Vi fandt 10 opskrifter med søgeordet stuvet hvidk:
Flødestuvet hvidkålFlødestuvet hvidkål
Flødestuvet hvidkål med medister og rødbeder. God gammeldags mormormad. Mums!(Karolines Køkken)
Frikadeller med stuvet hvidkål og gulerødderFrikadeller med stuvet hvidkål og gulerødder
Se her hvordan du laver klassikeren frikadeller med stuvet hvidkål helt fra bunden. Frikadellerne steges på panden, og hvidkålen forkoges inden den stuves.(Madens Verden)
Fiskefrikadeller med stuvet hvidkålFiskefrikadeller med stuvet hvidkål
Fiskefrikadeller med stuvet hvidkål er en god hverdagsret, der både er rimelig hurtig at tilberede, men også er meget sund. Og en god måde at spise fisk på.(Madens Verden)
Stuvet hvidkål - nem opskrift på hvidkål i hvid sovsStuvet hvidkål - nem opskrift på hvidkål i hvid sovs
Her er den bedste opskrift på stuvet hvidkål, hvor hvidkål vendes i en hvid sovs. Den stuvede hvidkål er god som tilbehør til frikadeller.(Madens Verden)
Gratin - af en rest stuvet hvidkålGratin - af en rest stuvet hvidkål
Gratin - en klassiker, som helt klart er værd at prøve - du får brugt dine rester og så smager den godt.(Karolines Køkken)
Flødestuvet savoykål (kål i fløde)Flødestuvet savoykål (kål i fløde)
Se den gode opskrift på flødestuvet savoykål, der tilberedes med salvie eller timian. Du kan også anvende spidskål eller hvidkål.(Madens Verden)
Juleskinke med sennepsgratineringJuleskinke med sennepsgratinering
Kombinationen af skinke og sennep er skøn - server den med hvidkålssalat eller stuvet grønkål og brune kartofler.(Karolines Køkken)
Stuvet hvidkål - med flødeStuvet hvidkål - med fløde
Stuvet hvidkål, som mor eller mormor lavede den. Serveres fx med dejlige hjemmelavede dunser. Prøv opskriften her!(Karolines Køkken)
Stuvet hvidkål og frikadellerStuvet hvidkål og frikadeller
Uhm! - rigtig mormormad uden alt for mange dikkedarer. Men det smager bare godt og fremtryller gode minder.(Karolines Køkken)
Stuvet spidskålStuvet spidskål
Stuvet spidskål er en skøn mormorret. Spidskål er lidt lettere end hvidkål, så måske er det derfor at spidskål er blevet så populær. Server stuvet spidskål sammen med frikadeller, pølser.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes