Vi fandt 111 opskrifter med s√łgeordet ūü•Ď avocado:
Facts om avocado:
Avocadotr√¶et (Persea americana) er et lille, stedsegr√łnt tr√¶ med en kroget v√¶kstform. Frugten (avocado) er vitaminrig (is√¶r B-, E- og K vitamin) og meget rig p√• um√¶ttede fedtsyrer. Ordet avocado (eller avokado) kommer fra det indianske sprog Nahuatl, hvor Aguacatl [a-wa-katl] = "avocado".
Valn√łddekylling med avocadosauceValn√łddekylling med avocadosauce
Overrask med den flotte grønne sauce til den festlige valnøddekylling.(Karolines K√łkken)
Panini med rugbr√łd og avocadoPanini med rugbr√łd og avocado
Panini er en grillet sandwich - og således er panini i familie med toast. Her får du en panini i en grov variant, hvor det traditionelle lyse brød er byttet ud med rugbrød.(Karolines K√łkken)
Grove fladbr√łd med frisk k√•lsalat, kryderede s√łde kartofler og avocado-dipGrove fladbr√łd med frisk k√•lsalat, kryderede s√łde kartofler og avocado-dip
L√¶kre og hurtige fladbr√łd / naanbr√łd bagt p√• panden og fyldt med sundt og m√¶ttende fyld. Spis dem som nem aftensmad eller sund frokost. Snup opskriften >>(Louiogbearnaisen)
Avocado/kik√¶rte-spread med pistacien√łdder og basilikumAvocado/kik√¶rte-spread med pistacien√łdder og basilikum
Yezz! Mit vildeste sommercrush er uden tvivl den her avocado/kik√¶rte spread, salat, dip.. Jeg er endnu ikke kommet frem til hvad herligheden helt pr√¶cis skal betegnes som, men det er egentlig ogs√• fuldst√¶ndig ligemeget! Glem alt om navnet, den her sandwich dur. Selvom jeg¬†ikke g√łr s√• meget i madpakker mere, efter endt uddannelse, s√• forestiller...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Nigiri sushiNigiri sushi
Fire varianter af hjemmelavet nigiri - laks, tun, pighvar og avocado.(Karolines K√łkken)
Salat med rejer og avocadoSalat med rejer og avocado
Farverig forret som tilmed er nem og hurtig at lave. Salaten kan også bruges som frokostsalat.(Karolines K√łkken)
Salat med r√łget kylling, granat√¶ble og avocadoSalat med r√łget kylling, granat√¶ble og avocado
Lynhurtig og skøn salat med både frugt, grønt og kød og myntedressing.(Karolines K√łkken)
Gr√łn ostesalat med bl√•skimmelostGr√łn ostesalat med bl√•skimmelost
Dejlig og lidt anderledes frokostsalat med blå ost, avocado, kiwi og ristede nødder.(Karolines K√łkken)
Gr√łn smoothie bowl med traneb√¶rtoppingGr√łn smoothie bowl med traneb√¶rtopping
Prøv denne bløde og cremede smoothie - med masser af smag og farve fra avocado og spinat.(Karolines K√łkken)
Gr√łn smoothie med avocado, broccoli og spinatGr√łn smoothie med avocado, broccoli og spinat
En skøn blanding af grøntsager og frugt - giver her en frisk og lækker smoothie. (Karolines K√łkken)
Salat med vandmelon, avocado og jordbærSalat med vandmelon, avocado og jordbær
En farverig salat med vandmelon, jordbær og avocado - samt et lille strejf af salt fra salatosten. (Karolines K√łkken)
Couscoussalat med avocadoCouscoussalat med avocado
Lav couscoussalaten aftenen i forvejen, så har du til en nem madpakke.(Karolines K√łkken)
Sommersalat med hytteostSommersalat med hytteost
Super nem og frisk salat til en solskinsdag på terrassen. Knasende sprød skinke og pære, bløde ostekorn, syrlige frugter og fed avocado - alt som det skal være. (Karolines K√łkken)
Vegetar toastVegetar toast
Vegetartoast med krydret barbecue-blomkål og cremet avocadomos. Nem og hurtig vegetartoast til en lækker frokost. (Karolines K√łkken)
RejecocktailRejecocktail
Rejecocktail er en frisk og lækker skaldyrsklassiker. Her er rejecocktailen twistet med avocadocreme, frisk mango og quinoa.(Karolines K√łkken)
Rejesalat med mangoRejesalat med mango
Rejesalat er et hit....her i en flot og farverig udgave med masser af smag og fylde fra bl.a. mango, peberfrugt, avocado og kvark.(Karolines K√łkken)
Avocado med rejer eller kaviarAvocado med rejer eller kaviar
Et 80'er HIT - avocado med rejer, enkel og nem at lave.(Karolines K√łkken)
Avocado med rejer og stenbiderrognAvocado med rejer og stenbiderrogn
Hvem siger at det skal være kompliceret at lave en lækker frokost? En nem og hurtig rejemad med et tvist, som alle med garanti vil elske!(Karolines K√łkken)
VeggetoastVeggetoast
Sæt tænderne i denne saftige toast med ost og avocado. Fyldt med grøntsager, både grillede og syltede. (Karolines K√łkken)
Avocado og hytteostAvocado og hytteost
Avocado vendt sammen med hytteost og et dryp olivenolie. Helt enkelt og super godt! Brug det som pålæg på brød, som dip til grøntsager eller som tilbehør til fx kød, fisk, bagte grøntsager, omelet eller salat.(Karolines K√łkken)
Avocado og linsesalatAvocado og linsesalat
Flot portionsanrettet salat med citrondressing. Velegnet som forret eller på et buffetbord.(Karolines K√łkken)
Avocado toastAvocado toast
Dejlig avocadotoast med friske tomater og cremet ost. Server toasten med spejlæg og bacon på toppen. Avocadotoasten er lækker fx på brunchbordet. (Karolines K√łkken)
Avocadocreme med jordbærskumAvocadocreme med jordbærskum
Avocadocreme med jordbærskum er en cremet og skøn dessert. Knasende hasselnødkrokant giver et sprødt og sødt modspil til de luftige lag på toppen. (Karolines K√łkken)
AvocadomadAvocadomad
Hurtig og nem avocadomad. Toppet med hytteost, granatæble og hampefrø bliver den klassiske avocadomad lidt ekstra lækker.(Karolines K√łkken)
Avocadomad med hytteost og r√łget laksAvocadomad med hytteost og r√łget laks
Avocadomad er en skøn opfindelse. Det er nemt og hurtigt at lave, og så smager det bare godt. Her har vi en lækker version med hytteost, så du får godt med protein.(Karolines K√łkken)
Avocadomad med smilende ægAvocadomad med smilende æg
Avocado på ristet rugbrød - med æg, radiser og spinat. En skøn kombination som gør mange maver glade!(Karolines K√łkken)
Avocadomousse med sm√łrstegte rugbr√łdschipsAvocadomousse med sm√łrstegte rugbr√łdschips
En blød og delikat avocadomousse med rugbrødschips - server den som forret eller som snack ved en festlig anledning.(Karolines K√łkken)
AvocadosalatAvocadosalat
En helt enkel og super lækker avocadosalat med dressing, rødløg og modnet ost. Dejlig som tilbehør til et pølsebord, brunch, tapas eller på buffeten.(Karolines K√łkken)
Fyldte avocadoer med sorte b√łnnerFyldte avocadoer med sorte b√łnner
Der var engang hvor rejer var noget så populære ar proppe i avocadoer. Hvem har ikke fået sådan en forret  et par gange eller fire. Jeg har! Og tænkt, at der må da kunne kommes andet end de slatne rejer i. Jojo, fisk er sundt, men ikke altid af bedste kvalitet. Desværre. Og hey, her i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Avocado-solbær morgenstarterAvocado-solbær morgenstarter
En spændende kombination af den bløde avocado og den skarpe solbær!(Karolines K√łkken)
Tacos med chilistegte svampe Tacos med chilistegte svampe
Tacos er populær og hurtig aftensmad i mange familier. De små tortillas fyldes med chilistegte svampe, syltede løg, avocadocreme og kål og denne fantastiske kombination giver både masser af umami smag, og er en fryd for både gane og øjne.(Karolines K√łkken)
Sandwich med chilispread og lynsyltede gr√łntsagerSandwich med chilispread og lynsyltede gr√łntsager
En superlækker sandwich med lidt af det hele.....syrligt fra de lynsyltede grøntsager, lidt stærkt fra chilispreaden, lunt fra skinkeschnitzlerne og cremet fra avocadoen.(Karolines K√łkken)
Bruschetta med hytteost og avocadoBruschetta med hytteost og avocado
Dejlig nem og enkel forret eller appetizer bestående af ristet brød med tomat, avocado og cremet avocado. En anderledes variant af den klassiske italienske bruschetta.(Karolines K√łkken)
Mango-avocadosalat med spicy hytteostdressingMango-avocadosalat med spicy hytteostdressing
Du kan servere salaten som forret med eller uden brød. Eller som hovedret sammen med chilikrydrede kæmperejer stegt på panden i lidt olie.(Karolines K√łkken)
Broccoli/avocado-salat med ribsdressingBroccoli/avocado-salat med ribsdressing
Er det kun mig eller sniger nyt√•ret sig faretruende hurtigt t√¶t p√•? M√•ske f√łles det bare s√•dan, da jeg bruger alle min v√•gne timer bag sk√¶rmen de her dage. Inklusiv diverse skriveblokeringer og h√•r-udrykkende-kriser. Det st√•r slemt til (; Men jeg klarer den, for jeg har f√•et verdens bedste julegave, som jeg kan leve meget...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Friteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressingFriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing
Lige siden at jeg deltog i en middag med andre af de danske madbloggere, p√• Ebisu i sommeren 2010, har jeg haft v√•de dr√łmme om deres friterede kammusling i katafi. Udover en l√¶kker og velkomponeret(Gastromand.dk)
Bagt r√łdbedesalat med quinoa og myntefl√łdeBagt r√łdbedesalat med quinoa og myntefl√łde
Du kan servere den bagte rødbedesalat som tilbehør til fx stegt lam, oksekød eller flæskesteg. Eller som vegetarret sammen med avocado og ristet grovbrød.(Karolines K√łkken)
Dessertkage med peanuts og kaffeganacheDessertkage med peanuts og kaffeganache
Dessertkage med avocado og kakao på en sprød bund af peanuts og dadler - toppet med en skøn kaffeganache. En intens dessertkage som er let at lave og slet ikke skal i ovnen.(Karolines K√łkken)
Kold agurk/avocado-suppe med valn√łdder og skyrKold agurk/avocado-suppe med valn√łdder og skyr
Det kan godt v√¶re solskinnet udebliver lidt de her dage, men det afholder mig bestemt ikke for at nyde sommerferien. Da jeg jo bor i en meget lille lejlighed, i sm√łrhullet af en hel del lejligheder, er der altid kronisk sauna herinde! S√• sommervarmen her jeg da (; Og med s√•dan en varme ‚Äď i...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Open sandwich med ost og avocadoOpen sandwich med ost og avocado
Når en bolle med ost skal være lidt mere end bare en hurtig snack eller ostemad, kan den forvandle sig til dagens dejligste måltid. Blød og sprød og fuld af smag.(Karolines K√łkken)
Bagte tomater og squashsalat med avocadodressingBagte tomater og squashsalat med avocadodressing
De bagte tomater på brød er inspireret af små italienske bruschetta. Her har vi bare gjort dem store, så de mætter noget mere, og serveret en salat og en cremet avocadodressing til.(Karolines K√łkken)
Æggesalat med avocadoÆggesalat med avocado
Den nemme æggesalat med avocado(Louiogbearnaisen)
GuacamoleGuacamole
Guacamole er en særdeles velsmagende mexicansk-inspireret avocadocreme. Prøv den nemme opskrift her. Værsgo'. (Karolines K√łkken)
Bagt avocado med ægBagt avocado med æg
Bagt avocado med √¶g er overraskende l√¶kkert og et sk√łnt m√•ltid - og med den velkendte l√¶kre fl√łjsbl√łde avocado smag - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Rejesalat med dild og avocadoRejesalat med dild og avocado
Rejesalat med dild og avocado er super lækker forårs- og sommermad - og her får du en virkelig lækker og nem opskrift på salat med rejer(Valdemarsro)
Oste- og avocadodipOste- og avocadodip
Smagfuld snack til brød eller dip til grøntsager.(Karolines K√łkken)
Toast med avocado og grillet gr√łntToast med avocado og grillet gr√łnt
Toast med avocado og grillet grønt - lav denne skønne toast på grillpanden om vinteren og udenfor på grillen i sommerhalvåret. (Karolines K√łkken)
Ceviche med laksCeviche med laks
Ceviche kan varieres på mange måder - her er den rå fisk marineret i lime og citron og anrettet med avocado og nektariner - opskrift(Valdemarsro)
Avocado Smoothie - opskrift p√• sk√łn l√¶kker smoothie med avocadoAvocado Smoothie - opskrift p√• sk√łn l√¶kker smoothie med avocado
Avocado smoothie i en sk√łn og virkelig velsmagende l√¶kker cremet udgave - pr√łv denne sk√łnne opskrift p√• smoothie med avocado(Valdemarsro)
Hjemmelavet guacamole - Verdens bedste avocado dipHjemmelavet guacamole - Verdens bedste avocado dip
Hjemmelavet guacamole er en af verdens mest popul√¶re dips - og det er med god grund. Lav din egen l√¶kre guacamole p√• ganske f√• minutter - Se hvordan her ‚≠ź(Madsvin)
Gedeost quesadillasGedeost quesadillas
Gedeost quesadillas, er en mexikansk inspireret opskrift med masser af smag. Kylling, gedeost og avocado krydret med koriander, citron og chili er en himmelsk kombination.(Karolines K√łkken)
Mexicansk pizzaMexicansk pizza
Sprød, spicy og frisk - mexican power. En dejlig mexicansk pizza med bl.a. chorizo, avocado, chili, tomat og lime. Alt det gode vi kender fra Mexico.(Karolines K√łkken)
Salat med broccoli, pærer og avocadoSalat med broccoli, pærer og avocado
Opskrift p√• l√¶kker spr√łd sensomemrsalat med savoyk√•l, b√łnner og pinjekerner(Louiogbearnaisen)
Svampe og avocado p√• l√¶kkert surdejsbr√łd - nem opskriftSvampe og avocado p√• l√¶kkert surdejsbr√łd - nem opskrift
Svampe og avocado serveret p√• l√¶kkert surdejsbr√łd med porcerede √¶g eller spejl√¶g til er en l√¶kker og nem morgenmad - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Ostesalat med avocadoOstesalat med avocado
Osten og de milde avocadoer får følgeskab af en syrlig dressing, smagsrige oliven og sprøde rugbrødscroutoner.(Karolines K√łkken)
Avocadosuppe - opskrift på kold suppe med avocado og agurkAvocadosuppe - opskrift på kold suppe med avocado og agurk
Den lækre avocadosuppe er lækker på en varm sommerdag eller som forret ved festlige lejligheder - få opskrift på kold suppe med avocado her(Valdemarsro)
Chili con carne - b√łrnevenligChili con carne - b√łrnevenlig
Nem Chili Con Carne med Ris og farverigt tilbehør af avocado, tortillachips, cheddarost og majskolber. Få opskriften på mild Chili Con Carne fra Karolines Køkken her!(Karolines K√łkken)
Mini-lagkager med avocadocremeMini-lagkager med avocadocreme
Bundene er sprøde og cremen fint afbalanceret af den fede avocado og den magre kvark. Og så er der knald på farven.(Karolines K√łkken)
Spr√łde tortillas med grillet kylling, avocado, lime og korianderSpr√łde tortillas med grillet kylling, avocado, lime og koriander
Sprøde tortilla pandekager med farverige grøntsager og saftigt "flået" kylligekød - den lette version af pulled chicken. Hertil en dejlig krydret dip med inspiration fra tex mex køkkenet.(Karolines K√łkken)
Chili con carne med s√łde kartofler og avocadoChili con carne med s√łde kartofler og avocado
Chili con carne med ekstra fyld af søde kartofler smager dejligt og ser smukt ud. Chili con carne er en super ret, både til dig selv og når du skal lave mad til mange.(Karolines K√łkken)
Halve bagte kartofler med avocado, okse og korianderHalve bagte kartofler med avocado, okse og koriander
Halve bagte kartofler med gylden sprød skorpe - og topping af bl.a majs, chili, avocado og koriander. Der er ikke langt til Mexico.(Karolines K√łkken)
Squashsalat med laks og avocadodipSquashsalat med laks og avocadodip
En frisk og let squashsalat med røget laks og cremet avocadodip med hytteost.(Karolines K√łkken)
Rosenkålssalat med ristede butterbeansRosenkålssalat med ristede butterbeans
De ristede butterbeans er meget lækre og sammen med avocadoen og granatæblekernerne giver de dejligt bid i salaten. Snit rosenkålen fint, så bliver den virkelig delikat.(Karolines K√łkken)
Avocadofriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressingAvocadofriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing
Lige siden at jeg deltog i en middag med andre af de danske madbloggere, p√• Ebisu i sommeren 2010, har jeg haft v√•de dr√łmme om deres friterede kammusling i katafi. Udover en l√¶kker og velkomponeret(Gastromand.dk)
KakaobowlKakaobowl
Som en lækker sund og nem morgenmad er kakaobowl virkelig lækker - den tilberedes med blandt andet banan og avocado - få opskriften her(Valdemarsro)
Poke bowlPoke bowl
Poke bowl med laks, avocado, spidskål og edamamebønner. Varier din poke bowl alt efter hvad du har af grømntsager i køleskabet. Denne poke bowl er nem og hurtig at lave og smager skønt med røget laks, avocado, hytteost og masser af grønt!(Karolines K√łkken)
Poke Bowl med laksemousse og hytteostPoke Bowl med laksemousse og hytteost
Bowl med krydret laksemousse, avocado, spidskål og edamamebønner. En ret som kan være med til at minimere madspild, da man kan variere fyldet i bowlen alt efter, hvad køleskabet byder på.(Karolines K√łkken)
Hellefisk bagt i papir med avocado og limeHellefisk bagt i papir med avocado og lime
Dejlig aromatisk måde at tilberede fisk - og så er det tilmed nemt!(Karolines K√łkken)
Rugbr√łdstoast med bagt avocado og √¶gRugbr√łdstoast med bagt avocado og √¶g
Rugbrødstoast toppet med bagt avocado og æg. Bagt avocado med æg smager skønt - prøv det næste gang du vil peppe en toast lidt ekstra op! (Karolines K√łkken)
Smoothie bowl med dadler, avocado og skyrSmoothie bowl med dadler, avocado og skyr
Smoothie bowl med dadler, lækkert som morgenmåltid eller som snack til eftermiddagen når du bliver lidt lækkersulten. Denne smoothie bowl er lavet med dadler, avocado og skyr.(Karolines K√łkken)
Smoothie bowl med skyr, avocado og spinatSmoothie bowl med skyr, avocado og spinat
Smoothie bowl fyldt med skyr, avocado, spinat og andre lækre sager. Prøv denne smoothie bowl med grøntsager næste gang du vil gøre noget ekstra godt for dig selv!(Karolines K√łkken)
Fiskesalat med avocado - af en rest fiskFiskesalat med avocado - af en rest fisk
Fiskesalat med avocado - af en rest fisk er en lækker og hurtig opskrift, som både er sund og velsmagende.(Karolines K√łkken)
Salat med Kylling og aubergine-croutonerSalat med Kylling og aubergine-croutoner
Lækker salat med krydret kylling salat med aubergine croutoner og avocado - en lækker og meget mættende salat med gode råvarer - få opskrift her(Valdemarsro)
Fiskesuppe med torsk, laks og rejerFiskesuppe med torsk, laks og rejer
Prøv denne lækre fiskegryde med safran. Den toppes med frisk avocado.(Karolines K√łkken)
NachosNachos
Sprøde varme nachos med chili ost og lækker topping af avocado, tomater, rødløg, koriander. Prøv opskriften her. (Karolines K√łkken)
Quinoa bowlQuinoa bowl
Quinoa bowl med hytteost, spidskål, avocado, edamamebønner og andre lækkerier. Spis quinoa bowl'en til enten frokost eller aftensmad - når du vil være lidt ekstra god ved dig selv.(Karolines K√łkken)
Sm√łrrebr√łd med fl√łdeost og avocadoSm√łrrebr√łd med fl√łdeost og avocado
Et godt stykke rugbrød med flødeost, avocado og radiser. Helt enkelt og super godt!(Karolines K√łkken)
Grillet laks med avocadosalat ‚Äď nem hverdagsmad med fiskGrillet laks med avocadosalat ‚Äď nem hverdagsmad med fisk
Laks er sundt og hurtigt at lave når aftensmaden skal være nem. Steg den med krydderier og server med frisk avocadosalat. Sund og mættende hverdagsmad med fisk.(Louiogbearnaisen)
Salat med bacon og saltsyltede r√łdl√łg Salat med bacon og saltsyltede r√łdl√łg
En dejlig fyldig salat til en gang let aftensmad. De saltsyltede rødløg er salte og syrlige, og giver et godt modspil til den fede (på den gode måde) bacon og avocado.(Karolines K√łkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes