Vi fandt 13 opskrifter med søgeordet min js:
Sød majskageSød majskage
Den ser ikke ud af meget denne majskage, men skindet bedrager, for den smager intet mindre end fantastisk! Kagen minder lidt om en mazarinkage med god smag af lime.(Karolines Køkken)
Rødbede/gulerodssalat med belugalinser og havtornRødbede/gulerodssalat med belugalinser og havtorn
Jeg er i fuld gang med at rydde op i de utallige glas, som fylder mit højskab i køkkenet. Der kan være virkelig mange patentglas i et 2,30 meter højt skab! Hov, jeg har f0rresten aldrig fået lavet et opsamlingsindlæg på min nye køkken, som jo efterhånden har været færdig en rum tid. Den skriver...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
The Spanish Way: Seafood PaellaThe Spanish Way: Seafood Paella
Kender du det med at rejse og blive inspireret til at lave nye retter? I mit barndomshjem var det ofte det græske køkken, som lod mine forældre inspirere efter charterferier i bedste 80’er stil… Tilbage til(Gastromand.dk)
Black beans og butterbeans med varmrøget laks, dild og sennepsdressingBlack beans og butterbeans med varmrøget laks, dild og sennepsdressing
Det er sket noget ganske revolutionerende på den danske supermarkedscene! Jeg kan næsten ikke få armene ned af bare begejstring, og jeg måtte da også knibe mig i armen adskillige gange før jeg troede mine egne øjne! Nu er det muligt at få bønner på dåse som fast sortiment. Bevares, jeg er godt klar over...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Nutty Chocolate GranolaNutty Chocolate Granola
  Dagene fløj afsted i det tyske og den er en smule medtaget Louise som er hjemvendt. Glad, men træt. Især meget begejstret for mine indkøb af proviant, som inkluderer 5 kg blandede nødder, 1 kg mandel, 1 kg hasselnøddemel, for ikke at tale om pinlige mængder chokolade. Nåhr ja, og så det løse…. Den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
SoufflépandekagerSoufflépandekager
Jeg mindes stadig min livs rejse til Japan - 14 dage fordelt på Tokyo og Kyoto, med en enkelt afstikker til Hiroshima. Gør det, hvis du får chancen! Aldrig har jeg oplevet en kultur så(Gastromand.dk)
Lun salat med ovnbagte grøntsager, kerner og varme krydderierLun salat med ovnbagte grøntsager, kerner og varme krydderier
Når det her indlæg er udkommet på bloggen har jeg rundet de 24 år, drukket de første 5 kopper kaffe, læst pensum til ukendelighed, hentet 1. del af min eksamen og er højst sandsynligt, ved at gå godt og grundigt i selvsving. De næste 28 timer står nemlig på 24 timers forberedelse og ellers 4 timers skriftlig...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sprøde baguettesSprøde baguettes
Det lækre brød, som jeg bagte i sidste uge. Jeg har før postet brød med Amo’s nye Vinjett mel og givet udtryk for min begrejstring for det. Da Amo sendte en pakke med melet, var det en oplagt mulighed til, at lege mere med det. Jeg næsten altid uden opskrift, men istedet for altid at være på...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mini majsbrød med blåskimmelostMini majsbrød med blåskimmelost
Lækkert majsbrød med fyld af majskerner og knas fra grækarkerner. Majsbrødet kan også bages som mini muffins.(Karolines Køkken)
Rødkål og hvidkålssalat med abrikoser, valnødder og persilleRødkål og hvidkålssalat med abrikoser, valnødder og persille
Jeg er en af de der personer som er rigtig irriterende. For jeg elsker kål i alle afskygninger og viser meget gerne min begrejstring med at fylde kurven fuldstændig op i supermarkedet. det resulterer så i at den bliver ufattelig tung og jeg derfor må hente yderligere en kurv til de andre indgredienser. Når jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
The Spanish Way: Seafood PaellaThe Spanish Way: Seafood Paella
Kender du det med at rejse og blive inspireret til at lave nye retter? I mit barndomshjem var det ofte det græske køkken, som lod mine forældre inspirere efter charterferier i bedste 80’er stil… Jeg husker(Gastromand.dk)
Butterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ostButterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ost
Hurtig snack med butterdej. 5 minutters arbejde og så er der butterdejs snacks med skinke, pesto og ost. Appetizer til gæster, snacks til drinks med venner(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes