Vi fandt 21 opskrifter med søgeordet 🥑 guacamole:
Facts om guacamole:
Guacamole er en traditionel mexicansk dip eller sauce, som bestür af moset avocado og havsalt. Navnet guacamole stammer fra Nahuatl: Ahuacamolli, der er dannet ud fra ordene Ahuacatl (= "avocado") + molli (= "salsa"). Moderne varianter indeholder ofte hakkede løg, hvidløg og tomat og limesaft.
Chorizo/reje quesadilla med røget guacamoleChorizo/reje quesadilla med røget guacamole
Forgive me! Denne snack har altsü ogsü mexicanske rødder. Men det er nu engang südan, de dejlige amerikanere har valgt at fejre dagen. Egentlig er der ingen grund til at undskylde, for quesadillas smager intet mindre end(Gastromand.dk)
Quesadillas med røget guacamoleQuesadillas med røget guacamole
Pü søndag er det "Any Given Sunday" men selv om vi starter med at citere titlen pü en af de fedeste film om verdens mest hypede sport, sü er det nok ikke en helt tilfÌldig(Gastromand.dk)
Sandwich med guacamole og grøntsagerSandwich med guacamole og grøntsager
En saftig og knasende sandwich med guacamole og sprøde grøntsager. Sandwichen er hurtig og nem at tilberede, den er fuld af smag og så er den vegetarisk.(Karolines Køkken)
Butterbeans og agurkeguacamoleButterbeans og agurkeguacamole
En spændende vegetarret fx til buffeten - med tilbehør af guacamole, der har lånt lidt fra tzatziki.(Karolines Køkken)
GuacamoleGuacamole
Guacamole er en særdeles velsmagende mexicansk-inspireret avocadocreme. Prøv den nemme opskrift her. Værsgo'. (Karolines Køkken)
Guacamole med sprøde sesamchipsGuacamole med sprøde sesamchips
Lækkert, sprødt og blødt...! Kan serveres både som snack, appetizer eller mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Guacamole med toppingsGuacamole med toppings
Guacamole kender vi, men har du mon prøvet den med toppings før? Her bliver guacamolen serveret med salatost, grillet majs og sprødstegt bacon. Super lækker og anderledes appetizer!(Karolines Køkken)
Hjemmelavet guacamole - Verdens bedste avocado dipHjemmelavet guacamole - Verdens bedste avocado dip
Hjemmelavet guacamole er en af verdens mest populÌre dips - og det er med god grund. Lav din egen lÌkre guacamole pü ganske fü minutter - Se hvordan her ⭐(Madsvin)
Mexi burger med salsaMexi burger med salsa
Mexi burgeren er fuld af smag og flotte farver. Med både nem salsa, guacamole, bøffer og smeltet cheddar ost. Og som prikken over i'et, fritter af søde kartofler.(Karolines Køkken)
Luksus nachos med guacamoleLuksus nachos med guacamole
Luksus nachos med skøn cremet guacamole og salsa - super nem og enkel opskrift - perfekt til aftensmad eller bare en kold fredagsøl - fü opskriften her(Valdemarsro)
GuacamoleGuacamole
Guacamole er simpelthen sĂĽdan en uimodstĂĽelig velsmagende dip som passer perfekt til mange retter - fĂĽ den bedste opskrift her(Valdemarsro)
Tex Mex SalatTex Mex Salat
LÌkker tex mex salat som kombinere det sprøde sunde med en lÌkker cremet guacamole og smovsede bønner - fü den dejlige opskrift her(Valdemarsro)
QuesadillasQuesadillas
Mættende quesadillas med masser af lækkert fyld, guacamole, tomatsalsa, majs, bønner og salatost. Mums!(Karolines Køkken)
Tex-Mex Night! Barbecue kylling med mangosalsa, hvede-tortillas og guacamoleTex-Mex Night! Barbecue kylling med mangosalsa, hvede-tortillas og guacamole
Foren mexicansk mad med barbecue grill. Lav nemme hjemmelavede tortillas, fyld dem med grillet barbecue kylling, guacamole dip og mangosalsa. Find opskrifter her(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes