Vi fandt 5 opskrifter med søgeordet irish coffee:
Genialt: Sådan laver du den perfekte Irish CoffeeGenialt: Sådan laver du den perfekte Irish Coffee
Laver du Irish Coffee på samme måde, som størstedelen af den danske befolkning? Jamen så gør du det forkert og der er så absolut plads til forbedringer. Her får du den ultimative fremgangsmåde til kaffe-klassikeren! Irish coffee er(Gastromand.dk)
Irish coffeeIrish coffee
Irish coffee er en meget klassisk drik. Men hvordan er det nu lige med forholdene ? Vi har testet, og her er vores bud på den perfekte Irish coffee. (Karolines Køkken)
Irsk kaffe opskrift - sådan laves irish coffeeIrsk kaffe opskrift - sådan laves irish coffee
Irsk kaffe med whisky. Men hvordan er det nu lige man laver den, og hvornår tilsætter man sin whisky? Og skal der flødeskum i en irsk kaffe?(Madens Verden)
Irish Coffee CakeIrish Coffee Cake
I går var der fuld gang i køkkenet herhjemme og der sneg sig da også lidt kagebagning ind. Magasinet “Alt-for-damerne” havde en opskrift på en kaffe-kage denne her uge. Og efter at have skimmet den igennem, vidste jeg hurtigt, at den skulle prøves! Den er  nemlig ret lig med Irish Coffee, som jeg har en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Irish Coffee med Baileys og KahluaIrish Coffee med Baileys og Kahlua
Her er opskriften på Irish Coffee med Baileys og Kahlua. En super lækker drink, der minder meget om irsk kaffe - men her altså uden whisky.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes