Vi fandt 19 opskrifter med søgeordet hverdagsmad:
Risotto med rødbede, fennikel og peberrodRisotto med rødbede, fennikel og peberrod
Jeg er vild med risotto og rødbede gør den kun endnu bedre og smukkere. Top med fennikel og peberrod, så er der lækker hverdagsmad eller en nem gæsteret.(Louiogbearnaisen)
Wok med marineret mørbrad og sprøde grøntsagerWok med marineret mørbrad og sprøde grøntsager
Wokmad er nem hverdagsmad. Det er hurtigt og sundt at lave wok med kød, grøntsager og nudler. Find lækker wok opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Soufflé med æbler, nødder og mynteflødeskumSoufflé med æbler, nødder og mynteflødeskum
Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider! I den tidligere middelalder havde eksotiske krydderier og krydderurter fra klosterhaven en fremtrædende plads i køkkenet og det var almindeligt, at man sødede sin hverdagsmad med honning.(Karolines Køkken)
Tomatsuppe - Velsmagende hverdagsmadTomatsuppe - Velsmagende hverdagsmad
Lækker, nem og velsmagende tomatsuppe som er klar på tyve minutter. Nyd den på en travl hverdag eller en afslappet weekend. Valget er dit.(Madsvin)
Rejebisque - Den der imponerer gæsterneRejebisque - Den der imponerer gæsterne
Rejebisque er en skøn ret, der kan laves på ganske kort tid. Den er velegnet til gæstemad fordi den er lækker og hverdagsmad for den er let at lave.(Madsvin)
Tærte med karamelliserede porrer, fennikel og rygeostTærte med karamelliserede porrer, fennikel og rygeost
En skøn tærte med karammeliserede porrer, fennikel og rygeost. Tærten er super nem at lave, og egner sig rigtigt godt som hverdagsmad. Se opskrift her.(Madsvin)
Fyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og limeFyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og lime
Lækker opskrift med pulled pork i ovn. Prøv fyldte bagte kartofler med chipotle pulled pork og syrligt tilbehør, så har du nem hverdagsmad eller gæstemad(Louiogbearnaisen)
Kyllingeruller og whiskysauceKyllingeruller og whiskysauce
Fine ruller, der lige hæver hverdagsmaden en smule....for vi spiser jo også med øjnene.(Karolines Køkken)
Medister og rødvinssauceMedister og rødvinssauce
Lækker "retro" hverdagsmad der er let at lave og som alle elsker.(Karolines Køkken)
FarsspydFarsspyd
Fars på spyd - det er sjovt at gøre lidt ekstra ud af hverdagsmaden.(Karolines Køkken)
Fiskehotdogs med tatarsauce - få her en skøn og lækker opskriftFiskehotdogs med tatarsauce - få her en skøn og lækker opskrift
Her får du en lækker opskrift på fiskehotdogs med skøn tatarsauce og sprøde agurkestykker - virkelig nem og hurtig hverdagsmad(Valdemarsro)
Pasta med chorizo og svampePasta med chorizo og svampe
Pasta med chorizo og svampe samt rosmarin er virkelig god og lækker efterårsagtig hverdagsmad som er hurtigt at lave - få den nemme opskrift her(Valdemarsro)
Græske kødspyd og råstegte timiankartoflerGræske kødspyd og råstegte timiankartofler
Græske kødspyd eller lammefrikadeller og dertil råstegte sprøde timiankartofler er et hit og nem hverdagsmad - få opskrift her(Valdemarsro)
Squashpande med ærter og løgSquashpande med ærter og løg
Hakkebøffer med grøntsager, kartofler og teriyakisauce er smagfuld hverdagsmad på kun 30 minutter.(Karolines Køkken)
Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling – i parmesansauceTortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling – i parmesansauce
Lækker pastaret på tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i en lækker parmesansauce. Opskrift på nem hverdagsmad, som du hurtigt kan lave(Louiogbearnaisen)
Pikant koteletter i fad med chorizoPikant koteletter i fad med chorizo
Virkelig lækker opskrift på pikant koteletter med chorizo i fad med lækker sauce - nem og hurtig hverdagsmad som hele familien er vilde med(Valdemarsro)
Mousaka med tomat og okseMousaka med tomat og okse
Mousaka med tomat og oksekød er lækker hverdagsmad. Mousaka kræver lidt forarbejde, men denne mousaka er helt sikkert indsatsen værd. (Karolines Køkken)
Pande med kylling og rødløgPande med kylling og rødløg
Sød og frisk ret med kylling og vilde ris. God som hverdagsmad og nem at tilberede.(Karolines Køkken)
Grillet laks med avocadosalat – nem hverdagsmad med fiskGrillet laks med avocadosalat – nem hverdagsmad med fisk
Laks er sundt og hurtigt at lave når aftensmaden skal være nem. Steg den med krydderier og server med frisk avocadosalat. Sund og mættende hverdagsmad med fisk.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes