Vi fandt 6 opskrifter med søgeordet grissini:
Facts om grissini:
Grissini (ital.; ental grissino) eller brødpinde er tynde aflange stykker af sprødt, tørt brød som stammer fra Torino og det omkringliggende område i Italien. Det antages at de oprindeligt blev opfundet i 1300-tallet. Ifølge den lokale folketradition blev de dog opfundet af en bager i Lanzo Torinese (Norditalien) i 1679. Grissini tilbydes ofte på restauranter som forret. I nogle tilfælde og i nogle områder er de meget større og tykkere end den tynde blyantformede type som er den mest almindelige. De kan også blive kombineret med andre ingredienser som prosciutto som en hors d'œuvre. På mange restauranter bliver grissini serveret med hvidløgssovs og parmesanost, når den bruges som forret; som dessert kan de smages til med kanel og eller glasur. Grissini konsumeres i store dele af verden, men særligt i Sydeuropa (Spanien, Italien og Grækenland). De spises dog også i både Nord- og Sydamerika og dele af Asien.
Hjemmebagte grissiniHjemmebagte grissini
Lækre sprøde italienske brødstænger, der går fantastisk til alt hvad der kan dyppes i.(Fritidskok.dk)
Hjemmelavede sprøde grissiniHjemmelavede sprøde grissini
Det er så utrolig nemt at bage lækre sprøde grissini selv og de smager helt fantastisk til tapas og snacks - få opskrift på sprøde kiks(Valdemarsro)
Tundressing til grissiniTundressing til grissini
Nem og smagfuld dip til fx grissini og sprøde grøntsager.(Karolines Køkken)
Grissinis med ost, salt, timian og oreganoGrissinis med ost, salt, timian og oregano
En fredag uden planer var lig med masser af tid til at lege med mit nyerhvervede kamera. Efter en opskrift fra “altfordamerne” blev det til disse lækre sager. Fyldet er fri fantasi, da jeg er vild med oste grissinis og masser af krydderurter. Jeg brugte tørrede krydderurter, men vil klart anbefale en kvist friske. Hurtige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes