Vi fandt 286 opskrifter med s√łgeordet ūüźü laks:
Facts om laks:
Laks eller atlantisk laks (Salmo salar) er en anadrom fiskeart, der lever i vandl√łb og floder med udmunding i Atlanterhavet. Med laks kan ogs√• menes sl√¶gten Salmo, der omfatter knap 50 arter, heriblandt √łrred (Salmo trutta). Endvidere findes forskellige laksearter i sl√¶gten stillehavslaks. Laks opdr√¶ttes intensivt i akvakulturer i mange dele af verden og i Skandinavien regnes laks af lystfiskere for en af de fornemste byttefisk.
Rugstykker ‚Äď det saftige rugbr√łdRugstykker ‚Äď det saftige rugbr√łd
¬† De l√¶kre saftige rugstykker, som jeg bagte til min lakserilette. Som jeg f√łr har skrevet, er jeg ikke verdens st√łrste fan af almindeligt rugbr√łd, da det bare alt for hurtigt bliver t√łrt og kedeligt. Jo, n√•r jeg kan f√• et helt friskbagt fra bageren med god spegep√łlse eller lun leverpostej, er rugbr√łd min livret...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Hjertetoast med laks og rosmarinHjertetoast med laks og rosmarin
Brug disse hjerter som en romantisk lille forret - det skal nok vække glæde!(Karolines K√łkken)
Tortilla med laks og ærtehummusTortilla med laks og ærtehummus
Frisk nemt den traditionelle hummus opskrift op med √¶rter og f√• en sund √¶rtehummus. Smager sk√łnt som dressing i en tortilla eller som dip til gr√łntsager(Louiogbearnaisen)
Bowl med ris og laksBowl med ris og laks
Super nem og lækker skål med forskellige ingredienser arrangeret enkeltvis - også kaldet en "bowl". Her er den med laks, men du kan bruge hvad som helst i en bowl - så tøm bare køleskabet for rester!(Karolines K√łkken)
Honningglaseret laks med blomkålssalatHonningglaseret laks med blomkålssalat
En spændende kombination af laksen med den sprøde, søde glasering, den friske salte og syrlige salat og de sprøde brødbidder. En fin og lidt anderledes gæstemiddag.(Karolines K√łkken)
Stenbiderrogn på spinatblinisStenbiderrogn på spinatblinis
Stenbiderrogn serveret p√• l√¶kre spinatblinis. Opskriften p√• blinis er nem og smager helt forrygende, ogs√• til fx r√łget laks mv - se billeder her(Valdemarsro)
Nigiri sushiNigiri sushi
Fire varianter af hjemmelavet nigiri - laks, tun, pighvar og avocado.(Karolines K√łkken)
Grove naanbr√łd fyldt med spicy laks, tzatziki og rucolaGrove naanbr√łd fyldt med spicy laks, tzatziki og rucola
Siden jeg lavede disse naanbr√łd, har jeg masser af ideer med dem. Udgaven her er endnu et m√•ltidfra sidste uge med bes√łg. Og igen en billedkvalitet, som virkelig kunne v√¶re noget bedre!! Men jeg er vist en smule tr√¶ttende for mine medmennesker, n√•r jeg skal springe rundt og lege fotograf 20 minutter ‚Äď inden nogen...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Tortilla med laks og mangoTortilla med laks og mango
En alternativ sk√łn opskrift til den traditionelle mexi tortilla, mere frisk og med laks gr√łnt og mango - Se opskrift og billeder her(Valdemarsro)
Citrusgravad laks med græsk salatCitrusgravad laks med græsk salat
Inspiration fra sydens sol - perfekt til en sommerdag.(Karolines K√łkken)
N√łddebagt laks i rejebisqueN√łddebagt laks i rejebisque
En fin cremet suppe, hvor du selv, nemt og hurtigt, laver en god fond på rejeskallerne. Fuld af smag, lidt luksuriøs og alligevel super nem at lave.(Karolines K√łkken)
Pasta i laksesaucePasta i laksesauce
Superhurtig aftensmad med frisk pasta, fersk laks og en færdig sauce. En god og nem ret at lave for børn der har maddage.(Karolines K√łkken)
Svampesuppe med laksSvampesuppe med laks
Laks, frisk æble og knækbrød gør denne suppe til sin helt egen! En skøn kombination der skal prøves!(Karolines K√łkken)
Salat med r√łget laks og valn√łdderSalat med r√łget laks og valn√łdder
En spændende kombination af skimmelost og røget laks. Nemt og hurtigt.(Karolines K√łkken)
Forårsruller med laks og nudlerForårsruller med laks og nudler
Prøv at lave dine egne hjemmelavede forårsruller med dit yndlingsfyld. Her er de med laks og hvid ost.(Karolines K√łkken)
Råmarineret laks med beder og rygeostRåmarineret laks med beder og rygeost
Gourmet forret - en god blanding af sushi og råsyltet laks et alternativ til den traditionelle røgede laks.(Karolines K√łkken)
N√łddepaneret fisk med squashtagliatelleN√łddepaneret fisk med squashtagliatelle
Her serveres laksen med høvlet og dampet squash - et frisk alternativ til pasta.(Karolines K√łkken)
Gr√łn salat med laksGr√łn salat med laks
En frisk og fyldig salat, der er nem at lave. Sammen med godt groft brød udgør den et fuldgyldigt aftensmåltid. (Karolines K√łkken)
Hotdogs med r√łget laksHotdogs med r√łget laks
Disse lækre gourmet hotdogs med røget laks er et lækkert friskt alternativ til traditionelle hotdogs. Inspireret af den vietnamesiske ret bahn mi. Nem og enkel street food i eget køkken.(Karolines K√łkken)
Varmr√łget laks med kvarkdressingVarmr√łget laks med kvarkdressing
Enkel og let opskrift på serveret med en sauce, der smager af melon og mynte.(Karolines K√łkken)
Lynstegt laks med ostemayoLynstegt laks med ostemayo
En indbydende og lækker forret med lynstegt laks og en cremet mayo lavet på piskefløde og cheddar. (Karolines K√łkken)
Varmr√łget lakserillettes og fennikelsalatVarmr√łget lakserillettes og fennikelsalat
De sprøde fenikelskiver giver bid og friskhed til den røgede laks og er en perfekt forret.(Karolines K√łkken)
Lakseb√łf med agurkesalatLakseb√łf med agurkesalat
Lakseb√łffer eller laksefrikadeller er nemme at lave og er en god m√•de, at f√• mere fisk ind i hverdagen. Find den bedste opskrift her(Louiogbearnaisen)
Broccolipur√© med spr√łd broccolistokBroccolipur√© med spr√łd broccolistok
Denne flotte broccolisalat smager godt som tilbehør til fx stegt kylling eller laks. Får du en rest broccolipuré tilovers kan du bruge den som fyld i en sandwich sammen med fx parmaskinke, tomat og salatblade.(Karolines K√łkken)
Hummer-hotdogsHummer-hotdogs
Der er ikke meget kold tæer og pølsevogn over disse hotdogs. Men derimod en raffineret lille forret med hjemmebagte pølsebrød, hummer, lakserogn, saltet agurk og en frisk dressing til at binde det hele sammen.(Karolines K√łkken)
Ovnbagt laks med rodfrugterOvnbagt laks med rodfrugter
Laks i ovn med rodfrugter er nem og sund aftensmad for hele familien. Få lækker opskrift på ovnbagt laks, som kan laves med både laksestykker(Louiogbearnaisen)
Nem pastaret med laks og basilikumNem pastaret med laks og basilikum
En sk√łn og enkel hverdags pastaret med laks og basilikum som kan varieres efter √łnske og smag - den gode pasta opskrift f√•r du lige her(Valdemarsro)
Nudelsuppe med fisk, frugt og gr√łntNudelsuppe med fisk, frugt og gr√łnt
En af de virkelig hurtige: Krydret Thaisuppe (købes færdig) med nudler, havørred eller laks, radiser og æblestykker. Løvstikke giver ekstra smag til suppen.(Karolines K√łkken)
Nordisk Pastafad m. laks, spinat & dildNordisk Pastafad m. laks, spinat & dild
Det er ved at v√¶re l√¶nge siden, at jeg har haft en decideret aftensmad-ret p√• bloggen. Ganske enkelt af den grund, at det pt. er ‚Äúdet store kolde bord‚ÄĚ eller almen kendt som; rugbr√łdsmadder, som den st√•r p√• herhjemme. K√¶resten er ellevild, for ‚Äúdet store kolde bord‚ÄĚ er hans all-time favorit mad (!!) Mig? Ikke...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Black beans og butterbeans med varmr√łget laks, dild og sennepsdressingBlack beans og butterbeans med varmr√łget laks, dild og sennepsdressing
Det er sket noget ganske revolutionerende p√• den danske supermarkedscene! Jeg kan n√¶sten ikke f√• armene ned af bare begejstring, og jeg m√•tte da ogs√• knibe mig i armen adskillige gange f√łr jeg troede mine egne √łjne! Nu er det muligt at f√• b√łnner p√• d√•se som fast sortiment. Bevares, jeg er godt klar over...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
LakserouladeLakseroulade
Lakseroulade er en nem og l√¶kker forret eller frokost, som kan laves p√• forh√•nd. Opskrift p√• roulade med laks, dildcreme uden spinat og l√¶kker tilbeh√łr(Louiogbearnaisen)
Bagte kartofler med fyldBagte kartofler med fyld
L√¶kre bagte kartofler med l√¶kkert fyld - her lavet med varmr√łget laks og dild - perfekt som tilbeh√łr til salater - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Avocadomad med hytteost og r√łget laksAvocadomad med hytteost og r√łget laks
Avocadomad er en skøn opfindelse. Det er nemt og hurtigt at lave, og så smager det bare godt. Her har vi en lækker version med hytteost, så du får godt med protein.(Karolines K√łkken)
Citronpasta med basilikumCitronpasta med basilikum
Citronpasta er en enkel pastaret med citron og basilikum - perfekt som forret eller til som nemt l√¶kkert tilbeh√łr til fx laks - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Gravad Laks med RævesovsGravad Laks med Rævesovs
Gravad Laks er en klassiker på frokostbordet - om det så er julefrokosten, påskefrokosten eller en hver anden frokost, hvor god mad skal nydes. Gravad Laks er i realiteten rå laks, men metoden er faktisk en(Gastromand.dk)
Syrlig pasta med r√łget laksSyrlig pasta med r√łget laks
Citronpeber, citronskal og citronsaft er alle med til at give en dejlig frisk smag, der klæder både fløde og laks rigtig godt.(Karolines K√łkken)
Laks med sesam og citronLaks med sesam og citron
Laks med sesam og citron er en sk√łn og nem m√•de at tilberede laks p√• og her f√•r du en dejlig opskrift p√• nem og l√¶kker sesampanering(Valdemarsro)
Maki sushiMaki sushi
Tre varianter af makiruller - rå laks, rå tun og rå pighvar.(Karolines K√łkken)
Pasta med laksPasta med laks
Pasta med laks - en ret som både børn og voksne vil elske at sætte tænderne i.(Karolines K√łkken)
Bagel med varmr√łget laksBagel med varmr√łget laks
Bagel med cremet flødeost, varmrøget laks og syltede rødløg. Super enkel og lækker bagel. (Karolines K√łkken)
Bagels med laks og fl√łdeostBagels med laks og fl√łdeost
Klassisk lækker bagel smurt med flødeost og lagt sammen med røget laks, salat og agurk. Dejlig frokost, der er super hurtig at lave!(Karolines K√łkken)
Bagels med r√łget laks og grillet selleriBagels med r√łget laks og grillet selleri
Bagels med røget laks er en klassiker. Her har vi gjort lidt ekstra ud af det, så der kommer et helt aftensmåltid ud af bagels med røget laks og grillet selleri. Hvis du "bare" vil have bagels med røget laks som er frokostret eller lignende, kan du droppe den grillede selleri og råkosten.(Karolines K√łkken)
Crostini med r√łget torsk, purl√łg og radiserCrostini med r√łget torsk, purl√łg og radiser
En fin lille sommersag, der også kan laves med laks. Server crostinien som snack eller forret.(Karolines K√łkken)
Rimmet laks med fennikel- og dildfr√łRimmet laks med fennikel- og dildfr√ł
Rimning er den svenske betegnelse for saltning. Fisken bliver meget lækker - på en gang rå og alligevel mør, saftig og fast i kødet.(Karolines K√łkken)
Sushibowl – sushisalat med tangperlerSushibowl – sushisalat med tangperler
Hurtig og lækker sushisalat med laks - perfekt som en nem hverdagsret og en hurtig og lækker måde at servere en sushi bowl - få opskrift her(Valdemarsro)
Hvid pizza med for√•rsl√łg og r√łget laksHvid pizza med for√•rsl√łg og r√łget laks
Hvid pizza?? Hvad er nu det for noget! Vi har skiftet tomatsaucen ud med cremefraiche - det er anderledes på den gode måde - prøv det!(Karolines K√łkken)
Pasta med r√łget laksPasta med r√łget laks
En cremet og lækker pastaret som er lynhurtig at lave - her med soltørrede tomater og forårsløg. (Karolines K√łkken)
Kartoffelfad og stegt laks med æblesalsaKartoffelfad og stegt laks med æblesalsa
Den saftige æblesalsa giver friskhed og flotte farver til laksen og de bagte rodfrugter.(Karolines K√łkken)
Gr√łntsagsmos med fisk - til babyGr√łntsagsmos med fisk - til baby
Grøntsagsmos med fisk er skøn mad til de helt små. Prøv denne nemme opskrift på hjemmelavet grøntsagsmos med laks. Grøntsagsmos med laks er velegnet til babyer i alderen 9-12 mdr.(Karolines K√łkken)
Wraps med varmr√łget laksWraps med varmr√łget laks
Nemme og sk√łnne wraps med varmr√łget laks til madpakken og frokosten - f√• den enkle opskrift her og ideer til gode madpakker(Valdemarsro)
Hvidkålsrisotto med bagt laksHvidkålsrisotto med bagt laks
Skøn risotto med masser af hvidkål. En genial måde at få masser af grøntsager på uden at det smager kedeligt. Server med ovnbagt laks og gulerodssalat, så er der både noget for ganen og for øjet.(Karolines K√łkken)
Sandwich med r√łget laks og kik√¶rtecremeSandwich med r√łget laks og kik√¶rtecreme
Hvordan bliver man mæt af en sandwich til aftensmad? Gør som her! Suppler de lækre skiver røget laks og grøntsagerne med en hjemmelavet kikærtecreme - den minder meget om hummus.(Karolines K√łkken)
Laks med hvidl√łg og citron sm√łrsauceLaks med hvidl√łg og citron sm√łrsauce
Laks med sm√łrsauce af citron og hvidl√łg er en herlig og virkelig nem aftensmad - pr√łv denne sk√łnne opskrift som er hurtig at lave(Valdemarsro)
Pasta med stegt laks og limePasta med stegt laks og lime
Stegt lime giver en lidt karamelliseret smag - og ser flot ud.(Karolines K√łkken)
Pasta med stegt laks, hytteost og sesamdrysPasta med stegt laks, hytteost og sesamdrys
Hytteost er en dejlig, nem "sauce" til fx pasta og fisk. Hytteosten smager godt, er rig på protein og giver den fugtighed der lige mangler.(Karolines K√łkken)
Bagt laks med hytteost og r√łdbederBagt laks med hytteost og r√łdbeder
Lækkert krydret laks med farverigt tilbehør. Hytteostsalsaen passer perfekt til.(Karolines K√łkken)
Gr√łntsagsspaghetti med laks og hytteostGr√łntsagsspaghetti med laks og hytteost
Indbydende salat med squash, asparges, edamamebønner og varmrøget laks toppet med hytteost og friske krydderurter.(Karolines K√łkken)
Lakseburger med reje/dildcremeLakseburger med reje/dildcreme
Pr√łv en sund burger med laks og rejer istedet for b√łffen. En l√¶kker m√•de at spise fisk p√• og et hit til t√łsemiddagen. Opskrift p√• lakseburger her.(Louiogbearnaisen)
Bagt laks med jordskokker og mandelgremolataBagt laks med jordskokker og mandelgremolata
Bagt laks med bid fra mandelgremolataen og den sprøde, friske bund af æbler og jordskokker. Serveret i frisk citronsauce(Karolines K√łkken)
Gr√łntsagssuppe med edamameb√łnner og laksGr√łntsagssuppe med edamameb√łnner og laks
Grøntsagssuppe med edamamebønner og andet grønt. Verdens nemmeste grøntsagssuppe med laks - og masser af smag!(Karolines K√łkken)
Hvidl√łgssuppe med laks og spr√łde pastakiksHvidl√łgssuppe med laks og spr√łde pastakiks
Super hurtig og nem lille forret til en gæstemiddag.(Karolines K√łkken)
Dampet laks med kold ingefærsauceDampet laks med kold ingefærsauce
Frisk ingefær går rigtig godt sammen med den fede laks.(Karolines K√łkken)
Rösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressingRösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressing
R√∂sti er en sk√łn m√•de at f√• brugt de sidste kartofler. Oprindeligt er det en morgenmad, men herhjemme spiser vi dem til aftensmad. Og s√• smager kartoffelpandekager rigtig godt kolde p√• madpakken.(Louiogbearnaisen)
Grove bagels ‚Äď seje og saftigeGrove bagels ‚Äď seje og saftige
Bag selv klassiske bagels og fyld dem med laks, kylling eller fl√łdeost. Snup opskriften p√• nemme bagels, som holder sig saftige her(Louiogbearnaisen)
Laksen - En opskrift fra mmoksLaksen - En opskrift fra mmoks
For f√• dage siden kunne du l√¶se om den noget s√• lokalpopul√¶re restaurant mmoks. Kim Lundvaldt fra mmoks havde v√¶ret s√• venlig at stille op til et interview, s√• vi kunne f√• lov til at komme ind ‚Äúbag om branchen‚ÄĚ. Det blev til en sp√¶ndende dialog omkring selve restauranten, men ogs√• Kims karriere og de [‚Ķ](Madsvin)
Pastaret med laks og fennikelPastaret med laks og fennikel
Enkel, nem og hurtig pastaret med laks, friskost og grønt.(Karolines K√łkken)
Wrap med hytteost, r√łget laks og knasende gr√łntWrap med hytteost, r√łget laks og knasende gr√łnt
De knasende sprøde grøntsager får godt følgeskab af laksen og den milde, bløde hytteost.(Karolines K√łkken)
Spidskålswrap med laks og kapersdressingSpidskålswrap med laks og kapersdressing
Spidsk√•lswrap smager super sk√łnt og er en dejlig sund og nem aftensmad eller frokost - her serveret med laks og dressing - opskrift her(Valdemarsro)
Spicy barbecue rubSpicy barbecue rub
Hjemmelavet barbecue rub med spark i. God til et godt stykke oksekød, men også til koteletter og laks. Gnid kødet ind i rub´en, inden du griller eller steger det.(Karolines K√łkken)
Wrap ruller med varmr√łget laks og br√łndkarseWrap ruller med varmr√łget laks og br√łndkarse
Små lækre ruller med flødeost, varmrøget laks, rødløg og agurk. Server rullerne som en lille snack eller forret - eller kom dem i madpakken.(Karolines K√łkken)
Wraps med laks og fl√łdeostWraps med laks og fl√łdeost
Super nemme og lækre wraps med røget laks, flødeost og friske grøntsager.(Karolines K√łkken)
Seafood chowderSeafood chowder
Chowder kan laves i mange forskellige versioner. Her er det en cremet suppe med fyld af torsk og laks.(Karolines K√łkken)
Hytteost-blinis med creme, rejer og r√łget laksHytteost-blinis med creme, rejer og r√łget laks
En lille lækker sag til gæsterne - eller som snackmad til natmad. Bløde lækre blinis med fisk og skaldyr.(Karolines K√łkken)
One pot med laks og spinat One pot med laks og spinat
One pot med laks og spinat - en dejlig nem fiskeret, som de fleste vil synes om. One pots er nemme og hurtige at tilberede - tag evt. børnene med i køkkenet. (Karolines K√łkken)
Spidskålssalat med dildSpidskålssalat med dild
Skøn Spidskålssalat med Ærter og Dild. Opskriften passer perfekt til grillet laks. Prøv den allerede i aften. Værsgo' !(Karolines K√łkken)
Ristet rugbr√łd med laks og limecremeRistet rugbr√łd med laks og limecreme
Ristet rugbrød med røget laks og frisk limecreme er en lækker lille hapser der kan serveres som appetizer eller som en del af tapas bordet. (Karolines K√łkken)
Dressing til laksDressing til laks
Lækker cremet dressing til laks. Nemmere kan det ikke være, bland blot cremefraiche i den færdige rævesovs , smag til med dild og salt - og du har en cremet dressing, der er lækker til både røget og gravad laks.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med peberrodKartoffelsalat med peberrod
Spændende cremet kartoffelsalat med sojabønner - godt tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med peberrodsdressingKartoffelsalat med peberrodsdressing
Cremet kartoffelsalat med edamamebønner og en dressing smagt til med peberrod og honning. Smager herligt som tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.(Karolines K√łkken)
Påskefrokost: Urtegravad laks med limecremePåskefrokost: Urtegravad laks med limecreme
Efter en omgang med sild, er vi nu klar til anden omgang af Restaurant Kronborgs treenighed af p√•skesm√łrrebr√łd. Vi bliver i vandet, og spiller ind med endnu en let-twistet klassiker, i form af gravad laks.¬†At grave(Gastromand.dk)
Sesamlaks og shiitakesauceSesamlaks og shiitakesauce
Sesamfrø og laks smager dejligt sammen. Shiitakesvampe kan erstattes af champignon.(Karolines K√łkken)
Indbagt laks med salsa verde og spinatsalatIndbagt laks med salsa verde og spinatsalat
Indbagt laks i filodej med salsa verde og sprød spinatsalat med quinoa. En smagfuld ret, der emmer af sundhed og er en fryd for øjet!(Karolines K√łkken)
Spinatvafler med laksSpinatvafler med laks
Lav nemme spinatvafler med laks og fraiche. De passer godt til en salat eller et festlig mellemmåltid til gæsterne. Uhm!(Karolines K√łkken)
Lakseroulade med spinatLakseroulade med spinat
L√¶kker og nem lakseroulade med spinat - perfekt til forret og g√¶stemiddage og ogs√• sk√łn til en god frokostret - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Ceviche med laksCeviche med laks
Ceviche kan varieres på mange måder - her er den rå fisk marineret i lime og citron og anrettet med avocado og nektariner - opskrift(Valdemarsro)
Sommermad: Laks med fl√łdestuvede danske kartofler og aspargesSommermad: Laks med fl√łdestuvede danske kartofler og asparges
Jeg har fået en genial plan - genial siger jeg! Jeg har tit svært ved at finde en undskyldning for at åbne en fuldfed chardonnay, altså udover de sædvanlige undskyldninger med, at det er godt vejr,(Gastromand.dk)
LakseriletteLakserilette
Lakserilette smager fantastisk i en sandwich og serveret som en del af et st√łrre (p√•ske)frokostbord, eller som en l√¶kker og let forret(Valdemarsro)
Toast med hytteost og r√łget laksToast med hytteost og r√łget laks
Prøv denne delikate toast med røget laks og hytteost til en frokost derhjemme eller tag den med på picnic - den smager godt både varm og kold.(Karolines K√łkken)
Laks i ovn, linser fra Puy og stegt citronLaks i ovn, linser fra Puy og stegt citron
Laks i ovn er en sk√łn m√•de, at tilberede sin laks p√•. Denne udgave indeholder ogs√• lidt honning og mandler, hvilket kl√¶der din laks i ovn helt perfekt.(Madsvin)
Skindstegt laks og kartoffel-limefadSkindstegt laks og kartoffel-limefad
Lækker sprødstegt laks serveret med kartofler, kikærter og kapers.(Karolines K√łkken)
Skindstegt sandart med rejerSkindstegt sandart med rejer
Sandarten er en meget lækker ferskvandsfisk med fast hvidt kød. I maj måned er den fredet, men da kan du bruge multefilet eller laks.(Karolines K√łkken)
Butterdejsstang med oksek√łd og rucola-friskostButterdejsstang med oksek√łd og rucola-friskost
Alt i butterdej er godt. Uden diskussion! S√• enkelt er det. Kom spinat i butterdej og selv de mest kr√¶sne b√łrn spise det. Kom laks i og du kan overbevise de fleste om mere fisk hver uge.¬†Og den mest geniale; kom rester i og ryd op i k√łleskab og fryser p√• den sjoveste m√•de (:...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Spr√łd salat med r√łget laks og hytteostSpr√łd salat med r√łget laks og hytteost
Skøn salat med masser af frisk syrlig smag, der får fint modspil af de søde tranebær, knasende hasselnødder og ikke mindst den fede laks og dejlige hytteost.(Karolines K√łkken)
Sunde madmuffins med laks og rucola ‚Äď serveret med grov sennepsdressingSunde madmuffins med laks og rucola ‚Äď serveret med grov sennepsdressing
Sunde madmuffins med laks og rucola - serveret med sennepsdressing(Louiogbearnaisen)
Gravad Laks med rævesauceGravad Laks med rævesauce
Sk√łn opskrift p√• hjemmelavet gravad laks med r√¶vesauce - en nem opskrift og resultatet bliver det l√¶kreste m√łre laks - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Laks i filodejLaks i filodej
En smuk og delikat måde at få laks på.(Karolines K√łkken)
Spr√łde fiskefrikadellerSpr√łde fiskefrikadeller
Fiskefrikadellerne her er lavet med laks og broccoli og paneret i en krydderrasp, der gør dem dejlig sprøde. Super dejlige fiskefrikadeller med et lille tvist. (Karolines K√łkken)
Laks i ovnLaks i ovn
Laks med sød chilisauce og sesam serveret med ovnbagte rodfrugter - en smuk og indbydende smagskombination! (Karolines K√łkken)
Sensommermad: Laks med spidskål og rigeligt parmesanSensommermad: Laks med spidskål og rigeligt parmesan
Rygterne siger, vores sensommer ikke er helt slut og at vi de næste uger faktisk vil kunne nye solens stråler lidt endnu, der fejrer vi på Gastromand, ved at smide lidt retter med fisk, skaldyr(Gastromand.dk)
Farvestrålende laks til buffetenFarvestrålende laks til buffeten
Den hurtige dressing imponerer sammen med den gravad laks.(Karolines K√łkken)
Laks med blomkål, rogn og wasabicremeLaks med blomkål, rogn og wasabicreme
En dekorativ forret med laks, rogn, blomkål og en krydret wasabicreme, som binder forretten sammen på bedste vis.(Karolines K√łkken)
Laksesalat med grov sennepsdressingLaksesalat med grov sennepsdressing
Laksesalat med grov sennepsdressing(Louiogbearnaisen)
Cheesecake med pesto og bagte tomaterCheesecake med pesto og bagte tomater
Salt cheesecake med pesto og søde bagte tomater. Perfekt på buffetbordet eller som en forret sammen med salat og laks. (Karolines K√łkken)
Laks med hummerkrymmelLaks med hummerkrymmel
En virkelig flot og lidt glamourøs lakseanretning med en fantastisk sauce.(Karolines K√łkken)
Laks med peberfrugt og kold bearnaiseLaks med peberfrugt og kold bearnaise
Ovnbagt laks med farverige stegte peberfrugter. Det er fastfood - på de gode måde!(Karolines K√łkken)
Laks og havtaske med limesauceLaks og havtaske med limesauce
Lakse- og havtaskefilet følges til dørs af en yderst velsmagende limesauce. Hele herligheden serveres med let bagt frisk spinat - lækkert!(Karolines K√łkken)
Laks og torskepandeLaks og torskepande
Nem og velsmagende fiskeret med masser af smag. God som hurtig hverdagsret.(Karolines K√łkken)
Egg FlorentineEgg Florentine
Egg Florentine med r√łget laks pocheret √¶g og spinat serveret p√• en l√¶kker nybagt english muffin - det er lige sagen til en god brunch - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Lakseb√łffer med tatarsauceLakseb√łffer med tatarsauce
En dejlig let og farverig ret med masser af krydderurter. Tatarsaucen giver et fint kraftigt modspil til den milde fisk og grøntsagerne.(Karolines K√łkken)
Laksebulgur med limedressingLaksebulgur med limedressing
Lækker laks med frisk limedressing. Bulgur kan erstattes med couscous.(Karolines K√łkken)
Sushi i madpakken – l√¶kre maki med laks til b√łrnSushi i madpakken – l√¶kre maki med laks til b√łrn
Sushi i madpakken er et hit hos mine b√łrn og disse sm√• sushiruller er s√• nemme og hurtige at lave - f√• opskrift og inspiration her(Valdemarsro)
Lakseburger med marineret fennikelLakseburger med marineret fennikel
Hytteost, naturel eller smagt til med fx salsa, er en nem og god dressing i en burger eller som dip.(Karolines K√łkken)
LaksecarpaccioLaksecarpaccio
Enkel og velsmagende laksecarpaccio med purløg, kapers og cremefraichedressing.(Karolines K√łkken)
Laksecarpaccio med √¶blesellerifl√łdeLaksecarpaccio med √¶blesellerifl√łde
En rigtig lækker og hurtig forret til en gæstemiddag. Ingefæren giver et dejligt frisk modspil til laksen.(Karolines K√łkken)
Laksefrikadeller med spr√łd agurkesalatLaksefrikadeller med spr√łd agurkesalat
Fiskefrikadeller....det er der ingen ben i. Her i en lækker version med laks, serveret med knasende sprød agurkesalat og rygeostdressing.(Karolines K√łkken)
LakselasagneLakselasagne
Leder du efter at pifte din lasagne op? Prøv vores lakselasagne med spinatstuvning! Den smager himmelsk. Værsgo'!(Karolines K√łkken)
LaksemousseLaksemousse
Laksemousse er en lækker opskrift på en velsmagende fiskeforret. Retten er en sikker vinder med sin kombination af laks, syrlig citronsaft og cremet creme fraiche.(Karolines K√łkken)
Laksepakker med hasselbackkartoflerLaksepakker med hasselbackkartofler
Laksepakker med grøntsager og safran smør. Nemt, farverigt og lækkert.(Karolines K√łkken)
Laksepakker på grillLaksepakker på grill
Alt-i-én grillpakke. Pak kartofler, grøntsager og laks ind i et stykke alufolie med kryddersmør og kom den direkte på grillen. Hurtigt, nemt og godt!(Karolines K√łkken)
Fennikelsalat med laks og wasabiFennikelsalat med laks og wasabi
Skøn og enkel fisketallerken velegnet som både forret og frokost. (Karolines K√łkken)
LaksepatéLaksepaté
Dejlig og dekorativ gæsteforret med fersk laks, spinat og limedressing. Kan tilberedes i god tid.(Karolines K√łkken)
3 slags laks3 slags laks
Laks smager dejligt på mange måder og former. Prøv denne tallerken med både røget, bagt og råmarineret laks.(Karolines K√łkken)
LakserillettesLakserillettes
Dejlig nem og lækker rillettes af varmrøget laks. Smager dejligt på groft rugbrød, men egner sig også fortrinligt som fyld i en sandwich.(Karolines K√łkken)
R√łdtungeroulade med laks og fine urterR√łdtungeroulade med laks og fine urter
En meget elegant forret som dine gæster vil elske. Især velegnet som en rigtig dameforret.(Karolines K√łkken)
Asparges og skinke i butterdejsAsparges og skinke i butterdejs
Jeg er bidt af en gal asparges og pr√łver at f√• de sidste med, inden de gr√łnne banditter skal hvile indtil n√¶ste s√¶son. Asparges er i min verden kendt som salat-ven og sv√łbe-ven. Well, forst√•et s√•dan at alt kan rulles omkring dem. Bacon, laks, skinke, ost, √¶g, dej‚Ķyou name it. Og hvorfor s√• ikke lave...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Lakseroulade Lakseroulade
Lakseroulade er altid et hit, men leder du efter et nyt spændende twist på den klassiske ret? Prøv vores spinatroulade!(Karolines K√łkken)
Tærte med laks, spinat og fennikelTærte med laks, spinat og fennikel
Hjemmelavet t√¶rte smager sk√łnt og er nem aftensmad. Bag en t√¶rte med laks og spinat, som er frisk og l√¶kker - b√•de varm og kold p√• madpakken. Opskrift >>(Louiogbearnaisen)
LakserullerLakseruller
Velsmagende mundbidder til drinken eller som forret.(Karolines K√łkken)
Hvide asparges med hjemmepisket hollandaiseHvide asparges med hjemmepisket hollandaise
Findes der noget bedre end danske hvide aspages? Egentlig ikke - men hvis du lige kombinerer det med k√łlig hvidvin fra Alsace, laks og lidt hjemmepisket hollandaise, s√• er du t√¶t p√• himlen! Varmen i Danmark(Gastromand.dk)
Lakseruller med fl√łdeostLakseruller med fl√łdeost
Hvis du serverer lakserullerne som en del af en frokostbuffet, kan du anrette dem på et stort fad og udelade rejerne.(Karolines K√łkken)
Laksesalat p√• spr√łd krydderurtebundLaksesalat p√• spr√łd krydderurtebund
Forret med røget laks serveret på sprød krydderurtesalat - en lækker forret for både øjne og mund!(Karolines K√łkken)
Grillet FiskelasagneGrillet Fiskelasagne
Mums - s√•dan en fiskelasagne fyldt med torsk laks spinat og gode sager - en lasagne som mine b√łrn er vilde med - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Laksespyd med broccoli-quinoaLaksespyd med broccoli-quinoa
Blandingen af sort quinoa og broccoli er virkelig flot....og smager godt. Sammen med den stegte laks og karrysaucen bliver måltidet fuldendt.(Karolines K√łkken)
Pizza med laks og spinatPizza med laks og spinat
Skøn pizza med masser af grønt og frisk fisk.(Karolines K√łkken)
Biksemad med laksBiksemad med laks
En lidt utraditionel biksemad bestående af kartofler, masser af grøntsager og stegt laks. Nem og superlækker biksemad serveret med et drys citronskal og krydret fraiche.(Karolines K√łkken)
Laksespyd med salat og spr√łde rugbr√łdscroutoner Laksespyd med salat og spr√łde rugbr√łdscroutoner
De fleste børn elsker laks og det er derfor oplagt at give dem disse saftige spyd med på madpakke.(Karolines K√łkken)
R√łget laks med cremet agurk og √¶rteskudR√łget laks med cremet agurk og √¶rteskud
Lækker opskrift på cremet agurk til røget laks og pyntet med de flotte ærteskud - lækker frokost.(Karolines K√łkken)
LaksetærteLaksetærte
Dejlig fuldkornstærte med varmrøget laks og porre. Server den fx sammen med en grøn salat.(Karolines K√łkken)
R√łget laksecannelloni med hjertesalat og pestoR√łget laksecannelloni med hjertesalat og pesto
Lækker lakseroulade med fyld af blød creme med varmrøget laks. En indbydende og appetitlig forret eller frokost.(Karolines K√łkken)
Gr√¶skarsuppe med laks og gr√łn urtetoppingGr√¶skarsuppe med laks og gr√łn urtetopping
Supernemt! Græskarsuppen er lavet i forvejen, så du skal bare koncentrere dig om at lave noget lækkert fyld.(Karolines K√łkken)
Laksetærte med fennikelLaksetærte med fennikel
Laksetærte med fuldkorn, grøntsager og limemarineret laks - fx til en hyggelig frokost!(Karolines K√łkken)
Kartoffelgratin med graved laksKartoffelgratin med graved laks
Kartoffelgratiner med graved laks(Louiogbearnaisen)
Laks på grill med citron og krydderurterLaks på grill med citron og krydderurter
Lækker og virkelig nem opskrift på laks på grill med citron og krydderurter. Se opskriften og billeder her - retten kan også tilberedes i ovnen(Valdemarsro)
Laksetatar med kaviarLaksetatar med kaviar
En simpel laksetatar med cremefraiche og forårsløg. Server laksetataren som snack eller appetizer.(Karolines K√łkken)
Squashsalat med laks og avocadodipSquashsalat med laks og avocadodip
En frisk og let squashsalat med røget laks og cremet avocadodip med hytteost.(Karolines K√łkken)
Spinatlasagne med laks, fennikel og tomatSpinatlasagne med laks, fennikel og tomat
Lækker lasagne med laks, spinat og tomat. Find den bedste opskrift på lakselasagne her hos louiogbearnaisen(Louiogbearnaisen)
Laksetoast med æble-mangosalsaLaksetoast med æble-mangosalsa
En anderledes sprød og frisk toast der leder tankerne hen imod mere sydlandske himmelstrøg. (Karolines K√łkken)
R√łget makrel med gr√łntsager i fl√łdesauceR√łget makrel med gr√łntsager i fl√łdesauce
Dejlig mad på en lun aften. Røget makrel er dejligt, men du kan også bruge røget kylling, varmrøget laks eller en helt almindelig frikadelle.(Karolines K√łkken)
Fantastisk pizza med laks og wasabiFantastisk pizza med laks og wasabi
En sk√łn utraditionel og utrolig velsmagende frisk pizza opskrift med laks, wasabicreme og ruccola - Pr√łv den -Det vil du ikke fortryde(Valdemarsro)
Varmr√łget laks med r√łr√¶gVarmr√łget laks med r√łr√¶g
Med karrysilden veloverst√•et er det tid til laks og mere √¶g. Og her har vi fat i den nemmeste af retterne at lave til p√•skefrokosten. T√•lmodighed er kodeordet. Danmarks st√łrste p√•skefrokost er arrangeret i samarbejde(Gastromand.dk)
Kold agurkesuppe med laks og mynteKold agurkesuppe med laks og mynte
En skøn grøn suppe. Kold og læskende på en varm sommerdag. Med fyld af laks, salt hvid ost og sojabønner.(Karolines K√łkken)
Ovnbagt laksOvnbagt laks
Laks i Ovn er en favorit til hverdag og fest. Disse Laksefileter i Ovn har fået godt selskab af cremet pasta. Hurtig ret du kan lave på 30 minutter!(Karolines K√łkken)
Ovnbagt laks med blomk√•l og peberrodsfl√łdeOvnbagt laks med blomk√•l og peberrodsfl√łde
Super hurtigt og nemt fiskefad med laks, blomkål og høvlet peberrod.(Karolines K√łkken)
Torskepakker med kryddersm√łr og nye kartofler Torskepakker med kryddersm√łr og nye kartofler
Torskepakker med kryddersmør og nye kartofler uhm.........! Du kan også bruge laks eller rødspætte.(Karolines K√łkken)
Ricotta/spinat pandekager toppet med laksRicotta/spinat pandekager toppet med laks
Efter jeg lavede ricottapandekager med b√•de pink skyr og med chokolade, s√• m√•tte der¬†eksperimenters¬†med en udgave i det salte k√łkken. Ricotta-ost er jo perfekt b√•de i det s√łde og det salte k√łkken og de her pandekager blev sandelig ogs√• m√¶gtig l√¶kre. Bl√łde, luftige og m√¶ttende. Brug dem som brunch, frokost, forret eller bare en nem...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Ovnbagt laks med kartoffelsalatOvnbagt laks med kartoffelsalat
Ovnbagt laks bagt til perfektion ved lav temperatur og serveret med en supernem kartoffelsalat og en helt enkel grøn salat. (Karolines K√łkken)
Gratinerede √łsters med strimlet gr√łntGratinerede √łsters med strimlet gr√łnt
Skøn og enkel skaldyrsforret med lakserogn og frisk dild.(Karolines K√łkken)
Laks Rygeost creme, ramsl√łgsolie roseLaks Rygeost creme, ramsl√łgsolie rose
Vi k√łrer med fuld ild p√• sommerretter lige for tiden, hvilket er lidt i h√•b om, at der rent faktisk ogs√• kommer noget sommer! Sommeren er og bliver nemlig end virkelig god undskyld for at(Gastromand.dk)
Pizza med kartofler, gr√łn pesto og laksPizza med kartofler, gr√łn pesto og laks
Hjemmelavet pizza med kartofler, gr√łn pesto og laks smager fantastisk. Opskrift med ideer til l√¶kker og frisk topping fyld, som giver en let pizza(Louiogbearnaisen)
Soyabagt laks med gr√łn salat med hvedekernerSoyabagt laks med gr√łn salat med hvedekerner
Fryseren er fuld af fisk efter en tur hjemme i marts og forbi far. Frisk fisk, der godt nok er blevet frosset ned nu, smager alts√• bare fantastisk, i forhold k√łlediskens udvalg. Ja, jeg er vist en smule forv√¶nnet fra det nordjyske. Det er nok ogs√• en af grundene til min k√¶rlighedsforhold til fisk ‚Äď...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Gratinerede svampe med vagtelspejlægGratinerede svampe med vagtelspejlæg
Perfekt brunchret! Ost, æg, grøntsager, rugbrød og laks - der mangler blot en stor kop kaffe...uhm!(Karolines K√łkken)
Stegt laks med sommerporrer og sukkerærterStegt laks med sommerporrer og sukkerærter
Saftige og lækre laksefileter med sommergrønt og skyrdressing med miso. En hurtig ret til lune sommeraftener. (Karolines K√łkken)
Stegt laks med spelt i sennepsfl√łdeStegt laks med spelt i sennepsfl√łde
Retten kan minde lidt om risotto - en såkaldt speltotto.(Karolines K√łkken)
R√łsti med ostecreme og koldr√łget laksR√łsti med ostecreme og koldr√łget laks
Kartoffelrøsti og laks serveret med ostecreme af blå ost, frugt og porre.(Karolines K√łkken)
Ovnstegt laks med vintertzatzikiOvnstegt laks med vintertzatziki
Dejlige rodfrugter og laks bagt i ovnen. Og en frisk tzatziki med grønkål....det er mad der gør dig glad!(Karolines K√łkken)
Små laksekuglerSmå laksekugler
Små fine velkomst hapsere.(Karolines K√łkken)
Gravad laks med citronrasp og sennepscremeGravad laks med citronrasp og sennepscreme
Hurtig og velsmagende forret, som indeholder både det søde og det sure, det bløde og det sprøde - og så tager retten sig ovenikøbet smukt ud. Både den gravad laks og sennepsdressing nu i ny forklædning.(Karolines K√łkken)
Poke bowlPoke bowl
Poke bowl med laks, avocado, spidskål og edamamebønner. Varier din poke bowl alt efter hvad du har af grømntsager i køleskabet. Denne poke bowl er nem og hurtig at lave og smager skønt med røget laks, avocado, hytteost og masser af grønt!(Karolines K√łkken)
Poke Bowl med laksemousse og hytteostPoke Bowl med laksemousse og hytteost
Bowl med krydret laksemousse, avocado, spidskål og edamamebønner. En ret som kan være med til at minimere madspild, da man kan variere fyldet i bowlen alt efter, hvad køleskabet byder på.(Karolines K√łkken)
Agurkeruller med laksAgurkeruller med laks
Lav en nem agurke roulade med r√łget laks og fl√łdeost. Brug agurkeruller med laks som forret, sm√• hapsere eller snacks til velkomst. Opskrift her(Louiogbearnaisen)
Grillet lakseside med mexicansk salatGrillet lakseside med mexicansk salat
Krydret hel lakseside på grill (eller i ovn) er hurtig og nem aftensmad eller gæstemad. Server den grillede laks med en lækker mexicansk salat.(Louiogbearnaisen)
FiskefrikadellerFiskefrikadeller
Fiskefrikadeller er en klassiker. Disse er lavet med torsk, men sejfilet og laks eller en blanding heraf kan også fint bruges. Spis fiskefrikadellerne med remouladesauce, råkost og og rugbrød eller kogte kartofler.(Karolines K√łkken)
Æg bagt med laks og aspargesÆg bagt med laks og asparges
Æg med laks og asparges en cocotte er en rigtig god ret til brunch - men også til en nem og hurtigt sommeraftensmad - få opskriften her(Valdemarsro)
Rugbr√łdssandwich med lakserilletteRugbr√łdssandwich med lakserillette
En skøn mættende rugbrødssandwich med lakserillette. Lakserilletten er blandet af varmrøget laks, hytteost og krydderier. Den er saftig og knasende og smager fint sammen med grøntsagerne.(Karolines K√łkken)
Gratin med kartoffel og laksGratin med kartoffel og laks
Opskrift på nem gratin med laks og kartofler(Louiogbearnaisen)
Rugbr√łdstoast med laks, spinat og r√łr√¶gRugbr√łdstoast med laks, spinat og r√łr√¶g
Rugbrødstoast med laks, spinat og røræg er den perfekte start på dagen! Prøv denne lækre grove toast med laks og røræg næste gang du vil være lidt ekstra god ved dig selv fra morgenstunden.(Karolines K√łkken)
Lasagne med laksLasagne med laks
En skøn lasagne med frisk spinat, mornaysauce og laks.(Karolines K√łkken)
Lasagne med laks og spinatLasagne med laks og spinat
En supernem lasagne med laks og spinat. Lasagnen har ud over laks og spinat fyld af spidskål - så I får mange grøntsager.(Karolines K√łkken)
Nye kartofler med urter, varmr√łget laks og porcheret √¶gNye kartofler med urter, varmr√łget laks og porcheret √¶g
Opskrift med nye kartofler og porcheret √¶g - serveret med varmr√łget laks, salat, sennepsdressing og gode krydderurter - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Pulled laks Pulled laks
Pulled laks i ovn giver anderledes smagsoplevelse end vi er vant til, men kombinationen af barbecue og safran er virkelig god. Samtidig er det nemt med både kartofler og laks i ovn - og en kold safransauce, der står i køleskabet og trækker farve og smag imens.(Karolines K√łkken)
Lakserilette med rygeostLakserilette med rygeost
opskrift på nem lakserilette med rygeost(Louiogbearnaisen)
Fiskesuppe med torsk, laks og rejerFiskesuppe med torsk, laks og rejer
Prøv denne lækre fiskegryde med safran. Den toppes med frisk avocado.(Karolines K√łkken)
Rustik laksesalatRustik laksesalat
En fryd-for-øjet tapas! Superdelikat laksebid, der både er sprød og blød.(Karolines K√łkken)
Gratin med blomkål og kartoflerGratin med blomkål og kartofler
Fadet her ligner ret meget mit kartoffel/lakse-fad og jeg har da også taget udgangspunkt i det. Udgaven her har jeg fyldt med sommerråvarer, som smager fantastisk lige nu.Jeg glemte at komme baconen i, så det blev serveret ved siden af. Men den smager faktisk ret godt uden og er perfekt, som vegetarret eller bare til en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Safran crostiniSafran crostini
Spis dem som snack eller brug dem som små tapas med forskelligt tilbehør på, fx en laksedressing.(Karolines K√łkken)
Letrimmet laks med peberrodLetrimmet laks med peberrod
Det har en god effekt at rimme laksen - den bliver ekstra saftig og god.(Karolines K√łkken)
Stegt laks med lun r√łdbede-appelsin-√¶blesalatStegt laks med lun r√łdbede-appelsin-√¶blesalat
Nem og l√¶kker opskrift p√• stegt laks med sundt tilbeh√łr. Server laks med lun r√łdbede-salat, som passer perfekt. Nem aftensmad med fisk til efter√•r og vinter(Louiogbearnaisen)
Laks i gr√łn karryLaks i gr√łn karry
Laks i gr√łn karry og kokosm√¶lk er nem og l√¶kker aftensmad med fisk, som du kan lave p√• kun 20 minutter. Find opskrift sk√łn thai-ret med gr√łn karry her(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet gravad laksHjemmelavet gravad laks
En hjemmelavet gravad laks er både nemt og lækkert. Laksen skal ligge på køl i 24 timer med krydderier, hvorefter den er klar til servering.(Karolines K√łkken)
Grillet laks med gulerodsfettuccine og mangoGrillet laks med gulerodsfettuccine og mango
En lækker cremet og eksotisk pastaret med grillet laks. Den er både nem og hurtig at lave!(Karolines K√łkken)
Grillet laks med avocadosalat ‚Äď nem hverdagsmad med fiskGrillet laks med avocadosalat ‚Äď nem hverdagsmad med fisk
Laks er sundt og hurtigt at lave når aftensmaden skal være nem. Steg den med krydderier og server med frisk avocadosalat. Sund og mættende hverdagsmad med fisk.(Louiogbearnaisen)
Grillet laks med spr√łd salatGrillet laks med spr√łd salat
Dejlig enkel grillmad med god balance mellem den fede fisk og den syrlige salat.(Karolines K√łkken)
Stuvet spinatStuvet spinat
En super hurtig og nem måde at få spist en masse spinat på! Server den flødestuvede spinat som tilbehør til fx kogt hamburgerryg eller stegt laks. (Karolines K√łkken)
Quinoa-tabbouleh med bagt laksQuinoa-tabbouleh med bagt laks
Tabbouleh, den skønne arabiske salat, bliver normalt lavet af couscous. Her har vi valgt at lave en variation med quinoa. Den knaser dejligt og har en flot rød farve.(Karolines K√łkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes