Vi fandt 47 opskrifter med søgeordet horn:
Facts om horn:
Horn anvendes i flere sammenhænge:
Amerikanske pandekager med chokolade og blåbærAmerikanske pandekager med chokolade og blåbær
Pandekagen der gør din brunch endnu bedre... Fuld af chokoladesmag, serveret med friske blåbær og ahornsirup.(Karolines Køkken)
Pølsehorn af bløddej - den nemme opskriftPølsehorn af bløddej - den nemme opskrift
Dette er en nem opskrift på pølsehorn af bløddej. Derfor er pølsehornene lette og luftige, og dejen er meget nem at arbejde med.(Madens Verden)
Klassiske kærnemælkshornKlassiske kærnemælkshorn
Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med marcipanremonce, som smager dejligt til kaffen. Find den bedste opskrift på kærnemælkhorn her(Louiogbearnaisen)
VaniljehornVaniljehorn
Sprøde vaniljehorn af usødet dej. Hornene drysses først med sukker efter bagningen.(Karolines Køkken)
Nemme pølsehorn uden gærNemme pølsehorn uden gær
Nemme pølsehorn uden gær er hurtige at lave, da dejen ikke skal hæve. Steg pølsehornene i panden, så de får en sprød skorpe, og server dem med en lækker barbecuedip.(Karolines Køkken)
Lækre kærnemælkshorn med hindbær og marcipanLækre kærnemælkshorn med hindbær og marcipan
Kærnemælkshorn bliver lette og luftige med denne opskrift, hvor jeg har fyldt dem med en dejlig hindbærmarmelade og stykker af marcipan.(Madens Verden)
Horn med skinke og ost (nem opskrift på skinkehorn)Horn med skinke og ost (nem opskrift på skinkehorn)
Opskrift på lækre horn med skinke og ost, og de nemme skinkehorn er blandt andet gode i madpakken. Eller brug de fyldte horn til picnic eller nem frokost.(Madens Verden)
Kærnemælkshorn med hindbærremonceKærnemælkshorn med hindbærremonce
Her får du den bedste opskrift på kærnemælkshorn med hindbærremonce. Disse kærnemælkshorn er de traditionelle, som er både sprøde og lette. Og fyldet er en lækker remonce med hindbær. Hindbærhornene kan fryses ned.(Madens Verden)
Pølsehorn med kærnemælk - lette og luftigePølsehorn med kærnemælk - lette og luftige
Den bedste opskrift på lette og luftige pølsehorn. De er bagt med en smule kærnemælk, og pølsehornene er gode at fryse ned.(Madens Verden)
Bløde pølsehorn uden æg - nem opskriftBløde pølsehorn uden æg - nem opskrift
Her er en super nem opskrift på bløde pølsehorn, og opskriften er uden æg. Dejen æltes sammen på røremaskine, og hævetiden er ikke så lang. Kan fryses ned.(Madens Verden)
Hjemmebagte rundstykker og hornHjemmebagte rundstykker og horn
Opskrift på hjemmebagte rundstykker og horn. Her får du nemme og meget lækre morgenbrød helt friskbagte - og de er super gode!(Madens Verden)
Horn med smørHorn med smør
Velsmagende horn med smør, som er lette at lave. Hyg jer sammen, børn, forældre eller bedsteforældre, med at bage sammen.(Karolines Køkken)
Gode pizzasnegle, pølsehorn og minipizzaer i én opskriftGode pizzasnegle, pølsehorn og minipizzaer i én opskrift
Nem opskrift på gode pizzasnegle, pølsehorn og minipizzaer i én og samme opskrift. Dermed kan du bage dem alle, og derefter fryse ned til brug i madpakken.(Madens Verden)
Hornfiskesalat med æble og peberodHornfiskesalat med æble og peberod
Hornfisken findes i de danske farvande lige før og efter sommeren.(Karolines Køkken)
Lynhurtig tomatsuppe med æble og baconLynhurtig tomatsuppe med æble og bacon
“Nogle dage skal det bare gå hurtig, men alligvel skal det være ordenlig mættende mad. Suppen her er perfekt til de dage. Den er hurtig, billig og sund. Jeg kom en håndfuld bønner og kikærter i, men også suppehorn, chorizopølse eller hvad skabet lige byder, kan tilsættes for mere fyld.”(Louiogbearnaisen)
Forårsmuffins med ahornsirupForårsmuffins med ahornsirup
Det er sket noget ret livsomvæltende! Faktisk har den seneste tid, ja, siden årets start været lige til den rodede side, med masser af ændringer, nye livsmønstre og ting som skulle puttes i kasse oven i mit hoved. I ved, sådan lige for at får styr på situationen. Før jeg endnu er helt færdig med...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Croissanter - månehornCroissanter - månehorn
Croissanter er fransk inspireret og smager himmelsk. Opskriften på croissanter med butterdej er nem og lige til. Prøv evt. at servere hjemmelavede croissanter til morgenmaden.(Karolines Køkken)
Croissantsnitter med blåbærCroissantsnitter med blåbær
Færdig croissantdej smørres med flødeost og drysses med mandelflager, blåbær og ahornsirup. Nemt, nemt, nemt - og dejligt!(Karolines Køkken)
Bløddej - universaldej til boller, kanelsnegle og andet bagværkBløddej - universaldej til boller, kanelsnegle og andet bagværk
Bløddej er en fremragende universaldej, som du kan bruge til boller, pølsehorn, burgerboller og meget andet. Og dejen er nem at arbejde med.(Madens Verden)
Koldhævede pølsehorn med speltmel og havregrynKoldhævede pølsehorn med speltmel og havregryn
En opskrift på lækre og koldhævede pølsehorn, der bages med speltmel og havregryn. Super nemme pølsehorn, hvor dejen ikke skal æltes.(Madens Verden)
FuldkornspølsehornFuldkornspølsehorn
Giv pølsehornene lidt mere smag og bid med denne variant. Passer godt til børnenes madpakke eller til en udflugt.(Karolines Køkken)
Grove horn med skinke og ostGrove horn med skinke og ost
Et dejligt mættende horn - lidt a la pølsehorn. Lige til at have med på farten - i skole, til sport, på arbejde, i naturen, i bilen, i toget......(Karolines Køkken)
Grove pølsehornGrove pølsehorn
De klassiske pølsehorn er her bagt med rugmel i dejen. Giver både god smag og fibre til maven.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet kransekagemasse til kransekageHjemmelavet kransekagemasse til kransekage
Kransekagemasse kan bruges til en række forskellige kager. Først og fremmest selvfølgelig kransekage, men også mandelhorn og konfektkager.(Madens Verden)
Ost med hasselnødder i ahornsirupOst med hasselnødder i ahornsirup
Opskriften på ost med hasselnødder i ahornsirup er nem og giver en lækker dessert. Smagen af de ristede hasselnødder i ahornsirup er perfekt til skimmelost.(Karolines Køkken)
Gammeldags kærnemælkshorn med hindbærGammeldags kærnemælkshorn med hindbær
Opskrift på gammeldags kærnemælkshorn, der fyldes med hindbærmarmelade. Kærnemælkshorn er gode at fryse ned og nemme at bage.(Madens Verden)
Gammeldags æblehorn opskrift med æblekompotGammeldags æblehorn opskrift med æblekompot
Min bedste opskrift på gammeldags æblehorn, der bages med en hjemmelavet æblekompot. Æblehornene er lette og luftige, og meget nemme at bage.(Madens Verden)
Sunde pølsehorn med fuldkornsmelSunde pølsehorn med fuldkornsmel
Sunde pølsehorn er bagt med fuldkorns speltmel, og de indeholder derfor flere kostfibre end de almindelige pølsehorn. Pølsehornene kan fryses ned.(Madens Verden)
OstehornOstehorn
Ostehorn smager dejligt og er skønne både på farten og på buffet'en. Disse ostehorn er ekstra nemme, da de er fyldt med karse og revet ost, men du kan variere med den ost og de krydderurter, du kan lide.(Karolines Køkken)
Pølsehorn - nem opskrift til madpakken og som snackPølsehorn - nem opskrift til madpakken og som snack
Her får du min bedste opskrift på pølsehorn, og den er både nem og hurtig. Pølsehornene får den helt rigtige smag, og så kan de fryses ned.(Madens Verden)
Banan granola med pekannødder og ahornsirupBanan granola med pekannødder og ahornsirup
Den skønneste opskrift på sprød og uimodståelig banan granola med pekannødder og lidt sødme fra ahornsirup - opskrift på banangranola får du her(Valdemarsro)
Skovbærgrød med ahornristede kernerSkovbærgrød med ahornristede kerner
Dejlig, intens frugtgrød med søde, sprøde kerner og et lille skvat fløde, der giver en perfekt afrunding. Opskriften er udviklet for Karolines Køkken af Emma Martiny.(Karolines Køkken)
Manitoba flutes med eller uden brug af dampovnManitoba flutes med eller uden brug af dampovn
Se her hvordan du bager sprøde manitoba flutes med eller uden brug af dampovn. En rigtig god flutesopskrift fra John Hornbek.(Madens Verden)
Pølsehornsdej - opskrift på bløde og luftige pølsehornPølsehornsdej - opskrift på bløde og luftige pølsehorn
Min opskrift på pølsehornsdej til de bedste pølsehorn. Dejen er nem at arbejde med, og pølsehornene bliver bløde og luftige. Kan fryses.(Madens Verden)
Stegt hornfisk med blommer og broccoliStegt hornfisk med blommer og broccoli
Prøv denne opskrift på lækker stegt hornfisk. Hornfisken er kendt for dens karakteristiske grønne fiskeben og er i sæson fra april til august.(Madens Verden)
Saftige SurdejspølsehornSaftige Surdejspølsehorn
Bag saftige og lækre pølsehorn med din egen surdej. Med den rette omhu og kærlighed kan du glæde dig selv og familien med de bedste pølsehorn, du har smagt.(Gastromand.dk)
Stegt hornfiskStegt hornfisk
Hornfisken svømmer i de danske farvande lige før det for alvor bliver sommer og lige efter sommeren. Nyd den delikate fisk....få fiskehandleren til at udbene dem.(Karolines Køkken)
Pølsehorn – Nemme og luftige pølsehorn til madpakkenPølsehorn – Nemme og luftige pølsehorn til madpakken
De lækreste og luftige pølsehorn der holder sig spisevenlige i flere dage. Oplagt til madpakken for både børn og voksne. → Se opskrift her(Madsvin)
Mandelhorn af kransekagemasse skal bages 8 minutter ved 200 graderMandelhorn af kransekagemasse skal bages 8 minutter ved 200 grader
Mandelhorn er lavet af lækker kransekagemasse, der rulles i mandelflager, og formes til små horn. Bagetiden for mandelhorn er 8 minutter ved 200 grader.(Madens Verden)
Pølsehorn Pølsehorn
Vores flotte pølsehorn skal nok vække begejstring, hvor de end serveres. Prøv opskriften her og imponér dine gæster!(Karolines Køkken)
Pølsehorn med kyllingepølserPølsehorn med kyllingepølser
Grove pølsehorn med gnavegrønt er perfekt til en snack, frokost, madpakke eller picnic.(Karolines Køkken)
Luftige horn med creme bagt af bløddejLuftige horn med creme bagt af bløddej
Horn med creme er skønne kager, der er nemme at bage. De laves af bløddej, og rulles sammen om kagecreme, inden de bages luftige i ovnen.(Madens Verden)
Pivfrække PølsehornPivfrække Pølsehorn
Okay okay, overskriften er måske lidt for kæk, men til gengæld lover jeg at denne opskrift nok skal give succes i børnehaven, madpakken, til fødselsdagen eller bare som en god snack. Opskriften rækker til omkring 30(Gastromand.dk)
Stort grovhornStort grovhorn
Nem opskrift på et dejligt og fedtfattigt brød med røde linser og friskekrydderurter. Prøv det, det smager lækkert.(Karolines Køkken)
Kærnemælkshorn med vandbakkelseKærnemælkshorn med vandbakkelse
Her er en nem opskrift på kærnemælkshorn med vandbakkelse. Lækre kærnemælkshorn som bageren laver dem, og de er fyldt med vandbakkelsesdej.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes