Vi fandt 49 opskrifter med søgeordet koteletter:
GrillmarinadeGrillmarinade
Dejlig krydret marinade af yoghurt, frisk koriander, hvidløg og chili. God til marinering af kød, fx svinekoteletter, inden det grilles eller steges. (Karolines Køkken)
Kalvekoteletter med bagte rødløgKalvekoteletter med bagte rødløg
Kalvekoteletter med bagte rødløg er en hurtig opskrift med et lækkert resultat. Kalvekoteletter akkompagneres af en dejlig sauce, urteblanding og bagte rødløg.(Karolines Køkken)
Kalvekoteletter med balsamico og glaserede grøntsagerKalvekoteletter med balsamico og glaserede grøntsager
En rigtig dejlig ret, fuld af smag. Lige til at spise, når det er koldt derude og den står på regn og rusk...men kan naturligvis også spises i solskin!(Karolines Køkken)
Grøn marinadeGrøn marinade
Frisk, sød og krydret marinade med mango, krydderurter og chili. Vi har udviklet den til fisk, men prøv den også til fx kylling og koteletter. (Karolines Køkken)
Varm smørsauce til kødVarm smørsauce til kød
Prøv denne lækre opskrift på varm smørsauce til kød. Saucen har et twist af tør sherry og smager dejligt til både bøffer, koteletter og fileter!(Karolines Køkken)
Svinekoteletter i fadSvinekoteletter i fad
Koteletter i fad er en populær og dejlig ret. Her i en lidt alternativ version med jordskokker, løg og bladselleri i en dejlig, let flødesauce.(Karolines Køkken)
Svinekoteletter med risSvinekoteletter med ris
Sæt stegepanden eller gryden i ovnen og lad retten bage færdig med top af gratineret ost.(Karolines Køkken)
Svinekoteletter og ferskner med balsamicoSvinekoteletter og ferskner med balsamico
Glæd dig til at nyde lækre koteletter, salviekartofler og dejlige ferskner! Opskriften på koteletter og ferskner med balsamico smager fantastisk!(Karolines Køkken)
Sandwich med ost og citrussyltede løgSandwich med ost og citrussyltede løg
De citrussyltede løg smager også godt sammen med fx stegte koteletter, frikadeller eller en dejlig cremet brie.(Karolines Køkken)
Bagt pastinaksalat med linser, bacon og grøn flødeBagt pastinaksalat med linser, bacon og grøn fløde
Lun salat der smager dejligt som tilbehør til koteletter, hakkebøffer og ristet rugbrød. De rå æbler giver både bid og syrlighed til pastinaksalaten.(Karolines Køkken)
Pastafad med grøntsagerPastafad med grøntsager
Super nemt pastafad som passer sig selv i ovnen det meste af tiden. Dejligt til den kødløse dag....eller server med koteletter eller pølser.(Karolines Køkken)
Schnitzler i fadSchnitzler i fad
Vi kender koteletter i fad, men skinkeschnitzler kan også bruges. De er magere, så der bliver plads til lidt dejlig smeltet, revet ost på toppen af retten.(Karolines Køkken)
Spicy barbecue rubSpicy barbecue rub
Hjemmelavet barbecue rub med spark i. God til et godt stykke oksekød, men også til koteletter og laks. Gnid kødet ind i rub´en, inden du griller eller steger det.(Karolines Køkken)
Marinerede koteletter med lun bønnesalatMarinerede koteletter med lun bønnesalat
Tomat- og cremefraichesaucen bliver både brugt til at lynmarinere koteletterne i og til at vende sammen med pastaen. Nemt, velsmagende og hurtigt.(Karolines Køkken)
TeriyakikoteletterTeriyakikoteletter
Teriyakisauce består af japansk sojasauce, sake og sukker eller honning, der koges ind til en lidt sirupsagtig konsistens.(Karolines Køkken)
SpidskålssalatSpidskålssalat
Spidskålssalat er en lækker spise - sprød, saftig og mættende. Spidskålssalat kan spises på utallige måder. Måske som frokostret med et stykke ristet rugbrød til, som tilbehør til kød, fx frikadeller, koteletter eller stegte kyllingefileter, eller til en vegetarisk dhal.(Karolines Køkken)
SennepskoteletterSennepskoteletter
Sennepskoteletter er en opskrift der har det hele! Lækre koteletter, fyldig sauce med dijonsennep og dejlige dampede grøntsager. Et godt måltid.(Karolines Køkken)
Sprød kartoffelsalatSprød kartoffelsalat
Server koteletter med denne dejlige cremede kartoffelsalat - som et alternativ til sovs og kartofler.(Karolines Køkken)
Mørbrad i fad med æblesalatMørbrad i fad med æblesalat
Mørbrad i fad eller koteletter i fad, det er en populær ret hos både børn og voksne. Her er den i en nem og dejlig version med karrysauce, æbler, porrer og rød peber.(Karolines Køkken)
Pikant koteletter i fad med chorizoPikant koteletter i fad med chorizo
Virkelig lækker opskrift på pikant koteletter med chorizo i fad med lækker sauce - nem og hurtig hverdagsmad som hele familien er vilde med(Valdemarsro)
Gratinerede peberfrugterGratinerede peberfrugter
Gratinerede peberfrugter, er en nem opskrift, som giver lækkert tilbehør til hovedretten. Prøv den til koteletter eller andet stegt kød.(Karolines Køkken)
Lammekoteletter med kartofler og ostedrysLammekoteletter med kartofler og ostedrys
Gode lammesteaks serveret med frisk salat, kartoffelbåde og lækkert drys af krydderurter og salt hvid ost.(Karolines Køkken)
Skaftkoteletter med rodfrugter og tranebærSkaftkoteletter med rodfrugter og tranebær
Saftige skaftkoteletter med bagte rodfrugter og tranebær. Nem og lækker opskrift på efterårsret med koteletter i ovn og rodfrugter.(Louiogbearnaisen)
Gratineret skinkemignon med pestokartoflerGratineret skinkemignon med pestokartofler
Pestokartoflerne kan du bruge i alle mulige sammenhænge: Til frikadeller, koteletter, kyllingefileter o.m.m.(Karolines Køkken)
Blomkålssalat med hasselnødder, æbler og karseBlomkålssalat med hasselnødder, æbler og karse
Denne fyldige salat kan nydes vegetarisk til frokost med groft brød eller serveres som tilbehør til stegt lyst kød, fx grillede svinekoteletter.(Karolines Køkken)
Lammekoteletter med mynte og rosmarinLammekoteletter med mynte og rosmarin
Skøn og nem opskrift på krydrede lammekoteletter med mynte og rosmarin marinade - få opskriften på lækker grillet lammekotelet her(Valdemarsro)
Grillede fyldte svinekoteletter med knasende kartoffelsalat og dampede aspargesGrillede fyldte svinekoteletter med knasende kartoffelsalat og dampede asparges
Koteletter med en overraskelse i midten - og en lækker sprød kartoffelsalat til - det er godt.(Karolines Køkken)
Koteletter i fad Koteletter i fad
Koteletter i fad er en sand klassiker. Og det med rette, det er en ret der har været en af favoritterne i rigtig mange danske hjem i mange årtier. Koteletter i fad er en simpel ret, men den smager fantastisk.(Karolines Køkken)
Koteletter med champignoner og ostKoteletter med champignoner og ost
Koteletter i fad på en anden måde med champignon, løg og ost.(Karolines Køkken)
Koteletter med mangosauceKoteletter med mangosauce
En ret der minder lidt om koteletter i fad, bare meget hurtigere, da den ikke har været i ovnen.(Karolines Køkken)
Koteletter med sprødstegte grøntsager og chilikartoflerKoteletter med sprødstegte grøntsager og chilikartofler
Prøv at lave kartoffelsalat på en ny måde. Kartofler i tern er her kogt med mager fløde og krydderier. Rigtig lækker og cremet måde at servere kartofler på.(Karolines Køkken)
Grillede koteletter og blomkålGrillede koteletter og blomkål
De grillede koteletter bliver ekstra lækre af at være svøbt i bacon. Og blomkålen får en fin intens smag, når den også bliver grillet, fremfor at blive kogt.(Karolines Køkken)
Grillede nakkekoteletter med mangosalatGrillede nakkekoteletter med mangosalat
Nakkekoteletter vendt i en smagfuld rub - smager dejligt sammen med en sprød mangosalat samt myntedressing.(Karolines Køkken)
Kreolske koteletterKreolske koteletter
Alt i en pande.....og en gryde med ris.....det er da nemt!(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes