Vi fandt 84 opskrifter med søgeordet familie:
PaniniPanini
Panini er et populært medlem af sandwichfamilien. Denne opskrift på panini med chorizo er både nem og lækker. Server de saftige panini til frokost eller aftensmad.(Karolines Køkken)
Panini med rugbrød og avocadoPanini med rugbrød og avocado
Panini er en grillet sandwich - og således er panini i familie med toast. Her får du en panini i en grov variant, hvor det traditionelle lyse brød er byttet ud med rugbrød.(Karolines Køkken)
Gastromand Remakes: Homemade Nuggets – McDonalds go home!Gastromand Remakes: Homemade Nuggets – McDonalds go home!
Som den glade Familiefar jeg jo er, så hænder det at mine børn gerne vil en tur på McDonalds. Fred være med det - det skal det naturligvis være plads til, om man er til(Gastromand.dk)
Svampe-carbonaraSvampe-carbonara
Svampe-carbonara er i familie med spaghetti carbonara - en meget populær ret. Normalt er det bacon der bliver serveret sammen med spaghettien, men her i svampe-carbonara har vi lavet en vegetar version og erstattet baconen med svampe og røgede eller salte mandler.(Karolines Køkken)
Mini pizza med kartoffel og kapersMini pizza med kartoffel og kapers
En lille minipizza er en fin måde at servere en masse forskellige slags pizzaer i familien - er gode til madpakken og til picnickurven(Valdemarsro)
Slowcooking: Osso BucoSlowcooking: Osso Buco
Sådan laver du fløjsblød osso buco klar aftenen før, så du kan fylde familie og venner med velsmag og næring - lige når det passer dig.(Gastromand.dk)
Slowcooking: Boeuf BourguignonSlowcooking: Boeuf Bourguignon
Brug din slowcooker til at lave en fantastisk mør og velsmagende boeuf bourguignon - når det passer dig og familien.(Gastromand.dk)
Focaccia brødFocaccia brød
Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert.(Karolines Køkken)
Burger Battle: OstebombenBurger Battle: Ostebomben
Guys n’ Galls! Sig pænt goddag til det seneste medlem af Gastromands voksende burger-familie – den dejligt kalorierige fætter med navnet Ostebomben. Dette pragteksemplar blev skabt på baggrund af en tanke, der har luret i baghovedet(Gastromand.dk)
Lun pastasalat med kantarellerLun pastasalat med kantareller
Tag familien med en tur i skoven og pluk friske lækre kantareller.(Karolines Køkken)
Coleslaw og fiskefrikadellerColeslaw og fiskefrikadeller
Coleslaw med kvark og fiskefrikadeller er et sikkert hit hos hele familien. God til både frokost og aften.(Karolines Køkken)
Græsk farsbrød med feta og soltørrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatzikiGræsk farsbrød med feta og soltørrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatziki
Græsk farsbrød med feta - server med ovnbagte krydrede kartofler og hjemmelavet tzatziki med hvidløg som tilbehør. Græsk farsbrød smager fantastisk, er nemt at lave og er altid en favorit i familien. Få opskrift på farsbrød, tzatziki og kartofler i ovn her(Louiogbearnaisen)
Norske fiskeboller i mild citronsauceNorske fiskeboller i mild citronsauce
Den milde smag og de mange ærter gør denne ret til en sand familiefavorit. (Karolines Køkken)
Gnocchi med oksekød, tomatsauce og mozarellaGnocchi med oksekød, tomatsauce og mozarella
Nem og lækker aftensmad med gnocchi på 30 minutter. Bagt gnocchi med oksekød, tomatsauce og mozzarella er en familie favorit - opskrift her(Louiogbearnaisen)
Ovnbagt laks med rodfrugterOvnbagt laks med rodfrugter
Laks i ovn med rodfrugter er nem og sund aftensmad for hele familien. Få lækker opskrift på ovnbagt laks, som kan laves med både laksestykker(Louiogbearnaisen)
Vegetariske rispapirsruller Vegetariske rispapirsruller
Sprød, lækker og let aftensmad, der samler hele familien til et sjovt måltid. (Karolines Køkken)
BrowniesBrownies
  “Endnu en syndig sag. Da jeg var på forlænget weekend hjemme i det nordjyske her i weekenden, var der den perfekte mulighed for at få afprøvet en masse syndige opskrifter, som jeg ikke har mulighed for til daglig, da jeg ikke har en hel familie at dele ud til og en bette bror der kan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kylling i stegesoKylling i stegeso
En stegeso giver dig en utrolig lækker og perfekt kylling. Lad kyllingen langtidsstege & saml familien om middagsbordet!(Karolines Køkken)
Pasta med kyllingPasta med kylling
Pasta med kylling er vist en livret i rigtig mange familier.....og det kan man godt forstå. Vi har her lavet en supernem og hurtig variation af pasta med kylling, kalkunbacon, grøntsager og cremet ostesauce.(Karolines Køkken)
Tacos med chilistegte svampe Tacos med chilistegte svampe
Tacos er populær og hurtig aftensmad i mange familier. De små tortillas fyldes med chilistegte svampe, syltede løg, avocadocreme og kål og denne fantastiske kombination giver både masser af umami smag, og er en fryd for både gane og øjne.(Karolines Køkken)
Kylling og grønt i whiskysauceKylling og grønt i whiskysauce
En nem og hurtig ret med kylling og whiskysauce.....på næsten ingen tid. Saucen er ikke stærk, så hele familien kan være med.(Karolines Køkken)
Auberginesalat med kikærter og knasAuberginesalat med kikærter og knas
Mens det her indlæg lander i den virtuelle verden, spiser jeg mig tyk i chokoladelagkage med chokoladeganache, hindbær og flødeskum. Skyller ned med kaffe og frydes over min længesavnede bette bror kan tage et par dage fri fra teenagelivet på efterskole. Påskeferien er endelig over os alle! Den bruges på familiehygge for fuld skrue. 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kylling og grøntsagerKylling og grøntsager
Kylling og grøntsager hører til på danskernes Top 10 over livretter. Kylling og grøntsager er et vidt begreb, men her er en let, hurtig og farverig version, som forhåbentlig er til glæde for hele familien.(Karolines Køkken)
Mormors mørbradfad med æblerMormors mørbradfad med æbler
Mørbrad i fad med bacon, æble og den bedste sauce. Opskrift på mormors berømte mørbrad i ovnen, som er en klassisker i familien. Opskriften med svinemørbrad er lækker både som hurtig hverdags mad på 25 minutter og til gæster serveret med bagt kartoffelmos(Louiogbearnaisen)
Klassisk lasagneKlassisk lasagne
Lasagne er altid et hit i familien - få den bedste opskrift på nem, hjemmelavet, klassisk lasagne med mornaysauce, som alle kan lide(Louiogbearnaisen)
Oksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pastaOksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pasta
Kødboller og pasta med masser af grøntsager - den går lige ind, også hos familiens yngste, er vi sikre på. (Karolines Køkken)
To slags fisk med karrysauce og en røvfuld salatTo slags fisk med karrysauce og en røvfuld salat
Jeg må nok hellere starte med en disclaimer: Dette indlæg indeholder hovedsageligt fisk og grøntsager! Og hvorfor nu det? Jo, sagen er den, at jeg som den Familiefar jeg jo er, har takket pænt ja(Gastromand.dk)
SandwichbrødSandwichbrød
En lækker og enkel opskrift på sandwichbrød, som alle vil elske. Prøv den engang - og forkæl venner og familie.....plus dig selv.(Karolines Køkken)
Gryderet med svinekød, svesker og ærterGryderet med svinekød, svesker og ærter
Der er krudtet op under de store gryder nu. Det er den tid på året. Jeg har startet sæsonen for gryderetter ud med den her, som er en ren klassiker i familien. Min mutters speciale og det er kun min mutter, som kan lave den sådan helt rigtig. Desværre kommer hun ikke lige forbi sådan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sauce med rejer til pastaSauce med rejer til pasta
Let og lækker pastaret med rejer og blommetomater. Perfekt sommermad til hele familien.(Karolines Køkken)
Gin & Tonic til NytårsaftenGin & Tonic til Nytårsaften
Nytårsaften er lig med god mad og især drikke, hvis man spørger vores egen hus-bartender Morten Krag; "Nytårsaften skal være en fest i selskab med gode venner og familie. Der skal indtages kulinariske perler samt ekstravagante(Gastromand.dk)
Kyllingelår i fadKyllingelår i fad
Kyllingelår i fad er en af de retter, der nemt kunne blive en ny, nem familiefavorit. Kyllingefadet skal ganske vist have noget tid i ovnen, men det nemt og hurtigt at tilberede.(Karolines Køkken)
Kyllingelår i ovnKyllingelår i ovn
Kyllingelår i ovn er en ret for hele familien: sprøde kyllingelår, en cremet grøntsagssauce og pasta - what's not to like.(Karolines Køkken)
Pastaret med kyllingPastaret med kylling
En super nem og hurtig pastaret med kylling. Måske en ny favorit i familien. Lys og let.(Karolines Køkken)
Burritos med tigerrejerBurritos med tigerrejer
Burritos med tigerrejer er dejlig nem aftensmad for hele familien. Det der tager mest tid er at fylde pandekagerne - og det kan I jo evt. hygge jer med ved spisebordet.(Karolines Køkken)
KyllingelasagneKyllingelasagne
Dejlig kyllingelasagne til hele familien. Denne kyllingelasagne er supernem at lave og så passer den sig selv i ovnen.(Karolines Køkken)
RistaffelRistaffel
Ristaffel er en hyggelig ret, der er nem at lave. Saml familien om bordet og prøv opskriften - her med kylling og karry.(Karolines Køkken)
Vegetar MoussakaVegetar Moussaka
Denne opskrift af græsk vegetar Moussaka er virkelig super nem og smager fantastisk - mættende og familievenlig - få opskriften her(Valdemarsro)
Lagkage med luftige lyse bunde, vaniljecreme og mørk chokoladecremeLagkage med luftige lyse bunde, vaniljecreme og mørk chokoladecreme
Tiden går, klokken slår . jeg har glemt alt om den famøse Sweet Sixteen! Bette bror rundede jo den berømte..berygtede (?) alder og der skulle da kage til. En rigtig klassiker i familien; nemlig en overdrevet lagkag. Da vi kun laver lagkager to gange om året, nemlig til fødselsdage, så skal de dælme også være...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grove hvederGrove hveder
Brød smager bare bedre når man selv har bagt det! Prøv disse grove hveder, og imponér familie og venner med denne lækre opskrift(Karolines Køkken)
Hyggemad: Skærising med citronsovsHyggemad: Skærising med citronsovs
Det her indlæg bliver lidt "Familie-agtigt" - så nu er I advaret på forhånd! Men nu er jeg jo Familiefaren, også på trods af, at Webmasteren fornylig meldte sig på banen i "familiekategorien" med deres(Gastromand.dk)
Bøf Stroganoff à la GastromandBøf Stroganoff à la Gastromand
Kun Gud ved for hvilken gang Familiefaren har kastet sig over en test af Price-brødrenes opskrifter i bestræbelserne på at finde en opskrift der fejler - denne gang Boeuf sauté Stroganoff. Bøf Stroganoff er en(Gastromand.dk)
Indbagt mørbrad med brøndkarse og salatIndbagt mørbrad med brøndkarse og salat
Den indbagte mørbrad var næsten fast inventar ved vennemiddage og familiefester i 1980'erne og 90'erne. Indbagt mørbrad har heldigvis stadig mange fans.(Karolines Køkken)
Fyldte pitabrød - af en rest boller i karryFyldte pitabrød - af en rest boller i karry
Har du lidt boller i karry fra i går, men ikke nok til hele familien, så brug resterne til at lave disse skønne pitabrød.(Karolines Køkken)
Peberrodssauce til oksebryst og grønt Peberrodssauce til oksebryst og grønt
Mangler du den perftekte sauce til oksebryst? Denne opskrift på peperodssauce er simpel og lige til. Prøv den, og imponer venner og familie!(Karolines Køkken)
Rødbedepizza med grønkålschipsRødbedepizza med grønkålschips
En super lækker pizza med rødbedebund, smeltet danablu og ekstra lagret cheddar, sprøde grønkålschips, pære og mandler. Den smukke rødbedepizza, vi kan jo kalde den "King of the beet", vil forhåbentlig glæde både venner og familie.(Karolines Køkken)
OstefondueOstefondue
Perfekt til når familie eller venner skal hygge sammen om maden.(Karolines Køkken)
Paprikagryde – En klassisk mørbradgrydePaprikagryde – En klassisk mørbradgryde
Paprikagryde også kendt som mørbradgryde er en skøn ren, der er populær i hele familien. Få en nem og smagfuld opskrift lige her.(Madsvin)
Potato RollsPotato Rolls
Guys n’ Galls! Sig pænt goddag til det seneste medlem af Gastromands voksende burger-familie – den dejligt kalorierige fætter med navnet Ostebomben. Dette pragteksemplar blev skabt på baggrund af en tanke, der har luret i baghovedet(Gastromand.dk)
Mægtig rare regnvejrsbollerMægtig rare regnvejrsboller
Er det regnvejr udenfor? Så passer de her nybagte boller perfekt til en hyggelig regnvejrdag indenfor med familien. Find opskriften på lækre, bløde boller her(Louiogbearnaisen)
Italiensk inspireret tomatsuppeItaliensk inspireret tomatsuppe
Nem tomatsuppe med inspiration fra Italien. Denne skønne tomatsuppe med masser af grøntsager, pasta og parmesan kan nemt blive en af familiens klassikere. (Karolines Køkken)
SkipperlabskovsSkipperlabskovs
Skipperlabskovs er en klassiker. Nyd den på efterårets kølige dage og saml familien om middagsbordet. Uhm!(Karolines Køkken)
Tomattærte med timianTomattærte med timian
Superskøn tomattærte som hele familien vil elske.(Karolines Køkken)
Bagte brødskåle – perfekte til supper, gryderetter og dipsBagte brødskåle – perfekte til supper, gryderetter og dips
Jeg er skam i live endnu! Det var jo faktisk meningen, at jeg ville have smidt en håndfuld opskrifter op i weekenden, men istedet valgte jeg, at overgive mig til weekenden, familietid og en hel del madindtagelse. I dag starter jeg på min speciale-linje på studiet og går fra 40 til 14  mennesker i klassen....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Familiemad: Kylling i fløde med stegte grøntsagerFamiliemad: Kylling i fløde med stegte grøntsager
Med jul og nytår vel overstået er det på tide, at vi kigger på lidt familiemad igen, og hvem andre end Familiefaren er perfekt til at sikre disse opskrifter rammer forsiden af Gastromand? For at være(Gastromand.dk)
Chili con polloChili con pollo
Mild og familievenlig variation af chili con carne med kylling og bønner. (Karolines Køkken)
Torsk i fadTorsk i fad
Torsk i fad er en supernem og velsmagende fiskeret som hele familien kan være med til. En sjat piskefløde gør bouillonen fra fisk og grøntsager ekstra lækker.(Karolines Køkken)
Gastromand vs. Food: The Mac ‘n’ Cheese SandwichGastromand vs. Food: The Mac ‘n’ Cheese Sandwich
Webmasteren havde set en mega blæret ret på nettet - "The Mac 'n' Cheese Sandwich", som han bestemt mente én af os andre skulle lave - det blev Familiefaren. At det så ikke lige var familie-venlig-mad,(Gastromand.dk)
Tortellini med grønkål og granatæbleTortellini med grønkål og granatæble
Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce. (Karolines Køkken)
Pikant koteletter i fad med chorizoPikant koteletter i fad med chorizo
Virkelig lækker opskrift på pikant koteletter med chorizo i fad med lækker sauce - nem og hurtig hverdagsmad som hele familien er vilde med(Valdemarsro)
Havregryns CookiesHavregryns Cookies
Super lækre og nemme havregryns cookies med en god balance i smagen - hele familiens favorit og den opskrift finder du lige her(Valdemarsro)
Små bagte kartofler og wokstrimler Små bagte kartofler og wokstrimler
Dejlig ret som hele familien vil synes om.(Karolines Køkken)
Saftige SurdejspølsehornSaftige Surdejspølsehorn
Bag saftige og lækre pølsehorn med din egen surdej. Med den rette omhu og kærlighed kan du glæde dig selv og familien med de bedste pølsehorn, du har smagt.(Gastromand.dk)
Sådan laver du din egen Spiced Rum!Sådan laver du din egen Spiced Rum!
Så er vi nået til den sidste del af vores Aalborg Basis trilogi. Webmasteren og Familiefaren proklamerede, uden nogen som helst gudsforagt, at de da ville efterligne nogle af de helt store spiritus-klassikere: Gin og(Gastromand.dk)
Summerbrunch: The English Breakfast PizzaSummerbrunch: The English Breakfast Pizza
For noget tid siden blev Familiefaren ringet op imens han stod og kampsvedte i lufthavnen efter en lang arbejdsdag. Pludselig ringer telefonen og en gut begynder at fortælle om en hel masse køkkengear... Nå, det resulterer(Gastromand.dk)
Chokoladeispinde med nøddekrymmelChokoladeispinde med nøddekrymmel
Hurtige og nemme ispinde, der indbyder hele familien til at deltage i den kreative dekorering. (Karolines Køkken)
KedgreeKedgree
Julen er veloverstået og vi har behov for noget mad der ikke er for tungt - normalt ville vi joke lidt og poste en masse burgere og fed mad, men efter Familiefaren igen havde set(Gastromand.dk)
Familiefarens Ben & Jerrys ChallengeFamiliefarens Ben & Jerrys Challenge
Jeg har bare valgt at insistere på, at det er sommer endnu, for dette indlæg har sgu ventet og ventet på en uge med sol over hele landet - nu tror jeg sgu den er(Gastromand.dk)
Langtidshævet focaccia med aspargesLangtidshævet focaccia med asparges
Focaccia er et fladbrød i familie med pizzaen. Her i en rustik version med friske asparges, oliven og hvidskimmelost. (Karolines Køkken)
Langtidshævet focaccia med stilktomaterLangtidshævet focaccia med stilktomater
Focaccia er et fladbrød i familie med pizzaen. Her i en rustik version med smukke stilktomater og ost på toppen. (Karolines Køkken)
PopcakesPopcakes
Disse små sirligt pyntede popcakes / cake pops indbyder hele familien til at slippe fantasien og kreativiteten løs i køkkenet.(Karolines Køkken)
Fantastiske Flødekartofler med 2 slags ost og baconFantastiske Flødekartofler med 2 slags ost og bacon
Torsdag på GM-Headquarters - eller med andre ord I Webmasterens køkken jammer vi lidt omkring kommende opskrifter, da jeg pludselig nævner, at den står på flødestuvede kartofler til næstkommende familiefest. Det hedder flødekartofler tordner Webmasteren! Derefter(Gastromand.dk)
Chokolademousse for børnChokolademousse for børn
Blød, lækker og smagfuld favorit - velegnet til enhver hyggestund med familien.(Karolines Køkken)
Kæmpe pariserbøf med sennepsflødeKæmpe pariserbøf med sennepsfløde
En hurtig måde at lave pariserbøf på. En stor familiemodel, uden så meget fedt, da den er bagt i ovnen.(Karolines Køkken)
LasagneLasagne
Lasagne er en sand klassiker, der altid er et hit ved middagsbordet! Servér med en let salat og nyd familiehyggen.(Karolines Køkken)
Smarte småkagerSmarte småkager
Fine, dekorative småkager med kulørte chokoladeknapper. Kan pyntes og nydes af hele familien.(Karolines Køkken)
Mørbradgryde med paprika, fløde og bacon (Vikingegryde)Mørbradgryde med paprika, fløde og bacon (Vikingegryde)
Mørbradgryde er nem og lækker aftensmad for familien og altid et hit. Få en skøn klassisk opskrift på mørbradgryde (paprikagryde) med bacon her(Louiogbearnaisen)
Frikadeller: Undgå disse 5 fejl og få opskriften på perfekte frikadellerFrikadeller: Undgå disse 5 fejl og få opskriften på perfekte frikadeller
Dellen, Dunserne eller blot Frikadeller - kært barn mange navne, og i stort set alle danske hjem findes der er en "Frikadellemester". Du tænker allerede på en bestemt person - formentlig en af familiens ældre(Gastromand.dk)
Pande med skinkestrimler og tomatPande med skinkestrimler og tomat
Smagfuld pastaret der kan laves hele året rundt og er god som hverdagsret til hele familien.(Karolines Køkken)
Boller - til babyBoller - til baby
Boller til din baby og resten af familien. De nemme boller er baseret på en grødblanding og er lækre til både morgenmad, eftermiddagsmad eller i madpakken. Bollerne er velegnede til babyer i alderen 9-12 mdr.(Karolines Køkken)
Hjemmebagt knækbrød med frøHjemmebagt knækbrød med frø
En nem opskrift på hjemmebagt knækbrød - en favorit for hele familien. Server knækbrød til ostebordet, i madpakken eller til morgenmad. (Karolines Køkken)
Chokoladetrøffel med ristede frøChokoladetrøffel med ristede frø
Der er masser af lækkert konfekt i butikkerne, men når du laver konfekten selv, er det ren kreativ hygge for hele familien.(Karolines Køkken)
Vafler med cremefraiche og syltetøjVafler med cremefraiche og syltetøj
Lad børnene komme med i køkkenet og nyd de sprøde vaffelhjerter med hele familien.(Karolines Køkken)
Vafler med fuldkorn og groft syrligt flødeskumVafler med fuldkorn og groft syrligt flødeskum
Skønne fuldkornsvafler som luner og bringer smilene frem - nyd dem til en hyggestund med familien.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes