Vi fandt 106 opskrifter med søgeordet pesto:
Facts om pesto:
Pesto er en italiensk sauce lavet af et mix af friske basilikumblade, hvidløg, pinjekerner, olivenolie, Parmigiano Reggiano-ost og husholdningssalt. Pesto spises ofte sammen med pasta, kiks eller brød, men det serveres også sammen med visse salatretter. Oprindeligt indeholdt saucen slet ikke den karakteristiske basilikum, i stedet var ost og olivenolie hovedingredienserne. I industrien erstattes pinjekerner ofte af cashewnødder eller valnødder da de er billigere og har den samme konsistens. Parmigiano Reggiano-osten erstattes også ofte af billigere ostetyper som f.eks. Grana Padano.
Nemme kartofler med persillepesto og pinjekernerNemme kartofler med persillepesto og pinjekerner
En god opskrift på lækre og nemme kartofler med persillepesto og ristede pinjekerner. Pestokartoflerne serveres som tilbehør til stort set alle slags kød.(Madens Verden)
Blomkål i ovn med grøn pestoBlomkål i ovn med grøn pesto
Blomkål i ovn er nemt og lækkert tilbehør til aftensmad eller som vegetarret. Top med en frisk grøn rucolapesto og knasende pinjejerner. Se opskrift..(Louiogbearnaisen)
BrændenældepestoBrændenældepesto
Smuk brændenældepesto, som slet ikke brænder! Brændenælder vokser forår og sommer i skove og haver og smager mild og krydret. Husk at tage handsker på, når du plukker og tilbereder brændenælderne.(Karolines Køkken)
Snurrer med pestoSnurrer med pesto
Prøv noget nyt! Bag grønne pestosnegle i stedet for de klassiske pizzasnegle med tomat. Du kan bruge alle slags pesto.(Karolines Køkken)
Kalveschnitzel med ost, salvie og ærtepestoKalveschnitzel med ost, salvie og ærtepesto
Kalveschnitzel med ost og salvie - en lidt glemt ret. Men tag den op igen, det smager skønt og er nemt at tilberede. Her med ærtepesto og bønnesalat. (Karolines Køkken)
Pastasalat med pestoPastasalat med pesto
Pastasalat med pesto er et must til sommeren og er nemt og lækkert til grillmad, picnic eller på madpakken. Find opskriften på den bedste pastasalat(Louiogbearnaisen)
RamsløgspestoRamsløgspesto
Ramsløgspesto er en virkelig lækker forårs pesto med ramsløg og parmesanost - få den skønne og meget anvendelige opskrift her(Valdemarsro)
Hjemmelavet ravioli med skinke, pesto og salviesmørHjemmelavet ravioli med skinke, pesto og salviesmør
Intet slår en hjemmelavet ravioli, og her er min opskrift på den italienske klassiker med skinke og pesto, der er nem at lave. Nydes med brunet salviesmør.(Madens Verden)
RamsløgspestoRamsløgspesto
Ramsløgspesto er en variant af den klassiske pesto. Uden for ramsløgssæsonen kan pestoen laves med løvstikke, bredbladet persille eller basilikum. (Karolines Køkken)
Vegetarfrikadeller med paneer og rød pestosauceVegetarfrikadeller med paneer og rød pestosauce
Paneer er god at lave fars af og smager rigtig godt som frikadeller. Smagen i frikadellerne kan varieres, prøv fx med andre pestoer, krydderier eller friske krydderurter.(Karolines Køkken)
Pasta med grønkålspestoPasta med grønkålspesto
En hurtig og velsmagende pastaret med grøn pesto, der har en karakteristisk bitter smag af grønkål, rundet af med ost og ristede solsikkekerner. Retten toppes med sprødstegt bacon.(Karolines Køkken)
Kartoffel-porresuppe med persille, stegte kødboller og sprøde kartoffelternKartoffel-porresuppe med persille, stegte kødboller og sprøde kartoffeltern
“Opskriften her er en traditionel grønsagssuppe. De går hurtig, gør det nemt at få brugt grønsagerne og er perfekte at fryse. Toppingen var lige hvad jeg havde på lager, da både bacon og parmesanost til at lave pesto af, var udgået af mit lager. Istedet blev den nemme løsning med købekødboller og den sidste rest...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pizza med pancetta - opskrift på Pizza Enzo & CPizza med pancetta - opskrift på Pizza Enzo & C
Pizza med pancetta og trøffelpesto er en favorit på den italienske restaurant Enzo & C. Her får du restaurantens opskrift på pizza for to, som smager skønt.(Madens Verden)
Kylling med pesto og frisk pasta - nemt og hurtigtKylling med pesto og frisk pasta - nemt og hurtigt
Her er min opskrift på kylling med pesto og pasta, og det er en meget nem og hurtig ret til aftensmad. En simpel pastaret, som laves med få ingredienser.(Madens Verden)
Persillepesto - nem pesto med persille og pinjekernerPersillepesto - nem pesto med persille og pinjekerner
Her er en nem og lækker opskrift på persillepesto. En klassisk pesto med persille og pinjekerner, og den kan laves med eller uden parmesan.(Madens Verden)
Pasta med krydret pestoPasta med krydret pesto
Lækker pesto af hvid ost, mandler og krydderurter giver pastaen smag. Server med grillede peberfrugter og kød.(Karolines Køkken)
Oksefilet med ovnbagte grøntsager og bønnepestoOksefilet med ovnbagte grøntsager og bønnepesto
Denne ret er både flot og lækker med masser af grøntsager, cremet dip og sauce.(Karolines Køkken)
Helstegt kylling med ramsløgpesto og puylinserHelstegt kylling med ramsløgpesto og puylinser
RAMSLØG! Følger du lidt med på de danske madblogs, har du formentligt stiftet bekendtskab med Danmarks svar på hvidløg, som enhver madblogger med respekt for sig selv har været ude og plukke på sit eget(Gastromand.dk)
Spaghetti med persillepesto og kødboller i parmasvøbSpaghetti med persillepesto og kødboller i parmasvøb
Små kødboller med ekstra smag fra parmaskinken. Persillepesto til spaghettien og broccoli for syns og smags skyld.....luksusversionen af Lady og Vagabondens spaghetti og kødboller.(Karolines Køkken)
De allerbedste pizzasnegle – skinke og ostDe allerbedste pizzasnegle – skinke og ost
Alle børns favorit - de klassiske pizzasnegle. Bag dem traditionelt med skinke og ost eller prøv soltørrede tomater, pesto eller rosmarin. Find opskrift på dej og fyld her.(Louiogbearnaisen)
Oksemørbrad i svøb med ostekartofler og persillepestosmørOksemørbrad i svøb med ostekartofler og persillepestosmør
En raffineret gæsteret, fx til nytårsaften. Du kan gøre det meste klar i god tid, så der ikke er noget stress lige inden gæsterne kommer.(Karolines Køkken)
Grøntsagsspaghetti med persillepestoGrøntsagsspaghetti med persillepesto
Grøntsagsspaghetti med hjemmelavet persillepesto - nem og lækker mad med masser af grønt til en travl hverdagsaften!(Karolines Køkken)
Basilikumspesto - opskrift på hjemmelavet pestoBasilikumspesto - opskrift på hjemmelavet pesto
Her er min opskrift på hjemmelavet basilikumspesto, og den er præcist som italienerne laver den. Med masser af basilikum, pinjekerner og olivenolie.(Madens Verden)
Pastasalat med pesto og avocado - vegetariskPastasalat med pesto og avocado - vegetarisk
Pastasalat med pesto, når den er bedst. Prøv denne lækre opskrift til den perfekte frokost eller som tilbehør til aftensmaden.(Madens Verden)
Pastasalat med basilikumpestoPastasalat med basilikumpesto
Meget nem ret, de dage hvor det gerne må gå lidt stærkt. Også super at tage med på skovtur, strandtur og madpakke.(Karolines Køkken)
Super lækker nem og sund pastaretSuper lækker nem og sund pastaret
Elsker du også pasta? Så prøv denne opskrift på en nem og sund pastaret med masser af velsmag fra pinjekerner, pesto og ost.(Madens Verden)
Hytteost-dipHytteost-dip
Lækker og nem dip lavet på hytteost. Variér smagen i din dip med andre krydderurter, krydderier, pesto, oliven, soltørrede tomater m.m. Spis den sammen med fx grøntsagssnack, ristede rugbrødsstave og chips.(Karolines Køkken)
Cremet pastasalat med grøn pesto og græsk yoghurtCremet pastasalat med grøn pesto og græsk yoghurt
Pastasalat med pesto. Nem og sund opskrift på pasta salat, som smager skønt til grill eller på madpakken. Prøv denne cremede udgave.(Louiogbearnaisen)
Marineret pasta med tigerrejerMarineret pasta med tigerrejer
Tankerne flyver afsted til en smuk sydhavsø med denne dejlige pastaret. Tigerrejerne passer perfekt med den hjemmelavede pesto.(Karolines Køkken)
SpinatpestoSpinatpesto
En lækker og billigere variant af den klassiske basilikumpesto, da de dyre pinjekerner er erstattet af solsikkekerner.(Karolines Køkken)
SpinatpestocremeSpinatpestocreme
Prøv denne smukke grønne pestocreme med spinat og hytteost. Brug den fx som sandwichspread eller som dip på et tapasbræt. (Karolines Køkken)
Rød pestoRød pesto
Lækker rød pesto med valnødder, soltørrede tomater, hvidløg og ost. Pestoen smager dejlig som tilbehør til ost, nye kartofler, på brød og sammen med pasta.(Karolines Køkken)
Rucolapesto - nem pesto med rucola til pasta og pizzaRucolapesto - nem pesto med rucola til pasta og pizza
Her får du min opskrift på en nem rucolapesto, der laves med masser af rucola og pinjekerner. Jeg bruger pestoen til pasta, pizza og på ristede brødskiver.(Madens Verden)
Bagte søde kartofler med sprøde kikærter og broccolipestoBagte søde kartofler med sprøde kikærter og broccolipesto
Skulle man vove springet og servere en dejlig vegetarret.....også til gæster. Her er i hvert tilfælde knald på både smag, farver og konsistenser.(Karolines Køkken)
Pasta med pesto - nem italiensk opskrift med skinkePasta med pesto - nem italiensk opskrift med skinke
Her er min opskrift på pasta med pesto, der er en nem italiensk hovedret. Lavet med pasta, pesto, parmaskinke og lidt rucola. Klar på 15 minutter.(Madens Verden)
Rucolapesto - opskrift på lækker hjemmelavet pesto med rucolaRucolapesto - opskrift på lækker hjemmelavet pesto med rucola
Opskrift på lækker rucolapesto med vesterhavsost - en skøn smagfyldt og lækker pesto til dip, dressing og tilbehør til mange retter(Valdemarsro)
Ramsløgspesto – Den skønneste pesto med ramsløgRamsløgspesto – Den skønneste pesto med ramsløg
Når det tidlige forår melder sig på banen, pibler ramsløgene frem i de danske skovbunde. Selv elsker jeg at stege lidt ramsløg til et godt stykke kød eller en salat, og så laver jeg gerne den skønneste ramsløgspesto. Ramsløg er en nordisk krydderurt med en temmelig intens smag af hvidløg, og i folkemunde går det […](Madsvin)
Hjemmelavet pesto - Så nemt er det!Hjemmelavet pesto - Så nemt er det!
Grøn hjemmelavet pesto er langt bedre end købeudgaven fra supermarkedet, og så er det tilmed let. Her er opskriften på helt klassisk grøn hjemmelavet pesto.(Madsvin)
Grove brød med rødbedepesto og saltede mandlerGrove brød med rødbedepesto og saltede mandler
Tilbage på pinden. Eller sådan noglelunde, for jeg er stadig ret medtaget. Men hverdagen er stille og roligt ved at indfinde sig og den går sin sædvanelige gang. Dog lige med den undtagelse, at jeg også lige er flyttet, så der er rent kaos i det lille hjem for tiden. Well, over til maden og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kyllingespyd med spaghetti og pestoKyllingespyd med spaghetti og pesto
Grillede kyllingespyd og spaghetti med dejlig hjemmelavet grøn pesto.(Karolines Køkken)
Rugbrødstoast - opskrift på rugbrøds toast med brie og pestoRugbrødstoast - opskrift på rugbrøds toast med brie og pesto
Her får du en nem opskrift på en super lækker rugbrødstoast med brie serrano og pesto - den smager fantastisk og er nem at lave(Valdemarsro)
ChampignonpestoChampignonpesto
Lækker champignonpesto som passer perfekt til tapas, sandwiches eller salater.(Karolines Køkken)
Pasta med bagte gulerødder, kikærter og pesto (vegetar)Pasta med bagte gulerødder, kikærter og pesto (vegetar)
Leder du efter en sund og mættende vegetarret til aftensmad, så skal du prøve denne pasta med bagte gulerødder og sprøde kikærter. Vendes med en nem pesto.(Madens Verden)
Vegetarburger - Halloumi burger med grillet aubergine og chilipestoVegetarburger - Halloumi burger med grillet aubergine og chilipesto
Har du lagt mærke til, at flere og flere restauranter, caféer og spisesteder tilbyder kødfrie måltider? På Gastromand har vi lidt forgæves forsøgt at ignorere det gennem længere tid, men vi må vist snart erkende, at(Gastromand.dk)
PestoPesto
Pesto vinder ind i flere og flere retter som et friskt tilbehør. Lær' at lave hjemmelavet grøn basilikum pesto her. Værsgo'.(Karolines Køkken)
RødbedevaflerRødbedevafler
Grove rødbedevafler til aftensmad - toppet med saftige stegte grøntsager og en cremet grøn pesto. Det er mad, som kan gøre både små og store glade.(Karolines Køkken)
Kartoffelsuppe med pesto og chips af Grana PadanoKartoffelsuppe med pesto og chips af Grana Padano
Kartoffelsuppe med pesto, skinke og sprøde oste-chips er det perfekte miks af sprødt og cremet. Her er opskriften på en rigtig vinterfavorit.(Madens Verden)
Cheesecake med pesto og bagte tomaterCheesecake med pesto og bagte tomater
Salt cheesecake med pesto og søde bagte tomater. Perfekt på buffetbordet eller som en forret sammen med salat og laks. (Karolines Køkken)
"Efterårs-carbonara" med pesto og tørret spansk pølse"Efterårs-carbonara" med pesto og tørret spansk pølse
I sidste uge skulle det gå stærkt med aftensmaden - og ja, nogle gange så spiser jeg faktisk ikke oversized burgers og bacon tre gange om dagen - selv om det er det jeg drømmer(Gastromand.dk)
Pesto med basilikum (basis pesto)Pesto med basilikum (basis pesto)
Opskrift på den bedste pesto med basilikum, der er en basis pesto med hvidløg, pinjekerner, olivenolie og parmesan.(Madens Verden)
Rødkålssalat med pesto og pinjekernerRødkålssalat med pesto og pinjekerner
Rødkål er andet end tilbehør til andesteg og frikadeller - her i en frisk salat, som passer til det meste.(Karolines Køkken)
Sprøde nachos med ost og pesto Sprøde nachos med ost og pesto
Hurtig og nem snack - egner sig godt til ostebordet eller som velkomstanretning.(Karolines Køkken)
Halloumi burger med grillet aubergine og chili-tomatpestoHalloumi burger med grillet aubergine og chili-tomatpesto
En overdådig og lækker burger.....helt uden kød. Men kødelskeren vil højst sandsynligt slet ikke savne kødet. En opskrift udviklet af Mads Schytte fra gastromand.(Karolines Køkken)
Jordbær med ost og myntepestoJordbær med ost og myntepesto
Jordbær med ost og myntepesto er en hurtig opskrift på en lækker frisk dessert. Desserten er er nem at tilberede, smager herligt og sender tankerne mod sommer.(Karolines Køkken)
Pizza med kylling og pestoPizza med kylling og pesto
Pizza med kylling, pesto og broccoli - en ny og anderledes pizza med en lækker, sprød fuldkornsbund. (Karolines Køkken)
Åben lasagne med aubergine og grønkålspestoÅben lasagne med aubergine og grønkålspesto
Den åbne lasagne med aubergine og grønkålspesto når du ønsker en hovedret uden kød. Grønkålspestoen smager fantastisk og gør lasagnen ekstra cremet.(Karolines Køkken)
Røget laksecannelloni med hjertesalat og pestoRøget laksecannelloni med hjertesalat og pesto
Lækker lakseroulade med fyld af blød creme med varmrøget laks. En indbydende og appetitlig forret eller frokost.(Karolines Køkken)
Pizza med pesto, svampe og ristede nødderPizza med pesto, svampe og ristede nødder
Pizza med stegte svampe, basilikumpesto og på toppen frisk hytteost. Om du er vegetar eller til kød, så vil du forhåbentlig blive glad af at spise denne lækre pizza.(Karolines Køkken)
Ramsløgsbruchetta med vårgrønt – saml ramsløg i skovenRamsløgsbruchetta med vårgrønt – saml ramsløg i skoven
Opskrift på nem ramsløgspesto med vesterhavsost og solsikkekerner + Guide til ramsløg sæson, hvor du finder dem, genkender dem, obevaring, frysning og brug af ramsløg - alt du skal vide, hvis du selv vil samle ramsløg i skoven.(Louiogbearnaisen)
GrønkålspestoGrønkålspesto
Grønkålspesto smager skønt og kan bruges som dip og dressing i fx sandwiches - helt som traditionel pesto - få den lækre pesto opskrift(Valdemarsro)
Peberfrugt pesto med hasselnødderPeberfrugt pesto med hasselnødder
Opskrift på super lækker og nem peberfrugt pesto med hvidløg og hasselnødder . perfekt til dip, sandwich, pasta og lign - læs mere her(Valdemarsro)
Mørbrad med sursød salat og hytteostMørbrad med sursød salat og hytteost
Hytteost smagt til med peberfrugtpesto. En nem og hurtig "sauce", som binder retten godt sammen.(Karolines Køkken)
Italiensk pastaret med kylling, semidried tomater og persillepestoItaliensk pastaret med kylling, semidried tomater og persillepesto
Her får du min opskrift på en lækker italiensk pastaret, der bla. laves med kylling, semidried tomater og en flot persillepesto. Pasta med masser af smag.(Madens Verden)
Den hurtige scoremiddag: Frisk pasta med RamsløgspestoDen hurtige scoremiddag: Frisk pasta med Ramsløgspesto
"Så for pokker" - der kommer sgu kvinder på besøg og de skal imponeres. Så er gode råd dyre, men frygt ej for her på Gastromand er vi ret gode til det der med at(Gastromand.dk)
Pizza med kartofler, grøn pesto og laksPizza med kartofler, grøn pesto og laks
Hjemmelavet pizza med kartofler, grøn pesto og laks smager fantastisk. Opskrift med ideer til lækker og frisk topping fyld, som giver en let pizza(Louiogbearnaisen)
Kartoffelroulade med mos og persillepestoKartoffelroulade med mos og persillepesto
Kartoffelroulade med persillepesto er en nem opskrift på tilbehør med kartofler. Rouladen laves med kartoffelmos og persillepesto. Kan laves dagen før.(Madens Verden)
Grov tærte med pesto, bacon og broccoliGrov tærte med pesto, bacon og broccoli
“En af mine absolutte yndlingstærter, som man bare aldrig går fejl af.”          (Louiogbearnaisen)
Gratineret skinkemignon med pestokartoflerGratineret skinkemignon med pestokartofler
Pestokartoflerne kan du bruge i alle mulige sammenhænge: Til frikadeller, koteletter, kyllingefileter o.m.m.(Karolines Køkken)
Blomkålssalat med æbler og mandlerBlomkålssalat med æbler og mandler
En skøn sprød og cremet blomkålssalat med æbler og mandler med cremet lækker pestodressing - nem at lave, få opskrift her(Valdemarsro)
Grillede krebs med rucola- og limepestoGrillede krebs med rucola- og limepesto
Skal det være festligt, er denne frokost sagen. Server med godt brød.(Karolines Køkken)
Butterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ostButterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ost
Hurtig snack med butterdej. 5 minutters arbejde og så er der butterdejs snacks med skinke, pesto og ost. Appetizer til gæster, snacks til drinks med venner(Louiogbearnaisen)
Kartoffelsalat med pesto - opskrift på grøn salatKartoffelsalat med pesto - opskrift på grøn salat
Kartoffelsalat med pesto er en herlig, grøn salat, hvor de friske ærter og de nye kartofler blandes med en skøn basilikumspesto. Få opskriften her.(Madens Verden)
Salat med jordbær, perlebyg, tomater og pestoSalat med jordbær, perlebyg, tomater og pesto
Nem og lækker salat med jordbær. Brug jordbærsalaten som lækkert tilbehør til grill eller mættende måltidssalat. Find opskrift på nem salat til sommer her(Louiogbearnaisen)
Spinatsalat med edamamebønner, avocado og pestoSpinatsalat med edamamebønner, avocado og pesto
En sund opskrift på spinatsalat med edamamebønner, avocado og mozzarella kugler. Spinatsalaten er blandt andet god som tilbehør til pastaretter.(Madens Verden)
Italiensk pastafad med artiskokker og skinkeItaliensk pastafad med artiskokker og skinke
Her er min opskrift på italiensk pastafad, der laves med frisk pasta, basilikumspesto, artiskokker og skiver af parmaskine. Nem aftensmad fra Italien.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes