Vi fandt 73 opskrifter med søgeordet muffins:
Facts om muffins:
En muffin er portionsbagværk baseret på bagepulver, og forekommer i såvel søde udgaver (mest almindeligt i Danmark) såvel som brødvarianter (i blandt andet England). Dejen påminder om sandkagedej og kan smagsgives på samme måde. Vaniljesukker, kakao, nødder, citronaroma eller blåbær er almindelige smagsgivere. Dejen fordeles i små papirsforme eller i specielt udformede blikforme, hvor formene med dejindholdet stilles til bagning i en mellemvarm ovn. Siden slutningen af 1990'erne er muffins blevet solgt i meget store størrelser i danske caféer, ofte med betegnelsen "amerikansk muffin".
Ananas- og ingefærmuffinsAnanas- og ingefærmuffins
Svampede og lækre muffins med et skønt pift af ingefær.(Karolines Køkken)
Bananmuffins med chokolade og nødderBananmuffins med chokolade og nødder
Prøv disse lækre bananmuffins med chokolade og nødder som smager fantastiske og er en lækker måde at bruge de lidt overmodne bananer(Valdemarsro)
Weekendkagen: Muffins med chokolade og rålakridsWeekendkagen: Muffins med chokolade og rålakrids
Nu skal det ikke altid handle om bacon, store bøffer eller trævlet kød fra grillen. Rigtige mænd er ikke bange for at trække bagebogen frem og slippe væk fra webergrillen. De fleste mennesker kan lide chokolade,(Gastromand.dk)
Citronmuffins med marcipanCitronmuffins med marcipan
De lækreste, svampede citronmuffins med marcipan, som hurtigt bliver en favorit. Få opskriften på de friske muffins med citron her og bag løs.(Louiogbearnaisen)
Rabarbermuffins med hvid chokolade og mandlerRabarbermuffins med hvid chokolade og mandler
Lækre og luftige rabarbermuffins med hvid chokolade, der får munden til at løbe i vand. Se den lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
IngefærmuffinsIngefærmuffins
Lækre og nemme ingefærmuffins med en skøn frisk smag - hurtige at lave og kan være klar til servering på under 30 minutter - få opskrift her(Valdemarsro)
PåskemuffinsPåskemuffins
Nemme chokolademuffins pyntet med fin påskegul frosting og påskeæg. Til andre fester og højtider kan du vælge noget andet pynt og ændre farven på frostingen.(Karolines Køkken)
FødselsdagsmuffinsFødselsdagsmuffins
En lille lækker bid - nu med fuldkorn!(Karolines Køkken)
Solbær-muffins med marcipan og yoghurtSolbær-muffins med marcipan og yoghurt
Jeg flasher ofte bær fra min fryser herinde og ja, jeg har stadig en hel del i fryseren fra sidste sommer. Så solbær blev hevet op og halvdelen af posen røg i de her muffins. Opskriften er en kending, det er nemlig den jeg brugte til gulerod/æble-muffins i Go’morgen Danmark. Da solbær er ret syrlige,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kvarkmuffins med mandler og frugtKvarkmuffins med mandler og frugt
Disse muffins er ikke kage, men søde boller lavet af gærdej med tørret frugt.(Karolines Køkken)
Søndagsmuffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakridsSøndagsmuffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakrids
Kager er ikke det vi gør mest i her på Gastromand, men det er alligevel blevet tid til lidt flere kager på Gastromand. Som en opfølger på sidste års lakridsmuffins kommer her endnu en opskrift(Gastromand.dk)
Forårsmuffins med ahornsirupForårsmuffins med ahornsirup
Det er sket noget ret livsomvæltende! Faktisk har den seneste tid, ja, siden årets start været lige til den rodede side, med masser af ændringer, nye livsmønstre og ting som skulle puttes i kasse oven i mit hoved. I ved, sådan lige for at får styr på situationen. Før jeg endnu er helt færdig med...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
fedtfattige bananmuffins med havregrynfedtfattige bananmuffins med havregryn
Noget af det mest drilske er bananer. De når at modne bare man vender ryggen til og derfor har jeg altid nogle stykker der har nået græsen for modenhed til min smag. Jeg har længe haft et mellemmåltid i tankerne, hvor de kunne bruges uden at blive til kage. De sidste par dage er der...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
ÆblemuffinsÆblemuffins
Opskrift på nemme og utrolig lækre æblemuffins og du kan lave disse muffins med æble på 10 minutter + bagetid - få opskriften lige her(Valdemarsro)
RabarbermuffinsRabarbermuffins
Prøv disse lækre rabarbermuffins som smager skønt og har en saftig krumme - opskriften er helt perfekt til rabarbersæson og nem at lave(Valdemarsro)
Oreo CupcakesOreo Cupcakes
Disse Oreo Cupcakes er så fine til børnefødselsdag og fest og de smager forrygende - en nem og lækker opskrift på fine oreos muffins(Valdemarsro)
Cupcakes med hindbær og blåbærCupcakes med hindbær og blåbær
Disse cupcakes er lækre muffins fyldt med bær og sødt kvarkfyld.(Karolines Køkken)
PæremuffinsPæremuffins
Uhm, bare duften og smagen af disse skønne pæremuffins med en lækker krumme og dejlig smag af pærer - få den bedste opskrift på muffins(Valdemarsro)
Marcipanmuffins med frugt Marcipanmuffins med frugt
Smager skønt og kan anrettes flot med den friske frugt. Særdeles velegnet til festlige lejligheder.(Karolines Køkken)
Pecanmuffins med æble og kanelPecanmuffins med æble og kanel
En sund eftermiddagssnack både til børn og voksne. Æblerne gør muffinsene saftige og de smager dejligt af kanel(Louiogbearnaisen)
S’mores Cupcakes  (chokolademuffins med kiks, marshmallows og marengs)S’mores Cupcakes (chokolademuffins med kiks, marshmallows og marengs)
S'mores er kiks, chokolade og skumfiduser som grilles over bål. Skab sommerstemningen med smores. Bag chokolademuffins med kiks, marshmallows og marengs.(Louiogbearnaisen)
Krydrede CheddarmuffinsKrydrede Cheddarmuffins
Begrebet “second breakfast” er noget jeg praktiserer i stor stil, når jeg har sene mødetider på studiet. Desværre har dette modul budt på ubehagelige mange tidlige morgener, så da jeg endelig havde en formiddag for mig selv i sidste uge, så blev den udnyttet. Til second breakfast for fuld skrue. Lækre, svampede muffins. Perfekt til...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Halloween muffins med butternut squash og citronglasurHalloween muffins med butternut squash og citronglasur
Halloweenmad! Opskrift på halloween muffins med butternut squash og citronglasur(Louiogbearnaisen)
EdderkoppemuffinsEdderkoppemuffins
Uhh - edderkopper - fang dem og nyd dem!(Karolines Køkken)
MazarinkagerMazarinkager
Søde små bastante minimuffins med tydelig smag af marcipan. Server dem som godbidder til kaffen eller som en lille dessert. (Karolines Køkken)
BlommemuffinsBlommemuffins
Opskrift på nemme blommemuffins(Louiogbearnaisen)
BananmuffinsBananmuffins
Bananmuffins med mørk chokolade. Lækre svampede bananmuffins som er nemme at lave og gode at tage med på farten!(Karolines Køkken)
Gulerodsmuffins med ingefær og dadlerGulerodsmuffins med ingefær og dadler
Gulerodsmuffins er altid et hit - her er de smagt til med dadler og ingefær - som godt kan gøre dem lidt hotte. (Karolines Køkken)
Bananmuffins med chokoladeBananmuffins med chokolade
Bananmuffins med chokoladeglasur på toppen - bliver det bedre?(Karolines Køkken)
Julemuffins med æble og kanelJulemuffins med æble og kanel
Skøn julet smag af æbler og kanel i denne julemuffins, som er perfekt til julens kagebord og til at nyde - få den gode opskrift her(Valdemarsro)
Majsmuffins med cheddar og bacon – perfekt til brunchMajsmuffins med cheddar og bacon – perfekt til brunch
De her majsmuffins er perfekt til weekendens brunchbord. Lav rigeligt, for med fyld af bacon og cheddar bliver de hurtigt favoritter hos børn som voksne. FIND OPSKRIFTEN HER(Louiogbearnaisen)
Kirsebærmuffins med lakridsKirsebærmuffins med lakrids
Så er kagen til kaffen sikret.(Karolines Køkken)
Sunde madmuffins med laks og rucola – serveret med grov sennepsdressingSunde madmuffins med laks og rucola – serveret med grov sennepsdressing
Sunde madmuffins med laks og rucola - serveret med sennepsdressing(Louiogbearnaisen)
Weekendkagen: Muffins med chokolade og rålakridsWeekendkagen: Muffins med chokolade og rålakrids
Nu skal det ikke altid handle om bacon, store bøffer eller trævlet kød fra grillen. Rigtige mænd er ikke bange for at trække bagebogen frem og slippe væk fra webergrillen. De fleste mennesker kan lide chokolade,(Gastromand.dk)
Muffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakridsMuffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakrids
Kager er ikke det vi gør mest i her på Gastromand, men det er alligevel blevet tid til lidt flere kager på Gastromand. Som en opfølger på sidste års lakridsmuffins kommer her endnu en opskrift(Gastromand.dk)
Drømmemuffins (Drømmekage)Drømmemuffins (Drømmekage)
Hvem kan ikke lide den klassiske drømmekage, når den er lidt svampet og snasket - det kan jeg i hvert fald.   Men hvorfor ikke prøve den lidt anderledes og lave den som muffins i stedet? Denne opskrift(Gastromand.dk)
Mini majsbrød med blåskimmelostMini majsbrød med blåskimmelost
Lækkert majsbrød med fyld af majskerner og knas fra grækarkerner. Majsbrødet kan også bages som mini muffins.(Karolines Køkken)
Banan MuffinsBanan Muffins
Vi bager ikke på Gastromand - årsagen er helt simpel, vi er bare ikke særlig gode til det. Vi blev dog udfordret ret kraftigt af vores redaktør fra Politiken da vores seneste kogebog skulle udgives.(Gastromand.dk)
Chokolade muffinsChokolade muffins
Lækre saftige chokolademuffins som er sprøde uden på og saftige og lækre i krummen - få opskriften på chokolade muffins her(Valdemarsro)
Æggemuffins med squash tomat og basilikum - lækker nem opskriftÆggemuffins med squash tomat og basilikum - lækker nem opskrift
Her får du en skøn opskrift på lækre æggemuffins med squash og tomat som er skønne i madpakken eller til brunch og morgenmad - få opskrift her(Valdemarsro)
Halloween muffinsHalloween muffins
Søde og sjove chokolademuffins til halloweenfesten. Spøgelserne er lavet af hvid fondant.(Karolines Køkken)
Saltkaramel MuffinsSaltkaramel Muffins
Her får du opskriften på saltkaramel muffins med chokolade som smager helt vildt dejligt - en cupcake med karamel som er helt uimodståelig(Valdemarsro)
GræskarmuffinsGræskarmuffins
Nemme lækre krydrede græskarmuffins... eller gulerodsmuffins, squashmuffins, æblemuffins - du bestemmer! Græskar kan nemlig nemt skiftes ud med gulerod, squash eller æble - eller du kan blande flere slags grønt.(Karolines Køkken)
ChokolademuffinsChokolademuffins
Nemme chokolademuffins, som er svampede og saftige. Opskrift på lækre, store chokolade muffins med chokoladestykker. En favorit hos både børn og voksne.(Louiogbearnaisen)
BlåbærmuffinsBlåbærmuffins
Vælg din yndlingsfrugt/-bær til disse muffins. Pynt med flormelis og nyd dem!(Karolines Køkken)
US Praline MuffinsUS Praline Muffins
Jeg havde jo fået det hårde job, at bage kage til kæresten og kammeraterne. Fredag blev de spist af med kanelsnurrer med marcipan, som forsvandt som dug for solen. Jeg havde en hel masse kager, jeg gerne ville have prøvet af og det var faktisk ret svært at vælge, når jeg havde frit valg! Det...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Muffins med æble og kanelMuffins med æble og kanel
Æble og kanel er og bliver et makkerpar! Disse muffins er skønne og saftige - men du kan også lave dem med chokolade.(Karolines Køkken)
Muffins med bær og hytteostMuffins med bær og hytteost
Hytteost gør disse muffins dejlige saftige og lidt anderledes end klassiske muffins.(Karolines Køkken)
Muffins med chokoladeisMuffins med chokoladeis
Lækre muffins med ægte chokoladesmag - chokoladeis og chokoladesauce.(Karolines Køkken)
Muffins med chokoladestykkerMuffins med chokoladestykker
Lækre muffins med chokoladestykker. Disse skønne muffins med chokoladestykker er en favorit til både hverdag og fest.(Karolines Køkken)
Muffins med nødder og tørrede frugterMuffins med nødder og tørrede frugter
Nødder, marcipan, tørret frugt og chokolade - disse muffins har det hele!(Karolines Køkken)
Muffins med oliven Muffins med oliven
Giver middelhavsduft i køkkenet. Nybagte muffins gør alle glade.(Karolines Køkken)
Muffins med ost og olivenMuffins med ost og oliven
Prøv dem i stedet for brød - som mellemmåltid eller til middagen.(Karolines Køkken)
ChokolademuffinsChokolademuffins
Lækre chokolade muffins med intens chokoladesmag. Den perfekte muffin for en rigtig chokolade-elsker. Velbekomme!(Karolines Køkken)
Hverdagsmuffins uden sukkerHverdagsmuffins uden sukker
Skøn opskrift på dejlige hverdagsmuffins uden sukker - få opskriften på de sukkerfri muffins her, de smager super dejligt(Valdemarsro)
Chokolademuffins med is og frysetørrede hindbærChokolademuffins med is og frysetørrede hindbær
Prøv med is som topping på dine muffins. Det ser flot ud og smager fantastisk. (Karolines Køkken)
Pizza muffinsPizza muffins
Små lækre pizza muffins, som mætter godt og er et hyggeligt indslag i madpakken - sunde, god til frys og nemme at bage - få opskriften her(Valdemarsro)
Chokolademuffins med rødbederChokolademuffins med rødbeder
Ekstra saftige muffins med rødbeder.(Karolines Køkken)
Hindbærmuffins med havregrynscrumbleHindbærmuffins med havregrynscrumble
Lækre hindbærmuffins med sprød havregrynscrumble, som er hurtige at bage og smager vidunderligt til kaffepausen. Hindbærrene kan skiftes ud med andre bær.(Karolines Køkken)
Æggemuffins med cheddarÆggemuffins med cheddar
Æggemuffins er skønne og lækre at servere til brunch eller frokost.(Karolines Køkken)
Æg-og-bacon-muffinsÆg-og-bacon-muffins
Små delikate æggemuffins med bacon, som er rigtig gode til madpakken.(Karolines Køkken)
Madmuffins med mango og kyllingMadmuffins med mango og kylling
Efter succesen med æble-og gulerodsmuffins, blev det til endnu en omgang madmuffins. Inspirationen til fyldet er hentet fra bogen: Muffins, mens dejen er egen opskrift. Som fremgangsmåden beskrev i bogen, kom jeg chutney på før bagningen. Dette har jeg dog i nedenstående opskrift rettet til efter bagning, da de ellers bliver meget klistrede og bløde...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Blåbærmuffins med crumbleBlåbærmuffins med crumble
Bag lækre blåbærmuffins med vanilje, citron og sprød crumble top. Nem og hurtig opskrift på blåbær muffins, som smager skønt og holder sig saftige.(Louiogbearnaisen)
English MuffinsEnglish Muffins
Hjemmelavede English Muffins smager skønt til morgenmad. Spis din engelsk muffin med æg og bacon eller helt klassisk med egg benedict. Find opskrift her(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes