Vi fandt 102 opskrifter med s√łgeordet ūü•ě pandekage:
Facts om pandekage:
Denne artikel b√łr genneml√¶ses af en person med fagkendskab for at sikre den faglige korrekthed.Pandekage er en flad kage eller br√łd, der tilberedes p√• en pande og hovedsageligt best√•r af mel, m√¶lk, sukker og √¶g. I Danmark forbindes ordet pandekager med dem, som spises til dessert med is, sirup, syltet√łj, sukker eller andet s√łdt. Sirup benyttes ogs√• p√• de amerikanske pandekager, som er mindre og tykkere end dem, der kendes i Danmark. De spises ogs√• til brunch. Pandekager bages ikke, de steges, da tilberedningen som regel foreg√•r p√• en pande, og ikke i ovnen. Madpandekager som mexicanske tortilla spises med k√łdfyld, majs og andre gr√łntsager og andet tilbeh√łr. Der findes ogs√• danske madpandekager med fyld af k√łdsauce og tomatsauce til topping.
Amerikanske pandekagerAmerikanske pandekager
Amerikanske Pandekager passer perfekt til brunch. Servér de luftige, små amerikanske pandekager. Få opskriften her!(Karolines K√łkken)
Amerikanske pandekager med chokolade og blåbærAmerikanske pandekager med chokolade og blåbær
Pandekagen der gør din brunch endnu bedre... Fuld af chokoladesmag, serveret med friske blåbær og ahornsirup.(Karolines K√łkken)
PandekagerPandekager
Klassiske pandekager er nemme og hurtige at lave og smager dejligt med syltet√łj eller som dessert med is. Verdens bedste opskrift p√• l√¶kre, bl√łde pandekager(Louiogbearnaisen)
Ricotta pandekager med citronRicotta pandekager med citron
L√¶kker opskrift p√• luftige og sk√łnne ricotta pandekager med citron - de er perfekte til morgenbordet og brunch - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Sm√łrstegte hyldeblomstsk√¶rme i pandekagedejSm√łrstegte hyldeblomstsk√¶rme i pandekagedej
Er du vild med hyldeblomst skal du prøve disse pandekager. De er fyldt med smag af hyldeblomst og dejlig sommer.(Karolines K√łkken)
Citronpandekager med citrussalatCitronpandekager med citrussalat
Små søde pandekager med citron og blå birkes. Lækre på et brunchbord, som eftermiddagssnack eller som en let dessert.(Karolines K√łkken)
Fluffy pancakesFluffy pancakes
Fluffy pancakes eller soufflé pancakes er en superlet pandekage. Den har lidt facon som en amerikansk pandekage, men er bare meget mere luftig og souffléagtig. Og fordi de fluffy pancakes er som soufflé, skal de også spises her og nu, hvis I vil have glæde af luftigheden.(Karolines K√łkken)
N√łdde- og kernekage med te og ingef√¶rN√łdde- og kernekage med te og ingef√¶r
Nødder, mandler og græskarkerner giver crunch til denne bradepandekage. Ingefær og citronsaft giver pift til glasuren.(Karolines K√łkken)
Ricotta-pandekager med kardemomme, chokolade og valn√łdderRicotta-pandekager med kardemomme, chokolade og valn√łdder
Sidste √•r florerede protein-pandekager overalt, b√•de i magasiner, kogeb√łger og blogs.. Alts√• de pandekager lavet med banan, soyam√¶lk, proteinpulver eller noget andet..¬† Jeg pr√łvede en hel h√•ndfuld opskrifter, men helt √¶rligt, s√• smager de jo ikke godt! Og den der konsistens‚Ķ? Og et blodsukker, som g√•r helt amok over et k√¶mpe skud frugtsukker fra banan?...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Råmarinerede jordbærRåmarinerede jordbær
Søde jordbær rørt med sukker - helt enkelt. Sukker fremhæver jordbærsmagen, så jordbærrene smager af endnu mere! De råmarinerede jordbær smager dejligt med en sjat piskefløde og er helt perfekt selskab til både is og pandekager.(Karolines K√łkken)
Ricotta-pandekager med pink skyrRicotta-pandekager med pink skyr
Jeg er blevet ret pjattet med ricottaost den sidste tid. Den giver en m√¶gtig l√¶kker konsistens og kan bruges b√•de i det salte og i det s√łde k√łkken. Da osten er en smule s√łdelig i sig selv, er den ret perfekt i bagning, da den kan erstatte s√łdestoffet. Derudover har osten en fed smag/indhold, s√•...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Ferskenkompot – et glimrende alternativ til ferskenmarmeladeFerskenkompot – et glimrende alternativ til ferskenmarmelade
Hjemmelavet Ferskenkompot smager fantastisk som tilbeh√łr til pandekager, vafler, hjemmebagte boller, p√• en ostemad, eller p√• A38(Valdemarsro)
Bromb√¶rmarmelade med chiafr√łBromb√¶rmarmelade med chiafr√ł
Meget hurtig og nem brombærmarmelade med chiafrø, der er med til at tykne marmeladen. Nyd den som topping på fx yoghurt eller grød, som tilbehør til pandekager eller på et godt stykke brød.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet hindbær marmelade og pandekager over bålHjemmelavet hindbær marmelade og pandekager over bål
Lækker og nem hindbærmarmelade opskrift som kan laves på cirka 5 minutter og som smager helt fantastisk - få opskriften her(Valdemarsro)
Crepes suzetteCrepes suzette
Sprøde pandekager lunet på panden i lækker appelsinsauce. Server med flødeskum på toppen. Mums!(Karolines K√łkken)
Tacoskaller med fyldTacoskaller med fyld
Tacos er en traditionel mexikansk ret, der består af en lille majs- eller hvedepandekage, fyld og topping. Den bløde tortilla foldes om fyldet og kan spises uden brug af bestik.(Karolines K√łkken)
Rösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressingRösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressing
R√∂sti er en sk√łn m√•de at f√• brugt de sidste kartofler. Oprindeligt er det en morgenmad, men herhjemme spiser vi dem til aftensmad. Og s√• smager kartoffelpandekager rigtig godt kolde p√• madpakken.(Louiogbearnaisen)
KartoffelpandekageKartoffelpandekage
Kartoffelpandekage, også kaldet røsti, laves i denne opskrift med kolde kogte kartofler, hvilket gør den til en god tøm-køleskabet opskrift - for tilbehøret kan selvfølgelig også varieres alt efter, hvad man har af rester.(Karolines K√łkken)
Bl√•b√¶rsyltet√łjBl√•b√¶rsyltet√łj
Bl√•b√¶r giver den l√¶kreste bl√•b√¶rsyltet√łj som er fyldt af smag og perfekt til alt fra hjemmebagte boller til s√łde pandekager - opskrift(Valdemarsro)
Fuldkornspandekager med r√łrsukker og citronFuldkornspandekager med r√łrsukker og citron
Fuldkornspandekagerne er bagt med hvid hvedemel, som er et fuldkornsmel, der ligner almindeligt hvedemel. Fuldkornsmel giver pandekagerne lidt mere tyngde uden at gå på kompromis med smagen.(Karolines K√łkken)
BurritoBurrito
Burrito er en fyldt mexikansk pandekage. Prøv denne burrito i en lækker version med grillede grøntsager og bønnemos. Burrito er nem mad som også kan bruges i madpakken.(Karolines K√łkken)
BoghvedepandekagerBoghvedepandekager
Pandekager som er nemme at lave og til med er sunde ‚Äď whats not to like ‚Äď Find opskrift og billede af glutenfri boghvedepandekager her(Valdemarsro)
Burritos med tigerrejerBurritos med tigerrejer
Burritos med tigerrejer er dejlig nem aftensmad for hele familien. Det der tager mest tid er at fylde pandekagerne - og det kan I jo evt. hygge jer med ved spisebordet.(Karolines K√łkken)
Pandekage-lagkage med jordb√¶r/hindb√¶r og fl√łdeskumPandekage-lagkage med jordb√¶r/hindb√¶r og fl√łdeskum
Pandekager med jordb√¶rskum. Opskrift p√• sk√łn pandekagelagkage med b√¶r, fl√łdeskum og chokolade.(Louiogbearnaisen)
Pandekagekage med hindbærPandekagekage med hindbær
Pandekagekage smager fantastisk, er smuk at se på og får enhver pandekageelskers hjerte til at banke en smule hurtigere - se opskriften her(Valdemarsro)
SpinatpandekagerSpinatpandekager
Spinatpandekager med havregryn og agurkeruller med vegetarisk fyld.(Karolines K√łkken)
Spinatpandekager med kyllingSpinatpandekager med kylling
Spinatpandekager med kylling er et lækkert pust til aftenbordet! Prøv den nemme opskrift her og nyd dem i aften. Uhm!(Karolines K√łkken)
SoufflépandekagerSoufflépandekager
Jeg mindes stadig min livs rejse til Japan - 14 dage fordelt p√• Tokyo og Kyoto, med en enkelt afstikker til Hiroshima. G√łr det, hvis du f√•r chancen! Aldrig har jeg oplevet en kultur s√•(Gastromand.dk)
Chokolade pandekagerChokolade pandekager
Dagen starter noget s√• dejligt med l√¶kre chokolade pandekager med tilbeh√łr af jordb√¶r og mynte ‚Äď Se opskriften p√• chokopandekager her(Valdemarsro)
Fyldte majspandekagerFyldte majspandekager
Lav selv dine majspandekager og fyld dem med et godt krydret grøntsagsfyld og ost....mums!(Karolines K√łkken)
Fyldte majspandekager med kyllingFyldte majspandekager med kylling
Hjemmelavede tortillas med fyld af kartofler, grøntsager og kylling.(Karolines K√łkken)
Enchiladas med hytteost og ristede majsEnchiladas med hytteost og ristede majs
Mexicansk inspirerede sprøde madpandekager med krydret fyld, der smager himmelsk. Få opskriften her. Værsgo' !(Karolines K√łkken)
Enchiladas med mole poblanoEnchiladas med mole poblano
Pandekager til aftensmad er altid et hit - her er nogle med lidt mere bid og fyld i - tror også at de kan blive til favoritter.(Karolines K√łkken)
Skimmelost med syltede valn√łdder og sm√łrristet rugbr√łd Skimmelost med syltede valn√łdder og sm√łrristet rugbr√łd
Lav gerne de syltede valnødder i god tid. Smager perfekt sammen med en god skimmelost - men også til is, pandekager etc.(Karolines K√łkken)
Crepes SuzetteCrepes Suzette
Crepes Suzette er tynde l√¶kre pandekager tilberedt og serveret med en sk√łn flamberet appelsinsauce med Grand Marnier - f√• opskrift her(Valdemarsro)
BananpandekagerBananpandekager
Denne opskrift på bananpandekager er nem og lækker. Disse lækre og luftige pandekager med banan laves på 30 min.(Karolines K√łkken)
Bananpandekager - til babyBananpandekager - til baby
Nemme og lækre bananpandekager uden mel til baby - perfekt til et hurtigt mellemmåltid. Bananpandekagerne kan fryses og tøer hurtigt op, når sulten melder sig din hos baby.(Karolines K√łkken)
Bananpandekager med hytteostBananpandekager med hytteost
Bananpandekager med hytteost er et lækkert morgenmåltid til de dage hvor der lige er lidt ekstra tid til morgenmaden. Top pandekagerne med friske bær og lidt akaciehonning.(Karolines K√łkken)
FarspandekageFarspandekage
Savner du en opskrift på en lækker og anderledes hovedret? Så prøv en farspandekage. Pandekagen af hakket svinekød suppleret af velsmagende smørdampede grøtnsager.(Karolines K√łkken)
Spr√łde pandekagesk√•le med is og friske jordb√¶rSpr√łde pandekagesk√•le med is og friske jordb√¶r
Superfin og dekorativ isdessert. Jordbærrene kan, uden for sæsonen, skiftes ud med anden frisk frugt. (Karolines K√łkken)
Spr√łde tortillas med grillet kylling, avocado, lime og korianderSpr√łde tortillas med grillet kylling, avocado, lime og koriander
Sprøde tortilla pandekager med farverige grøntsager og saftigt "flået" kylligekød - den lette version af pulled chicken. Hertil en dejlig krydret dip med inspiration fra tex mex køkkenet.(Karolines K√łkken)
MinipandekagerMinipandekager
Minipandekager - også kaldet "cereal pancakes" - er små søde og lækre minipandekager serveret med mælk. Minipandekagerne smager også godt som topping på fx yoghurt eller is.(Karolines K√łkken)
Spr√łde tortillas med hot tomatsalsa, grillet kylling og spidsk√•lSpr√łde tortillas med hot tomatsalsa, grillet kylling og spidsk√•l
Sprøde tortilla pandekager med farverige grøntsager og saftigt "flået" kylligekød - den lette version af pulled chicken. Hertil en dejlig krydret dip med inspiration fra tex mex køkkenet.(Karolines K√łkken)
Spr√łde, s√łde pandekagestrimlerSpr√łde, s√łde pandekagestrimler
Et dejligt sødt indslag til en brunch. Strimlerne er inspireret af den østrigske og sydtyske dessert, Kaiserschmarrn. De sprøde strimler kan gøres klar og lunes, når gæsterne er parate til lidt sødt.(Karolines K√łkken)
FerskensirupFerskensirup
Smuk ferskensirup der er nem at lave. Brug den til fx græsk yoghurt, is, pandekager og chokoladekage. Siruppen kan også laves med nektariner. (Karolines K√łkken)
Kokospandekager med mangosalsa og gr√łnt sukkerKokospandekager med mangosalsa og gr√łnt sukker
"Far jeg kan ikke få hul på kokosnødden".....det er faktisk ikke så svært, hvis du følger fremgangsmåden her. Og så kan du lave de små lækre pandekager og salsaen med frisk kokosnød.(Karolines K√łkken)
Ricotta/spinat pandekager toppet med laksRicotta/spinat pandekager toppet med laks
Efter jeg lavede ricottapandekager med b√•de pink skyr og med chokolade, s√• m√•tte der¬†eksperimenters¬†med en udgave i det salte k√łkken. Ricotta-ost er jo perfekt b√•de i det s√łde og det salte k√łkken og de her pandekager blev sandelig ogs√• m√¶gtig l√¶kre. Bl√łde, luftige og m√¶ttende. Brug dem som brunch, frokost, forret eller bare en nem...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Jordb√¶rmarmelade med chiafr√łJordb√¶rmarmelade med chiafr√ł
Meget hurtig og nem jordbærmarmelade med chiafrø, der er med til at tykne marmeladen. Nyd den som topping på fx yoghurt eller grød, som tilbehør til pandekager eller på et godt stykke brød.(Karolines K√łkken)
Tortilla med kylling og krydret hytteostTortilla med kylling og krydret hytteost
Prøv disse indbagte pandekager med kylling og krydret hytteost. Det er nemt og hurtigt - en lækker hverdagsret!(Karolines K√łkken)
PandekagerPandekager
Lav de sk√łnneste pandekager med denne opskrift, som b√•de b√łrn og voksne vil elske. Nyd dem med is, marmelade eller sukker. Se opskrift her.(Madsvin)
Æble-havrepandekager med rosmarinÆble-havrepandekager med rosmarin
Her er en pandekage med bid i, fyldt med havre og æble og med et hint af rosmarin. (Karolines K√łkken)
Ovnpandekage med blåbærOvnpandekage med blåbær
Her skal man ikke stå og vente på resten af pandekagerne - den er færdig på én gang!(Karolines K√łkken)
Ovnpandekager med baconOvnpandekager med bacon
Pandekage bagt i ovn med bacon - perfekt til morgenmad eller bruch.(Karolines K√łkken)
Tortillawraps med flanksteak og hvidl√łgsdressingTortillawraps med flanksteak og hvidl√łgsdressing
En fylding dressing med hvidløg, som både bruges til fyld i pandekagerne og som dip.(Karolines K√łkken)
Havregrynspandekager med frugtsalatHavregrynspandekager med frugtsalat
En variation over pandekager med havregryn og fuldkornshvede i dejen og frisk frugt som tilbehør. Ligefrem sunde bliver pandekager dog aldrig. De er til nydelse og hygge‚Ķ(Karolines K√łkken)
√Üblepandekager med karamelfl√łdeskum√Üblepandekager med karamelfl√łdeskum
Lækre pandekager med æbler og karamel - det fungerer bare.(Karolines K√łkken)
Amerikanske pandekager ‚Äď tykke og luftige brunch pandekagerAmerikanske pandekager ‚Äď tykke og luftige brunch pandekager
Amerikanske pandekager er perfekt til brunch eller en weekend morgen. Nem opskrift på tykke og luftige pandekager. Varier dem med banan, blåbær, chokolade..(Louiogbearnaisen)
Julepandekager med kanel og appelsinJulepandekager med kanel og appelsin
Julepandekager med kanel, syrlig appelsincreme og brændte mandler. Perfekte til julemorgen eller julebrunchen i december. (Karolines K√łkken)
Sm√• pizzaer med spr√łde rodfrugterSm√• pizzaer med spr√łde rodfrugter
Hurtig og børnevenlig pizza....eller rettere pizzaer, for der er 2 små pizzaer til hver, toppet med sprøde rodfrugter. Til bundene har vi brugt tortilla pandekager.(Karolines K√łkken)
Pærekage med marcipanPærekage med marcipan
Pærekage med marcipan... Denne pærekage er en skøn og lækker bradepandekage, der både kan laves med friske pærer og pærer fra dåse. Pærekagen er god at tage med på farten - prøv fx denne nemme pærekage med marcipan næste gang kollegaerne skal forkæles.(Karolines K√łkken)
Friterede hyldeblomster i pandekagedejFriterede hyldeblomster i pandekagedej
Friterede hyldeblomster er en sk√łn sommerdessert i juni m√•ned - hvor de duftende hvide blomster tilberedes i sk√łn pandekagedej - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Hindbærcreme Hindbærcreme
Dejlig luftig hindbærcreme du kan servere til fx frisk frugt, vafler og pandekager.(Karolines K√łkken)
HindbærmarmeladeHindbærmarmelade
Meget hurtig og nem hindbærmarmelade med chiafrø, der er med til at tykne marmeladen. Nyd den som topping på fx yoghurt eller grød, som tilbehør til pandekager og æbleskiver eller på et godt stykke brød.(Karolines K√łkken)
Rugpandekager med rygeost og svampeRugpandekager med rygeost og svampe
Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider. I Bronzealderen havde vi i Danmark både fået syrnede mælkeprodukter og korn, og derfor kommer her vores moderne fortolkning af madpandekager.(Karolines K√łkken)
Grillede pandekager med appelsinisGrillede pandekager med appelsinis
Sprøde pandekager med luftig yoghurtis og appelsinsirup. Sød, frisk og lækker på én gang.(Karolines K√łkken)
PandekagelagkagePandekagelagkage
Pandekagelagkage smager fantastisk og er smuk at se på! En pandekagelagkage kan varieres i det uendelige - i denne version består fyldet af skyr-hindbærskum og pandekagelagkagen er toppet med friske bær.(Karolines K√łkken)
Quesadilla med b√łnner - fyldte madpandekagerQuesadilla med b√łnner - fyldte madpandekager
Herlig ret med tortillas, kidneybønner, salsa og smeltet ost. Du kan næsten fornemme duften af Mexico.(Karolines K√łkken)
Boghvedepandekager med pærekompotBoghvedepandekager med pærekompot
Skøn dessert med sprødt og blødt, som bringer smilene frem hos enhver.(Karolines K√łkken)
Pandekagelagkage med chokolade og fl√łdeskum Pandekagelagkage med chokolade og fl√łdeskum
Bag en stak chokoladepandekager og læg den sammen med flødeskum, banan, hindbærmarmelade og mørk chokolade. Super nem og super lækker lagkage!(Karolines K√łkken)
Pandekagelagkage med jordbær og appelsinsirupPandekagelagkage med jordbær og appelsinsirup
Pandekager i ´lagkagedesign´ vil begejstre børn og voksne i alle aldre!(Karolines K√łkken)
Tyrkiske br√łd med b√łnnefyld og myntedressingTyrkiske br√łd med b√łnnefyld og myntedressing
De skønne fladbrød er næsten flade som pandekager og smager herligt med alverdens fyld.(Karolines K√łkken)
PandekagerPandekager
Hvem elsker ikke pandekager? Fyld de lækre pandekager med flødeskum, syltetøj ell. sukker. Få pandekagedejen her!(Karolines K√łkken)
Kakaopandekager med isKakaopandekager med is
Lækre kakaopandekager som du nemt kan lade børnene hjælpe med at lave.(Karolines K√łkken)
Pandekager med appelsinsirup, frugt og chokoladeisPandekager med appelsinsirup, frugt og chokoladeis
Pandekager og is er en klassiker. Her i en variant med chokolade og appelsin.(Karolines K√łkken)
Quesadillas med hytteost, spinat og skinkeQuesadillas med hytteost, spinat og skinke
Fyldte tortillapandekager med sennep, hytteost, revet ost og spinat. Serveret med skinke og nem salat. (Karolines K√łkken)
Pandekager med fiskefyldPandekager med fiskefyld
Pandekager med fiskefyld er et alternativ til pandekager med fyld. Prøv denne lækre opskrift, som er lige til at gå til!(Karolines K√łkken)
Quesadillas med kikærter og smeltet ostQuesadillas med kikærter og smeltet ost
Dejlige quesadillas (fyldte tortillapandekager med smeltet ost) med vegetarisk fyld. På toppen iskold kvarkdressing....og koriander der giver smag af Mellem- og Sydamerika.(Karolines K√łkken)
Pandekager med havregryn og skyrPandekager med havregryn og skyr
Pandekager med havregryn og skyr - og helt uden tilsat sukker. Disse pandekager er nemme at lave og kan serveres til både hverdag og fest. Server fx pandekagerne med vaniljeskyr og dine yndlingsbær og -frugter.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavede madpandekager - med en rest bagte rodfrugterHjemmelavede madpandekager - med en rest bagte rodfrugter
Opskriften på hjemmelavede madpandekager - med en rest bagte rodfrugter, er perfekte at have med på madpakke. Fyldet er virkelig lækkert med syrlighed, cremet konsistens og sprød salat.(Karolines K√łkken)
Pandekager med hytteostPandekager med hytteost
Prøv disse ultra lækre pandekager med hytteost og dejlig sødme fra bananer - helt uden mel og tilsat sukker! De er lynhurtige at lave og perfekte som morgenmåltid!(Karolines K√łkken)
Pandekager med isPandekager med is
Pandekager med is er en ægte dessert klassisker. Med denne nemme opskrift får pandekagerne et friskt pift af citronskal - perfekt sammen med vaniljeflødeisen.(Karolines K√łkken)
Pandekager med majs-, ris- og kartoffelmelPandekager med majs-, ris- og kartoffelmel
Bløde glutenfrie pandekager serveret med flormelis og passionsfrugt-yoghurt(Karolines K√łkken)
Pandekager med skovbær og skyrcremePandekager med skovbær og skyrcreme
Gode opskrifter udviklet i Karolines Køkken®. Find inspiration i vores mere end 4000 opskrifter.(Karolines K√łkken)
Pandekager med yoghurt og æblePandekager med yoghurt og æble
Pandekager er lækre til morgenmad og brunch. Opskrift på lækre og luftige pandekager med græsk yoghurt og æble, som er en favorit(Louiogbearnaisen)
Pandekager på bålPandekager på bål
Tag børnene med ud at bage pandekager over bål. Det er hyggeligt og bålpandekager smager fantastisk. Server dem med fx flormelis, flødeskum eller jeres yndlingssyltetøj.(Karolines K√łkken)
Pandekager uden ægPandekager uden æg
Har du ikke nogle æg i køleskabet? Fortvivl ej - her er opskriften på pandekager uden æg. Server dem med en lækker, cremet bærskum til.(Karolines K√łkken)
PandekagestabelPandekagestabel
Lav en "Rasmus Klump" dag med en ordentlig stak pandekager. Mums...!(Karolines K√łkken)
Amerikanske havregrynspandekagerAmerikanske havregrynspandekager
Ekstra forkælelse til morgenmaden? Så prøv de amerikanske havregrynspandekager - de mætter og så smager de himmelsk(Karolines K√łkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes