Vi fandt 654 opskrifter med søgeordet serve:
Smørrebrød med ost og radisesalsaSmørrebrød med ost og radisesalsa
Den syrlig salsa kommer virkelig til sin ret her. En dekorativ måde at servere ost på.(Karolines Køkken)
Amerikanske pandekager med chokolade og blåbærAmerikanske pandekager med chokolade og blåbær
Pandekagen der gør din brunch endnu bedre... Fuld af chokoladesmag, serveret med friske blåbær og ahornsirup.(Karolines Køkken)
PaniniPanini
Panini er et populært medlem af sandwichfamilien. Denne opskrift på panini med chorizo er både nem og lækker. Server de saftige panini til frokost eller aftensmad.(Karolines Køkken)
Løg- og rødkålssalat med sprøde ostebollerLøg- og rødkålssalat med sprøde osteboller
Man kan godt blive lidt afhængig af de superlækre osteboller. Grapefrugternes let bitre og syrlige smag matcher ostebollernes fedme på bedste vis. Server salaten som en dejlig ret til frokost eller brug den som forret.(Karolines Køkken)
RabarberchutneyRabarberchutney
Server denne spicy rabarberchutney lun eller kold til fx et stykke kylling.(Karolines Køkken)
CitronisCitronis
Citronis er en frisk og syrlig is, tilberedt som klassisk iscreme af fløde, æggeblommer og sukker - og med masser af citron. Citronis er en skøn dessert som kan serveres med friske bær, når de er i sæson.(Karolines Køkken)
Panko kylling med perlespeltsalatPanko kylling med perlespeltsalat
Lækre kyllingestykker stegt i pankorasp og citronskal serveret med en fyldig perlespeltsalat.(Karolines Køkken)
Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler
Marineret svinemørbrad serveret med salsa af solmodne kirsebær. Hertil røgede kartofler på grillen, der spreder en enestående duft af røg, rosmarin og citron, når de serveres ved havebordet med kold bearnaisedip.(Karolines Køkken)
Kalvebøffer i filopakkerKalvebøffer i filopakker
En anderledes måde at servere mørbrad på. Kødet bliver lækkert når det er steges i filopakkerne.(Karolines Køkken)
Panna cottaPanna cotta
Enkel flødedessert af italiensk oprindelse - her serveret med friske bær. Om vinteren kan bærrene erstattes med en kompot eller sirup lavet på basis af frosne bær.(Karolines Køkken)
Kalvebov med bønner og kålpølserKalvebov med bønner og kålpølser
Dejlig krydret gryderet, der fint kan laves dagen før. Server med landbrød og sennep.(Karolines Køkken)
Panna cotta med ferskensirupPanna cotta med ferskensirup
Enkel klassisk flødedessert af italiensk oprindelse - her serveret med en smuk hjemmelavet ferskensirup. (Karolines Køkken)
Andebryst med blommerAndebryst med blommer
En skøn ret med svampe, blommer og rosmarin. Server med ovnbagte kartofler.(Karolines Køkken)
Citronmarinerede skinkeschnitzler og kartoffelsalatCitronmarinerede skinkeschnitzler og kartoffelsalat
En supernem og dejlig kartoffelsalat. Serveret til skinkeschnitzler med citron og fyld af smeltet ost.(Karolines Køkken)
Hjortebøffer og kartoffelmos Hjortebøffer og kartoffelmos
Kartoffelmos i skjul kan du også servere som aftensmad på en hverdag sammen med en fyldig salat. Og hvis du laver dem mindre end her, kan du servere dem som snack eller tapas ret.(Karolines Køkken)
Kalvebov med champignonsauceKalvebov med champignonsauce
Ægte mormormad! Mørt grydestegt kød serveret med kartofler, ærter og skysauce med masser af champignon. Gammeldags når det er bedst!(Karolines Køkken)
Krydret hytteost og grillet salatKrydret hytteost og grillet salat
Server den mættende salat uden kød og du har en lækker vegetarret.(Karolines Køkken)
SurkålSurkål
Fermentering er en gammel traditionel konserveringsmetode, der blev anvendt til at bl.a. konservere kål, så den holder hen over vinteren. At tilberede sin egen surkål handler ikke bare om at følge en opskrift, men også om at observere, smage og lugte.(Karolines Køkken)
Citronmousse dessertCitronmousse dessert
Let og luftig citronmousse med en smuk gul glaze serveret på sprød og knasende pistaciebund. (Karolines Køkken)
Rabarberkage i bradepandeRabarberkage i bradepande
En superlækker og frisk rabarberkage i bradepande. Nemt med en rabarberkage i bradepande, hvis du bager til mange. Vi serverer rabarberkagen i bradepande med flødeskum til.(Karolines Køkken)
Salat med kikærter, kål, frugt og linserSalat med kikærter, kål, frugt og linser
Den fyldige salat er en fin middagsret med brød til, men du kan også servere den som tilbehør til det meste kød.(Karolines Køkken)
FløderandFløderand
Fløderand er en dessertklassikere. En enkel og simpel dessert, som smager skønt af vanilje. Server fløderand sammen med sommerens bær, når de modne og fulde af smag.(Karolines Køkken)
Grillstegte grøntsager og grisegrillspydGrillstegte grøntsager og grisegrillspyd
Nemt, hurtigt og delikat... Kød og grøntsager ryger en tur på grillen, kartoflerne skal koges og så er der serveret sammen med en lækker bearnaisedip!(Karolines Køkken)
Luftig omelet Luftig omelet
Den søde omelet med smag af appelsin kan fint serveres som en hurtig dessert.(Karolines Køkken)
SvampebologneseSvampebolognese
En skøn og hurtig ret med masser af smag. Steg bacon, svampe og løg, kog pasta og vend sammen med sauce og basilikum - og der er serveret....Buon appetito!(Karolines Køkken)
Kalvekød i tomatflødeKalvekød i tomatfløde
Lækker gryderet serveret med pasta - eller en god rodfrugtsmos!(Karolines Køkken)
Svampe-carbonaraSvampe-carbonara
Svampe-carbonara er i familie med spaghetti carbonara - en meget populær ret. Normalt er det bacon der bliver serveret sammen med spaghettien, men her i svampe-carbonara har vi lavet en vegetar version og erstattet baconen med svampe og røgede eller salte mandler.(Karolines Køkken)
Chokolade og karamel popcornChokolade og karamel popcorn
En anderledes måde at servere popcorn på, med karamel og to slags chokolader, smager fantastisk!(Valdemarsro)
Bowl med grønkål, rødbedecreme og salatostBowl med grønkål, rødbedecreme og salatost
Dejlig og mættende vegetarisk bowl. Denne salatbowl kan både spises som eller serveres med kylling til.(Karolines Køkken)
Nemme ostebrødNemme ostebrød
Lækre og meget nemme ostebrød som du kan servere til fx suppe eller salat. Du kan fint bruge osterester og daggammelt brød, hvilket gør ostebrødene til en super tøm-køleskabet opskrift.(Karolines Køkken)
Svampegryde med nøddedrys og mosede kartoflerSvampegryde med nøddedrys og mosede kartofler
En fin vegetarisk gryderet med sprødt drys af hasselnødder, porretop og citronskal. Serveret med mosede kartofler med smør...og den er hjemme.(Karolines Køkken)
Appelsin og granatæble granitaAppelsin og granatæble granita
Granita er en frossen italiensk dessert som ikke er at forveksle med den ellers kendte slush-ice. Server granita som dessert eller mellemret(Valdemarsro)
Andepaté med appelsinsalatAndepaté med appelsinsalat
Kan serveres som en lækker hovedret, en fyldig forret eller som en del af søndagsfrokosten(Karolines Køkken)
Lumumba med flødeskumLumumba med flødeskum
Lumumba er for mange en feriedrink. Nyd din lumumba varm på en kold og snefyldt Alpetop, eller server din lumumba iskold og med masser af isterninger under et af sydens palmetræer.(Karolines Køkken)
Nemme pølsehorn uden gærNemme pølsehorn uden gær
Nemme pølsehorn uden gær er hurtige at lave, da dejen ikke skal hæve. Steg pølsehornene i panden, så de får en sprød skorpe, og server dem med en lækker barbecuedip.(Karolines Køkken)
Rabarbermousse på sprød kiksebundRabarbermousse på sprød kiksebund
Blød rabarbermousse på knasende sprød kiksebund. En imponerende dessert som kan laves i god tid - og serveres direkte fra køleskabet!(Karolines Køkken)
Svampepie med hytteostSvampepie med hytteost
Skøn tærte med en bund af filodej og cremet fyld af kartofler og svampe. Server med bønner og groft brød.(Karolines Køkken)
Brød med soltørrede tomater, rosmarin og havsaltBrød med soltørrede tomater, rosmarin og havsalt
Nemt og lækkert madbrød med fyld af soltørrede tomater og krydderurter. Server det grove madbrød til grill eller brug det på madpakken.(Louiogbearnaisen)
IngefærmuffinsIngefærmuffins
Lækre og nemme ingefærmuffins med en skøn frisk smag - hurtige at lave og kan være klar til servering på under 30 minutter - få opskrift her(Valdemarsro)
CitrontærteCitrontærte
Opskrift på frisk og lækker citrontærte med en sprød mørdejsbund og syrlig citroncreme. Server citrontærten som dessert eller tilbehør til en kop kaffe eller te. (Karolines Køkken)
Parmasvøb med figner og blåskimmelostParmasvøb med figner og blåskimmelost
Smagfuld og dekorativ forret eller snack, der kan serveres både kold og varm.(Karolines Køkken)
Mini pizza med kartoffel og kapersMini pizza med kartoffel og kapers
En lille minipizza er en fin måde at servere en masse forskellige slags pizzaer i familien - er gode til madpakken og til picnickurven(Valdemarsro)
Citrontærte med marengsCitrontærte med marengs
Opskrift på frisk og lækker citrontærte med en sprød mørdejsbund og syrlig citroncreme. Server citrontærten som dessert eller tilbehør til en kop kaffe eller te. (Karolines Køkken)
Krydret mørbradKrydret mørbrad
Krydret mørbrad er en fedtfattig opskrift med inspiration fra mellemøsten. Det lækre kød serveres med en dejlig sauce med masser af smag - prøv den.(Karolines Køkken)
Vaniljekage med softice, hindbær og lakridssirupVaniljekage med softice, hindbær og lakridssirup
Dejlig saftig kage serveret med lækkert tilbehør. Kan serveres både til eftermiddagskaffen og som dessert.(Karolines Køkken)
Stenbiderrogn på spinatblinisStenbiderrogn på spinatblinis
Stenbiderrogn serveret på lækre spinatblinis. Opskriften på blinis er nem og smager helt forrygende, også til fx røget laks mv - se billeder her(Valdemarsro)
Nicecream med skyr, banan og peanutbutterNicecream med skyr, banan og peanutbutter
Denne nicecream med skyr, banan og peanutbutter smager så fuglene synger. Server din nicecream med et drys mørk chokolade og peanuts - og en sprød vaffel til. (Karolines Køkken)
Citruscupcakes Citruscupcakes
Små fine cupcakes med smag af citron med cremet citrontopping. Server den for dine eftermiddagsgæster.(Karolines Køkken)
Krydret oksegryde med spidskålssalatKrydret oksegryde med spidskålssalat
En lækker gryderet med det syrlige fra flødefraiche og et stærkt pift fra sambal oelek. Serveret med en sprød spidskålssalat.(Karolines Køkken)
Lun kulørt kartoffelsalat med kyllingLun kulørt kartoffelsalat med kylling
Hvide asparges er en stor delikatesse. Nyd dem på alle måder, når de har sæson. Her bliver de serveret i en let men mættende salat med kartofler, gulerødder, spinatblade og stegt kylling - med en hjemmelavet remouladedip.(Karolines Køkken)
RabarbertærteRabarbertærte
En virkelig nem tærte uden bund, men med sprød tærtedej i siden og på toppen af tærten. Server den med iskoldt flødeskum - mums! Tærten kan også tilberedes med andre typer frugt, fx æble, pære, blommer eller bær.(Karolines Køkken)
Honningmarinerede kyllingespyd Honningmarinerede kyllingespyd
Lækre grillspyd med kylling serveret med en dejlig tomatsalat og grillede flutes.(Karolines Køkken)
Påskereder med blødkogte ægPåskereder med blødkogte æg
En både dekorativ og sjov måde at servere blødkogte æg på. Prøv det - det skal nok vække begejstring!(Karolines Køkken)
Varm champignonpateVarm champignonpate
Nødderne giver både smag og lidt ekstra fylde og bid til denne vegetarpaté, der hurtigt blev populær som vegetarernes festmad, da den kom i 1986. Server champignonpate varm eller kold.(Karolines Køkken)
AppelsinchokoladekageAppelsinchokoladekage
En dejlig chokoladekage med et strejf af appelsin. Serveres med friske bær og en god kop kaffe.(Karolines Køkken)
Kammuslinger med brunet sojasmør og blomkålspuréKammuslinger med brunet sojasmør og blomkålspuré
Fløjlsblød blomkålspuré serveret med stegte kammuslinger, duftende brunet smør og sprødt ristet rugbrød. En super lækker forret.(Karolines Køkken)
Rabarbertærte med smuldredejRabarbertærte med smuldredej
Den lækre rabarbertærte med smuldredej er utrolig nem at lave & kan serveres med iskold creme fraiche. Se mere her. (Karolines Køkken)
Søde energikagerSøde energikager
Energikager er lette at tage med på udflugten, fx til skituren eller den raske travetur. Eller server kagerne som weekendslik.(Karolines Køkken)
Boston Baked BeansBoston Baked Beans
En ægte amerikansk madklassiker er Boston Baked Boston lavet med molasses. Opskriften tager lidt tid, men er det hel værd. Server med rustik surdejsbrød.(Louiogbearnaisen)
Klassisk æggekage med tomat, bacon og ristet rugbrødKlassisk æggekage med tomat, bacon og ristet rugbrød
Æggekage er nem og lækker frokost eller aftensmad. Top den med tomat, purløg og bacon og server med rugbrød. Bedste opskrift på æggekage(Louiogbearnaisen)
Citrussalat med kardemommeisCitrussalat med kardemommeis
En smuk og smagfuld dessert af citrusfrugter, drysset med pistacienødder og serveret med en aromatisk kardemommeis. Det giver en fin sød syrlig helhed med et strejf af raffineret bitterhed.(Karolines Køkken)
NøddebrødNøddebrød
Med denne opskrift på nøddebrød kan du servere et velsmagende brød til morgenbordet. Brødet har en lækker smag af hasselnøddekerner og en let sødme fra honning.(Karolines Køkken)
Svampesuppe med butterdejslågSvampesuppe med butterdejslåg
Med denne lækre opskrift på, svampesuppe med butterdejslåg, kan du servere en forret som imponerer. Lækre champignon, østershatte og blåskimmelost - en sikker vinder.(Karolines Køkken)
Braiseret kalvebov og kvædesyltBraiseret kalvebov og kvædesylt
Skøn simreret, der passer sig selv i ovnen. Serveret med en frisk hvidkålssalat og et flot orange syltetøj af kvæder og havtorn.(Karolines Køkken)
Raclette af skimmelostRaclette af skimmelost
Sauce af smeltet hvidskimmelost serveret til nykogte kartofler, bresaola og salat.(Karolines Køkken)
Grove brød med brus, feta og friske krydderurterGrove brød med brus, feta og friske krydderurter
Jeg er blevet åndssvag glad for mine nye brødform, som giver de fineste små brød. Jeg har jo stadig nogle dage med forelæsninger og timer inden eksamen, så lidt til madpakken skal der til. Og hvad bedre end brød med fyld? De er bare lige til, at hive med i tasken og så er der serveret (:...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Soft mysli med æble og pæreSoft mysli med æble og pære
Soft mysli er flager og frugt, der er rørt sammen med et syrnet mælkeprodukt og stillet på køl natten over. Server med frisk frugt og nødder og du har en lynhurtig og lækker morgenmad.(Karolines Køkken)
Pasta i ostesauce med salviekrydret grøntPasta i ostesauce med salviekrydret grønt
Frisk pasta, grøntsager og salvie i en mild ostesauce. Du kan også smage saucen til med blåskimmelost, hvis du er vild med det. Server retten med fx stegte kyllingefileter.(Karolines Køkken)
Varm kartoffelsalatVarm kartoffelsalat
Varm kartoffelsalat - server den til fx lune frikadeller.(Karolines Køkken)
Spidskåls-tzatzikiSpidskåls-tzatziki
En lidt utraditionel men utrolig velsmagende tzatziki og en god måde at spise kål på- spidskålstzatziki serveres som tilbehør til mange forskellige retter(Valdemarsro)
Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekernerColeslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner
Server fx coleslawen som tilbehør til stegte andelår eller en god simregryde med oksebov. Vi har vendt friske korianderblade i coleslawen. Dem kan du evt. skifte ud med basilikumblade, hvis ikke du bryder dig om koriander.(Karolines Køkken)
Lun rosenkålssalat og krydrede hakkebøfferLun rosenkålssalat og krydrede hakkebøffer
En farverig salat som giver godt med vitaminer og humør i den kolde, mørke tid. Serveret sammen med saftige hakkebøffer med fyld af ost og krydderurter.(Karolines Køkken)
Pasta med ærter og hasselnødderPasta med ærter og hasselnødder
Superhurtig pastaret! Serveres evt. med bacon, hvis du synes, der skal kød til.(Karolines Køkken)
Nøddekage med mulighederNøddekage med muligheder
Nøddekagen er fantastisk som den er, men du kan også servere den med frugt, flødeskum, is, bærcoulis eller du kan flække den til lagkagebunde(Karolines Køkken)
RaitaRaita
Raita er en klassisk indisk yoghurtdressing, der serveres som tilbehør til krydrede retter og stegt kød - eller som dip til grøntsagsstave, samosas, pirogger og brød.(Karolines Køkken)
Salat med savojkål, valnødder, abrikoser og blå ostSalat med savojkål, valnødder, abrikoser og blå ost
Super enkel og nem savojkålssalat med både syrligt, sødt og bittert. Server med ristet rugbrød, så får du også lidt knas.(Karolines Køkken)
Solæg - de 4 årstiderSolæg - de 4 årstider
Lav perfekte marmorerede solæg til forkostbordet i 4 forskellige varianter inspireret af årstiderne, forår, sommer, efterår og vinter. Få også tips til servering af solægene!(Karolines Køkken)
Nøddekurve Nøddekurve
Imponer dine gæster med sprøde hjemmebagte nøddekurve. Server dem med fx is, frisk frugt, cremefraiche eller flødeskum.(Karolines Køkken)
Varm øl med flødeskumVarm øl med flødeskum
Her er det varm øl, der serveres, og varm øl er anderledes, men rigtig godt - især med flødeskum. (Karolines Køkken)
Grøn omelet med rød salsaGrøn omelet med rød salsa
Grøn omelet fyldt med spinat og asparges. Serveret med en smagfuld rød salsa. Velbekomme!(Karolines Køkken)
BresaolasnackBresaolasnack
Lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.(Karolines Køkken)
Krydret tunsalatKrydret tunsalat
En lækker og cremet tunsalat med æg og frisk basilikum. Server tunsalaten til frokost med salat til eller som fyld i pitabrød.(Karolines Køkken)
Nøddekurve med cremeNøddekurve med creme
Imponer dine gæster med sprøde hjemmebagte nøddekurve. Server dem med sød cremefraichecreme eller jordbærflødeskum.(Karolines Køkken)
SolsikkebrødSolsikkebrød
Let bagt brød i en anderledes form. Server det koldt med smør og ost til.(Karolines Køkken)
Krydret wokret med kyllingKrydret wokret med kylling
En lynret med kylling, ingefær og masser af grøntsager. Det er nemt og lækkert. Kan også serveres med nudler eller brune ris.(Karolines Køkken)
Hot rød suppe med rugbrødscroutonerHot rød suppe med rugbrødscroutoner
Dejlig mættende suppe lavet på linser, peberfrugt og chili. Den er serveret med sprøde rugbrødscroutoner - en perfekt måde at bruge sine tørre rugbrødsrester på. (Karolines Køkken)
Pasta med basilikumsaucePasta med basilikumsauce
Pasta med basilikumsauce er en rigtig lækker, fedtfattig vegetarisk ret. Pastaen serveres med broccoli og den velsmagende basilikumssauce passer perfekt hertil.(Karolines Køkken)
Ramen suppe med svampe, nudler og ægRamen suppe med svampe, nudler og æg
Ramen er en skøn og lækker asiatisk klar suppe, som her serveres i selskab med svampe, nudler og æg. (Karolines Køkken)
Rabarbersuppe med jordbærRabarbersuppe med jordbær
Rabarbersuppe serveret med jordbær, vaniljeis og mynteblade er en lækker dessert som hitter stort til hverdag og fest - få opskriften(Valdemarsro)
Coq au vin blancCoq au vin blanc
Coq au vin - en klassiker. Denne er lavet med hvidvin, og det giver en dejlig frisk og cremet sauce. Den serveres med sprøde ovnbagte timiankartofler.(Karolines Køkken)
Nøddepaneret fisk med squashtagliatelleNøddepaneret fisk med squashtagliatelle
Her serveres laksen med høvlet og dampet squash - et frisk alternativ til pasta.(Karolines Køkken)
Hummerhaler, Krondild ost, rug og dildmayoHummerhaler, Krondild ost, rug og dildmayo
Hummerhaler hører til blandt favoritterne når der serveres skaldyr herhjemme. Dette er en opskrift på en nærmest magisk forret, som garanteret vil imponere.(Madsvin)
Dampede Bao med marineret nakkekoteletDampede Bao med marineret nakkekotelet
Dampede Bao er en virkelig smuk asiatisk ret som her serveret med mørt marineret nakkekotelet og masser skønne grøntsager - få opskrift her(Valdemarsro)
FragilitéFragilité
Lækker og klassisk fragilité med hasselnøddebunde og espresso smørcreme. Server denne fragilité til en god kop kaffe.(Karolines Køkken)
Varmrøget laks med kvarkdressingVarmrøget laks med kvarkdressing
Enkel og let opskrift på serveret med en sauce, der smager af melon og mynte.(Karolines Køkken)
Græsk farsbrød med feta og soltørrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatzikiGræsk farsbrød med feta og soltørrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatziki
Græsk farsbrød med feta - server med ovnbagte krydrede kartofler og hjemmelavet tzatziki med hvidløg som tilbehør. Græsk farsbrød smager fantastisk, er nemt at lave og er altid en favorit i familien. Få opskrift på farsbrød, tzatziki og kartofler i ovn her(Louiogbearnaisen)
Koldskål med jordbær og brændte mandlerKoldskål med jordbær og brændte mandler
Skøn opskrift på lækker hjemmelavet koldskål med jordbær kærnemælk og ymer - serveres med hakkede brændte mandler og jordbær(Valdemarsro)
Karamelliseret løgmarmelade til skimmelostKaramelliseret løgmarmelade til skimmelost
Lækker klisteret....på den gode måde. Løgmarmeladen er krydret og rigtig fin til skimmelosten. Du kan også servere den til en god kraftig gul ost.(Karolines Køkken)
Fransk galette med cremefraicheFransk galette med cremefraiche
Galetten består af en gærdej smurt med cremefraiche, appelsinskal og perlesukker. Serveres lun til te eller på et brunchbord.(Karolines Køkken)
Karamelrand med flødeis og karamelflødeskumKaramelrand med flødeis og karamelflødeskum
Der er dømt tredobbelt nydelse, når karamelranden serveres med den ovenud lækre karamelflødeskum og en god vaniljeflødeis.(Karolines Køkken)
Lynstegte grøntsager med nudlerLynstegte grøntsager med nudler
Lynhurtig wokret i smukke farver....værs'go så er der serveret.(Karolines Køkken)
Vegetar chiliVegetar chili
Dejlig krydret og super hurtig vegetar chili med masser af bønner og stegt queso fresco. Server med iskold cremefraiche og salte nacho chips.(Karolines Køkken)
Svinekam med jordskoksalatSvinekam med jordskoksalat
Nyt og gammelt mødes...en dejlig frisk jordskoksalat med bl.a. dadler, grapefrugt og hytteost. Serveret til en traditionel flæskesteg med brun sauce og kartofler.(Karolines Køkken)
Ærtesuppe i bagte brødskåleÆrtesuppe i bagte brødskåle
Ærtesuppe er en nem og lækker suppe til både aftensmad eller forret til gæster - server med topping og godt brød - Få opskrift her(Louiogbearnaisen)
Couscoussalat med krydret kvarkdressingCouscoussalat med krydret kvarkdressing
Flot og farverig couscoussalat med hokkaidogræskar og peberfrugter. Serveret sammen med sennepskrydret kvarkdressing og rosastegt flanksteak.(Karolines Køkken)
Hummer med lun spicy sauce og sprøde tortillasHummer med lun spicy sauce og sprøde tortillas
Så er der fest.....en halv hummer til hver serveret med en luftig og cremet, lun sauce og sprøde "chips".(Karolines Køkken)
KvarkkageKvarkkage
Kvarkkage minder om cheesecake. Kiksebunden er skiftet ud med lyse lagkagebunde, som gør kvarkkagen lækker og svampet. Server kvarkkagen til dessert - og lav den gerne dagen i forvejen.(Karolines Køkken)
Lammeculotte med hvidløg/rosmarin og små kartoffelgratinerLammeculotte med hvidløg/rosmarin og små kartoffelgratiner
Nem og saftig lammeculotte med hvidløg og rosmarin. Server med små kartoffelgratiner og grøntsager bagt i ovnen. Lav nemt og hurtigt lammeculotte i ovnen(Louiogbearnaisen)
Lyssej med champignonsauceLyssej med champignonsauce
En dejlig måde at spise fisk på! Lyssej i oven med fløde, masser af svampe, dild og ost. Server retten med aspargeskartofler.(Karolines Køkken)
Aspargesomelet med ostAspargesomelet med ost
Aspargesomelet krydret med fennikelfrø og smagfuld ost. Omeletten serveres med en frisk dressing med agurk, som er prikken over i'et.(Karolines Køkken)
Frapé - Græsk kaffeFrapé - Græsk kaffe
Frapé er navnet på en kold, pisket kaffedrik, der stammer fra Grækenland. I drikken indgår frysetørret kaffepulver, mælk og som oftest en slags sukker. Frapé serveres og nydes oftest på barer i de hede eftermiddagstimer - over en hyggelig snak i venners lag.(Karolines Køkken)
Sommersalat med ost og olivenSommersalat med ost og oliven
Skøn sommersalat med modne jordbær, vandmelon, sorte oliven og hvidskimmelost. Server den til grillmaden - eller som en selvstændig ret med brød.(Karolines Køkken)
VegetarcurryVegetarcurry
Dejlig gryderet med kokosmælk og masser af grøntsager. Server med ris, cremefraiche og mangochutney.(Karolines Køkken)
Pasta med flødeostesaucePasta med flødeostesauce
Enkel og nem pastaret med en sauce af flødeost serveret med edamamebønner, valnødder og citron.(Karolines Køkken)
Søndagens luksusgrød bagt med pærer, dadler og valnødderSøndagens luksusgrød bagt med pærer, dadler og valnødder
Denne type grød er det, man på engelsk kalder "baked oatmeal" - en ovnbagt grød, som kan varieres i det uendelige. Brug de gryn og krydderier du har i skabet og server grøden med frugt, mælk eller yoghurt.(Karolines Køkken)
Chili con carne med lune fladbrødChili con carne med lune fladbrød
På en kold vinterdag er det bedste en grydefuld nem chili con carne. Server med hjemmelavede fladbrød og cremefraich - Så har du verdens bedste chili con carne.(Louiogbearnaisen)
Ugens Frækkert; The British GentlemanUgens Frækkert; The British Gentleman
Det er svært at finde en ligeså elegant og klassisk drink som en G&T. Men alt for ofte serveres den uden elegance og finesse - fordi hvor svært kan det være? Det er jo bare Gin(Gastromand.dk)
French toast med ost og blåbærFrench toast med ost og blåbær
French toast er den perfekte toast til de morgener, hvor der er god tid. Eller server french toast til brunch for vennerne! Her er den serveret med blåbær og ost, anderledes og lækkert.(Karolines Køkken)
SvinemørbradSvinemørbrad
Svinemørbrad er et dejligt saftigt og mørt stykke kød. Det er oplagt at servere til gæster, da en svinemørbrad er nem at håndtere og ikke skal have ret lang tid.(Karolines Køkken)
Klatkager med kokos, mandel og vanilje + appelsinsalat med chokolade og ingefærKlatkager med kokos, mandel og vanilje + appelsinsalat med chokolade og ingefær
Nemme klatkager som er lækkert tilbehør til en julebrunch. Server klatkagerne med min søde, krydrede appelsinsalat.(Louiogbearnaisen)
Rejecocktail med citrondressingRejecocktail med citrondressing
Den klassiske forret. Her er rejecocktailen serveret med sprøde grøntsager og en frisk citrondressing. (Karolines Køkken)
Broccolisuppe med rejerBroccolisuppe med rejer
Smuk grøn cremet suppe serveret med rejer og lime.(Karolines Køkken)
RejecurryRejecurry
Spicy curry med bl.a. ferskner og kokosmælk. Serveres med krydrede ris og lime.(Karolines Køkken)
Salte stubbeSalte stubbe
Festligt anrettet tortilla med fyld. Server dem som snack, tapas eller i en buffet.(Karolines Køkken)
Pasta med grøntsager og grillet tunPasta med grøntsager og grillet tun
En skøn pastaret med masser af smag. Serveret med grillet tun - nemt og dejligt!(Karolines Køkken)
Saltede svinehjerter og ærtepuréSaltede svinehjerter og ærtepuré
Smagfuldt måltid - som serveres med stegte rodfrugter og sprødt rugbrød.(Karolines Køkken)
Soufflé med ananasSoufflé med ananas
Det er ikke ofte, at man får serveret dessertsoufflé, men faktisk er disse små søde souffléer nemme at lave - og så kan de forberedes i god tid.(Karolines Køkken)
Rejesalat med chili og limeRejesalat med chili og lime
En enkel og lækker rejesalat med chilisauce. Server rejesalaten som appetizer sammen med et glas bobler.(Karolines Køkken)
GrønkålssuppeGrønkålssuppe
Grønkålssuppe er en rigtig efterårs- og vinterret. Det er noget så dejligt at komme ind til en grydefuld hjemmelavet varm grønkålssuppe efter en rask gåtur. Denne grønkålssuppe beholder sin flotte grønne farve og serveres med sprøde æbler og knasende hasselnødder.(Karolines Køkken)
Hurtig kartoffelsuppe med squashbrødHurtig kartoffelsuppe med squashbrød
Hurtig kartoffelsuppe serveret med ovnbagt naanbrød med fyld af squash, hvidløg og revet ost.(Karolines Køkken)
Syltede abrikoserSyltede abrikoser
Lækkert til lyse oste eller skimmelost - server ristet brød eller kiks til. Det er dejligt!(Karolines Køkken)
VildsvineschnitzelVildsvineschnitzel
Der skydes, slagtes, bankes, paneres, steges sprødt og nydes. Den klassiske wienerschnitzel har fået et vildt twist. Vi erstatter kalvekødet med friskskudt vildsvin fra Sverige. Server med dine yndlingsherligheder. Hvordan man får det bedste ud af(Gastromand.dk)
Aubergineruller med mozzarellaAubergineruller med mozzarella
Server auberginerullerne som apetizers eller som en del af en buffet. (Karolines Køkken)
Saltimbocca af kylling i tomatsauceSaltimbocca af kylling i tomatsauce
Kyllingesaltimbocca med tomatsauce og masser af grøntsager. Server med fuldkornspasta, og du har et velsmagende måltid der egner sig både til hverdag og fest. (Karolines Køkken)
Syltede æblerSyltede æbler
Søde og syrlige æbler krydret med kanel. Server de syltede æbler som tilbehør til kage og desserter - eller spis dem med is eller flødeskum. Prøv dem også som topping på morgenmaden.(Karolines Køkken)
Vegetartærte med halloumiVegetartærte med halloumi
Lækker vegetartærte serveret med broccolisalat. Velegnet til både frokost og aftensmad. (Karolines Køkken)
Cremet rodfrugtsuppe med serranoskine og porrer, serveret i brødskåleCremet rodfrugtsuppe med serranoskine og porrer, serveret i brødskåle
“Suppen er en lækker måde at få brugt rodfrugterne på. Den er sundheden selv og hvis den skal være helt ultimativ kan den laves uden fløden. Med topping af den røgede skinke og de skarpe porrer er det en smagfuld portion varme, mens der ventes på foråret. Brødskålene er en smule nørdede, men simpelthen så...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Karrygryde med chili og gule bederKarrygryde med chili og gule beder
Fuld af farver og dejlig smag. En lynhurtig ret med både rodfrugter, æbler og brombær. Det hele bundet sammen af karrysauce og serveret med ris....uhm!(Karolines Køkken)
Nye grøntsager med stegt fiskNye grøntsager med stegt fisk
Masser af nye grøntsager vendt med en krydret "smørklat" og serveret med et stykke stegt fisk.....det gør vist de fleste glade.(Karolines Køkken)
Saltimbocca kalvefiletSaltimbocca kalvefilet
Kalvefilet fyldt med salvie, parmaskinke og ost serveret med lækre tomatkartofler, olivenpure og salat.(Karolines Køkken)
Nye kartofler med kaviarNye kartofler med kaviar
Med denne opskrift på nye kartofler med kaviar kan du servere en lækker forret. Kombinationen af små, nye kartofler, purløgssmør og kaviar smager himmelsk-(Karolines Køkken)
BrombærmazarintærteBrombærmazarintærte
En saftig tærte i sprød dej med syrlige brombær. Server brombærmazarintærten med flødeskum smagt til med stødt kardomme og citronskal, som passer godt til den søde brombærmazarintærte.(Karolines Køkken)
Rejesalat som streetfoodRejesalat som streetfood
Server din rejesalat på helt ny måde... Knasende sprød og frisk, pakket ind i dejligt lunt brød.(Karolines Køkken)
Avocado toastAvocado toast
Dejlig avocadotoast med friske tomater og cremet ost. Server toasten med spejlæg og bacon på toppen. Avocadotoasten er lækker fx på brunchbordet. (Karolines Køkken)
Frisk tomatsalsa med ristede majsFrisk tomatsalsa med ristede majs
En farverig og lækker salsa med ristede majskerner og solmodne tomater. Server salsaen til fx quesadillas eller i en mexi bowl. (Karolines Køkken)
NytårshummerNytårshummer
Festlige friterede hummerhaler serveret med bl.a. sukkerkogte æbler.(Karolines Køkken)
Syltede rødløg med tranebærSyltede rødløg med tranebær
Sur-søde og meget smukke syltede rødløg. Et ostetilbehør der vil pynte på enhver servering.(Karolines Køkken)
Grøntsager i saltsød ingefærmarinadeGrøntsager i saltsød ingefærmarinade
Marinerede grøntsager er lækkert tilbehør til god ost. Serveres med knækbrød.(Karolines Køkken)
Okse- og squashspyd med spidskålssalatOkse- og squashspyd med spidskålssalat
2 slags saftige, grillede spyd serveret sammen med spidskålssalat fuld af smukke kontraster - mad der gør dig glad!(Karolines Køkken)
Pasta med krydret pestoPasta med krydret pesto
Lækker pesto af hvid ost, mandler og krydderurter giver pastaen smag. Server med grillede peberfrugter og kød.(Karolines Køkken)
Syrlig chokolademousse med marinerede appelsiner og tranebærSyrlig chokolademousse med marinerede appelsiner og tranebær
Chokolademoussen kan serveres i en fin skål eller som flotte portionsanretninger.(Karolines Køkken)
Spaghetti i tomatsauceSpaghetti i tomatsauce
Alle børns yndlingsret! Her er den serveret med revet ost og persille som tilbehør.(Karolines Køkken)
Avocadomousse med smørstegte rugbrødschipsAvocadomousse med smørstegte rugbrødschips
En blød og delikat avocadomousse med rugbrødschips - server den som forret eller som snack ved en festlig anledning.(Karolines Køkken)
Lemon Bars // CitronsnitterLemon Bars // Citronsnitter
Jeg har taget forskud på foråret med de fineste, delikate kager. Friske. Syrlige. Søde. Bløde. Sprøde. Simpelthen bare en treat til at fejre, når forårssolens spæde stråler endelig rammer gennem vinduerne. De skulle have været serveret til et besøg af den skønneste kvinde her i weekenden. Men desværre må hun have dem til gode –...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Crepes suzetteCrepes suzette
Sprøde pandekager lunet på panden i lækker appelsinsauce. Server med flødeskum på toppen. Mums!(Karolines Køkken)
OksefiletOksefilet
Oksefilet er super lækkert, når man skal lave mad til mange. Oksefilet kan serveres med næsten alt slags tilbehør - vælg selv om din oksefilet skal serveres med lette salater eller mere klassisk med kartofler og bearnaise! (Karolines Køkken)
Croissanter - månehornCroissanter - månehorn
Croissanter er fransk inspireret og smager himmelsk. Opskriften på croissanter med butterdej er nem og lige til. Prøv evt. at servere hjemmelavede croissanter til morgenmaden.(Karolines Køkken)
Sandkage med flødeskum og frugtSandkage med flødeskum og frugt
En klassisk sandkage serveret med letpisket flødeskum, mango og hindbær .(Karolines Køkken)
Små tærter med tunmousseSmå tærter med tunmousse
Sunde og lækre tærtebunde lavet med knækbrød uden smør. Fyld tærtebunde med en hurtig og fedtfattig tunmousse og server til frokost eller som en nem forret(Louiogbearnaisen)
Croissanter med hvid skimmelostCroissanter med hvid skimmelost
Med færdig croissantdej kan du lynhurtigt fremtrylle lækre ostecroissanter, både søde og salte. Server dem en dag hvor der skal gøres noget ekstra ud af morgenmaden.(Karolines Køkken)
Ribeye-steaks med grillede grøntsagerRibeye-steaks med grillede grøntsager
Store lækre bøffer og grillede saftige grøntsager. Serveret med en kold barbecuedressing som dip - grillmad når det er bedst.(Karolines Køkken)
Malva puddingMalva pudding
En ganske anderledes svampet kage. Serveres lun med flødeskum og frugt.(Karolines Køkken)
Kebab med kyllingKebab med kylling
Lækker og nem kebab lavet med krydret kylling. Server kebab med fladbrød, salat og hvidløgsdressing. Få opskrift på hjemmelavet kyllingkebab her >>(Louiogbearnaisen)
Grøntsagsfrikadeller med tomatsalsa og dipGrøntsagsfrikadeller med tomatsalsa og dip
Farvestrålende og lækre grøntsagsfrikadeller med paneer, ærter, majs og mynte - her serveret med tomatsalsa og en dip af salatost. Lav evt. paneeren dagen før.(Karolines Køkken)
Mini pizza med aspargesMini pizza med asparges
Mini pizza helt enkelt serveret og kun toppet med lækker asparges og god gedeost smager virkelig godt - se opskrift og billeder her(Valdemarsro)
Nytårscocktail: Aronia New Years EveNytårscocktail: Aronia New Years Eve
En veldrejet og flot serveret Cocktail kan virkelig være med til at sætte den helt rigtige stemning, før festen overhovedet er gået i gang. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at en lækker cocktail er en(Gastromand.dk)
Mandelbund med æbleisMandelbund med æbleis
Skøn dessert, der er nem at servere for gæster, for både mandelbund og is kan tilberedes i forvejen.(Karolines Køkken)
Rillette af stenbider på ristet brødRillette af stenbider på ristet brød
Med denne opskrift på rillette af stenbider på ristet brød kan du servere en lækker og smagfuld forret - eller frokost. Glæd dig!(Karolines Køkken)
RillettesRillettes
Herlig smørbar "sylte" krydret med laurbærblade, salvie og nellike. Rilletten har store chancer for at blive fast inventar på julebordet, når man først har serveret den én gang.(Karolines Køkken)
Crostini med røget torsk, purløg og radiserCrostini med røget torsk, purløg og radiser
En fin lille sommersag, der også kan laves med laks. Server crostinien som snack eller forret.(Karolines Køkken)
MandelkageMandelkage
En dejlig, dejlig kage som efterhånden er blevet en klassisker. Kan både serveres på kagebordet og som dessert.(Karolines Køkken)
VintersuppeVintersuppe
Dejlig suppe med masser af rodfrugter og krydderurter serveret med bacondrys.(Karolines Køkken)
Bagt æblekageBagt æblekage
Lækker bagt æblekage. Så er det med at få inviteret gæster til havens nedfaldsfrugter - de vil elske at få serveret en varm æblekage.(Karolines Køkken)
Hvid og mørk chokolademousse med skovbærsirupHvid og mørk chokolademousse med skovbærsirup
En rigtig flot lagdelt dessert at servere i høje cocktailglas. Skovbærsirup går godt til både den hvide og den mørke chokolademousse.(Karolines Køkken)
Rimmet torsk med jordskokkerRimmet torsk med jordskokker
Rimmet torsk, der betyder saltet rå torsk, kan laves i god tid og tages ud af fryseren 1 times tid før du vil servere den.(Karolines Køkken)
Hvid pizza med and, figner og sprød grønkålHvid pizza med and, figner og sprød grønkål
Utraditionel pizza med december måneds elskede råvarer. Server enten som hovedret eller udskåret som snacks til et glas vin eller gløgg.(Karolines Køkken)
Kartoffelbrød med stegte løgKartoffelbrød med stegte løg
Kartoffelbrødene gratineres med blå- og hvidskimmelost og serveres straks.(Karolines Køkken)
Mandelkage med squash og kamillesirupMandelkage med squash og kamillesirup
En dejlig kage som er skøn at servere til eftermiddagskaffen. Squash, kamillesirup og mandelmel gør kagen dejlig svampet og tørrede kamilleblomster fylder den med skøn aroma.(Karolines Køkken)
Oksegryde med kidneybønner og tomatOksegryde med kidneybønner og tomat
Rustik gryderet med bacon. Serveres med kartofler og ostedrys.(Karolines Køkken)
Chokoladekage med kakaomarengsChokoladekage med kakaomarengs
Den bedste chokoladekage med rigtig chokolade - bagt i springform. Server fx chokoladekagen som en nem dessert med frisk frugt og is.(Louiogbearnaisen)
Sushibowl – sushisalat med tangperlerSushibowl – sushisalat med tangperler
Hurtig og lækker sushisalat med laks - perfekt som en nem hverdagsret og en hurtig og lækker måde at servere en sushi bowl - få opskrift her(Valdemarsro)
CroutonerCroutoner
Hjemmelavede croutoner smager meget bedre end de købte - og så er det en genial måde at bruge sine brødrester på. Server croutonerne til suppe og i salater. (Karolines Køkken)
Mango-avocadosalat med spicy hytteostdressingMango-avocadosalat med spicy hytteostdressing
Du kan servere salaten som forret med eller uden brød. Eller som hovedret sammen med chilikrydrede kæmperejer stegt på panden i lidt olie.(Karolines Køkken)
Mormors mørbradfad med æblerMormors mørbradfad med æbler
Mørbrad i fad med bacon, æble og den bedste sauce. Opskrift på mormors berømte mørbrad i ovnen, som er en klassisker i familien. Opskriften med svinemørbrad er lækker både som hurtig hverdags mad på 25 minutter og til gæster serveret med bagt kartoffelmos(Louiogbearnaisen)
TacotærteTacotærte
En hot og hurtig tacotærte, en dag du har lyst til at pirre lidt til smagsløgene. Du kan skrue yderligere op for styrken, alt efter hvor mange jalapenos du kommer i tærten - eller serverer til.(Karolines Køkken)
WasabidipWasabidip
Cremet og spicy dip af hytteost og wasabi. Server med små grøntsagsstave.(Karolines Køkken)
Sandwich med kyllingebøffer og gulerodssalsaSandwich med kyllingebøffer og gulerodssalsa
En herlig sandwich...eller måske snarere en burger, fuld af smag. Serveret med en fyldig salsa, som både kan spises til og i sandwichen.(Karolines Køkken)
Tærte med forårsløgTærte med forårsløg
En lækker tærte med ost og forårsløg, som smager dejligt. Server tærten til frokost med sprød salat.(Karolines Køkken)
Frugt i gele Frugt i gele
En af de gode gamle klassikere i dessertkøkkenet - frugt i gele! Her serveret med iskold vaniljesauce og friske bær.(Karolines Køkken)
Spaghetti med skinkeSpaghetti med skinke
Cremet pastaret serveret med ristede pinjekerner og frisk basillikum.(Karolines Køkken)
Frugt med basilikumcremeFrugt med basilikumcreme
Et lynhurtigt og nemt mellemmåltid - eller hverdagsdessert. Brug de frugter og bær du har i forvejen og server frugtsalaten med en sød basilikumscreme.(Karolines Køkken)
Daddelkage med skyr og bærDaddelkage med skyr og bær
Daddelkage med skyr og bær. Denne daddelkage er en skøn svampet kage uden tilsat sukker - men med masser af sødme fra dadler og knas fra mandler. Daddelkagen kan bages dagen i forvejen - så skal den blot toppes med skyr og friske bær ved servering! (Karolines Køkken)
Hvidkålsrisotto med bagt laksHvidkålsrisotto med bagt laks
Skøn risotto med masser af hvidkål. En genial måde at få masser af grøntsager på uden at det smager kedeligt. Server med ovnbagt laks og gulerodssalat, så er der både noget for ganen og for øjet.(Karolines Køkken)
Kyllingebøffer med spinat og skyrdressingKyllingebøffer med spinat og skyrdressing
Saftige kyllingebøffer serveret med spinatsalat og skyrdressing. Kyllingebøffer er nem og lækker aftensmad på en travl hverdag! Halver evt. størrelsen på kyllingebøfferne og server to små kyllingebøffer per person.(Karolines Køkken)
HvidkålssalatHvidkålssalat
En hvidkålssalat, der kan serveres til det meste.(Karolines Køkken)
Kyllingebøffer med sprød ærtesalatKyllingebøffer med sprød ærtesalat
Saftige hakkebøffer af kylling serveret med en sprød ærtesalat, der får et ekstra krydret pift af en gremolata af persille, hvidløg og citron.(Karolines Køkken)
White russian med mælk og flødeWhite russian med mælk og fløde
White russian bliver ekstra lækker med lidt fløde. Og her er bliver den serveret med et lille twist af fløde. (Karolines Køkken)
BryllupskageBryllupskage
Hvorfor ikke lave bryllupskagen selv? Måske en smule tidskrævende - men kagen er det hele værd. Bryllupskagen kan laves i forvejen - den skal bare tø i køleskabet i 2 døgn inden servering.(Karolines Køkken)
Risalamande med passionsfrugt og krokantRisalamande med passionsfrugt og krokant
Risalamande med passionsfrugt og krokant er et lækkert alternativ til den klassiske juledessert. Risalamanden kan også sagtens serveres til andre anledninger end jul - prøv fx at sætte den på menuen mortens aften.(Karolines Køkken)
Sandwich med serrano skinke og syltede rødløgSandwich med serrano skinke og syltede rødløg
Lækker sandwich med flødeost, serrano skinke, syltede rødløg og frisk basilikum. Server dem til frokost eller kom dem i madpakken. (Karolines Køkken)
Grøntsagsspaghetti med cremet svampesauceGrøntsagsspaghetti med cremet svampesauce
Grøntsagsspaghetti - en nem måde at få ekstra grøntsager indenbords. Lav strimler af squash og gulerod, bland med pasta og server din grøntsagsspaghetti med cremet svampesauce og kylling.(Karolines Køkken)
Svinekam med fennikel, hvidløg og rosmarin + ovnbagte kartoflerSvinekam med fennikel, hvidløg og rosmarin + ovnbagte kartofler
Ovnstegt svinekam uden svær er lækker gæstemad. Server svinekam med ovnstegte, små kartofler og den nemme, lækre sauce fra stegen. Få opskriften >>(Louiogbearnaisen)
Hvidløgsdip med sprød grøntHvidløgsdip med sprød grønt
Server som velkomst, et let mellemmåltid eller snacks - varier gerne med sprøde brødsticks.(Karolines Køkken)
KartoffellasagneKartoffellasagne
Lun, lækker lasagne med kartofler og hakket oksekød. Server med salat af tomat og agurk.(Karolines Køkken)
Bagt laks med jordskokker og mandelgremolataBagt laks med jordskokker og mandelgremolata
Bagt laks med bid fra mandelgremolataen og den sprøde, friske bund af æbler og jordskokker. Serveret i frisk citronsauce(Karolines Køkken)
Dådyrfilet og valnøddesauceDådyrfilet og valnøddesauce
Rigtig lækker gæstemad! Server med sprøde, dampede grøntsager.(Karolines Køkken)
Buddha plate med kyllingelår og grøntBuddha plate med kyllingelår og grønt
En buddha plate er en masse forskellige ingredienser serveret på ét fad, som alle kan hapse fra. Her en lækker al-i-én anretning med kyllingelår, grønt, tortillas og dip.(Karolines Køkken)
Frugtmos - til babyFrugtmos - til baby
Server denne syrlige mango frugtmos som topping på grød for at give din baby masser af smagsindtryk. Indholdet af C-vitamin i frugtmosen fremmer optagelsen af jern, og du kan med fordel servere frugtmos som dessert efter et frokost- eller aftensmåltid.(Karolines Køkken)
Kyllingeburger med ostKyllingeburger med ost
God hjemmelavet burger med ost og stegt kyllingefilet. Server med grøntsagsstave.(Karolines Køkken)
Rismousse med kold appelsinsauceRismousse med kold appelsinsauce
Risalamande i fast form. Et sjovt alternativ til den klassiske servering.(Karolines Køkken)
Wok med blomkålsrisWok med blomkålsris
Nem wok serveret med blomkålsris - en lækker hverdagsret, hvor der virkelig er skruet op for grøntsagerne. (Karolines Køkken)
Scones med chokoladeScones med chokolade
Engelske scones smager ekstra godt med chokoladestykker i. Server dem lune med flødeskum og god te. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Kyllingefad og ingefærkrydret linsemosKyllingefad og ingefærkrydret linsemos
Kyllingefadet passer sig selv i ovnen. Imens kan du lave den krydrede linsemos. Server den med topping af hytteost - et spændende tilbehør som de fleste børn og voksne kan lide.(Karolines Køkken)
Oksemørbradbøffer med saftige grillede grøntsagerOksemørbradbøffer med saftige grillede grøntsager
Saftige bøffer og masser af grillede grøntsager - serveret med kold bearnaisedip. Mums til grillsæsonen!(Karolines Køkken)
RisottoRisotto
Dejlig cremet risotto serveret med ristede svampe og kyllingespyd.(Karolines Køkken)
Spaghettirøsti med råkostSpaghettirøsti med råkost
Spaghettirøsti er er nem og lækker måde at få brugt spaghettiresterne på. Her bliver røstien serveret med en lækker sprød råkost. (Karolines Køkken)
Bagt rødbedesalat med quinoa og mynteflødeBagt rødbedesalat med quinoa og myntefløde
Du kan servere den bagte rødbedesalat som tilbehør til fx stegt lam, oksekød eller flæskesteg. Eller som vegetarret sammen med avocado og ristet grovbrød.(Karolines Køkken)
Dalgona kaffeDalgona kaffe
Dalgona kaffe er navnet på en ny og trendy iskaffe, der stammer fra Sydkorea. Den består af iskold mælk serveret med et tykt kaffesirup-skum på toppen. En nem og lækker iskaffe, der er hurtig at lave.(Karolines Køkken)
Hvidløgsstegt knurhane og cremet spaghettiHvidløgsstegt knurhane og cremet spaghetti
Lækker skindstegt fisk, som får ekstra sprødhed fra stegt bacon. Serveret sammen med spaghetti i en let flødesauce med spinat.....så er der bare dømt smovsemåltid.(Karolines Køkken)
Risotto med ærter og grillet kyllingRisotto med ærter og grillet kylling
Cremet risotto med grillet kylling- en skøn hovedret som kan serveres til både hverdag og fest.(Karolines Køkken)
SpareribsSpareribs
Uhm! Spareribs. Tilbered dem i ovnen eller på grillen og server med vores lækre, hjemmelavede BBQ marinade her. (Karolines Køkken)
Tabouleh med cremet dressingTabouleh med cremet dressing
Let, nordisk tabouleh serveret med cremet yoghurt dressing. Find den lækre opskrift her.(Louiogbearnaisen)
Oksesatay med peanutdressingOksesatay med peanutdressing
Satay kender vi fra Thailand og er små lækre spyd af marineret, grillet kød serveret med en sauce.(Karolines Køkken)
Risotto med asparges og mozzarellaRisotto med asparges og mozzarella
Cremet risotto med bid fra grønne asparges og ærter. Server med godt brød.(Karolines Køkken)
Wok med kylling, lime og bambusWok med kylling, lime og bambus
Hurtig og nem orientalsk inspireret alt-i-én ret med nudler. Sæt wok´en på bordet og der er serveret!(Karolines Køkken)
Chokolade på pepermyntestokke – til varm chokoladeChokolade på pepermyntestokke – til varm chokolade
Varm mælk og chokolade på pebermyntestokke er en fin måde at servere varm chokolade og hitter specielt omkring juletid - opskrift(Valdemarsro)
Grov boghvedegrød med tomatsalsaGrov boghvedegrød med tomatsalsa
En spændende kombination: En fyldig boghvedegrød serveret med sursød tomatsalsa. Selv på en grøddag er der en chance for at blive ordentlig mæt.(Karolines Køkken)
Hvidløgstomater med sprød parmaskinkeHvidløgstomater med sprød parmaskinke
En lækker lille snack som kan serveres til brunch eller som tapas.(Karolines Køkken)
Marengs spejlægMarengs spejlæg
Lav et sødt "spejlæg" af hjemmebagt marengs serveret med letpisket flødeskum og et gult øje af lemoncurd eller marmelade. Super nemme at lave, sjove at se på og så smager den velkendte kombination af marengs og flødeskum som altid fantastisk!(Karolines Køkken)
Oksespyd med kold blåskimmelsauceOksespyd med kold blåskimmelsauce
Lækre møre grillspyd her serveret med en mild smag af blåskimmelost. Grill spyddene i ovnen eller på en havegrill.(Karolines Køkken)
ÆbletrifliÆbletrifli
Hjemmelavet lækker æbletrifli er en skøn og nem dessert som her serveres med skøn knas og råcreme - få den lækre opskrift på trifli her(Valdemarsro)
Burger med grillede grøntsager - og rugbrødschipsBurger med grillede grøntsager - og rugbrødschips
Burger med grillede grøntsager er en lækker vegetarburger. Du kan servere burgeren med ovnstegte kartoffelbåde, men du kan også prøve vores alternative tilbehør, som er sprøde hjemmelavede rugbrødschips.(Karolines Køkken)
Bagt selleri med sprød ostegratineringBagt selleri med sprød ostegratinering
Smagen af selleri, der bages længe i ovnen, bliver mild, blød og intens nøddeagtig. Vi serverer en waldorf-inspireret salat med quinoa til den bagte selleri.(Karolines Køkken)
Marengskrans med hindbærMarengskrans med hindbær
Denne marengskrans er en smuk og lækker dessert. Marengskransen kan du lave i god tid - så skal den bare pyntes med sorbet, flødeskum og friske hindbær lige inden serveringen.(Karolines Køkken)
Wok med rabarber og kyllingWok med rabarber og kylling
Farverig og flot wok med sprøde grøntsager og kylling. Og med en frisk skefuld kvark-dip på toppen....så er der serveret!(Karolines Køkken)
Burger med kartoffelfrikadellerBurger med kartoffelfrikadeller
En dejlig vegge-burger. Du kan også servere kartoffelfrikadellerne som almindelige frikadeller med en god råkost og dressing.(Karolines Køkken)
Hybensuppe med flødeskumHybensuppe med flødeskum
Den gamle nordiske tradition med dessertsupper er ved at gå i glemmebogen og værd at genopfriske! Denne dejlig hybensuppe bliver serveret med letpisket flødeskum og smørristet havregryn.(Karolines Køkken)
Bagt torsk med kold citroncremeBagt torsk med kold citroncreme
Bagt torsk med sprød topping af pankorasp og krydderurter - serveret med knuste kartofler og en kold citroncreme.(Karolines Køkken)
OlivensalsaOlivensalsa
Smager godt til gul ost eller friskost naturel sammen med et godt trykke knækbrød. Kan også serveres til stegt kød.(Karolines Køkken)
Pastafad med grøntsagerPastafad med grøntsager
Super nemt pastafad som passer sig selv i ovnen det meste af tiden. Dejligt til den kødløse dag....eller server med koteletter eller pølser.(Karolines Køkken)
Risotto med rejer og citronRisotto med rejer og citron
Blød og cremet fiskerisotto. Server den med ost og godt brød.(Karolines Køkken)
Savojkål med tatarsauceSavojkål med tatarsauce
Her serverer vi tatarsaucen til savojkål, men den kan pifte alle mulige forskellige grøntsager op med masser af smag. Fx bagte kartofler eller rodfrugter, kogt blomkål eller sprøde grønne salatblade.(Karolines Køkken)
SpelthvederSpelthveder
Hveder er betegnelsen for boller, der bages tæt sammen og efter bagning flækkes og ristes. Server med tandsmør!(Karolines Køkken)
Cacio e PepeCacio e Pepe
Denne fantastiske og enkle pastaret Cacio e Pepe kan være klar til servering om små 15 minutter og den smager helt fantastisk - få opskrift her(Valdemarsro)
Bagt torsk med sennepsdressingBagt torsk med sennepsdressing
Ahhh...dejlig fisk bagt i ovnen. Serveret med frisk sennepsdressing og sauterede persillerødder med pærer, citron og timian.(Karolines Køkken)
OliventærteOliventærte
Anderledes og helt fantastisk madtærte for alle der elsker oliven. Server med blandet salat og bagte tomater.(Karolines Køkken)
Wok med stegte nudler og torskWok med stegte nudler og torsk
En dejlig børnevenlig fiskeret - uden ben. Serveret sammen med nudler og karrysauce, så er alle vist glade.(Karolines Køkken)
Pæretærter med butterdej, marcipancreme og mandlerPæretærter med butterdej, marcipancreme og mandler
En lækker dessertkage, der kan kombinere dessert og kaffe i et. Pæretærten blev serveret efter denne middag. Dessert og kaffe+kage kan ofte være lidt af en omgang på en aften. Derfor valgte jeg,  at kombinere dem med denne kage og det er bestemt ikke sidste gang den bliver lavet. Opskriften er den klassiske butterdejstærte med frugt,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Savojkålssalat med skinkemignon og hotte ostetoastsSavojkålssalat med skinkemignon og hotte ostetoasts
En varm æbletoast med chiliost bliver serveret til den rustikke kålsalat med saftig skinkemignon.(Karolines Køkken)
Tapas til nytårTapas til nytår
Denne tapasanretning har lidt af hvert til dine gæster. Du kan lave den i forvejen og servere den til nytårstalen eller natmaden. Godt nytår!(Karolines Køkken)
Bagte æbler med pistacienødderBagte æbler med pistacienødder
Skønne, lune æbler bagt i ovnen med sprødt fyld af honning og pistacienødder. En nem og lækker dessert serveret med koldt flødeskum.(Karolines Køkken)
Bagte æbler med sprødt snaskBagte æbler med sprødt snask
Dejlige, lune æbler med sødt fyld. Server æblerne med flødeskum eller is.(Karolines Køkken)
Fuldkornsgrød - til babyFuldkornsgrød - til baby
Fuldkornsgrød er lækkert som både morgenmad og aftensmad. Server fuldkornsgrøden med små stykker frugt, som din baby selv kan spise med fingrene. Fuldkornsgrøden er velegnet til babyer i alderen 9-12 mdr.(Karolines Køkken)
HyldeblomstmousseHyldeblomstmousse
Hyldeblomstmousse serveret med friske jordbær og limesukker. Hyldeblomstmoussen er let og luftig - en skøn sommerdessert. Pynt din hyldeblomstmousse med friske hyldeblomster, hvis de er i sæson.(Karolines Køkken)
Øllebrød - til babyØllebrød - til baby
Server denne klassiske øllebrød til baby med revet æble og smørklat til morgenmad. En mild, nærende og ikke mindst mættende øllebrød uden øl. Øllebrøden er velegnet til babyer i alderen 6-9 måneder.(Karolines Køkken)
TapaskartoflerTapaskartofler
En lækker lille snack med sprød skinke, som de fleste vil elske. Kan tilberedes med forskellige krydderurter. Server den fx som en del af tapasbordet.(Karolines Køkken)
Marinerede gulerødder med græskarkernerMarinerede gulerødder med græskarkerner
Lun salat med en frisk smag af lime - server med brød.(Karolines Køkken)
Marinerede jordbærMarinerede jordbær
Søde dejlige jordbær marineret i limesaft, honning og basilikumblade. Server de marinerede jordbær med en kugle af din yndlingsis.(Karolines Køkken)
Spidskålswrap med laks og kapersdressingSpidskålswrap med laks og kapersdressing
Spidskålswrap smager super skønt og er en dejlig sund og nem aftensmad eller frokost - her serveret med laks og dressing - opskrift her(Valdemarsro)
Hvide asparges, skindstegt kuller og hollandaiseHvide asparges, skindstegt kuller og hollandaise
Hvide asparges har en skøn og elegant smag. Her tilberedes de ganske let, og bliver serveret med den skønneste hollandaise samt et stykke skindstegt kuller.(Madsvin)
Grovbolle med tunGrovbolle med tun
Lav en nem tunsalat af tun, flødeost og peber og server den med grønt i en sandwich. Voila - det er nemt!(Karolines Køkken)
Gastromand Sour – The Christmas EditionGastromand Sour – The Christmas Edition
Cocktailen har efterhånden fået godt og grundigt fat under os danskere - så godt, at vi godt tør vove os ud i, at foreslå at du shaker årets mest traditionsbundne måltidlidt op, ved at servere andet(Gastromand.dk)
Wrap ruller med varmrøget laks og brøndkarseWrap ruller med varmrøget laks og brøndkarse
Små lækre ruller med flødeost, varmrøget laks, rødløg og agurk. Server rullerne som en lille snack eller forret - eller kom dem i madpakken.(Karolines Køkken)
Butter chickenButter chicken
Butter Chicken er en spicy ret fra østen. Server den lækre butter chicken med ris, naanbrød og raita. Se opskriften her!(Karolines Køkken)
DipDip
Rør en lækker hjemmelavet dip og server den til snackgrønt og chips.(Karolines Køkken)
Marinerede oksebøfferMarinerede oksebøffer
Med marinerede grillede oksebøffer går du ikke galt i byen. Bøffen af oksefilet er marineret i rødvin og bliver serveret med lækkert kryddersmør.(Karolines Køkken)
Spicy kål med kyllingekødbollerSpicy kål med kyllingekødboller
De små saftige kyllingekødboller bliver serveret sammen med nudler, kinakål og en dejlig spicy fløde med smag fra det asiatiske køkken. Kinakål har ikke det bedste ry, men smager faktisk dejligt, med en lidt nøddeagtig fin smag, når den bliver varm.(Karolines Køkken)
Et bud på nytårsdesserten: Hvid chokolade RisottoEt bud på nytårsdesserten: Hvid chokolade Risotto
Ja, vi kan jo på ingen måde tage æren for denne ret, men den er et eller andet sted for god til at holde gemt. Jeg husker tydeligt, at jeg fik den serveret for ca. 7(Gastromand.dk)
Pastasalat med hindbær og sommerblomster Pastasalat med hindbær og sommerblomster
Denne skønne pastasalat kan fx serveres til grillet kød eller brød. Prøv den også med nyudsprungne bøgeblade eller mælkebøtteblade.(Karolines Køkken)
Grillede Banan S’mores med chokoladeGrillede Banan S’mores med chokolade
Bananer på grill er en lækker og nem sommerdessert. Fyld bananer med chokolade og marshmallows, grill dem på eftervarmen og server med knuste kiks og is.(Louiogbearnaisen)
Marinerede rødbederMarinerede rødbeder
Rødbedesalaten kan serveres enten lun eller kold og stråler på tallerknen(Karolines Køkken)
Roastbeef i ovn - Fyldt med svampe og kærlighedRoastbeef i ovn - Fyldt med svampe og kærlighed
Her får du en opskrift på en roastbeef i ovn, som er fyldt med delikate og velsmagende svampe. Dine gæster vil elske dig for at servere det.(Madsvin)
Mini æbletærter med nødde-karamel topMini æbletærter med nødde-karamel top
Flotte mini æbletærter med nødde-karamel top. Opskrift på små apple pies med kanel og rom. Server æbletærterne med cremefraiche eller flødeskum på en regnvåd søndag.(Louiogbearnaisen)
Butterdejshjerter med kvarkcreme og hindbærButterdejshjerter med kvarkcreme og hindbær
En fin lille kage, der er nem at lave. Server den for en du holder af - som dessert eller til en god kop kaffe.(Karolines Køkken)
Dip med soltørret tomatDip med soltørret tomat
Mager tomatdip serveret som snack med ristet brød.(Karolines Køkken)
Grovbrød med hvedekernerGrovbrød med hvedekerner
Brødene bliver flotte ved servering, hvis de hæver i hævekurv.(Karolines Køkken)
Hytteostdessert med bær og knasHytteostdessert med bær og knas
Nem lille dessert med perlebyg, hytteost og flødeskum. Server med hindbærcoulis og friske bær.(Karolines Køkken)
Marinerede sild med friterede løgMarinerede sild med friterede løg
Uhm...friterede sprøde løg til de marinerede sild er lækker, ny variation over temaet marinerede sild med løg. Hertil serverer vi en let grøn mayo, smilende æg og rugbrød.(Karolines Køkken)
SelleribøfSelleribøf
Vil du servere mere grønt til aftensmaden er selleribøf et godt bud. Det kræver naturligvis at I kan lide selleri, men kan I det, smager selleribøf virkelig dejligt.(Karolines Køkken)
Tempurastegte grøntsager med sojadipTempurastegte grøntsager med sojadip
Sprøde grøntsager i tempuradej - sprødt, varmt og delikat! En lækker forret eller snack der aldrig slår fejl. Her serveret med en skøn sojadip. (Karolines Køkken)
Æblekager med lakrids og marcipanÆblekager med lakrids og marcipan
Opskrift på små æblekager med lakrids i lange baner - både lakridspulver og lakridssirup. Server æbletærterne lune med cremefraiche på en efterårsdag med regn og rusk, eller tag dem med i skoven.(Louiogbearnaisen)
DjævleægDjævleæg
Flotte, spicy æg. Server dem fx til påskefrokosten eller ved en anden lejlighed hvor de traditionelle hårdkogte æg skal peppes lidt op.(Karolines Køkken)
YmerfromageYmerfromage
Hvad med en tur ned ad memory lane med god gammeldags ymerfromage? Server ymerfromagen med frisk eller syltet frugt - det smager stadig fantastisk.(Karolines Køkken)
DjævlekyllingDjævlekylling
Djævlekyllingen er stærk og god! Server den med grøntsager og olivendressing.(Karolines Køkken)
Kyllingenuggets med sprød salat Kyllingenuggets med sprød salat
Lækre, hjemmelavede kyllingenuggets serveret med sprød salat og krydret fraiche - sikkert også et hit hos dine børn.(Karolines Køkken)
VaflerVafler
Hjemmelavede vafler smager skønt. Denne opskrift giver perfekte sprøde og luftige vafler. Server dem med gammeldags brombærsyltetøj og flødeskum.(Louiogbearnaisen)
Bagte kastanjerBagte kastanjer
Uhm...Lune, bløde kastanjer serveret med smør - så er der dømt efterår!(Karolines Køkken)
Butterdejsstænger med tomatfyldButterdejsstænger med tomatfyld
Virkelig nem tærte lavet på færdigkøbt butterdej. Server den med en grøn salat.(Karolines Køkken)
Fyldte aubergineruller og bagte stilktomaterFyldte aubergineruller og bagte stilktomater
De fyldte aubergineruller og bagte stilktomater er super lækre som snack eller forret - suppler evt. med oliven. Du kan også servere de fyldte aubergineruller og bagte stilktomater til fx stegt lammeculotte, bagte halve kartofler og tzatziki.(Karolines Køkken)
Pastinakker i syrlig flødesaucePastinakker i syrlig flødesauce
Pastinakker i smuk safrangul flødesauce med syre fra citron og knas fra smørristede hasselnødder. Server pastinakkerne som tilbehør til fx fisk eller stegt kød.(Karolines Køkken)
Ristet rugbrød med laks og limecremeRistet rugbrød med laks og limecreme
Ristet rugbrød med røget laks og frisk limecreme er en lækker lille hapser der kan serveres som appetizer eller som en del af tapas bordet. (Karolines Køkken)
Selleristave med blåskimmelost og lufttørret skinkeSelleristave med blåskimmelost og lufttørret skinke
Lækker og dekorativ snack. Server den som en aperitif før maden.(Karolines Køkken)
Kyllingesalat med auberginepuréKyllingesalat med auberginepuré
Du kan også servere auberginepuréen som dip til tynde skiver ristet brød.(Karolines Køkken)
Fyldte champignonerFyldte champignoner
Bagte champignoner får en dejlig smag af umami og er en lækker snack at servere for dine gæster.(Karolines Køkken)
PatéPaté
Server paté til frokost, og brug resten af patéen til aftensmad næste dag sammen med fx lun rødkål.(Karolines Køkken)
RistoppeRistoppe
I visse egne af landet er det almindeligt at servere kolde ristoppe med rosiner til klar suppe. Her er ristoppen i en asiatisk variant - dejligt tilbehør til fx orientalsk karrysuppe fra Karolines Køkken.(Karolines Køkken)
Thaimarinerede mørbradbøffer med 2 salater og lun ingefærflødeThaimarinerede mørbradbøffer med 2 salater og lun ingefærfløde
En smuk og behageligt krydret ret. Alle må være med, men måske særlig egnet til en hyggelig tøsemiddag. Det hele kan gøres klar, så du bare lige skal lægge sidste hånd på, inden serveringen.(Karolines Køkken)
Bygotto med kyllingespydBygotto med kyllingespyd
Bygotto (fætter til risotto) smager skønt af bl.a. 3 slags løg: Ramsløg, rødløg og forårsløg. Serveret med kyllingespyd og citron....uhm!(Karolines Køkken)
Yoghurtis med mynte og bellisYoghurtis med mynte og bellis
Server denne skønne isdessert for dine gæster efter en god middag på en sommeraften.(Karolines Køkken)
Apple Cream PieApple Cream Pie
Efterårets skønneste kage. En rigtig amerikansk klassiker nemlig Apple cream pie. Cremet, blød og sprød på samme tid. Server med flødeskum eller cremefraiche.(Louiogbearnaisen)
Bagte rødbederBagte rødbeder
Bagte rødbeder er et dejligt tilbehør til fx stegt kød, kylling eller fisk. Alternativt kan de serveres med en grøn salat og brød - og gøre det ud for et selvstændigt måltid.(Karolines Køkken)
Paté med valnødder og korenderPaté med valnødder og korender
Skøn paté med korender, der er en slags små rosiner opkaldt efter den græske by Korinth. Server patéen som forret eller del af en buffet.(Karolines Køkken)
Svinemørbrad med parmaskinkeSvinemørbrad med parmaskinke
Lækker klassisk opskrift på en virkelig god tilberedning af svinemørbrad, som kan serveres med dejligt tilbehør af salat og kartofler - få opskriften her(Valdemarsro)
Frisk figen og blomme crumble med saltet karamel (og lakrids)Frisk figen og blomme crumble med saltet karamel (og lakrids)
En nem crumble med efterårets frugt. Tilsæt dit yndlings krydderi ; lakrids, karamel, kanel, vanilje og server med cremefraiche eller flødeskum. Så er der dømt hygge på en råkold efterårsdag.(Louiogbearnaisen)
Indbagt andebryst og brøndkarsecremeIndbagt andebryst og brøndkarsecreme
En ny og spændende måde at spise and. En flot ret at servere en aften du skal have gæster.(Karolines Køkken)
Cæsar salatCæsar salat
Server hjemmelavet Cæsar Salat med lækker cæsar dressing, croutoner & ostechips. Prøv den friske opskrift her. Uhm!(Karolines Køkken)
Rød grønkålssalat med æbler og tørrede tranebærRød grønkålssalat med æbler og tørrede tranebær
Rød grønkål kan for nogle virke som noget nyt og spændende. Den smukke røde grønkål, smager hen af den grønkål vi kender, men er for nogen mere dekorativ. Her bliver den røde grønkål serveret med friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tørrede tranebær.(Karolines Køkken)
Bagte søde kartofler med sprøde kikærter og broccolipestoBagte søde kartofler med sprøde kikærter og broccolipesto
Skulle man vove springet og servere en dejlig vegetarret.....også til gæster. Her er i hvert tilfælde knald på både smag, farver og konsistenser.(Karolines Køkken)
Ørreder i folieØrreder i folie
Fisk på denne måde er skøn. Server pakkerne for dine gæster og lad dem åbne dem selv.(Karolines Køkken)
SpinattærteSpinattærte
Dejlig spinattærte med hytteost serveret med gulerodssalat. Godt for både mave og øjne.(Karolines Køkken)
Calzone - lukket pizzaCalzone - lukket pizza
En sjov og anderledes måde at servere en gammel kending på. Den lukkede pizza holder på alle de dejlige smage.(Karolines Køkken)
Down-sidedown kage med friske figner og hindbærDown-sidedown kage med friske figner og hindbær
En nem kage med skønne friske figner og hindbær. Server kagen med flødeskum eller cremefraiche og nyd friske figner mens tid er.(Louiogbearnaisen)
Bagte tomater og squashsalat med avocadodressingBagte tomater og squashsalat med avocadodressing
De bagte tomater på brød er inspireret af små italienske bruschetta. Her har vi bare gjort dem store, så de mætter noget mere, og serveret en salat og en cremet avocadodressing til.(Karolines Køkken)
Cannelloni med spinat og hytteostCannelloni med spinat og hytteost
Smagfulde spinatcannelloni med hytteost og cremet ostesauce serveret med spicy tomatsalat. Sundt og lækkert til både hverdag og fest.(Karolines Køkken)
Indbagt ost i filodej med timianIndbagt ost i filodej med timian
Denne osteret overrasker ved at være intet mindre end fantastisk! Salatost, krydderurter, honning og cremefraiche klæder virkelig hinanden. Kan både serveres som forret eller dessert.(Karolines Køkken)
Kyllingesandwich og grillede hokkaidostave Kyllingesandwich og grillede hokkaidostave
"Burger" med hytteost, chorizo og kylling serveret med græskar-fritter.(Karolines Køkken)
Rødbedecarpaccio med luftig flødeRødbedecarpaccio med luftig fløde
I carpaccioen indgår både skiver af kogte og af rå rødbeder, der dryppes med likørdressing. Rødbederne toppes op med et meget letpisket flødeskum. Server som tilbehør eller forret.(Karolines Køkken)
Grillet fersken salatGrillet fersken salat
Grillet fersken salat er virkelig noget af det lækreste, og her er de serveret med bl.a rucola salat, mandler og feta - se opskrift her(Valdemarsro)
Cannelloni med spinat og svampeCannelloni med spinat og svampe
Hjemmelavede cannelloni med spinat, svampe og cremet tomatsauce serveret med frisk spidskålssalat. Så er der nem og lækker aftensmad til den kødfrie dag!(Karolines Køkken)
Gryderet med vildtGryderet med vildt
En enkel gryderet fuld af smag, hvor du kan bruge forskellige udskæringer og typer af kronvildt. Vildtkødet er her kombineret med svampe, grønkål og æbler, og serveret med grov sellerimos.(Karolines Køkken)
Ossobuco med safranris og gremolataOssobuco med safranris og gremolata
Ossobuco er dejlig mør simremad, som her får det sidste pift af gremolataen. Her serveres ossobucoen med safranris.(Karolines Køkken)
Timianæbler og baconTimianæbler og bacon
En dejlig frokostret der leder tankerne hen på "æbleflæsk". Server med ristet rugbrød.(Karolines Køkken)
Bagte vindruerBagte vindruer
Halver druerne, bland det med vaniljesukker og bag. Det er da en nem dessert!! Server - og nyd tiden...(Karolines Køkken)
Caribisk bøfsalatCaribisk bøfsalat
Her er kødet tilsat salaten, så den i sig selv udgør et helt måltid. Server salaten med godt brød.(Karolines Køkken)
Matilde kakaokageMatilde kakaokage
Sjov og dekorativ kage til fødselsdagen - eller til en helt almindelig dag, hvor man bare har lyst til at bage noget anderledes. Server kagen med et glas kold eller varm kakao til.(Karolines Køkken)
Ost med balsamicomandler og bagt marcipanOst med balsamicomandler og bagt marcipan
En spændende osteret med søde mandler og sprød marcipan. Prøv også at server den som dessert for osteelskere.(Karolines Køkken)
Chessecake/brownie snitter med hvid chokoladeChessecake/brownie snitter med hvid chokolade
Lækre cheesecake/brownie snitter bagt med kakao og hvid chokolade. Syndige og himmelske. Server dem med en god kop kaffe eller et glas koldt mælk(Louiogbearnaisen)
Matjes sild i ærtedressingMatjes sild i ærtedressing
En frisk og fin sild i sart grøn dressing. Serveret sammen med grillede grønne asparges er det en dejlig start på påskefrokosten, pinsefrokosten, sommerfrokosten.(Karolines Køkken)
Sild, kartoffelsalat og knækbrødSild, kartoffelsalat og knækbrød
Svenskerne serverer sild til påske på denne måde. Du kan gøre det mere dansk ved at skifte knækbrødet ud med godt gammeldags rugbrød. (Karolines Køkken)
Guacamole med sprøde sesamchipsGuacamole med sprøde sesamchips
Lækkert, sprødt og blødt...! Kan serveres både som snack, appetizer eller mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Rødbedefad med bagt torskRødbedefad med bagt torsk
Et fint fad, som næsten passer sig selv i ovnen - med rodfrugter og fisk. Serveret med en dejlig frisk æbledressing, som binder det hele sammen.(Karolines Køkken)
Sirupskage med smørSirupskage med smør
Sirupskagen bliver kun bedre efter et par dage. Den serveres i skiver smurt med koldt smør.(Karolines Køkken)
Carpaccio med ostecremeCarpaccio med ostecreme
Lækker carpaccio serveret med ostecreme, ristede mandler, kapers, frisk timian og rucola.(Karolines Køkken)
Guacamole med toppingsGuacamole med toppings
Guacamole kender vi, men har du mon prøvet den med toppings før? Her bliver guacamolen serveret med salatost, grillet majs og sprødstegt bacon. Super lækker og anderledes appetizer!(Karolines Køkken)
Sprængt lun andSprængt lun and
Sprængt and er god Mortensaften eller som weekendmad - server fx med bagte grøntsager eller en salat.(Karolines Køkken)
BamsebøfBamsebøf
En stor bøf til deling -det er da nemt og en anden måde at servere bøf på.(Karolines Køkken)
Kartofler med oksekødKartofler med oksekød
En gryderet med masser af smag - serveres med rugbrød og syltede rødbeder.(Karolines Køkken)
MazarinkagerMazarinkager
Søde små bastante minimuffins med tydelig smag af marcipan. Server dem som godbidder til kaffen eller som en lille dessert. (Karolines Køkken)
Skærising med rejerisotto og ærtesalatSkærising med rejerisotto og ærtesalat
De små cocotter med delikat dampet fisk, bliver serveret sammen med cremet risotto der indeholder både hytteost og rejer. Hytteosten giver den lækre cremede risotto uden at give så meget fedt som fløde, smør og ost.(Karolines Køkken)
Galliano shotsGalliano shots
Det populære Italienske shot - Galliano hot shot, er en af de mange lækre drinks hvor der serveres fløde til. (Karolines Køkken)
Guldlagkage med rysteribsGuldlagkage med rysteribs
Guldlagkagen er en rigtig klassiker med skøn kontrast mellem blød kagebund og sprød marengs. Her er kagen serveret med forfriskende rysteribs.(Karolines Køkken)
Skaldyr i citrussauceSkaldyr i citrussauce
Thai inspireret fiskeret serveret til grove ris.(Karolines Køkken)
Indisk lammegryde med kardemommeIndisk lammegryde med kardemomme
Indisk lammegryde med masser af smag fra forskellige krydderier. Server med ris og iskold yoghurt.(Karolines Køkken)
Skaldyrssalat med flødedressingSkaldyrssalat med flødedressing
Blåmuslinger, krabbekløer, jomfruhummerhaler og rejer ... serveret med flødedressing. Mums mums mums!(Karolines Køkken)
“For Girls Only” Flæskestegssandwich“For Girls Only” Flæskestegssandwich
Jep, for selvom sådan en ægte flæskestegssandvich kan være noget af en svulstig fætter, så kan den sagtens serveres til julefrokosten med pigerne. Endda med stil. Og girls, vi kan jo ikke komme uden om, at vi også godt kan lide godt med fedt, kulhydrater og salt – bare engang imellem. Det kan da ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
LakseriletteLakserilette
Lakserilette smager fantastisk i en sandwich og serveret som en del af et større (påske)frokostbord, eller som en lækker og let forret(Valdemarsro)
Chai latteChai latte
Chai latte er en krydret sort the serveret med skummende varm mælk.(Karolines Køkken)
Kefir med gryn, rug og quinoaKefir med gryn, rug og quinoa
Kefir til morgenmad er en god start på dagen - server den iskolde og perlende kefir i selskab med gryn, rug, quinoa og friske bær.(Karolines Køkken)
Kyllingetærte med baconKyllingetærte med bacon
En sprød og lækker tærte med masser af fyld, bl.a. kylling og grøntsager. Kyllingetærten er ret mager, så den egner sig også til at servere til hverdag, hvor I måske ellers tænker lidt mere over, hvor meget fedt I spiser.(Karolines Køkken)
Rødbedeis med kiks og hindbærsauceRødbedeis med kiks og hindbærsauce
Rødbedeis har en super flot farve og smager fantastisk - en nem og lækker dessert serveret med kiks, hindbærsauce og vaniljeyoghurt.(Karolines Køkken)
Toast med flødeost og friske bærToast med flødeost og friske bær
Lidt anderledes toast serveret som fx morgenmad - eller som et indslag på brunchbordet.(Karolines Køkken)
Rensdyrhjerte tatarRensdyrhjerte tatar
Rørt tatar er en favorit, især når den laves med vildt hjerte. Masser af smag og utrolig nemt at lave. Server med dijonnaise og gyldne pomfritter eller sprøde rugbrødschips. Velbekomme. Anbefaling! Sørg for at hjertet har været frosset ned(Gastromand.dk)
Gammeldags oksestegGammeldags oksesteg
God gammeldags oksesteg med en intens og fyldig brun sauce. Gammeldags oksesteg er rigtig simremad som gør de fleste glade. Så server en gammeldags oksesteg for din gæster.(Karolines Køkken)
Pæretærte med marcipan og mandelmel – den bedste efterårskagePæretærte med marcipan og mandelmel – den bedste efterårskage
Pæretærte med bagt marcipan creme - Lækker tærte som kan serveres med is, creme fraiche eller flødeskum. Tryk her for at se louiogbearnaisens opskrift på nem pæretærte.(Louiogbearnaisen)
Bagte pærer med valnødder og honningBagte pærer med valnødder og honning
Bagte pærer gør sig godt som en hverdagsforkælelse og som en weekendnydelse. Server med rørt vaniljeiseller græsk yoghurt - få opskriften her(Valdemarsro)
ChampagnesorbetChampagnesorbet
Champagnesorbet kan serveres som dessert eller som mundrenser mellem to retter.(Karolines Køkken)
Sprød kartoffelsalatSprød kartoffelsalat
Server koteletter med denne dejlige cremede kartoffelsalat - som et alternativ til sovs og kartofler.(Karolines Køkken)
Klatkager af risengrød m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..Klatkager af risengrød m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..
Brug rest af risengrød på klatkager - disse her lækre og luftige. Server dem med kanelsukker, kirsebærsauce eller bare kolde som en snack. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Ostecreme og urteolie til frugt og grøntOstecreme og urteolie til frugt og grønt
Vidunderlig ret med sødme fra frugt og sprødhed fra grønt og nødder. Serveret med lækker ostecreme og smagfuld urteolie. (Karolines Køkken)
Rødbedequinoa Rødbedequinoa
Smuk fyldig salat. Rødbederne farver quinoaen rød og giver balance til den salte blåskimmelost. Salaten kan spises med brød - eller serveres til et stykke kylling, en bøf eller stegt halloumi.(Karolines Køkken)
Panna Cotta med saltkaramelsaucePanna Cotta med saltkaramelsauce
Panna cotta er en klassisk og enkel italiensk dessert som her er serveret med uimodståelig saltkaramelsauce - få den nemme og lækre opskrift her(Valdemarsro)
Gåsesteg med stegte kartofler og grønkålssalat med mormordressingGåsesteg med stegte kartofler og grønkålssalat med mormordressing
Gåsesteg, den må vi ikke helt glemme....den smager jo herligt. Og serveret med grønkålssalat får den et lille moderne tvist.(Karolines Køkken)
Pasta med squash - opskrift på en hurtig og nem pastaret med squashPasta med squash - opskrift på en hurtig og nem pastaret med squash
Pasta med squash og hvidløg smager fantastisk og er tilmed en nem og hurtigt hverdagsret som står klar til servering på 15 min - få opskrift her(Valdemarsro)
Cinnamon Swirl Bread Cake – served with caramel sauceCinnamon Swirl Bread Cake – served with caramel sauce
recipe: Cinnamon Swirl Bread Cake - served with caramel sauce(Louiogbearnaisen)
Crepes SuzetteCrepes Suzette
Crepes Suzette er tynde lækre pandekager tilberedt og serveret med en skøn flamberet appelsinsauce med Grand Marnier - få opskrift her(Valdemarsro)
RødbedesalatRødbedesalat
Superflot og meget dejlig rødbedesalat med æbler og ristede græskarkerner. Serveres lun.(Karolines Køkken)
Skindstegt laks og kartoffel-limefadSkindstegt laks og kartoffel-limefad
Lækker sprødstegt laks serveret med kartofler, kikærter og kapers.(Karolines Køkken)
Falafel pita med sprød salat og salatostFalafel pita med sprød salat og salatost
Her er den klassiske pita serveret med sprød falaffel og en waldorfsalat i nye klæder.(Karolines Køkken)
Braiserede svinekæber og selleri på fire måderBraiserede svinekæber og selleri på fire måder
Braiserede svinekæber er noget af det lækreste svinekød du kan servere. Her får du en udførlig og lækker opskrift på braiserede svinekæber med tilbehør.(Madsvin)
ChampignonsuppeChampignonsuppe
En lækker, cremet og varmende champignonsuppe som serveres med flutes eller kuvertbrød.(Karolines Køkken)
Chateaubriand og bagte hvidløgChateaubriand og bagte hvidløg
Forkælelse på højt plan! Chateaubriand, som er den tykke udskæring af oksemørbraden, tilberedes til perfektion og serveres med ovnbagte hvidløg og madagaskarpebersauce.(Karolines Køkken)
Gin AlexanderGin Alexander
Klassisk lækker cremet drink - serveret på en ny måde, der kan imponere dine gæster og samtidig få dem til at trække på smilebåndet. (Karolines Køkken)
RødbedetærterRødbedetærter
Mættende tærter med sprøde rødbeder og frisk timian. Server den for din udkårne på "de elskendes helligdag" - også kendt som Valentinsdag - eller blot på en helt almindelig mandag.(Karolines Køkken)
Sprød salat med granatæble og salatostSprød salat med granatæble og salatost
Dejlig knasende sur-sød-salt salat. Spis den til frokost med et stykke brød eller server den som tilbehør til et stykke kød eller fisk.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet blandet rød saftHjemmelavet blandet rød saft
Gammeldags rød saft med ribs, stikkelsbær og solbær. Server som cocktail med frosne stikkelsbær.(Louiogbearnaisen)
American pulled porkAmerican pulled pork
Inden vi i lørdags drog til 25 års kanel-festivas havde Mutter sørget for lidt at stille sulten. Eller lidt? Vi fik da lagt bunden indtil flere gange med the all-time favorit; Pulled pork – bedre kendt som “trukket gris” herhjemme (; Den lækre basse blev selvfølgelig serveret med hvad der, der til hører, nemlig hjemmebagte...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Suveræn Smørrebrød: Pandestegt rødtunge, dildnaise og rejerSuveræn Smørrebrød: Pandestegt rødtunge, dildnaise og rejer
Så er vi nået til 2. akt i Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu- en fræk opgraderet version af en all-time classic: Fiskefiletten! I Restaurant Kronborgs hyggelige kælderlokale vil man, under hele Copenhagen Cooking, servere en klassisk smørrebrødsmenu med temaet ”Taste(Gastromand.dk)
Is med lun karamelsauceIs med lun karamelsauce
Lækker hjemmelavet karamelsauce serveret med is og jordbær.(Karolines Køkken)
Cheese dogsCheese dogs
Gourmet hotdogs har efterhånden fået mange ansigter. Her bliver den serveret med masser af umami smag i form af to slags ost, soltørrede tomater - og en pølse, selvfølgelig.(Karolines Køkken)
Sprøde brød med perlesukkerSprøde brød med perlesukker
Herlige sprøde og luftige brødstænger af en butterdej med tykmælk. Server stængerne som en godbid til en kop dampende varm kaffe eller te.(Karolines Køkken)
TomatpizzaTomatpizza
Server tomatpizzaen med majssalat i små skåle, grøn salat og agurkestave.(Karolines Køkken)
Sunde madmuffins med laks og rucola – serveret med grov sennepsdressingSunde madmuffins med laks og rucola – serveret med grov sennepsdressing
Sunde madmuffins med laks og rucola - serveret med sennepsdressing(Louiogbearnaisen)
Glaseret hamburgerryg med dampet grøntGlaseret hamburgerryg med dampet grønt
Server en dejlig klassisk ret: Glaseret hamburgerryg med kartofler, dampet grønt og mælkesauce. (Karolines Køkken)
Røde fiskefrikadeller og karryremouladeRøde fiskefrikadeller og karryremoulade
Bring glæde omkring middagsbordet med disse smukke fiskedunser. Det er rødbede, der giver farven. Server den med hjemmerørt remoulade og ikke et øje er tørt!(Karolines Køkken)
Tomatrisotto med svampetoppingTomatrisotto med svampetopping
En dejlig cremet risotto med tomat...og på toppen forskellige lækre svampe. En fin vegetarret. Og er du ikke vegetar kan du evt. servere et stykke stegt kød til.(Karolines Køkken)
Suveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschipsSuveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschips
Endelig blev det tid til ”hovedretten” Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu! Og vi er her ude i et af de absolut mest populære stykker smørrebrød i Gastromandens verden: Tataren! Hos Restaurant Kronborgs serverede man, under hele Copenhagen Cooking,(Gastromand.dk)
Røde grøntsager og oliven i grydeRøde grøntsager og oliven i gryde
En dejlig gryderet serveret med spaghetti. Inspirationen til retten kommer fra Italien med oliven, rosmarin og små blommetomater.(Karolines Køkken)
Skinkemignon med majssalat og salt ingefærdressingSkinkemignon med majssalat og salt ingefærdressing
De saftige kerner fra friske majskolber er kernen i den lækre salat, der bliver serveret til skinkemignon og dressingen lavet af salatost smagt til med chili, lime og ingefær.(Karolines Køkken)
Farseret kalkun og svamperagoutFarseret kalkun og svamperagout
Farseret kalkun som vi især kender den fra USA. Farsen giver god smag og modvirker at kalkunen bliver tør. Server med svamperagout, kartofler og grønt.(Karolines Køkken)
Suveræn Smørrebrød: Unika Rød Løber med hybenkompotSuveræn Smørrebrød: Unika Rød Løber med hybenkompot
Vi er nået til fjerde og sidst kapitel i Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu! Naturligvis slutter vi af med en osteservering, som altid sætter et solidt punktum på en menu. Hos Restaurant Kronborgs serverede man, under hele Copenhagen(Gastromand.dk)
Sprøde filoruller med krydret salatostSprøde filoruller med krydret salatost
Sprøde osteruller - server dem fx som snack eller som tilbehør til suppe.(Karolines Køkken)
Klassisk chokoladefondant Klassisk chokoladefondant
Superlækker chokoladekage med flydende midte, der serveres varm evt. med flødeskum eller is - og en god kop kaffe. Chokoladefondanterne kan forberedes i god tid og blot bages lige inden servering.(Karolines Køkken)
Laks i ovnLaks i ovn
Laks med sød chilisauce og sesam serveret med ovnbagte rodfrugter - en smuk og indbydende smagskombination! (Karolines Køkken)
TomatsauceTomatsauce
Dejlig nem tomatsauce med cremefraiche. Server den til fx stegt kød, retter med ris eller pasta.(Karolines Køkken)
Islagkage med kirsebær og chokoladeIslagkage med kirsebær og chokolade
En skøn isdessert med et strejf af syrlighed fra cremefraichen, som smager dejligt sammen med de søde kirsebær. Husk at lade islagkagen optø lidt før den serveres - det gør den både bedre og lettere at skære!(Karolines Køkken)
Ostekylling med friske krydderurterOstekylling med friske krydderurter
Kylling gratineret med blåskimmelost og serveret på en bund af grøntsager.(Karolines Køkken)
Vietnamesisk ribbensteg - lækker at servere til forårsruller eller suppeVietnamesisk ribbensteg - lækker at servere til forårsruller eller suppe
Vietnamesisk ribbensteg er en herlig spise med det saftige møre kød og den sprøde svær - skøn til de friske forårsruller og til suppe - opskrift(Valdemarsro)
Gylden salat med linser og druerGylden salat med linser og druer
Smuk, farverig og mættende salat. Server den i eller med grove pitabrød.(Karolines Køkken)
BarbecuemarinadeBarbecuemarinade
Lækker marinade med klassisk barbecuesmag. God til ribben eller en grillet bøf serveret med fx coleslaw og grillede majskolber.(Karolines Køkken)
Skinkeschnitzler med paprikasauceSkinkeschnitzler med paprikasauce
Lækre skinkeschnitzler med paprikasauce. Server fx med dampet broccoli og kogte ris. (Karolines Køkken)
Laks og havtaske med limesauceLaks og havtaske med limesauce
Lakse- og havtaskefilet følges til dørs af en yderst velsmagende limesauce. Hele herligheden serveres med let bagt frisk spinat - lækkert!(Karolines Køkken)
RodfrugtrederRodfrugtreder
Her bliver rodfrugterne serveret på en ny og anderledes måde end ellers. Som tynde spaghettistrimler foldet i reder med ost. (Karolines Køkken)
TomatsnackTomatsnack
Lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.(Karolines Køkken)
Frozen Yoghurt med honningFrozen Yoghurt med honning
Lækker og nem frozen yoghurt opskrift med honning og toppet med bær og nødder - se opskriften og få inspiration til servering her(Valdemarsro)
Chia alamandeChia alamande
Lækker, let og anderledes alternativ til klassisk risalamande. Alamanden laves bl.a. med chiafrø og kvark, og serveres med appelsin og saltkaramelsauce - en kombination der er værd at prøve!(Karolines Køkken)
Pistaciekager med ingefærfrostingPistaciekager med ingefærfrosting
En kage der ikke skal bages, men fryses! Super nem og lækker kage, du skærer i mindre stykker før servering. Perfekt til en god kop kaffe. (Karolines Køkken)
Pasta med hasselnødder og salvie - nem og hurtig hverdagsretPasta med hasselnødder og salvie - nem og hurtig hverdagsret
Pasta med hasselnødder og salvie er en super hurtig og lækker vegetar hverdagsret som kan være klar til servering på 15 minutter - få opskrift her(Valdemarsro)
Egg FlorentineEgg Florentine
Egg Florentine med røget laks pocheret æg og spinat serveret på en lækker nybagt english muffin - det er lige sagen til en god brunch - få opskrift her(Valdemarsro)
Hakkebøf i ovnHakkebøf i ovn
Lækre saftige hakkebøffer i med fyld af 2 slags ost - servet med ovnbagte rodfrugter til. (Karolines Køkken)
Græsk agurkesalat med cremefraicheGræsk agurkesalat med cremefraiche
Server tzatzikien sammen med lune flutes, eller som tilbehør til stegt lammekød.(Karolines Køkken)
Pitabrød med coleslaw og stegt kyllingPitabrød med coleslaw og stegt kylling
Knasende og lækker coleslaw serveret i lunt pitabrød med stegt kylling. Denne coleslaw er uden sukker og derfor ikke sød, hvilket klæder den i denne kombination.(Karolines Køkken)
Græsk farsbrød og agurkesalatGræsk farsbrød og agurkesalat
Rigtig retromad fra dengang det var eksotisk at spise græsk. Græsk farsbrød smager stadig lige godt. Server græsk farsbrød med agurkesalat - eller nærmere betegnet tzatziki.(Karolines Køkken)
Italiensk farsrulle Italiensk farsrulle
Italiensk farsrulle med fyld at ost og persille er et lækkert farsbrød. Server den med fx kartoffelgratin ogtomatsalat.(Karolines Køkken)
Chiagrød med vaniljeskyrChiagrød med vaniljeskyr
Vaniljeskyr med chiafrø, sprøde mandler og masser af frugt. En anderledes og dekorativ måde at servere skyr på, der gør sig godt til både den almindelige morgenmad og den smarte brunch - eller som en lækker hverdagsdessert!(Karolines Køkken)
Kødboller - til babyKødboller - til baby
Kødboller til baby er lette at lave og gode at have i fryseren. Kødbollerne i denne opskrift er stegt - men du kan også koge eller bage dem i ovnen. Server kødbollerne sammen med grøntsagsmos eller -grød.(Karolines Køkken)
Tomatsuppe med ostetoastTomatsuppe med ostetoast
Nem og hurtig tomatsuppe. Hertil serverer vi en saftig og sprød ostetoast. Der indgår en ret speciel ingrediens i toasten, nemlig banan - den giver god fylde og saftighed.(Karolines Køkken)
Svampe og avocado på lækkert surdejsbrød - nem opskriftSvampe og avocado på lækkert surdejsbrød - nem opskrift
Svampe og avocado serveret på lækkert surdejsbrød med porcerede æg eller spejlæg til er en lækker og nem morgenmad - få opskrift her(Valdemarsro)
Græsk kyllingGræsk kylling
Græsk kylling består af kyllingefileter serveret i en cremet yoghurtsauce med salatost og oliven. Græsk kylling er både hurtig og nem at tilberede og saucen smager så dejligt, at man får lyst til at spise den med en ske :)(Karolines Køkken)
Laksefrikadeller med sprød agurkesalatLaksefrikadeller med sprød agurkesalat
Fiskefrikadeller....det er der ingen ben i. Her i en lækker version med laks, serveret med knasende sprød agurkesalat og rygeostdressing.(Karolines Køkken)
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsrisChicken tikka masala med skyr og blomkålsris
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsris. Chicken tikka masala er en indisk klassiker med masser af skønne krydderier. Denne chicken tikka masala serveres med blomkålsris i stedet for almindelige ris - så der er fuld power på grøntsagerne!(Karolines Køkken)
Græsk kyllingefilet med kartoffelmosGræsk kyllingefilet med kartoffelmos
Kyllingefilet med græske undertoner serveret med kartoffelmos og salatost. Kyllingefilet med kartoffelmos - en lækker hverdagsret! (Karolines Køkken)
Kødboller med kanel og rødkålssalatKødboller med kanel og rødkålssalat
Dejlig rødkålssalat med pærer og tyttebær, serveret med bagte kartofler og krydrede kødboller.(Karolines Køkken)
MiniburgerbollerMiniburgerboller
Små søde mini burgerboller. Perfekte til en børnefødselsdag eller til en grillfest, hvor der serveres mange ting og burgerne derfor gerne må være små!(Karolines Køkken)
Chili cheese topsChili cheese tops
Chili cheese tops smager lækkert - de spicy ostekugler er sprøde udenpå og bløde af smeltet ost indeni. Server de lækre hjemmelavede chili cheese tops som en snack, forret eller som tilbehør sammen med frisk mango.(Karolines Køkken)
MiniburgereMiniburgere
Lækre små miniburgere - også kaldet sliders. De passer lige til en barnehånd - server dem fx til en børnefødselsdag. (Karolines Køkken)
Belgiske vafler med chokoladeBelgiske vafler med chokolade
Lækre tykke belgiske vafler med kakaomælk og chokolade. Kan serveres med is eller som her med bær-flødeskum og chokoladesauce. Mums!(Karolines Køkken)
Kødsovs med squash, porrer og grillede peberfrugterKødsovs med squash, porrer og grillede peberfrugter
Nem kødsovs med masser af smag fra squash, porrer og grillet peberfrugt. Server kødsovsen med couscous - så er der nem aftensmad fyldt med grøntsager på en hverdagsaften!(Karolines Køkken)
MinihotdogsMinihotdogs
Nemme at styre selv for små hænder. Server dem fx til en børnefødselsdag.(Karolines Køkken)
Rødspætter bagt i ovnRødspætter bagt i ovn
Ovnbagte rødspætter er nemt og lækkert. Server dem med spæde, nye grøntsager, når de er i sæson - og med andre grøntsager, salat eller snittet kål resten af året.(Karolines Køkken)
Hindbær og Vodka Cocktail - ValdemarsroHindbær og Vodka Cocktail - Valdemarsro
Disse smukke og velsmagende hindbær og rosmarin cocktails er så fine med de festlige isterninger og dermed perfekt til nytårsaften, andre festlige lejligheder eller en sommeraften i haven. Isterningerne og limesirup kan gøres klar dagen i forvejen og så er det nemt og hurtigt at mikse de fine cocktails lige inden de skal serveres. I … Læs mere ››(Valdemarsro)
Kylling i karry – med masser af toppings! En favorit!Kylling i karry – med masser af toppings! En favorit!
Klassisk kylling i karry er nem og skal bare passe sig selv på komfuret. En rigtig favorit opskrift. Server kylling i karry som ristraffel med ris, kokos, rosiner og alle de andre lækre toppings. Opskrift på kylling i karry - både sund og lækker.(Louiogbearnaisen)
Rødtunge med urter Rødtunge med urter
Rødtungen er her rullet sammen om krydderurter og blåskimmelost. Serveres med cremet pasta.(Karolines Køkken)
Sprøde sommerkager med koldt hyldeblomstskumSprøde sommerkager med koldt hyldeblomstskum
Disse skønne kager er en variant af den klassiske engelske biscuit. Fyldt med lag af dejlige hyldeblomster og serveret med kold hyldeblomstskum.(Karolines Køkken)
Chili con carne - lavet over bålChili con carne - lavet over bål
Chili con carne er nem bålmad. De fleste ingredienser kommes i gryden på én gang og så skal retten bare stå og simre. Server fx med grillede majskolber og madbrød bagt over bål.(Karolines Køkken)
Halloween heksefingreHalloween heksefingre
Et sjovt og hyggeligt halloween projekt, der er let at lave. Tag børnene med i køkkenet og server dem til halloween festen som en sjov og uhyggelig overraskelse for dine gæster.(Karolines Køkken)
Jordbær dyppet i chokoladeJordbær dyppet i chokolade
Jordbær med chokolade er en klassiker - server den som en sød sommersnack eller som del af en dessert.(Karolines Køkken)
MinipandekagerMinipandekager
Minipandekager - også kaldet "cereal pancakes" - er små søde og lækre minipandekager serveret med mælk. Minipandekagerne smager også godt som topping på fx yoghurt eller is.(Karolines Køkken)
3 slags ost med fennikelkompot3 slags ost med fennikelkompot
Fenniklen er et lækkert sur-sødt tilbehør til ost. Server med groft brød.(Karolines Køkken)
Pho Ga – Vietnamesisk nudelsuppe med kyllingPho Ga – Vietnamesisk nudelsuppe med kylling
Pho Ga er navnet på den lækre vietnamesiske nudelsuppe med kylling som serveres med krydderurter, chili og smager fantastisk - få opskriften her(Valdemarsro)
Lakseruller med flødeostLakseruller med flødeost
Hvis du serverer lakserullerne som en del af en frokostbuffet, kan du anrette dem på et stort fad og udelade rejerne.(Karolines Køkken)
RødvinssauceRødvinssauce
Lav din egen rødvinssauce fra bunden, og server med en god bøf og en flaske rødvin. Et hit ved gæstemiddagen!(Karolines Køkken)
Græskarsalat med sorte bønnerGræskarsalat med sorte bønner
Græskarbåde vendes i en dressing af madlavningsfløde og lime og bages i ovnen. Vi serverer græskarsalaten med drys af ristede græskarkerner og lidt finthakket meget mørk chokolade.(Karolines Køkken)
Laksesalat på sprød krydderurtebundLaksesalat på sprød krydderurtebund
Forret med røget laks serveret på sprød krydderurtesalat - en lækker forret for både øjne og mund!(Karolines Køkken)
Minisandwich med rejer og mynteMinisandwich med rejer og mynte
De små sandwich laves i god tid og serveres som appetizer, eftermiddagssnack eller som en del af et buffetbord.(Karolines Køkken)
Italiensk fad med tomat, squash og serranoItaliensk fad med tomat, squash og serrano
Jeg er ret vild med ovnbagte grøntsager og lige nu, hvor vi stadig må døje med vintergrøntsagerne inden sommeren kommer – ja, så kræver grøntsagerne altså lidt kærlighed og krydderi, før de rigtig smager af noget.   Det her fad blev til med lidt rester fra mit køkken og serveret med et stykke kylling. Kan du...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
SnickersbooooooooombSnickersbooooooooomb
Det er weekend og I har krævet den, så her kommer den selvfølgelig - opskriften på da Snickersbooooooooomb, som Eksilsønderjyden med kæreste fik serveret som en del af en 4-retters i AA. Jeg er ikke selv(Gastromand.dk)
Åben toast med æg, bacon og ostÅben toast med æg, bacon og ost
Sjov lille toast servering til brunch, middag eller den hurtige aftenmad. (Karolines Køkken)
Biksemad med laksBiksemad med laks
En lidt utraditionel biksemad bestående af kartofler, masser af grøntsager og stegt laks. Nem og superlækker biksemad serveret med et drys citronskal og krydret fraiche.(Karolines Køkken)
Chilipilaf med koriandersauceChilipilaf med koriandersauce
Spicy risret serveret til stegt kød. Mums!(Karolines Køkken)
Græskarsuppe med æble og marineret kyllingGræskarsuppe med æble og marineret kylling
Her er vores færdige græskarsuppe serveret med broccoli, glaskål, æble og lynmarineret stegt kylling. Du kan sagtens bruge andre grøntsager, så tøm bare køleskabet for rester, når du skal bruge fyld til en suppe.(Karolines Køkken)
Kyllinge Shawarma opskrift - med smørmørt kyllingekødKyllinge Shawarma opskrift - med smørmørt kyllingekød
Kyllinge Shawarma med smørmørt kyllingekød og en duftende krydderiblanding som smager fantastisk - perfekt til servering i fladbrød - få opskrift her(Valdemarsro)
Rødkål/rødbedesalat med bønner, persille og valnødderRødkål/rødbedesalat med bønner, persille og valnødder
Yes, vintergrønsagerne har overtaget bloggen de her dage. Salaten her er super julet med sine røde farver og så mætter den – meget ! Server den til et stykke and eller bare kylling og hvis du heldig der er mere tilbage, er den nem til frokosten dagen efter.    (Louiogbearnaisen)
JordbærgrødJordbærgrød
Du ved med sikkerhed, at sommeren er på sit højeste, når der serveres lækker jordbærgrød med mælk eller fløde. Du kan lave dejlig hjemmelavet frugtgrød af stort set alle bær.(Karolines Køkken)
LaksetærteLaksetærte
Dejlig fuldkornstærte med varmrøget laks og porre. Server den fx sammen med en grøn salat.(Karolines Køkken)
JordbærhytteostkageJordbærhytteostkage
Ny version af cheesecake - nu med hytteost. En skøn kage at servere for dine gæster på en sommerdag.(Karolines Køkken)
ChimichurriChimichurri
Chimichurri er en smuk grøn salsa, der stammer fra det sydamerikanske køkken. Salsaen smager fantastisk af krydderurter, hvidløg og eddike. Server chimichurrien til brød, ost, nye kartofler eller som en del af tilbehøret til en grillaften.(Karolines Køkken)
Hasselback græskarHasselback græskar
Hasselback græskar får et sprødt ydre, når det er stegt med krydderurter og smør. Bagte græskar er et skønt tilbehør til mange efterårsretter. Server hasselback græskar med chilidressing.(Karolines Køkken)
Laksetatar med kaviarLaksetatar med kaviar
En simpel laksetatar med cremefraiche og forårsløg. Server laksetataren som snack eller appetizer.(Karolines Køkken)
Torsk og rejer med kartofler i grøn salsaTorsk og rejer med kartofler i grøn salsa
Lille sammenkogt kartoffelret serveret med store stegte rejer. Serveres som en del af flere tapas.(Karolines Køkken)
Græskarsuppe med rejer og croutonerGræskarsuppe med rejer og croutoner
Vi har her piftet vores færdige græskarsuppe op med fyld af squash, æble og rejer og serveret den med hjemmelavede brødcrotoner. Det er nem og lækker aftensmad!(Karolines Køkken)
Bagte krydrede kødboller i tomatsauceBagte krydrede kødboller i tomatsauce
Kødboller i italiensk tomatsauce er en favorit opskrift. Bag dine krydrede oksekødsfrikadeller i tomatsovs i ovnen og server meatballs med brød(Louiogbearnaisen)
Ovnbagt havkat med svampesauceOvnbagt havkat med svampesauce
Retten serveres med porrepasta og rødvinssauce. Havkat kan udskiftes med torsk eller lyssej.(Karolines Køkken)
Jordbærkage med flødeJordbærkage med fløde
Sødt og sprødt: Skøn jordbærkage med låg af smuldredej serveret med iskold fløde. Mums!(Karolines Køkken)
Pandesovs - opskrift på klassisk brun sovs fra pandenPandesovs - opskrift på klassisk brun sovs fra panden
Her får du en klassisk opskrift på pandesovs som er en brun sovs tilberedt på panden af det den skal serveres til - få opskrift her(Valdemarsro)
Kylling og kartofler i spinat/parmesansauceKylling og kartofler i spinat/parmesansauce
Nem opskrift med kylling på 30 minutter: Kylling og kartofler i samme pande med parmesan/spinatsauce er en lækker og let hverdagsret til aftensmad, når det skal være nemt, men stadig sundt. Lav hele kyllingretten i en pande og server med en grøn salat og groft brød - få den populære opskrift her(Louiogbearnaisen)
Kyllingdeller med squash+ spinatsalat med asiatisk-dressingKyllingdeller med squash+ spinatsalat med asiatisk-dressing
opskrift på kyllingefrikadeller med squash og timian. Serveret med spinatsalat med asiatisk dressing(Louiogbearnaisen)
ChokoladebollerChokoladeboller
Lækre chokoladeboller - nemme at lave, dejlige at spise! Spis chokoladebollerne som se er - eller flæk dem lune og server med koldt smør. Chokoladebollerne kan laves med både lys og mørk chokolade, eller måske en blanding, hvis du ikke kan vælge! (Karolines Køkken)
Lam tikka sizlarLam tikka sizlar
Marineret lam med grøntsager. På restauranter serveres den ofte i en lille støbejernspande.(Karolines Køkken)
Pizza med skinke og semidried tomatoesPizza med skinke og semidried tomatoes
Anderledes pizza med blåskimmelost indbagt i bunden. Serveres med topping af skinke og grønt.(Karolines Køkken)
Røget ørred med ingefærdressingRøget ørred med ingefærdressing
Røget ørred med ingefærdressing er en velsmagende opskrift på en dejlig fiskeret. Den røgede ørred serveres med mango, icebergsalat og lækker ingefærsdressing.(Karolines Køkken)
Blåbærmarengs med flødeskum og bærBlåbærmarengs med flødeskum og bær
Dejlig kage med friske bær. Resten af året kan kagen serveres med frisk eller syltet frugt.(Karolines Køkken)
Kold bearnaiseKold bearnaise
Denne kolde bearniase er let at lave og passer som tilbehør til mange retter. Server fx kold bernaise til culottesteg eller lad den kolde bearnaise gøre grillmaden ekstra delikat på en sommeraften.(Karolines Køkken)
Mørbrad i fadMørbrad i fad
Gryderet med mørbrad - lækkert, hurtigt og let at lave. Her serveret med grønne bønner og ris. (Karolines Køkken)
Pizza med skinke, chili og olivenPizza med skinke, chili og oliven
Dejlig voksenpizza serveret med rustik kålsalat(Karolines Køkken)
Filodejspakker med æg og spinatFilodejspakker med æg og spinat
Lækker sprød servering til morgenmad eller brunch - eller som en let frokost evt. serveret med en salat.(Karolines Køkken)
Kold blomkålsretKold blomkålsret
Den sommerlige blomkålsret blev typisk serveret som gæsteret i 1970’erne og 80’erne, hvor rejer stadig var forbeholdt særlige lejligheder. Blomkålsretten serveres her med en kvarksauce.(Karolines Køkken)
Ovnbagt laks med kartoffelsalatOvnbagt laks med kartoffelsalat
Ovnbagt laks bagt til perfektion ved lav temperatur og serveret med en supernem kartoffelsalat og en helt enkel grøn salat. (Karolines Køkken)
Hvid gløgg – både med og uden alkoholHvid gløgg – både med og uden alkohol
Hvid gløgg opskrift med eller uden alkohol - en nem og lækker julet gløgg som kan serveres for både børn og voksne der ikke drikker alkohol(Valdemarsro)
Filodejspakker med kylling og dildFilodejspakker med kylling og dild
Pakker af filodej og cremet fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.(Karolines Køkken)
LammecurryLammecurry
Dejlig krydret gryderet serveret med ris og mangochutney.(Karolines Køkken)
Ovnbagt søtunge med spinat og svampeOvnbagt søtunge med spinat og svampe
Middelhavs fiskeanretning med ostesauce - serveres med fine aspargeskartofler.(Karolines Køkken)
TorskerognssalatTorskerognssalat
Torskerognssalat smager skønt og er et sikkert hit på frokostbordet. Server torskerognssalaten med ristet rugbrød og lidt forskelligt grønt. Torskerognssalat er også lækkert i madpakken - kom fx torskerognssalaten i en grovbolle, pitabrød eller bagel.(Karolines Køkken)
BlåbærsmoothieBlåbærsmoothie
Kan serveres både til morgenmad, brunch eller som mellemmåltid, hvis du trænger til lidt opkvikkende sidst på eftermiddagen.(Karolines Køkken)
Filodejspakker med ørred og ægFilodejspakker med ørred og æg
Ruller af filodej med røget fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.(Karolines Køkken)
RomfromageRomfromage
Romfromage er en af de skønne klassiske desserter, som er ved at gå i glemmebogen. Server den med friske kirsebær, når de er i sæson og med andre bær eller syltede kirsebær uden for sæsonen.(Karolines Køkken)
Gratinerede jomfruhummerhaler og ristet toast Gratinerede jomfruhummerhaler og ristet toast
Lune jomfruhummerhaler serveret med smeltet kryddersmør - mums!(Karolines Køkken)
Ovnbagte fersknerOvnbagte ferskner
Denne lækre opskrift på ovnbagte ferskner giver en dessert, der både smager lækkert og tager sig godt ud på bordet. De modne ferskner er dryppet med dejlig honninglage og serveret på sprødstegte skiver af karamelliseret franskbrød.(Karolines Køkken)
Æbletærte – kun med æblerÆbletærte – kun med æbler
For nogle uger siden var jeg til en konference, hvor der blev serveret æbletærter. Jeg elsker alt med æbler, både kager og mad. Men bare ikke det søde fyld, der altid er i tærterne. Så da weekenden kom, var det tid til at gå på æblemol og lave en tærte. Bunden her er fra bogen...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Filoruller med rejer og olivenFiloruller med rejer og oliven
Ruller af filodej og cremet fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.(Karolines Køkken)
Blåmuslinger med hvidløgsflutesBlåmuslinger med hvidløgsflutes
En fransk klassiker, moules mariniére, er muslinger i hvidvin. Vi har tilsat fløde som giver en dejlig cremet sauce. Server dine blåmuslinger med et lunt hvidløgsflutes og aftenen bliver med sikkerhed en succes.(Karolines Køkken)
Stegt havtaske med ærtepuré og trøffelsmørStegt havtaske med ærtepuré og trøffelsmør
Hvis du virkelig vil imponere, serverer du havtaske og trøfler. Et delikat stykke fisk placeret på en sød ærtepure. Det bliver ikke bedre.(Karolines Køkken)
Æbledessert med calvadosÆbledessert med calvados
Ovnbagte æblebåde med kardemomme, calvados-marinerede svesker og rugbrødsdrys. Serveres lune med iskoldt valnøddeflødeskum. Ikke så ringe endda, sagt på jysk!(Karolines Køkken)
Blåskimmelost med tranebærkompotBlåskimmelost med tranebærkompot
Søde tranebær smager dejligt til blå ost. Prøv at servere salte kiks til.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes