Vi fandt 94 opskrifter med søgeordet cocktail:
Hjemmelavet rabarbersaft – perfekt til drinks og cocktailsHjemmelavet rabarbersaft – perfekt til drinks og cocktails
Hjemmelavet rabarbersaft er et musthave i mit køleskab om sommeren. Prøv den i drinks og cocktails. Opskrift på rabarbersaft med kun 3 ingredienser.(Louiogbearnaisen)
Frozen strawberry daiquiri -opskrift med og uden alkoholFrozen strawberry daiquiri -opskrift med og uden alkohol
Opskrift på frozen strawberry daiquiri med rom, jordbær og masser af is. Se hvordan du laver den populære jordbær-cocktail med eller uden alkohol.(Madens Verden)
Malibu mojito - lækker drink med Malibu kokoslikørMalibu mojito - lækker drink med Malibu kokoslikør
Malibu mojito er den lækre drink eller cocktail, der smager himmelsk godt. Lavet med mynteblade, lime og selvfølgelig masser af Malibu kokoslikør.(Madens Verden)
Bounty cupcakesBounty cupcakes
Fredagskagen, som jeg let og elegant sprang over, helt uden advarsel, har nu sneget sig ind som en mandagskage. Hvide sandstrande, palmer, sol, turkist vand – jeg har proppet det hele i en Bounty-cocktail af en kage. Og på sådan en snevåd mandag, så kan vi vist alle bruge en bid af sydhavsøerne! Jeg kan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Cocktail-adventskalender: Tom and JerryCocktail-adventskalender: Tom and Jerry
Julen nærmer sig hastigt og dermed også den lettere stressende tid, med en god blanding af julehygge krydret med kilometer-lange køer i butikkerne. Nogle elsker det, mens andre græder salte tårer ved tanken om en(Gastromand.dk)
Cocktail-adventskalender: Cinnamon SourCocktail-adventskalender: Cinnamon Sour
Anden søndag i advent er lige om hjørnet og det er derfor blevet tid til anden drink i vores cocktail-adventskalender. I sidste uge fik du et bud på en varm cocktail, til de kølige dage(Gastromand.dk)
Erik Den Røde – Den perfekte cocktail til julefrokostenErik Den Røde – Den perfekte cocktail til julefrokosten
Julefrokostsæsonen kan være en pænt stor prøvelse, for den knapt så hærdede del af befolkningen (læs: alle os der ikke er mænd over 50 og som stadig har lidt smagssans i behold!), når flaskerne med(Gastromand.dk)
Long Island Iced Tea - opskrift og historien bagLong Island Iced Tea - opskrift og historien bag
Long Island Iced Tea er en drink, der indeholder en del spirtus, men ikke te. Farven minder dog om te, og her får du også historien om den kendte cocktail.(Madens Verden)
Cocktail-adventskalender: Hot Buttered RumCocktail-adventskalender: Hot Buttered Rum
Så er vi nået til tredje søndag i advent og endnu en cocktail er på skemaet. Det er efterhånden begyndt at blive godt og grundigt råkoldt udenfor, så efter en kølig afstikker, vender vi tilbage(Gastromand.dk)
Cocktail-adventskalender: Santa’s WineCocktail-adventskalender: Santa’s Wine
Det er sidste weekend før juleaften og julefreden har sænket sig over det ganske danske land. AS IF!!! Som alle andre mænd, styrter gastromændene panikslagne rundt, for at købe de sidste – og de første(Gastromand.dk)
Cocktail: New Coat of PaintCocktail: New Coat of Paint
Den værste Northside-blues er ved at have lagt sig, og hverdagen har ramt de fleste af os. Men vi har stadig en række fantastiske minder fra årets festival. Et af dem er uden tvivl Njord Gin(Gastromand.dk)
Hjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinksHjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinks
Det er nemt at lave din egen snaps. Lav selv en frisk sommer snaps med rabarber, stikkelsbær eller lime og mynte. Brug din snaps i drinks og cocktails(Louiogbearnaisen)
Rabarber & Hyldeblomst cocktail med basilikumRabarber & Hyldeblomst cocktail med basilikum
Opskrift på en skøn og sommerlækker cocktail med rabarber og hyldeblomst - nem og smuk drink til en sommeraften i haven - få opskriften her(Valdemarsro)
GASTRO CUBA PINTADAGASTRO CUBA PINTADA
Velkommen kære Gastromand-læser. Det er tid igen til endnu en lækker cocktail-klassiker i nye klæder, af yours truly; Morten Krag AKA @thecocktail.blog Husk at del Jeres egne erfaringer med os via #retrococktails Rom & Cola - en(Gastromand.dk)
Adventskonkurrence IV: Martini-vinderne er fundetAdventskonkurrence IV: Martini-vinderne er fundet
Konkurrencen er slut, og de fem heldige vindere er fundet ved lodtrækning. Vinderne blev: makanejeeves Lene Jelstrup Sara (Sara Hahn) Søren Højen Thomas Bording Vinderne vil blive kontaktet. Martini, Negroni og Manhattan! Tre ultraklassiske cocktails, med det tilfælles at Vermouth er en(Gastromand.dk)
MartinezMartinez
Velkommen kære Gastromand-læser. Til en vaskeægte verdenspræmiere! Præmiere på #retrococktails. #retrococktails er et samarbejde med de danske instagram-fænomen @thecocktail.blog, og er all about de gode gamle drink og cocktail-klassikere i nye klæder. Vi håber I vil(Gastromand.dk)
Summer BlueSummer Blue
Sommeren står for døren - ihvertfald rent kalendermæssigt! Uanset vejret skal man ikke snyde sig selv for lækre og sommerlige cocktails! "Farverige Drinks" lyder lidt kliché-agtigt, men der er flere måde at gøre det på. I dag vil(Gastromand.dk)
Madsvins French 75: Sommercocktail med Champagne, rabarber og ginMadsvins French 75: Sommercocktail med Champagne, rabarber og gin
Johan giver den klassiske French 75 er sæsonbetonet twist, og tilfører rabarber samt lokal gin i denne skønne sommercocktail. Se opskriften her.(Madsvin)
Cocktail of the month; Påske-BandittenCocktail of the month; Påske-Banditten
Påskefrokosten - indbegrebet af godt dansk smørrebrød, læskende dansk øl samt iskold nordisk snaps. Tillad mig at byde på endnu en fast del af konceptet - en pivfræk Påskecocktail. Kan bruges før, under og efter enhver(Gastromand.dk)
Cosmopolitan drink - kendt opskrift fra Sex And The CityCosmopolitan drink - kendt opskrift fra Sex And The City
Cosmopolitan er en berømt drink, der laves med vodka, Cointreau og tranebær saft. Den smukke cocktail blev blandt andet kendt i TV-serien Sex And The City.(Madens Verden)
Månedens Cocktail; Kakao & Kaffe NegroniMånedens Cocktail; Kakao & Kaffe Negroni
Den ikoniske Negroni Cocktail, er en klassiker der bare skriger på at blive twisted en smule. Der findes et væld af klassiske cocktails, som allesammen har set en ændring over de sidste mange år. Tag bare(Gastromand.dk)
RejecocktailRejecocktail
Rejecocktail er en frisk og lækker skaldyrsklassiker. Her er rejecocktailen twistet med avocadocreme, frisk mango og quinoa.(Karolines Køkken)
Ugens Frækkert: The Danish RumanticUgens Frækkert: The Danish Rumantic
Valentinsdag er over os, og man kan vælge at fejre det på mange forskellige måder, men en Cocktail-Gastromand, kender kun én vej; Med en veldrejet Cocktail i hånden! Det er derfor tid til Ugens (Valentins) Frækkert,(Gastromand.dk)
Rejecocktail med citrondressingRejecocktail med citrondressing
Den klassiske forret. Her er rejecocktailen serveret med sprøde grøntsager og en frisk citrondressing. (Karolines Køkken)
Cocktail of the Month: RumhattanCocktail of the Month: Rumhattan
Endnu engang har vi fornøjelsen af at kunne byde på Månedens Cocktail by @thecocktail.blog December måned skal i min verden byde på noget der varmer og hvad er så bedre end en iskold varmende cocktail? Ikke(Gastromand.dk)
Sulei the ManSulei the Man
Så er det tid igen til en lille frækkert, som forhåbentlig kan sætte lidt yderligere kulør på Jeres dag. I dag i selskab med selveste Suleiman the Magnificent! En herlig og potent cocktail, der virkelig giver noget(Gastromand.dk)
THECOCKTAIL.BLOG: Lav Cocktails som en GastromandTHECOCKTAIL.BLOG: Lav Cocktails som en Gastromand
Bliv en Mester til Cocktails i eget hjem! Inspirationen skal komme et sted fra og vi har allieret os med Morten Krag som står bag "The Cocktail Blog" der på rekordtid har nået en stor(Gastromand.dk)
Jægergryde med kogte ris og cocktailpølserJægergryde med kogte ris og cocktailpølser
Opskrift på den bedste jægergryde, der er en vidunderlig gryderet med svinekød, bacon, fløde, champignon og små pølser. Serveres med ris.(Madens Verden)
Dark ‘n’ Stormy CocktailDark ‘n’ Stormy Cocktail
Dark 'n' Stormy er en virkelig lækker og læskende drink med gingerbeer og rom som er skøn at nyde året rundt - få opskrift på den nemme cocktail her(Valdemarsro)
No Sour CherriesNo Sour Cherries
Står du og mangler inspiration til en festlig, farverig og usandsynlig fræk Nytårscocktail? Så led ikke længere! Brasilianskfødte Santos Dumont er ikke bare en opfinder og pionér, men står også for noget virkelig lækkert og smagfuldt rom.(Gastromand.dk)
Nytårscocktail: Aronia New Years EveNytårscocktail: Aronia New Years Eve
En veldrejet og flot serveret Cocktail kan virkelig være med til at sætte den helt rigtige stemning, før festen overhovedet er gået i gang. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at en lækker cocktail er en(Gastromand.dk)
Hvid og mørk chokolademousse med skovbærsirupHvid og mørk chokolademousse med skovbærsirup
En rigtig flot lagdelt dessert at servere i høje cocktailglas. Skovbærsirup går godt til både den hvide og den mørke chokolademousse.(Karolines Køkken)
White russianWhite russian
White russian er en herlig forfriskende cocktail for voksne. Der er knald på den....så drik med måde. Se opskriften her. (Karolines Køkken)
Bellini - opskrift på cocktail med Prosecco og ferskenBellini - opskrift på cocktail med Prosecco og fersken
Bellini er en skøn italiensk cocktail med Prosecco og fersken, og her får du to forskellige måder at lave den. Med pure eller ferskensirup.(Madens Verden)
Sukkersirup - opskrift på hjemmelavet sugar caneSukkersirup - opskrift på hjemmelavet sugar cane
Her får du min opskrift på hjemmelavet sukkersirup til drinks og cocktails. Sugar cane er pærelet at lave, og du skal blot bruge sukker og vand.(Madens Verden)
Caipirinha drink - opskrift på den brasilianske cocktailCaipirinha drink - opskrift på den brasilianske cocktail
Her er opskriften på Caipirinha, der er en super lækker drink og cocktail fra Brasilien. Caipirinhaen minder en del om en Mojito, og smager af sol og varme.(Madens Verden)
Med danskerne til Calvados-cocktailkonkurrenceMed danskerne til Calvados-cocktailkonkurrence
Udvalget af brændevin er enormt, og det er umuligt at overskue dem alle. Vi har vores egen akvavit, italienerne har grappa, og franskmændene har cognac, hvis vi blot skal nævne nogle få. Franskmændene har også(Gastromand.dk)
Smølfe drink med blå curacao, gin og tonicSmølfe drink med blå curacao, gin og tonic
Her er opskriften på en lækker smølfe drink, og navnet skyldes selvfølgelig farven. Smølfernes egen cocktail laves blandt andet med blå curacao og gin.(Madens Verden)
Paprikagryde med cocktailpølser - opskrift på god gryderetPaprikagryde med cocktailpølser - opskrift på god gryderet
Den bedste opskrift på paprikagryde. Retten laves selvfølgelig med paprika og fløde, men også skinketern og cocktailpølser. En nem og lækker aftensmad.(Madens Verden)
Gastromand Sour – The Christmas EditionGastromand Sour – The Christmas Edition
Cocktailen har efterhånden fået godt og grundigt fat under os danskere - så godt, at vi godt tør vove os ud i, at foreslå at du shaker årets mest traditionsbundne måltidlidt op, ved at servere andet(Gastromand.dk)
Hytteost med rejer og mangoHytteost med rejer og mango
Lækkert alternativ til den traditionelle rejecocktail.(Karolines Køkken)
Gin Fizz - sådan laves den populære cocktailGin Fizz - sådan laves den populære cocktail
Her er den bedste opskrift Gin Fizz drink, der er en både populær og nem cocktail. Den laves blandt andet med gin, citronsaft og sukkersirup.(Madens Verden)
Nytårsdrink: Schackenborg Dry Gin Fizz CocktailNytårsdrink: Schackenborg Dry Gin Fizz Cocktail
Hvis du leder efter den perfekte drink til nytårsaften, så kan du prøve at lave en Schackenborg Dry Gin Fizz Cocktail, der er en virkelig lækker cocktail.(Madens Verden)
Mørbrad i ovn - i fad med cocktailpølserMørbrad i ovn - i fad med cocktailpølser
Mørbrad i ovn er svinemørbrad, der steges i ovnen sammen med peberfrugter, cocktailpølser, bacon og en fremragende peberflødesovs.(Madens Verden)
Caipirinha CocktailCaipirinha Cocktail
Caipirinha er en super enkel og virkelig velsmagende frisk drink med perfekt afstemt sød/syrlig smag - få opskrift på drinken her(Valdemarsro)
Summer Breeze cocktailSummer Breeze cocktail
Lækker og forfriskende sommercocktail - en summer breeze som smager skønt frugtrigt og læskende på en varm dag - få opskriften her(Valdemarsro)
Pink Grape & Gin Cocktail med rosmarinPink Grape & Gin Cocktail med rosmarin
Her får du en skøn opskrift på en lækker og smuk cocktail med pink grape og gin - rosmarinsirup sætter prikken over i´et - få opskriften her(Valdemarsro)
PizzabundPizzabund
Pizza behøver ikke bestå af revet Jakabov og dårlige cocktailpølser og fortæres af en papæske foran fjerneren. PRØV OGSÅ: Hjemmelavet stenovnspizza med røget and, balsamicoløg og karamelsten Hjemmelavet stenovnspizza med(Gastromand.dk)
Espresso Martini - opskrift på drink med KahluaEspresso Martini - opskrift på drink med Kahlua
Her er min opskrift på den klassiske Espresso Martini. En lækker cocktail, som du laver med kold kaffe (gerne espresso), Kahlua, vodka og isterninger.(Madens Verden)
Citrongræs MargaritaCitrongræs Margarita
Citrongræs margarita er en super skøn sommercocktail som er nem at lave og smager friskt og lækkert på en varm forårs eller sommeraften(Valdemarsro)
Bramble - lækker cocktail med brombær og ginBramble - lækker cocktail med brombær og gin
Bramble er en klassisk cocktail, der blandt andet laves med gin og brombær. Den lækre drink stammer fra London, og nydes med friske brombær.(Madens Verden)
Blodappelsin MojitoBlodappelsin Mojito
Blodappelsin Mojito er en frisk og smuk pink cocktail som er perfekt til en lille før middag drink eller som afslutning på en lækker middag - få opskriften(Valdemarsro)
Cocktail med bergamotte og ginCocktail med bergamotte og gin
Skøn bergamotte cocktail med gin og rosmarin - perfekt til en før middag drink - få den lækre  opskrift på cocktails med citrusfrugt her(Valdemarsro)
Rejecocktail – luksusRejecocktail – luksus
Super lækker og smuk rejecocktail - et lidt anderledes twist på den klassiske forret som er helt perfekt til gæstemiddage og forret - få opskrift her(Valdemarsro)
The Moment – NorthSides signatur-cocktailThe Moment – NorthSides signatur-cocktail
NorthSide festivalen har fået sin egen signatur-cocktail - og den er ginbaseret, udviklet i samarbejde med Spirit of Njord, der lægger deres Njord gin til. Cocktailen er udviklet af Søren Aamand og we baseret på tre af(Gastromand.dk)
Margarita - opskrift på den klassiske drink med tequilaMargarita - opskrift på den klassiske drink med tequila
Her er opskriften på den klassiske margarita, der laves med tequila og Cointreau. En populær cocktail, der kan laves med eller uden is eller som frozen.(Madens Verden)
Risalamande drink - opskrift på julens bedste cocktailRisalamande drink - opskrift på julens bedste cocktail
Her får du min opskrift på risalamande drink. En super lækker og nem cocktail, der smager af ris a la mande. Bla. lavet med lidt vodka.(Madens Verden)
Hjemmelavet blandet rød saftHjemmelavet blandet rød saft
Gammeldags rød saft med ribs, stikkelsbær og solbær. Server som cocktail med frosne stikkelsbær.(Louiogbearnaisen)
Klassisk rejecocktailKlassisk rejecocktail
Denne rejecocktail var med i den første kogebog fra Karoline's Køkken & blev et stort hit i 80'erne. Prøv opskriften her!(Karolines Køkken)
Granatæble cocktail - en skøn jule cocktail med gin og rosmarinGranatæble cocktail - en skøn jule cocktail med gin og rosmarin
Denne lækre cocktail er perfekt til juletiden med granatæble, gin og rosmarin er den både fin og festlig - få opskrift her(Valdemarsro)
Nytårscocktail med mynte, granatæble og snapsNytårscocktail med mynte, granatæble og snaps
Skøn nytårscocktail med granatæble mynte og snaps - ideer og inspiration til at lade snaps indgå i cocktails og barskabet - læs med her(Valdemarsro)
Hindbær og Vodka Cocktail - ValdemarsroHindbær og Vodka Cocktail - Valdemarsro
Disse smukke og velsmagende hindbær og rosmarin cocktails er så fine med de festlige isterninger og dermed perfekt til nytårsaften, andre festlige lejligheder eller en sommeraften i haven. Isterningerne og limesirup kan gøres klar dagen i forvejen og så er det nemt og hurtigt at mikse de fine cocktails lige inden de skal serveres. I … Læs mere ››(Valdemarsro)
Gin Fizz med granatæble - lækker cocktail med ginGin Fizz med granatæble - lækker cocktail med gin
Her får du min opskrift på en lækker Gin Fizz med granatæble. Den flotte cocktail laves med gin, Cointreau og granatæblekerner og drinken er et sikkert hit!(Madens Verden)
Kransekage medaljoner med nougat og cocktailbærKransekage medaljoner med nougat og cocktailbær
Her får du min nemme opskrift på kransekage medaljoner med nougat og cocktailbær. Festlig og hjemmelavet kransekage, når den er allerbedst.(Madens Verden)
Nem og hurtig opskrift på strassburger med cocktailbærNem og hurtig opskrift på strassburger med cocktailbær
Strassburger er en lille småkage, der typisk laves med et cocktailbær i midten, Her får du den bedste opskrift på strassburgere, der er nemme at bage.(Madens Verden)
TOUCHDOWN: 3 suveræne Super Bowl CocktailsTOUCHDOWN: 3 suveræne Super Bowl Cocktails
Som en ægte Gastromand, har du sikkert allerede sørget for øl og sodavand i bedste kvalitet til dette års Super Bowl. Her har jeg sammensat en lille flok cocktails, der med garanti vil gå godt(Gastromand.dk)
Wednesdays Whisky: Old Fashioned – Makers Mark…Wednesdays Whisky: Old Fashioned – Makers Mark…
"En wannebeeeeee Don Draper" - som Hr. Kvamm synger det, og det er præcis hvad vi er her. Men hvad er der blevet af onsdags-cocktailen? Onsdag er jo midt på ugen, så vi er over halvvejs(Gastromand.dk)
Cocktails og drinks til påskenCocktails og drinks til påsken
Opskrifter på lækre påskedrinks til påskebordet. Lav frisk cocktail og drinks med aquavit. Prøv fx. champagnedrink eller en spicy velkomstdrink.(Louiogbearnaisen)
Påskedrink med hyldeblomst og AquavitPåskedrink med hyldeblomst og Aquavit
Efter påskefrokosten og inden chokoladepåskeæggene skal spises er det ret lækkert med en pause udenfor i solen. Saml gæsterne, giv dem sådan en drink her i hånden og du er årets vært. Læs hele blogindlægget om Aquavit og få flere drinks og cocktails med Aquavit her. (Louiogbearnaisen)
WednesdaysWhisky: Old Fashioned på Knob Creek RyeWednesdaysWhisky: Old Fashioned på Knob Creek Rye
Først kom tuesdayGT. Nu er det tid til WednesdaysWhisky. I denne uge en undskyldning for at kyle en stærk cocktail ned midt på ugen. Vi synes sgu det holder! Nu ved vi godt, at Don Draper elsker sin(Gastromand.dk)
Fenneldrink med AquavitFenneldrink med Aquavit
Påskefrokosten er ovre, ligeledes er påskemiddagen. Mørket har lagt sig pænt udenfor, der er krudtet op i ‘garen (cigaren) og på pladespilleren ligger der crooner-musik. Ahh, det er tid til drinks og den her slår den traditionelle cognac med mange, mange længder. Få flere opskrifter på drinks og cocktails med Aquavit her  (Louiogbearnaisen)
Æblesorbet med AquavitÆblesorbet med Aquavit
Det er ikke påske uden en lammesteg med hele molevitten. Og efter sådan en omgang, som godt kan ligge lidt tungt, er det her den perfekte dessert. Slas cocktail. Jeg brugte en sorbet lavet på sød æblemost og sammen med den syrlige/salte/skarpe er det den perfekte afslutning på en god middag. Og jeps, du må...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
To kølige cocktails der hitter i ferienTo kølige cocktails der hitter i ferien
For nogle uger siden afholdte Schweppes deres årlige Drinks Lab konkurrence, vi var inviteret, men måtte desværre melde afbud. Vi havde længe inden besluttet at tage på Northside Festival i Aarhus - som du sikkert ved,(Gastromand.dk)
Moscow Mule - opskrift på den klassiske drinkMoscow Mule - opskrift på den klassiske drink
Her får du min opskrift på Moscow Mule, der er en populær og klassisk cocktail. Drinken laves med vodka, ginger beer og Rose's Lime med masser af is.(Madens Verden)
Drinksopskrifter - de bedste cocktails og drinksDrinksopskrifter - de bedste cocktails og drinks
Her finder du de bedste opskrifter på drinks og cocktails. De mest populære drinksopskrifter samlet ét sted, så du altid hurtig finder din foretrukne drink.(Madens Verden)
Cocktail: The Royal HangoverCocktail: The Royal Hangover
Nogle gang får vi ideer, som stikker lidt af fra os. Oftest kommer det som et tilfælde eller fordi vi (muligvis i en brandert) har sagt ja til at lave et eller andet underligt som(Gastromand.dk)
Sommercocktail: Lillet ViveSommercocktail: Lillet Vive
Den normale sommer med festivaler og koncerter, rejser og lignende ser ud til at være aflyst. Så havefester og sommerhus er erstatningen i år. REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Pernod Ricard Danmark Jeg savner(Gastromand.dk)
PalomaPaloma
REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Pernod Ricard Danmark Vi fortsætter vores cocktailtema og denne gang med tequila. Resultatet er en lidt frisk og frugtig sommerbandit, som er svær ikke at holde af. Jeg har(Gastromand.dk)
Wednesday Whisky: Old Fashioned Ole Smoky Moonshine…Wednesday Whisky: Old Fashioned Ole Smoky Moonshine…
Det er endnu engang tid til en lille "det-er-mit-på-ugen-og-derfor-tid-til-cocktail" og dermed tid til Wednesdays Whisky. Denne gang er det ikke skotsk og lidt af en tilstræbelse at kalde det whisky... Men alligevel - jeg synes sgu(Gastromand.dk)
Peachy Centaur cocktail.Peachy Centaur cocktail.
Reklame - Flasken er en gave fra Remy Martin. Det er jo simpelthen så kvalmende varmt, at den grad er nødt til at få lidt væske i kroppen. Jeg læste at skulle være lidt påpasselig med(Gastromand.dk)
Mint Julep – cocktailMint Julep – cocktail
Mint Julep er en skøn og klassisk forfriskende cocktail, som er virkelig nem at mikse sammen - her får du både en klassisk og en alkoholfri version(Valdemarsro)
Mørbradgryde med cocktailpølser på ca. 30 minutterMørbradgryde med cocktailpølser på ca. 30 minutter
Prøv en nem opskrift på mørbradgryde med cocktailpølser. En klassisk dansk ret, som du kan lave på ca. 30 minutter. Nydes med ris eller kartoffelmos.(Madens Verden)
Eggnog cocktailEggnog cocktail
Eggnog er en klassisk engelsk drink med æg, mælk og rom - den serveres kold og smager helt fantastisk - specielt serveret som julecocktail(Valdemarsro)
Rabarber Fizz sjus med basilikumRabarber Fizz sjus med basilikum
Rabarbersirup smager lækkert på is og i desserter, men også i drinks og cocktails. Lav en stor portion sirup og få rabarber smag hele sommeren.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes