Vi fandt 14 opskrifter med søgeordet 🍾 pastinak:
Citrussalat med ingefærdressingCitrussalat med ingefærdressing
Citrussalat er noget af det skønneste om vinteren - prøv denne mættende variant med quinoa, pastinak og en frisk ingefærdressing til. (Karolines Køkken)
Peanutgratinerede pastinakkerPeanutgratinerede pastinakker
Endelig er der mad igen! Jeg fik afleveret min bachelor “Fremtidens forbrugere i morgendagens supermarked” i mandags, stadig halvsløj og en smule ambivalent. Forventede lidt at studiemanden, som tog imod opgaverne, ville poppe en ‘pagne og råbe højt hurra. Måske overdrage en guldmedalje og give en lille sejrsdans. Jaaa, det blev så en kryds og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Italienskglaseret lam, asparges, små gulerødder og pastinakcremeItalienskglaseret lam, asparges, små gulerødder og pastinakcreme
Endnu en omgang påskelam i alternativ udgave - lammeculotte ER altså bare lækkert - mørt og med en tilpas smag af lam uden det bliver for meget. Jeg vil vove den påstand, at du sagtens(Gastromand.dk)
VintergrydeVintergryde
Vintergryde er en lækker vinter inspireret opskrift med knoldselleri, pastinakker, persillerødder og gulerødder. Retten både varmer og mætter!(Karolines Køkken)
Hvid pizza med pastinak og tunHvid pizza med pastinak og tun
En sund og dejlig pizza med masser af rodfrugter, tun og smeltet ost på toppen.(Karolines Køkken)
Bagt pastinaksalat med linser, bacon og grøn flødeBagt pastinaksalat med linser, bacon og grøn fløde
Lun salat der smager dejligt som tilbehør til koteletter, hakkebøffer og ristet rugbrød. De rå æbler giver både bid og syrlighed til pastinaksalaten.(Karolines Køkken)
Nordisk flødestuvede porrer og pastinakkerNordisk flødestuvede porrer og pastinakker
Nem og enkel opskrift på flødestuvet grøntsager. Skift flødekartoflerne ud med rodfrugter og pift flødesaucen op med krydderier - de perfekte flødebagte porrer og pastinakker(Louiogbearnaisen)
Pastinakker i syrlig flødesaucePastinakker i syrlig flødesauce
Pastinakker i smuk safrangul flødesauce med syre fra citron og knas fra smørristede hasselnødder. Server pastinakkerne som tilbehør til fx fisk eller stegt kød.(Karolines Køkken)
PastinakmosPastinakmos
En lækker rodfrugtsmos, der passer godt som tilbehør til fx et stykke kød eller fisk. Fraichen tilfører mosen syrlighed og gør den cremet. Pastinakkerne kan erstattes med persillerødder.(Karolines Køkken)
Rodfrugtmos med persilleRodfrugtmos med persille
Dejlig mos af knoldselleri, pastinakker og kartofler. Skønt tilbehør til fx et godt stykke kød.(Karolines Køkken)
Boller i rodfrugtkarryBoller i rodfrugtkarry
Gulerødder og pastinakker giver ekstra smag og fylde til karrysaucen....og de bliver blendet så man ikke kan se dem.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes