Vi fandt 19 opskrifter med søgeordet boller i karry:
Facts om boller i karry:
Boller i karry (også: kødboller i karry) er en kendt dansk middagsret, der serveres med ris og består af kogte kødboller i en tyk sovs af kødbollernes kogevand, karry, løg, æble og evt. andre ingredienser. Retten er blevet spist siden ca. 1935[kilde mangler].
Bønne- og mangosalat - af en rest boller i karryBønne- og mangosalat - af en rest boller i karry
Pift din rest boller i karry op på denne eksotiske måde og det bliver pludselig ikke så kedeligt at spise rester.(Karolines Køkken)
Blomkål i karry og spicy kødbollerBlomkål i karry og spicy kødboller
Det her skulle egentligt have været en omgang karrystegte blomkål, som tilbehør. Men i et kort øjebliks kådhed, smed jeg en portion karrypulver på panden, som kunne have gjort en god, gammel inder stolt. Det kradsede godt i luftvejene og jeg kunne forsvinde i karry-skyen, som indhyldede køkkenet og de nymalede vægge(!).   De tørstegte...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Karrysuppe - af en rest boller i karryKarrysuppe - af en rest boller i karry
Twist suppen med en rest boller i karry - det er både spændende, nemt og du får brugt resterne til noget nyt.(Karolines Køkken)
Boller i karry på indiskBoller i karry på indisk
Prøv en anderledes boller i karry med masser af krydderier.(Louiogbearnaisen)
Kyllingekødboller i citronsauceKyllingekødboller i citronsauce
Boller i karry er populær hos rigtig mange. Hvad med at prøve en ny og forfriskende variant, hvor bollerne er lavet af hakket kyllingekød og hvor saucen er en citronsauce.(Karolines Køkken)
Boller i Karry - en ægte dansk klassikerBoller i Karry - en ægte dansk klassiker
Boller i Karry er en klassisk indisk ret som stammer fra det centralen Indien og blev op gennem 1900 taller spredt udover hele Indien og siden hen verden og endte i 1981 også i Danmark(Gastromand.dk)
Fyldte pitabrød - af en rest boller i karryFyldte pitabrød - af en rest boller i karry
Har du lidt boller i karry fra i går, men ikke nok til hele familien, så brug resterne til at lave disse skønne pitabrød.(Karolines Køkken)
Mormormad: Byens Bedste Boller i KarryMormormad: Byens Bedste Boller i Karry
Det er egentlig meget sjovt som man ændrer smag. da jeg var barn kunne jeg faktisk ikke lide boller i karry. Jeg synes det var noget underligt noget, og saucen smagte mærkeligt. Idag elsker jeg(Gastromand.dk)
Boller i karry – En klassiker fuld af smagBoller i karry – En klassiker fuld af smag
Boller i karry er en hverdagsklassiker i de danske hjem. Her får du en nem og velsmagende opskrift på både en klassisk og moderne gang boller i karry.(Madsvin)
Stegte kødboller med karrysauceStegte kødboller med karrysauce
Denne ret leder tankerne hen på boller i karry og de stegte kødboller tilfører knas og sprødhed til retten.(Karolines Køkken)
Stegte kødboller og syltede grøntsagerStegte kødboller og syltede grøntsager
Boller i karry - bare med stegte kødboller i stedet for de kogte. Og med et dejligt sursødt tilbehør af blommer, bladselleri og løg.(Karolines Køkken)
Boller i karryBoller i karry
God dansk klassisk mad: Boller i karry her serveret som ristaffel med tilbehør on-the-side.(Karolines Køkken)
Boller i karry - med mere grøntBoller i karry - med mere grønt
Boller i karry - en højtelsket livret hos både børn og voksne. I forhold til den helt klassiske, har vi tilsat lidt mere grønt til kødboller og sauce, og erstattet nogle af risene med blomkål, så der er mulighed for at få spist godt med grøntsager - uden at gå på kompromis med smagen af boller i karry.(Karolines Køkken)
Boller i karry med æblesalatBoller i karry med æblesalat
Nem og hurtig aftensmad, her boller i karry med tilbehør af ris og æblesalat.(Karolines Køkken)
Boller i karry med blomkålsrisBoller i karry med blomkålsris
Boller i karry er vist en af de livretter, som ligger allehøjest på ønskelisten. Her en dejlig let version af boller i karry med kyllingekødboller og blomkålsris som tilbehør.(Karolines Køkken)
Boller i karry uden kødBoller i karry uden kød
Boller i karry til de kødfrie dage. Bollerne består af paneer og hasselnødder, som giver et godt bid. (Karolines Køkken)
Boller i rodfrugtkarryBoller i rodfrugtkarry
Gulerødder og pastinakker giver ekstra smag og fylde til karrysaucen....og de bliver blendet så man ikke kan se dem.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes