Vi fandt 19 opskrifter med søgeordet lime fl:
Flødeis med chili, lime og lakridsFlødeis med chili, lime og lakrids
Fræk flødeis med kompleks smag. Chilien giver isen karakter, men får naturligvis ikke lov at dominere.(Karolines Køkken)
Panna cotta med limeblade og mangoPanna cotta med limeblade og mango
Mango, fløde og lime - en dejlig frisk dessert til festlige lejligheder.(Karolines Køkken)
Flødeostelagkage med limeFlødeostelagkage med lime
Frisk dessertagtig flødeostelagkage, som får et dejligt twist af lime.(Karolines Køkken)
Ris med svampeRis med svampe
Prøv denne lækre opskrift på ris med svampe og flanksteak. Den cremede risret komplimenterer flanksteaken perfekt.(Karolines Køkken)
Pasta med stegt laks og limePasta med stegt laks og lime
Stegt lime giver en lidt karamelliseret smag - og ser flot ud.(Karolines Køkken)
Wok med cremet syrlig sauceWok med cremet syrlig sauce
Limebladene giver en helt speciel dejlig syrlig smag, som passer godt sammen med hvidløg, ingefær og fløden.(Karolines Køkken)
Fyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og limeFyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og lime
Lækker opskrift med pulled pork i ovn. Prøv fyldte bagte kartofler med chipotle pulled pork og syrligt tilbehør, så har du nem hverdagsmad eller gæstemad(Louiogbearnaisen)
Thaikrydrede sticks med glasnudelsalatThaikrydrede sticks med glasnudelsalat
Skøn mad med eksotisk smag....fx er der både svinekød og rejer i de krydrede sticks. Og så er der knald på farverne i den flotte salat med nudler, edamamebønner, rødløg, lime, koriander, chili og sorte sesamfrø.(Karolines Køkken)
Ostemad med melonsalatOstemad med melonsalat
Ostemad på en helt ny måde. Løft din ostemad et niveau op ved at tilføje et element. Eller løft den flere niveauer med flere nye elementer. Her komplementeres ostens bløde umami med syre fra lime, sødme fra melon, bittert fra rucola og knas og salt fra de salte mandler.(Karolines Køkken)
Kokoskage med bær og limeflødeKokoskage med bær og limefløde
Blød og lækker skærekage med kokos og bær. Kan pyntes flot med flødeskum og friske bær, men egner sig også fint som en "ta´med kage", hvor den spises, som den er.(Karolines Køkken)
Græskarsalat med sorte bønnerGræskarsalat med sorte bønner
Græskarbåde vendes i en dressing af madlavningsfløde og lime og bages i ovnen. Vi serverer græskarsalaten med drys af ristede græskarkerner og lidt finthakket meget mørk chokolade.(Karolines Køkken)
Jordbærshake med ekstra af det heleJordbærshake med ekstra af det hele
Nyd en luftig shake med sorbet af sommerens søde bær og lime. Toppet med flødeskum og friske bær. Psst.... også lækkert som et mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Kold limesuppe med cognacflødeskumKold limesuppe med cognacflødeskum
En skøn frisk dessert, der kombinerer suppe, frugt og flødeskum!(Karolines Køkken)
Rosinbrød med ingefær og limeRosinbrød med ingefær og lime
Nem opskrift på et lækkert og fedtfattigt brød med rosiner, limeskal og mandelflager. Smager dejligt lunt med koldtsmør.(Karolines Køkken)
Korianderkylling med karrykartoflerKorianderkylling med karrykartofler
Små kartofler i cremet karrysauce og med et drys af limeskal. Perfekte til den stegte kylling, korianderen og tomaterne.....friskt og dejligt.(Karolines Køkken)
Solero Exotic drink med Cuba Mango og SpriteSolero Exotic drink med Cuba Mango og Sprite
Solero Exotic er en drink, der smager som den populære is fra Frisko. Drinken laves med Cuba Mango, lime og Sprite - og toppes med flødeskum. 100% sommer.(Madens Verden)
Hindbærtrifli med æble og limeskyrHindbærtrifli med æble og limeskyr
Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Grillet kylling med saltkartofler og limekrydrede grøntsagerGrillet kylling med saltkartofler og limekrydrede grøntsager
De salte kartofler spiller rigtig godt sammen med den saftige grillede kylling og de sprøde grøntsager. Og så bliver det hele bundet sammen af en lækker cremet dip og et squeeze lime.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes