Vi fandt 48 opskrifter med søgeordet agern:
ValnøddekagerValnøddekager
Valnøddekagerne er særlig gode til frugt på dessertbordet.(Karolines Køkken)
Kalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauceKalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauce
De store flotte portobello svampe smager fantastisk i den cremede sauce sammen med skinken, kalkunen og grøntsagerne.(Karolines Køkken)
HonningkagerHonningkager
Hjemmebagte honningkager er noget helt særligt, som hører julen til. Honningkagerne har en skøn krydret smag – og duften af hjemmebagte honningkager emmer af jul og julestemning.(Karolines Køkken)
Søde energikagerSøde energikager
Energikager er lette at tage med på udflugten, fx til skituren eller den raske travetur. Eller server kagerne som weekendslik.(Karolines Køkken)
Lun pastasalat med kyllingLun pastasalat med kylling
En dejlig salat hvor der både er noget for øjet og for ganen. Hytteosten giver smag og cremet konsistens, mens grøntsagerne giver lidt at tygge på.(Karolines Køkken)
Karbonader og ostegratineret broccoliKarbonader og ostegratineret broccoli
En lækker ostesaucen henover grøntsagerne og ind i ovnen - det kan de fleste lide....også børnene.(Karolines Køkken)
Kartoffel-porresuppe med persille, stegte kødboller og sprøde kartoffelternKartoffel-porresuppe med persille, stegte kødboller og sprøde kartoffeltern
“Opskriften her er en traditionel grønsagssuppe. De går hurtig, gør det nemt at få brugt grønsagerne og er perfekte at fryse. Toppingen var lige hvad jeg havde på lager, da både bacon og parmesanost til at lave pesto af, var udgået af mit lager. Istedet blev den nemme løsning med købekødboller og den sidste rest...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Klatkager med kokos, mandel og vanilje + appelsinsalat med chokolade og ingefærKlatkager med kokos, mandel og vanilje + appelsinsalat med chokolade og ingefær
Nemme klatkager som er lækkert tilbehør til en julebrunch. Server klatkagerne med min søde, krydrede appelsinsalat.(Louiogbearnaisen)
Nudler med rejer og korianderNudler med rejer og koriander
Asiatiske retter er ofte både nemme og hurtige at lave, når først du har snittet alle grøntsagerne. Prøv med knuste peanuts på toppen!(Karolines Køkken)
Vermouthsauce og stegte svampeVermouthsauce og stegte svampe
Nemt og rigtig lækkert tilbehør til dine bøffer. Saucen er cremet og grøntsagerne har en bid og en dejlig smag, som fuldender måltidet.(Karolines Køkken)
Brownie-iskager med passions-marinerede bærBrownie-iskager med passions-marinerede bær
Iskagerne kan du lave i god tid. De er lækre og fulde af dejlig smag... og får et friskt og knasende modspil fra passionsfrugt, vanilje og røde bær.(Karolines Køkken)
KattetungerKattetunger
  Med en rest marcipan, der råbte på at blive brugt og en kat der skulle passes, måtte der laves lidt belønning til kattepasseren. Så hvad andet end kattetunger. Halvdelen af kagerne røg på en tallerken og resten røg med i tasken. Og lur mig om ikke tallerkenen var tom og katten levede da jeg kom...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
GrøntsagsfadGrøntsagsfad
Grøntsagsfad er en lækker vegetarret, hvor også kødspiserne kan føle sig mætte og tilfredse. Grøntsagerne bliver bagt i ovnen i cremet ostesauce og med ekstra ost på toppen.(Karolines Køkken)
Sandwich med røget laks og kikærtecremeSandwich med røget laks og kikærtecreme
Hvordan bliver man mæt af en sandwich til aftensmad? Gør som her! Suppler de lækre skiver røget laks og grøntsagerne med en hjemmelavet kikærtecreme - den minder meget om hummus.(Karolines Køkken)
Whoopies med græskarWhoopies med græskar
Whoopies, også kaldet whoopie pies, er bløde runde kager lagt sammen med en sød creme. Kagerne findes i mange forskellige afskygninger, men her får du opskriften på en lækker krydret variant med græskar.(Karolines Køkken)
KartoffelkagerKartoffelkager
Kartoffelkagen er en af de gode klassiske flødeskumskager. Den hedder kartoffelkage, fordi den ligner en kartoffel i formen. Ikke to kartofler er ens - så det behøver kartoffelkagerne heller ikke at være.(Karolines Køkken)
Wok med blomkålsrisWok med blomkålsris
Nem wok serveret med blomkålsris - en lækker hverdagsret, hvor der virkelig er skruet op for grøntsagerne. (Karolines Køkken)
Sarah Bernhardt kagerSarah Bernhardt kager
Lækre Sarah Bernhardt kager med sprøde makroner og chokoladecreme. Pynt kagerne efterhånden som de bliver dyppet i den smeltede chokolade med dit yndlingspynt.(Karolines Køkken)
Krydderkage – fedtfattigKrydderkage – fedtfattig
Mine gamle bøger med diabetesopskrifter er overskrevne med rettelser og tilføjelser. Der er en del år siden, jeg bagte med sukkererstatning, dengang var det Atwel – men efter jeg fik en spand Perfect Fit fra ISIS, har jeg igen fået lyst til at give mig i kast med kagerne. Derfor er det i den seneste...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Fuldkornspandekager med rørsukker og citronFuldkornspandekager med rørsukker og citron
Fuldkornspandekagerne er bagt med hvid hvedemel, som er et fuldkornsmel, der ligner almindeligt hvedemel. Fuldkornsmel giver pandekagerne lidt mere tyngde uden at gå på kompromis med smagen.(Karolines Køkken)
Burritos med tigerrejerBurritos med tigerrejer
Burritos med tigerrejer er dejlig nem aftensmad for hele familien. Det der tager mest tid er at fylde pandekagerne - og det kan I jo evt. hygge jer med ved spisebordet.(Karolines Køkken)
Rustik gazpacho med mandlerRustik gazpacho med mandler
I bedste forlængelse af sidste indlæg er der endnu en suppe på plakaten. Nemlig den berømte gazpacho, som jeg tror de fleste er bekendt med. Det danske klima kan ikke helt hamle op med de sydligere himmelstrøg, så derfor er suppen her også kun en sommer-ret. Altså den smager kun godt, når grøntsagerne smager af...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
PeberkagerPeberkager
Sprøde peberkager med julens krydderier som dufter og smager skønt. Tag børnene med i køkkenet og lav spiseligt julepynt. Stik peberkagerne ud og dekorér dem med glasur og hæng dem til pynt i vindueskarmen eller på juletræet.(Karolines Køkken)
Kimchi - på den hurtige mådeKimchi - på den hurtige måde
Kimchi stammer fra Korea og er gærede grøntsager. Vi har snydt lidt og ladet os inspirere til en hurtig version, hvor vi ikke gærer grøntsagerne men i stedet vender dem i en dressing med god smag.(Karolines Køkken)
Bananpandekager - til babyBananpandekager - til baby
Nemme og lækre bananpandekager uden mel til baby - perfekt til et hurtigt mellemmåltid. Bananpandekagerne kan fryses og tøer hurtigt op, når sulten melder sig din hos baby.(Karolines Køkken)
Bananpandekager med hytteostBananpandekager med hytteost
Bananpandekager med hytteost er et lækkert morgenmåltid til de dage hvor der lige er lidt ekstra tid til morgenmaden. Top pandekagerne med friske bær og lidt akaciehonning.(Karolines Køkken)
KlatkagerKlatkager
Klatkager er nemme at lave af en rest havregrød. Klatkager er gode som fingermad til de små og egner sig også til madpakken. Klatkagerne er velegnede til børn i alderen 1-2 år.(Karolines Køkken)
Laksebøffer med tatarsauceLaksebøffer med tatarsauce
En dejlig let og farverig ret med masser af krydderurter. Tatarsaucen giver et fint kraftigt modspil til den milde fisk og grøntsagerne.(Karolines Køkken)
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsrisChicken tikka masala med skyr og blomkålsris
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsris. Chicken tikka masala er en indisk klassiker med masser af skønne krydderier. Denne chicken tikka masala serveres med blomkålsris i stedet for almindelige ris - så der er fuld power på grøntsagerne!(Karolines Køkken)
BeignetdejBeignetdej
Beignetdej bruges til fritering af alt fra fisk, grøntsager og æbleringe. Beignet gør fisken eller grøntsagerne sprøde og uimodståelige.(Karolines Køkken)
MinipandekagerMinipandekager
Minipandekager - også kaldet "cereal pancakes" - er små søde og lækre minipandekager serveret med mælk. Minipandekagerne smager også godt som topping på fx yoghurt eller is.(Karolines Køkken)
Italiensk fad med tomat, squash og serranoItaliensk fad med tomat, squash og serrano
Jeg er ret vild med ovnbagte grøntsager og lige nu, hvor vi stadig må døje med vintergrøntsagerne inden sommeren kommer – ja, så kræver grøntsagerne altså lidt kærlighed og krydderi, før de rigtig smager af noget.   Det her fad blev til med lidt rester fra mit køkken og serveret med et stykke kylling. Kan du...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rødkål/rødbedesalat med bønner, persille og valnødderRødkål/rødbedesalat med bønner, persille og valnødder
Yes, vintergrønsagerne har overtaget bloggen de her dage. Salaten her er super julet med sine røde farver og så mætter den – meget ! Server den til et stykke and eller bare kylling og hvis du heldig der er mere tilbage, er den nem til frokosten dagen efter.    (Louiogbearnaisen)
Mørbradgryde - med mere grøntMørbradgryde - med mere grønt
Mørbradgryde er en klassiker i mange hjem. Her får du den klassiske mørbradgryde, hvor vi har skruet op for grøntsagerne og ned for kødet. Denne mørbradgryde serverer vi med knuste kartofler.(Karolines Køkken)
Mørbradgryde med aubergine og bønnerMørbradgryde med aubergine og bønner
Skøn mørbradgryde med aubergine, bønner, peberfrugt og løg. Server mørbradgryden med blomkålsris, hvis du ønsker at skrue ekstra op for grøntsagerne.(Karolines Køkken)
Ovnpandekage med blåbærOvnpandekage med blåbær
Her skal man ikke stå og vente på resten af pandekagerne - den er færdig på én gang!(Karolines Køkken)
Små havregrynskager med flødeskumSmå havregrynskager med flødeskum
Havregrynskagerne smager lækkert og får et friskt syrligt pift med appelsinskiver. Imponér til festen med opskriften her. (Karolines Køkken)
Tortillawraps med flanksteak og hvidløgsdressingTortillawraps med flanksteak og hvidløgsdressing
En fylding dressing med hvidløg, som både bruges til fyld i pandekagerne og som dip.(Karolines Køkken)
Pink grape og ginPink grape og gin
REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Pernod Ricard Danmark Vi fortsætter med flere simple sommerdrinks, og igen er vi ude i noget hvor alle kan være med. Sagerne skal bare blandes sammen og serveres. Det(Gastromand.dk)
Grillede grøntsager med edamamehummusGrillede grøntsager med edamamehummus
Grøntsagerne får en skøn, intens smag når de grilles. Sammen med den fyldige edamamehummus er der lagt op til dejlig aftensmad.(Karolines Køkken)
Grillede grøntsager med hvidløg og timianGrillede grøntsager med hvidløg og timian
Her er et lækkert tilbehør fyldt med saft, smag og flotte farver. Server grøntsagerne til fx grillet kylling, fisk eller en god bøf.(Karolines Køkken)
Blommecrumble med mandlerBlommecrumble med mandler
Brug saftige blommer til disse små portionsanrettede crumblekager. Mandlerne giver kagerne en delikat smag. Server med vaniljeprikket flødeskum. (Karolines Køkken)
Rugbrødssandwich med lakserilletteRugbrødssandwich med lakserillette
En skøn mættende rugbrødssandwich med lakserillette. Lakserilletten er blandet af varmrøget laks, hytteost og krydderier. Den er saftig og knasende og smager fint sammen med grøntsagerne.(Karolines Køkken)
Pandekager med havregryn og skyrPandekager med havregryn og skyr
Pandekager med havregryn og skyr - og helt uden tilsat sukker. Disse pandekager er nemme at lave og kan serveres til både hverdag og fest. Server fx pandekagerne med vaniljeskyr og dine yndlingsbær og -frugter.(Karolines Køkken)
Grillet flanksteak med rosmarin og chilidressingGrillet flanksteak med rosmarin og chilidressing
Kødet griller, mens du snitter grøntsagerne til salaten og rører dressingen. Bum og der er mad til hele banden. (Karolines Køkken)
Pandekager med isPandekager med is
Pandekager med is er en ægte dessert klassisker. Med denne nemme opskrift får pandekagerne et friskt pift af citronskal - perfekt sammen med vaniljeflødeisen.(Karolines Køkken)
All-in-one grøntsagsfadAll-in-one grøntsagsfad
En nem vegetarret med masser af smag. Kom alle grøntsagerne i et fad og bag dem i ovnen. Server grøntsagsfadet med en cremet persilledressing.(Karolines Køkken)
Nakkekam med grøntsagspuréNakkekam med grøntsagspuré
Grøntsagerne og nakkekammen for rigtigt lov til at give smag til hinanden med denne opskrift. Det gør, at de harmonerer specielt godt sammen.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes