Vi fandt 13 opskrifter med søgeordet lammeculotte:
Lammeculotte med hvidløg/rosmarin og små kartoffelgratinerLammeculotte med hvidløg/rosmarin og små kartoffelgratiner
Nem og saftig lammeculotte med hvidløg og rosmarin. Server med små kartoffelgratiner og grøntsager bagt i ovnen. Lav nemt og hurtigt lammeculotte i ovnen(Louiogbearnaisen)
Italienskglaseret lam, asparges, små gulerødder og pastinakcremeItalienskglaseret lam, asparges, små gulerødder og pastinakcreme
Endnu en omgang påskelam i alternativ udgave - lammeculotte ER altså bare lækkert - mørt og med en tilpas smag af lam uden det bliver for meget. Jeg vil vove den påstand, at du sagtens(Gastromand.dk)
Fyldte aubergineruller og bagte stilktomaterFyldte aubergineruller og bagte stilktomater
De fyldte aubergineruller og bagte stilktomater er super lækre som snack eller forret - suppler evt. med oliven. Du kan også servere de fyldte aubergineruller og bagte stilktomater til fx stegt lammeculotte, bagte halve kartofler og tzatziki.(Karolines Køkken)
LammeculotteLammeculotte
Lammeculotte er virkelig en lækker delikatesse og her er en skøn opskrift + tilberedningsvejledning til både grill og ovn - få opskrift her(Valdemarsro)
Lamme “roastbeef” med selleri-remoulade.Lamme “roastbeef” med selleri-remoulade.
Påske rimer på lam. Og påskefrokost rimer på roastbeef. Så hvorfor ikke kombinere de to? Danmarks største påskefrokost er arrangeret i samarbejde med Aalborg Akvavit. Jeg har valgt at bruge en lammecoulotte. Det fede ved lammeculotten(Gastromand.dk)
LammeculotteLammeculotte
Lammeculotte er et saftig og lækkert stykke kød, når tilberedt korrekt. Prøv opskriften her og servér en fantastisk ret! (Karolines Køkken)
Honningglaseret og intervalstegt walisisk lammeculotteHonningglaseret og intervalstegt walisisk lammeculotte
Tidligere på året blev vi stillet en challenge! Lav den bedste ret med lam til dato! Der var 4 forskellige kategorier - Appetizeren, All in – Gourmet in a league of it’s own, The surprise – Lamb with(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes