Vi fandt 26 opskrifter med søgeordet 🐔 kyllingefilet:
Pasta i ostesauce med salviekrydret grøntPasta i ostesauce med salviekrydret grønt
Frisk pasta, grøntsager og salvie i en mild ostesauce. Du kan også smage saucen til med blåskimmelost, hvis du er vild med det. Server retten med fx stegte kyllingefileter.(Karolines Køkken)
Broccolicouscous med stegte kyllingefileterBroccolicouscous med stegte kyllingefileter
Prøv broccoli på en ny måde - som broccoliucouscous. Måske kender du blomkålsris. Broccolien er også revet, men bliver bare lidt finere. Derfor kalder vi den couscous.(Karolines Køkken)
Pasta med hvidløgssauce og olivenPasta med hvidløgssauce og oliven
Prøv denne lækre opskrift på pasta med hvidløgssauce og oliven. Hvidløgssaucens cremede smag komplimenterer kyllingefileterne og skaber en formidabel ret!(Karolines Køkken)
Kylling i skinke og grøntKylling i skinke og grønt
Sprøde kyllingefileter i lufttørret skinke med cremet pasta og masser af basilikum.(Karolines Køkken)
Kylling med gratinerede bønner og tomatKylling med gratinerede bønner og tomat
Ovnbagte grøntsager - perfekt tilbehør til stegt kød, fx skinkemignon, kyllingefilet eller mørbrad.(Karolines Køkken)
Kyllingeburger med ostKyllingeburger med ost
God hjemmelavet burger med ost og stegt kyllingefilet. Server med grøntsagsstave.(Karolines Køkken)
BuffetspydBuffetspyd
Buffetspyd er perfekte til dem, der ikke kan bestemme sig. Med både svinemørbrad, lammemørbrad, kyllingefilet og bacon på spydene er der noget for enhver smag!(Karolines Køkken)
Kyllingefilet i ovnKyllingefilet i ovn
Kyllingefilet i ovn smager noget så lækkert. Prøv vores skønne fad-opskrift med en sauce af fløde og barbeque. Uhm!(Karolines Køkken)
Kyllingefilet med ostefyldKyllingefilet med ostefyld
Hertil frisk og sød champignonsalat med spinat, ris og melon.(Karolines Køkken)
SpidskålssalatSpidskålssalat
Spidskålssalat er en lækker spise - sprød, saftig og mættende. Spidskålssalat kan spises på utallige måder. Måske som frokostret med et stykke ristet rugbrød til, som tilbehør til kød, fx frikadeller, koteletter eller stegte kyllingefileter, eller til en vegetarisk dhal.(Karolines Køkken)
Kyllingesandwich med mojo rojoKyllingesandwich med mojo rojo
Kyllingesandwich med grillet kyllingefilet mellem sprøde skiver af grovbrød. En velsmagende hurtig bid, når den er bedst!(Karolines Køkken)
Timiankylling i sennepssauceTimiankylling i sennepssauce
Kyllingefilet i en hurtig og velsmagende sauce med sennep og timian. Skal det gå hurtigt en aften og du har lyst til kylling, så er denne timiankylling i sennepssauce måske en ide.(Karolines Køkken)
Ostegratineret tomatsuppe med sprøde tortillasOstegratineret tomatsuppe med sprøde tortillas
Tomatsuppen, med fyld af bønner, kyllingefilet, græskar og æble, bliver ekstra lækker med smeltet ost på toppen.(Karolines Køkken)
Barbecuekylling med auberginesalatBarbecuekylling med auberginesalat
Krydret kyllingefilet og auberginesalat med tomater, granatæble og ost.(Karolines Køkken)
Fasaner med vindrue-flødesauce og mosFasaner med vindrue-flødesauce og mos
Retten kan også laves med kyllingefileter eller andebryst i stedet for fasan.(Karolines Køkken)
Græsk kyllingGræsk kylling
Græsk kylling består af kyllingefileter serveret i en cremet yoghurtsauce med salatost og oliven. Græsk kylling er både hurtig og nem at tilberede og saucen smager så dejligt, at man får lyst til at spise den med en ske :)(Karolines Køkken)
Græsk kyllingefilet med kartoffelmosGræsk kyllingefilet med kartoffelmos
Kyllingefilet med græske undertoner serveret med kartoffelmos og salatost. Kyllingefilet med kartoffelmos - en lækker hverdagsret! (Karolines Køkken)
BlomkålscouscousBlomkålscouscous
Dejligt tilbehør af finthakket rå blomkål – også stok og blade – der bliver krydret med spidskommen og vendt i citronfløde. Smager herligt til stegt andebryst, frikadeller eller grillede kyllingefileter.(Karolines Køkken)
Jordskokmos med stegte gulerødder og sprøde kyllingefileterJordskokmos med stegte gulerødder og sprøde kyllingefileter
Kylling, mos og gulerødder....det hele med et ekstra tvist: Krydret pankorasp gør kyllingen knasende sprød, jordskokker giver mere smag til mosen og de stegte gulerødder få en dejlig karamelliseret overflade.(Karolines Køkken)
Gratineret skinkemignon med pestokartoflerGratineret skinkemignon med pestokartofler
Pestokartoflerne kan du bruge i alle mulige sammenhænge: Til frikadeller, koteletter, kyllingefileter o.m.m.(Karolines Køkken)
Krydderurtepanerede kyllingefileterKrydderurtepanerede kyllingefileter
De delikat krydrede kyllingefileter får følgeskab af stuvede gulerødder i en fin cremet sauce.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes