Vi fandt 9 opskrifter med søgeordet glaseret skinke:
Glaseret skinke - sådan laver du glasering til kødGlaseret skinke - sådan laver du glasering til kød
Sådan laver du glaseret skinke. Opskrift på en nem glasering, som du laver med brun farin og sennep, hvorefter skinken nemt glaseres i ovnen.(Madens Verden)
Skinke i grill - glaseret med whisky (kernetemperatur 68 grader)Skinke i grill - glaseret med whisky (kernetemperatur 68 grader)
Skinke i grill får en vidunderlig smag med denne glasering af whisky, og når du tager den ud af grillen ved en en kernetemperatur på præcis 68 grader.(Madens Verden)
Glaseret skinke med hvidkåls- og gulerodsstuvningGlaseret skinke med hvidkåls- og gulerodsstuvning
Glaseret skinke i ovn tilberedt på den traditionelle måde - dog med et lille twist. Prøv den lækre og nemme opskrift her. (Karolines Køkken)
Glaseret skinke og hamburgerrygGlaseret skinke og hamburgerryg
Glaseret skinke er en klassiker i det traditionelle danske køkken og til julefrokostbordet - her får du en skøn velsmagende opskrift(Valdemarsro)
Juleskinke - opskrift på glaseret skinke med præcise tiderJuleskinke - opskrift på glaseret skinke med præcise tider
Min opskrift på glaseret juleskinke. En god metode, hvor du først koger den rå skinke, hvorefter den steges færdig i ovnen og glaseres.(Madens Verden)
Langtidsstegt og glaseret skinke i ovnLangtidsstegt og glaseret skinke i ovn
Se hvordan du laver en både langtidsstegt og glaseret skinke i ovn. Skinken steges i ni timer og glaseres i 20 minutter ved 200 grader i ovnen.(Madens Verden)
GrønlangkålGrønlangkål
Grønlangkål er en tradition på julefrokostbordet og smager skønt til glaseret skinke og julemedister - få opskrift på den klassiske ret her(Valdemarsro)
Honningskinke - skinke glaseret med honningHonningskinke - skinke glaseret med honning
Honningskinke er en fremragende måde at tilberede skinke på. Med denne metode får du en både saftig og smagfuld glaseret skinke med honing.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes