Vi fandt 63 opskrifter med søgeordet kaffe is:
Nem iskaffe med NespressoNem iskaffe med Nespresso
Iskaffe er nemt og billigt at lave selv. Opskrift på nem iskaffe lavet med Nespresso. Undgå din iskaffe bliver tynd, brug isterninger med kaffe.(Louiogbearnaisen)
Florlette marengs med flødefyldFlorlette marengs med flødefyld
Uhm, marengs! Sprøde himmerigsmundfulde af kyskager, der springer i munden og smelter på tungen. Inspireret af de klassiske marengskager - hofdessert og bikuber. Også god til kaffe.(Karolines Køkken)
CitrontærteCitrontærte
Opskrift på frisk og lækker citrontærte med en sprød mørdejsbund og syrlig citroncreme. Server citrontærten som dessert eller tilbehør til en kop kaffe eller te. (Karolines Køkken)
Citrontærte med marengsCitrontærte med marengs
Opskrift på frisk og lækker citrontærte med en sprød mørdejsbund og syrlig citroncreme. Server citrontærten som dessert eller tilbehør til en kop kaffe eller te. (Karolines Køkken)
IskaffeIskaffe
Prøv denne super lækre opskrift på en nem og god iskaffe lavet på et espressoshot eller instant kaffe - få opskriften her(Valdemarsro)
Bagte squash-sticks med parmesanBagte squash-sticks med parmesan
Der er ved at være noget stille online. Studentertid, festivaller, Roskilde, afslutning på jobs inden ferietid og nåhr ja, så dem der allerede dypper tæerne i vandkanten. Jeg er stadig plantet bag skærmen en uges tid, halvanden endnu. Med blæser på fuld tryk, iskaffe i koppen og en kold klud til panden. Ork, den hedebølge...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
AppelsinchokoladekageAppelsinchokoladekage
En dejlig chokoladekage med et strejf af appelsin. Serveres med friske bær og en god kop kaffe.(Karolines Køkken)
PåskesmåkagerPåskesmåkager
Disse skønne påskesmåkager er nemme at lave og er både et rigtig hyggeligt lille bageprojekt på en regnvejrsdag og perfekte til påskekaffen(Valdemarsro)
Karamel milkshakeKaramel milkshake
Lækker iskold milkshake med kakao og is og selvfølgelig flødeskum på toppen. Lige som man kender dem fra kaffe- og isbarene.(Karolines Køkken)
FragilitéFragilité
Lækker og klassisk fragilité med hasselnøddebunde og espresso smørcreme. Server denne fragilité til en god kop kaffe.(Karolines Køkken)
Affogato isdessert + guide til pour over KaffeAffogato isdessert + guide til pour over Kaffe
Her får du en skøn og nem opskrift på den lækre italienske isdessert affogato og en guide til at lave den perfekte kop pour over kaffe - læs med her(Valdemarsro)
KaramelsnitterKaramelsnitter
Til den store selvforkælelsesdag - hvor der ingen begrænsninger er. Så skulle du prøve disse karamelkager med rigeligt smør og god smag. Ring efter vennerne og sæt kaffen over.(Karolines Køkken)
Franske vaflerFranske vafler
Med opskriften på franske vafler er du sikret lækre kager til kaffebordet eller aftenhyggen. De fransk inpirerede kager indeholder velsmagende creme med smag af pistacie.(Karolines Køkken)
Feijoada, sprød angú og kaffesauceFeijoada, sprød angú og kaffesauce
En klassisk Feijoada (bønnegryde) som terrine, sprød angú og sauce på kaffe og kalvefond. Italiensk, fransk, portugisisk og brasiliansk madkultur mødes(Madsvin)
Frapé - Græsk kaffeFrapé - Græsk kaffe
Frapé er navnet på en kold, pisket kaffedrik, der stammer fra Grækenland. I drikken indgår frysetørret kaffepulver, mælk og som oftest en slags sukker. Frapé serveres og nydes oftest på barer i de hede eftermiddagstimer - over en hyggelig snak i venners lag.(Karolines Køkken)
Kvarkkage med mandler og chokoladeKvarkkage med mandler og chokolade
Kvarkkage med mandler og chokolade passer perfekt til kaffebordet. Mandlernes runde smag og chokoladens blide sødme giver en smagsoplevelse man sætter pris på.(Karolines Køkken)
Toscana RistærteToscana Ristærte
Toscana ristærte er en lille lækker italiensk kage som spises til enten morgenmad eller til en kaffe om eftermiddagen - få opskriften her(Valdemarsro)
Karoline SpecialKaroline Special
Prøv denne opskrift på Karoline Special og nyd en anderledes smagfuld kaffedrik med et strejf af cognac. Drikken kombinerer smagen af kaffe og cognac med den blide søde smag vaniljeflødeis - god på en varm dag.(Karolines Køkken)
Semlor – svenske fastelavnsbollerSemlor – svenske fastelavnsboller
Fik du lige set den fredagskage, som jeg spiste i går? Nøj, den var farlig god! Så god, at jeg var nødt til at snuppe endnu en til aftenkaffen. Og jep, det er selvfølgelig de svenske banditter, Semlor, som vi snakker om. De sidste par år har den populære fætter væltet sig i spotlyset her...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kvarkbrød med æble, krydderier og kernerKvarkbrød med æble, krydderier og kerner
I søndags stod den på arbejde bag skrivebordet, masser af kaffe og hjemmebag. Denne gang ikke kage, men et lækkert, saftigt brød med duften af jul. Næsten kageagtig. Med tandsmør, selvfølgelig! Brødet blev bagt med køleskabets sølle rester; kvark, triste æbler og kogte hvedekerner. Den perfekte reste-beholdning, hvis du spørger mig (: Og hvis du...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Blomkål/løgsuppe med ostebrødBlomkål/løgsuppe med ostebrød
Jeg starter lørdagen langsomt, mens der endnu er morgendis og solen ikke helt har besluttet om den gider stop eller ej i dag. Der er varm kaffe i koppen og lune, nybagte brød til at ledsagde den. Med smør og fed ost. Der er endnu stille i huset, Måffen sniger snuden ud under tæppet. Overvejer...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
BrowniesBrownies
Dejlig klassisk chokoladebrownie med valnødder. Perfekt til en velbrygget kop kaffe!(Karolines Køkken)
Taco rubTaco rub
Hjemmelavet rub med taco smag - og kaffebønner! Den er god til både kylling, okse- og grisekød. Gnid kødstykkerne ind i rub´en, inden du griller eller steger dem.(Karolines Køkken)
Auberginesalat med kikærter og knasAuberginesalat med kikærter og knas
Mens det her indlæg lander i den virtuelle verden, spiser jeg mig tyk i chokoladelagkage med chokoladeganache, hindbær og flødeskum. Skyller ned med kaffe og frydes over min længesavnede bette bror kan tage et par dage fri fra teenagelivet på efterskole. Påskeferien er endelig over os alle! Den bruges på familiehygge for fuld skrue. 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Honningristet nødde-mysli med gojibærHonningristet nødde-mysli med gojibær
Mysli! Ikke i den helt sunde ende, men ganske forrygende på weekendmorgenbordet. Og det er da også her, at jeg har slubret min yoghurt med den rare honningristede-topping på. Med friskpresset grape/appelsin-juice og nybrygget kaffe on the side. Helt alene. I et tempo, som selv snegle ville være misundelige på. Ja tak, lidt flere af...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Marcipanis med  kaffesirupMarcipanis med kaffesirup
Lækker is der får friskhed fra appelsinfileter og orangemandler. En dejlig dessert der egner sig godt til julen eller i januar.... hvis der er rester af marcipan og mandler.(Karolines Køkken)
Dalgona kaffeDalgona kaffe
Dalgona kaffe er navnet på en ny og trendy iskaffe, der stammer fra Sydkorea. Den består af iskold mælk serveret med et tykt kaffesirup-skum på toppen. En nem og lækker iskaffe, der er hurtig at lave.(Karolines Køkken)
Pæretærter med butterdej, marcipancreme og mandlerPæretærter med butterdej, marcipancreme og mandler
En lækker dessertkage, der kan kombinere dessert og kaffe i et. Pæretærten blev serveret efter denne middag. Dessert og kaffe+kage kan ofte være lidt af en omgang på en aften. Derfor valgte jeg,  at kombinere dem med denne kage og det er bestemt ikke sidste gang den bliver lavet. Opskriften er den klassiske butterdejstærte med frugt,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sådan laver du iskaffeSådan laver du iskaffe
Der er noget jeg er lidt træt af. Den der med “vi må jo ikke klage over vejret, nu det endelig er sommer”. Jo, når det er +30 grader og man ikke kan trække vejret. Når man bare ligger helt faldt, sveder tran og det er fysisk umuligt at tænke en sammenhængende tanke. Ja, så...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Genialt: Sådan laver du den perfekte Irish CoffeeGenialt: Sådan laver du den perfekte Irish Coffee
Laver du Irish Coffee på samme måde, som størstedelen af den danske befolkning? Jamen så gør du det forkert og der er så absolut plads til forbedringer. Her får du den ultimative fremgangsmåde til kaffe-klassikeren! Irish coffee er(Gastromand.dk)
YoghurtkageYoghurtkage
Prøv denne yoghurtkage med abrikos. Den er fyldig i smagen, med et friskt pust af abrikos. Nyd som dessert eller til kaffen!(Karolines Køkken)
OrangekransOrangekrans
Festbolledej med fyld af frisk ingefær og orangemarmelade. Sever den nybagt med en god kop kaffe eller the.(Karolines Køkken)
Banana Peanutbutter Rolls // Grove Banan-snurrer med jordnøddesmørBanana Peanutbutter Rolls // Grove Banan-snurrer med jordnøddesmør
Hvem kunne ikke spise en ordenligt basse af en snasket kanelsnurrer lige nu? Sådan en lun laban, hvor fyldet stadig løber og fingrene klistrer godt. Med varm kaffe til. Brandvarm, nybrygget kaffe. Æv, det er jo kun torsdag. Altså er der laaaang tid til fredagskagen! Fortvivl dog ej, for torsdagen kan sagtens gøres lidt sjovere,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Dalgona kaffeDalgona kaffe
Dalgona kaffe er en populær kaffedrik, der passer godt til sommervarmen. Du skal blot bruge tre ingredienser, og så kan du lave den lækreste iskaffe.(Madsvin)
Toast med flødeost og chia-hindbærkompotToast med flødeost og chia-hindbærkompot
Ristet surdejsbrød smurt med cremet flødeost og kompot af hindbær med chiafrø. Lækkert til morgenmad eller eftermiddagskaffen.(Karolines Køkken)
Double Espresso BrowniesDouble Espresso Brownies
Fantastisk brownies med espresso og kaffe skum. Den bedste kaffebrownie med espressopulver og chokolade.(Louiogbearnaisen)
IskaffeIskaffe
Findes der noget mere sommerligt end en kold iskaffe? Prøv vores skønne opskrift på en lækker, cremet iskaffe her. (Karolines Køkken)
Iskaffe med vaniljekaramelIskaffe med vaniljekaramel
Dejlig læskende iskaffe. Den kræver, at du giver dig i kast med karamelkogningens kunst, men den er hurtig at lave og resultatet er en dejlig sød hjemmelavet vaniljesirup.(Karolines Køkken)
Hanoi Egg CoffeeHanoi Egg Coffee
Den vietnamesiske æggekaffe er en specialitet fra Hanoi og er bedre kendt som Hanoi Egg Coffee - få opskrift her og prøv den på rejsen(Valdemarsro)
Klassisk chokoladefondant Klassisk chokoladefondant
Superlækker chokoladekage med flydende midte, der serveres varm evt. med flødeskum eller is - og en god kop kaffe. Chokoladefondanterne kan forberedes i god tid og blot bages lige inden servering.(Karolines Køkken)
Sprøde ingefærsmåkager med citroncremeSprøde ingefærsmåkager med citroncreme
Små og sprøde småkager krydret med ingefær og lagt sammen om en frisk citroncreme af kvark. Minder om de populære whoppies. Yndige og perfekte til kaffen.(Karolines Køkken)
Sprøde kager med jordbærflødeskumSprøde kager med jordbærflødeskum
Disse dekorative jordbærkager er gode til eftermiddags- eller aftenkaffen og er nemme at lave.(Karolines Køkken)
Tomattærte med serranoskinke og græsk yoghurtTomattærte med serranoskinke og græsk yoghurt
Jeg havde den skønneste søndag igår, hvor turen gik til Aalborg og kaffe’slabberas hos søde Kristine og lækre Chillium. Og lur mig om det ikke var kaffe i stor stil, som den stod på! Der blev nemlig diskede op med intet mindre end 3 forskellige kaffe-bagværk, godt spædet op med chokolade og skyllet ned med,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Irish Coffee CakeIrish Coffee Cake
I går var der fuld gang i køkkenet herhjemme og der sneg sig da også lidt kagebagning ind. Magasinet “Alt-for-damerne” havde en opskrift på en kaffe-kage denne her uge. Og efter at have skimmet den igennem, vidste jeg hurtigt, at den skulle prøves! Den er  nemlig ret lig med Irish Coffee, som jeg har en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mokka-creme bruléMokka-creme brulé
Creme brulé er en dejlig, festlig dessert. I denne opskrift får klassiskeren et twist af mokka med smagen fra hele kaffebønner. Prøv den!(Karolines Køkken)
Choko milkshakeChoko milkshake
Lækker iskold milkshake med kakao og is og selvfølgelig flødeskum på toppen. Lige som man kender dem fra kaffe- og isbarene.(Karolines Køkken)
MokkashakeMokkashake
Lækker iskold chokolade-iskaffe med masser af flødeskum. Velbekomme!(Karolines Køkken)
Æbleboller med ingefærÆbleboller med ingefær
Æbler, tørrede abrikoser og frisk ingefær giver bollerne masser af smag. Nydt til en kop te eller kaffekan de tilfredsstille trangen til noget sødt.(Karolines Køkken)
Hindbær/solbær-kompot – med græsk yoghurt og nødde-granolaHindbær/solbær-kompot – med græsk yoghurt og nødde-granola
Lige en hurtig opskrift på min morgenmad de seneste mange morgener. Nemlig nødde-granolaen fra i går med græsk yoghurt og en bær-kompot. Og hvilket måltid!! Den fede yoghurt med den syrlige kompot og den søde, knasende granola – godt skyllet ned med bitter kaffe. Så får man da vist ikke en meget bedre start. Og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Chokoladeis med mokkakiks, appelsinlikør og flødeskumChokoladeis med mokkakiks, appelsinlikør og flødeskum
Kaffe og likør klæder chokoladeisen. Bag kiksene og sylt appelsinskal i forvejen, så kan du lynhurtigt anrette denne lækre dessert. (Karolines Køkken)
Créme caramel – den lysebrune lillesøsterCréme caramel – den lysebrune lillesøster
Silkeblød, cremet og med en frisk karamelsmag. Crème caramel er en silkeblød og frisk dessert med en lækker karamel til kaffen og portvinen. Lav den aftenen før, den skal serveres, og så er den lige til at hive ud af køleskabet.(Gastromand.dk)
Mochakage med saltet smørcremeMochakage med saltet smørcreme
Lækker og svampet kage med mocca, chokolade og toppet med en blød smørcreme. Pynt moccakagen med fine træer af rosmarinkviste og imponer dine gæster. Opskrift på nem og lækker kage med skøn smag af kaffe og chokolade, som holder sig saftig og svampet.(Louiogbearnaisen)
MørdejskagerMørdejskager
Mangler du en opskrift på lækre kager til kaffebordet? Så prøv disse mørdejskager med lækker vaniljecreme og glasur.(Karolines Køkken)
KirsebærtærteKirsebærtærte
Kirsebærtærte er en lækker og nem kage, som smager skønt til eftermiddagskaffen eller med en kugle is. Find opskrift på kirsebærkage med crumble her(Louiogbearnaisen)
Iskaffe – med myntesirup og mandlerIskaffe – med myntesirup og mandler
Super skøn og forfriskende iskaffe med myntesirup og mandler - perfekt til sommervarmen og til sommeren kolde variant af yndlingsdrikken - få opskrift her(Valdemarsro)
KaffeisKaffeis
En super dessert for kaffeelskere!(Karolines Køkken)
Let flødeis med mokkatuillesLet flødeis med mokkatuilles
Lækker og nem dessert som du kan lave i god tid. Mokkatuilles kan holde sig sprøde i en kagedåse i ca. en uge. Så mangler du bare at lave kaffe og piske flødeskum.(Karolines Køkken)
Cannelloni med hytteost, feta og skinkeCannelloni med hytteost, feta og skinke
Jeg befinder mig i Berlin, drikker virkelig meget pæn kaffe, stirrer på hippe mennesker og har det egentlig ganske udmærket. Okay, formidabelt godt – det bliver ikke meget bedre. Der er lige omtrent sommer-grader på disser kanter og min kuffert er ikke helt gearet til det. Mine obligatoriske sorte jeans (og jeg under) lider i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes