Vi fandt 19 opskrifter med søgeordet 🐟 laks ovn:
Ovnbagt laks med rodfrugterOvnbagt laks med rodfrugter
Laks i ovn med rodfrugter er nem og sund aftensmad for hele familien. FĂĽ lĂŚkker opskrift pĂĽ ovnbagt laks, som kan laves med bĂĽde laksestykker(Louiogbearnaisen)
HvidkĂĽlsrisotto med bagt laksHvidkĂĽlsrisotto med bagt laks
Skøn risotto med masser af hvidkål. En genial måde at få masser af grøntsager på uden at det smager kedeligt. Server med ovnbagt laks og gulerodssalat, så er der både noget for ganen og for øjet.(Karolines Køkken)
Laks i ovn, linser fra Puy og stegt citronLaks i ovn, linser fra Puy og stegt citron
Laks i ovn er en skøn müde, at tilberede sin laks pü. Denne udgave indeholder ogsü lidt honning og mandler, hvilket klÌder din laks i ovn helt perfekt.(Madsvin)
Laks i ovnLaks i ovn
Laks med sød chilisauce og sesam serveret med ovnbagte rodfrugter - en smuk og indbydende smagskombination! (Karolines Køkken)
Laks med peberfrugt og kold bearnaiseLaks med peberfrugt og kold bearnaise
Ovnbagt laks med farverige stegte peberfrugter. Det er fastfood - på de gode måde!(Karolines Køkken)
Laks pĂĽ grill med citron og krydderurterLaks pĂĽ grill med citron og krydderurter
LĂŚkker og virkelig nem opskrift pĂĽ laks pĂĽ grill med citron og krydderurter. Se opskriften og billeder her - retten kan ogsĂĽ tilberedes i ovnen(Valdemarsro)
Ovnbagt laksOvnbagt laks
Laks i Ovn er en favorit til hverdag og fest. Disse Laksefileter i Ovn har fået godt selskab af cremet pasta. Hurtig ret du kan lave på 30 minutter!(Karolines Køkken)
Ovnbagt laks med blomkül og peberrodsflødeOvnbagt laks med blomkül og peberrodsfløde
Super hurtigt og nemt fiskefad med laks, blomkål og høvlet peberrod.(Karolines Køkken)
Ovnbagt laks med kartoffelsalatOvnbagt laks med kartoffelsalat
Ovnbagt laks bagt til perfektion ved lav temperatur og serveret med en supernem kartoffelsalat og en helt enkel grøn salat. (Karolines Køkken)
Ovnstegt laks med vintertzatzikiOvnstegt laks med vintertzatziki
Dejlige rodfrugter og laks bagt i ovnen. Og en frisk tzatziki med grønkål....det er mad der gør dig glad!(Karolines Køkken)
Grillet lakseside med mexicansk salatGrillet lakseside med mexicansk salat
Krydret hel lakseside pĂĽ grill (eller i ovn) er hurtig og nem aftensmad eller gĂŚstemad. Server den grillede laks med en lĂŚkker mexicansk salat.(Louiogbearnaisen)
Pulled laks Pulled laks
Pulled laks i ovn giver anderledes smagsoplevelse end vi er vant til, men kombinationen af barbecue og safran er virkelig god. Samtidig er det nemt med både kartofler og laks i ovn - og en kold safransauce, der står i køleskabet og trækker farve og smag imens.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes