Vi fandt 7 opskrifter med søgeordet uden hvede:
Grov tærtedejGrov tærtedej
Tærter kan ikke undværes. Det er nemt og så er det perfekt som restemad i fryseren. Ofte består tærtedej af halv smør, halv hvedemel eller en mørdej. Her er den udgave, som jeg altid bruger. Den er både prøvet, at blive lavet uden, at hvile i køleskabet – mangel på tålmodighed – og hvor den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grov tærtedejGrov tærtedej
              Tærter kan ikke undværes. Det er nemt og så er det perfekt som restemad i fryseren. Ofte består tærtedej af halv smør, halv hvedemel eller en mørdej. Her er den udgave, som jeg altid bruger. Den er både prøvet, at blive lavet uden, at hvile i køleskabet –...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Blomkålspizza – lavet på blomkålsbundBlomkålspizza – lavet på blomkålsbund
Pizzadej lavet på en bund af blomkål, helt uden hvede, mel, mælk. En low carb pizza uden gluten. Prøv blomkålspizza - den smager fantastisk(Valdemarsro)
Tacoskaller med fyldTacoskaller med fyld
Tacos er en traditionel mexikansk ret, der består af en lille majs- eller hvedepandekage, fyld og topping. Den bløde tortilla foldes om fyldet og kan spises uden brug af bestik.(Karolines Køkken)
Fuldkornspandekager med rørsukker og citronFuldkornspandekager med rørsukker og citron
Fuldkornspandekagerne er bagt med hvid hvedemel, som er et fuldkornsmel, der ligner almindeligt hvedemel. Fuldkornsmel giver pandekagerne lidt mere tyngde uden at gå på kompromis med smagen.(Karolines Køkken)
Koldhævede boller med purpurhvede, tranebær og valnødderKoldhævede boller med purpurhvede, tranebær og valnødder
Purpurhvede er en ældre hvedesort, som har en flot rød-lilla farve. Bagværk bagt med fuldkorns purpurhvede får en flot gyldenrød farve. Bag koldhævede boller uden surdej - og sammen med tranebær og valnødder har du de dejligste boller med masser af smag, sødme, sprødhed og den skønneste farve. Få opskrift her(Louiogbearnaisen)
Koldhævede boller med ølandshvedeKoldhævede boller med ølandshvede
Lækre boller med ølandshvede bagt uden surdej. Bollerne er langstidshævet i køleskabet, saftige og med struktur med store huller. Opskrift med ølandshvede..(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes