Vi fandt 233 opskrifter med søgeordet guler:
Kalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauceKalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauce
De store flotte portobello svampe smager fantastisk i den cremede sauce sammen med skinken, kalkunen og grøntsagerne.(Karolines Køkken)
Lasagne med spidskål og hakket oksekødLasagne med spidskål og hakket oksekød
Opskrift på lasagne med spidskål. En sundere lasagne med masser af kål, gulerødder og hakket oksekød, men stadig en saftig lasagne.(Madens Verden)
GulerodssnurrerGulerodssnurrer
Skønne grove gulerodssnurrer med sødt mos fra gulerødderne som fyld er skønne i madpakkerne og smager virkelig godt - få opskriften her(Valdemarsro)
Mørbradfad med grøntsager - god ret som gæstemadMørbradfad med grøntsager - god ret som gæstemad
Nem opskrift på mørbradfad med grøntsager. En lækker ret tl aftensmad med svinemørbrad, gulerødder og broccoli - også perfekt som nem gæstemad.(Madens Verden)
Gulerødder sous vide - den perfekte opskrift til sousvideGulerødder sous vide - den perfekte opskrift til sousvide
Med denne opskrift på gulerødder sous vide får du perfekte gulerødder. Se den præcise temperatur og tid, hvor gulerødderne beholder smag og bliver møre.(Madens Verden)
Råstegte gulerødder med spidskål - sundt tilbehørRåstegte gulerødder med spidskål - sundt tilbehør
Råstegte gulerødder med spidskål er både nemt og hurtigt tilbehør, som du kan lave på under 15 minutter. Sundt tilbehør til bla. frikadeller.(Madens Verden)
Gulerodsgryde med kylling og spinat (serveres med ris)Gulerodsgryde med kylling og spinat (serveres med ris)
Her er nem opskrift på gulerodsgryde, der er en hurtig gryderet med kylling, spinat og masser af gulerødder. Gulerodsgryden er nem aftensmad med ris.(Madens Verden)
Lun gulerodscarpaccioLun gulerodscarpaccio
En farverig forret - inspireret fra den italienske klassiker med gulerødder i stedet for kød.(Karolines Køkken)
Lun kulørt kartoffelsalat med kyllingLun kulørt kartoffelsalat med kylling
Hvide asparges er en stor delikatesse. Nyd dem på alle måder, når de har sæson. Her bliver de serveret i en let men mættende salat med kartofler, gulerødder, spinatblade og stegt kylling - med en hjemmelavet remouladedip.(Karolines Køkken)
Kål i fad med ris og porrerKål i fad med ris og porrer
Opskrift på kål i fad. Lækker mad, der laves med spidskål, porrer, hakket oksekød, gulerødder og gode krydderier.(Madens Verden)
Appelsin- og gulerodssalatAppelsin- og gulerodssalat
Superflot salat. Hvid ost og oliven giver et lækkert modspil til det søde i salaten.(Karolines Køkken)
Abesalat - lækker salat med banan til børnAbesalat - lækker salat med banan til børn
Her er opskriften på abesalat, der er en populær salat til især børn. Her lavet med revne gulerødder, tranebær, peanuts og banan. Klar på få minutter.(Madens Verden)
Kogt hamburgerryg med stuvet spinat og grøntsagerKogt hamburgerryg med stuvet spinat og grøntsager
Den bedste opskrift på kogt hamburgerryg med lækkert tilbehør i form af stuvet spinat, dampede gulerødder og grønne bønner.(Madens Verden)
Sunde spinatjuice-brød med skyr og valnødderSunde spinatjuice-brød med skyr og valnødder
For lidt tid siden lavede jeg jo gulerodsjuice-brød med stor succes og det krævede selvfølgelig endnu et eksperiment – nemlig med spinat. Ja, jeg tænker altid ikke heeelt så langt, så da spinatjuicen skulle presses i juicemaskinen, ja, så åd den altså 1 kilo spinat (!!) inden jeg nåede 4 dl juice..  Det tog sin...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Solbær-muffins med marcipan og yoghurtSolbær-muffins med marcipan og yoghurt
Jeg flasher ofte bær fra min fryser herinde og ja, jeg har stadig en hel del i fryseren fra sidste sommer. Så solbær blev hevet op og halvdelen af posen røg i de her muffins. Opskriften er en kending, det er nemlig den jeg brugte til gulerod/æble-muffins i Go’morgen Danmark. Da solbær er ret syrlige,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Varm kartoffelsalat med gulerødderVarm kartoffelsalat med gulerødder
Ny farverig variant af den elskede varme kartoffelsalat. Nyd den varm eller kold.(Karolines Køkken)
Sådan laver du en smørbolle til jævning af sovs (opskrift)Sådan laver du en smørbolle til jævning af sovs (opskrift)
En smørbolle er genial til jævning af sovs, og her kan du se hvordan du gør. Brug blandt andet smørbollen til stuvede ærter og gulerødder.(Madens Verden)
Gulerodsmuffins: Opskrift på svampede muffins med gulerødderGulerodsmuffins: Opskrift på svampede muffins med gulerødder
Den bedste opskrift på gulerodsmuffins, som giver dig 12 svampede muffins med gulerødder, der kan pyntes med smørcreme eller ostecreme.(Madens Verden)
Nemt farsbrød med spinat, feta og gulerødderNemt farsbrød med spinat, feta og gulerødder
En super lækker opskrift på farsbrød med spinat, feta og gulerødder. Det er en nem hverdagsret, som samtidig er meget børnevenlig.(Madens Verden)
Svensk pølseret - med mere grøntSvensk pølseret - med mere grønt
Svensk pølseret - med mere grønt. Den ligner meget den traditionelle Svensk pølseret, men vi har skruet ned for pølserne og op for kartofler og løg og tilføjet gulerødder.(Karolines Køkken)
Karbonader med grøn ærter og gulerødderKarbonader med grøn ærter og gulerødder
Karbonader er en lækker aftensmad og en favorit herhjemme. Find den nemme opskrift på karbonader med stuvede ærter og gulerødder her(Louiogbearnaisen)
Cremede gulerødder - gulerod a la cremeCremede gulerødder - gulerod a la creme
Cremede gulerødder, eller gulerødder a la creme, er en lækker opskrift med gulerødder og fløde, som passer som tilbehør til mange retter.(Madens Verden)
Gulerodssuppe med ingefær og krydrede kikærterGulerodssuppe med ingefær og krydrede kikærter
Gulerodssuppe er en nem og sund suppe, som smager fantastisk. Få varmen med verdens bedste gulerodssuppe, som du får opskrift på her(Louiogbearnaisen)
Gulerodskage - opskrift på svampet kage med gulerodGulerodskage - opskrift på svampet kage med gulerod
Gulerodskage er en af mine favoritkager, og den er meget nem at bage selv. Her får du opskriften på den populære kage med masser af sunde gulerødder.(Madens Verden)
Blomkålsrøsti - opskrift på sunde røsti med blomkålBlomkålsrøsti - opskrift på sunde røsti med blomkål
Blomkålsrøsti er sunde og nemme røsti, der laves med blomkål og gulerødder. De lækre røsti formes på en bageplade, og bages i ovnen i 30 minutter.(Madens Verden)
Frikadeller i fad med kartofler og spidskålFrikadeller i fad med kartofler og spidskål
Frikadeller i fad er nem og lækker aftensmad, hvor frikadellerne steges i fad med kartofler, spidskål og gulerødder. En dejlig familieret.(Madens Verden)
Karbonader med ærter og gulerødderKarbonader med ærter og gulerødder
En klassisk opskrift på karbonader med ærter og gulerøder - enkelt, lidt rustikt og hamrende lækkert.(Karolines Køkken)
Gulerodskage med smørcreme i lille bradepandeGulerodskage med smørcreme i lille bradepande
Se her hvordan du laver den bedste gulerodskage med smørcreme. Hemmeligheden er blandt andet piskede æggehvider, men det ser du i opskriften.(Madens Verden)
Hjemmebagt gulerodskage med hasselnødder og appelsinHjemmebagt gulerodskage med hasselnødder og appelsin
Her er opskriften på en hjemmebagt gulerodskage med hasselnødder og appelsin, og kagen bages helt uden brug af fedsstof. En sundere kage opskrift.(Madens Verden)
Hjemmelavet gulerodskage i bradepandeHjemmelavet gulerodskage i bradepande
Den bedste opskrift på en hjemmelavet gulerodskage i bradepande. Gulerodskagen er nem at lave, og bliver virkelig luftig og lækker.(Madens Verden)
SalsagrydeSalsagryde
Salsagryden her er en rigtig tøm-køleskabet opskrift. Vi har valgt svampe, peberfrugt, broccoli og gulerod, men du kan bruge alle slags grøntsager, så det er bare med at få brugt dine rester.(Karolines Køkken)
Nemme krebinetter med let sommerfrikasséNemme krebinetter med let sommerfrikassé
Her er opskriften på meget nemme krebinetter med en hurtig og dejlig sommerfrikassé som tilbehør. Krebinetterne skal ikke paneres, men steges direkte i lidt olie og smør, og frikasséen laves med blandt andet små gulerødder og asparges. Retten er klar på 15 minutter.(Madens Verden)
Sunde mini solsikkebrød med gulerødder til madpakkenSunde mini solsikkebrød med gulerødder til madpakken
Sunde og lækre solsikkebrød med gulerødder i mini størrelse som er rigtig gode til madpakker og eftermiddagshygge mv - få opskriften her(Valdemarsro)
Grønkålspasta med kulørt drysGrønkålspasta med kulørt drys
Sund, grøn ret uden kød. Pastaen får et let syrligt svirp fra citronsaft, og hakkede mandler og gulerødder vendt med lidt citronskal giver et sprødt drys.(Karolines Køkken)
Frikadeller med stuvet hvidkål og gulerødderFrikadeller med stuvet hvidkål og gulerødder
Se her hvordan du laver klassikeren frikadeller med stuvet hvidkål helt fra bunden. Frikadellerne steges på panden, og hvidkålen forkoges inden den stuves.(Madens Verden)
Frikadeller med sauce og kartoflerFrikadeller med sauce og kartofler
Verdens bedste frikadeller er dem som mormor lavede! Gammeldags opskrift på frikadeller med kartofler og opbagt brun sovs - lige som mormor lavede det. Supplér de lækre frikadeller med tilbehør af grøntsager, fx grønne bønner eller gulerødder.(Karolines Køkken)
Safranbrød med gulerodsjuiceSafranbrød med gulerodsjuice
Lækre safranbrød med gulerodsjuice som passer perfekt til en brunch eller weekendmorgenmad. Spis dem med smør eller hjemmelavet appelsinmarmelade(Louiogbearnaisen)
Kylling i karry med gulerodssalatKylling i karry med gulerodssalat
Nem og hurtig kylling i karry, farverigt og lækkert til ganen, måske børnenes nye favoritret.(Karolines Køkken)
Brosme ovnbagt med flødestuvede grøntsagerBrosme ovnbagt med flødestuvede grøntsager
Brosme er en særdeles lækker spisefisk. Her er en opskrift med brosmen, der ovnbages med flødestuvede sukkerærter, gulerødder og broccoli.(Madens Verden)
Madpakkeboller med squash, gulerødder og ostMadpakkeboller med squash, gulerødder og ost
Fyldige og saftige boller, der mætter i madpakken. Du kan skifte 1/3 af hvedemelet ud med fuldkornhvedemel, så de bidrager til de 75 g fuldkorn, du helst skal have hver dag.(Karolines Køkken)
Kyllingefrikasse med kogt kylling og sprøde grøntsagerKyllingefrikasse med kogt kylling og sprøde grøntsager
Her får du min opskrift på kyllingefrikasse, der er en dansk klassiker. Her lavet med en hel, kogt kylling, gulerødder, asparges og den er nem at lave.(Madens Verden)
GulerodsjuiceGulerodsjuice
Hjemmelavet gulerodsjuice smager fantastisk. Måske er det min gavmilde brug af ingefær der gør forskellen, uhm det smager godt! Power og velsmag, så det basker!(Valdemarsro)
Rødbede/gulerodssalat med belugalinser og havtornRødbede/gulerodssalat med belugalinser og havtorn
Jeg er i fuld gang med at rydde op i de utallige glas, som fylder mit højskab i køkkenet. Der kan være virkelig mange patentglas i et 2,30 meter højt skab! Hov, jeg har f0rresten aldrig fået lavet et opsamlingsindlæg på min nye køkken, som jo efterhånden har været færdig en rum tid. Den skriver...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Torsk en papillote med gulerødder, spidskål og porreTorsk en papillote med gulerødder, spidskål og porre
Her får du min opskrift på torsk en papillote, hvor benfri torskefilet pakkes ind i bagepapir sammen med bla. spidskål og gulerødder. Meget nem at lave.(Madens Verden)
Kylling i wokKylling i wok
Gulerod og rosiner har altid været en god kombination - nu med kylling.(Karolines Køkken)
Gulerods- og solsikkeboller (opskrift på 10 stk.)Gulerods- og solsikkeboller (opskrift på 10 stk.)
Her får du en nem og god opskrift på bløde gulerods- og solsikkeboller. Bollerne er som sagt lette at lave, og de bliver luftige og bløde. Giver 10 stk.(Madens Verden)
Italienskglaseret lam, asparges, små gulerødder og pastinakcremeItalienskglaseret lam, asparges, små gulerødder og pastinakcreme
Endnu en omgang påskelam i alternativ udgave - lammeculotte ER altså bare lækkert - mørt og med en tilpas smag af lam uden det bliver for meget. Jeg vil vove den påstand, at du sagtens(Gastromand.dk)
Bagte persillerødder, squash og gulerødderBagte persillerødder, squash og gulerødder
Bagte persillerødder, squash og gulerødder er perfekt og fedtfattigt tilbehør til blandt andet stegt kyllingbryst. Her har vi bagt rodfrugterne med timian.(Madens Verden)
Grillede grøntsager i sølvpapir (kan laves i forvejen)Grillede grøntsager i sølvpapir (kan laves i forvejen)
Se her hvordan du laver grillede grøntsager i sølvpapir. Grøntsagerne, der består af små kartofler, gulerødder og grønne asparges, klargøres i forvejen i pakker af sølvpapir, hvor du også kommer lidt smør og persille ved. Derefter er de lige til at lægge på grillen når de skal bruges.(Madens Verden)
Nemme forårsruller i ovn med spidskål og hakket kødNemme forårsruller i ovn med spidskål og hakket kød
Opskrift på forårsruller i ovn med spidskål. Forårsrullerne fyldes også med gulerødder, bønnespirer og hakket svine- og oksekød. Bages i ovnen.(Madens Verden)
Gulerodskage med flødeost-citron toppingGulerodskage med flødeost-citron topping
Den bedste opskrift på svampet gulerodskage med flødeost glasur - med citron og vanilje. Lækker, frisk gulerodskage, som er nem at bage og smager fantastisk(Louiogbearnaisen)
FrokosttærteFrokosttærte
Skøn tærte med fyld af gulerødder og porrer.(Karolines Køkken)
VintergrydeVintergryde
Vintergryde er en lækker vinter inspireret opskrift med knoldselleri, pastinakker, persillerødder og gulerødder. Retten både varmer og mætter!(Karolines Køkken)
Salat med bønnespirer, gulerødder og cashewnødderSalat med bønnespirer, gulerødder og cashewnødder
Se hvordan du laver den lækreste salat med bønnespirer, revne gulerødder og ristede cashewnødder. Salaten vendes med citrondressing.(Madens Verden)
Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kyllingKarry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling
En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Tomater og abrikoser byder ind med syrlighed, mens gulerødder, honning og rød peber klarer sødmen.(Karolines Køkken)
Rodfrugtmos - opskrift på mos med rodfrugterRodfrugtmos - opskrift på mos med rodfrugter
Rodfrugtmos er en skøn mos med forskellige rodfrugter, og i denne opskrift er der blandt andet anvendt kartofler og gulerødder. Nem at lave.(Madens Verden)
Lammekølle i fad med kartofler og lammeskyLammekølle i fad med kartofler og lammesky
Her er min opskrift på lammekølle i ovn. Lammekøllen steges i et fad sammen med kartofler, gulerødder, rødløg og en dejlig lammesky. Med tid og temperatur.(Madens Verden)
FrostingFrosting
En lækker og luftig frosting med flødeost og smør. Dekorer dine cupcakes med frosting, brug den til opsmøring af lagkager eller top din bedste gulerodskage med denne flødeostfrosting.(Karolines Køkken)
Gulerodsmos - mos med gulerødder og kartoffelGulerodsmos - mos med gulerødder og kartoffel
Gulerodsmos er en dejlig mos, der laves med en blanding af gulerødder og kartofler. Dog med mest gulerod. Rodfrugterne koges møre, hvorefter de moses.(Madens Verden)
Råkostsalat med spidskål og gulerødderRåkostsalat med spidskål og gulerødder
Opskrift på verdens bedste råkostsalat med spidskål, gulerødder og persillerødder. Nem råkostsalat, der vendes med tranebær og citronsaft.(Madens Verden)
Sandwich med kyllingebøffer og gulerodssalsaSandwich med kyllingebøffer og gulerodssalsa
En herlig sandwich...eller måske snarere en burger, fuld af smag. Serveret med en fyldig salsa, som både kan spises til og i sandwichen.(Karolines Køkken)
Hvidkålsrisotto med bagt laksHvidkålsrisotto med bagt laks
Skøn risotto med masser af hvidkål. En genial måde at få masser af grøntsager på uden at det smager kedeligt. Server med ovnbagt laks og gulerodssalat, så er der både noget for ganen og for øjet.(Karolines Køkken)
Kyllingebrød med gulerodstzatzikiKyllingebrød med gulerodstzatziki
De fleste kender tzatzikien med agurk. Her har vi lavet den med gulerod. Prøv den!(Karolines Køkken)
Grøntsagsspaghetti med cremet svampesauceGrøntsagsspaghetti med cremet svampesauce
Grøntsagsspaghetti - en nem måde at få ekstra grøntsager indenbords. Lav strimler af squash og gulerod, bland med pasta og server din grøntsagsspaghetti med cremet svampesauce og kylling.(Karolines Køkken)
Sandwich med skinkemignon og dadlerSandwich med skinkemignon og dadler
En spændende kombination af den friske, syrlige dressing, gulerødder, svinekød og de intense søde dadler.(Karolines Køkken)
Hvidkålssalat med ananas, gulerødder og rosinerHvidkålssalat med ananas, gulerødder og rosiner
Her får du min nemme opskrift på en hvidkålssalat med ananas, hvor der også er revne gulerødder og rosiner i. En salat, der passer til de fleste retter.(Madens Verden)
Skinkegryde med bacon og pølserSkinkegryde med bacon og pølser
Opskrift på god skinkegryde med bacon, der simrer en times tid. Gryderetten indeholder også bacon, pølser, gulerødder og tomater.(Madens Verden)
Kikærtesalat med ristede gulerødderKikærtesalat med ristede gulerødder
Nem og super lækker opskrift på en skøn kikærtesalat med ristede gulerødder og skønne krydderier - få opskrift på salat med kikærter her(Valdemarsro)
Grøntsagstærte med spinat og kartoflerGrøntsagstærte med spinat og kartofler
Grøntsagstærte med nye kartofler, gulerødder, blomkål og spinat. Denne grøntsagstærte kan varieres i det uendelige - og er en god måde at få tømt grøntsagsskuffen på.(Karolines Køkken)
GrøntsagsterrineGrøntsagsterrine
Grøntsagsterrine tager alt det gode ved broccoli og supplerer det med masser af smag fra gulerødder, ost og æg. Prøv den!(Karolines Køkken)
Cupcakes med gulerødder og cream cheese-topCupcakes med gulerødder og cream cheese-top
Cupcakes med gulerødder og valnødder er hurtige at bage. De smager skønt med en top af cream cheese med citronsaft. En rigtig efterårskage.(Madens Verden)
Bagt sej med æble-gulerodssalatBagt sej med æble-gulerodssalat
Den bagte fisk får et fint modspil af den friske, syrlige salat og de sprøde kartofler.(Karolines Køkken)
Wok med nudlerWok med nudler
Lynstegte grøntsager med nudler og soya smager dejligt. Retten kan også laves med andre grøntsager, fx gulerødder eller peberfrugt.(Karolines Køkken)
Nem wok med oksekød og grøntsagerNem wok med oksekød og grøntsager
Her er opskriften på en wok med oksekød. Wokretten er både sund og lækker, og den laves også med frisksnittede grøntsager, herunder gulerødder og hvidkål.(Madens Verden)
Kylling med hvidløg og grøntsagsfrikasseKylling med hvidløg og grøntsagsfrikasse
Virkelig lækker opskrift på kylling med hvidløg og grøntsagsfrikasse, der laves med blomkål, gulerødder og grønne asparges.(Madens Verden)
Skinkegryde med karry og kokosmælk (læs hvad kokosmælk er)Skinkegryde med karry og kokosmælk (læs hvad kokosmælk er)
Skinkegryde er lækker aftensmad med masser af smag af Asien. Vi har lavet gryderetten af skinkekød i strimler med karry, kokosmælk, forårsløg og gulerødder.(Madens Verden)
Wok med skinkekød og nudlerWok med skinkekød og nudler
Wok med svinekød og nudler er en lækker wok opskrift med skinke, gulerødder og porrer. Den smagfulde marianade med ingefær og hvidløg sikrer en dejlig smag. Glæd dig!(Karolines Køkken)
Laks med porrer og spidskål - nem mad i fadLaks med porrer og spidskål - nem mad i fad
Laks med porrer er en af de mest populære retter med fisk. Her lavet med spidskål og gulerødder. Retten laves i et fad, der stilles i ovnen i 25 minutter.(Madens Verden)
Marinerede gulerødder med græskarkernerMarinerede gulerødder med græskarkerner
Lun salat med en frisk smag af lime - server med brød.(Karolines Køkken)
Fuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder - af en rest kyllingFuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder - af en rest kylling
Har du en rest af kylling? Så er denne opskrift perfekt. Glæd dig til at sætte tænderne i en fuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder.(Karolines Køkken)
Omelet med hytteost og gulerodssaftOmelet med hytteost og gulerodssaft
Lav denne nemme omelet med hytteost, spinat og skinke som du bager færdig i ovnen. En lækker omelet med forfriskende gulerodssaft til.(Karolines Køkken)
Gryderet med spinat, ingefær og svinekødGryderet med spinat, ingefær og svinekød
Her er opskriften på en nem og lækker gryderet med spinat og svinekød. Kogetiden er cirka 30 minutter, og gryderetten laves også med ingefær og gulerødder. Serveres med ris.(Madens Verden)
Råkostsalat med gulerødder, æbler og friske abrikoserRåkostsalat med gulerødder, æbler og friske abrikoser
Råkostsalat er en af mest spiste salater, og det skyldes sikkert, at råkostsalaten både er særdeles sund, men også nem og hurtig at lave.(Madens Verden)
Gulerodsjuice med agurkGulerodsjuice med agurk
Start dagen med en lækker morgen gulerodsjuice den får den smukkeste orange farve og smager fantastisk – se opskriften her(Valdemarsro)
Gulerødder med estragon på 20 minutterGulerødder med estragon på 20 minutter
Gulerødder med estragon er en lækker opskrift på tilbehør med sunde gulerødder. Her lavet i en skøn sauce med estragon, og den er meget nem at lave.(Madens Verden)
Orange-curd med ingefær og pistacieOrange-curd med ingefær og pistacie
Curd er en syrlig creme, der nydes på brød eller i kager. Saften af appelsin og citron er med til at give den smørbare konsistens (curdling=koagulere). Curd’en smager herligt på nybagt eller ristet brød.(Karolines Køkken)
Varm kartoffelsalat opskrift med gulerødderVarm kartoffelsalat opskrift med gulerødder
Varm kartoffelsalat, der laves med gulerødder og skalotteløg, og som vendes med en virkelig lækker dressing og friskhakket persille.(Madens Verden)
Fisk i fad med porrer og gulerødderFisk i fad med porrer og gulerødder
Lækker opskrift på fisk i fad med porrer og gulerødder. Du kan bruge brosme, torsk eller kuller, og sovsen laves med lidt hvidvin og fløde.(Madens Verden)
SpinattærteSpinattærte
Dejlig spinattærte med hytteost serveret med gulerodssalat. Godt for både mave og øjne.(Karolines Køkken)
Kyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kyllingKyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kylling
Min opskrift på et sundt kyllingefarsbrød, der blandt andet laves med havregryn og revne gulerødder. Nem ret til aftensmad, som både børn og voksne elsker.(Madens Verden)
Dampede gulerødder med masser af smagDampede gulerødder med masser af smag
Dampede gulerødder er en nem og lækker metode til tilberedning af rødderne, og med denne metode får du det bedste frem i gulerødderne.(Madens Verden)
Bagte tortillas med grønt fyld i gulerods-tortillasBagte tortillas med grønt fyld i gulerods-tortillas
Bagte tortillas med et tykt lag ost på toppen er en mættende og god aftensmad for hele familien. Her er både smag, vitaminer og konsistens.(Madens Verden)
Oksekød med kål, karry og gulerødder (nem opskrift)Oksekød med kål, karry og gulerødder (nem opskrift)
Min opskrift på oksekød med kål, og retten er meget nem. Hakket oksekød steges i en pande med hvidkål og andre grøntsager. Komplet hovedret.(Madens Verden)
Grøntsagsmos med kartofler, kål og gulerødderGrøntsagsmos med kartofler, kål og gulerødder
Her får du en nem og lækker opskrift på grøntsagsmos. En sund mos, der bla. laves af kartofler, broccoli og blomkål. God som tilbehør til eks. frikadeller.(Madens Verden)
GulerodsbollerGulerodsboller
Gulerodsboller er perfekte til madpakken eller morgenbordet. Prøv vores nemme opskrift på de luftige boller her. Uhm!(Karolines Køkken)
Kødsovs med gulerødder, oregano og pastaskruerKødsovs med gulerødder, oregano og pastaskruer
Her får du min opskrift på pasta og kødsovs med gulerødder. En virkelig lækker og nem pastaret, som hele familien kan lide det.(Madens Verden)
GulerodsbrødGulerodsbrød
Mangler du inspiration til brødkurven? Så prøv dette gulerodsbrød. Perfekt til morgenmaden, frokosten eller eftermiddagskaffen.(Karolines Køkken)
GulerodsbrudGulerodsbrud
Gulerodsbrud er en lækker tilføjelse til morgenbordet. Prøv vores nemme opskrift her og få svampede boller hvér gang. (Karolines Køkken)
Engelsk ingefærkage med flødeostcremeEngelsk ingefærkage med flødeostcreme
En variant af den klassiske gulerodskage, hvor gulerødderne er byttet ud med ingefær.(Karolines Køkken)
GulerodscheesecakeGulerodscheesecake
Gulerodskage og cheesecake i skøn forening. Krydret kiksebund, bagt cheesecake, gulerodsmousse og frisk flødeosttopping - en lidt anderledes cheesecake, der smager virkelig godt.(Karolines Køkken)
Gulerodshummus Gulerodshummus
Lækkert alternativ til den klassiske kikærtehummus . Gulerodshummus er både sød og frisk og smager godt som tilbehør til diverse brød- og grøntsagsstænger.(Karolines Køkken)
Gulerods-ispinde med skyr og ingefærGulerods-ispinde med skyr og ingefær
Skønne ispinde med gulerod og skyr. Det er is på en helt ny måde - både forfriskende og læskende. (Karolines Køkken)
Pastasalat med broccoli, gulerødder og persilleoliePastasalat med broccoli, gulerødder og persilleolie
Prøv denne super lækre pastasalat med broccoli, der dampes let sammen med gulerødder. Pastasalaten vendes med en skøn persilleolie.(Madens Verden)
Gulerodskage med dadler og skyr-frostingGulerodskage med dadler og skyr-frosting
Gulerodskage med dadler og skyr-frosting - helt uden tilsat sukker. Denne svampede gulerodskage er sødet med dadler og banan - og gulerodskagen er et godt eksempel på, at man ikke behøver ty til sukkerholdige sager selvom sukkertrangen melder sig.(Karolines Køkken)
Bette bror’s gulerodsbollerBette bror’s gulerodsboller
Grove gulerodsboller med saftig krumme. Mine lillebror er ekspert i gulerodsboller og er manden bag denne super lækre opskrift.(Louiogbearnaisen)
Rødspætter i fad med spidskål og gulerødderRødspætter i fad med spidskål og gulerødder
Her er en nem og lækker opskrift på rødspætter i fad, hvor rødspætterne bages i ovnen på en bund af blandt andet spidskål og gulerødder.(Madens Verden)
Opskrift på honningglaserede grøntsagerOpskrift på honningglaserede grøntsager
Sådan laver du nemt honningglaserede grøntsager, der tilberedes på en pande. Her er det med gulerødder, grønne asparges og rødløg i honning.(Madens Verden)
Gulerodskage med flødeostcremeGulerodskage med flødeostcreme
En lækker og nem gulerodskage med ostecreme af flødeost. Væk begejstring og prøv den klassiske opskrift her. (Karolines Køkken)
Gulerodskage-rouladeGulerodskage-roulade
Gulerodskage-roulade er en skøn fusionskage. Fusionen mellem gulerodskage og roulade giver et resultat, der er mindst dobbelt så godt. Den lækre saftige bund af gulerodskage smurt med blød flødeostcreme - en kombination som bare fungerer.(Karolines Køkken)
Bønnespiresalat med savoykål, cashewnødder og gulerodBønnespiresalat med savoykål, cashewnødder og gulerod
Sådan laver du en lækker bønnespiresalat med bønnespirer, dejlig savoykål, cashewnødder og revne gulerødder. Sundt og nemt.(Madens Verden)
Hvedekernesalat med asparges og gulerødderHvedekernesalat med asparges og gulerødder
Her er min opskrift på en nem hvedekernesalat. En lækker salat med kogte hvedekerner, asparges, gulerødder og en let dressing. Bruges som tilbehør.(Madens Verden)
Hakket oksekød med hvidkål i fad (i ovn)Hakket oksekød med hvidkål i fad (i ovn)
Super god opskrift på hakket oksekød med hvidkål og gulerødder, der laves i et fad i ovnen. Kan serveres med kogte ris.(Madens Verden)
Gulerodsmuffins med ingefær og dadlerGulerodsmuffins med ingefær og dadler
Gulerodsmuffins er altid et hit - her er de smagt til med dadler og ingefær - som godt kan gøre dem lidt hotte. (Karolines Køkken)
Wraps med hakket oksekød og grøntWraps med hakket oksekød og grønt
Wraps med hakket oksekød laves af de velkendte tortilla pandekager, der fyldes med kød, spidskål, majs, gulerod og peberfrugt. Sundt og godt.(Madens Verden)
GulerodspostejGulerodspostej
Gulerodspostej smager dejligt og har en lækker konsistens. Kombinationen af smagfulde gulerødder, æg, friske krydderurter og cremet hytteost smager himmelsk.(Karolines Køkken)
Pasta med bagte gulerødder, kikærter og pesto (vegetar)Pasta med bagte gulerødder, kikærter og pesto (vegetar)
Leder du efter en sund og mættende vegetarret til aftensmad, så skal du prøve denne pasta med bagte gulerødder og sprøde kikærter. Vendes med en nem pesto.(Madens Verden)
GulerodssalatGulerodssalat
Denne opskrift på gulerodssalat smager dejligt er god som tilbehør. Kombinationen af gulerødder og forårsløg sammen med syrlig chremefraiche dressing giver en lækker frisk smagsoplevelse.(Karolines Køkken)
Hasselback gulerødder med timianHasselback gulerødder med timian
Lækre hasselback gulerødder, hvor gulerødder skæres i skiver som med de kendte hasselback kartofler. Bages derefter i ovnen med timian.(Madens Verden)
Gulerodssalat med hasselnødderGulerodssalat med hasselnødder
Farverig gulerodssalat, der både glæder øjet og ganen. Gulerødder og hasselnødder giver dejlig sprødhed til salaten og den cremede salatost giver fylde og smag. Gulerodssalaten er hurtig at lave - og du bruger olien fra osten til dressing.(Karolines Køkken)
GulerodssmoothieGulerodssmoothie
En anderledes smoothie. Den er både sød i smagen og smuk med sin fine orange farve.(Karolines Køkken)
GulerodssuppeGulerodssuppe
Dejlig, nem og hurtig suppe til hverdagen - som fx en lille før ret inden maden. (Karolines Køkken)
Honningbagte gulerødder med akacie honningHonningbagte gulerødder med akacie honning
Nem opskrift på honningbagte gulerødder, der bages i ovnen ved 175 grader. Gulerødderne vendes med akacie honning og oregano.(Madens Verden)
Gulerodssuppe med ingefær og bønnerGulerodssuppe med ingefær og bønner
Smuk cremet suppe med masser af ingefærsmag. Kidneybønnerne giver fylde og dressingen et dejlig syrligt modspil til den krydrede suppe.(Karolines Køkken)
Nem og hurtig opskrift på pandestegt kylling med hvedekernerNem og hurtig opskrift på pandestegt kylling med hvedekerner
Min bedste opskrift på pandestegt kylling, der kan laves på 15 minutter. Med porrer og gulerødder, og dertil serveres hvedekerner.(Madens Verden)
Suveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschipsSuveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschips
Endelig blev det tid til ”hovedretten” Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu! Og vi er her ude i et af de absolut mest populære stykker smørrebrød i Gastromandens verden: Tataren! Hos Restaurant Kronborgs serverede man, under hele Copenhagen Cooking,(Gastromand.dk)
Glaseret skinke med hvidkåls- og gulerodsstuvningGlaseret skinke med hvidkåls- og gulerodsstuvning
Glaseret skinke i ovn tilberedt på den traditionelle måde - dog med et lille twist. Prøv den lækre og nemme opskrift her. (Karolines Køkken)
Gulerodssuppe med sprøde kikærterGulerodssuppe med sprøde kikærter
Gulerodssuppe med skøn smag af ingefær og knasende sprøde kikærter på toppen. (Karolines Køkken)
Multi-farvede GulerodsbrudMulti-farvede Gulerodsbrud
Flotte gulerodsbrud med gulerødder i forskellige farver. Nemme gulerodsboller med blød saftigt krumme.(Louiogbearnaisen)
Tærte med spidskål og gulerødder (nem vegetarret)Tærte med spidskål og gulerødder (nem vegetarret)
Prøv denne vidunderlige tærte med spidskål, der er en ægte grøntsagstærte uden kød. Derfor er det også en lækker og mættende vegetarret.(Madens Verden)
GulerodstærteGulerodstærte
Mangler du inspiration til hovedretten? Så prøv denne lækre og vegetariske opskrift på gulerodstærte. Retten er er nem og hurtig at tilberede.(Karolines Køkken)
Karbonader opskrift med klassisk tilbehørKarbonader opskrift med klassisk tilbehør
Karbonader opskrift med det klassiske tilbehør, der er kartofler med stuvede ærter og gulerødder. Karbonaderne steges på panden.(Madens Verden)
Verdens bedste gulerodskage med kokos og kanelVerdens bedste gulerodskage med kokos og kanel
Verdens bedste gulerodskage indeholder både kokos og revet gulerødder samt en overraskende ingrediens. Den kan du finde i opskriften.(Madens Verden)
GulerodspostejGulerodspostej
Opskrift på sund og nem vegetartærte/postej med gulerødder og timian(Louiogbearnaisen)
RodfrugtmosRodfrugtmos
Dejlig mos af gulerødder, knoldselleri og kartoffel. Denne kombination giver en smuk orange farve, men du kan bruge alle slags rodfrugter. (Karolines Køkken)
Glaserede gulerødder med timianGlaserede gulerødder med timian
Glaserede gulerødder med timian er skøn tilbehør til retter med kød, og her er gulerødderne glaseret med stegesky og timian.(Madens Verden)
Gylden speltotto med pære-gulerodssalsaGylden speltotto med pære-gulerodssalsa
Speltotto er risotto, men lavet på spelt. Her får den et ekstra tvist ved at blive lavet på cremet græskarsuppe. Nemt og med masser af dejlig smag.(Karolines Køkken)
Pirogger med svampe og gulerødderPirogger med svampe og gulerødder
Lav en ordentlig portion og frys dem. Så har du nem og dejlig mad til madpakken .(Karolines Køkken)
Grov picklessauce m. nystegte rødspætter og gulerodssalatGrov picklessauce m. nystegte rødspætter og gulerodssalat
Opskrift på hjemmelavet pickles sauce. Erstat den traditionelle remoulade med en grov pickles sauce - perfekt til en nystegt fiskefilet.(Louiogbearnaisen)
Skinkeschnitzler og smørstegte gulerødderSkinkeschnitzler og smørstegte gulerødder
Lækre stegte grøntsager, der stadig har lidt bid, og med dejlig smag fra timian.(Karolines Køkken)
Skinkewok med gulerodsblomsterSkinkewok med gulerodsblomster
Lynhurtig - så står maden på bordet, det som tager længst tid er at koge risene!(Karolines Køkken)
Nem gryderet med kylling, peberfrugt og gulerødderNem gryderet med kylling, peberfrugt og gulerødder
Min opskrift på en nem gryderet med kylling, som hele familien vil elske. Med kyllingebryst i tern, peberfrugt, gulerødder og paprika. Mums.(Madens Verden)
Gulerødder med bacon og honning (og et godt trick)Gulerødder med bacon og honning (og et godt trick)
Her får du opskriften på gulerødder med bacon, der er små snackgulerødder omviklet med baconskiver og penslet med honning.(Madens Verden)
Orange grøntsagsjuiceOrange grøntsagsjuice
En god start på dagen med en lækker gul hjemmelavet grøntsagsjuice med rød peberfrugt og gulerødder - få opskriften her(Valdemarsro)
Syltedronningens lynsyltede gulerødderSyltedronningens lynsyltede gulerødder
Lynsyltede gulerødder er lette at lave og smager fantastisk som tilbehør til mange retter. Her får du Syltedronningens bedste opskrift.(Madens Verden)
Kylling i flødesovs lavet i fad med grøntsagerKylling i flødesovs lavet i fad med grøntsager
Her får du min opskrift på en lækker kylling i flødesovs, der nemt laves i et fad i ovnen. Retten indeholder også kartofler og gulerødder.(Madens Verden)
Lynstegt kylling med spidskål og soyaLynstegt kylling med spidskål og soya
Se her hvordan du laver en sund og lækker ret med lynstegt kylling med spidskål, gulerødder, hvidløg, forårsløg og en lækker soyadressing.(Madens Verden)
Kold gulerodssuppe med kokosmælk og lime - få opskrift herKold gulerodssuppe med kokosmælk og lime - få opskrift her
Her får du en skøn opskrift på læskende lækker kold gulerodssuppe som er god på en sommerdag eller som forret - få opskrift her(Valdemarsro)
De bedste gulerodsbollerDe bedste gulerodsboller
saftige gulerodsboller bagt med grovmel, kærnemælk, solsikkekerner. Sunde, nemme og lækre.(Louiogbearnaisen)
GræskarmuffinsGræskarmuffins
Nemme lækre krydrede græskarmuffins... eller gulerodsmuffins, squashmuffins, æblemuffins - du bestemmer! Græskar kan nemlig nemt skiftes ud med gulerod, squash eller æble - eller du kan blande flere slags grønt.(Karolines Køkken)
Torsk i ovnTorsk i ovn
Torsk i ovn er virkelig nem og hurtig at tilberede. Her har vi valgt gulerod, selleri og løg - men andre grøntsager vil også klæde torsken. Torsk i ovn passer sig selv i ovnen, mens du enten koger kartofler eller varmer brød.(Karolines Køkken)
SquashbrødSquashbrød
Bag et stort dejligt squashbrød med ylette, persille - og selvfølgelig masser af squash. Brødet kan også bages med revne gulerødder i stedet for squash.(Karolines Køkken)
Gulerodskage med flødeost (New Orleans carrot cake)Gulerodskage med flødeost (New Orleans carrot cake)
Nem opskrift på gulerodskage med flødeost - en rigtig carrot cake fra New Orleans. Lækker kage med gulerødder og frosting med flødeost.(Madens Verden)
Gulerodssuppe - cremet suppe med gulerødderGulerodssuppe - cremet suppe med gulerødder
En opskrift på lækker og cremet gulerodssuppe, der både kan bruges som forret og hovedret. En fyldig og nem suppe med gulerødder.(Madens Verden)
Gulerodsbrud - opskrift på luftige boller med gulerodGulerodsbrud - opskrift på luftige boller med gulerod
Her får du opskriften på de bedste gulerodsbrud, der er nemme, bløde og lækre boller med masser af gulerod og solsikkekerner. Fryseegnet.(Madens Verden)
Gulerodssalat - nem salat med gulerødder og rucolaGulerodssalat - nem salat med gulerødder og rucola
Her er min opskrift på en nem gulerodssalat, der blandt andet laves med rucola og tørrede tranebær. En sund og mættende salat med masser af gulerødder.(Madens Verden)
Gulerodskage fra New Orleans (måske verdens bedste)Gulerodskage fra New Orleans (måske verdens bedste)
Denne opskrift på gulerodskage fra New Orleans blev af Newyorker By Heart betegnet som verdens bedste gulerodskage. Den er ægte amerikansk og super nem!(Madens Verden)
Salat med broccoli og gulerødderSalat med broccoli og gulerødder
Verdens bedste salat med broccoli og gulerødder, der er en virkelig lækker salat. Der er også lidt rødløg og tørrede tranebær i salaten.(Madens Verden)
Nytårsforret: Ceviche af Pigvar, gulerods-puré og brunet smør...Nytårsforret: Ceviche af Pigvar, gulerods-puré og brunet smør...
Så rammer vi snart Nytår - I skrivende stund er der kun få dage tilbage og med julen sikkert bag os, så er det på tide, at indhente inspiration til årets fest! Denne ret giver respekt(Gastromand.dk)
Mørbrad med koriandergulerødderMørbrad med koriandergulerødder
Korianderfrøene har lidt orangesmag og passer fint til appelsin. De smager helt anderledes end de friske korianderblade, der er meget parfumerede.(Karolines Køkken)
Gulerodsjuice med æble, citron og ingefærGulerodsjuice med æble, citron og ingefær
Prøv denne opskrift på en frisk gulerodsjuice, der er smagt til med æbler, citron og ingefær. Den er både sund og lækker!(Madens Verden)
Gratinerede skrubbefileter med ovnstegte gulerødder og quinoaGratinerede skrubbefileter med ovnstegte gulerødder og quinoa
Quinoa har et højt proteinindhold og derfor mætter denne fiskeret godt og smager dejligt.(Karolines Køkken)
Italiensk lasagne - klassisk opskriftItaliensk lasagne - klassisk opskrift
Sådan laver du en klassisk italiensk lasagne, og det er en både nem og simpel opskrift på lasagne. Lasagnen er blandt andet med gulerødder og hakket oksekød, og den bages på 30 minutter i ovnen.(Madens Verden)
Stuvede ærter og gulerødder jævnet med smørbolleStuvede ærter og gulerødder jævnet med smørbolle
Sådan laver du hjemmelavede stuvede ærter og gulerødder i en hønsebouillon, der jævnes med en smørbolle til en dejlig sovs.(Madens Verden)
Farvede gulerødder bagt i ovn med oreganoFarvede gulerødder bagt i ovn med oregano
Farvede gulerødder er smukke og velsmagende, og de er nemme at bage i ovnen. Bagetiden for gulerødderne er en halv times tid.(Madens Verden)
Gulerødder i ovn med olie, oregano og balsamicoGulerødder i ovn med olie, oregano og balsamico
Gulerødder i ovn skal bages i cirka 30-35 minutter, for så bliver de tilpas møre. Her er gulerødderne smagt til med blandt andet lidt balsamico.(Madens Verden)
Jordskokmos med stegte gulerødder og sprøde kyllingefileterJordskokmos med stegte gulerødder og sprøde kyllingefileter
Kylling, mos og gulerødder....det hele med et ekstra tvist: Krydret pankorasp gør kyllingen knasende sprød, jordskokker giver mere smag til mosen og de stegte gulerødder få en dejlig karamelliseret overflade.(Karolines Køkken)
Koldskål med gulerod og melonKoldskål med gulerod og melon
Pift koldskålen op med lidt utraditionelt tilbehør - det er et friskt og dejligt alternativ til kammerjunkere.(Karolines Køkken)
Bagte rodfrugter i ovn - opskrift på tilbehørBagte rodfrugter i ovn - opskrift på tilbehør
Her er min opskrift på bagte rodfrugter, der er meget nemme at lave. Brug bla. gulerødder, selleri, persillerødder med flere, og vend dem med timian.(Madens Verden)
Nem suppe med gulerod, blomkål og kartoflerNem suppe med gulerod, blomkål og kartofler
Her får du min opskrift på en nem suppe med masser af grøntsager. Suppen er lavet af blomkål, kartofler, gulerødder og Herbamare urtebouillon.(Madens Verden)
Kartofler og gulerødder i pakke med hvidløgssmørKartofler og gulerødder i pakke med hvidløgssmør
Se opskrift på kartofler og gulerødder i pakke med hvidløgssmør, hvor grøntsagerne pakkes ind, og grilles færdige ved indirekte varme.(Madens Verden)
Grillede gulerødder med honningglaze og ostecremeGrillede gulerødder med honningglaze og ostecreme
Anvend helst fast honning, den smager af mere. Pensl med glaze når gulerødderne begynder at få farve. Smager fantastisk med ostecreme til.(Karolines Køkken)
Porrepande med gulerodPorrepande med gulerod
Lækkert groft grøntsagstilbehør til fiskefrikadeller - god som hverdagsret og hvis børnene er med i køkkenet.(Karolines Køkken)
Flødestuvede ærter og gulerødderFlødestuvede ærter og gulerødder
God og nem opskrift på flødestuvede ærter og gulerødder, der er lidt anderledes end den klassiske stuvning af de to grøntsager.(Madens Verden)
Fiskefrikadeller med grov kornsalat og citronsauceFiskefrikadeller med grov kornsalat og citronsauce
Lækre fiskedeller med gulerødder, kapers og estragon, med en rustik kornsalat fyldt med sprøde rodfrugter og søde tranebær, som spiller godt op imod den syrlige citronsauce.(Karolines Køkken)
Ovnstegt langefilet med flødestuvede gulerødder og selleriOvnstegt langefilet med flødestuvede gulerødder og selleri
Langen er en fremragende spisefisk, og her er opskriften på ovnstegt langefilet med flødestuvede gulerødder og knoldselleri.(Madens Verden)
Minestrone - opskrift på italiensk grøntsagssuppeMinestrone - opskrift på italiensk grøntsagssuppe
Minestrone er en fyldig grøntsagssuppe fra Italien, og her er mit bud på suppen. Den indeholder bla. gulerødder, hvidløg og bladselleri.(Madens Verden)
Blue cheese dipBlue cheese dip
En lækker dip med blåskimmelost. Blue cheese dip passer rigtig godt til fx gulerødder, radiser, chips o.l. (Karolines Køkken)
Glaserede gulerødder og rødløg med timianGlaserede gulerødder og rødløg med timian
Glaserede gulerødder er vidunderligt tilbehør til mange slags kød, og her gulerødderne glaseret sammen med grofthakkede rødløg og timian.(Madens Verden)
Råkost som børn både elsker at lave og spiseRåkost som børn både elsker at lave og spise
Her er en børnevenlig opskrift på råkost, som børn både vil elske at lave og spise. Simpel opskrift på råkostsalat med blandt andet gulerødder og spidskål.(Madens Verden)
Sandwichboller med gulerødder og græskarkernerSandwichboller med gulerødder og græskarkerner
De bedste sandwichboller, der fyldes med salat og stegt kyllingebryst. Sandwichbollerne er bagt med revne gulerødder og ristede græskarkerner.(Madens Verden)
Grillede gulerødder med kerner, kikærter og bearnaisesauceGrillede gulerødder med kerner, kikærter og bearnaisesauce
Grillede hele gulerødder kan laves både i ovn og på grill og de smager fantastisk som tilbehør eller vegetarisk hovedret. Server grillede gulerødder med bearnaise sauce, som med estragon smagen er et perfekt match til gulerødderne Se her, hvordan du griller hele gulerødder med top her.(Louiogbearnaisen)
Culotte af kalv med smørstegte gulerødder og aspargesCulotte af kalv med smørstegte gulerødder og asparges
Opskrift på culotte af kalv med smørstegte gulerødder og asparges, hvor du enten kan tilberede kalveculotten i ovn eller grill.(Madens Verden)
ÆggesalatÆggesalat
God hjemmelavet æggesalat med karry & gulerødder serveret på et godt stykke rugbrød. Fantastisk til frokosten. Uhm!(Karolines Køkken)
Tyrkisk gulerodssalatTyrkisk gulerodssalat
Hertil frisk og cremet hvidløgssauce. Serveres som tilbehør til lun ret.(Karolines Køkken)
Madmuffins med mango og kyllingMadmuffins med mango og kylling
Efter succesen med æble-og gulerodsmuffins, blev det til endnu en omgang madmuffins. Inspirationen til fyldet er hentet fra bogen: Muffins, mens dejen er egen opskrift. Som fremgangsmåden beskrev i bogen, kom jeg chutney på før bagningen. Dette har jeg dog i nedenstående opskrift rettet til efter bagning, da de ellers bliver meget klistrede og bløde...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gulerodsboller - opskrift på sunde boller med gulerodGulerodsboller - opskrift på sunde boller med gulerod
Opskrift på nemme og luftige gulerodsboller. Du kan også se, hvordan du laver den grove, koldhævede og sunde udgave af boller med gulerod.(Madens Verden)
Kimchi opskrift - nem metode til fermenteringKimchi opskrift - nem metode til fermentering
Kimchi opskrift med gulerødder, hvidløg og forårsløg, som du kan du lave på en aften. Og allerede efter få dage vil du opleve fermenteringen gå i gang.(Madens Verden)
Carrot Cake BallsCarrot Cake Balls
Lav lækre dadelkugler, som smager som gulerodskage. Gulerodskagekugler er en nem og sund snack til madpakken eller som sundt alternativ til slik.(Louiogbearnaisen)
Marokkansk salat med quinoa, gulerødder og kikærterMarokkansk salat med quinoa, gulerødder og kikærter
Marokansk salat er en nem og fyldig salat, som passer perfekt til frokost eller som en lækker salat til kylling eller kød. Få opskrift på marokkansk salat med kikærter, quinoa, gulerødder og krydret dressing her.(Louiogbearnaisen)
Pastaskruer med kødsovs: Pasta med gulerødder og bladselleriPastaskruer med kødsovs: Pasta med gulerødder og bladselleri
Her er opskriften på pastaskruer med kødsovs, der er en nem pastaret med hakket oksekød, gulerødder, bladselleri og andre lækre ting.(Madens Verden)
Hjemmelavet juice: 3 nemme opskrifter med æble, gulerod og rødbedeHjemmelavet juice: 3 nemme opskrifter med æble, gulerod og rødbede
Lækre juice opskrifter, som er sunde og smager fantastisk. Få opskrifter på friskpresset juice med grøntsager: Rødbedejuice, gulerodsjuice og æblejuice.(Louiogbearnaisen)
Krydderurtepanerede kyllingefileterKrydderurtepanerede kyllingefileter
De delikat krydrede kyllingefileter får følgeskab af stuvede gulerødder i en fin cremet sauce.(Karolines Køkken)
Boller i rodfrugtkarryBoller i rodfrugtkarry
Gulerødder og pastinakker giver ekstra smag og fylde til karrysaucen....og de bliver blendet så man ikke kan se dem.(Karolines Køkken)
Skindstegt hvilling på grøntsagsbundSkindstegt hvilling på grøntsagsbund
Nem opskrift på skindstegt hvilling, der steges i olie på panden. Anrettes på en bund af lynstegt savoykål og gulerødder.(Madens Verden)
Rodfrugtlasagne - opskrift på sund lasagne uden kødRodfrugtlasagne - opskrift på sund lasagne uden kød
Min opskrift på rodfrugtlasagne, der er en sund lasagne uden kød. I stedet er lasagnen lavet med bla. gulerod og selleri som en vegetarisk hovedret.(Madens Verden)
Grillet laks med gulerodsfettuccine og mangoGrillet laks med gulerodsfettuccine og mango
En lækker cremet og eksotisk pastaret med grillet laks. Den er både nem og hurtig at lave!(Karolines Køkken)
Marokkansk gulerodssalat med kikærter, pistacienødder og krydret dressingMarokkansk gulerodssalat med kikærter, pistacienødder og krydret dressing
Nem og lækker marokkansk gulerodssalat med krydret dressing med gurkemeje, spidskommen og lime. Klik her og få opskrift på salat med gulerod >>(Louiogbearnaisen)
Karbonader med stuvede ærter og gulerødderKarbonader med stuvede ærter og gulerødder
Karbonader med en god panering og en portion stuvede ærter og gulerødder, er klassisk, dansk kromad. Det bliver næsten ikke mere dansk.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes