Vi fandt 49 opskrifter med s√łgeordet ūü¶ě hummer:
Hummerhaler, Krondild ost, rug og dildmayoHummerhaler, Krondild ost, rug og dildmayo
Hummerhaler h√łrer til blandt favoritterne n√•r der serveres skaldyr herhjemme. Dette er en opskrift p√• en n√¶rmest magisk forret, som garanteret vil imponere.(Madsvin)
Cannes gallamiddag #2 ‚Äď Fiskesuppe med chablis, "king crab" og rejerCannes gallamiddag #2 ‚Äď Fiskesuppe med chablis, "king crab" og rejer
For en uge siden fik du f√łrste del af Cannes gallamiddagen - √¶rtepur√© med kaviar og hvidt l√łgskum. Denne gang er der fiskesuppe p√• r√łdfisk, med hummer og rejer p√• menuen. I den oprindelige opskrift af(Gastromand.dk)
Hummer med lun spicy sauce og spr√łde tortillasHummer med lun spicy sauce og spr√łde tortillas
Så er der fest.....en halv hummer til hver serveret med en luftig og cremet, lun sauce og sprøde "chips".(Karolines K√łkken)
Hummer-hotdogsHummer-hotdogs
Der er ikke meget kold tæer og pølsevogn over disse hotdogs. Men derimod en raffineret lille forret med hjemmebagte pølsebrød, hummer, lakserogn, saltet agurk og en frisk dressing til at binde det hele sammen.(Karolines K√łkken)
Hummersuppe med fennikel og ostHummersuppe med fennikel og ost
Gæsternes favorit som forret til festen - Skøn suppe med tilbehør af flute med ostecreme.(Karolines K√łkken)
Nyt√•rsmenu 2013 ‚Äď Snack #1: √Übleskiver med hummer, svampe og bearnaiseNyt√•rsmenu 2013 ‚Äď Snack #1: √Übleskiver med hummer, svampe og bearnaise
Dette er en af opskrifterne til Gastromands¬†Nyt√•rsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, s√• nedenst√•ende opskrift er endnu ikke gennempr√łvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men v√¶r opm√¶rksom p√•,(Gastromand.dk)
NytårshummerNytårshummer
Festlige friterede hummerhaler serveret med bl.a. sukkerkogte æbler.(Karolines K√łkken)
Hummerbisque - Skummende og flamberetHummerbisque - Skummende og flamberet
Hummerbisque er en af verdens bedste forretter. Her får du en let og yderst velsmagende opskrift samt tips til en smuk anretning af hummerbisquen.(Madsvin)
Kammuslinger og jomfruhummereKammuslinger og jomfruhummere
I sidste uge fik I opskriften p√• snacks fra nyt√•rsaften, s√• hvad er mere naturligt end at forts√¶tte med forretten:¬†Stegte kammuslinger og jomfruhummere med selleripur√©, citroncreme, n√łdder, brunet sm√łr og urter! St√łrstedelen af retten kan forberedes(Gastromand.dk)
Klassisk fiskesuppe med hvidvin , hummer og rejerKlassisk fiskesuppe med hvidvin , hummer og rejer
For en uge siden fik du f√łrste del af Cannes gallamiddagen - √¶rtepur√© med kaviar og hvidt l√łgskum. Denne gang er der fiskesuppe p√• r√łdfisk, med hummer og rejer p√• menuen. I den oprindelige opskrift af(Gastromand.dk)
Thorsten Schmidts Limfjordshummer med hyben og pocheret æggeblommeThorsten Schmidts Limfjordshummer med hyben og pocheret æggeblomme
Han er et af vores helt store idoler, han er helt nede på jorden, men hans madlavning er i den absolutte verdenstop og nu har han sagt ja til at dele 3 opskrifter med alle os(Gastromand.dk)
Thorsten Schmidts Svensk elg med friteret mos, r√łdgran-emulsion og svampereduktionThorsten Schmidts Svensk elg med friteret mos, r√łdgran-emulsion og svampereduktion
F√łrst gav han os sit take p√• en "jysk" forret i form af Limfjordshummer med hyben og porcheret √¶ggeblomme. Nu er det blevet tid til 2. del i Thorsten Schmidts Gastromand-trilogi. ¬† ¬† Rensdyrlav teknisk set er en(Gastromand.dk)
Thorsten Schmidts Iskold popkorn af umodne kornplanterThorsten Schmidts Iskold popkorn af umodne kornplanter
F√łrst en forret i form af Limfjordshummer, derefter en hovedret i form af svensk elg og nu en dessert best√•ende af popkorn til at afslutte Thorsten Schmidts Gastromand-trilogi. Jo manden er og bliver et legebarn(Gastromand.dk)
Indbagt r√łdtungeIndbagt r√łdtunge
Rødtungefileter, hummerhaler og lækker stuvning med hvidvin fylder potionskålene i denne dejlige opskrift. Glæd dig til bryde igennem låget af dej for at tage den første velsmagende bid.(Karolines K√łkken)
Skaldyrssalat med fl√łdedressingSkaldyrssalat med fl√łdedressing
Blåmuslinger, krabbekløer, jomfruhummerhaler og rejer ... serveret med flødedressing. Mums mums mums!(Karolines K√łkken)
Grillet Surf ‚Äėn‚Äô Turf ‚Äď Tomahawk styleGrillet Surf ‚Äėn‚Äô Turf ‚Äď Tomahawk style
Et par frisk limfjordshummere og et par 1 kg Tomahawk Ribeye steaks er faktisk det grundlæggende du skal have for at lave Den Ultimative Surf N Turf. Hvis du her i sommeren skal brænde lidt(Gastromand.dk)
SkaldyrssuppeSkaldyrssuppe
Dejlig cremet suppe med piskefløde, hummerhaler og rejer. Velegnet som gæsteforret eller lækker weekendfrokost.(Karolines K√łkken)
Skaldyrssuppe med jomfruhummerspydSkaldyrssuppe med jomfruhummerspyd
En rigtig lækker skaldyrssuppe lavet på din egen hjemmelavede skaldyrsfond....det bliver ikke meget bedre. Let og smukt anrettet med lidt grønt og små spyd med ristede jomfruhummerhaler.(Karolines K√łkken)
Ingef√¶rkrydret sm√łrsauce til hummerIngef√¶rkrydret sm√łrsauce til hummer
Varm hummer med gylden smørsauce. Luksus forret med stil.(Karolines K√łkken)
Laks med hummerkrymmelLaks med hummerkrymmel
En virkelig flot og lidt glamourøs lakseanretning med en fantastisk sauce.(Karolines K√łkken)
Spr√łde jomfruhummerhalerSpr√łde jomfruhummerhaler
Sprøde jomfruhummerhaler er en lækker forret med inspiration fra den japanske tempura. Glæd dig til at sætte tænderne i noget sprødt!(Karolines K√łkken)
Jomfruhummerhaler med tomatmayonnaiseJomfruhummerhaler med tomatmayonnaise
Flot og festlig lille forret med et nordisk præg.(Karolines K√łkken)
Jomfruhummerhaler x 2Jomfruhummerhaler x 2
Jomfruhummerhaler er en fantastisk spise, som skal nydes i fulde drag, når man er så heldig at komme i nærheden af dem.(Karolines K√łkken)
Gratinerede jomfruhummerhaler og ristet toast Gratinerede jomfruhummerhaler og ristet toast
Lune jomfruhummerhaler serveret med smeltet kryddersmør - mums!(Karolines K√łkken)
Gratineret hummer Gratineret hummer
Halve hummere med sprød gratineret topping af æble, fennikel og ost. Flot og festligt!(Karolines K√łkken)
Gratineret hummer med citron og hvidl√łgGratineret hummer med citron og hvidl√łg
Gratineret hummer med klassiske smage fra smør, citron og hvidløg. Helt enkelt og godt!(Karolines K√łkken)
Gratineret hummer med wasabifl√łdeskumGratineret hummer med wasabifl√łdeskum
Festligt og fornøjeligt.....halve hummere med sprød gratineret topping. Hertil et lækkert, lidt hot flødeskum og en farverig salat. Nemt og alligevel lidt luksuriøst.(Karolines K√łkken)
Æblesalat med jomfruhummerhalerÆblesalat med jomfruhummerhaler
Frisk og syrlig salat med hvidløgsdressing og lune jomfruhummerhaler. Sammen med ristet flute er det en nem og dejlig forret ‚Äď hele året.(Karolines K√łkken)
Dansk hummer med r√łget mayonnaise og "Bloody Mary salsa"Dansk hummer med r√łget mayonnaise og "Bloody Mary salsa"
L√łrdag morgen vandt Caroline Wozniacki endelig en Grand Slam finale i Australian Open i Melbourne. S√•dan en bedrift aftvinger respekt hos gastrom√¶ndene! Kombineret med det faktum, at vi gerne benytter hver en anledning til at(Gastromand.dk)
KrebsehalesalatKrebsehalesalat
Krebsesalat med nordens dejlige skaldyr. Prøv også med rejer eller jomfruhummerhaler.(Karolines K√łkken)
Lobster RollsLobster Rolls
På Gastromand er Lobsterroll den perfekte Super Bowl snack! - men den holder hele året rundt, så længe du kan få fat på en god hummer... Som altid til Super Bowl er fingerfood et hit, da(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes