Vi fandt 28 opskrifter med søgeordet tatar:
Facts om tatar:
Ordet tatar har flere betydninger: Tatar (mad) – hakket oksekød der spises råt Tatarer (tyrkisk folk) – folkeslag i Rusland og Centralasien Person fra Republikken Tatarstan (autonom republik i Rusland) Tatarisk (sprog) – tyrkisk sprog som tales af tatarne Tatarerne (mongolsk klan) – historisk betegnelse for mongolske folkestammer i middelalderen.
Burger Battle: Tatar-burgerenBurger Battle: Tatar-burgeren
Så er der burgere på menuen igen, hér på Gastromand. ”Får de aldrig nok?” tænker du! Og vi svarer tilbage med et stort rungende nej! Det fantastiske ved burgeren er, at den kan varieres i(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Forret #1: Oksetatar, rødbede, peberrod og urterNytårsmenu 2013 – Forret #1: Oksetatar, rødbede, peberrod og urter
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Smørfriteret brød med kalvetatar, røget vagtelæg og peberrodsmayoSmørfriteret brød med kalvetatar, røget vagtelæg og peberrodsmayo
Årets nytårsmenu blev en stor succes og du skal naturligvis ikke snydes for hverken billeder eller opskrifter, som vil blive lagt på bloggen i løbet af de næste uger. Der blev traditionen tro ændret lidt(Gastromand.dk)
Oksetatar, rødbede, peberrod og urterOksetatar, rødbede, peberrod og urter
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Oksetatar, rødbede, peberrod og urter(Gastromand.dk)
Savojkål med tatarsauceSavojkål med tatarsauce
Her serverer vi tatarsaucen til savojkål, men den kan pifte alle mulige forskellige grøntsager op med masser af smag. Fx bagte kartofler eller rodfrugter, kogt blomkål eller sprøde grønne salatblade.(Karolines Køkken)
Tatar med spicy oksefilet og syltede løgTatar med spicy oksefilet og syltede løg
Lækker lille salat-haps med tartar af oksefilet, sojacreme og syltede løg.(Karolines Køkken)
Rørt tatar med stenbiderrognRørt tatar med stenbiderrogn
Rørt tatar smager skønt og er let at lave. Her får du en rørt tatar opskrift der er toppet med stenbiderrogn og en dejlig æggeblomme. ✔️ Se opskrift her.(Madsvin)
Rørt tatar med ovnbagte fritterRørt tatar med ovnbagte fritter
Virkelig lækker rørt tatar med alle de skønne ingredienser som gør tataren til en super lækker smagsoplevelse - opskriften får du lige her(Valdemarsro)
Rensdyrhjerte tatarRensdyrhjerte tatar
Rørt tatar er en favorit, især når den laves med vildt hjerte. Masser af smag og utrolig nemt at lave. Server med dijonnaise og gyldne pomfritter eller sprøde rugbrødschips. Velbekomme. Anbefaling! Sørg for at hjertet har været frosset ned(Gastromand.dk)
Tømmermændstatar – den fra TV!Tømmermændstatar – den fra TV!
Sidste søndag havde TV2 været så letsindige at invitere Gastromand en tur i Go'Morgen Danmark. Som eneste hovedstadsbosiddende tilfaldt det tunge hverv undertegnede og det skulle naturligvis udnyttes til at introducere Hr. og Fru (Go'Morgen)(Gastromand.dk)
Suveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschipsSuveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschips
Endelig blev det tid til ”hovedretten” Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu! Og vi er her ude i et af de absolut mest populære stykker smørrebrød i Gastromandens verden: Tataren! Hos Restaurant Kronborgs serverede man, under hele Copenhagen Cooking,(Gastromand.dk)
Laksebøffer med tatarsauceLaksebøffer med tatarsauce
En dejlig let og farverig ret med masser af krydderurter. Tatarsaucen giver et fint kraftigt modspil til den milde fisk og grøntsagerne.(Karolines Køkken)
Fiskehotdogs med tatarsauce - få her en skøn og lækker opskriftFiskehotdogs med tatarsauce - få her en skøn og lækker opskrift
Her får du en lækker opskrift på fiskehotdogs med skøn tatarsauce og sprøde agurkestykker - virkelig nem og hurtig hverdagsmad(Valdemarsro)
Laksetatar med kaviarLaksetatar med kaviar
En simpel laksetatar med cremefraiche og forårsløg. Server laksetataren som snack eller appetizer.(Karolines Køkken)
TatarTatar
Næsten ligemeget hvordan jeg skal komponere en menu, så kommer der altid en eller anden tatar ind. Well fordi... Det smager hjernedødt godt. Det er måske bare min ting, som også skal gå ud over(Gastromand.dk)
Appetizer – Tatar af Walisisk LammefiletAppetizer – Tatar af Walisisk Lammefilet
Tartar vinder stadig større og større indpas på de danske restauranter, og derfor har jeg valgt tartar som ret - men for ikke bare at lave noget klassisk tartar, og da vi har med lam(Gastromand.dk)
Røget hellefisk med stenbiderrogn, fed crème fraiche og kartoffel gaufrettesRøget hellefisk med stenbiderrogn, fed crème fraiche og kartoffel gaufrettes
Først gav han Gastromands læsere sin opskrift på den berømte tatarmad, derefter den lækre kartoffelmad og nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at have smørrebrødet på plads til julefrokosten - Adam Aamanns(Gastromand.dk)
Adam Aamanns opskrift på smørrebrød med tatarAdam Aamanns opskrift på smørrebrød med tatar
Smørrebrødet er i gang med en kæmpe renæssance i Danmark og udlandet er efterhånden også ved at få øjnene op for den danske specialitet. Råt kød er er en af vores absolutte yndlingsspiser og nu har(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes