Vi fandt 26 opskrifter med søgeordet pulled pork:
Facts om pulled pork:
Pulled Pork er en amerikansk ret fra sydstaterne. Den består af svinekød (nakkesteg), som er langtidsgrillet over trækul. Pulled Pork grilles normalt i 12-15 timer ved temperaturer mellem 110-130°. Inden grilningen skal stegen ligge i Rub som er en krydderiblanding. Navnet Pulled Pork kommer af, at kødet bliver så mørt, at man kan kan trække det fra hinanden i en masse små/tynde stykker, fordi det har stegt så længe. Serveres ofte som burger med Coleslaw. Pulled Pork kan også laves i andre variationer, de mest populære er nok Pulled Beef, der laves af oksekød; Pulled Chicken, der er lavet af kylling og Pulled Turkey, der laves af kalkun.
Pulled pork bowl med krydrede bønner, ris og mangosalatPulled pork bowl med krydrede bønner, ris og mangosalat
Bowl mad (mad i en skål) er kæmpe mad trend. Prøv en cubansk bowl udgave med pulled pork. Nem ide til at få brugt rester af pulled pork. Få opskrift her(Louiogbearnaisen)
PorchettaPorchetta
Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af Pulled Pork, men efter at have lavet hjemmelavet Porchetta, har Pulled Pork altså fået konkurrence som den ultimative grillopskrift. Som det er  tilfældet med pulled pork,(Gastromand.dk)
ColeslawColeslaw
Den klassiske amerikanske coleslaw smager fantastisk til pulled pork eller som tilbehør til aftensmaden. Prøv den her. (Karolines Køkken)
Pulled pork sandwich med hjemmesyltede jalapenos og skalotteløg samt røget barbequePulled pork sandwich med hjemmesyltede jalapenos og skalotteløg samt røget barbeque
Pulled pork sandwich er en god måde at få brugt rester på. Denne opskrift er med hjemmesyltede jalapeños og skalotteløg samt røget barbeque dressing.(Madsvin)
Porchetta – nemt og suverænt på grillen!Porchetta – nemt og suverænt på grillen!
Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af Pulled Pork, men efter at have lavet Porchetta, har Pulled Pork altså fået konkurrence som den ultimative opskrift til grillen. Som det er  tilfældet med PP'en,(Gastromand.dk)
Erland gæsteblogger om Pulled Pork – sous vide styleErland gæsteblogger om Pulled Pork – sous vide style
Kristi Himmelfartsferien står for døren, solen skinner og DMI siger 25 grader - lur mig om ikke der er en gastromand eller to, der kaster sig over en omgang pulled pork eller porchetta. Er du(Gastromand.dk)
Cheesy Beer Bread / Brød med øl, ost og timianCheesy Beer Bread / Brød med øl, ost og timian
Lækre madbrød som er rigtig tilbehør godt til pulledpork, kolde øl og god sennep. Resterne kan fryses og bruges til madpakken. Find opskriften på ølbrød her.(Louiogbearnaisen)
Fyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og limeFyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og lime
Lækker opskrift med pulled pork i ovn. Prøv fyldte bagte kartofler med chipotle pulled pork og syrligt tilbehør, så har du nem hverdagsmad eller gæstemad(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet ColeslawHjemmelavet Coleslaw
Coleslaw er guds gave til grillmaden! Og lavet med lidt kærlighed er det den perfekte følgesvend til al slags grillmad, som eksempelvis porchetta, spareribs - eller naturligvis i en Pulled Pork Burger! Jeg har ikke altid(Gastromand.dk)
Nem 7 minutters Coleslaw til PulledporkNem 7 minutters Coleslaw til Pulledpork
Foråret har besøgt Århus i dag og jeg tog imod det med kyshånd og klapsalver. “Velkommen til. Bliv lige så længer du lyster. Gerne længere!” Med den ekstra, uventede portion energi foråret medførte har jeg nået alt på listen og mere til i dag. Både på studiet og hjemme. Hurra (: I weekenden nåede vi...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kalua Pulled PorkKalua Pulled Pork
Det møreste og saftigste svinekød med to minutters arbejde og en slowcooker!(Gastromand.dk)
Salat med pulled pork - lækker opskrift ala tex mex køkkenetSalat med pulled pork - lækker opskrift ala tex mex køkkenet
Lækker og frisk salat med pulled pork - de smørmøre kød og krydderier passer perfekt til denne skønne salat inspireret fra tex mex køkkenet(Valdemarsro)
Tacos med pulled pork og lækkert grønt - få opskrift herTacos med pulled pork og lækkert grønt - få opskrift her
Tacos med pulled pork er en lækker ret og nemt til hverdag, hvis man spiser det med en rest pulled pork fra dagen i forvejen - mad til to dage(Valdemarsro)
American pulled porkAmerican pulled pork
Inden vi i lørdags drog til 25 års kanel-festivas havde Mutter sørget for lidt at stille sulten. Eller lidt? Vi fik da lagt bunden indtil flere gange med the all-time favorit; Pulled pork – bedre kendt som “trukket gris” herhjemme (; Den lækre basse blev selvfølgelig serveret med hvad der, der til hører, nemlig hjemmebagte...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Langtidsstegt svineskank, selleri og brombærLangtidsstegt svineskank, selleri og brombær
Grisen rummer mange fantastiske udskæringer. De mest populære er nok svinemørbraden, nakkefileten (til Gastromands Pulled Pork), eller svineslaget til Porchetta. Jeg vil i dag gerne slå et slag for en helt anden udskæring, en af mine(Gastromand.dk)
Quesadillas med chipotle pulled pork, tomatsalsa og ostQuesadillas med chipotle pulled pork, tomatsalsa og ost
Quesadillas opskrift med fyld af chipotle pulled pork, hjemmelavet tomatsalsa og ost. Nem og hurtig aftensmad/frokost med rester af pulled pork i quesadilla(Louiogbearnaisen)
Pulled ChickenPulled Chicken
En af vores mest populære opskrifter er helt sikkert "Pulled Pork" og kan du ikke få nok har vi også "Pulled Lamb" - men vi mangler faktisk en perfekt opskrift på "Pulled Chicken" som du(Gastromand.dk)
Pulled Pork - Den originale Gastromand-opskriftPulled Pork - Den originale Gastromand-opskrift
Opskriften har næsten mytisk status i grillkredse, og når man først har lavet og smagt pulled pork ved man hvorfor! Pulled pork er grillopskriften over alle grillopskrifter og er da også blevet læst mere end(Gastromand.dk)
Pulled Beef – 4th of July FoodPulled Beef – 4th of July Food
4th of July. Independence Day. Det har intet med os danskere at gøre, men nogle gange har man bare brug for en undskyldning for at kaste sig ud i et madprojekt! Pulled Pork kom, så og(Gastromand.dk)
Pulled porkPulled pork
Lækker hjemmelavet pulled pork i ovn. 10 timer i ovnen, og nemt får du et saftigt og mørt stykke kød. Se opskriften her. (Karolines Køkken)
Pulled pork burgerPulled pork burger
Opskrift på pulled pork - langtidsstegt svinekød. Pulled pork bliver så mørt, at du næsten kan tygge det med øjenbrynene. Servér fx pulled pork i en burger med syltede rødløg og coleslaw.(Karolines Køkken)
Pulled pork sandwichPulled pork sandwich
Pulled pork sandwich er en god måde at servere det smagfulde kød på. Server med lidt klassisk coleslaw.(Karolines Køkken)
Spareribs - Pulled Porks arvtager!Spareribs - Pulled Porks arvtager!
Gastromands pulled pork opskrift kom så og sejrede og er blevet læst mere end 1 mio. gange - ja der findes vel ikke længere en café i Danevang, der ikke serverer sin egen mishandlede udgave(Gastromand.dk)
Nakkekam med semidried svampeNakkekam med semidried svampe
"Flåede" stykker af mør, langtidsstegt nakkekam (på engelsk og amerikansk kaldet pulled pork) sammen med bagte svampe og tyttebær. Hyggemad på en vindomsust dag.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes