Vi fandt 365 opskrifter med søgeordet live:
Bønne- og mangosalat - af en rest boller i karryBønne- og mangosalat - af en rest boller i karry
Pift din rest boller i karry op på denne eksotiske måde og det bliver pludselig ikke så kedeligt at spise rester.(Karolines Køkken)
Flødebolle-browniesFlødebolle-brownies
Flødebolle-brownies er en fusion mellem flødeboller og brownies. Fusionen mellem to lækkerier kan nogle gange blive til noget som er dobbelt så godt! Og det er tilfældet med fusionen mellem brownien og flødebollen.(Karolines Køkken)
Grillet peberfrugtsalat med escabecheflødeGrillet peberfrugtsalat med escabechefløde
Ovnstegt bacon giver det sprøde islæt og flødedressingen er rigtig godt krydret med både citron, olivenolie, hvidløg og persille.(Karolines Køkken)
Chunky Monkey isChunky Monkey is
Jeg har desværre ingen ismaskine, men det afholder mig bestemt ikke fra, at lave is. Det  bliver så bare en parfait og sådan en fætter smager altså himmelsk. De fleste som har haft besøg af Ben&Jerry ved, at der findes en Chunky Moneky-udgave. Jeg har aldrig smag den variant, så jeg kastede mig over min...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
CitronfromageCitronfromage
Leder du efter en nem og frisk gæsteret? Så bliver det ikke bedre end en klassisk citronfromage! Prøv opskriften her.(Karolines Køkken)
Linsesalat med salatost og hvidløgsbrødLinsesalat med salatost og hvidløgsbrød
Linser smager godt, mætter godt og er fyldt med protein fra planteriget. I denne friske og fyldige salat får de smag fra bl.a. olivenolie, citron og salatost.(Karolines Køkken)
Kanelsnegle i fadKanelsnegle i fad
Kanelsnegle i fad eller bradepande bliver lækre og snaskede fordi formen holder på fyldet. Opskrift på nemme kanelsnegle med masser af fyld.(Louiogbearnaisen)
Løg- og rødkålssalat med sprøde ostebollerLøg- og rødkålssalat med sprøde osteboller
Man kan godt blive lidt afhængig af de superlækre osteboller. Grapefrugternes let bitre og syrlige smag matcher ostebollernes fedme på bedste vis. Server salaten som en dejlig ret til frokost eller brug den som forret.(Karolines Køkken)
And på grillAnd på grill
Det er populært at stege anden på kuglegrill, fordi kullene tilføjer smag og anden bliver ekstra sprød og saftig. Uhm!(Karolines Køkken)
Kålsalat med kylling i hoisinsauceKålsalat med kylling i hoisinsauce
Kålen bliver suppleret af nudler og kyllingekød der bliver saftigt og lækkert af den indkogte let karamelliserede hoisinsauce. På toppen af salaten er der sprødt stegt kyllingeskind.(Karolines Køkken)
VandbakkelserVandbakkelser
Vandbakkelser er en skøn kageskal som kan fyldes med alverdens lækkerier, fx flødeskum, vaniljecreme, syltetøj, frugtmos osv. De bliver i høj grad anvendt som det hjemmelavede svar på bagerens flødeskums-fastelavnsbolle, men kan sagtens nydes året rundt!(Karolines Køkken)
Nem iskaffe med NespressoNem iskaffe med Nespresso
Iskaffe er nemt og billigt at lave selv. Opskrift på nem iskaffe lavet med Nespresso. Undgå din iskaffe bliver tynd, brug isterninger med kaffe.(Louiogbearnaisen)
Rugstykker – det saftige rugbrødRugstykker – det saftige rugbrød
  De lækre saftige rugstykker, som jeg bagte til min lakserilette. Som jeg før har skrevet, er jeg ikke verdens største fan af almindeligt rugbrød, da det bare alt for hurtigt bliver tørt og kedeligt. Jo, når jeg kan få et helt friskbagt fra bageren med god spegepølse eller lun leverpostej, er rugbrød min livret...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kalvebøffer i filopakkerKalvebøffer i filopakker
En anderledes måde at servere mørbrad på. Kødet bliver lækkert når det er steges i filopakkerne.(Karolines Køkken)
Citronmarinerede kartofler med olivenCitronmarinerede kartofler med oliven
Kartoffelsalat kan selvfølgelig spises hele året, men denne er perfekt til grillet kød en dejlig sommeraften.(Karolines Køkken)
Andebryst med ovnstegt rødkålAndebryst med ovnstegt rødkål
Andebryst i ovn: En nem og ukompliceret opskrift, hvor andebrystet med garanti bliver sprødstegt(Karolines Køkken)
Grillpakker med kartofler og olivenGrillpakker med kartofler og oliven
Kartofler, oliven og krydderurter i pakker på grillen er nemt og supergodt tilbehør på en grillaften. Pakkerne kan også tilberedes i ovnen.(Karolines Køkken)
Salat med kartofler, dild og smilende ægSalat med kartofler, dild og smilende æg
En salat du bliver både mæt og glad af....fuld af smag og flotte farver.(Karolines Køkken)
Grillstegt multe med sprøde grøntsagerGrillstegt multe med sprøde grøntsager
Multen er en meget lækker fisk... Fast i kødet og alligevel saftig. På grillen bliver den ekstra god. Og sammen med de sprøde grøntsager og en lækker dip er der lagt op til et rigtig smovse måltid.(Karolines Køkken)
Carbonara med krydderbagte tomaterCarbonara med krydderbagte tomater
Advarsel! Den her opskrift kræver en seriøs appetit og at al frygt for kulhydrater og fedt bliver pakket langt væk. Men kan du klare det, så skal du bare se løjer – det er et himmelsk måltid og du stopper ikke før gryden er tom. Ja, jeg siger det bare – læg beslag på sofaen, den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bounty ispindeBounty ispinde
Elsker du også Bounty, så prøv disse bounty ispinde næste gang du bliver lækkersulten! Bounty ispindene er skønne på en varm sommerdag - og alle de andre dage, hvor man har lyst til is!(Karolines Køkken)
Svampe-carbonaraSvampe-carbonara
Svampe-carbonara er i familie med spaghetti carbonara - en meget populær ret. Normalt er det bacon der bliver serveret sammen med spaghettien, men her i svampe-carbonara har vi lavet en vegetar version og erstattet baconen med svampe og røgede eller salte mandler.(Karolines Køkken)
Citronmuffins med marcipanCitronmuffins med marcipan
De lækreste, svampede citronmuffins med marcipan, som hurtigt bliver en favorit. Få opskriften på de friske muffins med citron her og bag løs.(Louiogbearnaisen)
Gastromand goes Tapas V: Grillede asparges med manchegoGastromand goes Tapas V: Grillede asparges med manchego
Hver gang jeg besøger Spanien, så skal der tapas på bordet, og jeg bliver inspireret hver gang. Tapas er i mine øjne superlækkert og meget uformel mad. Bliver du ikke mæt, bestiller du bare noget(Gastromand.dk)
HonningbomberHonningbomber
Honningbomber - mums det er lækkerier. Honningbomberne er bagt af en relativ hurtig honningkagedej. Bundene bliver overtrukket med chokolade og lagt sammen med appelsinsmagende smørcreme og abrikosmarmelade.(Karolines Køkken)
Krydret lammeslag på grill med grov bulgursalatKrydret lammeslag på grill med grov bulgursalat
Det bliver sommerens hit - lam på grill - uhmm.(Karolines Køkken)
Nicecream med skovbær og skyrNicecream med skovbær og skyr
Nicecream minder om softice - bare lavet på masser af bær, frugt og helt uden sukker. Prøv denne nicecream med skovbær og skyr næste gang du bliver lækkersulten!(Karolines Køkken)
Lun kulørt kartoffelsalat med kyllingLun kulørt kartoffelsalat med kylling
Hvide asparges er en stor delikatesse. Nyd dem på alle måder, når de har sæson. Her bliver de serveret i en let men mættende salat med kartofler, gulerødder, spinatblade og stegt kylling - med en hjemmelavet remouladedip.(Karolines Køkken)
Appelsin- og gulerodssalatAppelsin- og gulerodssalat
Superflot salat. Hvid ost og oliven giver et lækkert modspil til det søde i salaten.(Karolines Køkken)
PassionsfrugtparfaitPassionsfrugtparfait
Pyntet med marengs, chokolade og frisk frugt bliver det til en eksotisk dessert.(Karolines Køkken)
Salat med ristede rodfrugter og skinkeSalat med ristede rodfrugter og skinke
Rodfrugterne bliver sprøde i ovnen og passer godt til saucen med hvid ost.(Karolines Køkken)
Vildt: Buk, Bøgehatte, KirsebærglaceVildt: Buk, Bøgehatte, Kirsebærglace
Hvordan reagerer Webmasteren når man ringer og siger man har en flaske Palmer fra 1989 som trænger til at blive drukket? Han sørger naturligvis for at diske op med noget mad, som passer både til(Gastromand.dk)
Vintermad: Fasan bryst, puré, kål og baconVintermad: Fasan bryst, puré, kål og bacon
Efteråret er over os - det betyder jagt - og jagt betyder vildt! Det er og bliver den perfekte undskyldning for at spise mere tung mad hvor kraft kommer ind i billedet! Endnu bedre bliver det(Gastromand.dk)
Guinness Chocolate CakeGuinness Chocolate Cake
Fredag igen igår . Min yndlingsdag på ugen. Faktisk også bedre end weekend. Der er bare noget over fredage. En arbejdsuge er overstået, vi gør status, opgaver bliver afsluttet og der hviler den her gode stemning over dagen. I gymnasiet var det fredagscafe med kolde øl, musik og mennesker. Ligeledes på universitet, hvor fredagbaren var...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Lun quinoa med stegt kylling og hytteostmayoLun quinoa med stegt kylling og hytteostmayo
Hytteostmayo....hvad er nu det? Det er hytteost blendet helt glat sammen med æg, salt og lidt eddike, så det bliver lidt a la mayonnaise, bare meget lettere. Værd at prøve!(Karolines Køkken)
Svampetoast med grønkål og æbler Svampetoast med grønkål og æbler
En anderledes gourmet vegetartoast, til de aftener hvor kødet fravælges men hvor der selvfølgelig ikke bliver gået på kompromis med smag eller kvalitet. (Karolines Køkken)
Varm kartoffelsalat med cremefraicheVarm kartoffelsalat med cremefraiche
Nogle retter bliver med tiden til livretter - blandt andet denne varme kartoffelsalat som kan bruges som tilbehør til kød.(Karolines Køkken)
Bananmilkshake med vaniljeisBananmilkshake med vaniljeis
Opskrift på lækker og cremet hjemmelavet bananmilkshake med vanilje is - det bliver ikke meget bedre end sådan et glas bananshake(Valdemarsro)
Forårsruller og sur/sød sauceForårsruller og sur/sød sauce
Hyg jer sammen om at lave de lækreste forårsruller, der bliver bagt i ovnen.(Karolines Køkken)
Krydret tomatfad - af en rest stegKrydret tomatfad - af en rest steg
Har du en rest kød fra dagen, så prøv denne ret i fad og det bliver sjovt at spise rester!(Karolines Køkken)
Lun svampe-valnøddepatéLun svampe-valnøddepaté
Svampe og nødder klæder hinanden rigtig godt - og her bliver de til en dejlig paté.(Karolines Køkken)
Pasta med aubergine og olivenPasta med aubergine og oliven
Pasta med cremet tomatsauce og masser af smagfulde grøntsager - sund og lækker mad på ingen tid. (Karolines Køkken)
Grov tærtedejGrov tærtedej
Tærter kan ikke undværes. Det er nemt og så er det perfekt som restemad i fryseren. Ofte består tærtedej af halv smør, halv hvedemel eller en mørdej. Her er den udgave, som jeg altid bruger. Den er både prøvet, at blive lavet uden, at hvile i køleskabet – mangel på tålmodighed – og hvor den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grov tærtedejGrov tærtedej
              Tærter kan ikke undværes. Det er nemt og så er det perfekt som restemad i fryseren. Ofte består tærtedej af halv smør, halv hvedemel eller en mørdej. Her er den udgave, som jeg altid bruger. Den er både prøvet, at blive lavet uden, at hvile i køleskabet –...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Svenske chokoladebrødSvenske chokoladebrød
Mangler du en lækker opskrift på en lækker småkage? Prøv de svenske chokoladebrød. Vi garanterer, de bliver et hit!(Karolines Køkken)
Svenske ostekager med bærtopSvenske ostekager med bærtop
Hytteost, mandler og æggesnaps bliver til disse dekorative små ostekager.(Karolines Køkken)
Rå rødbedesalat med linser, pecannødder og hytteostRå rødbedesalat med linser, pecannødder og hytteost
Madpakkelivet er en svag erindring i de her tider. Det er ved at være længe siden, at jeg sådan rigtig har skulle smække en mellemmad sammen, varme den godt i tasken og spise den lun til frokost. Ja, nogle gode ting er der da ved opgaveskrivning: et køleskab lige ved hånden. Det er ikke altid...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Cocktail-adventskalender: Hot Buttered RumCocktail-adventskalender: Hot Buttered Rum
Så er vi nået til tredje søndag i advent og endnu en cocktail er på skemaet. Det er efterhånden begyndt at blive godt og grundigt råkoldt udenfor, så efter en kølig afstikker, vender vi tilbage(Gastromand.dk)
Grøn salade nicoiseGrøn salade nicoise
Salade nicoise har det hele, også i denne vegetariske version. De saftige, sprøde grøntsager, de cremede æg og styrken fra sennepsdressingen og de sorte oliven.(Karolines Køkken)
Tuna Melt SandwichTuna Melt Sandwich
Vi elsker sandwich på Gastromand og én vi har overset i alt for mange år er uden tvivl "Tuna Melt" som er en tunsandwich som bliver grillet med masser af ost. Derfor synes vi også(Gastromand.dk)
Cornflakespanerede karbonaderCornflakespanerede karbonader
Karbonaderne bliver sprøde og lækre af de knasende cornflakes og den smeltede ost.(Karolines Køkken)
Broccolicouscous med stegte kyllingefileterBroccolicouscous med stegte kyllingefileter
Prøv broccoli på en ny måde - som broccoliucouscous. Måske kender du blomkålsris. Broccolien er også revet, men bliver bare lidt finere. Derfor kalder vi den couscous.(Karolines Køkken)
Fransk bondesalatFransk bondesalat
Salaten er en skøn kombination af ost, tomat, bacon, oliven og grønne bønner.(Karolines Køkken)
Svinekam braiseret i mørk øl med rodfrugter, grov sennep og smørstegte rosenkålSvinekam braiseret i mørk øl med rodfrugter, grov sennep og smørstegte rosenkål
Når temperaturen falder og vinden rusker, er det tid til god gedigen simremad med vintergrønt. Tænd et par stearinlys og blive siddende længe ved bordet.(Karolines Køkken)
Ratatouille og pastaRatatouille og pasta
Den franske klassiker ratatouille af tomater, løg, aubergine og squash. Her med tilbehør af pasta og oliven. Værsgo'(Karolines Køkken)
Svinekam med farofa - krydret drysSvinekam med farofa - krydret drys
Denne farofa er med bl.a. bacon, svesker, oliven og persille, men den kan varieres i det uendelige...(Karolines Køkken)
Adventskonkurrence IV: Martini-vinderne er fundetAdventskonkurrence IV: Martini-vinderne er fundet
Konkurrencen er slut, og de fem heldige vindere er fundet ved lodtrækning. Vinderne blev: makanejeeves Lene Jelstrup Sara (Sara Hahn) Søren Højen Thomas Bording Vinderne vil blive kontaktet. Martini, Negroni og Manhattan! Tre ultraklassiske cocktails, med det tilfælles at Vermouth er en(Gastromand.dk)
Pasta med cremet tomatsaucePasta med cremet tomatsauce
En dejlig pastaret med tomatsauce som bliver ekstra cremet med et skvat piskefløde. Opskriften er udviklet for Karolines Køkken af Emma Martiny.(Karolines Køkken)
Salsa på vintergrøntSalsa på vintergrønt
Sprøde marinerede grøntsager vendt sammen med hvid ost, kapers og oliven.(Karolines Køkken)
Cowboytoast med rødløgsmarmeladeCowboytoast med rødløgsmarmelade
Saftig cowboytoast med sød rødløgsmarmelade og syltede agurker. Nyfortolkningen af cowboytoasten kan blive dit næste hurtige aftensmåltid.(Karolines Køkken)
Sommersalat med ost og olivenSommersalat med ost og oliven
Skøn sommersalat med modne jordbær, vandmelon, sorte oliven og hvidskimmelost. Server den til grillmaden - eller som en selvstændig ret med brød.(Karolines Køkken)
MacaronsMacarons
De små, lette macarons bliver større og større hits på de danske dessertborde - og med god grund! Prøv dem her. (Karolines Køkken)
Månedens Cocktail; Kakao & Kaffe NegroniMånedens Cocktail; Kakao & Kaffe Negroni
Den ikoniske Negroni Cocktail, er en klassiker der bare skriger på at blive twisted en smule. Der findes et væld af klassiske cocktails, som allesammen har set en ændring over de sidste mange år. Tag bare(Gastromand.dk)
Bløde løg - Så let er det at lave de bedste bløde løgBløde løg - Så let er det at lave de bedste bløde løg
Bløde løg er en vaskeægte klassiker i det danske køkken. Her får du opskriften på de bedste bløde løg, som bliver en succes hver gang.(Madsvin)
Pasta med hvidløgssauce og olivenPasta med hvidløgssauce og oliven
Prøv denne lækre opskrift på pasta med hvidløgssauce og oliven. Hvidløgssaucens cremede smag komplimenterer kyllingefileterne og skaber en formidabel ret!(Karolines Køkken)
Saltet hvidkål med vilde poppede risSaltet hvidkål med vilde poppede ris
Poppede ris bliver sprøde og lækre, næsten som små popcorn.(Karolines Køkken)
Grønkålswrap med krammekålGrønkålswrap med krammekål
De grønne wraps er gode for både øje og mave. Krammekålen er nem at tygge, fordi den bliver krammet med salt ost.(Karolines Køkken)
Kylling i ovnKylling i ovn
Uhm! Kyllingesteg. En hel kylling i ovn bliver ekstra saftig og lækker med fyld af persille, citron og hvidløg.(Karolines Køkken)
Talisker: Campfire Hot ChocolateTalisker: Campfire Hot Chocolate
De kommende måneder bliver dagene korte, der kommer morgenfrost i græsplænen, og bålet i baghaven bliver skiftet ud med pejsen i stuen. Kuren mod vinter er selvforkælelse og lidt ekstra omsorg - men det kan(Gastromand.dk)
Saltimbocca kalvefiletSaltimbocca kalvefilet
Kalvefilet fyldt med salvie, parmaskinke og ost serveret med lækre tomatkartofler, olivenpure og salat.(Karolines Køkken)
HasselnøddeisHasselnøddeis
Det er nemt og virkelig lækkert at lave hjemmelavet hasselnøddeis og her får du en skøn opskrift på en is der bliver næsten som en italiensk gelato(Valdemarsro)
Avocado og hytteostAvocado og hytteost
Avocado vendt sammen med hytteost og et dryp olivenolie. Helt enkelt og super godt! Brug det som pålæg på brød, som dip til grøntsager eller som tilbehør til fx kød, fisk, bagte grøntsager, omelet eller salat.(Karolines Køkken)
Gammeldags æblekage med knasende nødder og grynGammeldags æblekage med knasende nødder og gryn
Efteråret er lig med æblegrød og æblekage for mig. Når de sidste æbler bliver lidt triste i frugtskuffen sidst på ugen er de perfekte til en omgang weekendforkælelse af den sunde slags. Jeg elsker når æblegrøden er syrlig, så jeg kommer aldrig sukker i grøden. Da jeg desværre ikke er til makroner og æblekagerasp, måtte...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
fedtfattige bananmuffins med havregrynfedtfattige bananmuffins med havregryn
Noget af det mest drilske er bananer. De når at modne bare man vender ryggen til og derfor har jeg altid nogle stykker der har nået græsen for modenhed til min smag. Jeg har længe haft et mellemmåltid i tankerne, hvor de kunne bruges uden at blive til kage. De sidste par dage er der...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mand – lav din snaps!Mand – lav din snaps!
Vinter er ved at blive til forår og inden længe står påskefrokosten for døren. I den forbindelse er vi glade og stolte over at kunne præsentere endnu en ny blogger her på Gastromand.  Giv en hånd(Gastromand.dk)
Pasta med krydderurter og osteternPasta med krydderurter og ostetern
En simpel pastaret som vi kender det fra Italien. Olivenolie, hvidløg, tomat og hvid ost.(Karolines Køkken)
The Spanish Way: Seafood PaellaThe Spanish Way: Seafood Paella
Kender du det med at rejse og blive inspireret til at lave nye retter? I mit barndomshjem var det ofte det græske køkken, som lod mine forældre inspirere efter charterferier i bedste 80’er stil… Tilbage til(Gastromand.dk)
AvocadomadAvocadomad
Hurtig og nem avocadomad. Toppet med hytteost, granatæble og hampefrø bliver den klassiske avocadomad lidt ekstra lækker.(Karolines Køkken)
Vild pizza med bladbeder og olivenVild pizza med bladbeder og oliven
For dig som har lyst til en anderledes pizza, som er fuld af god smag og lækre råvarer.(Karolines Køkken)
KattetungerKattetunger
  Med en rest marcipan, der råbte på at blive brugt og en kat der skulle passes, måtte der laves lidt belønning til kattepasseren. Så hvad andet end kattetunger. Halvdelen af kagerne røg på en tallerken og resten røg med i tasken. Og lur mig om ikke tallerkenen var tom og katten levede da jeg kom...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Cremet wok med tigerrejer og mangoCremet wok med tigerrejer og mango
Den farvestrålende wokret bliver cremet og lækker af fløden og får en dejlig smag af ingefær, chili og mango.(Karolines Køkken)
RevelsbenRevelsben
Revelsben eller spareribs bliver mere og mere populært i Danmark. Her får du opskriften på både ovnbagte og grillede revelsben. (Karolines Køkken)
GrøntsagsfadGrøntsagsfad
Grøntsagsfad er en lækker vegetarret, hvor også kødspiserne kan føle sig mætte og tilfredse. Grøntsagerne bliver bagt i ovnen i cremet ostesauce og med ekstra ost på toppen.(Karolines Køkken)
Makaroni med krydrede kødbollerMakaroni med krydrede kødboller
Makaroni, bucatini, spaghetti....der findes et hav af forskellige slags pasta og det er sjovt at variere sortimentet. Her er det makaroni der bliver ledsaget af kødboller, grøntsager og revet ost blandet med krydderurter og citron.(Karolines Køkken)
FødselsdagsbollerFødselsdagsboller
Det er fødselsdagsboller så det basker, med den dejligste smag af kardemomme og pyntet op til fest og ballade, så man ikke kan blive andet end i godt humør.(Valdemarsro)
Italienskglaseret lam, asparges, små gulerødder og pastinakcremeItalienskglaseret lam, asparges, små gulerødder og pastinakcreme
Endnu en omgang påskelam i alternativ udgave - lammeculotte ER altså bare lækkert - mørt og med en tilpas smag af lam uden det bliver for meget. Jeg vil vove den påstand, at du sagtens(Gastromand.dk)
BrunsvigersnegleBrunsvigersnegle
Brunsvigersnegle - to lækre sager, der er samlet til én rigtig god ting. Brunsvigersnegle ligner kanelsnegle, men smager som klassisk brunsviger. Og så har vi bagt sneglene tæt i en bradepande, så de bliver ekstra lækre og svampede, og fyldet holder sig der, hvor det skal.(Karolines Køkken)
Pasta med mørbrad og sprøde bønnefritterPasta med mørbrad og sprøde bønnefritter
Sådan kan bønner også spises....vendt med rasp, som får en dejlig knasende sprød overflade, når de bliver bagt i ovnen. Nyd dem sammen med den krydrede pastaret.(Karolines Køkken)
Pasta med oliven og rødvinssaucePasta med oliven og rødvinssauce
Pasta med kødsauce....her på en ny måde med både rødvinssauce, peberfrugter, squash og oliven.(Karolines Køkken)
RillettesRillettes
Herlig smørbar "sylte" krydret med laurbærblade, salvie og nellike. Rilletten har store chancer for at blive fast inventar på julebordet, når man først har serveret den én gang.(Karolines Køkken)
Spaghetti med grøntsagssauceSpaghetti med grøntsagssauce
Uhm! Spaghetti med grøntsagssauce...det er godt. Her med hele 3 slags topping: revet ost, frisk basilikum og solsikkekerner (som får en ekstra lækker konsistens når de bliver overhældt med kogende vand.(Karolines Køkken)
Rimmet laks med fennikel- og dildfrøRimmet laks med fennikel- og dildfrø
Rimning er den svenske betegnelse for saltning. Fisken bliver meget lækker - på en gang rå og alligevel mør, saftig og fast i kødet.(Karolines Køkken)
Grillmarinade – Gastromand-styleGrillmarinade – Gastromand-style
Nå, tiden sig nærmer, hvor aftenerne begynder at blive en smule mørkere. På Gastromand forslår vi, at du MINDST en gang mere sikre at lave et stort grillorgie. Det meste af sommeren har jeg eksperimenteret med(Gastromand.dk)
Smørfriteret brød med kalvetatar, røget vagtelæg og peberrodsmayoSmørfriteret brød med kalvetatar, røget vagtelæg og peberrodsmayo
Årets nytårsmenu blev en stor succes og du skal naturligvis ikke snydes for hverken billeder eller opskrifter, som vil blive lagt på bloggen i løbet af de næste uger. Der blev traditionen tro ændret lidt(Gastromand.dk)
Auberginesalat med kikærter og knasAuberginesalat med kikærter og knas
Mens det her indlæg lander i den virtuelle verden, spiser jeg mig tyk i chokoladelagkage med chokoladeganache, hindbær og flødeskum. Skyller ned med kaffe og frydes over min længesavnede bette bror kan tage et par dage fri fra teenagelivet på efterskole. Påskeferien er endelig over os alle! Den bruges på familiehygge for fuld skrue. 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sandwich med hytteost og saltede grøntsagerSandwich med hytteost og saltede grøntsager
De saltede grøntsager bliver knasende sprøde og giver sandwichen en dejlig friskhed.(Karolines Køkken)
Spaghetti med ostetomatsauce og ristede svampeSpaghetti med ostetomatsauce og ristede svampe
Svampe og pasta klæder hinanden godt. Og bundet sammen af den cremede ostesauce bliver det ekstra godt.(Karolines Køkken)
Trifli med jordbær og rabarberTrifli med jordbær og rabarber
  Ligeså godt som gammeldags æblekage er, ligeså god er den med rabarber/jordbær. Min udgave af kagen er altid med ristede gryn, nødder, mandler sødet med lidt makroner, da jeg syntes at konsistens med mere bid og knas fungerer bedre en rasp. Derudover bliver kagen mindre sød og uden flødeskum, men med lidt græsk yoghurt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kartoffelfad med græskar og bagt torskKartoffelfad med græskar og bagt torsk
Her er noget for både ganen og for øjet. Milde smage fra torsk og græskar, som bliver peppet op af karse(olie). Og smukke farver i grønt, gyldent og orange.(Karolines Køkken)
Hvid pizza med stegte rejer og grønne aspargesHvid pizza med stegte rejer og grønne asparges
En saftig, smuk og lækker pizza med hytteost og rejer krydret med chili, citron og olivenolie.....mums!(Karolines Køkken)
Bruschetta med oliventapenadeBruschetta med oliventapenade
Brødene gratineres i ovnen med en blanding af hvid ost og kvark på toppen. Lækre som snack eller tilbehør til suppe.(Karolines Køkken)
Bagt rodfrugtsalat med tahindressingBagt rodfrugtsalat med tahindressing
Sne. Minusgrader. Januar. Kan det blive værre? Lur mig om det ikke kan, for jeg kaster da lige ordet “rodfrugter” i puljen også. Så er der dømt gråt i gråt med kedeligt på ;) Jeg har efterhånden fået lidt for mange rodfrugter de sidste måneder og de traditionelle opskrift-versioner er snart så brugte, at de...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Oksekødspie med ost og olivenOksekødspie med ost og oliven
Lækker sprødt låg til kød og grøntsager.(Karolines Køkken)
Champagne Cupcakes m. granatæblefrostingChampagne Cupcakes m. granatæblefrosting
Ting skal fejres. Selvfølgelig med mad, hvordan ellers? Og da jeg for nogle uger siden kunne se flere måneders arbejde blive lanceret, nemlig i mit online fotokursus, så var en fabelagtig fejring på sin plads. Bum bum.. Hvordan fejrer man bedst det? … Champagne. Kage. I én. Arhmen, de sælger næsten sig selv! Var jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bagt græskar med ristede solsikkekernerBagt græskar med ristede solsikkekerner
Græskar bliver møre og milde efter en tur i ovnen - lækkert tilbehør til de fleste stykker kød.(Karolines Køkken)
Grøntsagssauce og krydret kød - af en rest stegGrøntsagssauce og krydret kød - af en rest steg
Hvis du har lidt kød tilovers fra i går, så prøv denne - det er sprødt og cremet - og så bliver der spist op.(Karolines Køkken)
Sandwich med røget laks og kikærtecremeSandwich med røget laks og kikærtecreme
Hvordan bliver man mæt af en sandwich til aftensmad? Gør som her! Suppler de lækre skiver røget laks og grøntsagerne med en hjemmelavet kikærtecreme - den minder meget om hummus.(Karolines Køkken)
White russian med mælk og flødeWhite russian med mælk og fløde
White russian bliver ekstra lækker med lidt fløde. Og her er bliver den serveret med et lille twist af fløde. (Karolines Køkken)
Chicken gumbo med krydret pølseChicken gumbo med krydret pølse
Denne ret har egentlig to vigtige elementer – kreoler-krydderi og ”roux”, som vi vender tilbage til senere. Jeg har aldrig været rigtig inspireret af det sydamerikanske køkken før jeg stiftede bekendtskab med Jamie Oliver i(Gastromand.dk)
Grøntsagsspaghetti med bacon og hytteostGrøntsagsspaghetti med bacon og hytteost
Bacon, hytteost og grøntsager er en rigtig god kombination. Her bliver der yderligere suppleret med spaghetti og du har et nemt, let og dejligt aftensmåltid.(Karolines Køkken)
Pasta med stegt blomkålPasta med stegt blomkål
Pasta med stegt blomkål er en skøn vegetarret. Pastaen bliver vendt i en cremet flødesauce, men saucen består primært af blendede bønner og kun en sjat fløde. Dertil en topping af sprødstegt blomkål med friskhed fra mynte og citron.(Karolines Køkken)
Peanutbuttercookies med chokolade og crunchPeanutbuttercookies med chokolade og crunch
Efter at have stirret på et glas peanutbutter i skabet i uendelig tider, skulle det bruges til noget. For på brød bliver det aldrig et hit hos mig. Nu det var peanutbutter, lå det lige for at hoppe over på de amerikanske blogs og snuse lidt rundt. Småkage-inspirationen her er fra Bakerella. Jeg brugte en crunch-peanutbutter, for...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Frugtkage med frosne bærFrugtkage med frosne bær
Denne kage er super saftig og bliver bedst hvis den bages dagen før.(Karolines Køkken)
Risengrød i ovnRisengrød i ovn
Risengrød kan laves på mange måder - men smagen forbliver fantastisk og julet! Prøv opskriften her & nyd julen. Uhm!(Karolines Køkken)
Buddha bowl med rødbedetzatzikiBuddha bowl med rødbedetzatziki
En buddha-bowl har det hele, så man bliver mæt og sund, uden at blive overmæt. Denne bowl er fyldt med grøntsager, med forskellig konsistens, smag og temperatur....alt sammen noget, der er med til at man føler sig fyldt op (på den gode måde) både i maven og mentalt.(Karolines Køkken)
Kyllingeburger med grillede auberginerKyllingeburger med grillede auberginer
Uhm! Burger med hjemmelavede grillede auberginer, kylling og hytteost. Og med fintstrimlet spidskål, så man også er sikker på at blive sund og mæt.(Karolines Køkken)
Spaghetti og torsk med parmaskinkeSpaghetti og torsk med parmaskinke
Parmaskinke og citron giver dejlig smag til den milde torsk. Kål, bønner og jordskokker giver flot farve og bid til spaghettien. Og det hele bliver samlet af den milde ostesauce.(Karolines Køkken)
Sarah Bernhardt kagerSarah Bernhardt kager
Lækre Sarah Bernhardt kager med sprøde makroner og chokoladecreme. Pynt kagerne efterhånden som de bliver dyppet i den smeltede chokolade med dit yndlingspynt.(Karolines Køkken)
Spaghettirøsti med råkostSpaghettirøsti med råkost
Spaghettirøsti er er nem og lækker måde at få brugt spaghettiresterne på. Her bliver røstien serveret med en lækker sprød råkost. (Karolines Køkken)
Bløde og søde løg - luksusudgavenBløde og søde løg - luksusudgaven
Bløde løg er ikke en klassiker uden grund. Sødmen fra de nænsomt tilberedte løg, kombineret med en let bitterhed er og bliver en perfekt tilføjelse til langt de fleste retter. Normalt laves bløde løg ved at(Gastromand.dk)
Grov boghvedegrød med tomatsalsaGrov boghvedegrød med tomatsalsa
En spændende kombination: En fyldig boghvedegrød serveret med sursød tomatsalsa. Selv på en grøddag er der en chance for at blive ordentlig mæt.(Karolines Køkken)
Pasta med topping af grillstegte rodfrugterPasta med topping af grillstegte rodfrugter
Dejlig pastaret, hvor både grøntsager og kød ryger i ovnen og bliver grillet - supernemt og med dejlig smag.(Karolines Køkken)
Grillet, farseret blomkål – en nyklassikerGrillet, farseret blomkål – en nyklassiker
Det summer i de danske grillfora. En grøntsag pakket i kød og bacon skulle være det nye sort og billeder af miraklet bliver delt på det der internet i en lind strøm! Den slags kan vi(Gastromand.dk)
Tex-Mex snegleTex-Mex snegle
Endnu et madpakkehit! Og aftensmad. Yea, vi når ikke rigtig det varme mad de her dage, så det bliver håndmadder i stride strømme. Det er nu også mægtig fint, der er nemlig en glas fyldt med det pureste guld gemt i køleskabet; Mutters hjemmesyltede rødbeder! De bedste af de bedste – vi er allerede halvt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bagt selleri med sprød ostegratineringBagt selleri med sprød ostegratinering
Smagen af selleri, der bages længe i ovnen, bliver mild, blød og intens nøddeagtig. Vi serverer en waldorf-inspireret salat med quinoa til den bagte selleri.(Karolines Køkken)
Pasta og kylling i tomatsaucePasta og kylling i tomatsauce
Pasta og tomatsauce det er altid godt....og så med kylling. Det kan næsten kun blive et hit.(Karolines Køkken)
Pasta og ostesauce med tomaterPasta og ostesauce med tomater
En dejlig enkel pastaret med karakter fra bacon og oliven.(Karolines Køkken)
Hybensuppe med flødeskumHybensuppe med flødeskum
Den gamle nordiske tradition med dessertsupper er ved at gå i glemmebogen og værd at genopfriske! Denne dejlig hybensuppe bliver serveret med letpisket flødeskum og smørristet havregryn.(Karolines Køkken)
Heston Blumenthal 24 timers bøf – den ultimative bøfoplevelse!Heston Blumenthal 24 timers bøf – den ultimative bøfoplevelse!
Intet madsite for mænd uden opskriften på den perfekte bøf - Heston Blumenthals motto er "in search of perfection" og med denne opskrift, rammer han lige i øjet - det bliver simpelthen ikke bedre og(Gastromand.dk)
Onepot Breakfast med kartofler, æg og baconOnepot Breakfast med kartofler, æg og bacon
Vi laver for lidt morgenmad på Gastromand! Nok mest fordi vi altid har tømmermænd i weekenden, og når der så skal kræses om maden, så bliver det typisk om aftenen. Men det laver vi lidt om(Gastromand.dk)
OlivensalsaOlivensalsa
Smager godt til gul ost eller friskost naturel sammen med et godt trykke knækbrød. Kan også serveres til stegt kød.(Karolines Køkken)
Tapas med ost, æble og parmaskinkeTapas med ost, æble og parmaskinke
Prøv denne lækre tapas med ost, æble og parmaskinke. Tankerne bliver sendt mod de spanske himmelstrøg ved hver velsmagende bid!(Karolines Køkken)
Sensommermad: Kuller og KartoffelsalatSensommermad: Kuller og Kartoffelsalat
Sommer er desværre så småt ved at forsvinde væk for at blive afløst af vores mindre solrige efterår, heldigvis siger weekendens vejrudsigt 19 grader og solskin! Derfor står den også igen på fisk i det(Gastromand.dk)
OliventærteOliventærte
Anderledes og helt fantastisk madtærte for alle der elsker oliven. Server med blandet salat og bagte tomater.(Karolines Køkken)
Tapas med sardin - pinchosTapas med sardin - pinchos
Spændende forret med grillet peberfrugt og sorte oliven.(Karolines Køkken)
Pæretærter med butterdej, marcipancreme og mandlerPæretærter med butterdej, marcipancreme og mandler
En lækker dessertkage, der kan kombinere dessert og kaffe i et. Pæretærten blev serveret efter denne middag. Dessert og kaffe+kage kan ofte være lidt af en omgang på en aften. Derfor valgte jeg,  at kombinere dem med denne kage og det er bestemt ikke sidste gang den bliver lavet. Opskriften er den klassiske butterdejstærte med frugt,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Oliventapenade med fraicheOliventapenade med fraiche
En klassisk oliventapenade indeholder ikke mejeri, men i dette tilfælde er fraichen med til at afrunde smagen af de kraftige oliven.(Karolines Køkken)
Savojkålssalat med skinkemignon og hotte ostetoastsSavojkålssalat med skinkemignon og hotte ostetoasts
En varm æbletoast med chiliost bliver serveret til den rustikke kålsalat med saftig skinkemignon.(Karolines Køkken)
Remake af en klassiker: Smørstegt rødspættefiletRemake af en klassiker: Smørstegt rødspættefilet
Som nogle af jer nok har bemærket, så har jeg efterhånden i en del uger modtaget lidt frisk fisk hver uge fra skagenfood og jeg er så småt ved at blive forfalden til det. Det(Gastromand.dk)
DÅDYR FILET MED JORDSKOKKEMOSDÅDYR FILET MED JORDSKOKKEMOS
Festlighederne er ovre, men den lækre mad forbliver! December er indbegrebet at god mad – hvor der oftest ikke spares på herlighederne. Derfor er et klassisk nytårsfortsæt, at vi gerne vil spise sundere. Sund mad behøver(Gastromand.dk)
Kyllingelår i fadKyllingelår i fad
Kyllingelår i fad er en af de retter, der nemt kunne blive en ny, nem familiefavorit. Kyllingefadet skal ganske vist have noget tid i ovnen, men det nemt og hurtigt at tilberede.(Karolines Køkken)
Pastafad med skinkePastafad med skinke
Skal det være hurtig og nem aftensmad, så er dette pastafad en god løsning. Du kan bruge din fantasi og hvad du har - blande sauce og pasta med lidt kød og/eller grøntsager og lade fadet blive godt varmt i ovnen, mens du rydder køkkenet.(Karolines Køkken)
Savojkålsspaghetti med hvidløgstoppingSavojkålsspaghetti med hvidløgstopping
Hvad med at prøve et alternativ til spaghetti og kødsauce. Her er spaghettien vendt med savojkål. Og det hakkede oksekød bliver stegt sammen med persillerødder, tørrede abrikoser og rosiner.(Karolines Køkken)
Agurke Cooler med ingefær (eller en fræk G&T)Agurke Cooler med ingefær (eller en fræk G&T)
Den næste tid har jeg skiftet fast føde ud med kolde sommerdrikke på bloggen. Lidt en teaser på postkortene, som i skrivende stund bliver trykket og spyttet ud for, forhåbentlig, snart at lande i min postkasse. Ja, jeg overvejede da et kort sekund (…halv dag) at investere i en printermaskine, da leveringstid er dødens pølse. Der...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Speltotto med kyllingSpeltotto med kylling
Speltotto med kylling bliver cremet og lækker af den smeltede ost. Nem at lave og fyldt med smag og grøntsager. Speltotto er som en risotto, men lavet på spelt.(Karolines Køkken)
Schnitzler i fadSchnitzler i fad
Vi kender koteletter i fad, men skinkeschnitzler kan også bruges. De er magere, så der bliver plads til lidt dejlig smeltet, revet ost på toppen af retten.(Karolines Køkken)
Kyllingelår med skalotteløgsauceKyllingelår med skalotteløgsauce
Champignoner og løg passer så fint sammen med kyllingen. Når du skærer ridser i kyllingelårene, kan de blive møre på en god halv time.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt lammekølle med grønne aspargesLangtidsstegt lammekølle med grønne asparges
Her får en opskrift på langtidsstegt lammekølle der giver dig den skønneste, velsmagende og møre lammekølle, du kan forestille dig. Det bliver en langtidsstegt lammekølle som både du og dine gæster vil nyde.(Madsvin)
Kyllingelår med texmexdipKyllingelår med texmexdip
Sprøde kyllinglår der dyppes i hot sauce. Regn med at de bliver spist hurtigt!(Karolines Køkken)
Hvide asparges, skindstegt kuller og hollandaiseHvide asparges, skindstegt kuller og hollandaise
Hvide asparges har en skøn og elegant smag. Her tilberedes de ganske let, og bliver serveret med den skønneste hollandaise samt et stykke skindstegt kuller.(Madsvin)
AnderiletteAnderilette
Hjemmelavet anderilette er nærmest vanedannende lækkert og bliver hurtigt en fast tradition på julefrokostbordet - få en virkelig god og nem opskrift her(Valdemarsro)
Kartoffelsalat med æg og olivenKartoffelsalat med æg og oliven
Kartoffelsalat med bagte kartoffel...det giver en ekstra intens smag.(Karolines Køkken)
Hvid chokolade og lakrids popcornHvid chokolade og lakrids popcorn
Den allersidste dag i praktikken er nu endt. De sidste 7 uger er fløjet afsted og jeg kan ikke helt forholde mig til, at skulle tilbage på skolebænken. Tilbage til læseplaner og en fastlagt hverdag. Uf, studielivet har altså bare ikke samme charme for mig, som arbejdslivet. Alle siger jeg skal nyde det nu, mens...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Marinerede koteletter med lun bønnesalatMarinerede koteletter med lun bønnesalat
Tomat- og cremefraichesaucen bliver både brugt til at lynmarinere koteletterne i og til at vende sammen med pastaen. Nemt, velsmagende og hurtigt.(Karolines Køkken)
Opskrifter og billeder fra Gastromands nytårsmenu 2012: SnacksOpskrifter og billeder fra Gastromands nytårsmenu 2012: Snacks
Årets nytårsmenu blev en stor succes og du skal naturligvis ikke snydes for hverken billeder eller opskrifter, som vil blive lagt på bloggen i løbet af de næste uger. Der blev traditionen tro ændret lidt(Gastromand.dk)
Marinerede oksebøfferMarinerede oksebøffer
Med marinerede grillede oksebøffer går du ikke galt i byen. Bøffen af oksefilet er marineret i rødvin og bliver serveret med lækkert kryddersmør.(Karolines Køkken)
Spicy kål med kyllingekødbollerSpicy kål med kyllingekødboller
De små saftige kyllingekødboller bliver serveret sammen med nudler, kinakål og en dejlig spicy fløde med smag fra det asiatiske køkken. Kinakål har ikke det bedste ry, men smager faktisk dejligt, med en lidt nøddeagtig fin smag, når den bliver varm.(Karolines Køkken)
Kold agurk/avocado-suppe med valnødder og skyrKold agurk/avocado-suppe med valnødder og skyr
Det kan godt være solskinnet udebliver lidt de her dage, men det afholder mig bestemt ikke for at nyde sommerferien. Da jeg jo bor i en meget lille lejlighed, i smørhullet af en hel del lejligheder, er der altid kronisk sauna herinde! Så sommervarmen her jeg da (; Og med sådan en varme – i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Thorsten Schmidts Iskold popkorn af umodne kornplanterThorsten Schmidts Iskold popkorn af umodne kornplanter
Først en forret i form af Limfjordshummer, derefter en hovedret i form af svensk elg og nu en dessert bestående af popkorn til at afslutte Thorsten Schmidts Gastromand-trilogi. Jo manden er og bliver et legebarn(Gastromand.dk)
Kikærtesalat med karry/feta-creme – i 2 varianterKikærtesalat med karry/feta-creme – i 2 varianter
Jeg er gået all-in på salater i juni-varmen og det skal være nemt! Ikke noget med, at skulle koge, stege eller varme. Nope, det vildeste bliver vist, at åbne for vandhanen. Det vil så også sige, at kød ikke pt. gør sig særlig godt – altså lige borset fra i dåse… Meeeen der trækker jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gastromand-brunch – Part II: Steak, kålpølse, vesterhavsost og brunet smørGastromand-brunch – Part II: Steak, kålpølse, vesterhavsost og brunet smør
Sidste fredag fik du første del i vores 3-delte opgør med den dødsyge "automat-brunch", som man ofte bliver præsenteret for.   I dag er vi nået til hovedretten i menuen, som ser således ud: Stenbiderrogn, røræg royale, røget(Gastromand.dk)
Dip til sprøde grøntsagerDip til sprøde grøntsager
Dyp dine grøntsagsstænger i en dejlig cremet dip og livet bliver lidt sjovere! Du kan også komme friske urter i dippen, fx basilikum eller persille.(Karolines Køkken)
Grovbrød med hvedekernerGrovbrød med hvedekerner
Brødene bliver flotte ved servering, hvis de hæver i hævekurv.(Karolines Køkken)
Gastromand-brunch – Part III: French toast, råsyltede bær og masser af NutellaGastromand-brunch – Part III: French toast, råsyltede bær og masser af Nutella
Så er vi nået til den afsluttende øvelse i vores tre-retters brunchmenu. Stod det udelukkende til undertegnede, ville desserten blive erstattet med endnu en forret!   Stenbiderrogn, røræg royale, røget fløde Steak, kålpølse, vesterhavsost, brunet smør French toast, råsyltede bær,(Gastromand.dk)
Fyldt kyllingebryst med parmaskinkeFyldt kyllingebryst med parmaskinke
Saftige kyllingeruller svøbt i parmaskinke og med fyld af hytteost og græskarkerner. De fyldte kyllingebryster bliver ledsaget af sprøde, lynstegte grøntsager.(Karolines Køkken)
Hytteost-dipHytteost-dip
Lækker og nem dip lavet på hytteost. Variér smagen i din dip med andre krydderurter, krydderier, pesto, oliven, soltørrede tomater m.m. Spis den sammen med fx grøntsagssnack, ristede rugbrødsstave og chips.(Karolines Køkken)
One pot med skinke og broccoli One pot med skinke og broccoli
One pot med skinke og broccoli. Når det gerne må være lidt nemt og der skal spares på opvasken. Pasta, skinke og broccoli i one pot. Så bliver det næsten ikke nemmere.(Karolines Køkken)
Triple Chocolate Cookies – bedre bliver det ikkeTriple Chocolate Cookies – bedre bliver det ikke
Gastromands opskriftskartotek rummer rigtig mange gode og lækre opskrifter. Jeg finder stadig masser af inspiration, selvom jeg synes jeg har kigget på de fleste.  Men kageopskrifterne er få. Det laver jeg da gerne om på.  Jeg har tidligere(Gastromand.dk)
DjævlekyllingDjævlekylling
Djævlekyllingen er stærk og god! Server den med grøntsager og olivendressing.(Karolines Køkken)
Syltede stikkelsbær - Din nye favoritSyltede stikkelsbær - Din nye favorit
Syltede stikkelsbær vil hurtigt blive din nye favorit til både det søde og salte køkken. Se her hvordan du laver lækre syltede stikkelsbær.(Madsvin)
Fyldte aubergineruller og bagte stilktomaterFyldte aubergineruller og bagte stilktomater
De fyldte aubergineruller og bagte stilktomater er super lækre som snack eller forret - suppler evt. med oliven. Du kan også servere de fyldte aubergineruller og bagte stilktomater til fx stegt lammeculotte, bagte halve kartofler og tzatziki.(Karolines Køkken)
Breakfast for Champions: Farmer potato and bacon panBreakfast for Champions: Farmer potato and bacon pan
Vi laver for lidt morgenmad på Gastromand! Nok mest fordi vi altid har tømmermænd i weekenden, og når der så skal kræses om maden, så bliver det typisk om aftenen. Men det laver vi lidt om(Gastromand.dk)
Kyllingesalat med grønne linser og hytteostKyllingesalat med grønne linser og hytteost
Skøn aftensmad med kylling, basilikum og oliven. Du kan både grille og bage kyllingen - her er den dampet. (Karolines Køkken)
Rabarber cheesecake med ingefærkiksRabarber cheesecake med ingefærkiks
Ligesom med de grønne starutter, asparges, så kommer vi ikke uden om rabarber lige nu. De stritter op af jorden og råber på at blive brugt. Det skal de ikke råbe ret mange gange til mig, før jeg har hevet til første bundt rabarber med i køkkenet og kælet for det. Imorgen skriver vi fredag....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hyggemad: Skærising med citronsovsHyggemad: Skærising med citronsovs
Det her indlæg bliver lidt "Familie-agtigt" - så nu er I advaret på forhånd! Men nu er jeg jo Familiefaren, også på trods af, at Webmasteren fornylig meldte sig på banen i "familiekategorien" med deres(Gastromand.dk)
Pull Apart Pizza Bread + GuidePull Apart Pizza Bread + Guide
Der bliver absolut ingen mad lavet herhjemme de her dage – anden rugbrødsmadder i stride strømme. Dog nåede jeg lige at smide det her smækre, lækre brød sammen før travlheden for alvor tog fat!  Og nu er det sørme også nået helt til bloggen! Det er fuldstændig samme princip, som Lemon Pull Apart bread – bare...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bagte rodfrugter med kylling og olivenBagte rodfrugter med kylling og oliven
En herlig ovnret med de skønne danske rodfrugter, piftet op med lidt inspiration fra landene omkring Middelhavet i form af oliven og olivenolie.(Karolines Køkken)
Påskefrokost: Urtegravad laks med limecremePåskefrokost: Urtegravad laks med limecreme
Efter en omgang med sild, er vi nu klar til anden omgang af Restaurant Kronborgs treenighed af påskesmørrebrød. Vi bliver i vandet, og spiller ind med endnu en let-twistet klassiker, i form af gravad laks. At grave(Gastromand.dk)
Cæsarsalat med ekstra fyldCæsarsalat med ekstra fyld
Der er frisk, sprød salat og knasende brødcroutoner i cæsarsalaten. Og i denne variation er der ekstra fyld af både oliven, tomater og oksekød, så salaten mætter godt.(Karolines Køkken)
Kartoffelsalat med tomater, bønner og olivenKartoffelsalat med tomater, bønner og oliven
En skøn kartoffelslat med masser af smag og fuld af farver. Et måltid i sig selv, men også meget velegnet til fisk eller kød fra grillen.(Karolines Køkken)
Peberfrugt- og oliventapenadePeberfrugt- og oliventapenade
Savner du inspiration til en dejlig tapenade? Så prøv denne nemme og lækre opskrift på peberfrugt- og oliventapanade. Smagen sender tankerne mod sydens sol.(Karolines Køkken)
Rød grønkålssalat med æbler og tørrede tranebærRød grønkålssalat med æbler og tørrede tranebær
Rød grønkål kan for nogle virke som noget nyt og spændende. Den smukke røde grønkål, smager hen af den grønkål vi kender, men er for nogen mere dekorativ. Her bliver den røde grønkål serveret med friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tørrede tranebær.(Karolines Køkken)
// Brød med linser// Brød med linser
Hurra! ….Jeg har endelig fået myrdet mine linse/kerne-blandinger. Jeg har måtte indse, at jeg aldrig bliver den helt store tilhænger af linser og da slet ikke de poser, hvor de er blandet med alt godt fra marken. Men det skulle blive løgn om jeg skulle smide dem ud, så i stedet har jeg haft de...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Butterbeans med broccoli, druer og tomatButterbeans med broccoli, druer og tomat
En nem og meget mættende salat til madpakken, som sagtens kan laves i stor mængde og klare aftensmaden også. Jeg spiste min ene omgang med en dåse tun på og den anden bliver spist i aften. Sammen med kylling paneret i quionaflakes – et eksperiment (: Jeg burde egentligt kaste mig over en omgang comfort-food....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gryderet med kyllingGryderet med kylling
En fyldig kyllingegryde med chorizo, kidneybønner og oliven - en lækker gryderet til de kolde måneder.(Karolines Køkken)
Fyldte peberfrugterFyldte peberfrugter
Lav fyldte peberfrugter som vegetarret eller med tilbehør af kød - fyld af hytteost, peberfrugt, bulgur og sorte oliven.(Karolines Køkken)
Ananas Lavendel JuiceAnanas Lavendel Juice
Lavendel og ananas klæder hinanden noget så fint og de parfumerede blomster bliver ikke for gennemtrængende i den søde ananas lavendel juice.(Valdemarsro)
Caribisk fiskegrydeCaribisk fiskegryde
Syrlig, sød og med en smule styrke. Når fisken rimmes bliver den lidt mere fast i kødet.(Karolines Køkken)
Rødbededeller med hummusdressingRødbededeller med hummusdressing
Rødbededeller med salatost smager skønt i et pitabrød med grøn salat og hummusdressing (en tynd hummus). Disse grøntsagsdeller er nemme at lave og kan hurtigt blive en favorit på middagsbordet.(Karolines Køkken)
Sirupskage med smørSirupskage med smør
Sirupskagen bliver kun bedre efter et par dage. Den serveres i skiver smurt med koldt smør.(Karolines Køkken)
Guacamole med toppingsGuacamole med toppings
Guacamole kender vi, men har du mon prøvet den med toppings før? Her bliver guacamolen serveret med salatost, grillet majs og sprødstegt bacon. Super lækker og anderledes appetizer!(Karolines Køkken)
Skærising med rejerisotto og ærtesalatSkærising med rejerisotto og ærtesalat
De små cocotter med delikat dampet fisk, bliver serveret sammen med cremet risotto der indeholder både hytteost og rejer. Hytteosten giver den lækre cremede risotto uden at give så meget fedt som fløde, smør og ost.(Karolines Køkken)
Enchiladas med mole poblanoEnchiladas med mole poblano
Pandekager til aftensmad er altid et hit - her er nogle med lidt mere bid og fyld i - tror også at de kan blive til favoritter.(Karolines Køkken)
Vanilje Bodyscrub med honning - hjemmelavet lækker scrubVanilje Bodyscrub med honning - hjemmelavet lækker scrub
Super skøn hjemmelavet bodyscrub, som både gennemfugter huden og efterlader en skøn duft af vanilje og honning. Lige til at blive i godt humør af og nem at lave(Valdemarsro)
Kartoffelreder med stenbiderrognKartoffelreder med stenbiderrogn
Lad os bare se det i øjnene. Det meste er lort i øjeblikket. Og hvad værre er, det bliver det sgu nok ved med at være et stykke tid endnu. Du kan ikke åbne for(Gastromand.dk)
Skaldyrssuppe med jomfruhummerspydSkaldyrssuppe med jomfruhummerspyd
En rigtig lækker skaldyrssuppe lavet på din egen hjemmelavede skaldyrsfond....det bliver ikke meget bedre. Let og smukt anrettet med lidt grønt og små spyd med ristede jomfruhummerhaler.(Karolines Køkken)
Mexi bowlMexi bowl
Mexi bowl er en mexicansk salat fuld af smag og farver. Den er blød og den knaser, den er stærk og den er syrlig, den er varm og den er kold. Med denne mexi bowl bliver alle sanserne mættet.(Karolines Køkken)
Bananmuffins med chokoladeBananmuffins med chokolade
Bananmuffins med chokoladeglasur på toppen - bliver det bedre?(Karolines Køkken)
Ostegratinerede mørbradbøffer med grøntOstegratinerede mørbradbøffer med grønt
De saftige skiver af svinemørbrad bliver ekstra lækre med en top af gylden gratineret ostesauce.(Karolines Køkken)
Skindstegt sejfilet på risottoSkindstegt sejfilet på risotto
Velsmagende italiensk klassiker - så bliver det en leg at spise fisk to gange om ugen.(Karolines Køkken)
Rødbedesuppe med tomat, ost og olivenRødbedesuppe med tomat, ost og oliven
Suppen er inspireret af den russiske rødbedesuppe Borsjtj.(Karolines Køkken)
Majsmuffins med cheddar og bacon – perfekt til brunchMajsmuffins med cheddar og bacon – perfekt til brunch
De her majsmuffins er perfekt til weekendens brunchbord. Lav rigeligt, for med fyld af bacon og cheddar bliver de hurtigt favoritter hos børn som voksne. FIND OPSKRIFTEN HER(Louiogbearnaisen)
TomatmarmeladeTomatmarmelade
En skøn syrlig-sød tomatmarmelade. Kogt godt ind, så konsistensen bliver sirupsagtig, lidt a la en tyk chutney. Tomatmarmelade passer perfekt til modnet gul ost eller til blå- og hvidskimmelost.(Karolines Køkken)
Råcreme til frugtsalatRåcreme til frugtsalat
Råcreme til frugtsalat er og bliver et eviggodt hit og smager virkelig helt forrygende - abemad kaldes retten også - få opskriften her(Valdemarsro)
Cheese dogsCheese dogs
Gourmet hotdogs har efterhånden fået mange ansigter. Her bliver den serveret med masser af umami smag i form af to slags ost, soltørrede tomater - og en pølse, selvfølgelig.(Karolines Køkken)
Hjemmelavede snickersHjemmelavede snickers
Peanuts og karamel er en himmelsk kombination og det bliver kun bedre med chokolade og nougat - opskrift på hjemmelavet snickers her(Valdemarsro)
Gravad Laks med rævesauceGravad Laks med rævesauce
Skøn opskrift på hjemmelavet gravad laks med rævesauce - en nem opskrift og resultatet bliver det lækreste møre laks - få opskrift her(Valdemarsro)
Røde grøntsager og oliven i grydeRøde grøntsager og oliven i gryde
En dejlig gryderet serveret med spaghetti. Inspirationen til retten kommer fra Italien med oliven, rosmarin og små blommetomater.(Karolines Køkken)
Skinkemignon med majssalat og salt ingefærdressingSkinkemignon med majssalat og salt ingefærdressing
De saftige kerner fra friske majskolber er kernen i den lækre salat, der bliver serveret til skinkemignon og dressingen lavet af salatost smagt til med chili, lime og ingefær.(Karolines Køkken)
Farseret kalkun og svamperagoutFarseret kalkun og svamperagout
Farseret kalkun som vi især kender den fra USA. Farsen giver god smag og modvirker at kalkunen bliver tør. Server med svamperagout, kartofler og grønt.(Karolines Køkken)
Ostegratineret tomatsuppe med sprøde tortillasOstegratineret tomatsuppe med sprøde tortillas
Tomatsuppen, med fyld af bønner, kyllingefilet, græskar og æble, bliver ekstra lækker med smeltet ost på toppen.(Karolines Køkken)
Pighvar med hollandaisesaucePighvar med hollandaisesauce
Pighvar er en af vores allerfineste spisefisk. Sammen med den cremede sauce og de lun grøntsager bliver den en himmerrigsmundfuld.(Karolines Køkken)
Banh Mi salat med yoghurtdressingBanh Mi salat med yoghurtdressing
Banh Mi betyder hvedebrød og er en fantastisk vietnamesisk sandwich. Her får du den som salat - dog med lidt brød ved siden af. Lynsyltede grøntsager og smagfuldt kød - se om det ikke bliver et hit.(Karolines Køkken)
IskagerIskager
De hjemmelavede iskager med smag henad mælkesnitte er dømt til at blive et hit blandt ungerne!(Karolines Køkken)
MiddelhavstærteMiddelhavstærte
Nyd den kold eller varm - perfekt til buffet. Husk at minde gæsterne om at der er sten i de lækre oliven.(Karolines Køkken)
Tomatsalat med hvid ost og olivenTomatsalat med hvid ost og oliven
En enkel tomatsalat med tomat, løg, hvid ost og oliven. Som en sommeraften i Grækenland!(Karolines Køkken)
Olivenbrød med surdejOlivenbrød med surdej
Olivenbrød opskrift med maser af punch. Store lufthuller, sprød skorpe og fyldt til randen med lækre oliven. Prøv dette fantastiske brød.(Madsvin)
Saltede citroner – Sådan laver du de lækre saltcitronerSaltede citroner – Sådan laver du de lækre saltcitroner
Sådan laver du dine egne saltede citroner. Det er nemt og lækkert, og det bliver en uundværlig ingrediens i dit køkken. → Se opskrift her.(Madsvin)
Gylden speltotto med pære-gulerodssalsaGylden speltotto med pære-gulerodssalsa
Speltotto er risotto, men lavet på spelt. Her får den et ekstra tvist ved at blive lavet på cremet græskarsuppe. Nemt og med masser af dejlig smag.(Karolines Køkken)
Grillet squash med sennep og citronGrillet squash med sennep og citron
Grillet squash kunne meget vel blive din nye favoritledsager til grillaftenen. Tager få minutter at lave, ser smukt ud og smager fantastisk. Se mere her.(Madsvin)
RodfrugtrederRodfrugtreder
Her bliver rodfrugterne serveret på en ny og anderledes måde end ellers. Som tynde spaghettistrimler foldet i reder med ost. (Karolines Køkken)
Ispinde med citrus og saltlakridsIspinde med citrus og saltlakrids
Citrus-is med knuste lakridsstykker bliver til superfine ispinde. Enkelt og godt til dessert eller fest.(Karolines Køkken)
Sprøde kartoffelpizzaerSprøde kartoffelpizzaer
En lækker og sprød kartoffelpizza - det bliver næsten ikke bedre. Kartoffelpizzaen er toppet med chorizo for at give pizzaen en skøn smag.(Karolines Køkken)
Gastromand Toddy – et fremragende alternativ til gløggGastromand Toddy – et fremragende alternativ til gløgg
Du kan lige så godt indse det - de næste mange måneder bliver mørke, regnfulde, blæsende og med snue men også med julefrokoster og ikke mindst de obligatoriske tømmermænd! Heldigvis for dig har vi på(Gastromand.dk)
PitabrødPitabrød
Bag dine egne hjemmelavede Pitabrød. Det bliver ikke nemmere end med opskriften her - og så smager de fantastisk!(Karolines Køkken)
Nem Chokoladetærte med hasselnødderNem Chokoladetærte med hasselnødder
Er du til chokolade i store mængder kan dette muligvis gå hen og blive din nye favorit kage. Det gør det nok heller ikke værre at den er supernem at lave og kræver relativ få(Gastromand.dk)
Mini éclairsMini éclairs
Små mini éclairs med citroncreme er lækre og plejer gerne at blive revet af fadet. De små kager smager fantastiske - og så kan de laves helt færdige i god tid og fryses.(Karolines Køkken)
Ostemad med rødbedehummus og cornichoner Ostemad med rødbedehummus og cornichoner
Den kraftige smag af lagret ost kommer her i godt selskab med syrlige cornichoner, stærke skalotteløg og en flot og lækker rødbedehummus. I et sådant selskab bliver den ordinære ostemad ekstraordinær.(Karolines Køkken)
Chocolate almond cookies / Cookies med mandler og chokoladeChocolate almond cookies / Cookies med mandler og chokolade
Hjemmebagte cookies med chokoladestykker og mandler. Spis cookies med et stort glas mælk og nyd livet.(Louiogbearnaisen)
Man vs. Food: The Cricket Burger!Man vs. Food: The Cricket Burger!
Nu skal der jo ikke gå "Gastromand vs. Food" i den - men jeg forsætter med at blive inspireret af Adam Richman fra "Man vs. Food" og har senest set afsnittet hvor han er i(Gastromand.dk)
Hakkebøffer i tomatsauceHakkebøffer i tomatsauce
De små hakkebøffer bliver saftige og lækre, når de bliver kogt møre nede i saucen. Nemt og hurtigt og sikkert på mange børns favoritliste. Lidt a la spaghetti i kødsauce, bare uden spaghetti.(Karolines Køkken)
Italiensk inspireret one potItaliensk inspireret one pot
One pot pasta med bacon. Så bliver det faktisk ikke nemmere - du skal bare huske at tænde for blusset og røre i gryden af og til. Og vupti står aftensmaden på bordet.(Karolines Køkken)
Kylling i RømertopfKylling i Rømertopf
Skøn opskrift på en rigtig lækker kylling i Rømertopf - hvor kyllingen rigtig har fået lov at simre med estragon og blive mør og god(Valdemarsro)
Italiensk inspireret tomatsuppeItaliensk inspireret tomatsuppe
Nem tomatsuppe med inspiration fra Italien. Denne skønne tomatsuppe med masser af grøntsager, pasta og parmesan kan nemt blive en af familiens klassikere. (Karolines Køkken)
Gumbo i den store sorte grydeGumbo i den store sorte gryde
Gumbo her er fra Jamie Olivers kogebog “Jamies Amerika”. Jeg har lavet en del om på den, da jeg ikke lå inde med helt samme ingredienser, fond og søde kartofler. Retten, der laves i en autentisk sort stegegryde, minder om en rigtig vinterret, men den er overraskende let og lækker som sommermad. Den er bestemt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Græsk kyllingGræsk kylling
Græsk kylling består af kyllingefileter serveret i en cremet yoghurtsauce med salatost og oliven. Græsk kylling er både hurtig og nem at tilberede og saucen smager så dejligt, at man får lyst til at spise den med en ske :)(Karolines Køkken)
Italiensk mælkeisItaliensk mælkeis
Med ægte vanilje i isen - og lidt hakket god mørk chokolade - bliver hjemmelavet italiensk mælkeis næsten bedre. (Karolines Køkken)
Ostesalat med avocadoOstesalat med avocado
Osten og de milde avocadoer får følgeskab af en syrlig dressing, smagsrige oliven og sprøde rugbrødscroutoner.(Karolines Køkken)
Kanelsnegle med marcipanremonceKanelsnegle med marcipanremonce
I en verden hvor alting hurtigt ender med blive moussekager med glace og bagerdystiske krummelurer, så kan man godt bare have behov for en god kanelsnegl. Her er vi ude i noget af det mest(Gastromand.dk)
Tøm-køleskabet-stegte risTøm-køleskabet-stegte ris
Tryl en rest kogte ris og grøntsager, der måske trænger til at blive spist, om til en velsmagende og indbydende ny ret, nemlig tøm-køleskabet-stegte ris. Grøntsager og ris suppleres af bl.(Karolines Køkken)
Nytårsmad: Foie gras terrine…Nytårsmad: Foie gras terrine…
Et stridspunkt blandt mange gourmetelskere - kan du håndtere smagen af dårlig samvittighed? Det er ikke nogen hemmelighed, at der bliver taget godt fat om de gæs, som bliver fordret op for at ende med(Gastromand.dk)
TonkabønneisTonkabønneis
Tonkabønneis har sit navn fra tonkabønnen, som er en aromatisk bønne, der stammer fra Mellemamerika. Den kan minde om vanilje, og bliver da også ofte brugt som erstatning herfor.(Karolines Køkken)
Bagte brødskåle – perfekte til supper, gryderetter og dipsBagte brødskåle – perfekte til supper, gryderetter og dips
Jeg er skam i live endnu! Det var jo faktisk meningen, at jeg ville have smidt en håndfuld opskrifter op i weekenden, men istedet valgte jeg, at overgive mig til weekenden, familietid og en hel del madindtagelse. I dag starter jeg på min speciale-linje på studiet og går fra 40 til 14  mennesker i klassen....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rødvinsbraiserede kalvehaler og mos med rødderRødvinsbraiserede kalvehaler og mos med rødder
Kalvehaler er ikke hverdagskost og lyder måske lidt gammeldags - men prøv dem du bliver overrasket.(Karolines Køkken)
Mangosalat med basilikum, soltørrede tomater og mozzarellaMangosalat med basilikum, soltørrede tomater og mozzarella
En hurtig og skøn salat her i sommervarmen. Som sagt bliver det ikke lavet meget varm mad herhjemme de her dage, i stedet spiser jeg masser af salater. Jeg er vild med frugt i salat, da giver et lækkert samspil og indeholder kulhydrat, så jeg kan skippe pasta, kartofler og diverse stivelser. S alaten her, er som...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Laksespyd med broccoli-quinoaLaksespyd med broccoli-quinoa
Blandingen af sort quinoa og broccoli er virkelig flot....og smager godt. Sammen med den stegte laks og karrysaucen bliver måltidet fuldendt.(Karolines Køkken)
Real Fast Food: The Pepper Jalapenos BurgerReal Fast Food: The Pepper Jalapenos Burger
Jeg har vist advaret om denne opskrift adskillige gange, så nu er det på tide, at det bliver skudt afsted. Jeg har muligvis ævlet om denne oplevelse før, så det er muligt at der er lidt gentagelse,(Gastromand.dk)
Rødkål og hvidkålssalat med abrikoser, valnødder og persilleRødkål og hvidkålssalat med abrikoser, valnødder og persille
Jeg er en af de der personer som er rigtig irriterende. For jeg elsker kål i alle afskygninger og viser meget gerne min begrejstring med at fylde kurven fuldstændig op i supermarkedet. det resulterer så i at den bliver ufattelig tung og jeg derfor må hente yderligere en kurv til de andre indgredienser. Når jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pizza med pesto, svampe og ristede nødderPizza med pesto, svampe og ristede nødder
Pizza med stegte svampe, basilikumpesto og på toppen frisk hytteost. Om du er vegetar eller til kød, så vil du forhåbentlig blive glad af at spise denne lækre pizza.(Karolines Køkken)
KokostoppeKokostoppe
Utrolig lækre kokostoppe, der kun bliver bedre af at blive dyppet i chokolade. Prøv den gode opskrift her. Uhm! (Karolines Køkken)
Selleriråkost med ristede nødderSelleriråkost med ristede nødder
Der er altid rester af rodfrugter, så på hjemmesiden “sæson for god smag”, fandt jeg den her råkost, så knoldsellerien kunne blive udryddet. Oprindeligt er den uden bønner, men for mere mæthed tilsatte jeg disse. Hurtig og nem råkost, der gør den tunge knoldselleri let og frisk.(Louiogbearnaisen)
Pizza med skinke, chili og olivenPizza med skinke, chili og oliven
Dejlig voksenpizza serveret med rustik kålsalat(Karolines Køkken)
Pizza med skinke, salat og olivenPizza med skinke, salat og oliven
Hjemmelavet pizza med tynd, sprød bund og bl.a. ost og solmodne tomater. Den er hele arbejdet værd.(Karolines Køkken)
Luksus koldskål med æg, tykmælk og flødeLuksus koldskål med æg, tykmælk og fløde
Lækker og nem opskrift på koldskål til varme sommerdage. Med æg, tykmælk og fløde bliver koldskålen cremet og tyk. Og vanilje og citron giver en frisk smag.(Louiogbearnaisen)
Blomkålssuppe opskrift - Rygeost, mandler og olivenolieBlomkålssuppe opskrift - Rygeost, mandler og olivenolie
En cremet, delikat blomkålssuppe opskrift som kan laves på blot 25 minutter. Den er egnet til både hverdag og fest. ✔ Let at lave ✔ Velsmagende blomkålssuppe(Madsvin)
Pizza med torsk og olivenPizza med torsk og oliven
Middelhavsinspireret pizza - varier gerne fyldet med anden hvid fisk.(Karolines Køkken)
RomtopfRomtopf
Romtopfen kan holde længe, så lav blot en stor portion. Den skal nok blive spist op.(Karolines Køkken)
Mormormad: Grillkylling med råsyltet agurkesalatMormormad: Grillkylling med råsyltet agurkesalat
Dette er og bliver en klassiker, som man kan varieres og ændres  efter behov og smag. Egentlig er dette jo en god gammeldags grydestegt kylling, som blot får en omgang af Webmasterens og en af(Gastromand.dk)
Filoruller med rejer og olivenFiloruller med rejer og oliven
Ruller af filodej og cremet fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.(Karolines Køkken)
Honningristet nødde-granolaHonningristet nødde-granola
Jeg har fået samlet mig frø og kerner i massevis. Nødder bliver altid spist herhjemme, men det kniber lidt med kerner og frø, som ofte ender i bagværk. Men de rækker altså også ret langt på literen! Når jeg lavet mysli og granola er det altid med korn og flakes indblandet, men nogle gange er...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Laks Rygeost creme, ramsløgsolie roseLaks Rygeost creme, ramsløgsolie rose
Vi kører med fuld ild på sommerretter lige for tiden, hvilket er lidt i håb om, at der rent faktisk også kommer noget sommer! Sommeren er og bliver nemlig end virkelig god undskyld for at(Gastromand.dk)
Blåmuslinger med hvidløgsflutesBlåmuslinger med hvidløgsflutes
En fransk klassiker, moules mariniére, er muslinger i hvidvin. Vi har tilsat fløde som giver en dejlig cremet sauce. Server dine blåmuslinger med et lunt hvidløgsflutes og aftenen bliver med sikkerhed en succes.(Karolines Køkken)
Lammekødboller med olivenLammekødboller med oliven
Disse krydrede kødboller er med kanel og oliven en smule eksotiske.(Karolines Køkken)
Stegt havtaske med ærtepuré og trøffelsmørStegt havtaske med ærtepuré og trøffelsmør
Hvis du virkelig vil imponere, serverer du havtaske og trøfler. Et delikat stykke fisk placeret på en sød ærtepure. Det bliver ikke bedre.(Karolines Køkken)
Små bresaolapakker med ost og oliven Små bresaolapakker med ost og oliven
Lækker italiensk forret - toppet med solkyssede tomater og friske basilikumblade.(Karolines Køkken)
ÆbleflæskÆbleflæsk
Uhm! Æbleflæsk - den helt traditionelle stegt i ovn. Stegt flæsk, sursøde æbler, groft rugbrød og smør. Så bliver det ikke meget bedre, om det så er til julefrokosten eller en råkold dag, hvor du vil forkæle dig selv og dine.(Karolines Køkken)
Stegt hornfiskStegt hornfisk
Hornfisken svømmer i de danske farvande lige før det for alvor bliver sommer og lige efter sommeren. Nyd den delikate fisk....få fiskehandleren til at udbene dem.(Karolines Køkken)
TortillapizzaTortillapizza
Tortillapizza er super hurtig og nem at lave. Og når du bruger tortillaer, er du sikker på at få en dejlig tynd, sprød bund. Her laver vi tortillapizza med bl.a. artiskokhjerter, stærk tomatsalsa og parmaskinke. Tortillapizza kunne nemt blive et hit hos både små og store.(Karolines Køkken)
Rosenkålssalat med ristede butterbeansRosenkålssalat med ristede butterbeans
De ristede butterbeans er meget lækre og sammen med avocadoen og granatæblekernerne giver de dejligt bid i salaten. Snit rosenkålen fint, så bliver den virkelig delikat.(Karolines Køkken)
JordbærsofticeJordbærsoftice
Med denne opskrift bliver det ikke uoverskueligt at lave en hjemmelavet dessert til dine gæster. Den er meget hurtig og nem.(Karolines Køkken)
Lammekrone med hokkaidofyldte svampeLammekrone med hokkaidofyldte svampe
Den fine lammekrone bliver her ledsaget af store portobello svampe med dejlig umamismag. De er fyldte med sød hokkaido og salte salattern. (Karolines Køkken)
Stegt kylling med grøntsagsspaghettiStegt kylling med grøntsagsspaghetti
Spaghettien bliver cremet og lækker af den let smeltede salatost og får bid af de sprøde grøntsager. Serveret med den stegte kylling har I et herligt måltid.(Karolines Køkken)
Stegt kyllingelever i pandeStegt kyllingelever i pande
Sprøde kyllingelevere er lækre, når de bliver stegt, lige som de skal. Her serveret med en mild og cremet tomatsauce.(Karolines Køkken)
BlomkålscouscousBlomkålscouscous
Dejligt tilbehør af finthakket rå blomkål – også stok og blade – der bliver krydret med spidskommen og vendt i citronfløde. Smager herligt til stegt andebryst, frikadeller eller grillede kyllingefileter.(Karolines Køkken)
Matcha TrøflerMatcha Trøfler
Matcha trøfler med hvid chokolade er en lækker konfekt - hvor den grønne te og den søde hvide chokolade smag bliver perfekt afstemt - få opskrift her(Valdemarsro)
Are you a sinner? Æg & Bacon-isAre you a sinner? Æg & Bacon-is
Throwback! Et relativt populært koncept som ofte ses på nettet! Typisk er det #TBT som skal forstås som "Trow Back Thursday" - at dette så faktisk bliver til lørdag er i bund og grund ligegyldigt(Gastromand.dk)
Pizzatærte med farverige bederPizzatærte med farverige beder
Søde beder og saltet ost i en tærte som ligner en pizza, kan kun blive en succes. En perfekt start på festen eller som vegetarisk indslag til buffeten. (Karolines Køkken)
Fisk i pakker og grøntsager på grillFisk i pakker og grøntsager på grill
Både fisk, grøntsager og brød bliver lavet på grillpande eller havegrill. Det er madlavning (næsten) uden opvask!(Karolines Køkken)
Gratineret mørbrad med appelsin og chiliGratineret mørbrad med appelsin og chili
Dejlig saftig mørbrad med friske sauce af appelsin og chili, der bliver rundet godt af, af den gratinerede ost.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet pizza - Den ultimative guideHjemmelavet pizza - Den ultimative guide
Med denne guide kan du lave hjemmelavet pizza som i Italien. Du får opskriften på en ægte italiensk pizzadej, og bliver guidet igennem pizzaens kunst.(Madsvin)
Bagt kylling og blomkål i mangochutneyBagt kylling og blomkål i mangochutney
Den her sag. Det må blive den ultimativ nemmeste opskrift, som er landet herinde i år Skræller vi de klassiske ingredienser væk. Du ved; salt, peber, olie. Og det ekstra braller; topping. Så har du blomkål, kylling, løg og mangochutney. 4 ingredienser. 30 minutter. Og alt passer sig selv i ovnen. ‘Drop the mic’  ...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Food on Film – take 3: The Whammy BurgerFood on Film – take 3: The Whammy Burger
Nu bliver det lidt mere nørdet på filmsiden, for faktisk så findes denne burger slet ikke i virkeligheden. Ikke desto mindre fortjener den at blive genoplivet. Uden at røbe for meget så er denne film fra(Gastromand.dk)
Havregrynspandekager med frugtsalatHavregrynspandekager med frugtsalat
En variation over pandekager med havregryn og fuldkornshvede i dejen og frisk frugt som tilbehør. Ligefrem sunde bliver pandekager dog aldrig. De er til nydelse og hygge…(Karolines Køkken)
Æbleflæsk med røget bacon, æbler og rødløgÆbleflæsk med røget bacon, æbler og rødløg
Sådan laver du en æbleflæsk der bliver en af favoritterne til dette års julefrokost. Er nem at lave, og tager ikke ret lang tid. Se opskrift her.(Madsvin)
Stegt skrubbe med ærter i persillefløde og peberrod Stegt skrubbe med ærter i persillefløde og peberrod
En hel fisk på panden - det kan da næsten ikke blive bedre - uhmm!(Karolines Køkken)
Brunede kartofler opskrift - Sådan bliver de perfekte hver gangBrunede kartofler opskrift - Sådan bliver de perfekte hver gang
Til juleaften skal der nydes brunede kartofler. Med denne opskrift får du perfekte brunede kartofler hver gang. → Se opskrift i tekst og billeder her(Madsvin)
Grillede asparges og squashGrillede asparges og squash
Grillede grøntsager, der nemt og hurtigt bliver til en lækker salat. Perfekt tilbehør til en grillaften.(Karolines Køkken)
Grillede bøffer med ostGrillede bøffer med ost
Bøfferne får ekstra intens smag, da kødet bliver blandet med både ost og chili. Det passer godt til de milde grøntsager og den lidt hotte dressing.(Karolines Køkken)
Hel bagt blomkål med rygeostcremeHel bagt blomkål med rygeostcreme
Smagen bliver intens og fyldig når blomkålen bager i så lang tid....ikke noget udkogt blomkål her.(Karolines Køkken)
Poke bowl med marinerede rejerPoke bowl med marinerede rejer
Du bliver glad af at spise så smuk mad som en poke bowl. Poke bowls stammer fra Hawaii og man fornemmer blomsterkransene og de brede, hvide strande i de friske, fine råvarer.(Karolines Køkken)
JulekakaoJulekakao
Varm julekakao med smag af kanel og flødeskum - og en skumfidus snemand på toppen. Hyg jer evt. med at lave hver jeres snemand, mens kakaoen bliver varmet.(Karolines Køkken)
Langtidshævet focaccia med aspargesLangtidshævet focaccia med asparges
Focaccia er et fladbrød i familie med pizzaen. Her i en rustik version med friske asparges, oliven og hvidskimmelost. (Karolines Køkken)
Trifli med skyr, blåbær, hindbær og knasTrifli med skyr, blåbær, hindbær og knas
Tilsmagt skyr, knasende sprød mysli og lækre bær bliver her serveret lag på lag. (Karolines Køkken)
Æbletærte med ingefærsukker og vaniljesauceÆbletærte med ingefærsukker og vaniljesauce
En lækker æbletærte med de smukkeste æbleroser, vaniljesauce og et strejf af ingefær. Næsten for smuk til at blive spist? (Karolines Køkken)
Sønderjydens opskrift på solægSønderjydens opskrift på solæg
Eksilsønderjyden har fødselsdag og bliver gud ved hvor gammel! Og det var altså vores clue til at dele en af de mest populære opskrifter fra #onebooktorulethemall med jer. Når nu to ud af tre Gastromænd har(Gastromand.dk)
Sandwich - Den dovne italienerSandwich - Den dovne italiener
Det sker, at man bliver inspireret af andres indlæg, og det skete for mig, da jeg fornylig genså indlægget om "Verdens bedste steak sandwich". Jeg blev simpelthen nødt til at komme med en af favoritterne(Gastromand.dk)
Fiskefrikadeller af tunFiskefrikadeller af tun
Uhm.......... Tunfrikadeller med dåsetun. Prøv det - du bliver helt sikkert overrasket!(Karolines Køkken)
Langtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartoflerLangtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartofler
Langtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartofler er nemt og lækkert. Kødet bliver mørt og lækkert, når det bliver langtidsstegt(Karolines Køkken)
Muffins med æble og kanelMuffins med æble og kanel
Æble og kanel er og bliver et makkerpar! Disse muffins er skønne og saftige - men du kan også lave dem med chokolade.(Karolines Køkken)
PorretærtePorretærte
Porretærte er og bliver en klassiker! Prøv den lækre hovedret her, og nyd den i aften med skinke og grøn salat. Uhm!(Karolines Køkken)
Langtidsstegt nakkestegLangtidsstegt nakkesteg
Langtidsstegt nakkesteg med varme krydderier spreder god duft i køkkenet. Nakkekammen bliver dejlig saftig ved denne metode og krydderierne giver en anderledes smagsoplevelse end vi normalt får med en nakkesteg.(Karolines Køkken)
Porretærte med bacon og hytteostPorretærte med bacon og hytteost
En dejlig porretærte med bacon og hytteost - og også med gule beder (som kan skiftes ud med kartofler), så I bliver mætte. En tærte med en sprød bund, men uden alt for meget fedt.(Karolines Køkken)
The Spanish Way: Seafood PaellaThe Spanish Way: Seafood Paella
Kender du det med at rejse og blive inspireret til at lave nye retter? I mit barndomshjem var det ofte det græske køkken, som lod mine forældre inspirere efter charterferier i bedste 80’er stil… Jeg husker(Gastromand.dk)
Grillede koteletter og blomkålGrillede koteletter og blomkål
De grillede koteletter bliver ekstra lækre af at være svøbt i bacon. Og blomkålen får en fin intens smag, når den også bliver grillet, fremfor at blive kogt.(Karolines Køkken)
ÆbleskiverÆbleskiver
Hjemmelavede, lune æbleskiver er en favorit herhjemme. Få den bedste opskrift på nemme, luftige æbleskiver med kærnemælk, som bliver helt runde(Louiogbearnaisen)
Muffins med oliven Muffins med oliven
Giver middelhavsduft i køkkenet. Nybagte muffins gør alle glade.(Karolines Køkken)
Muffins med ost og olivenMuffins med ost og oliven
Prøv dem i stedet for brød - som mellemmåltid eller til middagen.(Karolines Køkken)
Smoothie bowl med dadler, avocado og skyrSmoothie bowl med dadler, avocado og skyr
Smoothie bowl med dadler, lækkert som morgenmåltid eller som snack til eftermiddagen når du bliver lidt lækkersulten. Denne smoothie bowl er lavet med dadler, avocado og skyr.(Karolines Køkken)
Cheesecake med jordbærCheesecake med jordbær
Cheesecake med jordbær og digestive kiks er en nem og lækker dessert. Den bedste cheesecake bliver bagt uden husblas og serveres med friske jordbær(Louiogbearnaisen)
Kage i kopKage i kop
Hurtig kage i kop. Denne kage i kop med blåbær er klar på få minutter og er helt perfekt, hvis du lige pludselig bliver lækkersulten.(Karolines Køkken)
Bøf med ansjossmør og varm bønnesalatBøf med ansjossmør og varm bønnesalat
En stegt bøf bliver ekstra lækker, når den serveres med denne salte kapers-ansjossmør.(Karolines Køkken)
Fiskespyd og purløgsdressingFiskespyd og purløgsdressing
Fisken smager skønt, når den bliver grillet, og ser flot ud på de lange spyd.(Karolines Køkken)
Grillede porrer med kryddersmørGrillede porrer med kryddersmør
Porrerne er sorte udenpå, og lækkert møre indeni. De bliver serveret med et dejligt kryddersmør, som smager af både hvidløg, chili og citron.(Karolines Køkken)
HindbærsnitterHindbærsnitter
Jo, jo, det kan sagtens lade sig gøre at bage dem selv, og det bliver de ikke ringere af! Så ved du, at de smager af smør.(Karolines Køkken)
Pulled pork burgerPulled pork burger
Opskrift på pulled pork - langtidsstegt svinekød. Pulled pork bliver så mørt, at du næsten kan tygge det med øjenbrynene. Servér fx pulled pork i en burger med syltede rødløg og coleslaw.(Karolines Køkken)
Kager med flydende indreKager med flydende indre
Imponér med en blødende chokoladekage: Du bliver overrasket over kagens blødende chokoladehjerte - mums!(Karolines Køkken)
Madmuffins med mango og kyllingMadmuffins med mango og kylling
Efter succesen med æble-og gulerodsmuffins, blev det til endnu en omgang madmuffins. Inspirationen til fyldet er hentet fra bogen: Muffins, mens dejen er egen opskrift. Som fremgangsmåden beskrev i bogen, kom jeg chutney på før bagningen. Dette har jeg dog i nedenstående opskrift rettet til efter bagning, da de ellers bliver meget klistrede og bløde...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
ChokoladesnitterChokoladesnitter
Disse småkager er nemme at lave og fantastiske at blive budt på.(Karolines Køkken)
BananbrødBananbrød
Denne opskrift på bananbrød er vildt lækker og så er det nemt at bage og bliver saftigt lækkert og med en god krumme - få den dejlige opskrift her(Valdemarsro)
Kakaomælk med is og chokoladeKakaomælk med is og chokolade
Kakaomælk og is bliver til... chokoladeis-milk-shake! Mild, sjovt og børnevenligt.(Karolines Køkken)
Uldne kartoflerUldne kartofler
Sådan bliver lidt halvkedelige vinterkartofler til fristede, sprøde lækkerier.(Karolines Køkken)
Grillmarinade med Gammel DanskGrillmarinade med Gammel Dansk
Det er svært at toppe en hyggelig aften sammen med gutterne hvor koner, kærester og børn kan blive hjemme og vi andre bare kan være os selv. Et arrangement i det fri, hvor bål, bajere(Gastromand.dk)
Letrimmet laks med peberrodLetrimmet laks med peberrod
Det har en god effekt at rimme laksen - den bliver ekstra saftig og god.(Karolines Køkken)
Ajvar-dipAjvar-dip
Krydret dip af bagte auberginer og peberfrugter drysset med ost og oliven. Server dippen til salat, brød, snacks eller kød.(Karolines Køkken)
Boller i rodfrugtkarryBoller i rodfrugtkarry
Gulerødder og pastinakker giver ekstra smag og fylde til karrysaucen....og de bliver blendet så man ikke kan se dem.(Karolines Køkken)
Grillet kylling med saltkartofler og limekrydrede grøntsagerGrillet kylling med saltkartofler og limekrydrede grøntsager
De salte kartofler spiller rigtig godt sammen med den saftige grillede kylling og de sprøde grøntsager. Og så bliver det hele bundet sammen af en lækker cremet dip og et squeeze lime.(Karolines Køkken)
Salade NicoiseSalade Nicoise
Klassisk fransk salat med haricot verts, kartofler, sorte oliven, tun og kogte æg.(Karolines Køkken)
Kalkunfrikadeller i skinkesvøb med tilbehørKalkunfrikadeller i skinkesvøb med tilbehør
Frikadellerne bliver ekstra lækre, når de er indpakket i skinke. Og sammen med ovnbagte pommes frites og grøntsager med dip, er der vist noget for enhver smag.(Karolines Køkken)
Boller med olivenBoller med oliven
Boller med oliven er perfekte til frokosten, madpakken eller på farten(Karolines Køkken)
ChokolatteChokolatte
Kombinationen af kaffe og chokolade - kan det blive bedre?(Karolines Køkken)
Cannelloni med hytteost, feta og skinkeCannelloni med hytteost, feta og skinke
Jeg befinder mig i Berlin, drikker virkelig meget pæn kaffe, stirrer på hippe mennesker og har det egentlig ganske udmærket. Okay, formidabelt godt – det bliver ikke meget bedre. Der er lige omtrent sommer-grader på disser kanter og min kuffert er ikke helt gearet til det. Mine obligatoriske sorte jeans (og jeg under) lider i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Churros Churros
Churros (også kaldet spanske vafler) er en skøn dessert eller mellemmåltid, der med sikkerhed bliver et hit derhjemme!(Karolines Køkken)
Nektarinsalat med sorte og grønne olivenNektarinsalat med sorte og grønne oliven
En meget smuk, sprød og lækker salat.(Karolines Køkken)
Grove kernesticksGrove kernesticks
  Ofte bliver mellemmåltider misforstået, og gør mere ondt end gavn pga. af forkert sammensætning. Hvis måltidet kun består af frugt vil stigningen i blodsukkeret blive hurtigt og kort. Hvis der derimod spises lidt kulhydrat eller nødder til, bliver stigende mere afstemt over længere tid og ideen med mellemmåltiderne skal give mæthed og energi bliver...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Quinoa-tabbouleh med bagt laksQuinoa-tabbouleh med bagt laks
Tabbouleh, den skønne arabiske salat, bliver normalt lavet af couscous. Her har vi valgt at lave en variation med quinoa. Den knaser dejligt og har en flot rød farve.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes