Vi fandt 136 opskrifter med søgeordet jordb:
Rabarber- og jordbærsorbetRabarber- og jordbærsorbet
Med en ismaskine kan du nemt forvandle sommerens lækre rabarber og jordbær til en skøn læskende sorbet. Sorbeten kan også tilberedes med frossen frugt. (Karolines Køkken)
Flødeis med marinerede jordbær og sprød marcipanFlødeis med marinerede jordbær og sprød marcipan
En nem og dejlig dessert, der smager allerbedst, når jordbærrene er sødest og rødest! Uden for jordbærsæsonen kan desserten laves med anden frugt.(Karolines Køkken)
HjertekageHjertekage
Imponer en du holder af med denne helt fantastiske hjertekage med jordbærfyld og marcipan.(Karolines Køkken)
Kålsalat med jordbær og rosa peberKålsalat med jordbær og rosa peber
De søde jordbær og den salte skinke klæder hinanden godt. Og hytteosten runder det hele af.(Karolines Køkken)
ValnøddemarengsValnøddemarengs
Fantastisk flot og lækker marengstærte med yoghurtskum og friske jordbær.(Karolines Køkken)
Salat med grillede grønne asparges og jordbærSalat med grillede grønne asparges og jordbær
Skøn salat med masser af grønne asparges tilføjet lidt sødme fra grillede jordbær og med lidt hyldeblomst eddike i dressingen.(Karolines Køkken)
Nem jordbærtærteNem jordbærtærte
Jordbærtærte er en dansk klassiker! Med denne opskrift får du en fantastisk lækker tærte med frisk jordbær og en smagfuld tærtebund.(Karolines Køkken)
Salat med jordbær og grillede grøntsagerSalat med jordbær og grillede grøntsager
Ahhh....jordbær! De er også dejlige i en salat. Og sammen med grillede grøntsager, er der sommerstemning over hele linien. Prøv den også med nye kartofler i stedet for perlespelt.(Karolines Køkken)
JordbærtærteJordbærtærte
Jordbærtærte med lækker saftig mazarinbund smurt med mørk chokolade og toppet med vaniljecreme og søde jordbær - få opskrift på jordbærkage her(Valdemarsro)
Nem yoghurtisNem yoghurtis
Nem og lækker is lavet på jordbæryoghurt, som smager dejligt og er hurtig at lave. Isen kan også laves med andre yoghurtvarianter.(Karolines Køkken)
FødselsdagskageFødselsdagskage
Fødselsdagskage er noget helt specielt - her forklædt som chokoladekage med blød vaniljecreme og friske jordbær.(Karolines Køkken)
Jordbær og fetasalat med pecannødderJordbær og fetasalat med pecannødder
De sommer og solskinssøde jordbær, den cremede salte feta og de lidt bitre pecannødder er bare match made in heaven - sommerens salat(Valdemarsro)
Jordbærdessert uden sukkerJordbærdessert uden sukker
En bakke jordbær blev forvandlet til sommerdesserten i aften. En ret, som også vil udgøre en fortryllende lille morgenmadsret - enkelt og lækkert(Valdemarsro)
Salat med skinke og jordbærSalat med skinke og jordbær
Smukke røde jordbær og smagfuld ost - en rigtig sommerfavorit.(Karolines Køkken)
Lune cognacjordbær med mynteflødeLune cognacjordbær med myntefløde
Jordbær med fløde....det ved vi klæder hinanden godt. Her i en ny version med både cognac, mynte og pistacienødder.(Karolines Køkken)
Nøddekurve med cremeNøddekurve med creme
Imponer dine gæster med sprøde hjemmebagte nøddekurve. Server dem med sød cremefraichecreme eller jordbærflødeskum.(Karolines Køkken)
Råmarinerede jordbærRåmarinerede jordbær
Søde jordbær rørt med sukker - helt enkelt. Sukker fremhæver jordbærsmagen, så jordbærrene smager af endnu mere! De råmarinerede jordbær smager dejligt med en sjat piskefløde og er helt perfekt selskab til både is og pandekager.(Karolines Køkken)
Sommerburger med jordbærsalsaSommerburger med jordbærsalsa
En lækker burger med oksebøf, der får ekstra meget smag af revet ost. Og salsaen er med jordbær...et dejligt sommerligt tvist til en klassiker.(Karolines Køkken)
Rabarbersuppe med jordbærRabarbersuppe med jordbær
Rabarbersuppe serveret med jordbær, vaniljeis og mynteblade er en lækker dessert som hitter stort til hverdag og fest - få opskriften(Valdemarsro)
Koldskål med jordbær og brændte mandlerKoldskål med jordbær og brændte mandler
Skøn opskrift på lækker hjemmelavet koldskål med jordbær kærnemælk og ymer - serveres med hakkede brændte mandler og jordbær(Valdemarsro)
Salat med vandmelon, avocado og jordbærSalat med vandmelon, avocado og jordbær
En farverig salat med vandmelon, jordbær og avocado - samt et lille strejf af salt fra salatosten. (Karolines Køkken)
Sommersalat med jordbær Sommersalat med jordbær
En skøn og farverig sommersalat med jordbær, rucola, salatost og andre lækre sager. Prøv den lækre sommersalat her!(Karolines Køkken)
Sommersalat med ost og olivenSommersalat med ost og oliven
Skøn sommersalat med modne jordbær, vandmelon, sorte oliven og hvidskimmelost. Server den til grillmaden - eller som en selvstændig ret med brød.(Karolines Køkken)
Jordbær og Honning – opskrift på jordbærsmørJordbær og Honning – opskrift på jordbærsmør
Jordbær og honning smør smager sødt og dejligt og kan stort set bruges helt som man ellers ville bruge smør i søde sammenhænge - få opskrift her(Valdemarsro)
Frisk smoothie med jordbær, lime og ingefærFrisk smoothie med jordbær, lime og ingefær
Frisk og lækker jordbærsmoothie med banan og frisk ingefær. Perfekt til morgenmaden eller brunch... Eller når den lille sult melder sig.(Karolines Køkken)
Grillet gedeost med jordbær og balsamicoGrillet gedeost med jordbær og balsamico
Opskrift på en lækker appetizer med grillet gedeost og jordbær - toppet med smukke balsamico perler og helt perfekt til en skøn sommerdag(Valdemarsro)
Avocadocreme med jordbærskumAvocadocreme med jordbærskum
Avocadocreme med jordbærskum er en cremet og skøn dessert. Knasende hasselnødkrokant giver et sprødt og sødt modspil til de luftige lag på toppen. (Karolines Køkken)
JordbærkoldskålJordbærkoldskål
Koldskål med friske jordbær blendet til en lækker lyserød smuk jordbærkoldskål med sød jordbær sommer smag - Se opskrift og billeder(Valdemarsro)
Frossen nødderouladeFrossen nødderoulade
Frossen nødderoulade er en opskrift der giver en lækker dessert med god smag af nougat. Perfekt sammen med jordbær, kiwi og granatæble eller anden frisk frugt.(Karolines Køkken)
Mango med flødeMango med fløde
Nem og lækker dessert der kan gøre det ud for jordbær med fløde, når der ikke lige er jordbær at få. (Karolines Køkken)
Trifli med jordbær og rabarberTrifli med jordbær og rabarber
  Ligeså godt som gammeldags æblekage er, ligeså god er den med rabarber/jordbær. Min udgave af kagen er altid med ristede gryn, nødder, mandler sødet med lidt makroner, da jeg syntes at konsistens med mere bid og knas fungerer bedre en rasp. Derudover bliver kagen mindre sød og uden flødeskum, men med lidt græsk yoghurt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Frugtmix til kvark med kernerFrugtmix til kvark med kerner
Små stykker frugt nydes sammen med perlespelt kogt i appelsinsaft og vendt i kvark. Om sommeren kan du erstatte sharonfrugter og druer med fx blåbær og jordbær eller hindbær.(Karolines Køkken)
Marengskage med jordbærMarengskage med jordbær
Skøn kage af sød kagebund med et lag marengs på toppen, lagt sammen om flødeskum og friske jordbær. Marengsen er sprød på toppen, men blød indeni - som man kender den fra "bedstefars skæg" kagen.(Karolines Køkken)
Oksespyd og jordbærtabboulehOksespyd og jordbærtabbouleh
Tabbouleh er en skøn, mættende salat, som stammer fra det arabiske køkken. Her har den fået et lille dansk tvist med agurk og jordbær.(Karolines Køkken)
Hyldeblomstmarinerede jordbær med råcremeHyldeblomstmarinerede jordbær med råcreme
Nem og flot dessert - masser af sommersmag.(Karolines Køkken)
HyldeblomstmousseHyldeblomstmousse
Hyldeblomstmousse serveret med friske jordbær og limesukker. Hyldeblomstmoussen er let og luftig - en skøn sommerdessert. Pynt din hyldeblomstmousse med friske hyldeblomster, hvis de er i sæson.(Karolines Køkken)
WomaniakageWomaniakage
Dejlig lagkage med sød og frisk smag fra jordbær.(Karolines Køkken)
Marinerede jordbærMarinerede jordbær
Søde dejlige jordbær marineret i limesaft, honning og basilikumblade. Server de marinerede jordbær med en kugle af din yndlingsis.(Karolines Køkken)
Marinerede jordbær med lakridscremeMarinerede jordbær med lakridscreme
En rigtig flot portionsanrettet dessert til buffetbordet - lakrids og jordbær i kombination er altså bare sagen!(Karolines Køkken)
Luksus kartoffelsalat med glaskål og blomkålLuksus kartoffelsalat med glaskål og blomkål
Hver evig eneste sommer er jeg forbi Naturbruget Vasen. Minimum et par gange – da der både skal plukkes jordbær først på sæsonen, handles friske ærter og grønne stikkelsbær, for dernæst at kaste mig over hindbær, solbær, ribs og røde stikkelsbær sidst på sæsonen. Nåhr ja, og midt imellem det hele, graves friske kartofler, hamstre...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kartoffelsalat med grillede jordbærKartoffelsalat med grillede jordbær
Jordbær kan man næsten ikke få nok af.... så brug dem også, som her, i en let kartoffelsalat, hvor de både giver saftighed, sødme og syre.(Karolines Køkken)
Pastasalat med kylling, koriander og jordbærPastasalat med kylling, koriander og jordbær
Salaten har masser af smag fra bl.a. kvark, lime og koriander. På toppen er der saftige røde jordbær, der både er smukke og smager godt.(Karolines Køkken)
Pandekage-lagkage med jordbær/hindbær og flødeskumPandekage-lagkage med jordbær/hindbær og flødeskum
Pandekager med jordbærskum. Opskrift på skøn pandekagelagkage med bær, flødeskum og chokolade.(Louiogbearnaisen)
Bagte jordbær med crumbleBagte jordbær med crumble
Bagte jordbær med crumble er et lækkert og friskt alternativ til den traditionelle jordbærtærte. De søde jordbær med sprødt knas og vaniljecreme er en af sommerens gode desserter.(Karolines Køkken)
Smoothie med mynte og jordbærSmoothie med mynte og jordbær
Lækre og forfriskende sommer smoothies med mynte og banan er et hit når man kommer hjem fra børnehaven - Få opskriften her(Valdemarsro)
Kartoffelsalat med jordbær, ærter og ostKartoffelsalat med jordbær, ærter og ost
En rigtig dejlig sommer salat med flotte farver. Vælg danske jordbær og kartofler - de smager bedst.(Karolines Køkken)
Jordbær med fløde og myntesukkerJordbær med fløde og myntesukker
Jordbær med fløde og myntesukker som fremhæver jordsmagen på bedste vis - mynte sukker er skøn til mange desserter -opskrift her(Valdemarsro)
Chokolade pandekagerChokolade pandekager
Dagen starter noget så dejligt med lækre chokolade pandekager med tilbehør af jordbær og mynte – Se opskriften på chokopandekager her(Valdemarsro)
Ost og jordbær med balsamicosirupOst og jordbær med balsamicosirup
En lækker dessert til osteelskere. Den cremede ost går skønt til de saftige og søde jordbær.(Karolines Køkken)
Kebab af kylling - med jordbærsalatKebab af kylling - med jordbærsalat
Sommer, sol, jordbær og grill - en skøn kombination, som lægger op til at nyde.(Karolines Køkken)
Mazarintærte med jordbær og flødeMazarintærte med jordbær og fløde
Klassisk mazarintærte med søde jordbær og luftig flødeskum. En hurtig og lækker sommerkage, der smager af dansk sommer.(Karolines Køkken)
Banan- og jordbærsmoothieBanan- og jordbærsmoothie
En dejlig frisk og sødmefyldt drik, som smager dejligt til morgenmad eller brunch. Du kan også bruge frosne jordbær.(Karolines Køkken)
Jordbærtærte med mascarponecremeJordbærtærte med mascarponecreme
Det vrimler med jordbær og det er bare med at svælge i dem, mens tid er. Når man alligevel skal have gæster skal det da udnyttes og selvfølgelig med den klassiske jordbærtærte. Det sidder altså lige i øjet. Altid. Man kunne lave gennemført en, med mazarinmasser, creme og hele pivtøjet.. meeen man kan også bare...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Is med lun karamelsauceIs med lun karamelsauce
Lækker hjemmelavet karamelsauce serveret med is og jordbær.(Karolines Køkken)
Lagkage til tiLagkage til ti
Sommerlagkagen over dem alle - kan bruges til fødselsdage og nydes af alle jordbærelskere.(Karolines Køkken)
Iskold hyldeblomstsoda med jordbærIskold hyldeblomstsoda med jordbær
Læskene drik - prøv en iskold hyldeblomstsoda til mellemmåltidet.(Karolines Køkken)
Milkshake med jordbærMilkshake med jordbær
En super enkel opskrift på en super dejlig drik!(Karolines Køkken)
Sprøde kager med jordbærflødeskumSprøde kager med jordbærflødeskum
Disse dekorative jordbærkager er gode til eftermiddags- eller aftenkaffen og er nemme at lave.(Karolines Køkken)
IsvaflerIsvafler
Spar turen til iskiosken og saml i stedet selv en lækker isvafler med is, flødeskum, marengs og jordbær. (Karolines Køkken)
Chiagrød med bagte jordbær og rabarberChiagrød med bagte jordbær og rabarber
Kan man spise koldskål som hovedret...eller kan man spise chiagrød som hovedret? Det kan der siges både for og imod. Vi har sørget for, at der er godt med fyld og noget at tygge på, så du føler dig mæt, selvom du spiser et let og forfriskende måltid.(Karolines Køkken)
Regnbueis – hjemmelavet trefarvet isRegnbueis – hjemmelavet trefarvet is
regnbueis med sommersøde jordbær, fed og aromatisk vanilje og en fyldig mørk chokolade - få den lækre trefarvet is opskrift her(Valdemarsro)
Mini pavlova med lakrids og friske jordbærMini pavlova med lakrids og friske jordbær
Pavlova er en klassisk dessert med marengs, is og friske bær. Her i en mini udgave med et pift af lakrids.(Karolines Køkken)
Sprøde pandekageskåle med is og friske jordbærSprøde pandekageskåle med is og friske jordbær
Superfin og dekorativ isdessert. Jordbærrene kan, uden for sæsonen, skiftes ud med anden frisk frugt. (Karolines Køkken)
Jordbær dyppet i chokoladeJordbær dyppet i chokolade
Jordbær med chokolade er en klassiker - server den som en sød sommersnack eller som del af en dessert.(Karolines Køkken)
Chokoladesmurte mazarintærter med mascarponecreme og stikkelsbærtopChokoladesmurte mazarintærter med mascarponecreme og stikkelsbærtop
2. udgave af weekendens kage – mazarinkage bagt i små tærteforme og pyntet til den helt store guldmedajle. Jordbærtærter er begyndt, at snige sig ind i bagerens vinduer og jeg har da også sat de første 10 næse-aftryk i længsel. Sådan en tærte er nemlig ret højt oppe på min kage-yndlings-liste. Men jordbærtærter kan også...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Jordbær med ost og myntepestoJordbær med ost og myntepesto
Jordbær med ost og myntepesto er en hurtig opskrift på en lækker frisk dessert. Desserten er er nem at tilberede, smager herligt og sender tankerne mod sommer.(Karolines Køkken)
Jordbærcarpaccio med mynteparfaitJordbærcarpaccio med mynteparfait
Når først parfaiten er lavet, evt. i god tid, kan du trylle en superflot dessert frem på nul-komma-fem!(Karolines Køkken)
JordbærcheesecakeJordbærcheesecake
Skøn cheesecake med friske jordbær. Er det uden for jordbærsæsonen kan de erstattes med eksotisk frugt, fx mango og ananas, evt. blandet med blåbær, der fås hele året.(Karolines Køkken)
Jordbærdessert med vaniljesauce og jordbærsirupJordbærdessert med vaniljesauce og jordbærsirup
Jordbær med fløde - en klassisk dansk dessert! Her med et moderne twist i form af vaniljesauce, jordbærsirup, mørk chokolade og selvfølgelig masser af friske jordbær.(Karolines Køkken)
Jordbærdrink med flødeJordbærdrink med fløde
Sommerens muligvis bedste dessert er jordbær med fløde, og her er klassikeren lavet om til en drink. Men det er stadig jordbær med fløde. (Karolines Køkken)
Miniscones med flødeskum og jordbærmarmeladeMiniscones med flødeskum og jordbærmarmelade
Nyd de engelske miniscones lune med flødeskum og hjemmelavet jordbærmarmelade. Lav jordbærmarmeladen i god tid, så den kan nydes med de friskbagte miniscones.(Karolines Køkken)
Hvid chokoladeganache, jordbær og knasHvid chokoladeganache, jordbær og knas
Hvid chokoladeganache er lækkert, og det er nemt at lave. Denne ganache er lavet på Summerbird Amber, og den skal du helt sikkert prøve at lave selv!(Madsvin)
JordbærfromageJordbærfromage
Jordbærfromage er en lækker og velsmagende dessert med dejlige friske jordbær. Glæd dig!(Karolines Køkken)
Jordbærsorbet - Sommer i din mundJordbærsorbet - Sommer i din mund
Jordbærsorbet er skønt hele året rundt. Her er opskriften på jordbærsorbet, hvor der er fuld smæk på smagen af jordbær - og så er den tilmed let at lave!(Madsvin)
JordbærgrødJordbærgrød
Du ved med sikkerhed, at sommeren er på sit højeste, når der serveres lækker jordbærgrød med mælk eller fløde. Du kan lave dejlig hjemmelavet frugtgrød af stort set alle bær.(Karolines Køkken)
JordbærhytteostkageJordbærhytteostkage
Ny version af cheesecake - nu med hytteost. En skøn kage at servere for dine gæster på en sommerdag.(Karolines Køkken)
Koldskålsis med nye danske jordbær og crumble af kammerjunkerKoldskålsis med nye danske jordbær og crumble af kammerjunker
Koldskålsis er en lækker og alternativ måde at få koldskål på. Det er en lækkert og cremet is, der er fuld af den gode smag fra koldskål.(Madsvin)
JordbærisJordbæris
Jordbæris smager skønt - og hjemmelavet jordbæris smager endnu bedre. Prøv denne skønne jordbæris med fløde, som smager af gamle dage!(Karolines Køkken)
JordbærispindeJordbærispinde
Lækre hjemmelavede vaniljeispinde med jordbærmarmelade - eller hvilken som helst anden marmelade. Har du ikke ispindeforme, kan ispindene laves i plastikkopper.(Karolines Køkken)
Skyr med vanilje, jordbær og granolaSkyr med vanilje, jordbær og granola
Gode opskrifter udviklet i Karolines Køkken®. Find inspiration i vores mere end 4000 opskrifter.(Karolines Køkken)
JordbærkageJordbærkage
Jordbærkage med lækker mandelbund og vanljecreme. Kagen kan laves i god tid - så er der mere tid til gæsterne. (Karolines Køkken)
Acai bowl med mango, jordbær og granolaAcai bowl med mango, jordbær og granola
Lækker acai bowl med mango, jordbær og granola. En acai bowl med acaipulver er en dejlig start på dagen - top din acai bowl med mango, jordbær granola eller dine egne favorittoppings.(Karolines Køkken)
Jordbærkage med flødeJordbærkage med fløde
Sødt og sprødt: Skøn jordbærkage med låg af smuldredej serveret med iskold fløde. Mums!(Karolines Køkken)
JordbærkoldskålJordbærkoldskål
Gør jordbærene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvordan det harmonerer perfekt med den friske fløde.(Karolines Køkken)
Skyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrød og mynteSkyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrød og mynte
Opskriften til alle jer der elsker skyr, koldskål og friske jordbær.(Karolines Køkken)
JordbærlassiJordbærlassi
Nyd en sød lassi og drøm dig til Indien...(Karolines Køkken)
JordbærmarmeladeJordbærmarmelade
Uhm! smagen af sommer. En smuk og smagfuld rød jordbærmarmelade. Spis den på brød, til pandeager eller brug den som fyld i fx en lagkage.(Karolines Køkken)
Jordbærmarmelade med chiafrøJordbærmarmelade med chiafrø
Meget hurtig og nem jordbærmarmelade med chiafrø, der er med til at tykne marmeladen. Nyd den som topping på fx yoghurt eller grød, som tilbehør til pandekager eller på et godt stykke brød.(Karolines Køkken)
JordbærmilkshakeJordbærmilkshake
Super flot og lækker jordbærmilkshake med dejlig jordbærpuré. Guf endelige løs af de friske danske jordbær, når de er i sæson - resten af året går det fint at bruge frosne jordbær.(Karolines Køkken)
JordbærmousseJordbærmousse
Jordbærmousse med den klassiske kombination af søde jordbær og fløde. En lækker sommerdessert, der smager dejligt og som kræver kun fire ingredienser.(Karolines Køkken)
Jordbærsalat med bønner og ostJordbærsalat med bønner og ost
Jordbær har hovedrollen i denne salat. Både som dekorativt fyld og som smagsgiver i dressingen.(Karolines Køkken)
Jordbærsalat med chili, koriander og linserJordbærsalat med chili, koriander og linser
Jordbær er ikke kun gode i desserter. De giver også en friskhed og sødme til sommerens salater. Prøv denne friske jordbærsalat med chili, koriander og linser som lækkert tilbehør til grillmaden.(Karolines Køkken)
Jordbærsalat med melon, citron og mynteJordbærsalat med melon, citron og mynte
Nem jordbærsalat med marinerede jordbær, melon og mynte. Jordbærsalaten er en enkel og frisk sommerdessert, som smager fantastisk og er hurtig at lave.(Karolines Køkken)
Jordbærshake med ekstra af det heleJordbærshake med ekstra af det hele
Nyd en luftig shake med sorbet af sommerens søde bær og lime. Toppet med flødeskum og friske bær. Psst.... også lækkert som et mellemmåltid.(Karolines Køkken)
JordbærsmoothieJordbærsmoothie
Smoothie med jordbær leder tankerne hen på sol og sommer! På denne lette og lækre opskrift på kun 15 minutter her(Karolines Køkken)
Jordbærsmoothie med hindbærJordbærsmoothie med hindbær
Jordbær og hindbær er et godt makkerpar med det søde fra jordbær og det syrlige fra hindbær. Smovs i friske bær om sommeren og brug frosne bær resten af året.(Karolines Køkken)
Chokoladeis med jordbær og basilikumsabayonneChokoladeis med jordbær og basilikumsabayonne
Cremet, knasende og blød sommerdessert, der kun kan gøre de lange danske sommeraftner endnu bedre.(Karolines Køkken)
JordbærsofticeJordbærsoftice
Med denne opskrift bliver det ikke uoverskueligt at lave en hjemmelavet dessert til dine gæster. Den er meget hurtig og nem.(Karolines Køkken)
Jordbærsoftice med brændt hvid chokoladeJordbærsoftice med brændt hvid chokolade
Slip for køen ved iskiosken og lav dine egne lækre softice med spændende topping.(Karolines Køkken)
JordbærtærteJordbærtærte
Opskrift på klassisk jordbærtærte - som den du køber hos den gode bager. Jordbærtetærten smager af dansk sommer! Prøv denne klassiske jordbærtærte med mazarinbund og vaniljecreme, næste gang de danske jordbær er i sæson!(Karolines Køkken)
ChokoladeislagkageChokoladeislagkage
En super flot islagkage med 3 slags chokolade serveret med jordbærcoulis. Skøn isdessert de fleste vil elske!(Karolines Køkken)
Koldskål med kefir og marinerede jordbærKoldskål med kefir og marinerede jordbær
Hjemmelavet koldskål med kefir og marinerede jordbær med hyldeblomst og frisk mynte. En klassisk dessert med et moderne twist!(Karolines Køkken)
Chokoladekage med hvid ganache og marinerede jordbærChokoladekage med hvid ganache og marinerede jordbær
Chokolade på chokolade ..... skøn og rig mørk chokoladekage med rigtig chokolade, sprød bund og hvid chokoladeganache på toppen. Hertil en frisk lille salat af jordbær og granatæblekerner marineret i appelsin.(Karolines Køkken)
RabarbersnitterRabarbersnitter
Skønne og nemme rabarbersnitter med jordbær og rabarbermarmelade som smager af vanilje, solskin og sommerdage - få opskrift her(Valdemarsro)
Cheesecake med jordbærCheesecake med jordbær
Cheesecake med jordbær og digestive kiks er en nem og lækker dessert. Den bedste cheesecake bliver bagt uden husblas og serveres med friske jordbær(Louiogbearnaisen)
JordbærisJordbæris
Lav selv lækker jordbæris med friske jordbær og fløde. En skøn is dessert, som smager af sommer og sol. Opskrift på hjemmelavet flødeis uden ismaskine(Louiogbearnaisen)
Hindbærtærte med hvid chokolade og lakridsHindbærtærte med hvid chokolade og lakrids
Hindbærtærte er en spændende afløser for den kendte jordbærtærte. Der er knust engelsk lakrids og finthakket hvid chokolade på tærtebunden og hindbærrene er dækket af et tyndt lag ribsgelé.(Karolines Køkken)
Pandekagelagkage med jordbær og appelsinsirupPandekagelagkage med jordbær og appelsinsirup
Pandekager i ´lagkagedesign´ vil begejstre børn og voksne i alle aldre!(Karolines Køkken)
Salat med jordbær, perlebyg, tomater og pestoSalat med jordbær, perlebyg, tomater og pesto
Nem og lækker salat med jordbær. Brug jordbærsalaten som lækkert tilbehør til grill eller mættende måltidssalat. Find opskrift på nem salat til sommer her(Louiogbearnaisen)
Smoothie med vandmelonSmoothie med vandmelon
Kold og forfriskende smoothie bestående af kun 2 ingredienser: vandmelon og jordbær.(Karolines Køkken)
JordbærlagkageJordbærlagkage
En rigtig lækker jordbærlagkage med hjemmelavede lagkagebunde og friske jordbær - en smuk og enkel jordbærkagkage - få opskriften her(Valdemarsro)
Fløde med jordbær Fløde med jordbær
Duften og smagen af dansk sommer er jordbær. Og jordbær skal selvfølgelig serveres med fløde.(Karolines Køkken)
Salat med jordbær, quinoa og pistacienødderSalat med jordbær, quinoa og pistacienødder
En salat med jordbær er lækkert og sundt tilbehør til grillmad. Klik her og få opskrift og billeder på nem og smuk jordbærsalat. Den bedste sommersalat(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes