Vi fandt 629 opskrifter med søgeordet grill:
Grillet pariserbøf med blå- og hvidskimmelostGrillet pariserbøf med blå- og hvidskimmelost
Er det tid til noget lækkert? Så er det tid til en grillet pariserbøf med blå- og hvidskimmelost. Prøv selv opskriften og opdag, hvor nemt det er.(Karolines Køkken)
Sådan laver du kylling på spydSådan laver du kylling på spyd
Kylling på spyd: Her er opskriften på den møreste kylling med det sprødeste skind! Kyllingen laves på rotisserie (grillspyd) og pensles med hvidløgsmarinade. Den roterende kylling får den helt rigtige smag af grillkylling.(Madens Verden)
Koteletter på grill - sådan steger du dem møre som smørKoteletter på grill - sådan steger du dem møre som smør
Koteletter på grill bliver nemt en tør omgang, men med denne metode og stegetid får du altid møre og saftige koteletter, når du steger dem på din grill.(Madens Verden)
Grillet peberfrugtsalat med escabecheflødeGrillet peberfrugtsalat med escabechefløde
Ovnstegt bacon giver det sprøde islæt og flødedressingen er rigtig godt krydret med både citron, olivenolie, hvidløg og persille.(Karolines Køkken)
Paneer spydPaneer spyd
Lækre pandestegte spyd med krydret paneer og grøntsager. Spyddene er også velegnet til grill eller grillpande. Lav evt. paneer osten dagen før.(Karolines Køkken)
Kylling på gasgrill med hjemmelavet grillmarinadeKylling på gasgrill med hjemmelavet grillmarinade
Kylling på gasgrill er hurtig mad, og med denne hjemmelavede marinade bliver kyllingebrystfileterne helt perfekte, og samtidig meget møre. (Madens Verden)
Grillet flæsk (stegt flæsk) grilles i 25 minutterGrillet flæsk (stegt flæsk) grilles i 25 minutter
Grillet flæsk er stegt flæsk - bare i grillen, og det er nemt at lave. Her er min opskrift på flæsk på grill, som altid giver dig sprøde stykker flæsk.(Madens Verden)
Grillede kyllingelår med nem BBQ-sauce af ketchupGrillede kyllingelår med nem BBQ-sauce af ketchup
Sådan laver du grillede kyllingelår med BBQ sauce. De laves af kyllingeunderlår, som forsteges i ovn, hvorefter de grilles lækre og snaskede med BBQ sauce.(Madens Verden)
Grillet rødfisk med speltpilaf og græskarGrillet rødfisk med speltpilaf og græskar
En rigtig god rustik ret med spelt, fisk og græskar.(Karolines Køkken)
Ribeye på gasgrill: Sådan griller du bøffen perfektRibeye på gasgrill: Sådan griller du bøffen perfekt
Ribeye på gasgrill er den bedste bøf! Fedtmarmoreringen er helt perfekt til at grille en mør bøf, og du skal vende bøffen ofte under turen på grillen. Opskrift med video.(Madens Verden)
FennikelsalatFennikelsalat
Fennikelsalat med æbler og en hurtigt rørt dressing - smager fantastisk og er lækker som tilbehør til mange retter, bl.a sommerens grillaftener -se opskrift(Valdemarsro)
Grillet romainesalat med blåskimmeldressingGrillet romainesalat med blåskimmeldressing
Salaten får en herlig røget grillsmag efter en hurtig tur på grillen. Smager skønt med den cremede dressing. (Karolines Køkken)
Grillet steak med hvidløgssmørGrillet steak med hvidløgssmør
Dejlig grillet steak med pisket brunet hvidløgssmør. Der er rigeligt med smør, men det kan fint opbevares i fryseren til næste gang, du griller.(Karolines Køkken)
Panini med rugbrød og avocadoPanini med rugbrød og avocado
Panini er en grillet sandwich - og således er panini i familie med toast. Her får du en panini i en grov variant, hvor det traditionelle lyse brød er byttet ud med rugbrød.(Karolines Køkken)
Salat med grillede fersknerSalat med grillede ferskner
Dejlig fyldig sommersalat med grillede ferskner og salatost. Spis den som tilbehør til et stykke kød eller som selvstændig frokostret evt. med brød til. Hvis ikke du har gang i havegrillen, kan fersknerne grilles på en grillpande.(Karolines Køkken)
Burgerbøffer - rørt af oksekød, chilisovs og tomatketchupBurgerbøffer - rørt af oksekød, chilisovs og tomatketchup
Burgerbøffer bliver perfekte når du rører oksekødet med lidt sød chilisovs og tomatketchup. Bøfferne skal bare grilles et par minutter på hver side.(Madens Verden)
And på grillAnd på grill
Det er populært at stege anden på kuglegrill, fordi kullene tilføjer smag og anden bliver ekstra sprød og saftig. Uhm!(Karolines Køkken)
Grillet svinemørbrad med limekvarkGrillet svinemørbrad med limekvark
Letgrillet mørbrad med spændende smag, der kan varieres i det uendelige.(Karolines Køkken)
Salat med grillede grønne asparges og jordbærSalat med grillede grønne asparges og jordbær
Skøn salat med masser af grønne asparges tilføjet lidt sødme fra grillede jordbær og med lidt hyldeblomst eddike i dressingen.(Karolines Køkken)
Grillede nektariner med marcipan og mandelflagerGrillede nektariner med marcipan og mandelflager
“Da jeg var hjemme for et par uger siden, blev der grillet i stor stil. Normalt plejer det at være bananer, der kommer på eftervarmen. Men nu har jeg fået en ny favorit. Nektariner er perfekte som afslutning på grillmaden. Den syrlige smag, blandet med en let sødlig smag af marcipan og fed smag af...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler
Marineret svinemørbrad serveret med salsa af solmodne kirsebær. Hertil røgede kartofler på grillen, der spreder en enestående duft af røg, rosmarin og citron, når de serveres ved havebordet med kold bearnaisedip.(Karolines Køkken)
Salat med grillede grønne asparges og stenbiderrognSalat med grillede grønne asparges og stenbiderrogn
Der er både sej og stenbiderrogn i salaten her, der får farve, smag og sprødhed fra de grillede grønne asparges.(Karolines Køkken)
Kalveculotte i gasgrill med rosmarin og hvidløgKalveculotte i gasgrill med rosmarin og hvidløg
Kalveculotte kan du lave i en gasgrill med denne metode, hvor du er sikker på et godt resultat. Kernetemperatur på 55 grader er perfekt.(Madens Verden)
Herregårdskotelet på grill med salvie og timianHerregårdskotelet på grill med salvie og timian
Herregårdskotelet på grill er så stor, at den passer til to personer. Marinér den med salvie og timian og grill den ved direkte varme.(Madens Verden)
Citronmarinerede kartofler med olivenCitronmarinerede kartofler med oliven
Kartoffelsalat kan selvfølgelig spises hele året, men denne er perfekt til grillet kød en dejlig sommeraften.(Karolines Køkken)
Grillet vandmelon med chorizopølseGrillet vandmelon med chorizopølse
Festlig, eksotisk forret med mandler og parmesanost. Eller som let frokost til gæsterne.(Karolines Køkken)
Salat med jordbær og grillede grøntsagerSalat med jordbær og grillede grøntsager
Ahhh....jordbær! De er også dejlige i en salat. Og sammen med grillede grøntsager, er der sommerstemning over hele linien. Prøv den også med nye kartofler i stedet for perlespelt.(Karolines Køkken)
Bønnesalat med mango, nødder og salatostBønnesalat med mango, nødder og salatost
En lækker fyldig salat, hvor sød mango møder blød salatost og sprøde nødder. Kan spises som selvstændig ret eller som tilbehør til et stykke stegt eller grillet kød.(Karolines Køkken)
Grillkrebinetter med grønærtesmør og mormorsalatGrillkrebinetter med grønærtesmør og mormorsalat
Nyd krebinetter og sommerens herlige grøntsager i samme ret - det smager af Danmark.(Karolines Køkken)
Krydret hytteost og grillet salatKrydret hytteost og grillet salat
Server den mættende salat uden kød og du har en lækker vegetarret.(Karolines Køkken)
GrillmarinadeGrillmarinade
Dejlig krydret marinade af yoghurt, frisk koriander, hvidløg og chili. God til marinering af kød, fx svinekoteletter, inden det grilles eller steges. (Karolines Køkken)
Grillpakker med kartofler og olivenGrillpakker med kartofler og oliven
Kartofler, oliven og krydderurter i pakker på grillen er nemt og supergodt tilbehør på en grillaften. Pakkerne kan også tilberedes i ovnen.(Karolines Køkken)
Frikadeller på grill - sådan griller du bedst dine dellerFrikadeller på grill - sådan griller du bedst dine deller
Kan man lave gode frikadeller på grill? Ja, det kan man sagtens, og her kan du se hvordan du griller frikadellerne perfekt i en gasgrill.(Madens Verden)
Grillstegt multe med sprøde grøntsagerGrillstegt multe med sprøde grøntsager
Multen er en meget lækker fisk... Fast i kødet og alligevel saftig. På grillen bliver den ekstra god. Og sammen med de sprøde grøntsager og en lækker dip er der lagt op til et rigtig smovse måltid.(Karolines Køkken)
Indbagte pandekager med Nutella (grill eller pande)Indbagte pandekager med Nutella (grill eller pande)
Du skal prøve disse indbagte pandekager med Nutella, der er den perfekte dessert. Pandekagerne kan både laves på grill og pande.(Madens Verden)
Flæskesteg i stegepose med sprød sværFlæskesteg i stegepose med sprød svær
Se hvordan du laver en flæskesteg i stegepose. Stegeposen giver kødet god smag, men du skal lige grille sværene for at få dem helt sprøde.(Madens Verden)
Kartoffelspyd med bacon og rosmarinKartoffelspyd med bacon og rosmarin
Her får du en nem opskrift på kartoffelspyd med bacon og rosmarin. Grillspyd med kartofler er lækkert tilbehør, når du alligevel har tændt grillen.(Madens Verden)
Weekendkagen: Muffins med chokolade og rålakridsWeekendkagen: Muffins med chokolade og rålakrids
Nu skal det ikke altid handle om bacon, store bøffer eller trævlet kød fra grillen. Rigtige mænd er ikke bange for at trække bagebogen frem og slippe væk fra webergrillen. De fleste mennesker kan lide chokolade,(Gastromand.dk)
Grillstegte grøntsager og grisegrillspydGrillstegte grøntsager og grisegrillspyd
Nemt, hurtigt og delikat... Kød og grøntsager ryger en tur på grillen, kartoflerne skal koges og så er der serveret sammen med en lækker bearnaisedip!(Karolines Køkken)
Salat med kokosdressingSalat med kokosdressing
Frisk salat der sender tankerne hen på varmere himmelstrøg. Perfekt til bøffer fra grillen.(Karolines Køkken)
Grillstegte makreller og majskolberGrillstegte makreller og majskolber
Lækre saftige makreller fra grillen, sprøde majskolber og tomatsalat....essensen af sensommer i Danmark.(Karolines Køkken)
Grillet svinefilet med hvidløg og oreganoGrillet svinefilet med hvidløg og oregano
Se hvordan du laver grillet svinefilet af svinekam. Stegen skal have omkring 35 minutter i grillen, så den får en kernetemperatur på 65 grader.(Madens Verden)
Gastromand goes Tapas V: Grillede asparges med manchegoGastromand goes Tapas V: Grillede asparges med manchego
Hver gang jeg besøger Spanien, så skal der tapas på bordet, og jeg bliver inspireret hver gang. Tapas er i mine øjne superlækkert og meget uformel mad. Bliver du ikke mæt, bestiller du bare noget(Gastromand.dk)
PorchettaPorchetta
Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af Pulled Pork, men efter at have lavet hjemmelavet Porchetta, har Pulled Pork altså fået konkurrence som den ultimative grillopskrift. Som det er  tilfældet med pulled pork,(Gastromand.dk)
Grillstegte ribbenGrillstegte ribben
Grillstegte ribben er en amerikansk inspireret opskrift med masser af smag og kraft. Glæd dig til at smage de lækre grillede ribben i samspil med en dejlig grillsauce.(Karolines Køkken)
Mojito kylling på grill med rom, lime og mynteMojito kylling på grill med rom, lime og mynte
Mojito kylling er en opskrift til, som elsker mojito. Det er grillede stykker kyllingebryst, der er marineret i rom, lime og mynteblade. Cubansk grillmad.(Madens Verden)
Grillspyd med oksemørbrad og skønne grøntsagerGrillspyd med oksemørbrad og skønne grøntsager
Grillspyd er smukke at servere, fordi kan lave de skønneste farvespil. Disse grillspyd er med oksemørbrad og blandede grøntsager, der grilles 8 minutter.(Madens Verden)
Pull Apart brød med krydderurter, hvidløgssmør og ostPull Apart brød med krydderurter, hvidløgssmør og ost
Opskrift på nemt brød med krydderurter, hvidløgssmør og revet ost. Lækkert madbrød til grill mad, middagsgæster og picnic. Brød opskrifter >>(Louiogbearnaisen)
Grillet aubergine med tahindressing og mynteGrillet aubergine med tahindressing og mynte
Skøn opskrift på grillet aubergine eller aubergine bagt i ovn - med en skøn tahindressing granatæble og frisk mynte til - få opskrift her(Valdemarsro)
Grillet ribeye med asparges svøbt i skinkeGrillet ribeye med asparges svøbt i skinke
Se her hvordan du laver grillet ribeye med asparges svøbt i skinke. Den fedtmarmorerede ribeye krydres med engelsk sauce.(Madens Verden)
Grillede kyllingespyd med grøntsager og BBQ-marinadeGrillede kyllingespyd med grøntsager og BBQ-marinade
Her får du en god opskrift på grillede kyllingespyd med grøntsager. Kyllingekødet marineres i en nem BBQ-marinade, og opskriften er meget børnevenlig.(Madens Verden)
Krydret lammeslag på grill med grov bulgursalatKrydret lammeslag på grill med grov bulgursalat
Det bliver sommerens hit - lam på grill - uhmm.(Karolines Køkken)
Mørbrad på gasgrill med grillolie fra Santa MariaMørbrad på gasgrill med grillolie fra Santa Maria
Mørbrad grillet på gasgrill er hurtig mad. Her har vi grillet svinemørbrad med grillolie fra Santa Maria, og krydret med en BBQ og grill mesquite, der giver kødet en fremragende smag.(Madens Verden)
Grillspyd med flankesteg og tomater - spyd til grillenGrillspyd med flankesteg og tomater - spyd til grillen
Prøv lige disse nemme grillspyd med flankesteg og tomater. Flankesteg skæres i strimler og marineres, inden de færdige grillspyd grilles ved direkte varme.(Madens Verden)
Brød med soltørrede tomater, rosmarin og havsaltBrød med soltørrede tomater, rosmarin og havsalt
Nemt og lækkert madbrød med fyld af soltørrede tomater og krydderurter. Server det grove madbrød til grill eller brug det på madpakken.(Louiogbearnaisen)
Grillet ribeye med aspargeskartofler og sauterede grøntsagerGrillet ribeye med aspargeskartofler og sauterede grøntsager
Grillet ribeye er noget af det bedste oksekød man kan få. Med en perfekt marmorering bliver en ribeye altid mør uden at blive tør. Her grillet på gasgrill. (Madens Verden)
Italiensk kartoffelsalat med stegte kartoflerItaliensk kartoffelsalat med stegte kartofler
Min opskrift på italiensk kartoffelsalat med stegte kartofler, grillede peberfrugter og rucola. En sund og mættende kartoffelsalat, der bruges som tilbehør.(Madens Verden)
Vandmelon med feta og basilikum – nem sommer snackVandmelon med feta og basilikum – nem sommer snack
appetizer til velkomstdrinks eller som en nem forret inden sommerens grillmad(Louiogbearnaisen)
Grillet mørbrad med sennep på gasgrillGrillet mørbrad med sennep på gasgrill
Dejlig grillmad med grillet mørbrad med sennep. Svinemørbrad, der marineres i lidt sennep, og grilles i 10 minutter ved lav varme.(Madens Verden)
Honningmarinerede kyllingespyd Honningmarinerede kyllingespyd
Lækre grillspyd med kylling serveret med en dejlig tomatsalat og grillede flutes.(Karolines Køkken)
Frisk pasta med delikat peberfrugt og grillet kyllingFrisk pasta med delikat peberfrugt og grillet kylling
Forkæl dig selv og dine gæster med en omgang frisk pasta med delikat peberfrugt og grillet kylling. Peberfrugterne steges møre med balsamico.(Madens Verden)
Kylling på dåse i ovn eller grill - opskrift med videoKylling på dåse i ovn eller grill - opskrift med video
Kylling på dåse er blevet en klassiker, som du både kan lave i ovn og grill. Se i denne video hvordan du gør - med den perfekte stegetid.(Madens Verden)
Grillet DyrerygGrillet Dyreryg
1. oktober træder jagten for alvor igang på de fleste jagtbare vildtarter, og vi har naturligvis Jægerinden på pletten igen med en skarp vildt opskrift. Vi fornemmer, at vi har en del jægere blandt vores(Gastromand.dk)
Svinemørbrad på grill med stegetid og kernetemperaturSvinemørbrad på grill med stegetid og kernetemperatur
Opskrift på grillet svinemørbrad med stegetid og kernetemperatur. Svinemørbrad i grill er lækker aftensmad, og den kan grilles på gasgrill eller kuglegrill.(Madens Verden)
Hel lakseside i ovn eller grill steges i 20 minutterHel lakseside i ovn eller grill steges i 20 minutter
Sådan laver du en hel lakseside i enten grill eller ovn! En lakseside skal tilberedes i 20 minutter, og her er den stegt med hvidløg.(Madens Verden)
Honningristet pære- og blommesalatHonningristet pære- og blommesalat
Denne sommer- og efterårssalat passer perfekt til en lun grillaften.(Karolines Køkken)
Pastasalat med pestoPastasalat med pesto
Pastasalat med pesto er et must til sommeren og er nemt og lækkert til grillmad, picnic eller på madpakken. Find opskriften på den bedste pastasalat(Louiogbearnaisen)
Salat med røget kylling og kikærterSalat med røget kylling og kikærter
Røget kylling, stegt, grillet eller dampet, det smager alt sammen super i salaten - du vælger selv. Her er der valgt røget kylling. (Karolines Køkken)
Grillet kalkunfilet marineret med timian og hvidløgGrillet kalkunfilet marineret med timian og hvidløg
En god opskrift på grillet kalkunfilet, der inden turen på grillen marineres i en marinade med timian og hvidløg.(Madens Verden)
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime-dressingBagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime-dressing
Nem og lækker salat med bagte kikærter, blomkål og quinoa. Spis den vegetarisk eller med grillet kylling/fisk. Sund og mættende aftensmad eller frokost.(Louiogbearnaisen)
Grøn kartoffelsalatGrøn kartoffelsalat
Fristende, flotte farver på kartoffelsalaten, fyldt med smagen af sommer - velegnet til grillmad.(Karolines Køkken)
Intervalstegt oksetyndsteg: Sådan laver du den møreste oksestegIntervalstegt oksetyndsteg: Sådan laver du den møreste oksesteg
Her er den bedste metode til en mør og intervalstegt oksetyndsteg. Det er den møreste oksesteg, som kan laves i grill eller ovn.(Madens Verden)
Helstegt kylling med krydderurter og citronHelstegt kylling med krydderurter og citron
Opskrift på virkelig lækker og nem helstegt kylling, med tilberedning på grill eller i ovnen. Saftig kylling med meget smag - Opskrift(Valdemarsro)
Grøn kartoffelsalat med grillede oksedeller Grøn kartoffelsalat med grillede oksedeller
Disse små krydrede deller smager fantastisk. Baconen rundt om er med til at give smag og holde sammen på farsen når den grilles.(Karolines Køkken)
Porchetta på spyd - grillet porchetta på rotisseriePorchetta på spyd - grillet porchetta på rotisserie
Her er min opskrift på porchetta på spyd, hvor den italienske rullesteg grilles mør i et rotisserie. En porchetta med super sprød svær.(Madens Verden)
Grillet squashsalat med feta, valnødder og sorte bønnerGrillet squashsalat med feta, valnødder og sorte bønner
Efter en lidt overraskende tilbagemelding på de bagte radiser forleden, som viste sig at være en noget ukendt ting, kører vi videre i samme rille og snupper endnu en salat. Nok lidt mere genkendelig. Ej, jeg blev faktisk lidt overrasket over at I var ret mange som aldrig har smagt bagte radiser. Havde helt lyst...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rabarber med marengs - nem dessert i grill eller ovnRabarber med marengs - nem dessert i grill eller ovn
Her er opskriften på nemme rabarber med marengs, der er en hurtig og lækker dessert. Rabarber laves i små skåle med marengs på toppen.(Madens Verden)
Honningmarineret laks til grill og ovnHonningmarineret laks til grill og ovn
Her får du min opskrift på honningmarineret laks, der er laks med honning og masser af smag. Du skal bruge en hel lakseside, og den kan enten tilberedes i grill eller ovn.(Madens Verden)
Pasta med asparges, tomater og rucolaPasta med asparges, tomater og rucola
Pasta er altid godt....og så med en lækker cremet sauce, masser af kulørte grøntsager og en grillet flanksteak....Mums!(Karolines Køkken)
Mørbradspyd med squash: Grillet svinemørbrad på spydMørbradspyd med squash: Grillet svinemørbrad på spyd
Sådan laver du de bedste mørbradspyd med svinemørbrad og squash. Mørbradternene marineres i lidt balsamico og grilles i 10 minutter.(Madens Verden)
Løgismose kyllingebryst grillet med sennep og timianLøgismose kyllingebryst grillet med sennep og timian
Se hvordan du griller et stykke Løgismose kyllingebryst, der smøres i sennep fra Nyord og lidt timian. Kyllingen grilles ved direkte varme.(Madens Verden)
Grillet kyllingelår med citron og timianGrillet kyllingelår med citron og timian
Se hvordan du laver grillet kyllingelår så englene synger. Giv kyllingelårene citronsaft nogle gange under grillningen, og stegetiden er cirka 40 minutter.(Madens Verden)
Grillede grøntsager med gremolataGrillede grøntsager med gremolata
Prøv denne opskrift på grillede grøntsager med gremolata. Det har en skøn og frisk smag og er sprængfyldt med vitaminer og mineraler.(Madens Verden)
Sommerbiksemad med pocherede ægSommerbiksemad med pocherede æg
Biksemad i sommerklæder. Skøn biksemad med grillede grøntsager og pocherede æg - og de pocherede æg er på den nemme måde.(Karolines Køkken)
Sommer-coleslaw med rygeostSommer-coleslaw med rygeost
Ny variation af den klassiske coleslaw. Her i en mager sommerudgave, der med sin let røgede smag passer fantastisk til grillmad.(Karolines Køkken)
Grillede peberfrugter - perfekte til en god bøfGrillede peberfrugter - perfekte til en god bøf
Grillede peberfrugter: Røde peberfrugter er perfekte at smide på grillen, og er klar på få minutter. Peberfrugter grilles over direkte varme.(Madens Verden)
Grillede majs med whisky og honning (hele majskolber)Grillede majs med whisky og honning (hele majskolber)
Her får du opskriften på grillede majs med whisky og honning. Det er hele majskolber marineret med Jack Daniel's whisky. Perfekt som tilbehør til grillmad.(Madens Verden)
Tuna Melt SandwichTuna Melt Sandwich
Vi elsker sandwich på Gastromand og én vi har overset i alt for mange år er uden tvivl "Tuna Melt" som er en tunsandwich som bliver grillet med masser af ost. Derfor synes vi også(Gastromand.dk)
Ratatouille en papillotes med grillet halloumiRatatouille en papillotes med grillet halloumi
Nyd den skønne duft der breder sig, når I åbner grøntsagspakkerne. Spis dem sammen med den grillede halloumi (den salte ost, der knirker når man tygger på den.)(Karolines Køkken)
Bøf bearnaise: Bøf med bearnaise og tilbehørBøf bearnaise: Bøf med bearnaise og tilbehør
Her er opskriften på den ægte bøf bearnaise med en hjemmelavet sauce bearnaise, kartofler, grillet broccoli og de skønne intense tomater.(Madens Verden)
Sådan laver du grillet broccoli som tilbehørSådan laver du grillet broccoli som tilbehør
I denne opskrift kan du se hvordan du laver grillet broccoli, og hvor længe broccolien skal tilberedes. Grillet broccoli er nemt tilbehør.(Madens Verden)
Nem lasagne uden ost - laves i grill eller ovnNem lasagne uden ost - laves i grill eller ovn
Her er den bedste opskrift på en nem lasagne uden ost, og den laves i en alubakke, så det er nemt at tilberede i enten ovn eller grill.(Madens Verden)
Salatost dressingSalatost dressing
Helt enkelt opskrift! Blend salatost med vand og voila! - du har en lækker cremet ostedressing perfekt til en salat, nye kartofler eller en grillet bøf.(Karolines Køkken)
Sommersalat med grillet kød, nye kartofler og råstegte kirsebær - af en rest grillet kødSommersalat med grillet kød, nye kartofler og råstegte kirsebær - af en rest grillet kød
Brug sommerens kødrester fra grillen til at lave en skøn og velsmagende salat.(Karolines Køkken)
Grillede frikadeller med persillesovs og nye kartoflerGrillede frikadeller med persillesovs og nye kartofler
Her er opskriften på grillede frikadeller, der er store og saftige frikadeller. Serveres med nye kartofler, persillesovs og stegt spidskål.(Madens Verden)
Entrecotes på grill med hjemmelavede pommes frites i ovnEntrecotes på grill med hjemmelavede pommes frites i ovn
Entrecotes på gasgrill tager 10 minutter at lave. Inklusiv hviletid. Se her hvordan du laver bøfferne - og server dem med hjemmelavede pommes frites i ovn.(Madens Verden)
Grillede torskeruller med parmaskinkeGrillede torskeruller med parmaskinke
Fisk på grill? Så prøv disse grillede torskeruller, hvor benfrie stykker af torsk omvikles med parmaskinke, og grilles ved direkte varme.(Madens Verden)
Grillet tværreb – med øl!Grillet tværreb – med øl!
Nytårskur?? Sgu ikke her... Tværreb er lidt en underlig størrelse for mig, og da jeg for nylig igen købte en kvart kalv så var der rigelige mængder som skulle fortæres. Sidste år havde jeg relativ stor(Gastromand.dk)
Salsa verdeSalsa verde
Salsa verde er en dejlig grøn sauce med masser af krydderurter. Smager godt til nye kartofler, fisk og stegt eller grillet kød.(Karolines Køkken)
Sommersalat med ost og olivenSommersalat med ost og oliven
Skøn sommersalat med modne jordbær, vandmelon, sorte oliven og hvidskimmelost. Server den til grillmaden - eller som en selvstændig ret med brød.(Karolines Køkken)
Grillspyd med mørbrad og brunchpølserGrillspyd med mørbrad og brunchpølser
Se hvordan du laver de dejligste grillspyd med mørbrad og brunchpølser. Mørbrad marineres i to forskellige marinader, og opskriften er her.(Madens Verden)
Kylling i grillet rød peberfrugtsauceKylling i grillet rød peberfrugtsauce
Nem opskrift på kylling i sauce lavet på grillet røde peberfrugter. Lav opskriften i en pande eller i et fad i din ovn. Hurtig aftensmad med kylling(Louiogbearnaisen)
Nemme farsruller med serranoskinke til grillenNemme farsruller med serranoskinke til grillen
Her får du min opskrift på farsruller med serranoskinke, der er en lækker fars, der rulles ind i skinke. Farsrullerne er fremragende at lægge på grillen, men de kan også steges på en pande. Farsen laves som en god frikadellefars.(Madens Verden)
Grillede spareribs i gasgrill - med hjemmelavet grillmarinadeGrillede spareribs i gasgrill - med hjemmelavet grillmarinade
Her er opskriften på de bedste grillede spareribs med en nem og god hjemmelavet marinade. Disse spareribs forsteges først i ovnen.(Madens Verden)
Flat iron steak - nem opskrift, marinade og stegetidFlat iron steak - nem opskrift, marinade og stegetid
Se her hvordan du steger en flat iron steak mør som smør. Inklusiv opskrift på marinade og stegetid til både pande og grill på denne bøf.(Madens Verden)
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekernerItaliensk peberfrugtsalat med pinjekerner
Her får du en nem opskrift på italiensk peberfrugtsalat, der laves med grillede peberfrugter. Anrettes med ristede pinjekerner og en lækker dressing.(Madens Verden)
Grillet svinemørbrad med tilbehørGrillet svinemørbrad med tilbehør
Her er opskrift på grillet svinemørbrad, der grilles ved direkte varme. Mørbraden er mør og saftig, og tilbehøret er kartofler og melonsalat.(Madens Verden)
Langtidsstegt and i gasgrill (Weber Q3200)Langtidsstegt and i gasgrill (Weber Q3200)
Langtidsstegt and i gasgrill giver dig den møreste and, som du kan få. Se opskrift, stegetid og fif til den perfekte andesovs her.(Madens Verden)
Tilbehør til grillmad: Her er de 8 bedste forslagTilbehør til grillmad: Her er de 8 bedste forslag
Savner du ideer og inspiration til tilbehør til grillmad? Her er otte af mine favoritter med lækre salater og andet tilbehør til mad fra grillen.(Madens Verden)
Marinerede koteletter på grill (bedste paprikamarinade)Marinerede koteletter på grill (bedste paprikamarinade)
Få opskriften på marinerede koteletter, der først trækker smag i en paprikamarinade, inden de grilles få minutter. Nem og lækker aftensmad fra grillen.(Madens Verden)
Koteletter med bacon - de lækre baconkoteletterKoteletter med bacon - de lækre baconkoteletter
Prøv lige disse lækre koteletter med bacon, hvor saftige koteletter omvikles med skiver af bacon. God til både pande og grill. Med forslag til tilbehør.(Madens Verden)
Helstegt karrykylling i ovn eller grillHelstegt karrykylling i ovn eller grill
Her får du opskriften på helstegt karrykylling, hvor en hel kylling steges saftig og mør med olivenolie og rigelige mængder karry. Karrykyllingen kan både laves i ovn og grill, og her er både stegetid og kernetemperatur på kyllingen.(Madens Verden)
Revelsben i ovn og grill med hjemmelavet barbecue sauceRevelsben i ovn og grill med hjemmelavet barbecue sauce
Revelsben bliver helt perfekte når du først steger dem i ovnen i en time, og derefter griller dem færdig ved direkte varme på grillen. Her finder du også opskriften på en hjemmelavet barbecue sovs.(Madens Verden)
Grillet kylling på rotisserie (Weber Q3200 gasgrill)Grillet kylling på rotisserie (Weber Q3200 gasgrill)
Sådan laver du den perfekte kylling på rotisserie. Rotisserie er roterende grillspyd, som giver dig en virkelig mør og smagfuld kylling.(Madens Verden)
Nakkekoteletter i sennepssovs (i grill eller ovn)Nakkekoteletter i sennepssovs (i grill eller ovn)
Sådan laver du de lækreste nakkekoteletter i sennepssovs. Du kan både stege dem i grillen eller i ovn, og de bliver fantastiske.(Madens Verden)
Aubergine med hvidløgsyoghurt og tomatsalsaAubergine med hvidløgsyoghurt og tomatsalsa
Denne ret er lækker som tilbehør til grill. Ønskes en stærkere udgave kan du drysse med 1 tsk finthakket chili eller vælge en anden variant af tomatsalsaen.(Karolines Køkken)
Pasta med grøntsager og grillet tunPasta med grøntsager og grillet tun
En skøn pastaret med masser af smag. Serveret med grillet tun - nemt og dejligt!(Karolines Køkken)
Grillet kyllingebryst med hvidløg og citronsaftGrillet kyllingebryst med hvidløg og citronsaft
Nem og hurtig mad på grillen er grillet kyllingebryst med hvidløg, der steges ved direkte varme, og dryppes undervejs med citronsaft.(Madens Verden)
Broccolivafler med pulled, grillet kyllingBroccolivafler med pulled, grillet kylling
Lækre vafler til aftensmad....kan man det? Ja! Når de er med fuldkornsmel og broccoli og tilbehøret er kylling, hytteost og grøntsager...så går det rigtig fint.(Karolines Køkken)
Grillet svinemørbrad med bacon og bulgursalatGrillet svinemørbrad med bacon og bulgursalat
Nem opskrift med grillet svinemørbrad med bacon, der grilles ved direkte varme. Skær mørbraden i tre centimeter tykke skiver, og omvikl med baconskiver.(Madens Verden)
Sommerfuglekylling - nem opskrift til ovn eller grillSommerfuglekylling - nem opskrift til ovn eller grill
Se her hvordan du nemt laver sommerfuglekylling i ovn eller grill. Klassisk opskrift på kylling, der foldes som en sommerfugl og krydres let inden stegning.(Madens Verden)
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grillBagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill
Her er en virkelig nem opskrift på bagte nye kartofler, der kan laves enten i grillen eller ovnen. De nye kartofler tilberedes med rosmarin.(Madens Verden)
Vegetarpizza på grillVegetarpizza på grill
Pizza på grill er altid et stort sommerhit! Prøv denne nemme vegetarpizza med squash næste gang grillen skal tændes...(Karolines Køkken)
Kartoffelpakker med hvidløg og rosmarinKartoffelpakker med hvidløg og rosmarin
Se denne virkelig skønne opskrift på kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin, der både kan laves i ovn og grill. Nemt og lækkert tilbehør med kartofler.(Madens Verden)
SouvlakiSouvlaki
Lækre grillspyd, der nok skal ryge hurtigt!(Karolines Køkken)
Dampet pighvar - nem opskrift til ovn eller grillDampet pighvar - nem opskrift til ovn eller grill
Her kan du se hvordan du meget nemt laver dampet pighvar med hvidvin. Pighvarren kan laves i enten ovn eller grill, og du tilbereder en hel pighvar.(Madens Verden)
VeggetoastVeggetoast
Sæt tænderne i denne saftige toast med ost og avocado. Fyldt med grøntsager, både grillede og syltede. (Karolines Køkken)
VIDEO: Sådan laver du saftige burgerbøfferVIDEO: Sådan laver du saftige burgerbøffer
Her kan du se hvordan du nemt laver saftige burgerbøffer, som både kan grilles ved direkte varme eller steges på panden. Burgerbøfferne er tilpas krydrede, og laves blandt andet med tomatketchup og æg. Opskriften er med tilhørende video.(Madens Verden)
Spaghetti bolognese med grillet squashsalatSpaghetti bolognese med grillet squashsalat
Spaghetti bolognese eller på dansk spaghetti og kødsauce. Nr. 1 på mange børns favoritliste. Her er den i en ekstra nem, hurtig og børnevenlig version. Den grillede squashsalat giver lidt ekstra for øjet og ganen.(Karolines Køkken)
Tilberedning af kålpølser (kogetid, stegning og grill)Tilberedning af kålpølser (kogetid, stegning og grill)
Kålpølser er en sønderjysk specialitet, som kan koges, steges eller grilles. Her kan du se hvordan du bedst tilbereder en kålpølse (som der er ikke kål i).(Madens Verden)
Frisk spinatsalat med mynte og salatostFrisk spinatsalat med mynte og salatost
Fyldig og lækker spinatsalat, der er nem at lave og passer rigtig godt til grillet kød eller fisk.(Karolines Køkken)
Grillspyd med frankfurter - lækre spyd med pølserGrillspyd med frankfurter - lækre spyd med pølser
Her får du en nem opskrift på lækre grillspyd med frankfurter. Spyd med pølser er altid populære, og her er det også med bacon og majs.(Madens Verden)
Grill: Laks med citron på grillenGrill: Laks med citron på grillen
Laks med citron: Hvordan laver man laks på en Weber grill? Det er meget nemt, og er faktisk samtidig ganske enkelt. Og vi har et lille godt trick til dig.(Madens Verden)
Grillsalat med kartofler, grønne asparges og forårsløgGrillsalat med kartofler, grønne asparges og forårsløg
Min nemme opskrift på en lækker grillsalat. En rustik salat, der laves med nye kartofler, grønne asparges, radiser og en lækker olie- og eddikedressing.(Madens Verden)
Grillet gedeost med jordbær og balsamicoGrillet gedeost med jordbær og balsamico
Opskrift på en lækker appetizer med grillet gedeost og jordbær - toppet med smukke balsamico perler og helt perfekt til en skøn sommerdag(Valdemarsro)
CulottestegCulottesteg
Culottesteg på grill eller i ovn - her får du en skøn og nem opskrift på en lækker og perfekt tilberedt culottesteg med saftigt og mørt kød(Valdemarsro)
Okse- og squashspyd med spidskålssalatOkse- og squashspyd med spidskålssalat
2 slags saftige, grillede spyd serveret sammen med spidskålssalat fuld af smukke kontraster - mad der gør dig glad!(Karolines Køkken)
Pasta med krydret pestoPasta med krydret pesto
Lækker pesto af hvid ost, mandler og krydderurter giver pastaen smag. Server med grillede peberfrugter og kød.(Karolines Køkken)
Culotte - den møreste culottesteg på grillCulotte - den møreste culottesteg på grill
Culotte: Jeg har fundet metoden til, at lave den mest møre okseculotte på grill (eller ovn). Intervalsteg culotten i en gasgrill Weber Q3200.(Madens Verden)
Grillopskrifter - nem og lækker grillmadGrillopskrifter - nem og lækker grillmad
Her finder du de bedste grillopskrifter på lækker og nem grillmad. Det er skønne grillretter med både kød, kylling, grøntsager og andet tilbehør.(Madens Verden)
Svinemørbrad med honning og soja til grill eller pandeSvinemørbrad med honning og soja til grill eller pande
Opskrift på lækker svinemørbrad med honning og soja. Mørbraden kan enten grilles eller pandesteges, og glaseres med honning og soja.(Madens Verden)
Laksespyd med squash, peberfrugt og glaskål (til grill)Laksespyd med squash, peberfrugt og glaskål (til grill)
Sådan laver du det bedste laksespyd til grillen. Laksespyd med glaskål, squash og peberfrugt, der grilles ved direkte varme i otte minutter.(Madens Verden)
Radise-dip med sennep – perfekt til sommerens snack, salater og grillRadise-dip med sennep – perfekt til sommerens snack, salater og grill
Opskrift med radiser. Prøv en nem radise dip til sommermaden - find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
Tomatsalat med grillet aubergine og balsamicoperlerTomatsalat med grillet aubergine og balsamicoperler
Lækker tomatsalat med grillet aubergine og squash - en perfekt sommerret som tilbehør til grill og sommerens skønne måltider - få opskrift her(Valdemarsro)
RevelsbenRevelsben
Revelsben eller spareribs bliver mere og mere populært i Danmark. Her får du opskriften på både ovnbagte og grillede revelsben. (Karolines Køkken)
Perlespelt fra Skærtoft Mølle med forårsløg og peberfrugtPerlespelt fra Skærtoft Mølle med forårsløg og peberfrugt
Perlespelt er lækkert tilbehør som variation fra pasta, ris og kartofler. Den passer godt til en grillet kotelet, kyllingebryst - eller frikadeller.(Madens Verden)
Grillede asparges med parmaskinke som tilbehørGrillede asparges med parmaskinke som tilbehør
Sådan laver du grillede asparges, der er omviklet med en god skive parmaskinke. Grilles ved direkte varme i få minutter til skinken er sprød.(Madens Verden)
Grøntsagsfad med grillet flanksteakGrøntsagsfad med grillet flanksteak
Smukt ser det ud og dejligt smager det....masser af rå og letkogte grøntsager med hvidløgsdressing og en rosastegt flanksteak.(Karolines Køkken)
Grillede grøntsager i sølvpapir (kan laves i forvejen)Grillede grøntsager i sølvpapir (kan laves i forvejen)
Se her hvordan du laver grillede grøntsager i sølvpapir. Grøntsagerne, der består af små kartofler, gulerødder og grønne asparges, klargøres i forvejen i pakker af sølvpapir, hvor du også kommer lidt smør og persille ved. Derefter er de lige til at lægge på grillen når de skal bruges.(Madens Verden)
Pasta med linsesauce og nøddegremolataPasta med linsesauce og nøddegremolata
Den sprøde gremolata med nødder giver et dejligt pift til pastaen, linserne og de grillede grøntsager. En fin og fyldig ret på en kødløs dag.(Karolines Køkken)
Ribeye-steaks med grillede grøntsagerRibeye-steaks med grillede grøntsager
Store lækre bøffer og grillede saftige grøntsager. Serveret med en kold barbecuedressing som dip - grillmad når det er bedst.(Karolines Køkken)
Taco rubTaco rub
Hjemmelavet rub med taco smag - og kaffebønner! Den er god til både kylling, okse- og grisekød. Gnid kødstykkerne ind i rub´en, inden du griller eller steger dem.(Karolines Køkken)
Søren Selins Grillet brissel, svampe og kartoffelskrælSøren Selins Grillet brissel, svampe og kartoffelskræl
For en måneds tid siden bragte vi dig AOCs stjernekok Søren Selins bud på en rigtig gastromand-forret - Pighvar & Enebær. Denne gang byder den kritikerroste Selin på en umamibombe af en hovedret - velbekomme!      Print(Gastromand.dk)
Spaghetti med grillede grøntsagerSpaghetti med grillede grøntsager
Kulørte og saftige grillede grøntsager til pasta. Spaghetti med grillede grøntsager går rent ind hos både børn og voksne.(Karolines Køkken)
Sådan bruger du din Weber Q3200 gasgrill - guide med billederSådan bruger du din Weber Q3200 gasgrill - guide med billeder
En hurtig gennemgang af de vigtigste ting, som du skal vide om din Weber Q3200 gasgrill. Hvordan du gør den ren, og noget om hvordan du bruger den bedst.(Madens Verden)
Coleslaw - opskrift på hjemmelavet kålsalatColeslaw - opskrift på hjemmelavet kålsalat
Coleslaw med hvidkål er en klassisk kålsalat, der er både hurtig og nem at lave til grillmad og andre kødretter. Inklusiv dressing.(Madens Verden)
Svinekam på rotisserie i gasgrill (grillet flæskesteg)Svinekam på rotisserie i gasgrill (grillet flæskesteg)
Her er opskriften på en perfekt svinekam på rotisserie i gasgrill. Roterende og grillet flæskesteg, hvor sværen altid bliver meget sprød. Her er også en video, hvor du kan se hvordan du klargør svinekammen.(Madens Verden)
Laks i gasgrill - med hvidløgssalt og paprikaLaks i gasgrill - med hvidløgssalt og paprika
Laks i gasgrill (her en Weber Q3200) er meget nem mad at lave, og vi har her grillet den i en alubakke ved indirekte varme. Laks skal grilles i 15 minutter(Madens Verden)
Ølmarinerede revelsben i grill (med god opskrift på ølmarinade)Ølmarinerede revelsben i grill (med god opskrift på ølmarinade)
Ølmarinerede revelsben er lækker grillmad, der grilles en time ved indirekte varme. Se her hvordan du laver den bedste ølmarinade til benene.(Madens Verden)
Grillet oksefilet med blomkålssalat og sprøde kartoflerGrillet oksefilet med blomkålssalat og sprøde kartofler
Lækker opskrift på grillet oksefilet med blomkålssalat og sprøde kartofler. Det hele laves af lækre råvarer, og er klar på 45 minutter.(Madens Verden)
Bagels med røget laks og grillet selleriBagels med røget laks og grillet selleri
Bagels med røget laks er en klassiker. Her har vi gjort lidt ekstra ud af det, så der kommer et helt aftensmåltid ud af bagels med røget laks og grillet selleri. Hvis du "bare" vil have bagels med røget laks som er frokostret eller lignende, kan du droppe den grillede selleri og råkosten.(Karolines Køkken)
Sandwich med grillede bøffer og sennepscremeSandwich med grillede bøffer og sennepscreme
Mums.....sandwich med fine bøffer, stegte løg og lækker, luftig sennepcreme.(Karolines Køkken)
Grillet oksefilet med hvidløg og nem kartoffelsalatGrillet oksefilet med hvidløg og nem kartoffelsalat
Nem opskrift på grillet oksefilet med masser af hvidløg. Den lækre oksefilet klargøres og smøres med hjemmelavet hvidløgspasta af marinerede hvidløg.(Madens Verden)
Grillmarinade – Gastromand-styleGrillmarinade – Gastromand-style
Nå, tiden sig nærmer, hvor aftenerne begynder at blive en smule mørkere. På Gastromand forslår vi, at du MINDST en gang mere sikre at lave et stort grillorgie. Det meste af sommeren har jeg eksperimenteret med(Gastromand.dk)
Grillgratinerede rødløg AKA Verdens bedste løg!Grillgratinerede rødløg AKA Verdens bedste løg!
Endelig skinner solen, så du får naturligvis en grillopskrift her på Danmarks bedste madblog for mænd! Senest var det en veganeropskrift (Grillede asparges og forårsløg) og nu er jeg endnu en gang ude i en opskrift(Gastromand.dk)
Bruschetta med grillede asparges, ost og parmaskinkeBruschetta med grillede asparges, ost og parmaskinke
Skønne bruschetta med lækre asparges. God til en let sommerfrokost i haven.(Karolines Køkken)
Gourmetsaltet ribeye på gasgrill eller kuglegrillGourmetsaltet ribeye på gasgrill eller kuglegrill
Gourmetsaltet ribeye er noget af det lækreste oksekød, som du kan smide på grillen. Her kan du se hvordan du bedst griller en 300 gram stor ribeye.(Madens Verden)
Grillet bøf af oksemørbrad med risotto og grillede peberfrugterGrillet bøf af oksemørbrad med risotto og grillede peberfrugter
Grillet bøf af oksemørbrad med grillede peberfrugter og risotto med asparges. Lav din bøf i kuglegrill eller gasgrill - sådan steger du den helt mør.(Madens Verden)
Laks med mandler og honning i grill eller ovnLaks med mandler og honning i grill eller ovn
Dette er en opskrift på laks med mandler og honning, og det er den bedste opskrift på stegt laks. Kan laves i enten ovn eller grill.(Madens Verden)
Grillet ananas med kokosskum - let og lækkertGrillet ananas med kokosskum - let og lækkert
Grillet ananas med kokosskum er en sommer-dessert, som de fleste vil elske. Den syrlige ananas passer perfekt til den piskede kokos-mælk.(Madens Verden)
Kebab af hakket oksekød til grill eller pandeKebab af hakket oksekød til grill eller pande
Her er en god og nem opskrift på kebab, der laves af hakket oksekød. Den krydrede fars sættes på spyd, og grilles eller steges på en pande.(Madens Verden)
Kalkunbryst med bacon i grill eller ovnKalkunbryst med bacon i grill eller ovn
Kalkunbryst med bacon er god at putte i grillen. Og du undgår, at dit kalkunbryst bliver tørt, hvis du vikler lidt god bacon omkring. Stegetiden er den samme i ovn.(Madens Verden)
Grillpakker med kartoffel og spidskålGrillpakker med kartoffel og spidskål
Se min opskrift på lækre grillpakker med kartoffel og spidskål. Pakkerne kan laves god tid i forvejen, og de grilles færdige på gasgrill eller kuglegrill.(Madens Verden)
Verdens bedste revelsben med hurtig BBQVerdens bedste revelsben med hurtig BBQ
Opskrift på verdens bedste revelsben med hurtig BBQ. Kød med ben koges først en time, pensles med BBQ og steges færdig i ovn eller grill.(Madens Verden)
Stegt flæsk og kartofler i rotisserie på grillStegt flæsk og kartofler i rotisserie på grill
Lav den lækreste omgang stegt flæsk og kartofler i rotisserie på grill. Flæskeskiverne bliver sprøde og giver kartoflerne god smag.(Madens Verden)
Porchetta – nemt og suverænt på grillen!Porchetta – nemt og suverænt på grillen!
Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af Pulled Pork, men efter at have lavet Porchetta, har Pulled Pork altså fået konkurrence som den ultimative opskrift til grillen. Som det er  tilfældet med PP'en,(Gastromand.dk)
Bruschetta med peberfrugttapenadeBruschetta med peberfrugttapenade
Peberfrugttapenaden har en fin intens smag fra både de grillede peberfrugter, valnødder, citronsaft og salt, hvid ost.(Karolines Køkken)
Kylling på grillKylling på grill
Grill en hel kylling ved indirekte varme på havegrillen. Giver en saftig kylling med dejlig grillsmag og sprødt skind.(Karolines Køkken)
Grøntsager på grill - disse er gode at grilleGrøntsager på grill - disse er gode at grille
Grøntsager på grill er lækkert tilbehør til mange gode bøffer og andet kød. Og der er masser af muligheder, prøv blandt andet peberfrugt og forårsløg.(Madens Verden)
Chicken wings med blue cheese dressingChicken wings med blue cheese dressing
En lækker opskrift på hjemmelavede chicken wings med blue cheese dressing. Kyllingevingerne er perfekte som snack fra grillen med dressingen til.(Madens Verden)
Pommes frites i fintmasket kurv i grillenPommes frites i fintmasket kurv i grillen
Opskrift og fremgangsmåde til pommes frites i fintmasket kurv i grillen. Fritterne laves i rotisserie, og de bliver super sprøde.(Madens Verden)
Kalkunschnitzel på gasgrill - hurtig opskriftKalkunschnitzel på gasgrill - hurtig opskrift
Kalkunschnitzel er god at grille. Kødet har en ret mild smag, og derfor skal du krydre eller marinere din kalkunschnitzel. Stegetiden er få minutter.(Madens Verden)
Buddha bowlBuddha bowl
En Buddha bowl har lidt af det hele....rå og bagte eller grillede grøntsager, salatblade, korn, bønner og det hele bundet sammen af en dejlig dressing. En let og alligevel mættende måde at spise salat på.(Karolines Køkken)
Burgerbøf af oksekød - bedste opskrift fra grillenBurgerbøf af oksekød - bedste opskrift fra grillen
Burgerbøf af oksekød fra en rygende varm grill? Det er noget de fleste holder af, og her får du opskriften på den bedste fars til en hjemmelavet burger.(Madens Verden)
Snobrødsdej - opskrift på den bedste snobrød med fordejSnobrødsdej - opskrift på den bedste snobrød med fordej
Her er verdens bedste opskrift på snobrødsdej til snobrød. Langtidshævet, men nem at lave, og du får det bedste brød på bålet eller over grillen.(Madens Verden)
Søren Selins Brændt Jordskok – nomineret til Årets ret 2014Søren Selins Brændt Jordskok – nomineret til Årets ret 2014
Han har forkælet os med sin forret Pighvar & enebær, sin hovedret Grillet brissel og bare lige for at sætte trumf på, leverer Søren Selin en dessert der netop er blevet nomineret til Årets ret(Gastromand.dk)
Buddha bowl med grillede paneer-spydBuddha bowl med grillede paneer-spyd
Lidt af hvert og tilpas mæt....det er essencen af en Buddha bowl.(Karolines Køkken)
Svinekoteletter på grill - sådan steger du dem møreSvinekoteletter på grill - sådan steger du dem møre
Svinekoteletter: Hvordan griller man bedst sine svinekoteletter på kuglegrill eller gasgrill? Og hvor længe skal de grilles? Her er den præcise stegetid.(Madens Verden)
Kyllingeburger med grillede auberginerKyllingeburger med grillede auberginer
Uhm! Burger med hjemmelavede grillede auberginer, kylling og hytteost. Og med fintstrimlet spidskål, så man også er sikker på at blive sund og mæt.(Karolines Køkken)
Pulled pork med stegetid og temperaturPulled pork med stegetid og temperatur
Pulled pork er noget af det mest møre kød man kan lave, og her får du en nem opskrift. Du kan lave den i ovn, kuglegrill eller gasgrill.(Madens Verden)
Coleslaw - Den bedste opskriftColeslaw - Den bedste opskrift
Coleslaw er en fantastisk spise til en god grillaften, i en burger eller blot en almindelig aften → Her får du min coleslaw opskrift. ✔ Nem - ✔ Lækker(Madsvin)
Oksemørbradbøffer med saftige grillede grøntsagerOksemørbradbøffer med saftige grillede grøntsager
Saftige bøffer og masser af grillede grøntsager - serveret med kold bearnaisedip. Mums til grillsæsonen!(Karolines Køkken)
Risotto med ærter og grillet kyllingRisotto med ærter og grillet kylling
Cremet risotto med grillet kylling- en skøn hovedret som kan serveres til både hverdag og fest.(Karolines Køkken)
Satayspyd med bønnesalatSatayspyd med bønnesalat
De lækre, saftige satayspyd består af svinemørbrad vendt i sataydressing af bl.a. peanuts, kokos, ingefær og chili. Hyg jer ude ved grillen - eller inde, hvor du kan stege spyddene i grillpande.(Karolines Køkken)
SpareribsSpareribs
Uhm! Spareribs. Tilbered dem i ovnen eller på grillen og server med vores lækre, hjemmelavede BBQ marinade her. (Karolines Køkken)
Grillet kyllingebryst med paprika marinadeGrillet kyllingebryst med paprika marinade
Grillet kyllingebryst er hurtig mad, og her får du en opskrift med vores hjemmelavede marinade med paprika og karrypasta. Kyllingebryst skal grilles i cirka 10 minutter ved direkte varme.(Madens Verden)
Skinke i grill - glaseret med whisky (kernetemperatur 68 grader)Skinke i grill - glaseret med whisky (kernetemperatur 68 grader)
Skinke i grill får en vidunderlig smag med denne glasering af whisky, og når du tager den ud af grillen ved en en kernetemperatur på præcis 68 grader.(Madens Verden)
Oksesatay med peanutdressingOksesatay med peanutdressing
Satay kender vi fra Thailand og er små lækre spyd af marineret, grillet kød serveret med en sauce.(Karolines Køkken)
Brownie med mørk chokolade til grill eller ovnBrownie med mørk chokolade til grill eller ovn
Brownie er en tung chokoladekage med valnødder, der er nem at bage. Her er opskriften på brownie med mørk chokolade til grill eller ovn.(Madens Verden)
Weber Pulse 2000 - Brunch på Grillen...Weber Pulse 2000 - Brunch på Grillen...
For en måneds tid siden havde jeg fornøjelsen af, at samle og teste Webers nyeste grill nemlig deres el-grill Weber Pulse 2000. Grillen gør det vildt godt og scorede topkarakterer i testen. Nu har jeg(Gastromand.dk)
Oksespyd med kold blåskimmelsauceOksespyd med kold blåskimmelsauce
Lækre møre grillspyd her serveret med en mild smag af blåskimmelost. Grill spyddene i ovnen eller på en havegrill.(Karolines Køkken)
Pasta med topping af grillstegte rodfrugterPasta med topping af grillstegte rodfrugter
Dejlig pastaret, hvor både grøntsager og kød ryger i ovnen og bliver grillet - supernemt og med dejlig smag.(Karolines Køkken)
Sådan tilbereder du en bacon steg i ovn eller grillSådan tilbereder du en bacon steg i ovn eller grill
Bacon steg er den røgede fætter til flæskesteg og ribbensteg. Lækker steg med masser af baconsmag, der laves i ovn eller grill.(Madens Verden)
Grillet, farseret blomkål – en nyklassikerGrillet, farseret blomkål – en nyklassiker
Det summer i de danske grillfora. En grøntsag pakket i kød og bacon skulle være det nye sort og billeder af miraklet bliver delt på det der internet i en lind strøm! Den slags kan vi(Gastromand.dk)
Burger med grillede grøntsager - og rugbrødschipsBurger med grillede grøntsager - og rugbrødschips
Burger med grillede grøntsager er en lækker vegetarburger. Du kan servere burgeren med ovnstegte kartoffelbåde, men du kan også prøve vores alternative tilbehør, som er sprøde hjemmelavede rugbrødschips.(Karolines Køkken)
Grillet svinebryst med italienske flødekartoflerGrillet svinebryst med italienske flødekartofler
Her får du opskriften en meget lækker grillet svinebryst med italienske flødekartofler, der er med bacon, tomater og fløde.(Madens Verden)
Oksetyndsteg med persillerodspure og grillet polentaOksetyndsteg med persillerodspure og grillet polenta
Opskriften på oksetyndsteg med persillerodspure og grillet polenta giver en festlig og velsmagende ret. Oksetyndsteg, polenta, cherrytomater og peberrodspuré smager himmelsk sammen.(Karolines Køkken)
Burger med hakkebøf, spidskål og grillet grøntBurger med hakkebøf, spidskål og grillet grønt
Dejlig burger med spidskålssalat, syltede løg og barbecuedressing. Du kan både bruge en grillpande og havegrillen.(Karolines Køkken)
Grillet kylling med hjemmelavet grillsauceGrillet kylling med hjemmelavet grillsauce
Se hvordan du laver grillet kylling med hjemmelavet grillsauce, der er kyllingebryst, der steges lækre og smagfulde på en gasgrill.(Madens Verden)
ØlglazeØlglaze
En sød glaze med bitre noter fra øllet. God til lyse kødtyper, som fx kylling og grisekød. Pensl glazen på kødet, før du griller eller steger det.(Karolines Køkken)
Nem mad: Frisk pasta med svinemørbradNem mad: Frisk pasta med svinemørbrad
Så er der nem mad med frisk pasta og grillet svinemørbrad. Dejlig familieret med broccoli, en god sovs og svinemørbrad i samme ret - med frisk pasta.(Madens Verden)
Allround barbecue marinade - grundopskrift til grillAllround barbecue marinade - grundopskrift til grill
Nem og hurtig opskrift på hjemmelavet allround barbecue marinade, der er perfekt til blandt andet spareribs, revelsben og grillben.(Madens Verden)
Grillet laks i gasgrill - med hjemmelavet marinadeGrillet laks i gasgrill - med hjemmelavet marinade
Grillet laks er hurtig grillmad, for laksen skal blot grilles i 15 minutter. Se her hvordan du griller laksen bedst - og laver en god marinade til den.(Madens Verden)
Burger med kikærtebøf og grillet aubergineBurger med kikærtebøf og grillet aubergine
En saftig grøn burger, med masser af forskellige gode smagsindtryk.(Karolines Køkken)
Knuste kartofler med eddike (vinegar style)Knuste kartofler med eddike (vinegar style)
Her er den bedske opskrift på knuste kartofler, der mases, steges sprøde i ovnen eller grillen, og til sidst pensles med æbleeddike.(Madens Verden)
Helstegt pattegris opskrift med stegetid og kernetemperaturHelstegt pattegris opskrift med stegetid og kernetemperatur
Her kan du se hvordan du griller en helstegt pattegris, og det er en opskrift med stegetid og kernetemperatur. Se også tilbehør til grisen.(Madens Verden)
Kold, nem kartoffelsalat - Med årstidens grøntsagerKold, nem kartoffelsalat - Med årstidens grøntsager
Hjemmelavet kold kartoffelsalat er utroligt lækkert som tilbehør til en sommer- eller grillaften. Her får du en opskrift på kold kartoffelsalat der laves let og som smager fantastisk. ✔ Nem at lave - ✔ Fuld af velsmag - ✔ God til både børn og voksne(Madsvin)
Tapas med sardin - pinchosTapas med sardin - pinchos
Spændende forret med grillet peberfrugt og sorte oliven.(Karolines Køkken)
Grillet kalvemørbrad med lækker marinadeGrillet kalvemørbrad med lækker marinade
Her får du min opskrift på grillet kalvemørbrad, hvor kødet marineres i en lækker chilimarinade. Mørbraden grilles færdig til kernetemperatur på 56 grader.(Madens Verden)
Majskolber – sådan tilbereder du demMajskolber – sådan tilbereder du dem
Kogning af majskolber. Hvor lang tid skal majs koge? Få svaret her og prøv også ovnbagte majskobler og majs på grill.(Louiogbearnaisen)
Kartoffelsalat med dilddressing - Et vidunderKartoffelsalat med dilddressing - Et vidunder
Her ser du opskriften på intet mindre end verdens bedste kartoffelsalat. Den er let at lave, smager vidunderligt, og passer perfekt til grill-maden!(Madsvin)
Grillede majs med og uden blade opskriftGrillede majs med og uden blade opskrift
Se her hvordan du laver grillede majs med og uden blade. Med denne opskrift får du lækre, sprøde og saftige majs, som smager helt perfekt.(Madens Verden)
Flap meat med marinade til grill eller pandeFlap meat med marinade til grill eller pande
Flap meat eller flap steak er et fantastisk stykke kød, som er vanvittig mørt og med masser af smag. Her er min opskrift på flap meat til grill eller pande.(Madens Verden)
Lilla spidskålsalat med ribssaft og pink ribsLilla spidskålsalat med ribssaft og pink ribs
Den farvestrålende salat ser både flot ud på middagsbordet, men smager også skønt til et stykket grillet kød eller røget makrel. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Burgerboller på grillenBurgerboller på grillen
Bag burgerboller på grillen. Det er nemt og smager godt!(Karolines Køkken)
Grov toast med kylling og grillet grøntGrov toast med kylling og grillet grønt
Sprøde toast af rugbrød med smeltet ost er et hit hos både børn og voksne. Brug fx kød- og grøntsagsresterne fra i går i dine toast.(Karolines Køkken)
DijonnaiseDijonnaise
Prøv et klat dijonaise i stedet for kryddersmør til fx grillet fisk eller kød.(Karolines Køkken)
Spicy barbecue rubSpicy barbecue rub
Hjemmelavet barbecue rub med spark i. God til et godt stykke oksekød, men også til koteletter og laks. Gnid kødet ind i rub´en, inden du griller eller steger det.(Karolines Køkken)
Amerikanske pandekager med blåbærAmerikanske pandekager med blåbær
Dette er opskriften på de bedste amerikanske pandekager med blåbær. Små og tykke pandekager, der bages med en håndfuld blåbær. Opskriften er god til både grill og pande.(Madens Verden)
Ribeye på grill - med Colmans sennepspulverRibeye på grill - med Colmans sennepspulver
Ribeye på grill er garanti for den møreste bøf. Jeg har gourmetsaltet en krogmodnet ribeye, og grillet den med Colmans sennepspulver i en Weber Q3200.(Madens Verden)
Hjemmelavet ColeslawHjemmelavet Coleslaw
Coleslaw er guds gave til grillmaden! Og lavet med lidt kærlighed er det den perfekte følgesvend til al slags grillmad, som eksempelvis porchetta, spareribs - eller naturligvis i en Pulled Pork Burger! Jeg har ikke altid(Gastromand.dk)
BurritoBurrito
Burrito er en fyldt mexikansk pandekage. Prøv denne burrito i en lækker version med grillede grøntsager og bønnemos. Burrito er nem mad som også kan bruges i madpakken.(Karolines Køkken)
Kylling i cola - nem opskrift til ovn eller grillKylling i cola - nem opskrift til ovn eller grill
Opskrift på kylling i cola, der kan laves i ovn med fad eller stegeso, eller i din Weber grill. Det giver en nem og lækker barbecuesovs.(Madens Verden)
Marinerede oksebøfferMarinerede oksebøffer
Med marinerede grillede oksebøffer går du ikke galt i byen. Bøffen af oksefilet er marineret i rødvin og bliver serveret med lækkert kryddersmør.(Karolines Køkken)
(Lookalike) Focaccia med havsalt og timian(Lookalike) Focaccia med havsalt og timian
Opskrift på nem focaccia. Perfekt tilbehør til grillmad.(Louiogbearnaisen)
Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt
Dejlig sommermad og god duft fra grillen hvis du selv laver peberfrugter.(Karolines Køkken)
Pastasalat med hindbær og sommerblomster Pastasalat med hindbær og sommerblomster
Denne skønne pastasalat kan fx serveres til grillet kød eller brød. Prøv den også med nyudsprungne bøgeblade eller mælkebøtteblade.(Karolines Køkken)
Grillede Banan S’mores med chokoladeGrillede Banan S’mores med chokolade
Bananer på grill er en lækker og nem sommerdessert. Fyld bananer med chokolade og marshmallows, grill dem på eftervarmen og server med knuste kiks og is.(Louiogbearnaisen)
Oksefilet i ovn (langtidsstegt) - opskrift, tid og temperaturOksefilet i ovn (langtidsstegt) - opskrift, tid og temperatur
Bedste opskrift på langtidsstegt oksefilet i ovn eller grill. Inkl. stegetid og kernetemperatur, samt tilbehør og sovs til stegen.(Madens Verden)
ĆevapiĆevapi
Har du som jeg rejst rundt på Balkan, har du nok indtil flere gange stiftet bekendtskab med Ćevapi eller Ćevapčići. Ćevapi er regionens svar på köfte kebab: små, velkryderede og hårdt grillede pølser af hakket(Gastromand.dk)
Kartoffelsalat med grillede jordbærKartoffelsalat med grillede jordbær
Jordbær kan man næsten ikke få nok af.... så brug dem også, som her, i en let kartoffelsalat, hvor de både giver saftighed, sødme og syre.(Karolines Køkken)
Pølsemix i Airfryer - nem opskrift på grillbar klassikerPølsemix i Airfryer - nem opskrift på grillbar klassiker
Her er min opskrift på en nem pølsemix i Airfryer. Retten er med pølser, kartofler og løg, og fordelen ved Airfryeren er, at der kun bruges en smule olie.(Madens Verden)
Rubbed kylling på dåse i grill – med lækkert tilbehørRubbed kylling på dåse i grill – med lækkert tilbehør
Saftig og sprød kylling på dåse lavet på grill. Lækker grillet kylling med hjemmelavet rub. Find opskriften + nemt tilbehør til grillkyllingen her.(Louiogbearnaisen)
Tzatziki - Guddommelig græsk agurkedipTzatziki - Guddommelig græsk agurkedip
Tzatziki er en af de mest populære dressinger og dips til det danske grillbord - og det er ikke uden grund. ✔ Den bedste opskrift ✔ Nem at lave → Se opskrift her(Madsvin)
Majskolber på grill der ikke skal koges førstMajskolber på grill der ikke skal koges først
Her får du en vejlending til, hvordan du laver majskolber på grill, hvor majskolberne ikke forkoges. De lægges i vand, så bladene ikke brænder på grillen.(Madens Verden)
S’mores Cupcakes  (chokolademuffins med kiks, marshmallows og marengs)S’mores Cupcakes (chokolademuffins med kiks, marshmallows og marengs)
S'mores er kiks, chokolade og skumfiduser som grilles over bål. Skab sommerstemningen med smores. Bag chokolademuffins med kiks, marshmallows og marengs.(Louiogbearnaisen)
Spidskålssalat med dildSpidskålssalat med dild
Skøn Spidskålssalat med Ærter og Dild. Opskriften passer perfekt til grillet laks. Prøv den allerede i aften. Værsgo' !(Karolines Køkken)
Grillet flæsk med ærtesalat og citronkartoflerGrillet flæsk med ærtesalat og citronkartofler
Meget lækker opskrift på grillet flæsk med ærtesalat, der serveres med citronkartofler. Det er rigtig sommermad med masser af smag.(Madens Verden)
Grillede revelsben med nye kartofler i grillenGrillede revelsben med nye kartofler i grillen
Opskrift på grillede revelsben med nye kartofler i grillen, hvor revelsben laves med en god BBQ-marinade og kartoflerne vendes med rosmarin.(Madens Verden)
Honningglaseret svinebryst i grill eller ovnHonningglaseret svinebryst i grill eller ovn
Her får du min opskrift på honningglaseret svinebryst, som du enten kan lave i grill eller ovn, Billig mad med masser af smag, og kødet er nemt at stege.(Madens Verden)
Brunch på grill - se hvad du kan grilleBrunch på grill - se hvad du kan grille
Du kan sagtens lave en lækker brunch på grill, og her er der masser af inspiration til, hvad du kan komme på grillen. Alt fra æg til tomater og bacon.(Madens Verden)
Porchetta på grill - En italiensk gudespisePorchetta på grill - En italiensk gudespise
Porchetta på grill er efterhånden blevet en grillklassiker her i Danmark - med god grund. Her får du en opskrift der sikrer et godt resultat - hver gang!(Madsvin)
Sprød kyllingeburger med grillet aubergine og chilidressingSprød kyllingeburger med grillet aubergine og chilidressing
Sund og saftig kyllinge- og aubergineburger med sprød parmesan kylling og stærk chilidressing. Hjemmelavet og anderledes burger - find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
Cremet pastasalat med grøn pesto og græsk yoghurtCremet pastasalat med grøn pesto og græsk yoghurt
Pastasalat med pesto. Nem og sund opskrift på pasta salat, som smager skønt til grill eller på madpakken. Prøv denne cremede udgave.(Louiogbearnaisen)
Hel oksemørbrad med persille og hvidløgHel oksemørbrad med persille og hvidløg
Hel oksemørbrad med persille og hvidløg giver en super lækker og smagfuld mørbrad, der enten kan laves i grill eller ovn.(Madens Verden)
Sådan steger du en Brontosaurus steak XLSådan steger du en Brontosaurus steak XL
En Brontosaurus steak er en lækker bøf, der kommer fra gode kvægracer. Det er en ret stor bøf, som både kan grilles og pandesteges, og her fortæller jeg hvordan du gør.(Madens Verden)
Kyllingesalat med grønne linser og hytteostKyllingesalat med grønne linser og hytteost
Skøn aftensmad med kylling, basilikum og oliven. Du kan både grille og bage kyllingen - her er den dampet. (Karolines Køkken)
Opskrift: Porchetta i gasgrill skal grilles i to timerOpskrift: Porchetta i gasgrill skal grilles i to timer
Porchetta i gasgrill bliver super mør, og samtidig får du den sprødeste svær. Stegetiden er to timer, og her er den grillet i en Weber Q3200.(Madens Verden)
Pølser i svøb - baconpølser med forslag til tilbehørPølser i svøb - baconpølser med forslag til tilbehør
Pølser i svøb er en klassiker, der er meget nem at lave på grill eller pande. Her er opskriften med de gode tips - og med forslag til tilbehør til pølserne.(Madens Verden)
Kartofler i folie til grill eller ovn (nemme kartoffelpakker)Kartofler i folie til grill eller ovn (nemme kartoffelpakker)
Prøv denne opskrift på kartofler i folie. Lækre og nemme pakker med små kartofler, tomater og spidskål, og de kan tilberedes i enten grill eller ovn.(Madens Verden)
Grillede kartofler med hvidløg i alubakkeGrillede kartofler med hvidløg i alubakke
Her er den bedste opskrift på grillede kartofler, der laves meget nemt i en alubakke. Kartoflerne forkoges og vendes med hvidløg, krydderurter og smør.(Madens Verden)
YoghurtmarinadeYoghurtmarinade
Dejlig krydret marinade af yoghurt og varme krydderier. God til marinering af kylling og lammekød, inden det grilles eller steges. (Karolines Køkken)
Kylling med karry og vindruesovsKylling med karry og vindruesovs
Se en lækker opskrift på kylling med karry og vindruesovs. Kyllingen kan enten steges i ovn eller grill, og grønne vindruer vendes i sovsen.(Madens Verden)
Grovpizza med hytteost og grillede peberfrugterGrovpizza med hytteost og grillede peberfrugter
Hytteost på pizza smager super godt og er samtidig et sundt alternativ til revet ost. Prøv denne variant af pizza med grillet peberfrugt og bresaola. (Karolines Køkken)
OrangesuppeOrangesuppe
Prøv også denne opskrift med chilimarinerede tigerrejer eller grillede kyllingestykker.(Karolines Køkken)
Grillede hakkebøffer med bacon og timianGrillede hakkebøffer med bacon og timian
Her finder du en super lækker opskrift på grillede hakkebøffer med bacon. Oksekødet blandes med finthakket og tørsaltet bacon.(Madens Verden)
BBQ flæskesteg til grill eller ovn (simpel opskrift)BBQ flæskesteg til grill eller ovn (simpel opskrift)
Her får du en nem opskrift på BBQ flæskesteg, der kan tilberedes i grill eller ovn. Stegen krydres med BBQ, og steges til en kernetemperatur på 65 grader.(Madens Verden)
Kartoffelsalat med tomater, bønner og olivenKartoffelsalat med tomater, bønner og oliven
En skøn kartoffelslat med masser af smag og fuld af farver. Et måltid i sig selv, men også meget velegnet til fisk eller kød fra grillen.(Karolines Køkken)
Yoghurtsalat og grillede tigerrejerYoghurtsalat og grillede tigerrejer
En let og frisk salat med yoghurt og skønne stegte tigerrejer. (Karolines Køkken)
Burgerboller i grill (8 burgerboller med sesam i stor alubakke)Burgerboller i grill (8 burgerboller med sesam i stor alubakke)
Her er en smart metode at bage burgerboller i grill på. Burgerbollerne bages i en stor alubakke ved indirekte varme i cirka 15 minutter.(Madens Verden)
American barbecue rub: Opskrift på hjemmelavet BBQ-krydderiAmerican barbecue rub: Opskrift på hjemmelavet BBQ-krydderi
Sådan laver du din egen american barbecue rub. Bedste BBQ-krydderi, der anvendes til revelsben, spareribs og andet kød til grill og ovn.(Madens Verden)
Kyllingesalat og hvidløgsbrød med ostKyllingesalat og hvidløgsbrød med ost
En skøn, sprød salat med lunt, grillet kyllingekød. Hertil varme hvidløgsbrød med smeltet ost. Uhmm....nemt og hurtigt.(Karolines Køkken)
Kyllingesandwich med mojo rojoKyllingesandwich med mojo rojo
Kyllingesandwich med grillet kyllingefilet mellem sprøde skiver af grovbrød. En velsmagende hurtig bid, når den er bedst!(Karolines Køkken)
Kyllingesandwich og grillede hokkaidostave Kyllingesandwich og grillede hokkaidostave
"Burger" med hytteost, chorizo og kylling serveret med græskar-fritter.(Karolines Køkken)
Peberfrugtsauce og pastaPeberfrugtsauce og pasta
Pastasauce af grillede peberfrugter - det giver en dejlig intens smag.(Karolines Køkken)
Grillet blomkål med persille (tilbehør)Grillet blomkål med persille (tilbehør)
Grillet blomkål er en nem og god måde at tilberede blomkål på. Blomkålen laves i alubakke, der stilles i grillen ved indirekte varme. Serveres som tilbehør.(Madens Verden)
Grillet fersken salatGrillet fersken salat
Grillet fersken salat er virkelig noget af det lækreste, og her er de serveret med bl.a rucola salat, mandler og feta - se opskrift her(Valdemarsro)
Dyrekølle og grillet hjertesalatDyrekølle og grillet hjertesalat
Vildt fra den danske natur - hjemmeskudt eller købt?(Karolines Køkken)
Grillet cuvette ved direkte varme eller cuvette stegt på pandeGrillet cuvette ved direkte varme eller cuvette stegt på pande
Grillet cuvette smager fantastisk og er nem at lave. Du kan også stege en cuvette på panden, og her får du alle de gode råd til det bedste resultat..(Madens Verden)
Medister stegt på grill opskrift med stegetidMedister stegt på grill opskrift med stegetid
Medister: Når du griller medister bliver den endnu bedre. Den får en fin og røget smag, og så er den nem at lave i kuglegrill eller gasgrill.(Madens Verden)
Edamame-bønnesalatEdamame-bønnesalat
En frisk og lækker edamame-bønnesalat, der går perfekt til kød fra grillen - og desuden meget andet. Prøv den her.(Karolines Køkken)
Matjes sild i ærtedressingMatjes sild i ærtedressing
En frisk og fin sild i sart grøn dressing. Serveret sammen med grillede grønne asparges er det en dejlig start på påskefrokosten, pinsefrokosten, sommerfrokosten.(Karolines Køkken)
Kyllingespyd med sennepsmayoKyllingespyd med sennepsmayo
Frem med grillen hvis vejret tillader det. Ellers kan du også bruge 1 eller 2 grillpander. Og så er det ellers bare i gang med at grille alt. Velbekomme.(Karolines Køkken)
TimiansmørTimiansmør
Lækkert kryddersmør lige til at smide på en grillet bøf eller i en bagt kartoffel.(Karolines Køkken)
Ramsløgssmør – Lækker kryddersmørRamsløgssmør – Lækker kryddersmør
Ramsløgssmør er lækkert som tilbehør til den gode grillaften og det dejlige aftensmåltid. Her får du en hurtig, nem og lækker opskrift.(Madsvin)
Guacamole med toppingsGuacamole med toppings
Guacamole kender vi, men har du mon prøvet den med toppings før? Her bliver guacamolen serveret med salatost, grillet majs og sprødstegt bacon. Super lækker og anderledes appetizer!(Karolines Køkken)
Kyllingespyd med spaghetti og pestoKyllingespyd med spaghetti og pesto
Grillede kyllingespyd og spaghetti med dejlig hjemmelavet grøn pesto.(Karolines Køkken)
Emmerbrød på grillEmmerbrød på grill
Der er ikke noget som friskbagt brød. Og så oveni købet sprødt og lunt lige fra grillen.(Karolines Køkken)
Kyllingespyd og mangosalatKyllingespyd og mangosalat
De saftige, grillede kyllingespyd smager super godt sammen med den smukke mangosalat og den friske hvidløgsdressing.(Karolines Køkken)
Kebab af kylling - med jordbærsalatKebab af kylling - med jordbærsalat
Sommer, sol, jordbær og grill - en skøn kombination, som lægger op til at nyde.(Karolines Køkken)
Rødbedehummus med ost og hindbærvineddikeRødbedehummus med ost og hindbærvineddike
En smuk rødbedehummus - lækkert som dip til grillet kød eller som spread i fx en sandwich.(Karolines Køkken)
Toast med avocado og grillet grøntToast med avocado og grillet grønt
Toast med avocado og grillet grønt - lav denne skønne toast på grillpanden om vinteren og udenfor på grillen i sommerhalvåret. (Karolines Køkken)
Kebabspyd med radisetzatzikiKebabspyd med radisetzatziki
Kebab betyder egentlig grillet kød. Til disse saftige spyd er der brugt krydret mørbrad.(Karolines Køkken)
Pasta med peberflødesauce og grillet kyllingebrystPasta med peberflødesauce og grillet kyllingebryst
Peberflødesauce er peberfrugter, der koges møre og blendes med lidt hønsefond og fløde, inden den vendes i en omgang friskkogt pasta.(Madens Verden)
Grillet Sommersalat med forårsløg, asparges, ærter og mynteGrillet Sommersalat med forårsløg, asparges, ærter og mynte
Ja vi ved det godt, men en gang imellem er det nu også rart med en god undskyld for bare at grille alting! Og hvis vi så bare kunne få lidt mere sommer, så var(Gastromand.dk)
Spareribs i grill eller ovn med hjemmelavet marinadeSpareribs i grill eller ovn med hjemmelavet marinade
Se hvordan du laver dine egne og hjemmelavede spareribs helt fra bunden. Med den bedste grillmarinade. Her er alle de gode tips til de bedste spareribs.(Madens Verden)
Nem og hurtig opskrift på basis barbecue marinadeNem og hurtig opskrift på basis barbecue marinade
Se hvordan du nemt og hurtigt laver en basis barbecue marinade, der kan bruges til alle former for kød til grill og ovn.(Madens Verden)
Flødekartofler - opskrift på flødestuvede kartoflerFlødekartofler - opskrift på flødestuvede kartofler
Flødekartofler er populært tilbehør til alle slags kød. Her er min bedste opskrift på flødestuvede kartofler, som kan laves i ovn og grill.(Madens Verden)
Grillet Surf ‘n’ Turf – Tomahawk styleGrillet Surf ‘n’ Turf – Tomahawk style
Et par frisk limfjordshummere og et par 1 kg Tomahawk Ribeye steaks er faktisk det grundlæggende du skal have for at lave Den Ultimative Surf N Turf. Hvis du her i sommeren skal brænde lidt(Gastromand.dk)
Grilled Cheese – eller Toast med masser af ostGrilled Cheese – eller Toast med masser af ost
Vi skruer lige tiden ca. 1 måned tilbage hvor jeg var hårdt ramt af "mandeinfluenza" og jeg mener hårdt ramt - sådan som i døden lær. Nu går jeg udfra, at de fleste som læser(Gastromand.dk)
LammeculotteLammeculotte
Lammeculotte er virkelig en lækker delikatesse og her er en skøn opskrift + tilberedningsvejledning til både grill og ovn - få opskrift her(Valdemarsro)
Klassikser: Herregårdsbøffer med ærter og bearnaiseKlassikser: Herregårdsbøffer med ærter og bearnaise
Denne ret er nok den mest folkekære ret der findes - vi snakker landevejskroens klassiker - vi snakker den snuskede grillbar med charme og sjæl - vi snakker franske bistroer og til sidst snakke vi en(Gastromand.dk)
Bruschetta med grillet peberfrugt og auberginerBruschetta med grillet peberfrugt og auberginer
Bruschetta med grillet peberfrugt, auberginer og squash er fremragende tilbehør til ethvert grillmåltid. Her får du den nemme opskrift.(Madens Verden)
Meatloaf BurgerMeatloaf Burger
Det er vinter og grillen er pakket væk ikke? Wroing - grillen står hvor den altid står og det kræver ikke mere end tyk jakke at starte svinet op. Få minutter efter står du og(Gastromand.dk)
Melontzatziki til grillet grønt og kødMelontzatziki til grillet grønt og kød
Prøv den søde mynte- og melontzatziki som alternativ til den traditionelle udgave med agurk og hvidløg.(Karolines Køkken)
Toast med ost og skinkeToast med ost og skinke
Den traditionelle toast med ost og skinke her twistet med skiver af stærk jalapenosost, grillet peberfrugt og syltede jalapenos. Toast med ost og skinke er en hurtig og nem frokost - med spark i.(Karolines Køkken)
Toast med parmaskinke og grillet peberfrugtToast med parmaskinke og grillet peberfrugt
Toast med parmaskinke og grillet peberfrugt er en opskrift på en velsmagende frokostret. Den lækre smag kommer kommer fra peberfrugt, frisk mozzarella og lufttøret parmaskinke - prøv det!(Karolines Køkken)
Røget svinekam i gasgrill eller kuglegrill (Weberkam)Røget svinekam i gasgrill eller kuglegrill (Weberkam)
En røget svinekam på omkring et kilo grilles i cirka 75 minutter. Se opskriften her, og husk altid en kernetemperatur på 65 grader i kamsteg.(Madens Verden)
Hel kylling på grill med smør og friske urter fra havenHel kylling på grill med smør og friske urter fra haven
Når sommeren er over os, er det rigtigt lækkert med en hel kylling på grill. Denne opskrift giver perfekt sprødt skind hver gang, og den er fuld af smag!(Madsvin)
Grilled chicken taco pizza med avocado og salsaGrilled chicken taco pizza med avocado og salsa
Her er opskriften på grilled chicken taco pizza, der laves med tacokrydderi, kylling, salsa og avocado. God som aftensmad som en populær familieret.(Madens Verden)
Vegetarburger - Halloumi burger med grillet aubergine og chilipestoVegetarburger - Halloumi burger med grillet aubergine og chilipesto
Har du lagt mærke til, at flere og flere restauranter, caféer og spisesteder tilbyder kødfrie måltider? På Gastromand har vi lidt forgæves forsøgt at ignorere det gennem længere tid, men vi må vist snart erkende, at(Gastromand.dk)
Perlespeltsalat med grillede hvidløgsbrødPerlespeltsalat med grillede hvidløgsbrød
En let salat med bid i - masser af grøntsager med fyld af perlespelt og hytteost. Som tilbehør sprødt hvidløgsbrød.(Karolines Køkken)
Farsretter - opskrifter med fars i ovn, fad og meget mereFarsretter - opskrifter med fars i ovn, fad og meget mere
Her finder du alle farsretter i alfabetisk rækkefølge. Der er retter med fars i ovn, i fad, til grillen og mange andre lækre opskrifter.(Madens Verden)
Tomatsalat med balsamicoyoghurtTomatsalat med balsamicoyoghurt
Det ser flot ud med forskellige tomater i salaten. Saucen passer også godt til grillet kylling eller fisk.(Karolines Køkken)
Pizza på grillPizza på grill
Ja, det er en genganger som den kære Webmaster lavede til perfektion, men ikke på grill (Hjemmelavet gourmetpizza).  Så her kommer en altid sikker vinder – hjemmelavet pizza bagt på Weberen. En pizzaovn rammer minimum 350(Gastromand.dk)
Glaze med abrikos og chiliGlaze med abrikos og chili
Lidt spicy glaze med sødme fra tørrede abrikoser og farin. Smager godt at pensle på kød eller grøntsager de sidste minutter af grill-tiden.(Karolines Køkken)
Glaze med appelsin og røget paprikaGlaze med appelsin og røget paprika
Grillede løg - eller andre grillede grøntsager - får god smag af glaze. Denne er sød med smag af røget paprika og appelsin, og kan også fint pensles på kød, fx en svinekotelet eller kylling.(Karolines Køkken)
TomatsalsaTomatsalsa
Lækker og velsmagende tomatsalsa, der er super hurtigt at lave! Salsaen kan også laves med grillede peberfrugter i stedet for tomater.(Karolines Køkken)
Tournedos af oksemørbrad på grill - opskrift med stegetidTournedos af oksemørbrad på grill - opskrift med stegetid
Tournedos af oksemørbrad er noget af det bedste kød du kan smide på grillen. Og med denne grillmetode er du sikret en mør bøf.Inkl. forslag på tilbehør.(Madens Verden)
Gylden kartoffelmos og grillede mørbradbøfferGylden kartoffelmos og grillede mørbradbøffer
Cremefraiche og den smukke skovsyre giver frisk syrlighed til den gyldne kartoffelmos, der består af både søde og almindelige kartofler.(Karolines Køkken)
BarbecuemarinadeBarbecuemarinade
Lækker marinade med klassisk barbecuesmag. God til ribben eller en grillet bøf serveret med fx coleslaw og grillede majskolber.(Karolines Køkken)
Grillede porrer - kog dem først i to minutterGrillede porrer - kog dem først i to minutter
Grillede porrer skal koges kort inden turen på den varme grill. Og derefter kan du servere de grillede porrer med balsamico og olivenolie.(Madens Verden)
Grillet pak choy med sesamfrø og hvidløgsolie (tilbehør)Grillet pak choy med sesamfrø og hvidløgsolie (tilbehør)
Sådan laver du grillet pak choy, og det tager blot få minutter. Grill den lækre og sarte pak choy med sesamfrø og lidt hvidløgsolie.(Madens Verden)
Grillet squash med sennep og citronGrillet squash med sennep og citron
Grillet squash kunne meget vel blive din nye favoritledsager til grillaftenen. Tager få minutter at lave, ser smukt ud og smager fantastisk. Se mere her.(Madsvin)
Weekendkagen: Muffins med chokolade og rålakridsWeekendkagen: Muffins med chokolade og rålakrids
Nu skal det ikke altid handle om bacon, store bøffer eller trævlet kød fra grillen. Rigtige mænd er ikke bange for at trække bagebogen frem og slippe væk fra webergrillen. De fleste mennesker kan lide chokolade,(Gastromand.dk)
Grillet nakkefilet med hvidløgGrillet nakkefilet med hvidløg
Lækker opskrift på grillet nakkeflet med hvidløg. Nakkefileten skæres ud i store klumper, som grilles en times tid ved indirekte varme.(Madens Verden)
Flæskesteg i gasgrill med stegetid og kernetemperaturFlæskesteg i gasgrill med stegetid og kernetemperatur
Flæskesteg i gasgrill er en lækker måde, at lave kamsteg på. Den bliver mør og saftig, og får den perfekte og grillede smag.(Madens Verden)
Store grillkoteletter med ben og grillede forårsløgStore grillkoteletter med ben og grillede forårsløg
Se hvordan du laver store grillkoteletter med ben og grillede forårsløg. Du får også opskriften på en super god marinade til koteletterne.(Madens Verden)
Laksespyd med peberfrugt og tomater (til grill)Laksespyd med peberfrugt og tomater (til grill)
Laksespyd laves med lækre stykker laks, der trækkes på træpinde sammen med grøntsager. Her er laksespydene lavet med gul peberfrugt og de lækre San Marzano tomater, og det giver nogle flotte og farverige spyd med masser af sund laks. Spydene er gode til grill.(Madens Verden)
Grillet chokoladekage i kyllingeholderGrillet chokoladekage i kyllingeholder
Grillet chokoladekage i kyllingeholder er en både smart og nem måde at lave dessert på. Kagen grilles mens du spiser hovedretten.(Madens Verden)
Hakkebøf med marineret grøntHakkebøf med marineret grønt
Milde grøntsager får her modspil af en kraftig men aromatisk marinade. Skøn sammen med osteflager og grillet kød.(Karolines Køkken)
Grillet focaccia i kyllingeholder opskriftGrillet focaccia i kyllingeholder opskrift
Grillet focaccia i kyllingeholder: Brug kyllingeholderen til at bage et godt brød i grillen, hvor du får et sprødt og saftigt focaccia brød.(Madens Verden)
Tomatsuppe med kylling og grillet peberfrugtTomatsuppe med kylling og grillet peberfrugt
Lækker cremet tomatsuppe med knald på både farve og smag - med tre slags tomat, kylling og grillet peberfrugt. (Karolines Køkken)
Grillede mørbradbøffer med chili og risottoGrillede mørbradbøffer med chili og risotto
Se hvordan du laver grillede mørbradbøffer med chili på din gasgrill eller kuglegrill. Du får også opskriften på en klassisk risotto med mælk.(Madens Verden)
Stegt flæsk på gasgrill (med de gode tips og tricks)Stegt flæsk på gasgrill (med de gode tips og tricks)
Stegt flæsk på gasgrill er den bedste måde at lave stegt flæsk på. Læs her hvorfor og hvordan du laver det sprødeste flæsk i grillen.(Madens Verden)
Salat til grill: Salat med asparges, spidskål og ærterSalat til grill: Salat med asparges, spidskål og ærter
Salat med asparges er en skøn sommersalat, der blandes med spidskål, ærter og forårsløg. Og en let sennepsdressing. Det er en god salat til grill.(Madens Verden)
Frisk majssalsa med krydderstegte butterbeansFrisk majssalsa med krydderstegte butterbeans
Opskrift på nem majssalsa - perfekt til grillmad. Opskrift på lækre stegte butterbeans.(Louiogbearnaisen)
Pitabrød med grillede auberginer og kyllingekødbollerPitabrød med grillede auberginer og kyllingekødboller
Farverige pitabrød fyldt med grøntsager og kyllingekødboller. Der er masser af grøntsager, mens kødbollerne mest er et dejligt lille krydderi.(Karolines Køkken)
Grillet skinke - sådan laver du skinke på grillGrillet skinke - sådan laver du skinke på grill
Dette er en opskrift på grillet skinke, hvor der både er angivet kernetemperatur og cirka stegetid. Skinken grilles ved indirekte varme.(Madens Verden)
Kamben på grill, i ovn, med kogetid, marinade - det hele!Kamben på grill, i ovn, med kogetid, marinade - det hele!
Kamben og spareribs er noget af det mest populære kød, at smide på grillen eller i ovnen. Giv benene en god omgang barbecue marinade.(Madens Verden)
Butterfly kylling på Weber grill (med opskrift på marinade)Butterfly kylling på Weber grill (med opskrift på marinade)
Den bedste opskrift på butterfly kylling, der steges på grillen. Her med en nem sur/sød marinade til, som kyllingen pensles med under tilberedningen.(Madens Verden)
Hakkebøffer og grillet græsk salatHakkebøffer og grillet græsk salat
Er der noget så dejligt og dog så nemt som en hakkebøf - her krydret med en grillet græsk salat. (Karolines Køkken)
Sommersalat med spidskål, ribs, ærteskud og edamameSommersalat med spidskål, ribs, ærteskud og edamame
Se her hvordan du laver en lækker sommersalat med spidskål, vidunderlige ribs, pærer og de sunde edamame bønner. God salat til grillmad.(Madens Verden)
Moster Hannes geniale salatMoster Hannes geniale salat
“Den her salat er efterhånden gået hen og blevet en klassiker  og er det perfekte tilbehør til grillsæsonen. Nu har jeg ingen have, altan eller grill, så jeg må nøjes med salaten. Men med lidt rest af kylling blandet i og forårets grønne asparges, er der både til et let aftensmåltid og frokost dagen efter....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hakket oksekød på spyd med auberginetoast og tomatsalsaHakket oksekød på spyd med auberginetoast og tomatsalsa
Har du lyst til en aften omkring grillen? Så prøv denne dejlige sommerret med grillede kødspyd og skøn tomatsalsa.(Karolines Køkken)
MiniburgerbollerMiniburgerboller
Små søde mini burgerboller. Perfekte til en børnefødselsdag eller til en grillfest, hvor der serveres mange ting og burgerne derfor gerne må være små!(Karolines Køkken)
Halloumi burgerHalloumi burger
Lækker burger med grillet "ostebøf" og rødløgssalsa. En lille sag med masser af smag!(Karolines Køkken)
RødløgssmørRødløgssmør
Smager skønt på den nystegte bøf direkte fra grillen. Prøv det også til fisk og vildt.(Karolines Køkken)
Kylling med karry på grillspyd (hjemmelavet karrymarinade)Kylling med karry på grillspyd (hjemmelavet karrymarinade)
Kylling med karry, der grilles på grillspyd ved direkte varme. Her er også min opskrift på en god karrydressing, der giver den rigtige karrysmag.(Madens Verden)
Grillet oksespidsbryst i almindelig grillGrillet oksespidsbryst i almindelig grill
Grillet oksespidsbryst er et virkelig godt stykke kød, og med denne opskrift kan du nemt lave dette dejlige stykke kød i en almindelig grill.(Madens Verden)
Halloumi burger med grillet aubergine og chili-tomatpestoHalloumi burger med grillet aubergine og chili-tomatpesto
En overdådig og lækker burger.....helt uden kød. Men kødelskeren vil højst sandsynligt slet ikke savne kødet. En opskrift udviklet af Mads Schytte fra gastromand.(Karolines Køkken)
Kødsovs med squash, porrer og grillede peberfrugterKødsovs med squash, porrer og grillede peberfrugter
Nem kødsovs med masser af smag fra squash, porrer og grillet peberfrugt. Server kødsovsen med couscous - så er der nem aftensmad fyldt med grøntsager på en hverdagsaften!(Karolines Køkken)
Sprøde flutes på bagesten eller pizzasten i ovnSprøde flutes på bagesten eller pizzasten i ovn
Se hvordan du laver sprøde flutes på enten en bagesten eller pizzasten i ovnen. De kan også bages i grillen, og skal pensles med vand undervejs.(Madens Verden)
Opskrift på ball tip oksesteg med stegetid og kernetemperaturOpskrift på ball tip oksesteg med stegetid og kernetemperatur
Den komplette guide til tilberedning af ball tip oksesteg med stegetid, kernetemperatur og udskæring. Til grill, ovn eller langtidsstegt.(Madens Verden)
Grillede asparges og rabarber med baconGrillede asparges og rabarber med bacon
Grillede asparges og rabarber med bacon - nemt og super lækkert tilbehør til grillmiddagen - få opskriften her og se billederner(Valdemarsro)
Laksepakker på grillLaksepakker på grill
Alt-i-én grillpakke. Pak kartofler, grøntsager og laks ind i et stykke alufolie med kryddersmør og kom den direkte på grillen. Hurtigt, nemt og godt!(Karolines Køkken)
Foliepakker med blomkål og asparges til grillenFoliepakker med blomkål og asparges til grillen
Her er opskriften på lækre foliepakker med blomkål, der er lige til at stille i grillen. Foliepakkerne indeholder også grønne asparges, forårsløg og smør, og de er super gode som tilbehør til mange grillede stykker kød.(Madens Verden)
Oksefilet på rotisserie (grillet på spyd)Oksefilet på rotisserie (grillet på spyd)
Oksefilet på rotisserie: Snør en oksefilet og grill den på et spyd. Det er meget nemt, og du får en virkelig lækker og mør oksesteg.(Madens Verden)
Perlespelt med grillede grøntsager - tilbehør til grillPerlespelt med grillede grøntsager - tilbehør til grill
Prøv at lave denne opskrift med perlespelt og grillede grøntsager. Det er nemt tilbehør til både grillet kylling og kød, og så smager det altså super godt!(Madens Verden)
Chili con carne - lavet over bålChili con carne - lavet over bål
Chili con carne er nem bålmad. De fleste ingredienser kommes i gryden på én gang og så skal retten bare stå og simre. Server fx med grillede majskolber og madbrød bagt over bål.(Karolines Køkken)
Sprøde tortillas med grillet kylling, avocado, lime og korianderSprøde tortillas med grillet kylling, avocado, lime og koriander
Sprøde tortilla pandekager med farverige grøntsager og saftigt "flået" kylligekød - den lette version af pulled chicken. Hertil en dejlig krydret dip med inspiration fra tex mex køkkenet.(Karolines Køkken)
Sprøde tortillas med hot tomatsalsa, grillet kylling og spidskålSprøde tortillas med hot tomatsalsa, grillet kylling og spidskål
Sprøde tortilla pandekager med farverige grøntsager og saftigt "flået" kylligekød - den lette version af pulled chicken. Hertil en dejlig krydret dip med inspiration fra tex mex køkkenet.(Karolines Køkken)
Grillkoteletter med ben skal grilles fire minutter på hver sideGrillkoteletter med ben skal grilles fire minutter på hver side
Sådan laver du de perfekte grillkoteletter med ben eller skaft. Sådan en kotelet på 250 gram skal grilles fire minutter på hver side ved direkte varme.(Madens Verden)
Grillet savoykål: Sådan laver du savoykål på grillenGrillet savoykål: Sådan laver du savoykål på grillen
Se hvordan du laver en lækker grillet savoykål på grillen. Savoykålen skal have lidt olie, salt og peber, inden grilles nogle få minutter.(Madens Verden)
Kofta på spyd - nem opskrift på köfte kebab!Kofta på spyd - nem opskrift på köfte kebab!
Kofta på spyd er lækre og krydrede kødboller, der er meget nemme at lave. Her er min opskrift, og disse köfte kan både laves på pande og grill.(Madens Verden)
Coleslaw med spidskål, agurk og krydderurterColeslaw med spidskål, agurk og krydderurter
Opskrift på det bedste grilltilbehør, sommercoleslaw med spidskål og agurk.(Louiogbearnaisen)
Pizza med grillet peberfrugtPizza med grillet peberfrugt
En dejlig og grov pizza, hvor de grillede peberfrugter virkelig giver retten smag af Italien.(Karolines Køkken)
Grillet Gateau Marcel chokoladekage med solbærkompotGrillet Gateau Marcel chokoladekage med solbærkompot
Se hvordan du laver en grillet Gateau Marcel, der er en blødende chokoladekage. Her med en hjemmelavet solbærkompot til den søde kage.(Madens Verden)
Bagte rødløg med timian, balsamico og olie (ovn og grill)Bagte rødløg med timian, balsamico og olie (ovn og grill)
Sådan laver du de perfekte bagte rødløg, der toppes med olivenolie, balsamico og frisk timian. Bages i 25 minutter. Eller grilles.(Madens Verden)
Rabarbertærte – bagt på grillRabarbertærte – bagt på grill
Lækker klassisk rabarbertærte opskrift - en tærte med flettet låg og video til hvordan man tilbereder den - få opskrift og se billeder her(Valdemarsro)
Paneret og grillet skærising - en rigtig god spisefiskPaneret og grillet skærising - en rigtig god spisefisk
Skærising er en fin spisefisk, og her kan du se hvordan du panerer og griller den på en gasgrill. Skærisingen skal grilles tre minutter på hver side.(Madens Verden)
Amerikanske pandekager på grill (opskrift med Weber stegeplade)Amerikanske pandekager på grill (opskrift med Weber stegeplade)
Se hvordan du laver amerikanske pandekager på grill. Her er opskriften på den bedste dej til pandekagerne, som grilles ved direkte varme.(Madens Verden)
Baconflutes - flutes med bacon og ost til grillenBaconflutes - flutes med bacon og ost til grillen
Her er opskriften på de fantastisk baconflutes, der passer perfekt til grillen. Det er flutes med ost og bacon, og dem bliver man altså nemt afhængige af.(Madens Verden)
Grillet FiskelasagneGrillet Fiskelasagne
Mums - sådan en fiskelasagne fyldt med torsk laks spinat og gode sager - en lasagne som mine børn er vilde med - få opskrift her(Valdemarsro)
Torsk i pakker med kryddersmørTorsk i pakker med kryddersmør
Disse nemme pakker med grøntsager og torsk er også gode på grillen en sommeraften.(Karolines Køkken)
Grillet medister omviklet med baconGrillet medister omviklet med bacon
Sådan laver du grillet medister, der er omviklet med baconskiver. Medisteren grilles ved indirekte varme i gasgrill eller kuglegrill.(Madens Verden)
Grillede tomater på stilk opskrift (blommetomater i grill)Grillede tomater på stilk opskrift (blommetomater i grill)
Tomater er gode at lægge på grillen, og her er opskriften på grillede tomater på stilk, der laves af blommetomater. De grilles 15 minutter.(Madens Verden)
Tykstegsbøf med pommes frites og friske ærteskudTykstegsbøf med pommes frites og friske ærteskud
Se hvordan du griller en tykstegsbøf, og samtidig laver sprøde pommes frites i grillen. Tykstegsbøffen serveres med friske ærteskud.(Madens Verden)
Hapsere med grillede forårsløgHapsere med grillede forårsløg
Godbidder af parmaskinke rullet om grillet forårsløg og rygeost. Gode til brunchbordet eller som appetitvækkere før en middag.(Karolines Køkken)
Moderne waldorfsalat med grillet flanksteak og saltkartoflerModerne waldorfsalat med grillet flanksteak og saltkartofler
Flanksteak er et smagfuldt stykke kød, der går rigtig godt i spænd med denne milde waldorfsalat med ingefær og frugt.(Karolines Køkken)
Grillede cherrytomater: Sådan griller du små tomaterGrillede cherrytomater: Sådan griller du små tomater
Se her hvordan du nemt og hurtigt laver grillede cherrytomater på den rigtige måde. Træk tomaterne på et spyd, og krydr dem med oregano.(Madens Verden)
Kartoffelsalat med grillede peberfrugter og eddikedressingKartoffelsalat med grillede peberfrugter og eddikedressing
Kartoffelsalat med grillede peberfrugter og eddikedressing er en super dejlig salat, der er nem at lave til retter med grillet kød.(Madens Verden)
Minutbøf af kalv på grill med skøn ærterisottoMinutbøf af kalv på grill med skøn ærterisotto
Minutbøf er - ikke overraskende - ret hurtig mad. Her har jeg lavet af den af tynde skiver af kalvemørbrad, der blot steges 30 sekunder på hver side.(Madens Verden)
Laks på grill med citron og krydderurterLaks på grill med citron og krydderurter
Lækker og virkelig nem opskrift på laks på grill med citron og krydderurter. Se opskriften og billeder her - retten kan også tilberedes i ovnen(Valdemarsro)
ChimichurriChimichurri
Chimichurri er en smuk grøn salsa, der stammer fra det sydamerikanske køkken. Salsaen smager fantastisk af krydderurter, hvidløg og eddike. Server chimichurrien til brød, ost, nye kartofler eller som en del af tilbehøret til en grillaften.(Karolines Køkken)
Laks i ovn eller grill på bund af krydderurterLaks i ovn eller grill på bund af krydderurter
Opskrift med laks: Se hvordan du laver super god laks i ovn eller grill på bund af krydderurter, så laksen smager helt perfekt.(Madens Verden)
Rødspætteruller på grill med parmaskinke og citronRødspætteruller på grill med parmaskinke og citron
Rødspætteruller på grill er en nem og særdeles lækker måde at grille fisk på. Rødspætterne er omviklet med parmaskinke, der grilles sprødt.(Madens Verden)
Burgerbøffer med Tuc saltkiks (til grill eller pande)Burgerbøffer med Tuc saltkiks (til grill eller pande)
Sådan laver du de bedste burgerbøffer med Tuc saltkiks. Kiksene giver bøfferne en god struktur, og så sørger de for at bøfferne er saftige.(Madens Verden)
Grillede tomater i kuglegrill - med olie og oreganoGrillede tomater i kuglegrill - med olie og oregano
Grillede tomater med olivenolie og oregano er lækkert tilbehør til mange kødretter. Vi har her grillet dem over indirekte varme i en kuglegrill.(Madens Verden)
Spidskålssalat med rygeost og radiserSpidskålssalat med rygeost og radiser
Sprød salat med mild spidskål og radiser i en rygeostdressing. Lækker til sommerens grillmad. Find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
Grillet aubergine og squash med olie og timian (tilbehør)Grillet aubergine og squash med olie og timian (tilbehør)
Sådan laver du grillet aubergine og squash, som først får lidt olivenolie og timian, og derefter grilles ved direkte varme.(Madens Verden)
Grillede kammuslinger med blomkålspureGrillede kammuslinger med blomkålspure
Her får du en nem opskrift på grillede kammuslinger fra Newyorker By Heart. Kammuslingerne steges kort tid, og serveres sammen med en skøn blomkålspure.(Madens Verden)
Grillede koteletter med ben og flødestuvet savoykålGrillede koteletter med ben og flødestuvet savoykål
Se her hvordan du laver møre og grillede koteletter med ben og flødestuvet savoykål. Skaftkoteletterne saltes i god tid inden de grilles.(Madens Verden)
Steak og cremet coleslaw med nigellaSteak og cremet coleslaw med nigella
Rør, snit, grill - 1-2-3 og der er nem og hurtig mad, når tiden er knap. (Karolines Køkken)
Andebryst på grill eller pande - opskrift med stegetid og kernetemperaturAndebryst på grill eller pande - opskrift med stegetid og kernetemperatur
Andebryst er en populær spise, og her kan du se hvordan du enten griller andekødet, eller hvordan du tilbereder det perfekt på panden.(Madens Verden)
Kold bearnaiseKold bearnaise
Denne kolde bearniase er let at lave og passer som tilbehør til mange retter. Server fx kold bernaise til culottesteg eller lad den kolde bearnaise gøre grillmaden ekstra delikat på en sommeraften.(Karolines Køkken)
Steaksalat med chilikrydret hytteostmayoSteaksalat med chilikrydret hytteostmayo
Grillet oksekød, chilikrydret mayo, bløde løg og sprøde brødcroutoner. Det hele samlet i en salat med friske grøntsager...så er der vist både til herrerne og damerne.(Karolines Køkken)
Spidskål med franske ærter - tilbehør til kødretterSpidskål med franske ærter - tilbehør til kødretter
Spidskål med franske ærter er sundt tilbehør, der samtidig er nem at lave. Brug det som tilbehør til eks. grillmad, og du kan sagtens anvende frosne ærter.(Madens Verden)
Weber koteletter: Grillede svinekoteletter med hvidløgsmarinadeWeber koteletter: Grillede svinekoteletter med hvidløgsmarinade
Den bedste opskrift på Weber koteletter. Lækre og møre svinekoteletter med skaft, der marineres i hvidløgsolie og grilles.(Madens Verden)
Porchetta Barbeque StylePorchetta Barbeque Style
Hvis du ikke er i gang med at grille og står med en øl i hånden lige nu - så går du ud og tænder grillen nu og knapper en øl op - så venter(Gastromand.dk)
Weber kylling: Nem tilberedning af kylling i kuglegrill eller gasgrillWeber kylling: Nem tilberedning af kylling i kuglegrill eller gasgrill
Basisopskrift på Weber kylling, der tilberedes ved indirekte varme i gasgrill eller kuglegrill. Kyllingen grilles i godt en time.(Madens Verden)
Popcorn i grill - sådan laver du popcorn i grillenPopcorn i grill - sådan laver du popcorn i grillen
Popcorn i grill: Det er meget nemt og lækkert at lave popcorn i grillen, og her er to gode metoder. Enten i kurv på rotisserie eller uden.(Madens Verden)
Hvidløgsbøffer af oksefilet: Møre bøffer til grill eller pandeHvidløgsbøffer af oksefilet: Møre bøffer til grill eller pande
Hvis du ønsker smagfulde og møre bøffer, skal du prøve disse hvidløgsbøffer. Bøffer af oksefilet, der marineres i hvidløgsolie og grilles.(Madens Verden)
Grillolie - sådan laver du din egen grillolie på få minutterGrillolie - sådan laver du din egen grillolie på få minutter
Se her hvordan du nemt og billigt laver din egen grillolie eller grillsauce. Du får en god grillolie uden tilsætningsstoffer til næsten ingen penge.(Madens Verden)
Mørbrad med grillet grønt og kikærterMørbrad med grillet grønt og kikærter
Grillet mørbrad på grillen eller på grillpanden. Det må vejret bestemme. Hertil grillede grøntsager anrettet som salat. (Karolines Køkken)
Pizza på grill med hvidløgsmarinerede rejerPizza på grill med hvidløgsmarinerede rejer
En super lækker sprød pizza fra grillen. Med smeltet ost, og toppet med rejer marineret i hvidløg, citron og basilikum.(Karolines Køkken)
Stegt flæsk - i kuglegrillStegt flæsk - i kuglegrill
En populær omgang mormormad – selvom mormor ikke tilberedte den stegte flæsk i kuglegrill. Men det smager altså godt og flytter osen udenfor. Og persillesaucen har vi ikke rørt ved.(Karolines Køkken)
Mormormad: Grillkylling med råsyltet agurkesalatMormormad: Grillkylling med råsyltet agurkesalat
Dette er og bliver en klassiker, som man kan varieres og ændres  efter behov og smag. Egentlig er dette jo en god gammeldags grydestegt kylling, som blot får en omgang af Webmasterens og en af(Gastromand.dk)
Jordbærsalat med chili, koriander og linserJordbærsalat med chili, koriander og linser
Jordbær er ikke kun gode i desserter. De giver også en friskhed og sødme til sommerens salater. Prøv denne friske jordbærsalat med chili, koriander og linser som lækkert tilbehør til grillmaden.(Karolines Køkken)
Pizza på grill med salatost og rucolaPizza på grill med salatost og rucola
At grille en pizza, er en hurtig og lækker måde at få en uimodståelig sprød pizza til sommerens fester og havehyge.(Karolines Køkken)
Nem og sund ærtesalat med spidskål og agurkNem og sund ærtesalat med spidskål og agurk
Her får du min opskrift på ærtesalat med spidskål og agurk. En god allround salat med ærter, som du kan bruge til alle slags mad. Herunder også grillmad.(Madens Verden)
Grillet kalveculotte: Sojamarineret kalveculotte med rosmarinGrillet kalveculotte: Sojamarineret kalveculotte med rosmarin
Sådan laver du en saftig og meget mør grillet kalveculotte, der marineres i soja, og krydres med salt og rosmarin.(Madens Verden)
Grillede hvide asparges med olie og timianGrillede hvide asparges med olie og timian
Jeg elsker asparges, og især de grillede hvide asparges er særdeles lækre. Her er opskriften på hvide asparges i grillen med olivenolie og frisk timian.(Madens Verden)
Kylling fra Sødam i grill - med hjemmelavet marinadeKylling fra Sødam i grill - med hjemmelavet marinade
Saftig og smørmør kylling fra Sødam i grill, der grilles i gasgrill. Kyllingen er marineret med min hjemmelavede grillmarinade og citronsaft.(Madens Verden)
Roastbeef på rotisserie (grillet roastbeef)Roastbeef på rotisserie (grillet roastbeef)
Roastbeef på rotisserie: Roastbeef er fremragende at grille på roterende spyd (rotisserie), og her kan du se ca. stegetid og kernetemperatur.(Madens Verden)
Kartoffelpizza med rosmarin (på grill eller i ovn)Kartoffelpizza med rosmarin (på grill eller i ovn)
Se her hvordan du laver en tynd kartoffelpizza med rosmarin og flagesalt. En lækker pizza, der samtidig er uden kød, og derfor en skøn vegetarret.(Madens Verden)
BlomkålscouscousBlomkålscouscous
Dejligt tilbehør af finthakket rå blomkål – også stok og blade – der bliver krydret med spidskommen og vendt i citronfløde. Smager herligt til stegt andebryst, frikadeller eller grillede kyllingefileter.(Karolines Køkken)
Roastbeef på gasgrill - opskrift med stegetidRoastbeef på gasgrill - opskrift med stegetid
Det er nemt at lave roastbeef på gasgrill, og her har jeg grillet en roastbeef i min Weber Q3200. Det tager cirka 45 minutter ved lav varme.(Madens Verden)
Lammespyd Lammespyd
Søde grillspyd. Server dem en lun sommeraften med dit yndlingstilbehør.(Karolines Køkken)
Mørbradspyd med honning og sojaMørbradspyd med honning og soja
Velmarinerede mørbradstykker sat på spyd og grillet - det kan du gøre både inde på grillpanden eller ude i haven. (Karolines Køkken)
Fisk i pakker og grøntsager på grillFisk i pakker og grøntsager på grill
Både fisk, grøntsager og brød bliver lavet på grillpande eller havegrill. Det er madlavning (næsten) uden opvask!(Karolines Køkken)
Røsti med grøn salat og grillet kyllingRøsti med grøn salat og grillet kylling
Små lækre røsti, som får smag og fylde fra salatost. Hertil en sprød grøn salat og saftigt grillet kyllingebryst.(Karolines Køkken)
Cote de boeuf opskrift til grill, pande og ovnCote de boeuf opskrift til grill, pande og ovn
Cote de boeuf er en udskæring til bøf, og i denne opskrift kan du se hvordan den tilberedes i grill, på pande eller i ovn. En komplet guide.(Madens Verden)
Broccolisalat med bacon - Svigermors opskriftBroccolisalat med bacon - Svigermors opskrift
Broccolisalat med bacon er en klassiker til de danske grillaftener og som tilbehør generelt. Her får du min svigermors hemmelige opskrift, som du vil elske.(Madsvin)
Madpandekager med fyld af kylling og spinatMadpandekager med fyld af kylling og spinat
Madpandekager er nem aftensmad, der ikke behøver være usund. Her er madpandekagerne fyldt med grillet kylling, majs, spinat og persille.(Madens Verden)
Grillet lammekrone med præcis stegetid (nem opskrift)Grillet lammekrone med præcis stegetid (nem opskrift)
Se min guide til grillet lammekrone med præcis stegetid. Lammekrone på grill bliver saftig og mør, og her kan du se hvor længe den skal have.(Madens Verden)
Grillet torsk med parmaskinke (trick til fisk i grillen)Grillet torsk med parmaskinke (trick til fisk i grillen)
Se her hvordan du laver grillet torsk, hvor fisken ikke falder fra hinanden på grillen. Parmaskinken holder nemlig sammen på torsken.(Madens Verden)
The Cuban SandwichThe Cuban Sandwich
Stort set hele sidste uge havde jeg fornøjelsen af, at lege med to forskellige grill fra Sage, som skulle testes, og den slags skal testes grundigt og derfor laver jeg utrolig meget mad! Højdepunkterne var(Gastromand.dk)
Grillede burritos med kyllingGrillede burritos med kylling
Nu kan vi jo ikke leve som konger hver dag, så nogle gange må vi bare gøre tingene lidt nemmere. Her kommer en af de der nemme hverdagsretter, som ikke kræver synderligt meget tid -(Gastromand.dk)
Blomkålssalat med hasselnødder, æbler og karseBlomkålssalat med hasselnødder, æbler og karse
Denne fyldige salat kan nydes vegetarisk til frokost med groft brød eller serveres som tilbehør til stegt lyst kød, fx grillede svinekoteletter.(Karolines Køkken)
Grillede lammekoteletter med rosmarin og hvidløgGrillede lammekoteletter med rosmarin og hvidløg
Se her hvor længe grillede lammekoteletter skal have på grillen. Og lav denne dejlige marinade med rosmarin og hvidløg til lammekødet.(Madens Verden)
Juleand på grillenJuleand på grillen
Fra grill eller ovn? Et nemt spørgsmål, hvis du spørger mig! Juleaften har vi en fantastisk tradition med at lave en hel and i ovnen  og en hel and i webergrillen - ovnanden har endnu(Gastromand.dk)
Grillede asparges og squashGrillede asparges og squash
Grillede grøntsager, der nemt og hurtigt bliver til en lækker salat. Perfekt tilbehør til en grillaften.(Karolines Køkken)
Haydari - tyrkisk inspireret dipHaydari - tyrkisk inspireret dip
Haydari er en krydret tyrkisk inspireret dip med grillede peberfrugter og salatost. Godt til brød og grøntsagsstave.(Karolines Køkken)
Kartofler og gulerødder i pakke med hvidløgssmørKartofler og gulerødder i pakke med hvidløgssmør
Se opskrift på kartofler og gulerødder i pakke med hvidløgssmør, hvor grøntsagerne pakkes ind, og grilles færdige ved indirekte varme.(Madens Verden)
Højrebsbøffer med perfekt stegetid og de gode tricksHøjrebsbøffer med perfekt stegetid og de gode tricks
Højrebsbøffer skæres af højreb, der også er kendt som okseflet. En højrebsbøf på 200 gram skal steges eller grilles to minutter på hver side.(Madens Verden)
Lammekoteletter med mynte og rosmarinLammekoteletter med mynte og rosmarin
Skøn og nem opskrift på krydrede lammekoteletter med mynte og rosmarin marinade - få opskriften på lækker grillet lammekotelet her(Valdemarsro)
Langtidsbagte tomaterLangtidsbagte tomater
Langtidsbagte tomater kan give din grillmad, din gryderet eller dit focacciabrød en fantastiske dybde i smagen med lidt kærlighed og tid.(Gastromand.dk)
Grillede bøffer med ostGrillede bøffer med ost
Bøfferne får ekstra intens smag, da kødet bliver blandet med både ost og chili. Det passer godt til de milde grøntsager og den lidt hotte dressing.(Karolines Køkken)
Culottesteg - kernetemperatur og stegetid på culotteCulottesteg - kernetemperatur og stegetid på culotte
Den bedste opskrift på perfekt culottesteg i ovn og grill med stegetid og kernetemperatur. Plus hvordan du laver langtidsstegt culotte og god sovs.(Madens Verden)
Grillede fiskespyd med grøn salatGrillede fiskespyd med grøn salat
Der er marinerede kinarejer og rødfiskefiletter på disse fine spyd. Grill dem i ovnen og server med brød eller små nye kartofler.(Karolines Køkken)
Grillet T-bone steak med lynsauterede grønsagstern og smørGrillet T-bone steak med lynsauterede grønsagstern og smør
Se hvordan du laver en grillet t-bone steak helt perfekt. Bøffen skal grilles i cirka tre minutter på hver side ved direkte varme.(Madens Verden)
Grillede bønner med parmaskinke (grønne bønner i svøb)Grillede bønner med parmaskinke (grønne bønner i svøb)
Så nemt laver du grillede bønner med parmaskinke. De grønne bønner forkoges, og rulles ind i skinke, inden de grilles nogle minutter.(Madens Verden)
Mexicansk salat – spidskålsalat med lime og chiliMexicansk salat – spidskålsalat med lime og chili
Nem og lækker spidskålsalat med mexicansk smag af lime og chili. Brug salaten som tilbehør til mexicansk mad eller frisk salat til grill eller gæstemad.(Louiogbearnaisen)
Grillede fyldte svinekoteletter med knasende kartoffelsalat og dampede aspargesGrillede fyldte svinekoteletter med knasende kartoffelsalat og dampede asparges
Koteletter med en overraskelse i midten - og en lækker sprød kartoffelsalat til - det er godt.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet karrysandwich med kylling og baconHjemmelavet karrysandwich med kylling og bacon
Se hvordan du laver en hjemmelavet karrysandwich med kylling, der er grillet og skåret i skiver. Sandwichen er med hjemmelavet karrydressing.(Madens Verden)
Grillede grøntsager med edamamehummusGrillede grøntsager med edamamehummus
Grøntsagerne får en skøn, intens smag når de grilles. Sammen med den fyldige edamamehummus er der lagt op til dejlig aftensmad.(Karolines Køkken)
Grillet bøf med hasselback kartoflerGrillet bøf med hasselback kartofler
Man bliver sulten allerede blot ved tanken om en grillet bøf med hasselback kartofler, og her er opskriften på de lækre ret.(Madens Verden)
Ribeye steak med Pommes Anna og pebersauceRibeye steak med Pommes Anna og pebersauce
Ribeye steak er en fantastisk bøf, som kan serveres med Pommes Anna og en god pebersauce. Stegetiden er 2-3 minutter på hver side - på grill eller pande.(Madens Verden)
Rib-eye på gasgrill: Mør bøf med grillet aubergine og squashRib-eye på gasgrill: Mør bøf med grillet aubergine og squash
Sådan laver du en mør rib-eye på gasgrill. Bøffen grilles ved direkte varme sammen med aubergine og squash.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes