Vi fandt 79 opskrifter med søgeordet 🥔 kartoffelmos:
Facts om kartoffelmos:
Kartoffelmos er en kendt ret i de fleste danske hjem. Kartoffelmos bruges i det meste som tilbehør til mange sammenkogte retter, fx gullasch og bankekød. Kartoffelmos bestür af kogte mosede kartofler, som bliver rørt op med mÌlk og smør og smages til med salt og peber. Kartoffelmos füs ogsü som tørprodukt, hvor salt, vand og mÌlk skal tilføjes. Skal blandes op med kogende vand.
Osso buco med mørkt øl fra Bryghuset MønOsso buco med mørkt øl fra Bryghuset Møn
Osso buco skal langtidssteges i op mod 4 timer - sü bliver kødet det møreste, som du nogensinde har smagt. Her med en god kartoffelmos.(Madens Verden)
Kalvetykkam i ovn med selleriblokke og mosKalvetykkam i ovn med selleriblokke og mos
Kalvetykkam i ovn skal langtidssteges i stegeso i fire timer ved 150 graders varme. Server den med lĂŚkre selleriblokke, der er overdĂŚkket med kartoffelmos.(Madens Verden)
Hjortebøffer og kartoffelmos Hjortebøffer og kartoffelmos
Kartoffelmos i skjul kan du også servere som aftensmad på en hverdag sammen med en fyldig salat. Og hvis du laver dem mindre end her, kan du servere dem som snack eller tapas ret.(Karolines Køkken)
Hokkaidomos med syltede peberfrugterHokkaidomos med syltede peberfrugter
Sæt kulør på aftenen med denne farverige hokaidomos - en ny og spændende måde at spise kartoffelmos på.(Karolines Køkken)
EnebÌrgryde med oksekød og baconEnebÌrgryde med oksekød og bacon
EnebÌrgryde er en klassisk gryderet, hvor oksekød og bacon koges mørt i kalvefond med enebÌr, og gryderetten nydes med en luftig kartoffelmos.(Madens Verden)
Hurtig bøf stroganoff med kartoffelmosHurtig bøf stroganoff med kartoffelmos
Du kan sagtens lave en hurtig bøf stroganoff, hvor oksekød i strimler svitses af ved høj varme, og vendes med bacon, løg og champignon. Opskriften er her.(Madens Verden)
Ovnbagt kartoffelmos med parmaskinke og persilleOvnbagt kartoffelmos med parmaskinke og persille
Her er den bedste opskrift pü ovnbagt kartoffelmos, der bages med parmaskinke. Mosen er med smør og pyntes inden servering med persille.(Madens Verden)
Braiseret kalvekød i gryde med kartoffelmosBraiseret kalvekød i gryde med kartoffelmos
Her für du min opskrift pü braiseret kalvekød i gryde. En nem og lÌkker simreret med kalvetykkam, rodfrugter og en uimodstüelig lÌkker sauce. God gÌstemad.(Madens Verden)
BrĂŚndende kĂŚrlighedBrĂŚndende kĂŚrlighed
Brændende Kærlighed er kartoffelmos med bacon, løg og purløg på toppen. Få den lækre Opskrift på Brændende Kærlighed på Arla.dk!(Karolines Køkken)
Sød kartoffelmos med sprød topSød kartoffelmos med sprød top
En cremet og syrnet sød kartoffelmos, toppet med knasende quinoa, kartoffelskræl og finthakket purløg. Cremefraiche i kombination med sød kartoffel, smager fantastisk.(Karolines Køkken)
Kromandens kotelet i ovn med kartoffelmosKromandens kotelet i ovn med kartoffelmos
Her er opskriften pĂĽ kromandens kotelet i ovn med kartoffelmos og en lĂŚkker sovs. Hele retten samles pĂĽ koteletten, der steges fĂŚrdig i ovnen.(Madens Verden)
BrÌndende kÌrlighed - med mere grøntBrÌndende kÌrlighed - med mere grønt
Brændende kærlighed med kartoffelmos, bacon og løg er en kendt klassiker. Vi har ladet os inspirere og lavet en vegetarisk version....med kærlighed.(Karolines Køkken)
Sød mos med sprød topping Sød mos med sprød topping
Denne søde kartoffelmos kan spises af selv de mindste. Saucen med kapers og sprøde kartoffelstykker giver en god konsistens og smag til retten.(Karolines Køkken)
Plankebøf med kartoffelmos - nem opskriftPlankebøf med kartoffelmos - nem opskrift
Plankebøf stammer oprindeligt fra Ungarn, og min opskrift er en hakkebøf, der steges i ovn med en rand af kartoffelmos og fyld. God gÌstemad!(Madens Verden)
Krydret skinkegryde med kartoffelmosKrydret skinkegryde med kartoffelmos
En dejlig sammenkogt ret, der er en krysning mellem svensk pølseret og gullasch.(Karolines Køkken)
Hjemmelavede kartoffelchips med kartoffelmos (som tilbehør)Hjemmelavede kartoffelchips med kartoffelmos (som tilbehør)
Lav noget overraskende tilbehør til bøffen med denne opskrift pü hjemmelavede kartoffelchips med kartoffelmos. Meget lÌkre og nemme.(Madens Verden)
Mørbradgryde med bacon - opskrift pü lÌkker gryderetMørbradgryde med bacon - opskrift pü lÌkker gryderet
Nem opskrift pü lÌkker mørbradgryde med bacon. En klassisk gryderet med svinemørbrad, bacon, pølser og paprikasovs. Nydes med kartoffelmos eller ris.(Madens Verden)
Osso buco med kartoffelmos og gremolataOsso buco med kartoffelmos og gremolata
Osso Buco med kartoffelmos og gremolata er en nem og lÌkker simreret i ovnen. Find opskrift pü nem osso buco og tilbehør her(Louiogbearnaisen)
Sommer-kartoffelmosSommer-kartoffelmos
Man kan sagtens lave den elskede kartoffelmos om sommeren - mosen skal bare moses med let hånd.(Karolines Køkken)
Kartoffelmos opskrift - Luftig og lĂŚkkerKartoffelmos opskrift - Luftig og lĂŚkker
Kartoffelmos er en lĂŚkker mĂĽde at bruger kartofler pĂĽ. Denne udgave et ekstraordinĂŚrt luftig, og dejlig nem at lave. LĂŚs opskrift her.(Madsvin)
Slagtermesterens vintergryde med grøntsagerSlagtermesterens vintergryde med grøntsager
Vintergryde er en langtidssimret gryderet med oksekød og grøntsager. Retten er nem at lave og den kan serveres med ris eller kartoffelmos.(Madens Verden)
Mørbradgryde med kartoffelmos opskriftMørbradgryde med kartoffelmos opskrift
Den bedste opskrift pü en mørbradgryde med kartoffelmos. En af de mest populÌre retter med blandt andet bacon og svinemørbrad.(Madens Verden)
Gryderet med marmoreret oksefiletGryderet med marmoreret oksefilet
Gryderet med marmoreret oksefilet laves med store tern af oksefilet, der simrer i mere end to timer i stegegryde. Serveres med kartoffelmos.(Madens Verden)
BrÌndende kÌrlighed med oksemørbradBrÌndende kÌrlighed med oksemørbrad
Den gode opskrift pü brÌndende kÌrlighed i en luksus udgave med kartoffelmos, oksemørbrad, sprødristede bacontern og stegte løgringe.(Madens Verden)
Oksegryde med grov kartoffelmosOksegryde med grov kartoffelmos
Oksegryde med grov kartoffelmos er en lækker og velsmagende opskrift med magert oksesmåkød. Retten har mange lækre smagselementer - nyd den!(Karolines Køkken)
Oksehøjreb og vintergrøntsagerOksehøjreb og vintergrøntsager
En rigtig dejlig gæsteret, hvis man skal være mange. Et skønt stykke kød, dejlige danske vintergrøntsager og en herlig bagt kartoffelmos med smag fra hvidløg.(Karolines Køkken)
Mormors mørbradfad med ÌblerMormors mørbradfad med Ìbler
Mørbrad i fad med bacon, Ìble og den bedste sauce. Opskrift pü mormors berømte mørbrad i ovnen, som er en klassisker i familien. Opskriften med svinemørbrad er lÌkker büde som hurtig hverdags mad pü 25 minutter og til gÌster serveret med bagt kartoffelmos(Louiogbearnaisen)
Oksekød i fadOksekød i fad
Oksekød i fad kombinerer kødsauce og kartoffelmos i én ret. Opskriften giver en ret, som smager fantastisk - glæd dig.(Karolines Køkken)
Kylling med mos - opskrift i fad med tomater og flødeKylling med mos - opskrift i fad med tomater og fløde
Her er min opskrift pü kylling med mos, der er nem aftensmad. En hel kylling steges i fad sammen med tomater, løg og fløde, og serveres med kartoffelmos.(Madens Verden)
Bagt kartoffelmosBagt kartoffelmos
Gode opskrifter udviklet i Karolines Køkken®. Find inspiration i vores mere end 4000 opskrifter.(Karolines Køkken)
Braiseret svineskank med grøn kartoffelmos, konfiterede løg og ølglaceBraiseret svineskank med grøn kartoffelmos, konfiterede løg og ølglace
Det er sidst pü müneden og aftenens budget er brugt pü god rødvin - what to do? Svineskank er svaret. Skanken er som kÌben en lidt overset spise (medmindre du tager syd for grÌnsen, hvor Sweinhaxe(Gastromand.dk)
KartoffelmosKartoffelmos
Kartoffelmos er en lækker og mættende ret. Denne opskrift er nem at tilberede og smager dejligt.(Karolines Køkken)
Meatloaf - amerikansk farsbrød fyldt med grøntsagerMeatloaf - amerikansk farsbrød fyldt med grøntsager
Südan laver du meatloaf, der er et amerikansk farsbrød. I denne opskrift fyldes farsbrødet med grøntsager, og serveres med kartoffelmos.(Madens Verden)
Kartoffelmos - til babyKartoffelmos - til baby
Kartoffelmosen er lavet med almindelige og søde kartofler. De søde kartofler bidrager med en skøn smag og en flot gylden farve pga. det høje indhold af betacaroten.(Karolines Køkken)
Kartoffelmos med blandede grøntsagerKartoffelmos med blandede grøntsager
Masser af gode grøntsager. Kan spises som selvstændig ret eller til stort set alt kød.(Karolines Køkken)
Kartoffelmos med brĂŚndende kyllingKartoffelmos med brĂŚndende kylling
Dobbelt ordspil med henvisning til den brændende kærlighed og til at retten er lidt stærk.(Karolines Køkken)
Opskrift pü bankekød med kalvefond og rødvinOpskrift pü bankekød med kalvefond og rødvin
Bankekød: Her tager vi fat i en af de gamle danske klassikere, som mange desvÌrre har glemt. Men det er synd og skam, for prøv lige en omgang bankekød med kartoffelmos.(Madens Verden)
Millionbøf i fad - oksekød med kartoffelmosMillionbøf i fad - oksekød med kartoffelmos
Her für du min lÌkre opskrift pü millionbøf i fad. Det er en skøn ret med hakket oksekød og kartoffelmos, der bages i ovnen. Den kan nemt blive din nye livret.(Madens Verden)
Kartoffelmos med stegte svampeKartoffelmos med stegte svampe
Der er vist ikke ret mange børn - eller voksne, der ikke er vilde med kartoffelmos.(Karolines Køkken)
Grov kartoffelmos med flanksteak og stegte grøntsagerGrov kartoffelmos med flanksteak og stegte grøntsager
Uhm!....Kartoffelmos, det er godt. Her er den i en spændende version med kvark - frisk og fuld af smag. De stegte grøntsager med æble fuldender smagsbilledet.(Karolines Køkken)
Kartoffelmos med teriyakimarineret oksekødKartoffelmos med teriyakimarineret oksekød
Teriyaki er både navnet på en japansk ret og på den sauce man marinerer kødet i. Teriyakisaucen giver en dejlig fylde af både salt, sødme og umami.(Karolines Køkken)
Hvidløgsmos (kartoffelmos med hvidløg)Hvidløgsmos (kartoffelmos med hvidløg)
Opskrift pü en god hvidløgsmos, der laves med kartofler og hvidløg, som koges møre. Derefter bages mosen i ovnen til den er gylden.(Madens Verden)
Forloren mørbrad med sovs og kartoffelmosForloren mørbrad med sovs og kartoffelmos
Forloren mørbrad laves af nakkefilet, og er dermed en noget billigere udskÌring end mørbraden. Steges i en gryde og bliver super mør og lÌkker.(Madens Verden)
Grydestegt oksetykkam - langtidsstegt med ĂŚblerGrydestegt oksetykkam - langtidsstegt med ĂŚbler
Grydestegt oksetykkam er himmelsk mad, der er meget nem at lave. Men som skal langtidssteges ved svag varme. Anret med en god kartoffelmos.(Madens Verden)
Pommes duchesse - bagt kartoffelmos med ĂŚgPommes duchesse - bagt kartoffelmos med ĂŚg
Pommes duchesse er en klassisk bagt kartoffelmos med ĂŚggeblommer, der laves i smĂĽ toppe. Her er den bedste opskrift, hvor de ikke flyder ud.(Madens Verden)
Kromutters sigøjnerpande med kartoffelmosKromutters sigøjnerpande med kartoffelmos
Her er opskriften pü kromutters sigøjnerpande efter ungarsk inspiration og med kartoffelmos. Retten laves med blandt andet kylling, paprika og peberfrugt.(Madens Verden)
Peberfrugtgryde med oksePeberfrugtgryde med okse
Peberfrugtgryde med okse er en opskrift som giver en dejlig gryderet med smag af rødvin, peberfrugt og paprika. Servér den sammen med kartoffelmos.(Karolines Køkken)
EnebĂŚrgryde med bagt kartoffelmosEnebĂŚrgryde med bagt kartoffelmos
Enebærgryde - en ren klassiker, som efterhånden er blevet til en retroret. Sæt gryden på bordet og nyd på samme tid gamle minder og dejlig mad.(Karolines Køkken)
Mørbrad med kartoffelmos (nem opskrift i fad)Mørbrad med kartoffelmos (nem opskrift i fad)
Mørbrad med kartoffelmos er den bedste opskrift pü mørbrad i fad. Laves med svinemørbrad, løg og bacon, og med en rand af luftig kartoffelmos.(Madens Verden)
Svenske kødboller - opskrift pü kÜttbullar som i IKEA med mos og sovs!Svenske kødboller - opskrift pü kÜttbullar som i IKEA med mos og sovs!
Svenske kødboller (eller kÜttbullar) som du kender dem fra bla. IKEA. En god opskrift med den velkendte sovs, kartoffelmos og kogte Ìrter.(Madens Verden)
GullaschGullasch
Den klassiske, ungarnske ret gullasch passer rigtig godt sammen med kogte kartofler eller kartoffelmos. Prøv den her!(Karolines Køkken)
Gylden kartoffelmos og grillede mørbradbøfferGylden kartoffelmos og grillede mørbradbøffer
Cremefraiche og den smukke skovsyre giver frisk syrlighed til den gyldne kartoffelmos, der består af både søde og almindelige kartofler.(Karolines Køkken)
Gammeldags millionbøf med kartoffelmosGammeldags millionbøf med kartoffelmos
En nem og god opskrift pü gammeldags millionbøf med kartoffelmos, som mormor lavede den med hakket oksekød, løg og bouillon. Helt simpelt.(Madens Verden)
MillionbøfMillionbøf
Millionbøf står på listen over livretter hos de fleste børn og voksne. Få Opskriften på gammeldags Millionbøf med Kartoffelmos fra Karolines Køkken!(Karolines Køkken)
BrĂŚndende kĂŚrlighed - nem opskrift med kartoffelmosBrĂŚndende kĂŚrlighed - nem opskrift med kartoffelmos
Dette er opskriften pü brÌndende kÌrlighed, som jeg mener den skal laves. Med en luftig kartoffelmos, bacon og løg. Og fedtet fra panden.(Madens Verden)
GrĂŚsk kyllingefilet med kartoffelmosGrĂŚsk kyllingefilet med kartoffelmos
Kyllingefilet med græske undertoner serveret med kartoffelmos og salatost. Kyllingefilet med kartoffelmos - en lækker hverdagsret! (Karolines Køkken)
Bagt kartoffelmos der ikke flyder ud i ovnenBagt kartoffelmos der ikke flyder ud i ovnen
Se hvordan du laver bagt kartoffelmos, der ikke flyder ud i ovnen. Kartoffelmosen skal tilsĂŚttes ĂŚggeblommer, og formes til kugler.(Madens Verden)
Karbonader i fad med rosmarin og peberflødesovsKarbonader i fad med rosmarin og peberflødesovs
Min opskrift pü karbonader i fad, der laves med en peberflødesovs. En nem ret med karbonade i ovn, som spises med ris eller kartoffelmos.(Madens Verden)
Kartoffelmos - opskrift pĂĽ lĂŚkker mos med kartoflerKartoffelmos - opskrift pĂĽ lĂŚkker mos med kartofler
Opskrift pü verdens bedste kartoffelmos, der kan laves i gryde eller som bagt mos i ovn. Se ogsü opskrift med Ìg, fløde og andre varianter.(Madens Verden)
Kartoffelroulade med mos og persillepestoKartoffelroulade med mos og persillepesto
Kartoffelroulade med persillepesto er en nem opskrift pü tilbehør med kartofler. Rouladen laves med kartoffelmos og persillepesto. Kan laves dagen før.(Madens Verden)
BlomkĂĽlsmosBlomkĂĽlsmos
Prøv at skifte den klassiske kartoffelmos ud med blomkålsmos. Blomkålsmosen er cremet og let syrlig af citron. Server den fx til medister eller frikadeller. (Karolines Køkken)
Opskrift pü ungarsk gullasch med kalvemørbradOpskrift pü ungarsk gullasch med kalvemørbrad
Ungarsk gullasch med kalvemørbrad er en virkelig lÌkker gryderet med masser af smag og super mørt kød. Nydes med ris eller kartoffelmos.(Madens Verden)
Bøf stroganoffBøf stroganoff
Bøf Stroganoff - opskrift hvor champignon, bacon og oksekød serveres i en flødesovs. Nem og lÌkker opskrift pü bøf stroganoff - med kartoffelmos eller ris(Louiogbearnaisen)
Gullasch med kartoffelmos - bedste opskrift med billederGullasch med kartoffelmos - bedste opskrift med billeder
Her er min opskrift pü en klassisk og gammeldags gullasch (gullash) med kartoffelmos. Oksekødet simrer i gryden og bliver mørt som smør.(Madens Verden)
Gammeldags bankekød - traditionel opskrift med løgGammeldags bankekød - traditionel opskrift med løg
Se hvordan du laver den bedste bankekød med masser af løg og en fantastisk sovs. Kødet bliver mørt som smør, og serveres med kartoffelmos.(Madens Verden)
Bøf Stroganoff - opskrift pü lÌkker gryderetBøf Stroganoff - opskrift pü lÌkker gryderet
Bøf stroganoff er en lÌkker gryderet, der laves af strimler af mørt oksekød, paprika og fløde. Klassisk opskrift med kartoffelmos.(Madens Verden)
Fiskegratin med tomat, dild og kartoffelmosFiskegratin med tomat, dild og kartoffelmos
En dejlig klassisk fiskegratin. Server evt. med citronbåde, til dem som gerne vil have det lidt mere syrligt. (Karolines Køkken)
KÜttbullar med potatismos - svenske kødboller med kartoffelmosKÜttbullar med potatismos - svenske kødboller med kartoffelmos
Köttbullar med potatismos kan vist næsten kaldes svenskernes nationalret, eller i hvert tilfælde en af dem. Vi har hentet opskriften fra vores kolleger i Sverige, så den skulle være god nok - selvom den ikke helt ligner den, du måske har smagt på en tur til Ikea.(Karolines Køkken)
Opskrift pü kylling i øl med rodfrugter og kartoffelmosOpskrift pü kylling i øl med rodfrugter og kartoffelmos
Her er den bedste opskrift pü kylling i øl, hvor kyllingen steges med en mørk øl og rodfrugter. Ølkyllingen serveres med en kartoffelmos.(Madens Verden)
Koteletter med kartoffelmos og champignon a la cremeKoteletter med kartoffelmos og champignon a la creme
Opskrift pĂĽ lĂŚkre koteletter med kartoffelmos og champignon a la creme, hvor hvor hele retten er samlet pĂĽ koteletten. Kan laves i forvejen.(Madens Verden)
EnebĂŚrgryde med kartoffelmosEnebĂŚrgryde med kartoffelmos
EnebÌrgryde er lidt en klassiker fra 80´ernes og barndommens køkken - her er den i en lÌkker vinter- og efterürsskøn version med champignon og god smag(Valdemarsro)
Mørbradgryde med cocktailpølser pü ca. 30 minutterMørbradgryde med cocktailpølser pü ca. 30 minutter
Prøv en nem opskrift pü mørbradgryde med cocktailpølser. En klassisk dansk ret, som du kan lave pü ca. 30 minutter. Nydes med ris eller kartoffelmos.(Madens Verden)
Hakkebøffer i ovn med bløde løg og brun sovsHakkebøffer i ovn med bløde løg og brun sovs
Hakkebøffer i ovn med lÌkre, bløde løg og en fantastisk brun sovs. Sü smager hakkebøf ikke bedre, og en nem aftensmad med kartoffelmos.(Madens Verden)
Let kartoffelmos med majs og peberfrugtdressingLet kartoffelmos med majs og peberfrugtdressing
Her er smæk for skillingerne på smagspaletten: De søde majs, den salte ost, de umamismagende, grillede mørbradbøffer og den letbitre blomsterkarse. Den næsten selvlysende røde sursøde peberfrugtdressing binder hele retten godt sammen.(Karolines Køkken)
Kartoffelmos med kødsovs - nem familieret pü 30 min.Kartoffelmos med kødsovs - nem familieret pü 30 min.
Kartoffelmos med kødsovs er en büde nem og hurtig ret til aftensmad. Det er god familiemad, som büde børn og voksne elsker. Klar pü 30 min.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes