Vi fandt 24 opskrifter med søgeordet stikkels:
Kokoskage med stikkelsbærKokoskage med stikkelsbær
Opskrift på hurtig og lækker kokoskage med stikkelsbær. Brug havens stikkelsbær i en marmelade og lav en nem kage. Få opskrift på kokoskage med stikkelsbær(Louiogbearnaisen)
Tærte med brombær, hindbær og stikkelsbær + mandelcrumbleTærte med brombær, hindbær og stikkelsbær + mandelcrumble
Nem tærte med bær og crumble. Opskrift på lækker tærte med hindbær, brombær og stikkelsbær toppet med crumble med mandler. Den bedste frugt tærte til sommer(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinksHjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinks
Det er nemt at lave din egen snaps. Lav selv en frisk sommer snaps med rabarber, stikkelsbær eller lime og mynte. Brug din snaps i drinks og cocktails(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet solbærsaftHjemmelavet solbærsaft
Når man begynder at lave saft selv, så har man enten virkelig, virkelig god tid eller er bare lidt for glad for “den grønne syltebog” og tid i køkkenet.  Ja, jeg erklærer mig gerne enig i dem begge, for jeg forleden brugte jeg dagen på, at plukke solbær (ribs, stikkelsbær..), ribbe bær, vaske bær, koge...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grøn tomatmarmeladeGrøn tomatmarmelade
Sur-sød tomatmarmelade lavet på grønne tomater. Smagen minder lidt om stikkelsbær og passer godt til både ostebordet og stegt kød. (Karolines Køkken)
Hjemmelavet StikkelsbærsaftHjemmelavet Stikkelsbærsaft
Jeg har sagt det før og siger det endnu engang; jeg elsker, elsker bær! Heldigvis har jeg også relativ nem adgang til guldet og endda til fair priser. Men hold nu op, hvor ville de være herligt at kunne gå ned i det lokale supermarked og fylde kurven med danske stikkelsbær, solbær, ribs, hindbær og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Luksus kartoffelsalat med glaskål og blomkålLuksus kartoffelsalat med glaskål og blomkål
Hver evig eneste sommer er jeg forbi Naturbruget Vasen. Minimum et par gange – da der både skal plukkes jordbær først på sæsonen, handles friske ærter og grønne stikkelsbær, for dernæst at kaste mig over hindbær, solbær, ribs og røde stikkelsbær sidst på sæsonen. Nåhr ja, og midt imellem det hele, graves friske kartofler, hamstre...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Syltede stikkelsbær - Din nye favoritSyltede stikkelsbær - Din nye favorit
Syltede stikkelsbær vil hurtigt blive din nye favorit til både det søde og salte køkken. Se her hvordan du laver lækre syltede stikkelsbær.(Madsvin)
Yoghurtmarineret kylling med stikkelsbærYoghurtmarineret kylling med stikkelsbær
Dejlig saftig kylling fra ovnen. En ret som stort set passer sig selv. Hvor du får brugt de skønne syrligt, søde stikkelsbær, men også kan bruge vindruer uden for sæsonen.(Karolines Køkken)
Gammeldags kringle med stikkelsbærGammeldags kringle med stikkelsbær
Gammeldags kringle med stikkelsbær. Bag kage med stikkelsbær, som mormor gjorde det.(Louiogbearnaisen)
Kakaosnitter med kokos og stikkelsbærKakaosnitter med kokos og stikkelsbær
opskrift på Kakaosnitter med kokos og stikkelsbær - den allerbedste kage!(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet blandet rød saftHjemmelavet blandet rød saft
Gammeldags rød saft med ribs, stikkelsbær og solbær. Server som cocktail med frosne stikkelsbær.(Louiogbearnaisen)
Sommersalat med stikkelsbær og ribsSommersalat med stikkelsbær og ribs
En favorit som har været på bordet i samme variant en del gange er denne sommersalat med ribs og stikkelsbær - skøn syrlig og sommersød(Valdemarsro)
Stikkelsbær MarmeladeStikkelsbær Marmelade
Stikkelsbær marmelade er virkelig lækkert og denne stikkelsbær opskrift med vanilje og lidt lemon er nem og enkel - få opskriften her(Valdemarsro)
Stikkelsbærkage - nem kage med stikkelsbær og marcipanStikkelsbærkage - nem kage med stikkelsbær og marcipan
Her får du min opskrift på en lækker stikkelsbærkage med marcipan. De syrlige og meget sunde stikkelsbær i en nem kage, hvor bærrene virkelig træder frem.(Madens Verden)
Chokoladesmurte mazarintærter med mascarponecreme og stikkelsbærtopChokoladesmurte mazarintærter med mascarponecreme og stikkelsbærtop
2. udgave af weekendens kage – mazarinkage bagt i små tærteforme og pyntet til den helt store guldmedajle. Jordbærtærter er begyndt, at snige sig ind i bagerens vinduer og jeg har da også sat de første 10 næse-aftryk i længsel. Sådan en tærte er nemlig ret højt oppe på min kage-yndlings-liste. Men jordbærtærter kan også...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Små mazarinkager med marcipan og stikkelsbærSmå mazarinkager med marcipan og stikkelsbær
De smukkeste små mazarinkager med marcipan. Den svampede mazarinkage får et strejf af sommer med friske stikkelsbær. En rigtig luksus opskrift.(Louiogbearnaisen)
Stikkelsbærgrød - nem opskrift på grød med stikkelsbærStikkelsbærgrød - nem opskrift på grød med stikkelsbær
Sådan laver du en lækker og hjemmelavet stikkelsbærgrød. Grød med stikkelsbær er både sundt og nemt, og den jævnes med lidt kartoffelmel udrørt i vand.(Madens Verden)
StikkelsbærisStikkelsbæris
Elsker du is? Så lav selv din is. Det er nemt og lækkert - også uden ismaskine. Prøv en hjemmelavet is med stikkelsbær, som smager af sommer og sol(Louiogbearnaisen)
Trifli med stikkelsbærkompotTrifli med stikkelsbærkompot
Stikkelsbær er fulde af aroma og var engang udbredte i danske haver. Det er en god ide at dyrke dem selv, for de kan være svære at finde i butikkerne.(Karolines Køkken)
Stikkelsbær med panna cotta lågStikkelsbær med panna cotta låg
Frisk dessert med interessant kombination af den flydende kompot af stikkelsbær og det cremede flødelåg.(Karolines Køkken)
Stikkelsbærfyldte makrellerStikkelsbærfyldte makreller
Makrellen bugner af sommer med fyld af stikkelsbær og krusemynteblade.(Karolines Køkken)
Stikkelsbærsyltetøj med ingefærStikkelsbærsyltetøj med ingefær
Dejlig marmelade der smager super godt sammen med salatost og godt brød.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes