Vi fandt 52 opskrifter med søgeordet 🦞 hummer:
Hummerhaler, Krondild ost, rug og dildmayoHummerhaler, Krondild ost, rug og dildmayo
Hummerhaler hører til blandt favoritterne nür der serveres skaldyr herhjemme. Dette er en opskrift pü en nÌrmest magisk forret, som garanteret vil imponere.(Madsvin)
Cannes gallamiddag #2 – Fiskesuppe med chablis, "king crab" og rejerCannes gallamiddag #2 – Fiskesuppe med chablis, "king crab" og rejer
For en uge siden fik du første del af Cannes gallamiddagen - ÌrtepurÊ med kaviar og hvidt løgskum. Denne gang er der fiskesuppe pü rødfisk, med hummer og rejer pü menuen. I den oprindelige opskrift af(Gastromand.dk)
Hummer med lun spicy sauce og sprøde tortillasHummer med lun spicy sauce og sprøde tortillas
Så er der fest.....en halv hummer til hver serveret med en luftig og cremet, lun sauce og sprøde "chips".(Karolines Køkken)
Hummer-hotdogsHummer-hotdogs
Der er ikke meget kold tæer og pølsevogn over disse hotdogs. Men derimod en raffineret lille forret med hjemmebagte pølsebrød, hummer, lakserogn, saltet agurk og en frisk dressing til at binde det hele sammen.(Karolines Køkken)
Hummersuppe med fennikel og ostHummersuppe med fennikel og ost
Gæsternes favorit som forret til festen - Skøn suppe med tilbehør af flute med ostecreme.(Karolines Køkken)
Bouillabaisse - opskrift pĂĽ legendarisk fiskesuppeBouillabaisse - opskrift pĂĽ legendarisk fiskesuppe
Bouillabaisse er velsmag i en gryde. Her er büde muslinger, hummer og fisk i den franske suppe, som typisk serveres med rouille samt brød.(Madens Verden)
Nytårsmenu 2013 – Snack #1: Æbleskiver med hummer, svampe og bearnaiseNytårsmenu 2013 – Snack #1: Æbleskiver med hummer, svampe og bearnaise
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytürsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, sü nedenstüende opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vÌr opmÌrksom pü,(Gastromand.dk)
Spaghetti i jomfruhummersauce - italiensk opskriftSpaghetti i jomfruhummersauce - italiensk opskrift
Spaghetti i jomfruhummersauce, eller spaghetti al sugo di scampi, er en fantastisk lÌkker ret fra det italienske køkken. Her für du opskriften fra Enzo & C.(Madens Verden)
NytĂĽrshummerNytĂĽrshummer
Festlige friterede hummerhaler serveret med bl.a. sukkerkogte æbler.(Karolines Køkken)
Hummerbisque - Skummende og flamberetHummerbisque - Skummende og flamberet
Hummerbisque er en af verdens bedste forretter. Her fĂĽr du en let og yderst velsmagende opskrift samt tips til en smuk anretning af hummerbisquen.(Madsvin)
Kammuslinger og jomfruhummereKammuslinger og jomfruhummere
I sidste uge fik I opskriften pü snacks fra nytürsaften, sü hvad er mere naturligt end at fortsÌtte med forretten: Stegte kammuslinger og jomfruhummere med selleripurÊ, citroncreme, nødder, brunet smør og urter! Størstedelen af retten kan forberedes(Gastromand.dk)
Klassisk fiskesuppe med hvidvin , hummer og rejerKlassisk fiskesuppe med hvidvin , hummer og rejer
For en uge siden fik du første del af Cannes gallamiddagen - ÌrtepurÊ med kaviar og hvidt løgskum. Denne gang er der fiskesuppe pü rødfisk, med hummer og rejer pü menuen. I den oprindelige opskrift af(Gastromand.dk)
Thorsten Schmidts Limfjordshummer med hyben og pocheret ĂŚggeblommeThorsten Schmidts Limfjordshummer med hyben og pocheret ĂŚggeblomme
Han er et af vores helt store idoler, han er helt nede pü jorden, men hans madlavning er i den absolutte verdenstop og nu har han sagt ja til at dele 3 opskrifter med alle os(Gastromand.dk)
Thorsten Schmidts Svensk elg med friteret mos, rødgran-emulsion og svampereduktionThorsten Schmidts Svensk elg med friteret mos, rødgran-emulsion og svampereduktion
Først gav han os sit take pü en "jysk" forret i form af Limfjordshummer med hyben og porcheret Ìggeblomme. Nu er det blevet tid til 2. del i Thorsten Schmidts Gastromand-trilogi.     Rensdyrlav teknisk set er en(Gastromand.dk)
Thorsten Schmidts Iskold popkorn af umodne kornplanterThorsten Schmidts Iskold popkorn af umodne kornplanter
Først en forret i form af Limfjordshummer, derefter en hovedret i form af svensk elg og nu en dessert bestüende af popkorn til at afslutte Thorsten Schmidts Gastromand-trilogi. Jo manden er og bliver et legebarn(Gastromand.dk)
Indbagt rødtungeIndbagt rødtunge
Rødtungefileter, hummerhaler og lækker stuvning med hvidvin fylder potionskålene i denne dejlige opskrift. Glæd dig til bryde igennem låget af dej for at tage den første velsmagende bid.(Karolines Køkken)
Skaldyrssalat med flødedressingSkaldyrssalat med flødedressing
Blåmuslinger, krabbekløer, jomfruhummerhaler og rejer ... serveret med flødedressing. Mums mums mums!(Karolines Køkken)
Grillet Surf ‘n’ Turf – Tomahawk styleGrillet Surf ‘n’ Turf – Tomahawk style
Et par frisk limfjordshummere og et par 1 kg Tomahawk Ribeye steaks er faktisk det grundlĂŚggende du skal have for at lave Den Ultimative Surf N Turf. Hvis du her i sommeren skal brĂŚnde lidt(Gastromand.dk)
SkaldyrssuppeSkaldyrssuppe
Dejlig cremet suppe med piskefløde, hummerhaler og rejer. Velegnet som gæsteforret eller lækker weekendfrokost.(Karolines Køkken)
Skaldyrssuppe med jomfruhummerspydSkaldyrssuppe med jomfruhummerspyd
En rigtig lækker skaldyrssuppe lavet på din egen hjemmelavede skaldyrsfond....det bliver ikke meget bedre. Let og smukt anrettet med lidt grønt og små spyd med ristede jomfruhummerhaler.(Karolines Køkken)
IngefÌrkrydret smørsauce til hummerIngefÌrkrydret smørsauce til hummer
Varm hummer med gylden smørsauce. Luksus forret med stil.(Karolines Køkken)
Laks med hummerkrymmelLaks med hummerkrymmel
En virkelig flot og lidt glamourøs lakseanretning med en fantastisk sauce.(Karolines Køkken)
Sprøde jomfruhummerhalerSprøde jomfruhummerhaler
Sprøde jomfruhummerhaler er en lækker forret med inspiration fra den japanske tempura. Glæd dig til at sætte tænderne i noget sprødt!(Karolines Køkken)
Jomfruhummerhaler med tomatmayonnaiseJomfruhummerhaler med tomatmayonnaise
Flot og festlig lille forret med et nordisk præg.(Karolines Køkken)
Jomfruhummerhaler x 2Jomfruhummerhaler x 2
Jomfruhummerhaler er en fantastisk spise, som skal nydes i fulde drag, når man er så heldig at komme i nærheden af dem.(Karolines Køkken)
Hummer - opskrifter, fakta og forklaringerHummer - opskrifter, fakta og forklaringer
Hummer kaldes havets tournodos, fordi dens delikate kød er populÌrt og kostbart. Her für tips til anretning, anvendelse samt fakta om hummeren.(Madens Verden)
Gratinerede jomfruhummerhaler og ristet toast Gratinerede jomfruhummerhaler og ristet toast
Lune jomfruhummerhaler serveret med smeltet kryddersmør - mums!(Karolines Køkken)
Gratineret hummer Gratineret hummer
Halve hummere med sprød gratineret topping af æble, fennikel og ost. Flot og festligt!(Karolines Køkken)
Gratineret hummer med citron og hvidløgGratineret hummer med citron og hvidløg
Gratineret hummer med klassiske smage fra smør, citron og hvidløg. Helt enkelt og godt!(Karolines Køkken)
Gratineret hummer med wasabiflødeskumGratineret hummer med wasabiflødeskum
Festligt og fornøjeligt.....halve hummere med sprød gratineret topping. Hertil et lækkert, lidt hot flødeskum og en farverig salat. Nemt og alligevel lidt luksuriøst.(Karolines Køkken)
Æblesalat med jomfruhummerhalerÆblesalat med jomfruhummerhaler
Frisk og syrlig salat med hvidløgsdressing og lune jomfruhummerhaler. Sammen med ristet flute er det en nem og dejlig forret – hele året.(Karolines Køkken)
Dansk hummer med røget mayonnaise og "Bloody Mary salsa"Dansk hummer med røget mayonnaise og "Bloody Mary salsa"
Lørdag morgen vandt Caroline Wozniacki endelig en Grand Slam finale i Australian Open i Melbourne. Südan en bedrift aftvinger respekt hos gastromÌndene! Kombineret med det faktum, at vi gerne benytter hver en anledning til at(Gastromand.dk)
KrebsehalesalatKrebsehalesalat
Krebsesalat med nordens dejlige skaldyr. Prøv også med rejer eller jomfruhummerhaler.(Karolines Køkken)
Lobster RollsLobster Rolls
PĂĽ Gastromand er Lobsterroll den perfekte Super Bowl snack! - men den holder hele ĂĽret rundt, sĂĽ lĂŚnge du kan fĂĽ fat pĂĽ en god hummer... Som altid til Super Bowl er fingerfood et hit, da(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes