Vi fandt 21 opskrifter med søgeordet remoulade:
Remoulade - sådan laver du hjemmelavet remouladeRemoulade - sådan laver du hjemmelavet remoulade
Remoulade kan laves på mange måder, og her er min bedste opskrift. Lavet af hjemmelavet mayonnaise, kapers og syltede agurker.(Madens Verden)
Lun kulørt kartoffelsalat med kyllingLun kulørt kartoffelsalat med kylling
Hvide asparges er en stor delikatesse. Nyd dem på alle måder, når de har sæson. Her bliver de serveret i en let men mættende salat med kartofler, gulerødder, spinatblade og stegt kylling - med en hjemmelavet remouladedip.(Karolines Køkken)
RemouladeRemoulade
Hjemmelavet remoulade. Lav din remoulade helt fra bunden, eller køb et eller flere af remouladens delelementer og bland dem selv i de rigtige forhold.(Karolines Køkken)
Remoulade med urterRemoulade med urter
Det er slet ikke så svært at lave din egen remoulade. Denne er frisk og let - smager dejligt til fisk.(Karolines Køkken)
Frisk torskerogn og rodfrugt-remouladeFrisk torskerogn og rodfrugt-remoulade
Prøv stegt frisk torskerogn til aftensmad. Det er en delikatesse og torskerognen er skøn, fra januar til april, hvor den har sæson.(Karolines Køkken)
RemouladesauceRemouladesauce
Nem og dejlig hjemmelavet remouladesauce med æble og persille. Remouladesauce har mere struktur og bid end blot remoulade - og du har mulighed for at give saucen dit personlige touch.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet RemouladeHjemmelavet Remoulade
"I say goddamn what a rush!" - ja Travolta har ikke levet forgæves og bedre kan det ikke udtrykkes. Det er pærelet at lave, og efter et par gange er det ren rutine og så(Gastromand.dk)
HytteostmayoHytteostmayo
Cremet hytteostmayo er fantastisk i en sandwich eller som dip til grøntsagsstave. Og du kan lynhurtigt trylle mayonnaisen om til en remoulade ved at tilsætte finthakkede pickles.(Karolines Køkken)
Remoulade - opskrift på lækker nem hjemmelavet remouladeRemoulade - opskrift på lækker nem hjemmelavet remoulade
Her får du min bedste opskrift på lækker hjemmelavet remoulade - perfekt dressing til både fiskefrikadeller og meget andet godt - få opskrift her(Valdemarsro)
Røde fiskefrikadeller og karryremouladeRøde fiskefrikadeller og karryremoulade
Bring glæde omkring middagsbordet med disse smukke fiskedunser. Det er rødbede, der giver farven. Server den med hjemmerørt remoulade og ikke et øje er tørt!(Karolines Køkken)
Grov picklessauce m. nystegte rødspætter og gulerodssalatGrov picklessauce m. nystegte rødspætter og gulerodssalat
Opskrift på hjemmelavet pickles sauce. Erstat den traditionelle remoulade med en grov pickles sauce - perfekt til en nystegt fiskefilet.(Louiogbearnaisen)
Lamme “roastbeef” med selleri-remoulade.Lamme “roastbeef” med selleri-remoulade.
Påske rimer på lam. Og påskefrokost rimer på roastbeef. Så hvorfor ikke kombinere de to? Danmarks største påskefrokost er arrangeret i samarbejde med Aalborg Akvavit. Jeg har valgt at bruge en lammecoulotte. Det fede ved lammeculotten(Gastromand.dk)
Fish and chips med rodfrugter og hytteostremoulade  Fish and chips med rodfrugter og hytteostremoulade
En moderne og sundere udgave af den velkendte fish and chips. Her med rodfrugter og hytteostremoulade.(Karolines Køkken)
Ovnstegte fiskefileterOvnstegte fiskefileter
Rugmelspanerede ovnstegte fiskefileter serveret med ovnbagte kartofler, ærter og hjemmelavet remoulade. (Karolines Køkken)
Fiskeburger med let remouladeFiskeburger med let remoulade
Hjemmelavet burger er altid et hit. Prøv denne opskrift med fiskebøffer og remoulade.(Karolines Køkken)
Stegt torsk med salat og grøn remouladesauceStegt torsk med salat og grøn remouladesauce
Pift din remouladesauce op. Det løfter hele din ret til et helt nyt niveau. (Karolines Køkken)
FiskefrikadellerFiskefrikadeller
Fiskefrikadeller er en klassiker. Disse er lavet med torsk, men sejfilet og laks eller en blanding heraf kan også fint bruges. Spis fiskefrikadellerne med remouladesauce, råkost og og rugbrød eller kogte kartofler.(Karolines Køkken)
Amagerburger med hjemmelavet remouladeAmagerburger med hjemmelavet remoulade
En amagermad - rugbrød og franskbrød lagt sammen om smør. Måske stammer den fra de hollandske gartnere der i sin kom til Amager.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes