurtigt og nemt en velsmagende rabarberkompot selv - kompot bruges som tilbehør til mange retter og denne opskrift smager dejligt(Valdemarsro)
Rabarber crumbleRabarber crumble
Rabarbercrumble med sprød havregrynsknas er en lækker, nem og hurtigt bagt kage som smager af sommer og solskin - få opskriften her(Valdemarsro)
Rabarbersuppe med jordbærRabarbersuppe med jordbær
Rabarbersuppe serveret med jordbær, vaniljeis og mynteblade er en lækker dessert som hitter stort til hverdag og fest - få opskriften(Valdemarsro)
Rabarber mojito - opskrift med eller uden alkoholRabarber mojito - opskrift med eller uden alkohol
Her får du min bedste opskrift på rabarber mojito, der laves med rabarbersaft. Mojitoen er med rom, men du kan også lave en rabarbermojito uden alkohol.(Madens Verden)
Hvidvin med rabarber med masser af is og mynteHvidvin med rabarber med masser af is og mynte
Hvidvin med rabarber er en nem og lækker drink, der laves med kold hvidvin og rabarbersaft. God som aperitif eller velkomstdrink. Pyntes med frisk mynte.(Madens Verden)
Cannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonCannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
3. og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen(Gastromand.dk)
Hjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinksHjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinks
Det er nemt at lave din egen snaps. Lav selv en frisk sommer snaps med rabarber, stikkelsbær eller lime og mynte. Brug din snaps i drinks og cocktails(Louiogbearnaisen)
Rabarber & Hyldeblomst cocktail med basilikumRabarber & Hyldeblomst cocktail med basilikum
Opskrift på en skøn og sommerlækker cocktail med rabarber og hyldeblomst - nem og smuk drink til en sommeraften i haven - få opskriften her(Valdemarsro)
Koldskål uden æg - nem opskrift på 5 minutterKoldskål uden æg - nem opskrift på 5 minutter
En opskrift på nem koldskål uden æg, hvor koldskålen laves med tykmælk og kærnemælk. Pyntes med jordbær- og rabarbersaft og en god mandelrasp.(Madens Verden)
Rabarberkage med crumble på toppenRabarberkage med crumble på toppen
Opskrift på virkelig lækker og saftig rabarberkage med sprød crumble på toppen - nem og enkel opskrift på den bedste kage med rabarber(Valdemarsro)
Madsvins French 75: Sommercocktail med Champagne, rabarber og ginMadsvins French 75: Sommercocktail med Champagne, rabarber og gin
Johan giver den klassiske French 75 er sæsonbetonet twist, og tilfører rabarber samt lokal gin i denne skønne sommercocktail. Se opskriften her.(Madsvin)
RabarbersorbetRabarbersorbet
Sommerfin og pink lækker rabarbersorbet med vanilje og super skøn smag - intens rabarbersmag og perfekt sommerdessert - få opskrift her(Valdemarsro)
De bedste opskrifter på muffins i alfabetisk rækkeDe bedste opskrifter på muffins i alfabetisk række
Her finder du alle de bedste opskrifter på muffins, og det er alt fra chokolademuffins og rabarbermuffins til muffins med Daim eller Nutella.(Madens Verden)
Lækker rabarberkage med kanelLækker rabarberkage med kanel
Rabarberkage? Det her er simpelthen den bedste rabarberkage vi nogensinde har smagt. Og bagt. Tilmed er den nem at gå til, så kagen er super til en kop frisklavet kaffe.(Madens Verden)
Rabarbertærte - nem kage med kanel og marcipanRabarbertærte - nem kage med kanel og marcipan
Rabarbertærte: Her er opskriften på en meget nem rabarbertærte med friske rabarber, kanel og marcipan. En virkelig dejlig kage.(Madens Verden)
Is med rabarber og crumbleIs med rabarber og crumble
Hjemmelavet is på kondenseret mælk er lækkert og kan laves uden ismaskine. Lav fx en nem opskrift på super cremet fløde is med rabarber og crumble.(Louiogbearnaisen)
RabarbermuffinsRabarbermuffins
Prøv disse lækre rabarbermuffins som smager skønt og har en saftig krumme - opskriften er helt perfekt til rabarbersæson og nem at lave(Valdemarsro)
Rabarberstang - nem kringle med rabarberkompotRabarberstang - nem kringle med rabarberkompot
Rabarberstang er en lækker kringle med rabarberkompot. En gammeldags gærkringle med rabarber, creme og remonce. Stængerne kan sagtens fryses ned.(Madens Verden)
Gammeldags bradepandekage med æbler og kanelGammeldags bradepandekage med æbler og kanel
Her får du Danmarks bedste opskrift på en gammeldags bradepandekage med æbler. Men se også hvordan den laves med kakao, rabarber eller pærer.(Madens Verden)
Trifli med jordbær og rabarberTrifli med jordbær og rabarber
  Ligeså godt som gammeldags æblekage er, ligeså god er den med rabarber/jordbær. Min udgave af kagen er altid med ristede gryn, nødder, mandler sødet med lidt makroner, da jeg syntes at konsistens med mere bid og knas fungerer bedre en rasp. Derudover bliver kagen mindre sød og uden flødeskum, men med lidt græsk yoghurt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Tærte med rabarber og bærTærte med rabarber og bær
En skøn rabarbertærte i kombination med friske blåbær og kardemomme. Tærten har en sprød kant og blød bund, og smager dejlig med fx vaniljesauce, cremefraiche eller is.(Karolines Køkken)
Verdens bedste rabarbertærte (med smuldredej)Verdens bedste rabarbertærte (med smuldredej)
Opskrift på verdens bedste rabarbertærte, der bages med en lækker smuldredej. Tærten laves i en springform, og bliver super lækker.(Madens Verden)
Tærte med rabarber - opskrift med mørdej og mazarinTærte med rabarber - opskrift med mørdej og mazarin
Tærte med rabarber laves med friske rabarber, en nem mørdej og lækker mazarinmasse. Min opskrift på rabarbertærte, som du nemt kan lave.(Madens Verden)
RabarbercrumbleRabarbercrumble
Nem og lækker rabarbercrumble, som du hurtig kan bage. Opskrift med friske rabarber og sprød smuldredej med havregryn, som er ...(Louiogbearnaisen)
Desserttykmælk med rabarberDesserttykmælk med rabarber
Lækker desserttykmælk - der gør sig godt som en dessert eller på brunchbordet(Karolines Køkken)
Marcipanstang med rabarber og cremefyldMarcipanstang med rabarber og cremefyld
Min bedste opskrift på marcipanstang med rabarber, og kagen er nem at bage. Opskriften giver to marcipanstænger, der er lækre og nemme kager til kaffen.(Madens Verden)
RabarbercurdRabarbercurd
Lemoncurd smager fantastisk på nybagte scones - prøv rabarbercurd og en skefuld letpiske flødeskum. Find opskriften på den hjemmelavede curd her.(Louiogbearnaisen)
Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstopRabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop
Hurra for rabarber! Jeg er gået lidt i selvsving over de fine stængler og da en kagemulighed bød sig i sidste uge, ja, så slog rabarberne til igen! Jeg kan uden tvivl sige, at det  til dato er den allerbedste rabarberkage jeg har bagt. Og så kan jeg desværre ikke engang tage æren for opskriften...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hvid chokoladebrownie (blondie) med rabarberHvid chokoladebrownie (blondie) med rabarber
Hvid chokoladebrownie med rabarber er en nem opskrift på en hvid chokoladekage af den gode slags. Med masser af chokoladesmag mixet med syrlige rabarber.(Madens Verden)
Cremelinser med rabarber og nem kagecremeCremelinser med rabarber og nem kagecreme
Cremelinser med rabarber er en lækker og nem opskrift, hvor den søde kagecreme får et let og syrligt modspil fra de friske rabarber. Super lækker kage.(Madens Verden)
Ymerfromage med bagte rabarber og crumleYmerfromage med bagte rabarber og crumle
Fløjlsblød ymerfromage med et låg af bagte rabarber og et sprødt crumble drys. (Karolines Køkken)
Rødgrød med flødeRødgrød med fløde
Rødgrød med fløde med søde danske sommerbær og her også med rabarber - det rimer næsten på sommer - den danske klassiker smager dejligt(Valdemarsro)
Kartoffelsalat med mormordressing og syltede rabarberKartoffelsalat med mormordressing og syltede rabarber
Kartoffelsalat med mormordressing har lidt af det hele. Den elskede sursøde flødedressing, friske rabarber, sprøde asparges, agurk og ærteskud og ikke mindste de lækre små kartofler.(Karolines Køkken)
Bagte rabarber med ingefærBagte rabarber med ingefær
Spice up din morgenmad med lidt frisk rabarber med et hint af ingefær. Så er dagen i gang. (Karolines Køkken)
Bagte rabarber med nødderaspBagte rabarber med nødderasp
Rabarber, knasende sprødt rasp og piskefløde - en himmerigsmundfuld i al sin enkelthed.(Karolines Køkken)
Rabarber cheesecake med ingefærkiksRabarber cheesecake med ingefærkiks
Ligesom med de grønne starutter, asparges, så kommer vi ikke uden om rabarber lige nu. De stritter op af jorden og råber på at blive brugt. Det skal de ikke råbe ret mange gange til mig, før jeg har hevet til første bundt rabarber med i køkkenet og kælet for det. Imorgen skriver vi fredag....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hytteost-trifli med marcipanmakroner, vaniljebagte rabarber og rålakridsHytteost-trifli med marcipanmakroner, vaniljebagte rabarber og rålakrids
Forkæl dine venner med denne lækre dessert, hvor sødmen fra makronerne matcher de lidt syrligere rabarber.(Karolines Køkken)
Rabarber gifler - nem opskrift på rabarberkager med fyldRabarber gifler - nem opskrift på rabarberkager med fyld
Rabarber gifler: Se den lækre opskrift på saftige rabarbergifler med fyld af rabarber, og drysset med hasselnødder og lidt sukker.(Madens Verden)
Rabarbergrød - opskrift på den bedste dessert med rabarber grødRabarbergrød - opskrift på den bedste dessert med rabarber grød
Rabarbergrød er en herlig og velsmagende nem sommerdessert, som kan spises med fx flødeskum mælk eller lækker vaniljeis - få opskrift her(Valdemarsro)
Grydestegt kylling med rabarberGrydestegt kylling med rabarber
Det smager altså af sommer og ferie hos mormor og af at spise ude i haven under en blomstrende hvidtjørn.(Karolines Køkken)
Rabarberkage med marcipan og mandelmelRabarberkage med marcipan og mandelmel
Nem opskrift på rabarberkage med marcipan.(Louiogbearnaisen)
Blondie med rabarber og pecannødder (Brownie med hvid chokolade)Blondie med rabarber og pecannødder (Brownie med hvid chokolade)
Længe har jeg haft en blondie i tankerne – som overskriften antyder er det en brownie lavet på hvid chokolade. Så da rabarbernesæsonen endelig kom, skulle det være.Den søde hvide chokolade, med de syrlige rabarber og de bitre, knasende pecannødder giver altså en mægtig lækker mundfuld. Chokolade deler altid mennesker, da man enten er til hvid...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rabarbersorbet og iscreme af gedeostRabarbersorbet og iscreme af gedeost
Her er Mikkersmad.dk's bud på en dessert. Det blev til en hul skal rabarbersorbet, iscreme af gedefriskost, lynsyltet rabarber og crumble af rug.(Madsvin)
Cheeseburger med rabarberrelishCheeseburger med rabarberrelish
En dejlig burger hvor bøf og ost får modspil af den friske, syrligsøde rabarberkompot.(Karolines Køkken)
Kage med rabarber - bedste rabarberkage opskriftKage med rabarber - bedste rabarberkage opskrift
Få den bedste opskrift på kage med rabarber, der laves en hurtig og luftig dej, som tilføres friske rabarberstykker med sukker og kanel.(Madens Verden)
Rabarber marmeladeRabarber marmelade
Rabarbermarmelade er både nemt at lave og så smager den hjemmelavede marmelade fantastisk med gode krydderier - få opskriften her(Valdemarsro)
Rabarberkage med marengslåg - nem opskriftRabarberkage med marengslåg - nem opskrift
Sådan laver du en virkelig lækker rabarberkage med marengslåg. Kagen indeholder også en lækker og hjemmelavet rabarberkompot.(Madens Verden)
Rabarbertrifli - nem trifli med rabarber og makronRabarbertrifli - nem trifli med rabarber og makron
Rabarbertrifli er en populær dessert, der også laves med knuste makroner og letpisket flødeskum. Den lækre trifli med rabarber kan laves god tid i forvejen.(Madens Verden)
Rabarbersaft - Hjemmelavet og læskendeRabarbersaft - Hjemmelavet og læskende
Med denne opskrift på rabarbersaft kan du få brugt rabarberne fra din have. Rabarbersaft er ualmindeligt velsmagende og tager ingen tid at lave.(Madsvin)
Chiagrød med bagte jordbær og rabarberChiagrød med bagte jordbær og rabarber
Kan man spise koldskål som hovedret...eller kan man spise chiagrød som hovedret? Det kan der siges både for og imod. Vi har sørget for, at der er godt med fyld og noget at tygge på, så du føler dig mæt, selvom du spiser et let og forfriskende måltid.(Karolines Køkken)
Rabarbersnitter - lækre kagesnitter med rabarber!Rabarbersnitter - lækre kagesnitter med rabarber!
Her får du min opskrift på rabarbersnitter. Nemme kagesnitter, der laves med linsedej, hjemmelavet rabarbermarmelade og pyntet med karamelliseret rabarber.(Madens Verden)
Rabarbercrumble – Den skønneste opskriftRabarbercrumble – Den skønneste opskrift
En rabarbercrumble er en af de letteste og lækreste måder at bruge en masse dejlig rabarber på. Se den nemmeste opskrift her.(Madsvin)
Rabarbermarmelade - mormors nemme opskrift på marmelade med rabarberRabarbermarmelade - mormors nemme opskrift på marmelade med rabarber
Rabarbermarmelade som mormor lavede den. Helt klassisk marmelade med friske rabarber, og dette er en både nem og super lækker opskrift, som alle kan lide!(Madens Verden)
Bagte Rabarber - opskrift på lækre rabarber bagt i ovnBagte Rabarber - opskrift på lækre rabarber bagt i ovn
Bagte rabarber er virkelig lækkert og anvendeligt til både morgenmad og desserter - det er nemt at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Rødgrød med fløde - Danmarks nationaldessertRødgrød med fløde - Danmarks nationaldessert
Her er den bedste opskrift på rødgrød med fløde, hvor rødgrøden koges med jordbær og rabarber, hvorefter den jævnes med kartoffelmel.(Madens Verden)
Grillede asparges og rabarber med baconGrillede asparges og rabarber med bacon
Grillede asparges og rabarber med bacon - nemt og super lækkert tilbehør til grillmiddagen - få opskriften her og se billederner(Valdemarsro)
Rabarbertærte med marcipanRabarbertærte med marcipan
Storbededagsferien har været en våd omgang, så når du alligevel står og kigger ud af vinduet og ser din rabarberplante bare vokse og vokse - og samtidig finder en pakke god marcipan i køleskabet, som(Gastromand.dk)
Rabarbertærte – bagt på grillRabarbertærte – bagt på grill
Lækker klassisk rabarbertærte opskrift - en tærte med flettet låg og video til hvordan man tilbereder den - få opskrift og se billeder her(Valdemarsro)
Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarberHjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber
Fuglereder af marengs: Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber, der samles med flødeskum med vanilje, er en super lækker dessert.(Madens Verden)
Overnight chiagrød med mælk og rabarberOvernight chiagrød med mælk og rabarber
Overnight chiagrød med mælk, bagte rabarber og mandler. En skøn og nem chiagrød, der kan spises på brunchbordet, som mellemmåltid eller som dessert. (Karolines Køkken)
Koldskål med rabarber og rugbrødsdrysKoldskål med rabarber og rugbrødsdrys
Hjemmelavet koldskål på kærnemælk og med rabarber. Server den med ekstra rabarberkompot og rugbrødsdrys. Få opskrift på koldskål med rabarber her >>(Louiogbearnaisen)
Små kødboller med krydret rabarberkompotSmå kødboller med krydret rabarberkompot
Små sprøde kødboller og frisk og syrlig rabarberkompot.....forårs- og sommermad når det er bedst!(Karolines Køkken)
Rabarber clafoutisRabarber clafoutis
Må vi ikke byde på en clafoutis? Måske verdens nemmeste frugtkage. Lige nu vælter der bare rabarber op i min have til den store guldmedalje. Og det gør faktisk slet ikke noget, for rabarber er nok(Gastromand.dk)
Havrekager med rabarberHavrekager med rabarber
En lille sprød kage til kaffen. Eventyrlig og med et syrligt stænk af rabarber.(Karolines Køkken)
Små oksekødspakker med hot rabarberkompotSmå oksekødspakker med hot rabarberkompot
Lækre små hapsere der dyppes i hot kompot og mild hytteost.(Karolines Køkken)
Ovnstegt sild med rabarber og æblerOvnstegt sild med rabarber og æbler
Prøv denne utroligt nemme opskrift på lækker ovnstegt sild med syrlige rabarber, søde æbler og kogte kartofler - det smager fantastisk!(Madens Verden)
Bagt havregrød med rabarberkompotBagt havregrød med rabarberkompot
Skøn og nem opskrift på bagt havregrød med rabarberkompot og vanilje - sød varm og mættende morgenmad - få den lækre opskrift her(Valdemarsro)
RabarbersnitterRabarbersnitter
Skønne og nemme rabarbersnitter med jordbær og rabarbermarmelade som smager af vanilje, solskin og sommerdage - få opskrift her(Valdemarsro)
Rabarber trifli med råcremeRabarber trifli med råcreme
En god opskrift på verdens bedste rabarber trifli, der laves med rabarberkompot, knuste makroner og en lækker vaniljecreme.(Madens Verden)
Kandiseret rabarber – smager som sødt og syrligt slikKandiseret rabarber – smager som sødt og syrligt slik
Lækker hjemmelavet kandiseret rabarber som smager lidt som sødt og surt slik og er meget nemme at lave - få opskriften her(Valdemarsro)
Stegte rødspættefileter og rabarberkompotStegte rødspættefileter og rabarberkompot
Rabarber...det er forår og sommer. Den kommer til os, når vi trænger allermest til nye danske grøntsager og frugt.(Karolines Køkken)
Stegte sild med rabarbersyltStegte sild med rabarbersylt
Stegte sild er retro mad, som fortjener at komme frem i lyset. Sild smager rigtig godt, de er sunde, billige og så er det godt for co2 regnskabet, hvis vi skifter noget af kødet ud med fisk, fra de danske farvande.(Karolines Køkken)
Rabarbergrød - opskrift på lækker grød med rabarberRabarbergrød - opskrift på lækker grød med rabarber
Dette er en opskrift på hvordan du laver rabarbergrød. Opskriften er den klassiske, og her finder du også gode råd og lidt om non-oxal.(Madens Verden)
RabarberchutneyRabarberchutney
  Rabarberchutney Lækkert tilbehør til mange retter(Gastromand.dk)
Opskrift på grød med jordbær, rabarber eller æbleOpskrift på grød med jordbær, rabarber eller æble
Leder du efter en god opskrift på grød? Her er de bedste opskrifter på jordbærgrød, æblegrød og rabarbergrød, der alle er nemme at lavesom en god dessert.(Madens Verden)
Rabarber galette - nem opskrift på den lækre kageRabarber galette - nem opskrift på den lækre kage
Her får du min opskrift på en nem rabarber galette. En fransk kage med mørdej hvor kanten bukkes op, og du kan lave den med friske eller frosne rabarber.(Madens Verden)
Rabarberkage med kokos - svampet og nem at bageRabarberkage med kokos - svampet og nem at bage
Skøn opskrift på rabarberkage med kokos, som du nemt laver i en bradepande. De syrlige rabarber spiller perfekt sammen med den søde kage og kokos.(Madens Verden)
Mormors rabarberkage i bradepandeMormors rabarberkage i bradepande
Opskrift på mormors rabarberkage i bradepande, der er en klassisk kage. Her lavet med hele rabarber, men du kan også lave kagen med mindre stykker.(Madens Verden)
Rabarbercrumble med marcipan og havregrynRabarbercrumble med marcipan og havregryn
Nem opskrift på lækker rabarbercrumble med marcipan og havregryn. Kagen kan laves med både friske og frosne rabarber, og den skal blot bages i 22 min.(Madens Verden)
Rabarber Fizz sjus med basilikumRabarber Fizz sjus med basilikum
Rabarbersirup smager lækkert på is og i desserter, men også i drinks og cocktails. Lav en stor portion sirup og få rabarber smag hele sommeren.(Louiogbearnaisen)
Rabarbercrumble med smuldredej - opskrift på sprød crumbleRabarbercrumble med smuldredej - opskrift på sprød crumble
Rabarbercrumble er en lækker crumble med friske rabarber. Den nemme opskrift på smuldredej er blandt andet med havregryn, og den hurtig at lave.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes