Vi fandt 26 opskrifter med søgeordet horn:
Facts om horn:
Horn anvendes i flere sammenhænge:
Amerikanske pandekager med chokolade og blåbærAmerikanske pandekager med chokolade og blåbær
Pandekagen der gør din brunch endnu bedre... Fuld af chokoladesmag, serveret med friske blåbær og ahornsirup.(Karolines Køkken)
Klassiske kærnemælkshornKlassiske kærnemælkshorn
Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med marcipanremonce, som smager dejligt til kaffen. Find den bedste opskrift på kærnemælkhorn her(Louiogbearnaisen)
VaniljehornVaniljehorn
Sprøde vaniljehorn af usødet dej. Hornene drysses først med sukker efter bagningen.(Karolines Køkken)
Nemme pølsehorn uden gærNemme pølsehorn uden gær
Nemme pølsehorn uden gær er hurtige at lave, da dejen ikke skal hæve. Steg pølsehornene i panden, så de får en sprød skorpe, og server dem med en lækker barbecuedip.(Karolines Køkken)
Horn med smørHorn med smør
Velsmagende horn med smør, som er lette at lave. Hyg jer sammen, børn, forældre eller bedsteforældre, med at bage sammen.(Karolines Køkken)
Hornfiskesalat med æble og peberodHornfiskesalat med æble og peberod
Hornfisken findes i de danske farvande lige før og efter sommeren.(Karolines Køkken)
Lynhurtig tomatsuppe med æble og baconLynhurtig tomatsuppe med æble og bacon
“Nogle dage skal det bare gå hurtig, men alligvel skal det være ordenlig mættende mad. Suppen her er perfekt til de dage. Den er hurtig, billig og sund. Jeg kom en håndfuld bønner og kikærter i, men også suppehorn, chorizopølse eller hvad skabet lige byder, kan tilsættes for mere fyld.”(Louiogbearnaisen)
Forårsmuffins med ahornsirupForårsmuffins med ahornsirup
Det er sket noget ret livsomvæltende! Faktisk har den seneste tid, ja, siden årets start været lige til den rodede side, med masser af ændringer, nye livsmønstre og ting som skulle puttes i kasse oven i mit hoved. I ved, sådan lige for at får styr på situationen. Før jeg endnu er helt færdig med...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Croissanter - månehornCroissanter - månehorn
Croissanter er fransk inspireret og smager himmelsk. Opskriften på croissanter med butterdej er nem og lige til. Prøv evt. at servere hjemmelavede croissanter til morgenmaden.(Karolines Køkken)
Croissantsnitter med blåbærCroissantsnitter med blåbær
Færdig croissantdej smørres med flødeost og drysses med mandelflager, blåbær og ahornsirup. Nemt, nemt, nemt - og dejligt!(Karolines Køkken)
FuldkornspølsehornFuldkornspølsehorn
Giv pølsehornene lidt mere smag og bid med denne variant. Passer godt til børnenes madpakke eller til en udflugt.(Karolines Køkken)
Grove horn med skinke og ostGrove horn med skinke og ost
Et dejligt mættende horn - lidt a la pølsehorn. Lige til at have med på farten - i skole, til sport, på arbejde, i naturen, i bilen, i toget......(Karolines Køkken)
Grove pølsehornGrove pølsehorn
De klassiske pølsehorn er her bagt med rugmel i dejen. Giver både god smag og fibre til maven.(Karolines Køkken)
Ost med hasselnødder i ahornsirupOst med hasselnødder i ahornsirup
Opskriften på ost med hasselnødder i ahornsirup er nem og giver en lækker dessert. Smagen af de ristede hasselnødder i ahornsirup er perfekt til skimmelost.(Karolines Køkken)
OstehornOstehorn
Ostehorn smager dejligt og er skønne både på farten og på buffet'en. Disse ostehorn er ekstra nemme, da de er fyldt med karse og revet ost, men du kan variere med den ost og de krydderurter, du kan lide.(Karolines Køkken)
Banan granola med pekannødder og ahornsirupBanan granola med pekannødder og ahornsirup
Den skønneste opskrift på sprød og uimodståelig banan granola med pekannødder og lidt sødme fra ahornsirup - opskrift på banangranola får du her(Valdemarsro)
Skovbærgrød med ahornristede kernerSkovbærgrød med ahornristede kerner
Dejlig, intens frugtgrød med søde, sprøde kerner og et lille skvat fløde, der giver en perfekt afrunding. Opskriften er udviklet for Karolines Køkken af Emma Martiny.(Karolines Køkken)
Saftige SurdejspølsehornSaftige Surdejspølsehorn
Bag saftige og lækre pølsehorn med din egen surdej. Med den rette omhu og kærlighed kan du glæde dig selv og familien med de bedste pølsehorn, du har smagt.(Gastromand.dk)
Stegt hornfiskStegt hornfisk
Hornfisken svømmer i de danske farvande lige før det for alvor bliver sommer og lige efter sommeren. Nyd den delikate fisk....få fiskehandleren til at udbene dem.(Karolines Køkken)
Pølsehorn – Nemme og luftige pølsehorn til madpakkenPølsehorn – Nemme og luftige pølsehorn til madpakken
De lækreste og luftige pølsehorn der holder sig spisevenlige i flere dage. Oplagt til madpakken for både børn og voksne. → Se opskrift her(Madsvin)
Pølsehorn Pølsehorn
Vores flotte pølsehorn skal nok vække begejstring, hvor de end serveres. Prøv opskriften her og imponér dine gæster!(Karolines Køkken)
Pølsehorn med kyllingepølserPølsehorn med kyllingepølser
Grove pølsehorn med gnavegrønt er perfekt til en snack, frokost, madpakke eller picnic.(Karolines Køkken)
Pivfrække PølsehornPivfrække Pølsehorn
Okay okay, overskriften er måske lidt for kæk, men til gengæld lover jeg at denne opskrift nok skal give succes i børnehaven, madpakken, til fødselsdagen eller bare som en god snack. Opskriften rækker til omkring 30(Gastromand.dk)
Stort grovhornStort grovhorn
Nem opskrift på et dejligt og fedtfattigt brød med røde linser og friskekrydderurter. Prøv det, det smager lækkert.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes