Vi fandt 120 opskrifter med søgeordet kanel:
Facts om kanel:
Kanel (Cinnamomum verum, synonym: Cinnamomum zeylandicum) er et 10 til 15 meter højt, stedsegrønt træ og et krydderi, der kommer fra træets inderste bark. De fleste træer vokser i Sri Lanka og har 7–18 cm lange, ovale blade. Blomsterne har en grønlig farve og en meget utiltalende lugt. Kanelfrugten er et lilla bær, cirka 1 cm i diameter, der indeholder et enkelt frø.
Krydret æbletærteKrydret æbletærte
Lækker æbletærte med kanel, karamelliserede æbler, sprød bund og iskold flødeskum - så englene synger!(Karolines Køkken)
Kanelsnegle i fadKanelsnegle i fad
Kanelsnegle i fad eller bradepande bliver lækre og snaskede fordi formen holder på fyldet. Opskrift på nemme kanelsnegle med masser af fyld.(Louiogbearnaisen)
Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonDampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen med(Gastromand.dk)
HonninghjerterHonninghjerter
Krydrede honninghjerter med fin glasur. Vælg den farve du bedst kan lide. Honninghjerterne er fyldt med dejlige krydderier, som engang var eksotiske: kanel, ingefær, nelliker og appelsinskal, så der kommer til at dufte skønt i køkkenet, når I bager honninghjerter - et godt varsel om at julen er på vej.(Karolines Køkken)
Rabarberparfait med kanelmandlerRabarberparfait med kanelmandler
Med denne opskrift på rabarberparfait med kanelmandler er du sikret en forrygende hjemmelavet is. Rabarberens syrlighed er perfekt i is.(Karolines Køkken)
KanelbollerKanelboller
Uhmm, nybagte boller med duften af kanel - findes der noget bedre? De her saftige kanelboller smager skønt med koldt smør. Find opskriften på kanelboller(Louiogbearnaisen)
Krydret pæretærteKrydret pæretærte
Skøn pæretærte med "låg" og masser af dejlige sager til at stimulere sanserne, fx ingefær og kanel. Mhm!(Karolines Køkken)
Lakrids – og æblesnegleLakrids – og æblesnegle
Et twist af den klassiske kanelsnegl, her med lakrids og revet æble. Den smager fantastisk, så du skulle tage at prøve den. Se opskrift her(Valdemarsro)
KanelbrowniesKanelbrownies
Lækker og svampet, som en ægte brownie skal være. Mums!(Karolines Køkken)
KanelisKanelis
Kanelisen sætter et frisk og let punktum efter et fyldigt julemåltid. Men den er lige så lækker på menuen forår, sommer og efterår.(Karolines Køkken)
KanelkageKanelkage
Findes der noget bedre end en hjemmelavet kanelkage med ekstra lækker glasur? Prøv den nemme opskrift her. Uhm!(Karolines Køkken)
Kanel-panna cottaKanel-panna cotta
Dejlig nem panna cotta på fløde og kvark med smag af kanel. Kanel kan udelades for variationens skyld, ligesom der kan bruges andre typer marmelade på toppen.(Karolines Køkken)
KanelsnegleKanelsnegle
De bedste kanelsnegle er hjemmelavede og de er altid et hit blandt børn og voksne. Prøv de nemme kanelsnegle her!(Karolines Køkken)
KanelsnurrerKanelsnurrer
Smukke snoede kanelsnegle lavet med hvid hvede Hvid hvede er et hvidt fuldkornsmel, så dejen indeholder godt med fuldkorn, selv om dejen er helt lys. (Karolines Køkken)
Kanelstegte ananas med mandelflødeskumKanelstegte ananas med mandelflødeskum
Afslut vinterens festmiddag med varm, krydret ananas og kølig flødeskum.(Karolines Køkken)
Klassisk kanelstang med gærdejKlassisk kanelstang med gærdej
Nem og hurtig kanelstang med snasket remoncefyld. En hjemmelavet kanelstang smager bedre end bagerens kanelstang og nem at bage. Få opskrift her.(Louiogbearnaisen)
KaneltærteKaneltærte
Krydrede desserter er populære i Sydafrika. Tærten er god med en kop rooibos the.(Karolines Køkken)
Kanelsnegle – bedste opskriftKanelsnegle – bedste opskrift
De er intet mindre end de bedste kanelsnegle - Fyldt med lækker smag og snask og et kæmpe hit på morgenbordet - opskriften får du her(Valdemarsro)
Squashkage med valnødder og flødeost-toppingSquashkage med valnødder og flødeost-topping
Lækker svampet squash kage med kanel, nødder, chokolade - toppet med fløde ostecreme med citron. Nem opskrift på squashkage med olie, bagt i bradepande(Louiogbearnaisen)
Cannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonCannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
3. og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen(Gastromand.dk)
CremesnegleCremesnegle
Cremesnegle - klassiske kanelsnegle med creme. Kender du følelsen - når du står hos bageren og ikke kan vælge mellem kanelsneglen eller spandaueren med creme? Så er svaret naturligvis hjemmebagte cremesnegle.(Karolines Køkken)
Syltede æblerSyltede æbler
Søde og syrlige æbler krydret med kanel. Server de syltede æbler som tilbehør til kage og desserter - eller spis dem med is eller flødeskum. Prøv dem også som topping på morgenmaden.(Karolines Køkken)
Rugkiks og mini-latte med kanelRugkiks og mini-latte med kanel
I snackskålen fyldte jeg i går hjemmebagte rugkiks - rugkiks er nemme og lækre at lave selv også perfekt til ostebord - Se opskrift her(Valdemarsro)
Svenske KanelbullarSvenske Kanelbullar
“I al det uendelige snevejr, er det bedste tidsfordriv bagning. Opskriften her er et gammelt svensk udklip. Bollerne laves ligesom kanelsnegle, men er mindre fine i udformningen. Den korte side, skal ikke være mere en max. 20 cm i bredde og tykklse af den udrullede dej skal være noget tykkere end til        ...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
KanelisKanelis
Kanelis er virkelig en lækker is og her får du en skøn opskrift på en nem cremet kanel is man kan lave selv - perfekt til både sommertid og jul(Valdemarsro)
Ricepudding med mandler Ricepudding med mandler
En rest af kogt ris kan med hjælp af orangeblomstvand, ristede mandler og kanelsukker forvandle sig til denne lækre ricepudding(Karolines Køkken)
Bagels med kanel og appelsinskalBagels med kanel og appelsinskal
I stedet for appelsinskal og kanel kan du krydre bagels med citronskal, en håndfuld rosiner, tørrede tranebær, tørrede blåbær eller moset banan. De kan også bages helt uden krydderier.(Karolines Køkken)
BrunsvigersnegleBrunsvigersnegle
Brunsvigersnegle - to lækre sager, der er samlet til én rigtig god ting. Brunsvigersnegle ligner kanelsnegle, men smager som klassisk brunsviger. Og så har vi bagt sneglene tæt i en bradepande, så de bliver ekstra lækre og svampede, og fyldet holder sig der, hvor det skal.(Karolines Køkken)
Kanelsnurrere med marcipanKanelsnurrere med marcipan
Lune kanelsnurrer er en god forkælelse i weekenden. Fyld dem med en god remonce og spis til du revner. Find min bedste opskrift her.(Louiogbearnaisen)
Mandelkage med kaffekanelcremeMandelkage med kaffekanelcreme
En fejende flot og lækker lagkage med smag af kaffe, kanel og krokant(Karolines Køkken)
KanelsnurrerKanelsnurrer
Snaskede, lækre kanelsnurrer som du kan nemt kan bage på et par timer. Opskrift og fremgangsmåde til kanelsnurrer, der ikke er fra Claus Meyer.(Louiogbearnaisen)
Ris med bønner og lamRis med bønner og lam
En klassisk mellemøstlig risret med smag af kanel. Kan også laves med oksefars.(Karolines Køkken)
Frugt- og nøddekage med kanelfrostingFrugt- og nøddekage med kanelfrosting
Dejlig fyldig og fugtig skærekage med god smag af cognac, kanel, tørret frugt og hasselnødder.(Karolines Køkken)
Æblekage med strejf af julÆblekage med strejf af jul
I weekenden skulle der holdes advent og da jeg havde fået en forespørgsel på en julekage, lå den lige for. Kagen er ikke en traditionel julekage, som ofte indeholder tørrede frugter i lange baner. Da jeg har et lidt ambivalent forhold til dem, blev den her med æbler og kanel. Opskriften stammer fra Odense marcipansbagebog. Jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
BAGTE ÆBLER – fyldt med marcipan, kanel og smørBAGTE ÆBLER – fyldt med marcipan, kanel og smør
Bagte æbler må være en af de allerbedste efterårs- og vinterdesserter og en af de hurtigste, for de tager ingen tid at lave. Vælg lækre, danske æbler(Louiogbearnaisen)
Risengrød med kanelsukker og smørklatRisengrød med kanelsukker og smørklat
Risengrød som mange bedst kan lide den. Risengrød hører julen til... men risengrød kan også spises resten af året.(Karolines Køkken)
KanelgiflerKanelgifler
Bag selv kanelgifler med lækker kanel-remonce som variation for almindelige kanelsnegle. Bedre end Pågen kanelgifler. Opskrift og fremgangsmåde >>(Louiogbearnaisen)
Æblesnurrer med kanelÆblesnurrer med kanel
Æblesnurrer med kanel smager virkelig godt og er en skøn kombination af kage og brød - smager sødt og lækkert - få opskrift her(Valdemarsro)
Pecanmuffins med æble og kanelPecanmuffins med æble og kanel
En sund eftermiddagssnack både til børn og voksne. Æblerne gør muffinsene saftige og de smager dejligt af kanel(Louiogbearnaisen)
FrugtsnegleFrugtsnegle
Alle kender kanelsnegle og de smager jo skønt....men hvad med at prøve noget nyt og lidt sundere. En snegl med lidt grovere dej og med fyld af frugt - det smager altså også godt.(Karolines Køkken)
ØllebrødØllebrød
Øllebrød - elsket eller hadet. Denne øllebrød er smagt til med appelsin og kanel - Uhmm. Giv øllebrødet her en chance! (Karolines Køkken)
Dobbelt ChokoladesnegleDobbelt Chokoladesnegle
Chokoladesnegle til til dig som ikke kan få nok chokolade. Opskrift på chokoladesnegle er som kanelsnegle, bare med masser af chokolade og hasselnødder. De er gode!(Louiogbearnaisen)
JødekagerJødekager
En klassisk yndlings julesmåkage er de små sprøde hjemmebagte jødekager med kanelsukker og mandelflager - Få opskriften her(Valdemarsro)
Dhal med citronrisDhal med citronris
Dhal er en klassisk indisk hovedret med røde linser. Dhal er hurtig at lave, da linserne ikke skal stå i blød som tørrede bønner skal. Denne dhal er krydret med både chili og kanel, men er ikke voldsomt stærk.(Karolines Køkken)
Mini æbletærter med nødde-karamel topMini æbletærter med nødde-karamel top
Flotte mini æbletærter med nødde-karamel top. Opskrift på små apple pies med kanel og rom. Server æbletærterne med cremefraiche eller flødeskum på en regnvåd søndag.(Louiogbearnaisen)
Kanelsnurrer med marcipan + Guide: Sådan snurrer du kanelsnurrer!!Kanelsnurrer med marcipan + Guide: Sådan snurrer du kanelsnurrer!!
Opskrift på de bedste kanelsnurrer med marcipan. Nemme og lækre. Tjek guiden til hvordan du snurrer kanelsnurrer på den rigtige måde. Se billeder >>(Louiogbearnaisen)
Frisk figen og blomme crumble med saltet karamel (og lakrids)Frisk figen og blomme crumble med saltet karamel (og lakrids)
En nem crumble med efterårets frugt. Tilsæt dit yndlings krydderi ; lakrids, karamel, kanel, vanilje og server med cremefraiche eller flødeskum. Så er der dømt hygge på en råkold efterårsdag.(Louiogbearnaisen)
Banana Peanutbutter Rolls // Grove Banan-snurrer med jordnøddesmørBanana Peanutbutter Rolls // Grove Banan-snurrer med jordnøddesmør
Hvem kunne ikke spise en ordenligt basse af en snasket kanelsnurrer lige nu? Sådan en lun laban, hvor fyldet stadig løber og fingrene klistrer godt. Med varm kaffe til. Brandvarm, nybrygget kaffe. Æv, det er jo kun torsdag. Altså er der laaaang tid til fredagskagen! Fortvivl dog ej, for torsdagen kan sagtens gøres lidt sjovere,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Durumboller med banan og ingefærDurumboller med banan og ingefær
Dejlig bolle med sej krumme. Den friske ingefær kan varieres med krydderier, fx stødt ingefær eller kanel.(Karolines Køkken)
Lækre julebollerLækre juleboller
Juledagene er ovre, men de her boller kan stadig bages og nydes. Jeg er helt vild med krydderier i brød og især kanel og kardemomme. Så da jeg faldt over disse boller i Karolines Køkkens bog “godt brød”, måtte jeg straks igang med lidt bagværk til juledagene. Jeg havde ikke piskefløde på lageret, men i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gryderet med paprika og hvide bønnerGryderet med paprika og hvide bønner
Store bønner og duftende kanelstænger fornyer den klassiske gryderet.(Karolines Køkken)
Amerikansk Apple PieAmerikansk Apple Pie
opskrift på lækker amerikansk applepie med mørdej og kanel(Louiogbearnaisen)
KanelgiflerKanelgifler
opskrift på lækre, små kanelgifler(Louiogbearnaisen)
Sprød æblestangSprød æblestang
Æblestang med smuttede mandler, rosiner og kanel - en sikker vinder.(Karolines Køkken)
Apple and Cinnamon Cake // Kage med æble og kanelApple and Cinnamon Cake // Kage med æble og kanel
Opskrift på lækker efterårskage med æble og kanel(Louiogbearnaisen)
Bagels med kanel og rosinerBagels med kanel og rosiner
Prøv en sød bagel med kanel og rosiner. Gode bagels som er sprød udenpå og lidt sej inden i. Spises lune med koldt smør. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Klatkager af risengrød m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..Klatkager af risengrød m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..
Brug rest af risengrød på klatkager - disse her lækre og luftige. Server dem med kanelsukker, kirsebærsauce eller bare kolde som en snack. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Kanelsneglekage bagt i formKanelsneglekage bagt i form
Opskrift på bløde, amerikanske cinnemon buns bagt i form.(Louiogbearnaisen)
Julemuffins med æble og kanelJulemuffins med æble og kanel
Skøn julet smag af æbler og kanel i denne julemuffins, som er perfekt til julens kagebord og til at nyde - få den gode opskrift her(Valdemarsro)
American pulled porkAmerican pulled pork
Inden vi i lørdags drog til 25 års kanel-festivas havde Mutter sørget for lidt at stille sulten. Eller lidt? Vi fik da lagt bunden indtil flere gange med the all-time favorit; Pulled pork – bedre kendt som “trukket gris” herhjemme (; Den lækre basse blev selvfølgelig serveret med hvad der, der til hører, nemlig hjemmebagte...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Chokoladesnurrer med marcipan og mandlerChokoladesnurrer med marcipan og mandler
Er du vild med kanelsnurrer, så skal du prøve de her lækre chokoladesnurrer med marcipan - det vil du ikke fortryde! Find også en guide til at snurre dem(Louiogbearnaisen)
Spiral SmåkagerSpiral Småkager
Små lækre spiral småkager med mønster som en roulade eller kanelsnegl - de smager skønt og er nemme at bage - den lækre opskrift får du her(Valdemarsro)
Kødboller med kanel og rødkålssalatKødboller med kanel og rødkålssalat
Dejlig rødkålssalat med pærer og tyttebær, serveret med bagte kartofler og krydrede kødboller.(Karolines Køkken)
KanelkageKanelkage
Kanelkage er en nem og hurtig skæreskage som altid er en favorit. Opskrift på svampet kanelkage i bradepande med kakaoglasur - nok kage til mange(Louiogbearnaisen)
Kanelsnegle med marcipanremonceKanelsnegle med marcipanremonce
I en verden hvor alting hurtigt ender med blive moussekager med glace og bagerdystiske krummelurer, så kan man godt bare have behov for en god kanelsnegl. Her er vi ude i noget af det mest(Gastromand.dk)
OstesnurrerOstesnurrer
Snurrer er fyldte boller. Du kender måske de lækre kanelsnurrer. Her har vi en lidt grov snoet bolle fyldt med bl.a. ost - en ostesnurre. Ostesnurrer er perfekte til et mellemmåltid, til brunch eller til en varm suppe.(Karolines Køkken)
Bagt æble med marcipan og kanelBagt æble med marcipan og kanel
Bagt æble med marcipan og kanel er en skøn efterårssnack eller dessert og så er den dejlig nem og hurtig at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
RosinbrødRosinbrød
Rosinbrød behøver ikke være det klassiske franskbrød med perlesukker og kanel. Bag et lækkert, blødt brød med rosiner og kærnemælk, som holder sig saftigt(Louiogbearnaisen)
Kanelbrød – Pull Apart BreadKanelbrød – Pull Apart Bread
Lækkert krydret kanelbrød i en skøn pull apart version med kanel og smør remonce som er helt uimodståelig - få opskriften her(Valdemarsro)
Havregrød med æbler og karamelHavregrød med æbler og karamel
Lækker havregrød med lækre æbler, sød karamelcreme og kanel - en grød som får smilet frem og solen til at skinne fra morgenstunden(Valdemarsro)
US Praline MuffinsUS Praline Muffins
Jeg havde jo fået det hårde job, at bage kage til kæresten og kammeraterne. Fredag blev de spist af med kanelsnurrer med marcipan, som forsvandt som dug for solen. Jeg havde en hel masse kager, jeg gerne ville have prøvet af og det var faktisk ret svært at vælge, når jeg havde frit valg! Det...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
KanelsnurrerKanelsnurrer
Kanelsnurrer er perfekte og uimodståelige som morgenkager og en god kop kaffe - de er nemme og lækre at bage selv - få opskrift her(Valdemarsro)
Granola med kanel, æble og nødderGranola med kanel, æble og nødder
opskrift på granola med kanel, nødder og tørret æble(Louiogbearnaisen)
Havregrød med æble og kanelHavregrød med æble og kanel
Kom godt fra start om morgenen med havregrød - her med lidt ekstra protein. Skønne æbler og krydret med kanel. (Karolines Køkken)
Lammekødboller med olivenLammekødboller med oliven
Disse krydrede kødboller er med kanel og oliven en smule eksotiske.(Karolines Køkken)
Havregrød med hytteost, blåbær og kanelHavregrød med hytteost, blåbær og kanel
Til morgenmaden, hvor det gerne må være let. Her med lidt ekstra protein fra hytteosten. (Karolines Køkken)
Julekringle med remonce og kanelJulekringle med remonce og kanel
Julekringle fyldt med marcipan remonce og kanel. Opskrift på smuk flettet kringle, som imponerer hver gang. + Guide til at flette din kringle.(Louiogbearnaisen)
SneglekageSneglekage
Sneglekage af lækre hjemmebagte kanelsnegle lagt tæt sammen i en form og bagt som én skøn kage - SÅ lækkert og opskriften får du lige her(Valdemarsro)
Gigantisk KanelsneglGigantisk Kanelsnegl
Eller bare kanelsneglekage. Den virker ikke bare hver gang. Men er hver evig eneste gang. Har du fulgt med på de sociale medier. Altså bloggens, så lavede jeg også den lækre laban for et par uger siden. Men ak, den nåede at forsvinde før jeg fik knipset den til bloggen. Well, Well, så er man...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Æbletærte med farin og kanel - Din nye favoritopskriftÆbletærte med farin og kanel - Din nye favoritopskrift
En lækker æbletærte med farin og kanel, som er let at lave. Opskriften her kombinerer det bedste fra brunsvigeren, kanelsneglen og æbletærten.(Madsvin)
LammetagineLammetagine
Lækker lammetagine med dadler, kanel og ingefær - toppet med smørristede mandler og persille.(Karolines Køkken)
Koldskål med kanelcroutonerKoldskål med kanelcroutoner
Croutoner er en fin måde at få anvendt sine brødrester på - her i en sød udgave med farin og kanel.(Karolines Køkken)
HavregrynssconesHavregrynsscones
Der er kærnemælk, kanel og rosiner i disse herlige scones. Nyd dem lune til fx et glas iskold mælk eller en kop dampende varm te.(Karolines Køkken)
Julekage med romglasurJulekage med romglasur
Engelsk inspireret julekage med kanel, kardemomme, nellike og et frisk indslag af æbletern og revet citronskal.(Karolines Køkken)
JulekakaoJulekakao
Varm julekakao med smag af kanel og flødeskum - og en skumfidus snemand på toppen. Hyg jer evt. med at lave hver jeres snemand, mens kakaoen bliver varmet.(Karolines Køkken)
Risengrød - Let og lækker opskriftRisengrød - Let og lækker opskrift
Her får du en klassisk og velsmagende risengrød opskrift med smørklat og dejlig kanelsukker. Oplagt til jul (og resten af året) - også god til risalamande!(Madsvin)
Æbleskiver med svesker og kanelÆbleskiver med svesker og kanel
I disse færdigkøbte æbleskiver-tider er det sjældent, at man får æbleskiver med fyld - men det smager virkelig godt med svesker!!(Karolines Køkken)
Julepandekager med kanel og appelsinJulepandekager med kanel og appelsin
Julepandekager med kanel, syrlig appelsincreme og brændte mandler. Perfekte til julemorgen eller julebrunchen i december. (Karolines Køkken)
Æbletærte med kanelÆbletærte med kanel
Klassisk æbletærte krydret med kanel. Hvis du har overskydende æbler, er æbletærte en god og lækker måde at få dem brugt på. Denne æbletærte med kanel er nem at lave og smager helt fantastisk.(Karolines Køkken)
Pærekage med yoghurtflødeskumPærekage med yoghurtflødeskum
En lækker krydret kage med pærer og masser af smag af hasselnødder, kanel og kardemomme. Serveres med et friskt yoghurtflødeskum smagt til med citron og honning. (Karolines Køkken)
Muffins med æble og kanelMuffins med æble og kanel
Æble og kanel er og bliver et makkerpar! Disse muffins er skønne og saftige - men du kan også lave dem med chokolade.(Karolines Køkken)
Risengrød – med kanelsukker og smørklatRisengrød – med kanelsukker og smørklat
Verdens bedste opskrift på risengrød der altid lykkes og ikke brænder på i gryden. Nem og enkel opskrift på cremet risengrød med hemmeligt trick(Louiogbearnaisen)
Æblekage med crumbleÆblekage med crumble
Bag en lækker og nem æblekage med crumble / smuldredej, som smager skønt og er nem at bage. Klik her og find opskrift på skøn æblekage med kanel(Louiogbearnaisen)
Pull-apart kanelbrødPull-apart kanelbrød
Pull-apart kanelbrød er et svampet og lækkert kanelbrød, der kan trækkes fra hinanden. Pull-apart kanelbrød er sjovt at lave og virkelig lækkert at spise. Nyd kanelbrødet lunt direkte fra ovnen.(Karolines Køkken)
Cinnamon Bubble Buns | KanelbollerCinnamon Bubble Buns | Kanelboller
Er det en kanelsnegl? Er det en kanelbolle? Næ, det er den ultimative blanding af begge verdener! Kanelboller smurt ind i remonce og toppet med glasur.(Louiogbearnaisen)
Smoothie med banan, æble og kanelSmoothie med banan, æble og kanel
Helt enkelt og superhurtig smoothie der får sødme fra banan og smag fra æblejuice og kanel.(Karolines Køkken)
Boghvede crunchBoghvede crunch
Sprøde boghvedekerner med smag af kanel. En dejligt drys til fx en skål yoghurt.(Karolines Køkken)
Krydrede bagte ris med kylling og græskarKrydrede bagte ris med kylling og græskar
En krydret gryderet med kylling og græskar - fyldt med skønne krydderier som ingefær, kanel og paprika. (Karolines Køkken)
Monkeybread – kanelbrødMonkeybread – kanelbrød
Monkeybread er et lækkert kanelbrød lavet i sjove dejkugler med remonce og kanel - smagen er super og kagen er nem at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Krydrede ris med ingefær, kardemomme og kanelKrydrede ris med ingefær, kardemomme og kanel
De krydrede ris giver associationer til det nordafrikanske køkken, hvor varme krydderier og frugt også er meget brugt i det salte køkken. En dejlig eksotisk smag!(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes