Vi fandt 18 opskrifter med søgeordet hotdog:
Hotdogs med SalsaHotdogs med Salsa
Super Bowl is comming up og du er max klar ikke? Vi har taget en allerede perfekt ret og givet den et skud lækker salsa, smidt en spand is fyldt med Budwieser på bordet og(Gastromand.dk)
Hotdog med hjemmelavede stegte løgringeHotdog med hjemmelavede stegte løgringe
Hvis noget af din hotdogs skal være hjemmelavet skal du uden tvivl være de ristede løg. Hjemmelavede ristede løg smager fantastisk - dansk streetfood når det er bedst.(Karolines Køkken)
Hotdogs med røget laksHotdogs med røget laks
Disse lækre gourmet hotdogs med røget laks er et lækkert friskt alternativ til traditionelle hotdogs. Inspireret af den vietnamesiske ret bahn mi. Nem og enkel street food i eget køkken.(Karolines Køkken)
HottereHottere
Lækre hjemmelavede pølser af hakket kød - der er en ny måde at spise hotdog på, og den er god!(Karolines Køkken)
Hummer-hotdogsHummer-hotdogs
Der er ikke meget kold tæer og pølsevogn over disse hotdogs. Men derimod en raffineret lille forret med hjemmebagte pølsebrød, hummer, lakserogn, saltet agurk og en frisk dressing til at binde det hele sammen.(Karolines Køkken)
Sprød og knasende ostemadSprød og knasende ostemad
Ligesom danskernes velkendte hotdog ofte ses i nye klæder - har vores velkendte ostemad nu også gennemgået en forvandling og optræder her i en ny, sprød og lækker variant.(Karolines Køkken)
Cheese dogsCheese dogs
Gourmet hotdogs har efterhånden fået mange ansigter. Her bliver den serveret med masser af umami smag i form af to slags ost, soltørrede tomater - og en pølse, selvfølgelig.(Karolines Køkken)
Man vs. Food: 1/2 m hotdog med chilisauce, ostesauce og agurkerelishMan vs. Food: 1/2 m hotdog med chilisauce, ostesauce og agurkerelish
Jeg er fuldstændig hooked på Adam Richmans foodquest i USA, hvor han nedlægger det ene store måltid efter det andet. Det er så overdrevet, langt ude og bare Gastromand All The Way, vi hylder Man(Gastromand.dk)
MinihotdogsMinihotdogs
Nemme at styre selv for små hænder. Server dem fx til en børnefødselsdag.(Karolines Køkken)
Fiskehotdogs med tatarsauce - få her en skøn og lækker opskriftFiskehotdogs med tatarsauce - få her en skøn og lækker opskrift
Her får du en lækker opskrift på fiskehotdogs med skøn tatarsauce og sprøde agurkestykker - virkelig nem og hurtig hverdagsmad(Valdemarsro)
Hotdogs ala GastromandHotdogs ala Gastromand
Vi startede for nogle måneder side med anden sæson af Mig og Min Mad som er lavet i samarbejdet med Superbrugsen - hele ideen er vildt fed og for os er det egentlig bare en(Gastromand.dk)
Årets baconret: Baconhotdoggen!Årets baconret: Baconhotdoggen!
Opskriften er udgivet i samarbejde med Tulip Bacon. 5. september er International Bacondag! Der må aldrig herske tvivl om, at vi altså er glade for en udfordring på Gastromand. Og jeg siger selvfølgelig ikke, at alting strittede(Gastromand.dk)
Choripán med chorizo chimichurri og syltede rødløgChoripán med chorizo chimichurri og syltede rødløg
De fleste af os har sikkert binget masser af madlavningsprogrammer på Netflix og lignende, og her indgår den sydamerikanske hotdogvariant: choripán!(Gastromand.dk)
Søtunge en PapilloteSøtunge en Papillote
Ind imellem vores lidt tungere indlæg om burgere, hotdogs og andet lækkert så er der til tider behov for lidt afveksling og ”lettere” retter – navnlig nu hvor varmen blaster ned over os. Denne ret(Gastromand.dk)
AgurkesalatAgurkesalat
Den helt klassiske agurkesalat som mormor lavede den. Agurkesalat smager skønt til kyllingestegen, men også til andre retter, hvor det sursøde indslag gør sig godt - til frikadeller, til millionbøf, til stegte rødspættefileter, i hotdogs og meget andet.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes