Vi fandt 350 opskrifter med s√łgeordet ūü•Ē kartoffel:
Facts om kartoffel:
Kartoffelplanten (Solanum tuberosum) er en 25-100 cm h√łj urt, der er almindeligt dyrket for sine store, stivelsesholdige rodknolde. Kartoflen h√łrer til blandt verdens mest dyrkede afgr√łder. De overjordiske dele af planten er giftige, og det g√¶lder i et vist omfang ogs√• knolde, som har ligget i jordoverfladen, s√• de er blevet gr√łnne. Kartoflen stammer oprindeligt fra Sydamerika, hvor der er fundet spor af den tilbage til cirka 4000 f.Kr. Spanierne bragte planten med til Europa i 1500-tallet, hvor den langsomt bredte sig rundt i denne verdensdel samt i Orienten. Til Danmark kom planten med huguenotterne og de s√•kaldte kartoffeltyskere i 1700-tallet, men der skulle g√• yderligere nogle √•r, inden den for alvor vandt indpas som f√łdevare for mennesker. I nutiden anses kartoflen som en central n√¶ringskilde, der ‚Äď sammen med ris og pasta ‚Äď af F√łdevarestyrelsen anbefales at indg√• dagligt i kosten p√• grund af det store indhold af kulhydrater.
Kartoffel-frittata med chorizo og broccoliKartoffel-frittata med chorizo og broccoli
Fantastisk æggekage med fyld af kartofler, chorizo, broccoli og masser parmesan!(Fritidskok.dk)
Osso buco med m√łrkt √łl fra Bryghuset M√łnOsso buco med m√łrkt √łl fra Bryghuset M√łn
Osso buco skal langtidssteges i op mod 4 timer - s√• bliver k√łdet det m√łreste, som du nogensinde har smagt. Her med en god kartoffelmos.(Madens Verden)
Nem kartoffeltærte med eller uden baconNem kartoffeltærte med eller uden bacon
Her får du min bedste opskrift på en nem kartoffeltærte med bacon og rosmarin. Kartoffeltærten kan også laves som en vegetarret uden bacon.(Madens Verden)
Kalvetykkam i ovn med selleriblokke og mosKalvetykkam i ovn med selleriblokke og mos
Kalvetykkam i ovn skal langtidssteges i stegeso i fire timer ved 150 graders varme. Server den med lækre selleriblokke, der er overdækket med kartoffelmos.(Madens Verden)
Kyllingetærte med markchampignon, bacon og kartoffellågKyllingetærte med markchampignon, bacon og kartoffellåg
Her er en god opskrift p√• kyllinget√¶rte med markchampignon, bacon og et spr√łdt kartoffell√•g. L√¶kker aftensmad, der samtidig er nem at lave.(Madens Verden)
Hvid pizza med kartoffel og rosmarin – kartoffelpizzaHvid pizza med kartoffel og rosmarin – kartoffelpizza
Hvid Pizza som smager helt vidunderligt og med lækre toppings på. På kartoffelpizza er brugt kartoffel, rosmarin og en god frisk mozzarella. Se opskrift og billeder(Valdemarsro)
Nem gazpacho med kartoffelternNem gazpacho med kartoffeltern
Gazpacho er en forfriskende og læskende kold suppe på en dejlig sommerdag. Prøv den lækre og nemme opskrift her. (Karolines K√łkken)
Lun kartoffelsalat med sennepsdressingLun kartoffelsalat med sennepsdressing
Nem varm kartoffelsalat med nye kartofler. Pr√łv en sund kartoffelsalat uden cremefraiche, men med l√¶kker dressing. F√• opskrift og billeder her >>(Louiogbearnaisen)
Citronmarinerede kartofler med olivenCitronmarinerede kartofler med oliven
Kartoffelsalat kan selvfølgelig spises hele året, men denne er perfekt til grillet kød en dejlig sommeraften.(Karolines K√łkken)
Krydret gr√łn kartoffelsalatKrydret gr√łn kartoffelsalat
Dejlig kartoffelsalat lavet med pikant flødeost, forårsløg, agurk og purløg.(Karolines K√łkken)
Citronmarinerede skinkeschnitzler og kartoffelsalatCitronmarinerede skinkeschnitzler og kartoffelsalat
En supernem og dejlig kartoffelsalat. Serveret til skinkeschnitzler med citron og fyld af smeltet ost.(Karolines K√łkken)
Hjorteb√łffer og kartoffelmos Hjorteb√łffer og kartoffelmos
Kartoffelmos i skjul kan du også servere som aftensmad på en hverdag sammen med en fyldig salat. Og hvis du laver dem mindre end her, kan du servere dem som snack eller tapas ret.(Karolines K√łkken)
Forårsmad: Kartoffelpizza - rosmarin, mozzarella og emmentalerForårsmad: Kartoffelpizza - rosmarin, mozzarella og emmentaler
I kender udtrykket: Imens vi venter ikke? Vi venter altid på et eller andet - lige nu, så venter vi på forår, og det med god grund - 6 måneders korte dage, regn, blæst og(Gastromand.dk)
Hokkaidomos med syltede peberfrugterHokkaidomos med syltede peberfrugter
Sæt kulør på aftenen med denne farverige hokaidomos - en ny og spændende måde at spise kartoffelmos på.(Karolines K√łkken)
Eneb√¶rgryde med oksek√łd og baconEneb√¶rgryde med oksek√łd og bacon
Eneb√¶rgryde er en klassisk gryderet, hvor oksek√łd og bacon koges m√łrt i kalvefond med eneb√¶r, og gryderetten nydes med en luftig kartoffelmos.(Madens Verden)
Krydret kartoffelsalatKrydret kartoffelsalat
Anderledes kold kartoffelsalat med bl.a. kokosmælk, spidskommen og mynte.(Karolines K√łkken)
Kartoffelspyd med bacon og rosmarinKartoffelspyd med bacon og rosmarin
Her f√•r du en nem opskrift p√• kartoffelspyd med bacon og rosmarin. Grillspyd med kartofler er l√¶kkert tilbeh√łr, n√•r du alligevel har t√¶ndt grillen.(Madens Verden)
Store kartoffelbåde af bagekartofler bagt i ovn med olie og oreganoStore kartoffelbåde af bagekartofler bagt i ovn med olie og oregano
Kartoffelb√•de er super tilbeh√łr til mange retter med k√łd, og de er nemme at lave selv. Brug bagekartofler, som koges f√łr turen i ovnen.(Madens Verden)
Hurtig b√łf stroganoff med kartoffelmosHurtig b√łf stroganoff med kartoffelmos
Du kan sagtens lave en hurtig b√łf stroganoff, hvor oksek√łd i strimler svitses af ved h√łj varme, og vendes med bacon, l√łg og champignon. Opskriften er her.(Madens Verden)
Ovnbagt kartoffelmos med parmaskinke og persilleOvnbagt kartoffelmos med parmaskinke og persille
Her er den bedste opskrift p√• ovnbagt kartoffelmos, der bages med parmaskinke. Mosen er med sm√łr og pyntes inden servering med persille.(Madens Verden)
Krydret lammeragout med abrikoser og kartoffelpersillemosKrydret lammeragout med abrikoser og kartoffelpersillemos
Skøn gryderet med varme krydderier, mandler og tørret frugt. Mums...!(Karolines K√łkken)
Braiseret kalvek√łd i gryde med kartoffelmosBraiseret kalvek√łd i gryde med kartoffelmos
Her f√•r du min opskrift p√• braiseret kalvek√łd i gryde. En nem og l√¶kker simreret med kalvetykkam, rodfrugter og en uimodst√•elig l√¶kker sauce. God g√¶stemad.(Madens Verden)
Lun græsk kartoffelsalatLun græsk kartoffelsalat
De lune kartofler gør den græske salat mere fyldig og mættende.(Karolines K√łkken)
Italiensk kartoffelsalat med stegte kartoflerItaliensk kartoffelsalat med stegte kartofler
Min opskrift p√• italiensk kartoffelsalat med stegte kartofler, grillede peberfrugter og rucola. En sund og m√¶ttende kartoffelsalat, der bruges som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Mini pizza med kartoffel og kapersMini pizza med kartoffel og kapers
En lille minipizza er en fin måde at servere en masse forskellige slags pizzaer i familien - er gode til madpakken og til picnickurven(Valdemarsro)
S√łd kartoffel curryS√łd kartoffel curry
Skøn og cremet rød curry med fløde og lækre grøntsager. Den søde kartoffel curry er super velsmagende og hurtigt at tilberede. (Karolines K√łkken)
Brændende kærlighedBrændende kærlighed
Brændende Kærlighed er kartoffelmos med bacon, løg og purløg på toppen. Få den lækre Opskrift på Brændende Kærlighed på Arla.dk!(Karolines K√łkken)
S√łd kartoffelmos med spr√łd topS√łd kartoffelmos med spr√łd top
En cremet og syrnet sød kartoffelmos, toppet med knasende quinoa, kartoffelskræl og finthakket purløg. Cremefraiche i kombination med sød kartoffel, smager fantastisk.(Karolines K√łkken)
Kromandens kotelet i ovn med kartoffelmosKromandens kotelet i ovn med kartoffelmos
Her er opskriften på kromandens kotelet i ovn med kartoffelmos og en lækker sovs. Hele retten samles på koteletten, der steges færdig i ovnen.(Madens Verden)
Br√¶ndende k√¶rlighed - med mere gr√łntBr√¶ndende k√¶rlighed - med mere gr√łnt
Brændende kærlighed med kartoffelmos, bacon og løg er en kendt klassiker. Vi har ladet os inspirere og lavet en vegetarisk version....med kærlighed.(Karolines K√łkken)
Lun kul√łrt kartoffelsalat med kyllingLun kul√łrt kartoffelsalat med kylling
Hvide asparges er en stor delikatesse. Nyd dem på alle måder, når de har sæson. Her bliver de serveret i en let men mættende salat med kartofler, gulerødder, spinatblade og stegt kylling - med en hjemmelavet remouladedip.(Karolines K√łkken)
S√łd kartoffelr√łsti med syltet r√łdbedeS√łd kartoffelr√łsti med syltet r√łdbede
Sød kartoffelrøsti med syltede rødbeder. Denne søde kartoffelrøsti er perfekt til tapasbordet.(Karolines K√łkken)
S√łd mos med spr√łd topping S√łd mos med spr√łd topping
Denne søde kartoffelmos kan spises af selv de mindste. Saucen med kapers og sprøde kartoffelstykker giver en god konsistens og smag til retten.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalater - bedste opskrifter på salat med kartoflerKartoffelsalater - bedste opskrifter på salat med kartofler
Her f√•r du l√¶kre kartoffelsalater, der er sk√łn tilbeh√łr til retter med k√łd. Sk√łnne og nemme opskrifter p√• salater med kartofler, som altid smager godt.(Madens Verden)
Plankeb√łf med kartoffelmos - nem opskriftPlankeb√łf med kartoffelmos - nem opskrift
Plankeb√łf stammer oprindeligt fra Ungarn, og min opskrift er en hakkeb√łf, der steges i ovn med en rand af kartoffelmos og fyld. God g√¶stemad!(Madens Verden)
Krydret skinkegryde med kartoffelmosKrydret skinkegryde med kartoffelmos
En dejlig sammenkogt ret, der er en krysning mellem svensk pølseret og gullasch.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavede kartoffelchips med kartoffelmos (som tilbeh√łr)Hjemmelavede kartoffelchips med kartoffelmos (som tilbeh√łr)
Lav noget overraskende tilbeh√łr til b√łffen med denne opskrift p√• hjemmelavede kartoffelchips med kartoffelmos. Meget l√¶kre og nemme.(Madens Verden)
Gr√łn kartoffelsalatGr√łn kartoffelsalat
Fristende, flotte farver på kartoffelsalaten, fyldt med smagen af sommer - velegnet til grillmad.(Karolines K√łkken)
Varm kartoffelsalatVarm kartoffelsalat
Varm kartoffelsalat - server den til fx lune frikadeller.(Karolines K√łkken)
M√łrbradgryde med bacon - opskrift p√• l√¶kker gryderetM√łrbradgryde med bacon - opskrift p√• l√¶kker gryderet
Nem opskrift p√• l√¶kker m√łrbradgryde med bacon. En klassisk gryderet med svinem√łrbrad, bacon, p√łlser og paprikasovs. Nydes med kartoffelmos eller ris.(Madens Verden)
Gr√łn kartoffelsalat med grillede oksedeller Gr√łn kartoffelsalat med grillede oksedeller
Disse små krydrede deller smager fantastisk. Baconen rundt om er med til at give smag og holde sammen på farsen når den grilles.(Karolines K√łkken)
Varm kartoffelsalat med cremefraicheVarm kartoffelsalat med cremefraiche
Nogle retter bliver med tiden til livretter - blandt andet denne varme kartoffelsalat som kan bruges som tilbehør til kød.(Karolines K√łkken)
Varm kartoffelsalat med guler√łdderVarm kartoffelsalat med guler√łdder
Ny farverig variant af den elskede varme kartoffelsalat. Nyd den varm eller kold.(Karolines K√łkken)
Kartoffelbåde i ovn - forkogt med eddikeKartoffelbåde i ovn - forkogt med eddike
Her er opskriften p√• de bedste og hjemmelavede kartoffelb√•de i ovn, som forkoges med eddike, krydres med timian og derefter steges spr√łde og l√¶kre i ovnen.(Madens Verden)
Kartoffelgryde - nemt tilbeh√łr til medister og frikadellerKartoffelgryde - nemt tilbeh√łr til medister og frikadeller
Kartoffelgryde er en nem og l√¶kker m√•de at lave kartofler som tilbeh√łr p√•. Laves med persiller√łdder og porrer, og er godt til medister og frikadeller.(Madens Verden)
Ribeye, sm√łrstegt champignon, tr√łffel og knust kartoffelRibeye, sm√łrstegt champignon, tr√łffel og knust kartoffel
Ribeye er en fantastisk udsk√¶ring, som er dejligt m√łr og fuld af smag. Jeg valgte denne gang at toppe ribeyen med champignon og friskrevet tr√łffel.(Madsvin)
Osso buco med kartoffelmos og gremolataOsso buco med kartoffelmos og gremolata
Osso Buco med kartoffelmos og gremolata er en nem og l√¶kker simreret i ovnen. Find opskrift p√• nem osso buco og tilbeh√łr her(Louiogbearnaisen)
Indisk street food direkte fra Mumbais gadek√łkkenIndisk street food direkte fra Mumbais gadek√łkken
Indisk street food er noget, inderne m√łdes om efter arbejde. Her er opskriften p√• Vada Pav, som er en l√¶kker krydret kartoffelkugle i br√łd.(Madens Verden)
Sommer-kartoffelmosSommer-kartoffelmos
Man kan sagtens lave den elskede kartoffelmos om sommeren - mosen skal bare moses med let hånd.(Karolines K√łkken)
Kartoffelmos opskrift - Luftig og lækkerKartoffelmos opskrift - Luftig og lækker
Kartoffelmos er en lækker måde at bruger kartofler på. Denne udgave et ekstraordinært luftig, og dejlig nem at lave. Læs opskrift her.(Madsvin)
Kartoffel og græskar suppe med persille - god og cremet suppe til forretKartoffel og græskar suppe med persille - god og cremet suppe til forret
Opskrift på en cremet kartoffel og græskar suppe, der er meget nem at lave. Kom gerne lidt chili, men den kan også udelades.(Madens Verden)
Salat med kogte kartofler, asparges og radiserSalat med kogte kartofler, asparges og radiser
Her er min opskrift p√• salat med kogte kartofler, gr√łnne asparges, radiser og √¶rter. En rigtig nem og l√¶kker kartoffelsalat, der smager af sommer.(Madens Verden)
Kyllingesalat med kartofler - lækker og nem opskriftKyllingesalat med kartofler - lækker og nem opskrift
Her får du min opskrift på kyllingesalat med kartofler. En lækker kartoffel- og kyllingesalat, der er nem at lave og som er god at tage med på tur.(Madens Verden)
Lammeculotte med hvidl√łg/rosmarin og sm√• kartoffelgratinerLammeculotte med hvidl√łg/rosmarin og sm√• kartoffelgratiner
Nem og saftig lammeculotte med hvidl√łg og rosmarin. Server med sm√• kartoffelgratiner og gr√łntsager bagt i ovnen. Lav nemt og hurtigt lammeculotte i ovnen(Louiogbearnaisen)
Kartoffelsuppe med porre, squash og spr√łde baconternKartoffelsuppe med porre, squash og spr√łde bacontern
Kartoffelsuppe med porre er fantastisk på kolde aftener, og suppen har jeg lavet med kartofler, porre og squash.(Madens Verden)
Kartoffelpande med kylling og spinat - hurtig aftensmadKartoffelpande med kylling og spinat - hurtig aftensmad
Her er min opskrift på kartoffelpande, der laves med kylling og spinat. En komplet ret til aftensmad, og den smager fantastisk godt. Hurtig og nem mad.(Madens Verden)
Slagtermesterens vintergryde med gr√łntsagerSlagtermesterens vintergryde med gr√łntsager
Vintergryde er en langtidssimret gryderet med oksek√łd og gr√łntsager. Retten er nem at lave og den kan serveres med ris eller kartoffelmos.(Madens Verden)
Nem opskrift på bagt kartoffelpure med ægNem opskrift på bagt kartoffelpure med æg
Her er den bedste opskrift p√• en bagt kartoffelpure med √¶g. En n√¶rmest cremet og l√¶kker pure med kartofler, der bages af i ovnen. God som tilbeh√łr til b√łf.(Madens Verden)
Kartoffeltærte med porrer og squash (vegetartærte)Kartoffeltærte med porrer og squash (vegetartærte)
Se her hvordan du laver en nem og l√¶kker kartoffelt√¶rte med porrer, og t√¶rten er helt uden k√łd. Derfor er den god til vegetarer, og tt√¶rten er m√¶ttende.(Madens Verden)
Kartoffel-porresuppe med persille, stegte k√łdboller og spr√łde kartoffelternKartoffel-porresuppe med persille, stegte k√łdboller og spr√łde kartoffeltern
‚ÄúOpskriften her er en traditionel gr√łnsagssuppe. De g√•r hurtig, g√łr det nemt at f√• brugt gr√łnsagerne og er perfekte at fryse. Toppingen var lige hvad jeg havde p√• lager, da b√•de bacon og parmesanost til at lave pesto af, var udg√•et af mit lager. Istedet blev den nemme l√łsning med k√łbek√łdboller og den sidste rest...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
S√łd kartoffelsuppe med baconvridereS√łd kartoffelsuppe med baconvridere
‚ÄúEfter jeg lavede s√łde kartofler til julekalkunen er jeg blevet ret vild med dem. Suppen her er en opskrift fra magasinet ‚ÄúBoligliv‚ÄĚ, oprindeligt med chorizop√łlse. Men da der skulle vridere til, blev toppingen udskiftet med bacon. En super hurtig og m√¶ttende suppe, der nu er gemt i fryseren til februars kolde dage.‚ÄĚ ¬† ¬† ¬†...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Kartoffel porre suppe med spr√łde bacontern og purl√łgKartoffel porre suppe med spr√łde bacontern og purl√łg
Her er en vidunderlig opskrift p√• kartoffel porre suppe, der koges med h√łnsefond. Suppen blendes og anrettes med spr√łdt bacon og purl√łg.(Madens Verden)
Hjemmelavede pommes frites - Ovnens mirakelHjemmelavede pommes frites - Ovnens mirakel
Her er opskriften p√• perfekte hjemmelavede pommes frites, som endda kan laves i ovnen. De er spr√łde uden p√•, m√łre indeni, og fulde af kartoffelsmag.(Madsvin)
Savoykålssuppe med kartoffel og chorizoSavoykålssuppe med kartoffel og chorizo
‚ÄúNem og m√¶ttende suppe. Man skal ikke lade sig skr√¶mme af k√•len, da den slet ikke har den k√•lagtige smag eller lugt, som de √łvrige k√•l kan have.‚ÄĚ ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†(Louiogbearnaisen)
Hurtig kartoffelsuppe med squashbr√łdHurtig kartoffelsuppe med squashbr√łd
Hurtig kartoffelsuppe serveret med ovnbagt naanbrød med fyld af squash, hvidløg og revet ost.(Karolines K√łkken)
M√łrbradgryde med kartoffelmos opskriftM√łrbradgryde med kartoffelmos opskrift
Den bedste opskrift p√• en m√łrbradgryde med kartoffelmos. En af de mest popul√¶re retter med blandt andet bacon og svinem√łrbrad.(Madens Verden)
Kartoffelpakker med hvidl√łg og rosmarinKartoffelpakker med hvidl√łg og rosmarin
Se denne virkelig sk√łnne opskrift p√• kartoffelpakker med hvidl√łg og rosmarin, der b√•de kan laves i ovn og grill. Nemt og l√¶kkert tilbeh√łr med kartofler.(Madens Verden)
Kold kartoffelsalat - sommerens bedste opskriftKold kartoffelsalat - sommerens bedste opskrift
Verdens bedste opskrift på kold kartoffelsalat, der er lavet med ærter og den rigtige dressing. Kartoffelsalaten er nem at lave og smage fantastisk godt.(Madens Verden)
Fondant kartofler - pommes fondantFondant kartofler - pommes fondant
Fondant kartofler, som også hedder pommes fondant, er store kartoffelblokke, der brunes på panden og derefter steges færdige i bouillon i ovnen.(Madens Verden)
Kartoffelsalat med gr√łnne b√łnner og radiserKartoffelsalat med gr√łnne b√łnner og radiser
Her er opskriften p√• en vidunderlig kartoffelsalat med gr√łnne b√łnner, der f√•r selskab af radiser, r√łdl√łg og en sk√łn dressing.(Madens Verden)
Kartoffelchips i ovn - nem opskrift på franske kartoflerKartoffelchips i ovn - nem opskrift på franske kartofler
Opskrift p√• kartoffelchips i ovn. Meget spr√łde chips helt uden friture, og kartoflerne smages til med lidt oregano og groft salt.(Madens Verden)
Gryderet med marmoreret oksefiletGryderet med marmoreret oksefilet
Gryderet med marmoreret oksefilet laves med store tern af oksefilet, der simrer i mere end to timer i stegegryde. Serveres med kartoffelmos.(Madens Verden)
En heldig kartoffel bagt med rosmarinEn heldig kartoffel bagt med rosmarin
Hvad er en heldig kartoffel? Det er både en talemåde, men også noget jeg kalder denne nemme omgang kartofler i fad, der bages i ovnen med rosmarin.(Madens Verden)
Nem kartoffelsalat med asparges og persilleNem kartoffelsalat med asparges og persille
Se min l√¶kre opskrift p√• en nem kartoffelsalat, der laves med gr√łnne asparges og persille. Den kolde kartoffelsalat kan sagtens laves god tid i forvejen.(Madens Verden)
Kartofler med sm√łr og rosmarin i fadKartofler med sm√łr og rosmarin i fad
Se her hvordan du laver et dejligt fad med kartofler med sm√łr i ovnen, og opskriften er selvf√łlgelig inspireret af de klassiske hasselback kartofler. Kartoffelretten er god som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Okseb√łffer med kartoffelflagerOkseb√łffer med kartoffelflager
Møre oksebøffer og sprøde kartoffelflager giver et skønt modspil. Sammen med den cremede sauce imponerer denne ret hver gang.(Karolines K√łkken)
Opskrift på lun kartoffelsalat med vinaigretteOpskrift på lun kartoffelsalat med vinaigrette
Her er den bedste opskrift på en nem og lun kartoffelsalat, der laves med ovnstegte kartofler, salat og en hjemmelavet vinaigrette.(Madens Verden)
Br√¶ndende k√¶rlighed med oksem√łrbradBr√¶ndende k√¶rlighed med oksem√łrbrad
Den gode opskrift p√• br√¶ndende k√¶rlighed i en luksus udgave med kartoffelmos, oksem√łrbrad, spr√łdristede bacontern og stegte l√łgringe.(Madens Verden)
Karamelliserede kartoffelbåde med balsamico og timianKaramelliserede kartoffelbåde med balsamico og timian
Karamelliserede kartoffelb√•de er virkelig l√¶kre som tilbeh√łr. Du laver dem med bagekartofler, der tilberedes med l√łg, hvidl√łg og balsamico. Virkelig mums.(Madens Verden)
Hjemmelavede b√•dkartofler med hvidl√łg og timianHjemmelavede b√•dkartofler med hvidl√łg og timian
Pr√łv lige denne l√¶kre opskrift p√• b√•dkartofler med hvidl√łg og timian, hvor de sm√• kartoffelb√•de vendes med presset hvidl√łg.(Madens Verden)
Fynsk forårstapas: Kartoffelblinis, asparges, parmesanFynsk forårstapas: Kartoffelblinis, asparges, parmesan
Solen er endelig kommet, og det tror jeg, vi er¬†mange, der¬†har ventet p√•. Foruden gl√¶den ved solskin, s√• betyder det endelig ogs√• masser af gode danske gr√łntsager med masser af smag. S√• da jeg nu(Gastromand.dk)
S√łren Selins Grillet brissel, svampe og kartoffelskr√¶lS√łren Selins Grillet brissel, svampe og kartoffelskr√¶l
For en m√•neds¬†tid siden bragte vi dig AOCs stjernekok¬†S√łren Selins bud p√• en rigtig gastromand-forret -¬†Pighvar & Eneb√¶r. Denne gang byder den kritikerroste¬†Selin p√• en umamibombe af en hovedret - velbekomme!¬† ¬† ¬† Print(Gastromand.dk)
Nem opskrift på ovnstegte kartofler med paprikaNem opskrift på ovnstegte kartofler med paprika
Her får du min opskrift på ovnstegte kartofler, der er en nem måde at lave kartofler i ovnen på. Kartoffelbådene krydres med paprika og oregano.(Madens Verden)
Verdens bedste kartoffelsalat?Verdens bedste kartoffelsalat?
For ikke s√• lang tid siden faldt jeg over en ny opskrift p√• kartoffelsalat, med andre ord Verdens beste potetsalat. Jeg har min egen favorit kartoffelsalat, men jeg m√• indr√łmme, at hvis ikke ¬†det er(Gastromand.dk)
Langtidsstegt cuvette i gryde med estragonsauceLangtidsstegt cuvette i gryde med estragonsauce
Langtidsstegt cuvette i gryde er den bedste g√¶stemad, og du f√•r et super m√łrt stykke k√łd. Her lavet med kartoffelpandekage og estragonsauce.(Madens Verden)
Kartoffelsalat - de bedste opskrifter på salat med kartoflerKartoffelsalat - de bedste opskrifter på salat med kartofler
En hjemmelavet kartoffelsalat er noget af det mest popul√¶re tilbeh√łr, og her f√•r du alle de bedste opskrifter p√• l√¶kker salat med kartofler.(Madens Verden)
Kartoffel- og aspargessalat med basilikumcremeKartoffel- og aspargessalat med basilikumcreme
Frisk kold forret med salat af nye kartofler og asparges så man virkelig kan smage at sommeren er på vej.(Karolines K√łkken)
Grillet oksefilet med hvidl√łg og nem kartoffelsalatGrillet oksefilet med hvidl√łg og nem kartoffelsalat
Nem opskrift p√• grillet oksefilet med masser af hvidl√łg. Den l√¶kre oksefilet klarg√łres og sm√łres med hjemmelavet hvidl√łgspasta af marinerede hvidl√łg.(Madens Verden)
Kartoffel og porresuppeKartoffel og porresuppe
Skøn og nem suppe at varme sig på i de kølige vintermåneder. (Karolines K√łkken)
Oksegryde med grov kartoffelmosOksegryde med grov kartoffelmos
Oksegryde med grov kartoffelmos er en lækker og velsmagende opskrift med magert oksesmåkød. Retten har mange lækre smagselementer - nyd den!(Karolines K√łkken)
Kartoffelbr√łd med stegte l√łgKartoffelbr√łd med stegte l√łg
Kartoffelbrødene gratineres med blå- og hvidskimmelost og serveres straks.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressingKartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing
Kartoffelsalat: Se denne sk√łnne opskrift p√• kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing, der er nem at lave og frisk i smagen.(Madens Verden)
Kartoffelcurry med blomkål og korianderKartoffelcurry med blomkål og koriander
Curry er en ret der stammer fra Indien. Der findes et hav af variationer, der alle har det til fælles at de er skønt krydrede, at det hele er samlet i en gryde og de befinder sig et sted i nærheden af suppe, men lidt mere fyldig.(Karolines K√łkken)
Kartoffelfad med græskar og bagt torskKartoffelfad med græskar og bagt torsk
Her er noget for både ganen og for øjet. Milde smage fra torsk og græskar, som bliver peppet op af karse(olie). Og smukke farver i grønt, gyldent og orange.(Karolines K√łkken)
Okseh√łjreb og vintergr√łntsagerOkseh√łjreb og vintergr√łntsager
En rigtig dejlig gæsteret, hvis man skal være mange. Et skønt stykke kød, dejlige danske vintergrøntsager og en herlig bagt kartoffelmos med smag fra hvidløg.(Karolines K√łkken)
Sandwich med kartoffel, l√łg og roastbeefSandwich med kartoffel, l√łg og roastbeef
Skøn sandwich med hytteost og kartofler. Lige til at tage med på madpakken.(Karolines K√łkken)
Grillpakker med kartoffel og spidskålGrillpakker med kartoffel og spidskål
Se min opskrift på lækre grillpakker med kartoffel og spidskål. Pakkerne kan laves god tid i forvejen, og de grilles færdige på gasgrill eller kuglegrill.(Madens Verden)
Holgers kartoffelsalat med rucola og r√łdl√łgHolgers kartoffelsalat med rucola og r√łdl√łg
Jeg har valgt at kalde denne opskrift for Holgers kartoffelsalat, for det er lige hvad det er. Nemlig min udgave af en nem og sund kartoffelsalat.(Madens Verden)
Mormors m√łrbradfad med √¶blerMormors m√łrbradfad med √¶bler
M√łrbrad i fad med bacon, √¶ble og den bedste sauce. Opskrift p√• mormors ber√łmte m√łrbrad i ovnen, som er en klassisker i familien. Opskriften med svinem√łrbrad er l√¶kker b√•de som hurtig hverdags mad p√• 25 minutter og til g√¶ster serveret med bagt kartoffelmos(Louiogbearnaisen)
Kartoffelfad med hytteostKartoffelfad med hytteost
En herlig ret med masser af grøntsager bagt i ovnen sammen med æg og hytteost.(Karolines K√łkken)
Oksek√łd i fadOksek√łd i fad
Oksekød i fad kombinerer kødsauce og kartoffelmos i én ret. Opskriften giver en ret, som smager fantastisk - glæd dig.(Karolines K√łkken)
Gulerodsmos - mos med guler√łdder og kartoffelGulerodsmos - mos med guler√łdder og kartoffel
Gulerodsmos er en dejlig mos, der laves med en blanding af guler√łdder og kartofler. Dog med mest gulerod. Rodfrugterne koges m√łre, hvorefter de moses.(Madens Verden)
Kartoffelfad og stegt laks med æblesalsaKartoffelfad og stegt laks med æblesalsa
Den saftige æblesalsa giver friskhed og flotte farver til laksen og de bagte rodfrugter.(Karolines K√łkken)
Kartoffelfrikadeller med ostKartoffelfrikadeller med ost
Enkel vegetarret med cremet dip og dampede grøntsager.(Karolines K√łkken)
Kartoffelfrittata med kryddersm√łr og gr√łn toppingKartoffelfrittata med kryddersm√łr og gr√łn topping
Det krydrede smør giver denne fritatta en dejlig smag og styrke. (Karolines K√łkken)
Kartofler med chorizo og baconKartofler med chorizo og bacon
Kartofler med chorizo og bacon er l√¶kkert tilbeh√łr til blandt andet kylling, og du f√•r en dejlig kartoffel med en fantastisk smag.(Madens Verden)
Kartoffelfrittata med ostKartoffelfrittata med ost
En hurtig æggekage til aftensmaden - brug evt. rester fra dagen før.(Karolines K√łkken)
Kylling med mos - opskrift i fad med tomater og fl√łdeKylling med mos - opskrift i fad med tomater og fl√łde
Her er min opskrift p√• kylling med mos, der er nem aftensmad. En hel kylling steges i fad sammen med tomater, l√łg og fl√łde, og serveres med kartoffelmos.(Madens Verden)
KartoffelgratinKartoffelgratin
Kartoffelgratin er egentlig flødekartofler bare lavet med mornaysauce istedet for fløde. Bland evt. kartoffelskiverne med finthakket frisk chili eller rød peberfrugt.(Karolines K√łkken)
KartoffelgrydeKartoffelgryde
Kartoffelgryde med knoldselleri og porre er cremet og lækker - og nem at tilberede. Retten smager godt til fx medister eller hamburgerryg. (Karolines K√łkken)
Bagt kartoffelmosBagt kartoffelmos
Gode opskrifter udviklet i Karolines Køkken®. Find inspiration i vores mere end 4000 opskrifter.(Karolines K√łkken)
Kartoffelkage med banan og appelsinKartoffelkage med banan og appelsin
Kartoffelkage med banan og appelsin er en opskrift der giver en smagfuld og lækker kage. Kagen har dejlig frisk smag af appelsin og sødme fra akaciehonning og banan.(Karolines K√łkken)
KartoffelkagerKartoffelkager
Kartoffelkagen er en af de gode klassiske flødeskumskager. Den hedder kartoffelkage, fordi den ligner en kartoffel i formen. Ikke to kartofler er ens - så det behøver kartoffelkagerne heller ikke at være.(Karolines K√łkken)
KartoffellasagneKartoffellasagne
Lun, lækker lasagne med kartofler og hakket oksekød. Server med salat af tomat og agurk.(Karolines K√łkken)
Kartoffelmad krydret med spegep√łlseKartoffelmad krydret med spegep√łlse
Rugbrød med kartoffel og spegepølse - dejligt!(Karolines K√łkken)
Kartoffelmad med baconKartoffelmad med bacon
Er der noget bedre end en kartoffelmad med nye kartofler og så ovenikøbet med bacon. I stedet for mayonnaisen har vi lavet en hytteostcreme - lettere, grønnere og meget lækker.(Karolines K√łkken)
Kartoffelmad med dildmayoKartoffelmad med dildmayo
En kartoffelmad med dildmayo - men uden alt for meget fedt, det smager dejligt.(Karolines K√łkken)
KartoffelmedaljerKartoffelmedaljer
Kombinationen af sprød og blød kartoffel giver medaljerne en lækker og overraskende drejning.(Karolines K√łkken)
Braiseret svineskank med gr√łn kartoffelmos, konfiterede l√łg og √łlglaceBraiseret svineskank med gr√łn kartoffelmos, konfiterede l√łg og √łlglace
Det er sidst p√• m√•neden og aftenens budget er brugt p√• god r√łdvin - what to do? Svineskank er svaret. Skanken er som k√¶ben en lidt overset spise (medmindre du tager syd for gr√¶nsen, hvor Sweinhaxe(Gastromand.dk)
KartoffelmosKartoffelmos
Kartoffelmos er en lækker og mættende ret. Denne opskrift er nem at tilberede og smager dejligt.(Karolines K√łkken)
Tandoorikyllingebidder med agurke-selleridipTandoorikyllingebidder med agurke-selleridip
Kyllingebidder med smag og gyldne bagte kartoffelbåde.....det er godt. Hertil en fyldig dip med masser af smag, så er måltidet fuldendt.(Karolines K√łkken)
Meatloaf - amerikansk farsbr√łd fyldt med gr√łntsagerMeatloaf - amerikansk farsbr√łd fyldt med gr√łntsager
S√•dan laver du meatloaf, der er et amerikansk farsbr√łd. I denne opskrift fyldes farsbr√łdet med gr√łntsager, og serveres med kartoffelmos.(Madens Verden)
Kartoffelmos - til babyKartoffelmos - til baby
Kartoffelmosen er lavet med almindelige og søde kartofler. De søde kartofler bidrager med en skøn smag og en flot gylden farve pga. det høje indhold af betacaroten.(Karolines K√łkken)
Burger med grillede gr√łntsager - og rugbr√łdschipsBurger med grillede gr√łntsager - og rugbr√łdschips
Burger med grillede grøntsager er en lækker vegetarburger. Du kan servere burgeren med ovnstegte kartoffelbåde, men du kan også prøve vores alternative tilbehør, som er sprøde hjemmelavede rugbrødschips.(Karolines K√łkken)
Kartoffelmos med blandede gr√łntsagerKartoffelmos med blandede gr√łntsager
Masser af gode grøntsager. Kan spises som selvstændig ret eller til stort set alt kød.(Karolines K√łkken)
Kartoffelmos med brændende kyllingKartoffelmos med brændende kylling
Dobbelt ordspil med henvisning til den brændende kærlighed og til at retten er lidt stærk.(Karolines K√łkken)
Sauce tartare - kold krydret sauceSauce tartare - kold krydret sauce
Brug denne lækre sauce, som tilbehør til dit kød eller blot som fyld i den bagte kartoffel(Karolines K√łkken)
Kartoffelr√łsti - nem opskrift til pande og ovnKartoffelr√łsti - nem opskrift til pande og ovn
R√łsti: Se hvordan du laver de bedste hjemmelavede kartoffelr√łsti, som f√łrst brunes p√• panden, inden de steges f√¶rdige i ovnen. Opskriften er uden √¶g.(Madens Verden)
Opskrift p√• bankek√łd med kalvefond og r√łdvinOpskrift p√• bankek√łd med kalvefond og r√łdvin
Bankek√łd: Her tager vi fat i en af de gamle danske klassikere, som mange desv√¶rre har glemt. Men det er synd og skam, for pr√łv lige en omgang bankek√łd med kartoffelmos.(Madens Verden)
Millionb√łf i fad - oksek√łd med kartoffelmosMillionb√łf i fad - oksek√łd med kartoffelmos
Her f√•r du min l√¶kre opskrift p√• millionb√łf i fad. Det er en sk√łn ret med hakket oksek√łd og kartoffelmos, der bages i ovnen. Den kan nemt blive din nye livret.(Madens Verden)
Butterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarinButterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarin
I morgen, s√łndag, spilles finalen i EM‚Äô16 p√• Stade de France i Paris. Paris som emmer af elegance, kunst og flamboyance. En samling af till√¶gsord man desv√¶rre alt for sj√¶lden har haft lejlighed til at(Gastromand.dk)
Grov kartoffelmad med ost og friske krydderurter Grov kartoffelmad med ost og friske krydderurter
Uhm.......Alle elsker kartoffelmad med krydderurter og sprød bacon. Nem og lækker frokost.(Karolines K√łkken)
Kartoffelmos med stegte svampeKartoffelmos med stegte svampe
Der er vist ikke ret mange børn - eller voksne, der ikke er vilde med kartoffelmos.(Karolines K√łkken)
Burger med kartoffelfrikadellerBurger med kartoffelfrikadeller
En dejlig vegge-burger. Du kan også servere kartoffelfrikadellerne som almindelige frikadeller med en god råkost og dressing.(Karolines K√łkken)
Grov kartoffelmos med flanksteak og stegte gr√łntsagerGrov kartoffelmos med flanksteak og stegte gr√łntsager
Uhm!....Kartoffelmos, det er godt. Her er den i en spændende version med kvark - frisk og fuld af smag. De stegte grøntsager med æble fuldender smagsbilledet.(Karolines K√łkken)
Kartoffelmos med teriyakimarineret oksek√łdKartoffelmos med teriyakimarineret oksek√łd
Teriyaki er både navnet på en japansk ret og på den sauce man marinerer kødet i. Teriyakisaucen giver en dejlig fylde af både salt, sødme og umami.(Karolines K√łkken)
KartoffelmousakaKartoffelmousaka
Kartoffelmusaka er en lækker middelhavsinspireret opskrift. Musakaen indeholder mange grøntsager og har masser af smag! (Karolines K√łkken)
Kold, nem kartoffelsalat - Med √•rstidens gr√łntsagerKold, nem kartoffelsalat - Med √•rstidens gr√łntsager
Hjemmelavet kold kartoffelsalat er utroligt l√¶kkert som tilbeh√łr til en sommer- eller grillaften. Her f√•r du en opskrift p√• kold kartoffelsalat der laves let og som smager fantastisk. ‚úĒ Nem at lave - ‚úĒ Fuld af velsmag - ‚úĒ God til b√•de b√łrn og voksne(Madsvin)
Rösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressingRösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressing
R√∂sti er en sk√łn m√•de at f√• brugt de sidste kartofler. Oprindeligt er det en morgenmad, men herhjemme spiser vi dem til aftensmad. Og s√• smager kartoffelpandekager rigtig godt kolde p√• madpakken.(Louiogbearnaisen)
Sensommermad: Kuller og KartoffelsalatSensommermad: Kuller og Kartoffelsalat
Sommer er desv√¶rre s√• sm√•t ved at forsvinde v√¶k for at blive afl√łst af vores mindre solrige efter√•r, heldigvis siger weekendens vejrudsigt 19 grader og solskin! Derfor st√•r den ogs√• igen p√• fisk i det(Gastromand.dk)
Kartoffelomelet med r√łget makrelKartoffelomelet med r√łget makrel
Med denne opskrift på kartoffelomelet med røget makrel er du sikret en lækker hovedret som både mætter og behager.(Karolines K√łkken)
Kartoffelpande med svampeKartoffelpande med svampe
Skal du have kødfri dag er dette en ideel aftenret med masser af smag.(Karolines K√łkken)
KartoffelpandekageKartoffelpandekage
Kartoffelpandekage, også kaldet røsti, laves i denne opskrift med kolde kogte kartofler, hvilket gør den til en god tøm-køleskabet opskrift - for tilbehøret kan selvfølgelig også varieres alt efter, hvad man har af rester.(Karolines K√łkken)
Hvidl√łgsmos (kartoffelmos med hvidl√łg)Hvidl√łgsmos (kartoffelmos med hvidl√łg)
Opskrift p√• en god hvidl√łgsmos, der laves med kartofler og hvidl√łg, som koges m√łre. Derefter bages mosen i ovnen til den er gylden.(Madens Verden)
Nem opskrift på kartoffel og broccoli mosNem opskrift på kartoffel og broccoli mos
Her er den bedste opskrift p√• kartoffel og broccoli mos, og den er virkelig l√¶kker. Mosen er samtidig flot p√• grund af den gr√łnne farve.(Madens Verden)
KartoffelpizzaKartoffelpizza
Hvid pizza er en lidt alternativ pizza uden tomatsauce - Her i form af en utrolig lækker kartoffelpizza. Pynt med rosmarin. (Karolines K√łkken)
Forloren m√łrbrad med sovs og kartoffelmosForloren m√łrbrad med sovs og kartoffelmos
Forloren m√łrbrad laves af nakkefilet, og er dermed en noget billigere udsk√¶ring end m√łrbraden. Steges i en gryde og bliver super m√łr og l√¶kker.(Madens Verden)
Kartoffelsalat med dilddressing - Et vidunderKartoffelsalat med dilddressing - Et vidunder
Her ser du opskriften på intet mindre end verdens bedste kartoffelsalat. Den er let at lave, smager vidunderligt, og passer perfekt til grill-maden!(Madsvin)
Kartoffelpizza med gedeostKartoffelpizza med gedeost
Skøn kartoffelpizza i al sin enkelthed. Det italienske køkken når det er bedst: Få gode ingredienser og maximal smag. Grovpizza med gedeost, "The big G" er uimodståelig, hvis du er til gedeost - ellers kan du jo nemt vælge en anden ost.(Karolines K√łkken)
Kartoffelpizza med rygeostKartoffelpizza med rygeost
Sprød kartoffelpizza med masser af smag fra bl.a. rygeost, kapers og lufttørret okseindelår - og ansjoser, hvis man er til det.(Karolines K√łkken)
Panerede kartoffelbåde i ovn med ribeye steakPanerede kartoffelbåde i ovn med ribeye steak
Panerede kartoffelb√•de i ovn er super spr√łdt tilbeh√łr til en ribeye steak, og de panerede kartofler er meget nemme at lave.(Madens Verden)
Grydestegt oksetykkam - langtidsstegt med æblerGrydestegt oksetykkam - langtidsstegt med æbler
Grydestegt oksetykkam er himmelsk mad, der er meget nem at lave. Men som skal langtidssteges ved svag varme. Anret med en god kartoffelmos.(Madens Verden)
KartoffelrouladeKartoffelroulade
Kartofler på en flot og ny måde. Pifter let det varme måltid op.(Karolines K√łkken)
Pommes duchesse - bagt kartoffelmos med ægPommes duchesse - bagt kartoffelmos med æg
Pommes duchesse er en klassisk bagt kartoffelmos med æggeblommer, der laves i små toppe. Her er den bedste opskrift, hvor de ikke flyder ud.(Madens Verden)
KartoffelsalatKartoffelsalat
En god gammel Karolines klassiker. Kold kartoffelsalat med fraiche, karry og syltede asier. Opskriften kan laves uden asier, men det smager virkeligt godt!(Karolines K√łkken)
Kromutters sig√łjnerpande med kartoffelmosKromutters sig√łjnerpande med kartoffelmos
Her er opskriften p√• kromutters sig√łjnerpande efter ungarsk inspiration og med kartoffelmos. Retten laves med blandt andet kylling, paprika og peberfrugt.(Madens Verden)
Luksus kartoffelsalat med glaskål og blomkålLuksus kartoffelsalat med glaskål og blomkål
Hver evig eneste sommer er jeg forbi Naturbruget Vasen. Minimum et par gange ‚Äď da der b√•de skal plukkes jordb√¶r f√łrst p√• s√¶sonen, handles friske √¶rter og gr√łnne stikkelsb√¶r, for dern√¶st at kaste mig over hindb√¶r, solb√¶r, ribs og r√łde stikkelsb√¶r sidst p√• s√¶sonen. N√•hr ja, og midt imellem det hele, graves friske kartofler, hamstre...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Kartoffelsalat med æg og olivenKartoffelsalat med æg og oliven
Kartoffelsalat med bagte kartoffel...det giver en ekstra intens smag.(Karolines K√łkken)
Kyllingelår og lun kartoffelsalat med blommer og fennikelKyllingelår og lun kartoffelsalat med blommer og fennikel
En forfriskende ny variant af den klassiske varme sursød kartoffelsalat - her med blommer, fennikel og rødløg.(Karolines K√łkken)
Marinerede kartoflerMarinerede kartofler
Et fint tilbehør....nærmest en kartoffelsalat. (Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med asparges og rygeostKartoffelsalat med asparges og rygeost
Nyd de friske hvide asparges og de lyse aftener, mens de er her.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med bagte kartoflerKartoffelsalat med bagte kartofler
En lækker fyldig kartoffelsalat med bl.a. bagte kartofler, æbler, savojkål og rødløg....næsten et måltid i sig selv. Suppleret med hvidløgskvark og flanksteak et måltidet fuldendt.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt
Dejlig sommermad og god duft fra grillen hvis du selv laver peberfrugter.(Karolines K√łkken)
Ovnstegte og krydrede små bådkartoflerOvnstegte og krydrede små bådkartofler
Sådan laver du hurtigt nemme og velsmagende små bådkartofler eller kartoffelbåde. Kartoflerne skal ikke skrælles, da du så mister en del vitaminer.(Madens Verden)
Kartoffelsalat med chilisauceKartoffelsalat med chilisauce
Frikadeller med kartoffelsalat er en gammel klassiker som er vellidt af mange og som kan spises både ude og hjemme.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med grillede jordbærKartoffelsalat med grillede jordbær
Jordbær kan man næsten ikke få nok af.... så brug dem også, som her, i en let kartoffelsalat, hvor de både giver saftighed, sødme og syre.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med gr√łnne aspargesKartoffelsalat med gr√łnne asparges
Kartoffelsalat med grønne asparges er en lækker og frisk hovedret, som er nem at tilberede. Samspillet mellem de nye kartofler, de friske grønne asparges og den smagfulde marinade giver en ret der smager himmelsk.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med hytteost og r√łgede mandlerKartoffelsalat med hytteost og r√łgede mandler
Hurtig og nem kartoffelsalat, som strutter af grøntsager og velsmag.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med jordbær, ærter og ostKartoffelsalat med jordbær, ærter og ost
En rigtig dejlig sommer salat med flotte farver. Vælg danske jordbær og kartofler - de smager bedst.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med krydderurterKartoffelsalat med krydderurter
En lækker sommer kartoffelsalat, der passer perfekt til stegt kød med sin syrlighed og friske krydderurter. Prøv den her. (Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med mormordressing og syltede rabarberKartoffelsalat med mormordressing og syltede rabarber
Kartoffelsalat med mormordressing har lidt af det hele. Den elskede sursøde flødedressing, friske rabarber, sprøde asparges, agurk og ærteskud og ikke mindste de lækre små kartofler.(Karolines K√łkken)
Ovnbagte citronkartofler med oreganoOvnbagte citronkartofler med oregano
Se den dejlige opskrift på ovnbagte citronkartofler med oregano, hvor små kartoffelbåde vendes med citron og bages i ovnen.(Madens Verden)
Kartoffelsalat med mynteKartoffelsalat med mynte
Mager kartoffelsalat med smag fra yoghurt, hvidløg og mynte.(Karolines K√łkken)
Dansk kartoffelsalat - kold med creme fraiche og mayoDansk kartoffelsalat - kold med creme fraiche og mayo
En sk√łn opskrift p√• dansk kartoffelsalat, og det er den klassiske og kolde, der blandt andet laves med creme fraiche og mayonnaise. M√•ske verdens bedste!(Madens Verden)
Kartoffelsalat med peberrodKartoffelsalat med peberrod
Spændende cremet kartoffelsalat med sojabønner - godt tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med peberrodsdressingKartoffelsalat med peberrodsdressing
Cremet kartoffelsalat med edamamebønner og en dressing smagt til med peberrod og honning. Smager herligt som tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.(Karolines K√łkken)
Kartofler i folie til grill eller ovn (nemme kartoffelpakker)Kartofler i folie til grill eller ovn (nemme kartoffelpakker)
Pr√łv denne opskrift p√• kartofler i folie. L√¶kre og nemme pakker med sm√• kartofler, tomater og spidsk√•l, og de kan tilberedes i enten grill eller ovn.(Madens Verden)
Kartoffelsalat med r√łget kyllingKartoffelsalat med r√łget kylling
Røget kylling smager skønt, og sammen med de sprøde grøntsager og den bløde hytteost, går salaten op i en højere enhed.(Karolines K√łkken)
Grove sandwichbollerGrove sandwichboller
Dejen tilberedes med en "grød" af revet kartoffel. Det giver bollerne fugtighed , så de holder sig friske længere.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med rygeostcremeKartoffelsalat med rygeostcreme
Radiser, agurk og rygeost. En klassiker og 3 af forårets og sommerens råvarer som passer så godt til hinanden.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med solt√łrrede tomater og √¶rterKartoffelsalat med solt√łrrede tomater og √¶rter
En dejlig mættende salat til madpakken med både kartofler, ærter og hytteost.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med stegte kartoflerKartoffelsalat med stegte kartofler
Hvem siger at en kartoffelsalat skal være med kogte kartofler?! Prøv denne variation...(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med tomater, b√łnner og olivenKartoffelsalat med tomater, b√łnner og oliven
En skøn kartoffelslat med masser af smag og fuld af farver. Et måltid i sig selv, men også meget velegnet til fisk eller kød fra grillen.(Karolines K√łkken)
Nem kartoffelsalat med rucola og dressingNem kartoffelsalat med rucola og dressing
Her er opskriften p√• en l√¶kker og nem kartoffelsalat med rucola, og den laves med ristede pinjekerner og en sk√łn dressing. God som tilbeh√łr til k√łdretter.(Madens Verden)
Kartoffelsalat med tre slags ærter Kartoffelsalat med tre slags ærter
En skøn og nem kartoffelsalat med kvark. Smager godt til både kød og fisk.(Karolines K√łkken)
Varm kartoffelsalat opskrift med guler√łdderVarm kartoffelsalat opskrift med guler√łdder
Varm kartoffelsalat, der laves med guler√łdder og skalottel√łg, og som vendes med en virkelig l√¶kker dressing og friskhakket persille.(Madens Verden)
Cæsarsalat med stegte kartoffelternCæsarsalat med stegte kartoffeltern
En cæsarsalat har alt hvad er skal til for at tilfredsstille både smagsløg og mave. Her i en grøn version med ostechips og stegte kartoffeltern.(Karolines K√łkken)
KartoffelsuppeKartoffelsuppe
Skøn cremet kartoffelsuppe med sprødstegt serrano skinke og knasende rugbrødscroutoner.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsuppe i b√łrneh√łjdeKartoffelsuppe i b√łrneh√łjde
Kartoffelsuppe med børnenes favoritfyld! Lad børnene komme med i køkkenet og forberede tilbehøret til denne nemme kartoffelsuppe - kun fantasien sætter grænser!(Karolines K√łkken)
Peberfrugtgryde med oksePeberfrugtgryde med okse
Peberfrugtgryde med okse er en opskrift som giver en dejlig gryderet med smag af rødvin, peberfrugt og paprika. Servér den sammen med kartoffelmos.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsuppe med bacon og gremolataKartoffelsuppe med bacon og gremolata
Nem kartoffelsuppe med sprøde baconstykker og gremolata af citronskal, persille og forårsløg. En simpel hverdagsforret, som også kan laves som hovedret med lidt ekstra grønt ved siden af.(Karolines K√łkken)
Spr√łd kartoffelpizzaSpr√łd kartoffelpizza
Super l√¶kker hjemmelavet pizza til en god sommerdag - og igen en pizza fra det k√łdfri vegetariske univers, som seneste Pizza Quattro Formaggi Inden du kommer for godt i gang med opskriften, s√• vi du opdage,(Gastromand.dk)
Kartoffelsuppe med limemarinerede rejerKartoffelsuppe med limemarinerede rejer
Kartoffelsuppe med et forfriskende twist - limemarinerede rejer og mango. (Karolines K√łkken)
Kartoffelpizza med artiskok og oliven - vegetaropskriftKartoffelpizza med artiskok og oliven - vegetaropskrift
Kartoffelpizza med artiskok smager sk√łnt til en gr√łn salat. Tricket er at stege kartoffelskiverne spr√łde, f√łr de kommes p√• pizzabunden.(Madens Verden)
Dyreryg med kartoffelmedaljerDyreryg med kartoffelmedaljer
Har du lavet dyreryg i ovn før? Processen kan være knudret, men følg opskriften her & få en lækker dyreryg hvér gang. (Karolines K√łkken)
Kartoffelsuppe med porrerKartoffelsuppe med porrer
Klassisk kartoffelsuppe med porrer og bacon. Hjemmelavet kartoffelsuppe er nem og hurtig mad på en hverdag - og så er suppen meget børnevenlig!(Karolines K√łkken)
Kartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizoKartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizo
Kartoffelsuppe med masser af fylde fra porrer, spinat og perlespelt - og spicy topping i form af ristet chorizo. (Karolines K√łkken)
Sild, kartoffelsalat og kn√¶kbr√łdSild, kartoffelsalat og kn√¶kbr√łd
Svenskerne serverer sild til påske på denne måde. Du kan gøre det mere dansk ved at skifte knækbrødet ud med godt gammeldags rugbrød. (Karolines K√łkken)
Spr√łd omelet med kartoffelchips kendt fra elBulliSpr√łd omelet med kartoffelchips kendt fra elBulli
Du skal pr√łve denne opskrift p√• omelet med kartoffelchips, der ikke kun giver en spr√łd omelet, men den er ogs√• b√•de l√¶kker og perfekt saltet.(Madens Verden)
Kartoffelsuppe med spr√łde jordskokker og √¶blerKartoffelsuppe med spr√łde jordskokker og √¶bler
Dejlig varmende suppe med saftigt, sprødt fyld af æbler og jordskokker og knasende sprødhed fra ristet parmaskinke og flute.(Karolines K√łkken)
Kyllingespyd med kartoffelsalat og tomatsalsaKyllingespyd med kartoffelsalat og tomatsalsa
Mad på spyd er altid et hit hos børnene. Prøv disse kyllingespyd med en dejlig mild kartoffelsalat.(Karolines K√łkken)
Indbagte kartofler i butterdej som tilbeh√łrIndbagte kartofler i butterdej som tilbeh√łr
Her f√•r du min opskrift p√• de bedste indbagte kartofler i butterdej. Fyldet laves ogs√• med lidt jordskokker og fl√łde, og kartoffelpakkerne smager himmelsk.(Madens Verden)
Kartoffeltærte med groft smuldrelågKartoffeltærte med groft smuldrelåg
En sundere og grovere kartoffeltærte med dejligt fyld af bl.a. kartofler og hytteost.(Karolines K√łkken)
Timiansm√łrTimiansm√łr
Lækkert kryddersmør lige til at smide på en grillet bøf eller i en bagt kartoffel.(Karolines K√łkken)
Baconfrikadeller - opskrift med nem kartoffelsalatBaconfrikadeller - opskrift med nem kartoffelsalat
Her får du min opskrift på lækre baconfrikadeller og en nem kartoffelsalat. Frikadeller med bacon og kartoffelsalaten er lækker aftensmad, som alle elsker.(Madens Verden)
Kartoffellasagne med oksek√łd - god mad til hele familienKartoffellasagne med oksek√łd - god mad til hele familien
Her f√•r du en l√¶kker opskrift p√• kartoffellasagne med oksek√łd a la Newyorkerbyheart. L√¶kker og nem aftensmad til hele familien.(Madens Verden)
Kartoffelreder med stenbiderrognKartoffelreder med stenbiderrogn
Lad os bare se det i √łjnene. Det meste er lort i √łjeblikket. Og hvad v√¶rre er, det bliver det sgu nok ved med at v√¶re et stykke tid endnu. Du kan ikke √•bne for(Gastromand.dk)
Enebærgryde med bagt kartoffelmosEnebærgryde med bagt kartoffelmos
Enebærgryde - en ren klassiker, som efterhånden er blevet til en retroret. Sæt gryden på bordet og nyd på samme tid gamle minder og dejlig mad.(Karolines K√łkken)
Varm kartoffelsalat - få den bedste opskrift på den lækre klassiker herVarm kartoffelsalat - få den bedste opskrift på den lækre klassiker her
Varm kartoffelsalat med en sk√łn smag af s√łdme, eddike og m√łre gode kartofler - her f√•r du en dejlig nem opskrift p√• den varme salat med kartofler(Valdemarsro)
Kartoffelpandekage - klassisk opskrift der ikke slår fejlKartoffelpandekage - klassisk opskrift der ikke slår fejl
Min bedste opskrift på kartoffelpandekage, der hverken er rå eller går i stykker under stegningen på panden. Kartoffelpandekagerne er nemme at lave.(Madens Verden)
Garam masalakrydret kartoffelgrydeGaram masalakrydret kartoffelgryde
En herlig vegetarisk gryderet, godt krydret med bl.a. garam masala, chili og koriander, så den sender tankerne i retning af Indien.(Karolines K√łkken)
Spr√łd kartoffelsalatSpr√łd kartoffelsalat
Server koteletter med denne dejlige cremede kartoffelsalat - som et alternativ til sovs og kartofler.(Karolines K√łkken)
Kartoffelroser - nemme roser af tynde skiver kartoflerKartoffelroser - nemme roser af tynde skiver kartofler
S√• nemt kan du lave flotte kartoffelroser i ovnen, der formes af tynde kartoffelskiver, som pensles med sm√łr og drysses med timian.(Madens Verden)
Skindstegt laks og kartoffel-limefadSkindstegt laks og kartoffel-limefad
Lækker sprødstegt laks serveret med kartofler, kikærter og kapers.(Karolines K√łkken)
M√łrbrad med kartoffelmos (nem opskrift i fad)M√łrbrad med kartoffelmos (nem opskrift i fad)
M√łrbrad med kartoffelmos er den bedste opskrift p√• m√łrbrad i fad. Laves med svinem√łrbrad, l√łg og bacon, og med en rand af luftig kartoffelmos.(Madens Verden)
Spr√łd og hurtig pizza med hytteost og kartoflerSpr√łd og hurtig pizza med hytteost og kartofler
En hurtig pizza, hvor du samtidig kan få brugt dine kartoffelrester.(Karolines K√łkken)
Irske boller med kartoffelIrske boller med kartoffel
De mosede kartofler giver fugt, elasticitet og smag til disse boller, der er skønne med ost på til en kop te eller som tilbehør til en tallerken varm suppe.(Karolines K√łkken)
Sojakylling med nem kartoffelsalatSojakylling med nem kartoffelsalat
Her f√•r du min opskrift p√• sojakylling med en nem og l√¶kker kartoffelsalat til. Kyllingebrystfilet med soja og honning, og en salat med kartofler og b√łnner.(Madens Verden)
Svenske k√łdboller - opskrift p√• k√∂ttbullar som i IKEA med mos og sovs!Svenske k√łdboller - opskrift p√• k√∂ttbullar som i IKEA med mos og sovs!
Svenske k√łdboller (eller k√∂ttbullar) som du kender dem fra bla. IKEA. En god opskrift med den velkendte sovs, kartoffelmos og kogte √¶rter.(Madens Verden)
Kartoffelsuppe med pesto og chips af Grana PadanoKartoffelsuppe med pesto og chips af Grana Padano
Kartoffelsuppe med pesto, skinke og spr√łde oste-chips er det perfekte miks af spr√łdt og cremet. Her er opskriften p√• en rigtig vinterfavorit.(Madens Verden)
Brun sovs - nem og den bedste opskrift på 15 min.Brun sovs - nem og den bedste opskrift på 15 min.
Her er den bedste opskrift p√• brun sovs, der kan laves med fond, fl√łde eller kartoffelvand. Sovsen anvendes blandt andet til frikadeller.(Madens Verden)
GullaschGullasch
Den klassiske, ungarnske ret gullasch passer rigtig godt sammen med kogte kartofler eller kartoffelmos. Prøv den her!(Karolines K√łkken)
Gylden kartoffelmos og grillede m√łrbradb√łfferGylden kartoffelmos og grillede m√łrbradb√łffer
Cremefraiche og den smukke skovsyre giver frisk syrlighed til den gyldne kartoffelmos, der består af både søde og almindelige kartofler.(Karolines K√łkken)
RodfrugtmosRodfrugtmos
Dejlig mos af gulerødder, knoldselleri og kartoffel. Denne kombination giver en smuk orange farve, men du kan bruge alle slags rodfrugter. (Karolines K√łkken)
Blomkålssuppe - cremet suppe med blomkål og kartoflerBlomkålssuppe - cremet suppe med blomkål og kartofler
Cremet blomk√•lssuppe er en virkelig nem og dejlig suppe, der koges p√• blomk√•l, kartoffel og en bouillon. Suppen blendes med lidt fl√łde.(Madens Verden)
Gammeldags millionb√łf med kartoffelmosGammeldags millionb√łf med kartoffelmos
En nem og god opskrift p√• gammeldags millionb√łf med kartoffelmos, som mormor lavede den med hakket oksek√łd, l√łg og bouillon. Helt simpelt.(Madens Verden)
Millionb√łfMillionb√łf
Millionbøf står på listen over livretter hos de fleste børn og voksne. Få Opskriften på gammeldags Millionbøf med Kartoffelmos fra Karolines Køkken!(Karolines K√łkken)
Spr√łde kartoffelpizzaerSpr√łde kartoffelpizzaer
En lækker og sprød kartoffelpizza - det bliver næsten ikke bedre. Kartoffelpizzaen er toppet med chorizo for at give pizzaen en skøn smag.(Karolines K√łkken)
Spr√łde kartoffelvaflerSpr√łde kartoffelvafler
Lækkert kartoffeltilbehør, som kan forberedes 3-4 timer i forvejen.(Karolines K√łkken)
Italiensk farsrulle Italiensk farsrulle
Italiensk farsrulle med fyld at ost og persille er et lækkert farsbrød. Server den med fx kartoffelgratin ogtomatsalat.(Karolines K√łkken)
Brændende kærlighed - nem opskrift med kartoffelmosBrændende kærlighed - nem opskrift med kartoffelmos
Dette er opskriften p√• br√¶ndende k√¶rlighed, som jeg mener den skal laves. Med en luftig kartoffelmos, bacon og l√łg. Og fedtet fra panden.(Madens Verden)
Gr√łn kartoffelsalat med √¶rter og majsGr√łn kartoffelsalat med √¶rter og majs
Her er en nem og sommeragtig gr√łn kartoffelsalat med stegte kartofler, √¶rter og majs. Kartoffelsalaten er god som tilbeh√łr til b√•de k√łd og kylling.(Madens Verden)
Græsk kyllingefilet med kartoffelmosGræsk kyllingefilet med kartoffelmos
Kyllingefilet med græske undertoner serveret med kartoffelmos og salatost. Kyllingefilet med kartoffelmos - en lækker hverdagsret! (Karolines K√łkken)
Sm√łrstegt ribeye med b√•dkartofler og spidsk√•lssalatSm√łrstegt ribeye med b√•dkartofler og spidsk√•lssalat
Se den l√¶kre opskrift p√• sm√łrstegt ribeye med b√•dkartofler, hvor b√•de b√łf og kartoffelb√•de tilberedes med hvidl√łg.(Madens Verden)
Janssons fristelseJanssons fristelse
Janssons fristelse er et kartoffelfad med ansjoser og er en svensk klassiker. En helt enkelt ovnret, der består af flødebagte kartofler, porre, løg og anjoser.(Karolines K√łkken)
R√łdgr√łd med fl√łde - Danmarks nationaldessertR√łdgr√łd med fl√łde - Danmarks nationaldessert
Her er den bedste opskrift p√• r√łdgr√łd med fl√łde, hvor r√łdgr√łden koges med jordb√¶r og rabarber, hvorefter den j√¶vnes med kartoffelmel.(Madens Verden)
T√łm-k√łleskabet-suppeT√łm-k√łleskabet-suppe
Tøm-køleskabet-suppe både smager godt og mindsker vores madspild. Hvorfor smide gode grøntsager ud, bare fordi de er blevet lidt trætte, når de kan bruge i tøm-køleskabet-suppe? Det samme gælder rest bagte kartoffelbåde, lidt kogte bønner, en brun banan eller lignende.(Karolines K√łkken)
Gr√łn kartoffelsalat ‚Äď med rucola, pinjekerner og nigellafr√łGr√łn kartoffelsalat ‚Äď med rucola, pinjekerner og nigellafr√ł
Opskrift p√• gr√łn kartoffelsalat med rucola, nigellafr√ł og pinjekerner(Louiogbearnaisen)
Ribeye b√łf med kartoffel og blomk√•lsmosRibeye b√łf med kartoffel og blomk√•lsmos
Se hvordan du tilbereder den perfekte ribeye b√łf, og hvordan du laver l√¶kkert tilbeh√łr med kartoffel og blomk√•lsmos.(Madens Verden)
Kartoffelfad med porrer og bacon i ovn på 45 min.Kartoffelfad med porrer og bacon i ovn på 45 min.
Her får du min opskrift på et nemt kartoffelfad med porrer og bacon. Det er lækker hverdagsmad, og retten kan varieres på flere måder.(Madens Verden)
Kartoffelskiver (b√łlgesk√•rne med paprika og rosmarin)Kartoffelskiver (b√łlgesk√•rne med paprika og rosmarin)
Se hvordan du nemt laver b√łlgesk√•rne kartoffelskiver, der krydres med paprika og rosmarin, inden de bages en halv time i ovnen.(Madens Verden)
Bagt kartoffelmos der ikke flyder ud i ovnenBagt kartoffelmos der ikke flyder ud i ovnen
Se hvordan du laver bagt kartoffelmos, der ikke flyder ud i ovnen. Kartoffelmosen skal tilsættes æggeblommer, og formes til kugler.(Madens Verden)
Suppe opskrift - 5 nemme og lækre supperSuppe opskrift - 5 nemme og lækre supper
Her f√•r du ikke bare √©n nem og god suppe opskrift, men hele fem sk√łnne supper. Se hvordan du laver h√łnsek√łdssuppe, kartoffelsuppe med flere.(Madens Verden)
Kartoffelsalat med grillede peberfrugter og eddikedressingKartoffelsalat med grillede peberfrugter og eddikedressing
Kartoffelsalat med grillede peberfrugter og eddikedressing er en super dejlig salat, der er nem at lave til retter med grillet k√łd.(Madens Verden)
Kartoffelgratin med graved laksKartoffelgratin med graved laks
Kartoffelgratiner med graved laks(Louiogbearnaisen)
Torsk og rejer med kartofler i gr√łn salsaTorsk og rejer med kartofler i gr√łn salsa
Lille sammenkogt kartoffelret serveret med store stegte rejer. Serveres som en del af flere tapas.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat opskrift med hjertesalat, tomat, ærter og peberfrugtKartoffelsalat opskrift med hjertesalat, tomat, ærter og peberfrugt
Se den bedste kartoffelsalat opskrift, hvor kartofler blandes med hjertesalat, tomat, √¶rter, peberfrugt og for√•rsl√łg. Og en god dressing.(Madens Verden)
Karbonader i fad med rosmarin og peberfl√łdesovsKarbonader i fad med rosmarin og peberfl√łdesovs
Min opskrift p√• karbonader i fad, der laves med en peberfl√łdesovs. En nem ret med karbonade i ovn, som spises med ris eller kartoffelmos.(Madens Verden)
Kartoffelquiche med porre og gorgonzolaKartoffelquiche med porre og gorgonzola
En god opskrift p√• kartoffelquiche med porre og gorgonzola, der er en l√¶kker t√¶rte til aftensmad. I t√¶rten er der ogs√• bacon. Spises med en gr√łn salat til.(Madens Verden)
Sennepskartofler - opskrift på kartoffelbåde med sennepSennepskartofler - opskrift på kartoffelbåde med sennep
Her f√•r du min opskrift p√• sennepskartofler. Det er nemme og l√¶kre kartoffelb√•de, der vendes med sennep, og derefter bages spr√łde i ovnen.(Madens Verden)
Ovnbagt laks med kartoffelsalatOvnbagt laks med kartoffelsalat
Ovnbagt laks bagt til perfektion ved lav temperatur og serveret med en supernem kartoffelsalat og en helt enkel grøn salat. (Karolines K√łkken)
M√łrbrad i fad med kartoffelbundM√łrbrad i fad med kartoffelbund
Mørbrad i fad, kan laves på mange måder. Her har vi lavet en variation hvor kartoflerne kommer med i fadet ind i ovnen.(Karolines K√łkken)
Pommes Anna med timian og smeltet sm√łrPommes Anna med timian og smeltet sm√łr
Pommes Anna er en kartoffelret fra Frankrig, og den skal helst laves i god tid, s√• kartoflerne s√¶tter sig med det smeltede sm√łr.(Madens Verden)
Kartoffelopskrifter - de bedste kartoffelretterKartoffelopskrifter - de bedste kartoffelretter
Her er de bedste kartoffelopskrifter samlet, så du nemt finder frem til lækre kartoffelretter. For kartofler er stadig en utrolig populær spise i Danmark.(Madens Verden)
Kold kartoffelsalatKold kartoffelsalat
Nem og lækker kartoffelsalat. Denne kolde kartoffelsalat har masser af smag og friske krydderurter. Få opskriften her. (Karolines K√łkken)
Kold kartoffelsalat med ymerKold kartoffelsalat med ymer
Klassisk kold kartoffelsalat med knas på toppen i form af sprødristet bacon og agurk.(Karolines K√łkken)
Kartoffelmos - opskrift på lækker mos med kartoflerKartoffelmos - opskrift på lækker mos med kartofler
Opskrift p√• verdens bedste kartoffelmos, der kan laves i gryde eller som bagt mos i ovn. Se ogs√• opskrift med √¶g, fl√łde og andre varianter.(Madens Verden)
Ovnbagte kartoffelbådeOvnbagte kartoffelbåde
Ovnbagte kartoffelbåde er nemt tilbehør, fx til kød og grøntsagsbøffer. Cremefraiche med hvidløg er lækkert at servere til som dip.(Karolines K√łkken)
S√łde kartoffelfritter i ovn - opskrift p√• sweet potato friesS√łde kartoffelfritter i ovn - opskrift p√• sweet potato fries
Se her hvordan du laver s√łde kartoffelfritter, ogs√• kaldet sweet potato fries. En nem opskrift med s√łde kartofler i ovn, og de anvendes som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Koldhævet foccacia med kartoffel, timian og parmesanKoldhævet foccacia med kartoffel, timian og parmesan
Lækker koldhævet focaccia med kartoffel, timian og parmesan. Få opskriften(Louiogbearnaisen)
Lammekoteletter med kartofler og ostedrysLammekoteletter med kartofler og ostedrys
Gode lammesteaks serveret med frisk salat, kartoffelbåde og lækkert drys af krydderurter og salt hvid ost.(Karolines K√łkken)
Pizza med kartoffel og rosmarin - opskrift med billederPizza med kartoffel og rosmarin - opskrift med billeder
Pizza med kartoffel: Hvem siger hjemmelavet pizza beh√łver v√¶re usund? Du kan lave denne klassiske pizza bianca med kartoffel og rosmarin.(Madens Verden)
Kartoffelroulade med mos og persillepestoKartoffelroulade med mos og persillepesto
Kartoffelroulade med persillepesto er en nem opskrift p√• tilbeh√łr med kartofler. Rouladen laves med kartoffelmos og persillepesto. Kan laves dagen f√łr.(Madens Verden)
Kartoffelpizza med rosmarin (på grill eller i ovn)Kartoffelpizza med rosmarin (på grill eller i ovn)
Se her hvordan du laver en tynd kartoffelpizza med rosmarin og flagesalt. En l√¶kker pizza, der samtidig er uden k√łd, og derfor en sk√łn vegetarret.(Madens Verden)
Kartoffelkager med vandbakkelse - klassisk opskrift!Kartoffelkager med vandbakkelse - klassisk opskrift!
Min opskrift p√• de bedste kartoffelkager med vandbakkelse, fl√łdecreme og l√•g af marcipan og kakao. Kartoffelkagen er en af mine favoritkager.(Madens Verden)
Kartoffelbåde med timian og groft salt (i ovn)Kartoffelbåde med timian og groft salt (i ovn)
Kartoffelbåde med timian og groft salt kender du måske fra cafeerne, hvor er de populære. Sådan laver du kartoflerne selv, og det tager cirka 45 minutter i ovnen.(Madens Verden)
R√łsti med ostecreme og koldr√łget laksR√łsti med ostecreme og koldr√łget laks
Kartoffelrøsti og laks serveret med ostecreme af blå ost, frugt og porre.(Karolines K√łkken)
BlomkålsmosBlomkålsmos
Prøv at skifte den klassiske kartoffelmos ud med blomkålsmos. Blomkålsmosen er cremet og let syrlig af citron. Server den fx til medister eller frikadeller. (Karolines K√łkken)
Opskrift p√• ungarsk gullasch med kalvem√łrbradOpskrift p√• ungarsk gullasch med kalvem√łrbrad
Ungarsk gullasch med kalvem√łrbrad er en virkelig l√¶kker gryderet med masser af smag og super m√łrt k√łd. Nydes med ris eller kartoffelmos.(Madens Verden)
B√łf stroganoffB√łf stroganoff
B√łf Stroganoff - opskrift hvor champignon, bacon og oksek√łd serveres i en fl√łdesovs. Nem og l√¶kker opskrift p√• b√łf stroganoff - med kartoffelmos eller ris(Louiogbearnaisen)
Langtidsbraiseret lammehalsLangtidsbraiseret lammehals
Dejlig mørt lam serveret med sød kartoffelkompot og haricots verts.(Karolines K√łkken)
Gullasch med kartoffelmos - bedste opskrift med billederGullasch med kartoffelmos - bedste opskrift med billeder
Her er min opskrift p√• en klassisk og gammeldags gullasch (gullash) med kartoffelmos. Oksek√łdet simrer i gryden og bliver m√łrt som sm√łr.(Madens Verden)
Kartoffelkage med bacon (luksus fl√łdekartofler)Kartoffelkage med bacon (luksus fl√łdekartofler)
Min opskrift p√• kartoffelkage med bacon, og det er i virkeligheden en luksus udgave af fl√łdekartofler. Kartoffelkagen bruges som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Stikkelsb√¶rgr√łd - nem opskrift p√• gr√łd med stikkelsb√¶rStikkelsb√¶rgr√łd - nem opskrift p√• gr√łd med stikkelsb√¶r
S√•dan laver du en l√¶kker og hjemmelavet stikkelsb√¶rgr√łd. Gr√łd med stikkelsb√¶r er b√•de sundt og nemt, og den j√¶vnes med lidt kartoffelmel udr√łrt i vand.(Madens Verden)
Gammeldags bankek√łd - traditionel opskrift med l√łgGammeldags bankek√łd - traditionel opskrift med l√łg
Se hvordan du laver den bedste bankek√łd med masser af l√łg og en fantastisk sovs. K√łdet bliver m√łrt som sm√łr, og serveres med kartoffelmos.(Madens Verden)
Grillede fyldte svinekoteletter med knasende kartoffelsalat og dampede aspargesGrillede fyldte svinekoteletter med knasende kartoffelsalat og dampede asparges
Koteletter med en overraskelse i midten - og en lækker sprød kartoffelsalat til - det er godt.(Karolines K√łkken)
Helstegt leverHelstegt lever
Denne opskrift på helstegt lever giver en en lækker velsmagende ret. Kalvelever, sauce og kartoffelsne er den perfekte kombination!(Karolines K√łkken)
B√łf Stroganoff - opskrift p√• l√¶kker gryderetB√łf Stroganoff - opskrift p√• l√¶kker gryderet
B√łf stroganoff er en l√¶kker gryderet, der laves af strimler af m√łrt oksek√łd, paprika og fl√łde. Klassisk opskrift med kartoffelmos.(Madens Verden)
Hjemmelavet kartoffelsalat - den eneste opskrift du beh√łverHjemmelavet kartoffelsalat - den eneste opskrift du beh√łver
Vi danskere elsker kartofler i alle afskygninger og kold kartoffelsalat er ingen undtagelse. Denne misforst√•ede og mishandlede ret er vel et lige s√• fast indslag til de danske grillmiddage, som kartoflerne i de f√¶rdigk√łbte salater(Gastromand.dk)
Kartoffelt√•rn med timian og brunet sm√łrKartoffelt√•rn med timian og brunet sm√łr
Med denne opskrift kan du meget nemt lave et super flot kartoffelt√•rn, der samles med brunet sm√łr og timian. Smukt tilbeh√łr til b√łf eller oksesteg.(Madens Verden)
Koteletter med spr√łdstegte gr√łntsager og chilikartoflerKoteletter med spr√łdstegte gr√łntsager og chilikartofler
Prøv at lave kartoffelsalat på en ny måde. Kartofler i tern er her kogt med mager fløde og krydderier. Rigtig lækker og cremet måde at servere kartofler på.(Karolines K√łkken)
Sm√• s√łde kartoffelkagerSm√• s√łde kartoffelkager
Der er faktisk kartoffel (den søde) i vores version af den marcipanbeklædte kartoffelkage, du måske kender fra bageren.(Karolines K√łkken)
Fiskegratin med tomat, dild og kartoffelmosFiskegratin med tomat, dild og kartoffelmos
En dejlig klassisk fiskegratin. Server evt. med citronbåde, til dem som gerne vil have det lidt mere syrligt. (Karolines K√łkken)
K√∂ttbullar med potatismos - svenske k√łdboller med kartoffelmosK√∂ttbullar med potatismos - svenske k√łdboller med kartoffelmos
Köttbullar med potatismos kan vist næsten kaldes svenskernes nationalret, eller i hvert tilfælde en af dem. Vi har hentet opskriften fra vores kolleger i Sverige, så den skulle være god nok - selvom den ikke helt ligner den, du måske har smagt på en tur til Ikea.(Karolines K√łkken)
Gratin med kartoffel og laksGratin med kartoffel og laks
Opskrift på nem gratin med laks og kartofler(Louiogbearnaisen)
Opskrift p√• kylling i √łl med rodfrugter og kartoffelmosOpskrift p√• kylling i √łl med rodfrugter og kartoffelmos
Her er den bedste opskrift p√• kylling i √łl, hvor kyllingen steges med en m√łrk √łl og rodfrugter. √ėlkyllingen serveres med en kartoffelmos.(Madens Verden)
Grillede marinerede spareribs og kartoffelsalat med saftige majskernerGrillede marinerede spareribs og kartoffelsalat med saftige majskerner
Til en barbecue hører grillstegte marinerede ben - spareribs. Vi har lavet dem med tomatmarinade og serverer en saftig kartoffelsalat med friske majs hertil. (Karolines K√łkken)
Kartoffelsuppe - nem og hurtig opskrift på suppe med kartoflerKartoffelsuppe - nem og hurtig opskrift på suppe med kartofler
Her er min bedste opskrift på en nem og gammeldags kartoffelsuppe. Suppen laves med kartofler, lidt porre, og opskriften er med billeder.(Madens Verden)
Koteletter med kartoffelmos og champignon a la cremeKoteletter med kartoffelmos og champignon a la creme
Opskrift på lækre koteletter med kartoffelmos og champignon a la creme, hvor hvor hele retten er samlet på koteletten. Kan laves i forvejen.(Madens Verden)
Burgerboller: Opskriften p√• perfekte, s√łde og bl√łde burgerbollerBurgerboller: Opskriften p√• perfekte, s√łde og bl√łde burgerboller
Hvis dine hjemmebagte burgerboller tr√¶nger til lidt liv, s√• skal du pr√łve vores kartoffelboller. Bl√łdere, saftigere og holder l√¶ngere.(Gastromand.dk)
Nem jordb√¶rgr√łd med friske jordb√¶r (med fl√łdeskum)Nem jordb√¶rgr√łd med friske jordb√¶r (med fl√łdeskum)
S√•dan laver du en nem jordb√¶rgr√łd med friske jordb√¶r. Jordb√¶rgr√łden koges i f√• minutter med lidt r√łrsukker, og j√¶vnes med kartoffelmel.(Madens Verden)
Kronhjortem√łrbrad og kartoffelpakkerKronhjortem√łrbrad og kartoffelpakker
Med den lækre, nordisk-inspirerede opskrift på kronhjortemørbrad og kartoffelpakker er du sikret en lækker hovedret til festen.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med pesto - opskrift p√• gr√łn salatKartoffelsalat med pesto - opskrift p√• gr√łn salat
Kartoffelsalat med pesto er en herlig, gr√łn salat, hvor de friske √¶rter og de nye kartofler blandes med en sk√łn basilikumspesto. F√• opskriften her.(Madens Verden)
Enebærgryde med kartoffelmosEnebærgryde med kartoffelmos
Eneb√¶rgryde er lidt en klassiker fra 80¬īernes og barndommens k√łkken - her er den i en l√¶kker vinter- og efter√•rssk√łn version med champignon og god smag(Valdemarsro)
Gratin med blomkål og kartoflerGratin med blomkål og kartofler
Fadet her ligner ret meget mit kartoffel/lakse-fad og jeg har da også taget udgangspunkt i det. Udgaven her har jeg fyldt med sommerråvarer, som smager fantastisk lige nu.Jeg glemte at komme baconen i, så det blev serveret ved siden af. Men den smager faktisk ret godt uden og er perfekt, som vegetarret eller bare til en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Fynsk kartoffelsalatFynsk kartoffelsalat
Kartoffelsalat er ofte en god f√łlgesvend til den danske grillsommer, og denne er med sin letr√łgede smag helt perfekt til sommerens grillede k√łd. Den er ogs√• superhurtig at bikse sammen og det skader jo heller ikke.(Gastromand.dk)
M√łrbradgryde med cocktailp√łlser p√• ca. 30 minutterM√łrbradgryde med cocktailp√łlser p√• ca. 30 minutter
Pr√łv en nem opskrift p√• m√łrbradgryde med cocktailp√łlser. En klassisk dansk ret, som du kan lave p√• ca. 30 minutter. Nydes med ris eller kartoffelmos.(Madens Verden)
Hakkeb√łffer i ovn med bl√łde l√łg og brun sovsHakkeb√łffer i ovn med bl√łde l√łg og brun sovs
Hakkeb√łffer i ovn med l√¶kre, bl√łde l√łg og en fantastisk brun sovs. S√• smager hakkeb√łf ikke bedre, og en nem aftensmad med kartoffelmos.(Madens Verden)
Ostebr√łd med krydderurter og hvidl√łgssm√łr | madbr√łdOstebr√łd med krydderurter og hvidl√łgssm√łr | madbr√łd
Bag selv l√¶kre mad br√łd til suppe. De her nemme ostebr√łd passer perfekt til l√łgsuppe, kartoffel/porre suppe eller som tilbeh√łr til grillmad. Opskrift >>(Louiogbearnaisen)
Let kartoffelmos med majs og peberfrugtdressingLet kartoffelmos med majs og peberfrugtdressing
Her er smæk for skillingerne på smagspaletten: De søde majs, den salte ost, de umamismagende, grillede mørbradbøffer og den letbitre blomsterkarse. Den næsten selvlysende røde sursøde peberfrugtdressing binder hele retten godt sammen.(Karolines K√łkken)
R√łget hellefisk med stenbiderrogn, fed cr√®me fraiche og kartoffel gaufrettesR√łget hellefisk med stenbiderrogn, fed cr√®me fraiche og kartoffel gaufrettes
F√łrst gav han Gastromands l√¶sere sin opskrift p√• den ber√łmte tatarmad, derefter den l√¶kre kartoffelmad og nu er der ikke l√¶ngere nogen undskyldning for ikke at have sm√łrrebr√łdet p√• plads til julefrokosten - Adam Aamanns(Gastromand.dk)
Pandekager med majs-, ris- og kartoffelmelPandekager med majs-, ris- og kartoffelmel
Bløde glutenfrie pandekager serveret med flormelis og passionsfrugt-yoghurt(Karolines K√łkken)
Hjemmelavede chips af s√łd kartoffel + Ranch dipHjemmelavede chips af s√łd kartoffel + Ranch dip
Det er nemt at lave chips selv. Pr√łv en sundere chips p√• s√łde kartofler bagt i ovnen. F√• opskrift p√• chips + hjemmelavet dip her >¬†(Louiogbearnaisen)
Fransk kartoffelsalat med radiser og gr√łnne b√łnnerFransk kartoffelsalat med radiser og gr√łnne b√łnner
Fransk kartoffelsalat er l√¶kkert tilbeh√łr til grillmad. Sund kartoffelsalat med sennep og spr√łde gr√łntsager. F√• opskrift p√• nem og sund kartoffelsalat her(Louiogbearnaisen)
Spr√łde kartofler med rasp i ovn (ovnbagte kartoffelb√•de)Spr√łde kartofler med rasp i ovn (ovnbagte kartoffelb√•de)
S√•dan laver du spr√łde kartofler med rasp i ovn, hvor de l√¶kre kartoffelb√•de paneres blidt med timian og bages en halv times tid.(Madens Verden)
Klassisk kartoffelsalat med creme fraiche og krydderurterKlassisk kartoffelsalat med creme fraiche og krydderurter
S√•dan laver du en klassisk kartoffelsalat med creme fraiche. Som mormors sk√łnne salat med kolde kartofler, radiser, √¶rter og krydderurter. Nem opskrift.(Madens Verden)
Kartoffelmos med k√łdsovs - nem familieret p√• 30 min.Kartoffelmos med k√łdsovs - nem familieret p√• 30 min.
Kartoffelmos med k√łdsovs er en b√•de nem og hurtig ret til aftensmad. Det er god familiemad, som b√•de b√łrn og voksne elsker. Klar p√• 30 min.(Madens Verden)
Kartoffelpakker med squash og solt√łrrede tomaterKartoffelpakker med squash og solt√łrrede tomater
Kartoffelpakker med squash er l√¶kkert tilbeh√łr n√•r du griller, og pakkerne er gode til alt fra grillede b√łffer til kylling og meget andet. Nemme at lave.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes